עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. המערכת שלי היא: מעבד Q6600 לוח אם: 965P-DS3 REV3.3 זיכרון: Twister 1024*2. ספק כוח: Liberty 400 אחרי שהתקנתי את הדרייברים של הכרטיס שממש הוציאו לי את האוויר עד שהם עבדו. אני בא לשחק בSerious sam2 על הגדרות המסך שלי 1600*1200 והמשחק אשכרה בקושי זז. כאילו אפשר לשחק אבל זה בכלל לא הולך חלק. יש לי עוד כרטיס 8800GTS320 והוא ממש סוכר של כרטיס. הריץ לי את המשחק בלי בעיות וחלק!! נראה לכם שזה בעיה בכרטיס וצריך להחליף? אינני יכול להפעיל 3DMARK כי הוא לא נפתח לי. ככה שאני לא יכול לבדוק את הביצועים של הכרטיס... מחכה לתגובות ועצות :s05:

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by spitfire3,

קניתי את הכרטיס אתמול של MSI והוא כרטיס מעולה התקנתי אותו התקנתי גם CCC 8.10 הכל מעולה ועובד חלק רק יש בעיה אחת: באתר Can You Run It? שבודק דרישות לפי משחקים האתר כותב לי שיש לי Pixal Shader 3 במקום 4.1 וגם במשחק PES09 בהגדרות כתוב את הדרישות ואת המפרט הנוכחי של המחשב שלי וכתוב לי עדיין PS3.0 מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת?

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  3. שלום אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלויזיה בחדר עכשיו יש לי crt 37 של Pilot לא יודע למה שאני מחבר את המחשב זה מה שאני רואה http://www.siz.co.il/my.php?i=z5wzd5nxuana.jpg

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  4. Started by YARONGT,

שלום חברה! שומעים אז יש לי בעיה כשאני מנסה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך אפילו ב50 MH תוספת קשה לו לתפקד וזה מאד מוזר כי ידוע לי שהוא מאד טוב באוברקלוק. הגרסה של הכרטיס היא של שפייר הגרסה הרגילה תודה לעוזרים .

5. Started by eliXir,

עוד נושא בקשר למשחק COUNTER STRIKE. לחבר שלי יש את הבעיה הכי מוזרה בעולם: ה-Hz שלו עומד על 85, הוא השתמש בתוכנה של ה REFRESH FIX וה-VSYNC שלו מכובה, ובכל זאת כשהוא משחק קאונטר ה-FPS שלו לא עובר את ה-70, זה לא כאילו יש לו 100 וצונח ל-70, ה-FPS פשוט לא עובר את ה-70. ואם הוא משתמש בפקודה: DEVELOPER 1 שזה בעצם מראה את ה-FPS האמיתי, יש לו 300 FPS. עכשיו, מה שעוד יותר מוזר שבמשך שלושה ימים היה לו 100 FPS פתאום אין לו מושג איך, ובדיוק היום עוד פעם זה חזר ל-70. מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  6. Started by itai_1813,

יש לי כרטיס מסך: sapphire x1950gt עם 256mb ואני התקנתי את המשחקים : prince of persia-sands of time ואת- indiana jones and the Emperor's Tomb ומשום מה אני רואה את המשחקים במהירות גבוהה מאוד, הורדתי עדכונים מהאתר של ATI והבעיה עדיין קיימת! בבקשה תעזרו לי בהקדם האפשרי! בנוסף לכך: במשחק פיפא 07 הקטעי סרטונים (כמו אחרי כול או בפתיחת משחק לדוגמא) נתקעים אם אני מפעיל "אנטי-אלייזינג" אפילו על הרמה הכי נמוכה ולפי מה שאני יודע על הכרטיס הוא יכול להריץ את ה"אנטי אלייזינג" על X4 בלי בעיה.

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  7. שלום, יש לי Radeon 9100 ולפעמים בחלק מן המשחקים זה רושם לי שהVPN Recover אתחל לי את הכרטיס הגרפי וזה יוצא לי מהמשחק. יכול להיות שזאת בעיה בכרטיס??? מה עליי לעשות?

