עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אוקיי אז ככה, אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בין שני כרטיסי מסך. אחד: Connect3D Radeon X1800GTO 256mb DDR3+Zalman VF900-Cu והשני: Gigabyte Nvidia Geforce 7600GT Silent Pipe 2 אז לראשון יש מאוורר Zalman שקט כמו שראיתם, ולג'יפורס יש גוף קירור שקט. איזה כרטיס מסך יניב ביצועים יותר טובים? (משחקים, עבודה גרפית ואינטרנט). תודה

• 22 תגובות
    • 1k צפיות
  2. הייתי מעוניין לדעת האם זה אפשרי לעשות SLI (או CF לא משנה כרגע לצורך העניין) של כרטיסי מסך של אותה חברה אך לא מאותו הדגם? אולי זה לא אפשרי פשוט לא מצאתי תשובה לכך. אני מעוניין לדעת זאת מאחר וזה יכול לחסוך כסף רב במידה ועכשיו קניתי כרטיס מסך טוב (8800GT) ובעוד שנה ארצה לשדרג, אז במקום להחליף בעוד שנה את ה-8800GT, אולי אפשר פשוט לקנות כרטיס מדגם חדש יותר ולחבר אותם בSLI?? יכול להיות שזאת שאלה טיפשית, אבל בכ"ז מעוניין בתשובה. תודה מראש!!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by aviel570,

אני צריך כרטיס מסך שיריץ לי GTA IV ועד משחקים כאלה... אני חשבתי על זה כדאי לי לקנות אותו? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713557

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  4. עידכון דרייברים ל כרטיסי מסך NVIDIA Forceware קישור http://software.nana10.co.il/Software/?SoftwareID=6144 לכל מי שיש כרטיס מסך של נווידיה ג'יפורס זה טוב , לי יש נווידיה גי'פורס 8600GT 1GB זה יהיה לי טוב ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by yz101,

משום מה, גם אחרי עדכון דרייבר, הכרטיס לא מוכן לאפשר לי לקבוע את הרזולוציה ל1366X768. הכי קרוב שזה נותן זה 768X1024. החיבור הוא D-SUB ניסיתי גם לשים מתאם DVI לD-SUB, כמובן שאין הבדל. 1366X768 לא מופיע בכלל ברשימה. מה אפשר לעשות? האם כבל DVI ל HDMI יעזור בזה? אם כן, איך גורמים לכרטיס להעביר גם את הSOUND? תודה.

6. הי, ברשותי מחשב מדיה סנטר: לוח Fatal1ty F-I90HD עם יציאת VGA + HDMI אין כרטיס מסך ייעודי. המקרן הוא OPTOMA65 הטלווזיה היא סמסונג PS50A450 בעלת רזולוציה של 1365X768 חיברתי את המקרן עם HDMI ואת הסמסונג עם יציאת ה-VGA. לצערי לא הצלחתי להגדיר את הכרטיס מסך שיעבוד ב-CLONE , על מנת לאפשר לראות גם בטלווזיה וגם במקרן, ללא צורך בניתוק כבלים. כרגע, אני צריך לנתק את ה-HDMI על מנת לראות בסמסונג, ואז לנתק את ה-VGA על מנת לראות במקרן. הדרייבר של הכרטיס מסך הוא המעודכן ביותר. מה לעשות? האם אני חייב לקנות כרטיס מסך? עם שתי יציאות DVI? יש פתרון עם המערכת הנוכחית? תודה מראש,

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני משחק רק בשני משחקים COD4 & WOW, וגם זה בקושי. אין לי זמן למשחקים חדשים ולא בונה על שום דבר עד לקיץ הבא, בגלל לימודים. אני ממש לא דורש יותר מדי מבחינת גרפיקה, סך הכל שיעבוד על רזולוציה 1680*1050 מסך רחב בלי תקיעות. איזה כרטיס יתאים? הסיבה שאני מתעקש לא ATI, כי אם תעשו חיפוש בגוגל ל-3850 freeze, תבינו שבחלק מהכרטיסים יש דפקט ש-ATI לא מוכנים להודות בו. בגללם אני צריך להוציא עוד 200 שקלים, ולקבל כרטיס מסך חלש יותר .

