כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לדוד שלי את הכרטיס ATI RADEON 9600 PRO וכול פעם שהוא משחק המשחקים יוצאים לו החוצה או שנטקעים יש לו את כול הדריורים אולי הכרטיס מזויף יכול להיות כי עשיתי חיפוש ומצאתי מישהו שדיבר על כרטיסים מזויפים שמעלים להם את המהירות ואז ברור שהם מתחממים יותר זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
כשאני נמצא על מצב 32 ביט אני רואה כל מיני כתמים כחולים שמופיעים על המסך אבל במצב 16 ביט זה עובד בסדר... דבר נוסף, כשאני מפעיל סרט אני גם רואה כמה פסים שחורים קטנים באמצע המסך יכול להיות שזה קשור לדרייבר?
-
- 9 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני יומים קניתי מחשב חדש ואת הכרטיס מסך הזה geforce gv-n450 משום מה שאני פותח סרט בלוריי מלא הוא מראה לי חלקים מהסרט סבבה חלקים יש תקיעות כאלה ויש מצבים וזה קורה הרבה שהוא מראה לי מריחה של פיקסלים כאלה כאילו קשה לו להפעיל את הסרט השאלה שלי אם זה הגיוני? התקנתי את הכרטיס מסך כמו שצריך הורדתי גם את העדכון הכי חדש מה לעשות?600 שקל כרטיס מסך וזה לא מריץ לי סרט =\
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
במחשב חדש של חבר יש את הכרטיס המדובר, כאשר אני מתקין את הדרייברים האחרונים מהאתר של אנוידיה (91.31_winxp2kmce_english_whql) ומפעיל מחדש את המחשב, אחרי הלוגו של XP המסך (סאמסונג LCD 17 740B שמחובר ב- DVI) נהיה שחור ולא מראה כלום, שום דבר לא מגיב אז רק במצב בטוח ניתן להסיר ולהתקין מחדש אחכ את הדרייברים מהדיסק, הבעיה שעם הדרייברים מהדיסק ה- TV OUT מציג שחור לבן וניסיתי כבר את כל האפשרויות PAL ו- NTSC ושיטות השידור, וגם לא נראה לי שזה הכבל כי במחשב הקודם הוא עבד פיקס ואפילו כבל אחר עדיין מראה שחור לבן יש למישהו איזה פתרון? אין לי בעיה להשתמש בדרייברים מהדיסק אם זה יראה כמו שצריך TVOUT אבל בלי כל קשר אני לא מבין למה הדרייברים האחרונים המעודכנים לא עובדים תודה (וכן עשיתי חיפוש …
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי לוח gigabyte p35-ds3 מעבד intel quad Q6600, מארז Antec P150 עם PSU 430W שבא איתו עובד עם winxp 32bit. באמצע משחק fallout 3 סוער המשחק קפא (קורה לפעמים) ואחרי אתחול כל הטקסט בזמן העליה משובש, בקושי אפשר להבין מה מודפס על המסך. ולא רק בזמן העליה גם כשהwindows עלה הופיעו קווים אנכיים על כל המסך - רזולוציה גבוהה = יותר קווים. ניסיתי לעדכן את הBIOS ואת הDRIVER של הכרטיס מסך ללא הועיל. כשאני מסתכל על ה device manager אני מקבל This device cannot start. (Code 10). אפשר עדיין לעבוד עם המחשב כולל צפיה בסרטים וyou tube רק הוא מהבהב בזמן גלילה והגדלה הקטנה של חלונות. אני אשמח אם מישהו יתן רעיון איך לסדר או אם אתם חושבים שהכרטיס דפוק למה כדאי להחליף (500- 700 ש"ח) שיתן את אותם ב…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כבר את הGTX275 בערך חצי שנה, והיום קניתי את הDuOrb. עכשיו השאלה היא כזאת, הקירור הסטוק עם אפשר להגיד שקל קצת יותר מי הDuOrb והDuOrb מקפל את החלק האחורי של הכרטיס בערך 3 ס"מ כלפי מטה, מה שיוצר סוג של קיפול בכל הכרטיס. עכשיו מה ניתן לעשות ? בתחלס הקירור הזה לא מתאים לכרטיס, אני פשוט חיזקתי את הקירור עם 2 ברגים במקום 4 באלכסון, זה ממש לא קשור לקיפול כי הכל מוחזק טוב מאוד, הסברתי את זה שעם נגיע לשאלה קשורה לזה אינה מה עשיתי כדי שהכל יעבוד, יש שיפור רציני מאוד בביצועים ובשקט אבל הקיפול הזה לא ניראה לי טוב בעין, מה אתם חושבים על זה ? אולי למישהו קרה מקרה דומה אפילו עם כרטיס ישן ויכול לעזור ? תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
קניתי אותו לפני כשבוע ופתאום התחיל לרצד לי המסך והיה כמה פעמים ריסטרים , עכשיו התקנתי את הדיסק שבא אתו והדרייבר הנוכחי שלו 8.12 ובנתיים אין בעיות חוץ מריצוד קטן בהתחלה. הטמפ' של הכרטיס היא 34 במנוחה והמאוור פועל על 60% והVPU של הדרייבר מופעל כמו כן הכרטיס גם מחובר דרך DVI ולא החיבור הרגיל. מה יכולה להיות הבעיה? הבנתי שהקירור של הכרטיס לא משו אבל מצד שאני הכרטיס גם לא חם.
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי HD6870 של SAPPHIRE על לוח H67 ומעבד I3 2120 עם 4GB זכרון כבר חודשיים בהתחלה הכל היה תקין בכל המשחקים עכשיו פתאום הכל רץ לאט מאד ונתקע FPS נראה נמוך מאד גם ברזולוציות נמוכות מה עושים מאיפה להתחיל? שאלה נוספת בPREFORMENS בCONROL CENTER של הכרטיס יש אופציה לשחק עם היכולות של הכרטיס א.זה מיועד לכל משתמש ב.זה לא אמור להיות אוטומטי? ג.מה הרעיון של האוברקלוק מהמפעל אם כרגע הכרטיס על 750-800 והוא יכול להיות על אלף ? אז צריך מאוורר בפול? בקיצור אשמח ללמוד כמה דברים חדשים תודה.!
-
- 10 תגובות
- 907 צפיות
-
-
לכרטיס המסך הזה יש תוכנה שמאפשרת "לשחק" עם האפשרויות שלה. על מנת לחבר מכשיר,התוכנה איתרה את המכשיר,וכדי לראות שמתי את המכשיר כ-primary. עכשיו כשהמכשב דולק,אני לא יכול לראות תוכנות פועלות,למעט windows explorer. כשהפעלתי crysis,ראיתי שהתוכנה נמצאת מעבר לצד ימין,כך שרואים רק את הקצה השמאלי שלה.כך שאני מניח שהתוכנות נמצאות גם מעבר לצד ימים של המסך,מפני שכאני מפעיל תוכנה המחשב מתנהג כרגיל,חוץ מלהראות אותה.
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני נכנס לכל מיני משחקים ואחרי כמה דקות בערך זה עושה לי מסך שחור ונתקע והאפשרות היחידה שאני יכול לעשות זה ריסט. מישהו יודע מדוע זה קורה? זה קרה לי כבר מלא פעמים.. ניסיתי את זה על המשחק DMC4 ו-crysis. יש לי וינדווס XP 32BIT והתקנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך (גירסא 8.7). בבקשה תעזרו לי. אני כבר לא יודע מה לעשות עוד :-\. וזה לא בעיה במשחקים כי ב-GRID זה לא קרה לי ושיחקתי יותר משעה רצוף. עריכה: שכחתי להזכיר שסקיי פי סי עשו לי אוברקלוק למעבד, אם זה קשור... והם הגיעו ל-3.6GHZ
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
כל פעם שאני משחק בנשחקים כמו נגיד GTA או אפילו משחקים פחות כבדים אז הכרטיס מסך משמיע רעשים חזקים או נגיד ציפצוף כזהמעצבן כמו הציפצוף הזה של מישהו שמת ואם אני לא טועה זה בגלל שהוא מתחמם או משהו.. קיצור יש לזה פיתרון ??? זה רק אצלי או שזה בעיה ידועה בכרטיס הזה ?! תודה
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס מסך HD7850, הכרטיס קופא במשחק Crysis 3 ובמשחק Far Cry 3 כל המחשב קופא ורק הפעלה מחדש עוזרת . עשיתי בדיקה ב OCCT וכעבור 5 דקות קפץ לי מסך כחול כזה : תמונה : http://uploads.upng.co.il/31327f94e44bb3f8a054c5.jpg וכל המחשב נתקע, איך ניתן לדעת מה גורם הבעיה ? . דרך אגב, עם הכרטיס הקודם שלי HD4870 זה בחיים לא קרה לי ! . תודה .
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט שלי הוא: TT 420W AMD 64 3200 MSI K8N NEO PT LEADTEK 6800 GT 2 * CRUCIAL BALLISTICK עד אתמול הכל היה בסדר .. עשיתי אוברקלוקינג קליל בלבד ואז החזרתי חזרה למהירות סטוק אתמול התחלתי לראות בחלונות נקודות צבעוניות על המסך שאני פותח חלונות ולפעמים הכל נתקע... החלפתי את הכטיס מסך הישן שלי geforce 3 והכל היה בסדר אבל המחשב אחר כך נפל פעמיים. לקחתי עכשיו את הכרטיס לעבודה שמתי אותו במחשב של העבודה , ספק 240W והוא בינתיים עובד כשורה. ועוד משהו שאולי קשור , המתח 3.3V של הספק מראה בין 2.9 ל-3.1 , הכרטיס מסך מקבל המתח הזה? עד כמה שאני יודע כרטיסי מסך ניזונים מ12V . מישהו יודע מה הבעיה? תודה רבה ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אז היום בשעה טובה קיבלתי את הכרטיס וכל נראה עובד בסדר אבל אני חושב... שהספק שלי חלש לכרטיס הזה ,הספק שלי הוא "סאןשיין |480W נראה לי שהוא חלש לפי התוכנה coolbits זה מראה זה נראה לכם תקין : לפי AquaMark3 קיבלתי 76117 הספק בסדר למפרט הזה ? תודה לעוזרים מפרט : מפרט : AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Box San Diego Gigabyte GA-K8NF-9 Ultra nVIDIA nForce4 Socket 939 Twinmos 1024MB DDR400 PC3200 LEADTEK WinFast PX7900 GT TDH Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי שאני היחיד שיש לו את הבעיה שהמחשב נתקע וחייב להפעיל מחדש או לפעמים מופיעה שגיעה של nv4_disp. בכל המשחקים... כתבתי בגוגל ישר ראיתי שעוד 147.000 חיפשו על הבעיה הזאת,ופורסם בפורום שלהם מדריך איך לפתור,אבל לא עובד עדיין לאף אחד. והיה שם בן אדם מסכן ששעתיים אחרי ש'קנה את הכ.מסך הופיעה לו השגיאה והוא נדפק. יותר אני לא קונה NVIDIA. כ.מסך Nvidia 8600
-
- 33 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כל משחק שאני מעלה אני רואה אותו על מסך מלא ...כאילו שמשחק נימתח אל מעבר למסך ...(בערך פי 2 גדול יותר מהמסך). האם זו בעיה נפוצה ....ואיך אפשר לפתור את זה ..?
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שם המשחק: Battlefield 3 הבעיה: יש לי בעיה מוזרה במשחק Battlefield 3 אני נכנס למשחק ומשחק והכל פועל טוב ויפה ברזולוציה של full hd אבל.. אחרי כמה זמן שאני משחק אז המשחק פשוט נתקע ולא מגיב ואני נאלץ לעשות ctrl+alt+delete בשביל לצאת מהמשחק.. המחשב הוא מחשב נייד ASUS N55SF חדש ויחסית חזק.. זה המפרט: Intel® Core™ i7 2670QM Processor Windows® 7 Ultimate 64bit NVIDIA® GeForce® GT 555M 2GB DDR3 VRAM 8GB זיכרון DDR3 לא שניתי כלום בהגדרות של המשחק המחשב קבע אותם לבד.. הבנתי שיש מצב שהכרטיס מסך מתחמם יותר מדי ואז המשחק נתקע יכול להיות שזה נכון? המחשב נקנה לפני כשבוע ולפי מה שאני יודע הכרטיס מסך לא הכי חזק שיש וגם לא מתקרב לזה אבל הוא אמור להריץ את המשחק בלי בעיה.. לפעמים אני נכנס למ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים! קניתי את הכרטיס מסך (PNY QUADRO 600) הרכבתי ומשום מה המחשב לא עולה כלומר עולה התמונה של הביוס ו...זהו המחשב נתקע על התמונה של הביוס וא"א להכנס לביוס פשוט תקוע. מה שמוזר שהכרטיס עבד על מחשב/לוח אם אחר וכשאני מרכיב על הלוח-אם שקניתי (GIGABYTE X79-UD3) כרטיס אחר (ישן יותר מהכרטיס שקניתי) המחשב עוולה כרגיל... על פניו אני לא רואה שום בעיה של תאימות חומרה, לפי נתוני היצרן של שני הרכיבים. אשמח לעזרה. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היי, קניתי כ.מסך R9600XT לפני כשבועיים ומאז יש לי בעית תצוגה על שולחן העבודה: כאשר המחשב במנוחה מצטברים מעת לעת פסים אנכיים על המסך. פרמטתי את המחשב מחדש ואפילו הוצאתי את הכרטיס מהחריץ והרכבתי שוב אך זה לא עזר. בזמן משחקים או גלישה זה לא קורה אלא רק על הרקע בשולחן העבודה. האם משהו נתקל בבעיה זו ויכול לעזור. נ.ב הכרטיס לא עבר OC. תודה!
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, יש לי רדאון 9600 XT חדש דנדש מארצות הברית. המחשב כולו חדש לחלוטין. פנטיום 4 - 3G זיכרון פנימי 512 dual channel של Kingston ניסיתי להפעיל call of duty, אבל משום מה זה מראה את זה עם הרבה שגיאות צבעים, והמחשב נתקע כל הזמן ובכלל כאילו הכרטיס מסך דפוק. נראה לי שזה בגלל שלא התקנתי DirectX 9.0b ניסיתי להתקין DirectX 9.0c אבל משום מה זה לא מתקין לי את זה. אני לוחץ על "הסכמה לתנאים" (באנגלית) ואז זה פתאום קופץ לי לחלון האחרון וכתוב לי שההתקנה הסתיימה, ואפילו לא היה את החלון שהאחוזים עולים.. וגם אני לא רואה את directx ברשימת התוכנות שמותקנות לי במחשב... ככה שנראה לי שזה בעייה ב DirectX מה לעשות ??? אני ממש נואש פה... כמו כן גם התקנתי את הדרייברים האחרונים לכרטיס המסך שלי. יש …
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GECUBE RADOEN X1950 עכשיו הבעיה מאוד מוזרה! אני מחבר את הכרטיס מסך למסך שלי בבית והוא עושה לי מסך צהוב! כאילו הווינדוס עולה והכל רק בצבע צהוב .. עכשיו אצל חבר שלי חיברתי והוא עולה רגיל בלי מסך צהוב ... עם צבעים ועכשיו הזזתי אצלי טיפה את הארון וחזר למסך רגיל ושוב חזר לצהוב מיד.. מה יכולה להיות הבעייה? החלפתי חיבור VGA לDVI זה לא המתאם ... וגם חיזקתי הכל הוצאתי תכרטיס והכנסתי ... ניסיתי כמעט הכל מה עושים? תודה