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  8. Started by Zod,

קניתי כרטיס מסך חדש X1600PRO אז,התקנתי אותו והכל התקנתי לו תדריבר שקיבלתי עם הכרטיס. עכשיו שאני מנסה להתקין את ה CATALIST אז זה עושה כזאת שגיאה ומכבה תמחשב. מה עושים? תודה. הדריברים שבאו עם הכרטיס מותקנים* קיבלתי 3.3 במארק 05

9. Started by zxc1,

שלום לכולם, לפני כארבע שנים רכשתי מחשב כאשר המפרט הוא: Intel® Core2 Duo CPU E6550 2.33GHz 4096MB RAM Gainward BLISS nVidia GeForce 8800GT PCX 512MB מערכת ההפעלה היא: Windows 7 Ultimate 32-bit SP1 לפני כחודש נתקלתי בבעיה, בכל פעם שאני מתקין משחק כלשהו (ההתקנה מסתיימת בהצחלה) ומנסה להכנס אליו מופיעה לי הודעה זו: Display driver NVIDIA windows Kernel Mode Driver, version 266.58 stopped responding and has successfuly recovered. כבר ניסיתי הכל, התקנתי גרסאות שונות של דרייברים, פירמטתי את המחשב, הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייברים. אך שום דבר לא עוזר. מה עליי לעשות? [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by tsvika,

שלום לכולם. בזמן האחרון החלו להופיע לי בעיות במשחקים.. הבעיות הם בגרפיקה.. יש משחקים שכל מיני גופים מתחילים להראות בצורה גרועה ביותר.. למשל בניד פור ספיד המכוניות מחילות להראות כאלה שבורות: הדבר קורה בכל מיני משחקים ולא רק בזה... יש לי כרטיס מסך geforce 4 mx 440 64MB... מה לעשות? האם הבעיה נובעת מכרטיס המסך? לקנות חדש? ואיזה?

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  11. http://img129.imageshack.us/img129/2876/18971288lp0.jpg אני התחלתי לשחק ב-WarRock ופתאום הוקפצה לי ההודעה הזאת. מה צריך לעשות??

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  12. Started by valaryan,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום...יש לי בעיה כנראה בכרטיס המסך או בדרייברים שלו. בעת הפעלת הווינדאוס המסך לא נדלק לעיתים קרובות וכותב "nopresent mode" כאשר זה קורה אני מפעיל את הווינדאוס דרך ה SAFE MODE ומשם את מתקין את הדרייברים לכרטיס המסך(שוב)...לאחר מכן אני עושה רסטרט והווידאוס עולה כרגיל (וגם לא תמיד, פעמים אני צריך להתקין כמה פעמים)...שמתי לב שאם אני מוחק את הדרייברים הווינאוס עולה כרגיל מבלי לכתוב NOPRESENT MODE ולעשות מסך שחור...וכאשר אני מתקין אותם הבעיה מתחילה שוב.(זה נכנס לווינאוס ואז יש מסך שחור בערך 10 שניות והמסך מביא הודעה NOPRESENT MODE (לפני המסךהשחור) ואז לפעמים הווינאוס נדלק ולפעמים לא). הכרטיס מסך ש…

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  13. Started by igor5,

נראה לי שיש לי בעיה עם כרטיס המסך. המסך נכבה לפעמים ואניו מראה תמונה . ולפעמים הוא עולה בכלל.....מה יכול להיות הפתרון לזה?

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  14. Started by valaryan,

אז ככה קניתי מחשב חדש: E6600 P5b DELUXE 500 WT +קניתי בחו"ל evga 7950GX2 1 giga ram עכשיו שחיברו לי הכל בחונת ואני חזרתי הביתה אני מתקין את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של EVGA ושמתי לב שהביצועים למחשב שלי אינם מתאימים...וכי ה FPS שלי נמוך מהצפוי...היום כאשר נכנסתי ללוח הבקרה של הכרטיס מסך שמתי לב שכתוב שיש לי רק 512 MB...כאילו רק חצי מהכרטיס מסך פועל...הנה תמונה http://img473.imageshack.us/my.php?image=untitledci1.jpg

15. Started by dvirl,

יש לי את כרטיס הרקולס 4500 מבוסס קירו 2 בהפעלת etm אין לי אפשרות לבחור רזולוציה והמשחק לא רץ ומוציא הודעת שגיאה fullscreen mode not supproted אנא עיזרו לי במציאת פיתרון תודה דביר