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by avipeso1,

היי, נניח ותהיו בסיטואציה הבאה: יש לרשותכם שני כרטיסים ואתם צריכים להחליט מי מבינהם להרכיב במחשב: הראשון- 9800GX2 1GB השני- 4870 1GB יש צורך להתחשב בכך שהמערכת מחוברת ל-LCD42 ברזולוציה של 1920X1080. מה דעתכם?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  9. יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 7600GS, אני צופה בסרטי HD 720P בלבד. אני לא משתמש במשחקים. בזמן שאני צופה בסרט HD באיכות 720P אני חייב שכל התוכנות יהיו סגורות אחרת הוא מקרטע, המעבד נע בין 60 ל90 אחוז מאמץ ולעיתים מקרטע למספר שניות. החלטתי להחליף את הכרטיס מסך 7600GS לכרטיס מסך שתומך בHD הכי זול שיש, שיתאים לדרישותיי שאני אוכל לראות סרט HD בלי קרטועים בכלל. קניתי מחנות SKYPC כרטיס מסך club3D ATI radeon hd2400pro 512MB ddr2 AGP לאחר שהמוכר בחנות אמר שזה יפתור את הבעיה. אך אין שום הבדל! המעבד נע על אותם אחוזים בדיוק, החלפתי מספר פעמים בין הכרטיס הזה לכרטיס הישן ואני לא רואה שום הבדל, שיחקי עם הגדרות.. שום דבר לא עזר... נא עזרו לי כיצד לפתור בעיה זו

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Kenny,

רציתי לשמוע את דעתכם בקשר לשני כרטיסי מסך.. ההפרש בינהם הוא בסך הכל 200 עד 250 שקלים. הכרטיסים הם : Hercules prophet Radeon 9500 pro 128mb VS. Connect 3D Radeon 9700 ^not the pro ver'^ עכשיו ההרקולס זאת חברה ממש טובה.. וה connect3d כמעט אף פעם לא שמעתי עליה.. אבל הכרטיס יותר טוב שלהם. מה אתם אומרים כדאי לקחת? שווה להוסיף עוד קצת ולקבל את ה 9700? ועד כמה ההפרש בין חברות הכרטיסים יהיה משמעותי.. תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Dadude,

אני צריך כרטיס מסך חדש ואני רוצה לדעת איזה כרטיס יותר טוב , היה לי רדאון 8500 ואני רוצה כרטיס יותר מהיר , עכשיו לא הבנתי מה יותר טוב מבחינת מהירות,ללא הפעלת פילטרים ודברים כאלה ,נטו ,איזה כרטיס יותר מהיר הרדאון 9500P או ה GF4TI 4400 או 4600 ומה יותר זול,כי אני חייב כרטיס עכשיו (שלי נשרף), אז תגידו מה אתם ממליצים.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אחד: חבר שלו קיבל 9998 ב3dmark 2001 עם המפרט הבא: p4 2.0ghz 512mb DDR Intel board Gigabyte Radeon 9000 PRO 128mb נשמע לכם הגיוני? עוד דבר שהוא אמר שממש לא נשמע סביר: המחשב הזה הריץ את UNREAL2 על 60-80 פריימים ב1024X768 !!! : קצת לא סביר... מה דעתכם? :smoke:

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. ה setting : resolution: 1024X768 texture filtering : optimal max anisotropy: 4 vertex shaders: optimal ללא OC ..וללא שום תוספת. סביר או נמוך ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by lir@n,

לא מכבר רכשתי כרטיס מסך G-force ti4200 לכרטיס מסך זה יש יציאה של סופר כבל... עכשיו הם נתנו לי מתאם אבל אני רואה בטלווזיה בשחור לבן... אין אפשרות לעשות שום דבר בסטינגס של הכרטיס מסך (בדקתי שלוש פעמים) האם יש תוכנה או משהו שאפשר לעשות ?! בתודה lir@n !

15. מתוך סקרנות והשאיפה להרחבת אופקים, ואחרי שלא ממש הבנתי מביקורות ברשת, מהם ההבדלים בין השלושה ? מספיקים נתוני מהירויות שעון (זכרונות וליבה) כלומר מי חזק יותר ממי, ואולי גם קצת פיצ'רים (דיואל מוניטור וכו'). אנא עיזרו לחבר קהילה סקרן. תודה רבה HF