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום רכשתי כרטיס מסך חדש Sapphire x1600pro 512 agp עכשיו אני חושב שיש בעיה איתו..(עוד לא ניסיתי אותו במשחקים) בboot לפני שהווינדוס עולה אז המחשב מציג כל מיני דברים על המחשב.. עכשיו בין מסך למסך בboot יש הבזקים כאלו של אור שמלוות בקווים להבנים שחוצים את המסך.. הדבר קורה גם שאני מפעיל את הcatalyst control center עכשיו גם בתוכנה רשום שהmemory clock הוא רק 396mhz .. יכול להיות כזה דבר? חייב תשובה דחוף תודה.. נ.ב המערכת שלי היא: מעבד: amd a64 3000 לוח אם:asus k8v-se deluxe זיכרון: twinmos 512mb 400mhz עכשיו באם יש בעיה יכול להיות שהבעיה נובעת מהספק? כי יש לי ספק פשוט.. חייב תשובה דחוף תודה..
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
קניתי לפני חודשיים בערך כרטיס מסך x1950Pro הכל סוס במשחקים אבל דבר אחד לא טוב, כל הסירטונים שאני רואה באינטרנט בצבעים מוזרים חבל על הזמן .. אני לא יכול לראות סירטונים באינטרנט.. כל הסירטונים שאני רואה זה בצבעים מוזים מעורבבים עם סגול, צהוב, אדום. זה קורה לי גם בדריבר שקיבלתי עם הכרטיס מסך וגם עם הדריבר שהורדתי מהאתר של ATI הגירסא האחורנה של שיש באתר. אהה שאני מסיר את הדריבר הכל טוב כל הסירטונים באינטרנט עובדים חלק אז מה הבעיה יכול להיות? יכול להיות מקודדים אולי? בבקשה תעזרו לי...!
-
- 9 תגובות
- 586 צפיות
-
-
כשאני מפעיל משחקים במחשב עם הכרטיס הזה בהגדרות גבוהות יחסית הגרפיקה יפה אבל מסביב לדמויות רואים מפוקסל כמו ריבועים כאלה..וזה בכל המשחקים שאני מפעיל הנה תמונה מדום 3 http://gal.gogo80.net/doom.JPG עכשיו..בהגדרות בכרטיס מסך יש מד כזה ותצוגה מקדימה.. בשני צידי המד יש ביצועים ואיכות..אז שמתי את המד על האיכות ובתצוגה המקדימה ראו בלי פיקסלים מסביב אבל במשחק עדיין רואים פיקסלים ויש משחקים שכשאני שם על איכות גבוהה אז זה מראה לי את הדמויות נמרחות הידיים והרגליים וכל הגוף מחובר כזה.. אני משתגע כבר..מה עושים בבקשה עזרה!!
-
- 9 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום מעלים תוכנה של משחק בשם CALL OF DUTY 4 או כל משחק ברמה גבוהה , המחשב מציג Error during initialization : Video card or driver doesn't support separte alpha blend glow will be disabled המחשב בנוי מ -- motherboard P4P800 כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON 9200SE ATLANTIS 128MB האם הכרטיס מסך לא מתאים לסוג של משחקים כאלה , או בעיה אחרת אם הכרטיס לא מתאים אז איזה כרטיס לרכוש , אולי Nvidia GeForce 8500GT PCI-Express 8500 GT 512MB כרטיס זה יכול לעבוד עם motherboard P4P800 שהוא קצת ישן , יש לו pci slots 32-bit pci 2.2 תודה
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-