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  16. Started by Jor-L,

שלום, בקיצור אח שלי היום קנה כרטיס מסך gtx 760 ויש בעיה מוזרה. הכרטיס לא עושה את העבודה שלו, כאילו הוא חלש מאוד.. אז אולי אתם יכולים לעזור, דרייברים מותקנים והכול בסדר. למשל אני נכנס למשחק כל שהוא כמו BF4 אני מריץ 40-50 fps שהכול על LOW. ככה גם בשאר הדברים, אין שינוי בכלל מי הכרטיס הקודם למה שיש עכשיו, ואפילו גרוע יותר.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. שלום, אני מקבל הודעת שגיאה: "Unable render capture graph for current settings. Check videostream settings and capture coec and try again " כאשר אני מנסה להפעיל Capture מהכרטיס טלויזיה. אני מנסה לקלוט טלויזיה מכרטיס המסך בעזרת RCA, ומשם S-Video ו-RCA שמחוברים במקביל לכ. הטלויזיה. התקנתי קודק שנקרא Morgan Multi-media m-pjeg אך ללא הועיל. האם יש לכם מושג איך לתקן או מדוע התקלה הזו מופיע? תודה מראש. נ.ב. אם אתם חושבים שהתוכנה iuVCR היא לא משהו, אז תציעו ואני אחליף. תודה, ReDeOn.

18. הכרטיס מחובר העינית מחוברת(היא דוקא עובדת) התקנתי דריברים מהדיסק אבל זה מביא לי את ההודעה הזאת. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה ?? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  19. Started by O.G.D 2k5,

יש לי בעיה בגרטיס STUDIO PCTV של pinnacle כשאהי מקליט לאחר 10 דק' יש delay מצטבר מה אני עושה: דרך אגב מערכת XP....??? תודות מראש

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  20. Started by ofir_19,

היום קבלתי אותו והתקנתי אותו עם דריבר 7.12 ובמשחקים הוא ממש מעולה הבעיה שרציתי לבדוק אותו ב3dmark05\06 ובטעינה של התוכנה הוא ניתקע ולא עולה ורושם לא מגיב והתקנתי מחדש את התוכנה ועדיין לא עובד ובכרטיס הקודם לא היה שום בעיה בתוכנה יש רעיונות למישהוא?

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  21. Started by danield51,

יש לי X1950XT עכשיו שאני משחק גוטיק 3 לדוגמא ..משחק שלא אמור להרוג לי את הכרטיס מסך...מופיע לי שהכרטיס פועל בטמפרטורה גבוהה מידי ולאחר משהו כמו חצי שעה המחשב ממשיך לפעול והמסך נכבה ולא יעזור בית דין הוא לא יחזור עד שעושים ריסט.. השאלה שלי היא כזאת...למה הבעיה הזאת מתקיימת? זה קשור איכשהו לאוורקלוקינג...ואם כן איך אני מבטל את זה ומשאיר את החום של הכ. מסך שלי על גבול של לא לעשות לי בעיות תודה מראש דניאל

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  22. Started by spz,

או במסך, לא יודע בדיוק אז ככה כל הזמן מופיעות לי נקודות קטנות על המסך. אם זה בסרטים, בתמונות, במשחקים בכלל פתאום יש ריבועים שחורים שבאים והולכים. בתמונות למשל, הנקודה נתפסת בראש של הדמות, ואם אני מזיז את התמונה הנקודה זזה יחד איתה. הנקודות יכולות להיות בכל מיני צבעים, לרוב בצבע ירוק. מה אני עושה? זה קשור לכרטיס, או למסך עצמו? ניסיתי להתקין דרייברים וזה לא עזר.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  23. Started by JHONLEV,

לפני כמה ימים אני מדליק תמחשב ומה קרה? אני לא רואה תצבע האדום במקומו שחור ובמקום ירוק צהוב ... למה זה קרה? והבעיה היא לא במסך בדקתי..

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  24. Started by Semyon171,

שלום, יש לי כרטיס מסך ATI Radeon 9200se 128 mb. רציתי לשאול למה אני מקבל תוצאה כ''כ נמוכה ב 3D Mark 06 ??

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  25. Started by דור788,

אז יש לי בעיה של מסך שחור כשאני מנסה לעלות משחק (emergency 3) אמרו לי שאני צריך לעדכן את הכרטיס מסך. עכשיו הורדתי את הדרייבר מהאתר של ati ואחרי שהתקנתי אותו אני כל פעם כשאני מנסה להפעיל את ה-control center או כשאני מעלה את המחשב שאני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת: הכרטיס מסך שלי הוא ati radeon 9600 xt עכשיו אמרו לי להוריד את התוכנה driver cleaner מכם אבל אני לא מוצא אותה. אז אם מישהו יכול להביא לי קישור או יש לו פיתרון אחר אז שמח לקבל תשובה

• 3 תגובות
    • 528 צפיות

דיונים חדשים בפורומים