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by joko7,

אז ככה, יש לי כרטיס מסך ישן ג'י פורס 2 MAX100 64 mb שמחובר לטלוויזיה 34 אינצ' וככה אני רואה, אין לי מסך רגיל של מחשב. הבעיה היא שאני רואה את התמונה לא כל כך טוב וכמה שניסיתי לתקן את התמונה לא הצלחתי,משחקים לא מעניינים אותי ואני מחפש כרטיס מסך שיתן לי תמונה טובה ואיכותית,אינני מתכוון גם להוציא 2000 ש"ח על כרטיס, לוח האם שלי זה BIOSTAR 845 והמעבד 1.6 פנטיום 4 הזכרון 256 ,,תודה למשיבים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by King Of Action,

Gigabyte RADEON 8500LE PRO 64MB DDR DH TV-Out Retail VideoCard 760 ש"ח Power Magic Ati Radeon 8500LE 64 MB DDR DVI+TV-OUT 575 ש"ח למה יש הבדל כה גדול במחירים בין הכרטיסים הזהים Radeon 8500LE של ג'יגהבייט ו-POWER MAGIC ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by OR007,

הכרטיס לא מיועד לי אלא לחבר...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום חברים, אחרי שבוע ומשהו של דחיות, סוף סוף, ארכוש מחשב עד יום חמישי הקרוב. בתחילה חשבתי לקחת כרטיס: Sparkle 8800GTS 320MB Retail ¤1570 http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3483&show_desc=1&language=he הבנתי שיצא כרטיס חדש, חזק יותר (תקנו אותי אם אני טועה): Sapphire Radeon HD2900Pro 512MB DDR3 Vivo HDMI DualDVI PCI-E Ret ¤1621 http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4615 וכעת לפתע ראיתי שיש כרטיס: Sapphire Radeon HD2900Pro 1GB DDR4 Vivo HDMI DualDVI PCI-E Ret ¤1966 http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4616 1) האם אכן כבר יש זכרון DDR4? 2) האם כדאי לרכוש את האחרון במחשבה לטווח ארוך (עם 1GB זכרון)? 3) אם יש לכם הערות או המלצו…

20. אם אני אקנה 8800GTS אני יוכל להינות מקרייסיס? כלומר האם זה יפעל טוב אני יודע שאנשים לא בדיוק יודעים אבל לפי השערות כי ראיתי בחשיפה של קרייסיס שהריצו אותו על 8800GTX וזה קצת קירטע פה ושם ככה שאני לא יודע מה לעשות... ???

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  21. עשיתי חיפוש,נכנסתי לסטיקי ולא מצאתי. אז לפני שנועלים,אשמח לתשובות. האם SLI של 8800GT יהיה חזק באופן משמעותי מSLI של 9600GT ? מי מהם מנצל SLI יותר טוב - 9600GT או 8800GT ? האם SLI של 9600GT מתקרב בחוזקו ל9800GX2 ? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני מחפש כרטיס מסך זול, חדש (מחנות) לעשות לו אוברקלוק. (9200SE, GF4MX4000...) איזה כרטיס מסך לאוברקלוק אתם ממליצים לי לקנות עד 300 ש"ח? בתודה מראש, אורן

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by GGuyZ,

היי לכולם! ברצוני לקנות כרטיס מסך. לאחר בירור, הבנתי שהאפשרות הטובה ביותר בתקציב שלי היא ה7600GS. מצד שני, לאחר קצת קריאה וצפייה בבנצמרקים גיליתי של7300GT המתון יותר יש גרסה עם זכרון DDR3 שעולה ואפילו בהרבה בביצועים על ה7600GS. חיפשתי בארץ ולא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת את ה7300GT בגרסת הDDR3. האם מישהו מכיר בכל זאת חנות שמוכרת את זה בארץ? או יכול להגיד בוודאות שאין את זה בישראל? תודה לכם על העזרה!

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Rivking134,

ההודעה נערכה עקב עבירה על חוקי הפורום. אין לפרסם מודעות מכירה/קניה בפורום, בשביל זה יש את מדור הTradeZone.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום! יש לי כרטיס מסך דיי ישן 9800GTX+ 1GB הגרסה שמותקנת לי במחשב היא 314.22 והגרסה העדכנית היא 335.23 האם כדאי לי עדכן את הדרייברים כי אין לי כוח להסיר את הישן לעשות ריסט וכו וכו... השאלה שלי היא כזאת האם הדרייברים חדשים שיוצאים מוצאים עדכונים גם לכרטיסים ישנים כמו שלי או שהם משפרים רק את התאימות והביצועים של הכרטיסים החדשים שיצאו לאחרונה? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים