כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, יש לי כרטיס מסך ישן ג'י פורס 2 MAX100 64 mb שמחובר לטלוויזיה 34 אינצ' וככה אני רואה, אין לי מסך רגיל של מחשב. הבעיה היא שאני רואה את התמונה לא כל כך טוב וכמה שניסיתי לתקן את התמונה לא הצלחתי,משחקים לא מעניינים אותי ואני מחפש כרטיס מסך שיתן לי תמונה טובה ואיכותית,אינני מתכוון גם להוציא 2000 ש"ח על כרטיס, לוח האם שלי זה BIOSTAR 845 והמעבד 1.6 פנטיום 4 הזכרון 256 ,,תודה למשיבים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש עוד כמה זמן ויש לי מלא התלבטויות בין כרטיסי מסך יש המלצות לכרטיס עד 700~900 שקל בערך? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז כל דיון שלישי פה נפתח על הרידון הזה ויש כל כך הרבה דגמים (נראה לי ראיתי איזה 5-6) ואני לא יודע איזה מהם הכי טוב ואיזה פחות טוב וזה מציק לי אז עם אתה יכולים לרשום את הסדר שלהם מהכי טוב להכי פחות, מה קרה לימים שהיה רק p ו- np?! :-X תודה מראש... נ.ב אני בטוח שזה יעזור לעוד כמה...
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה , אני קצת חלש בענייני מחשב . קניתי היום כרטיס מסך עם אופצייה לשדרוג אם לא אהיה מרוצה ממנו . מה שחשוב לי זה שהכרטיס יריץ לי ברמה הגבוהה ביותר פיפא ופרו לשנה-שנתיים הקרובות . מפרט מחשב: intel core 2 dou e7200 2.53 gh 2.40 gh 4 gb ram 2.75 usable משום מה ירדו לי 250 מגה מהשימוש בכרטיס מסך . אשמח לתגובות מהירות ותכליתיות תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי CF HD4890 ואיך אני בודק אם ה CF עובד ?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קניתי כבל RCA כמו שהמלצתם לי בשביל להתחיל להקליט עם הכרטיס מסך שלי אבל החיבורים התאימו בטלויזיה אבל החיבורים ל-VIVO הם בצבעים שונים ואני לא יודע לאן לחבר....? + אני צריך תוכנה להקלטה מהטלויזיה + הסבר אך אני גורם למחשב להיות בטלויזיה + תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי GTX570 (למרות שזה פחות משנה), ולפני כמה זמן קפצה לי הודעה שקיים עידכון חדש לדרייבר (295.73) ואני היום החלטתי לעדכן. אבל יש משהו שמסקרן אותי תמיד: - אם אני מעדכן 'כל הזמן' את הדרייבר (אני מתכוון לזה שאני עושה UPDATE כל פעם - אבל מתי שקיים) - האם זה בעצם מזיק לו ? למי שבכל זאת לא הבין: אני מתכוון לזה שנגיד אם קפצה לי הודעה שיש עידכון חדש(לא בטא רק WHQL) זה מזיק לכרטיס או למחשב עצמו ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה התחדשתי במפרט חדש שכולל בין היתר ב.מסך evga gtx-780. היציאות של הכרטיס הן 2XDVI, HDMI,D ו DisplayPort. כרגע נראה שהמסך הנבחר הוא Dell U2414H שלו הכניסות הבאות:miniDisplayPort,DisplayPort,HDMI. שאלתי היא האם בחיבור surround זה משנה אם המסכים מחוברים באמצעות חיבור מסוג שונה? למשל שני מסכים יחוברו באמצעות DP,mDP ושלישי יחובר באמצעות HDMI? אם ניתן לשלב חיבורים שונים האם יש העדפה לאילו חיבורים לשלב? כלומר האם למשל עדיף לשלב DVI עם DP במקום HDMI עם DP? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב שירצה אותי אז אני מתלבט בין 2 הכרטיסים: ATi Radeon X1950XT GEFORCE 7950 GT
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בגלל אילוצים שנובעים מכסף אח שלי צריך כרטיס מסך יותר זול. חשבתי שכדאי לו ללכת על HD6870 שעולה בKSP בחיפה 980 שקל. האם זה כרטיס מסך טוב שיספיק לרזולוציה של 1680X1050 להגדרות הכי גבוהות? בכמה הHD6850 חלש יותר מהHD6870? איזה כרטיסי מסך של NVIDIA מתחרים בHD6870 וHD6850 והם באותו מחיר? הספק הוא seasonic ss-500et והמעבד יהיה I5 2400. אם צריך אפשר לחרוג לHD6870 שעולה 980 של חברת Sapphire.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גיל ויש לנו סטארטאפ שמציע לגיימרים Cloud Gaming PC - כלומר מחשב גיימינג מלא בענן. היום אנחנו משתמשים בכרטיסי nVidia M60 לוירטואליזציה, ורוצים לעבור לשימוש בכרטיסים חדשים. אנחנו מתלבטים בין: TESLA M10 (מקסוול) operating at a frequency of 1033 MHz, which can be boosted up to 1306 MHz, memory is running at 1300 MHz. לבין TESLA P40 (פסקל) The clock speeds of the Tesla P40 are up held at 1303 MHz base and 1531 MHz as boosters. Its memory provides 346 GB/s band width along a 384-bit interface particularly it clocks 7.2 GHz effective. הבעיה היא - שאנחנו לא יודעים לצפות מה יהיו ביצועי הכרטיסים החדשים…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
מה יהיה יותר טוב וביצועים יותר טובים מערך של 2 8800gts sli או 8800GTX אחד ולמה תודה לעוזרים!@!!!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שכן שלי אמר לי שיש לו G-fa אבל לא מצאתי שום זכר לכרטיס מסך מסוג Gforce במחשב שלו ... גם לאחר שהתקנתי את הדריוורים החדשים (52) שפתחתי את המחשב הכל היה on bord ניראה לי שהחברה של הכרטיס מסך היא SIS אבל אני לא זוכר של מה היא בדיוק ... מישהו יכול להביא לי דרך לבדוק איזה כרטיס מסך יש לו בכלל ? ???
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בדקתי מחירים באתר של KSP ונגלה לי הנתון הבא: הגיוני שGTX465 עולה 1110 ש"ח לעומת GTX460 שעולה 1190 ש"ח או שסביר להניח שמדובר בטעות? שאלות נוספות: -עד כמה HD5850 טוב מGTX460/465? -עד כמה GTX465 טוב מGTX460? -האם GTX460/465 יריצו כל משחק באיכות גבוהה (very high)? -עד כמה GTX460/465 יהיו רלוונטים נניח בעוד 3 שנים מהיום באיכויות משחק? עדיין הם יריצו משחקים באיכות גבוהה? -האם המחירים של GTX460/465 צפויים לרדת בקרוב או להישאר באזור ה1100-1200 ש"ח? -האם החברה שממנה יוצר הכרטיס משפיעה על האיכות/איכות "חיים" (זמן שהוא יחזיק) למשל Inno3D מול Gainward? -מה הכוונה בנתון של Memory Clockspeed : 1800 Mhz בפירוט כרטיס מסך? האם הכוונה היא שעל הזיכרון במחשב להיות 1800Mhz כדי להרי…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלטתי לקנות את הכרטיס הזה כדאי? מתי הוא יגיע לארץ? מה יהיה מחירו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מכבר רכשתי כרטיס מסך G-force ti4200 לכרטיס מסך זה יש יציאה של סופר כבל... עכשיו הם נתנו לי מתאם אבל אני רואה בטלווזיה בשחור לבן... אין אפשרות לעשות שום דבר בסטינגס של הכרטיס מסך (בדקתי שלוש פעמים) האם יש תוכנה או משהו שאפשר לעשות ?! בתודה lir@n !
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מקווה שאני רושם את זה במקום הנכון, אחרי שלוש עם המחשב שלי, החלטתי לשדרג לקראת המשחקים החדשים שיצאו בחודשים הקרובים (da:inq, the witcher3 וכו'). המפרט שלי כרגע: מעבד: AMD Phenom II X4 955 לוח אם: Gigabyte GA-790XT-USB3 זכרון: 4Gb זכרון כרטיס מסך: AMD Radeon 5770hd 1GB אני בוודאות אוסיף עוד 4gb זיכרון, השאלה שלי זה לאיזה כרטיס מסך לשדרג? (לנצל את המקסימום יכולות של המחשב שלי) מבחינת תקציב: עד 1200ש"ח ואפשרי להתגמש קצת. אשמח לקבל רעיונות, הצעות וטיפים, תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי תחושה שהודות לחברת החשמל, כרטיס המסך שלי עומד למות. היום אחרי הפסקת חשמל מי-יודע-כמה בזמן האחרון, התחלתי לראות ארטיפקטים - פס ירוק שבא והולך בכל מיני איזורים במסך. הדבר קורה בפעילויות גרפיות סטנדרטיות. יש לי GTX460. יכול להיות שזה הסוף שלו? כיביתי את המחשב בתקווה לא להרוס את הכרטיס לגמרי. ניתן לעשות משהו?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
http://techreport.com/articles.x/21516
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מתלבט בין שני הכרטיסים אללו, שניהם בערך באותו טווח מחירים (שניהם לא GT). הייתי שמח לשמוע את דעתכם עליהם. ודרך אגב, מה זה הטכנולוגיה PCI X16?? והאם לוחות אם שתומכים בPCI X16 עושים בעיות עם כרטיסים שהם AGPX8 תודה מראש, גל.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם משתמשי פורום יקרים, כרטיס המסך שלי התחיל לעשות בעיות לא מזמן ואני חושב על להחליפו באחר המפקד של כרגע הוא : intel core2duo e8500 3.16ghz 4gb זכרון Radeon 4870hd לא בטוח לגבי הלוח אם gigabyte ga משהו, והספק הוא 550w של coolermaster אני מעוניין במשהו שיעביר לי עוד שנה וחצי עם המחשב, תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה בלוח אם. דגם הלוח אם: H61MA-E35 B3 HDMI USB3 SATA3 1GLAN MSI. ויש לי בבית מחשב ישן שכבר לא בשימוש, אבל יש לו כרטיס מסך טוב: geforce 6600GT 512mg. השאלות שלי הן: 1. האם כדאי להתקין את הכרטיס הישן על המחשב החדש? (לא אני אתקין, אני אתן את זה למעבדה בחנות) 2. לכרטיס הישן אין חיבור HDMI וללוח אם יש. האם הלוח אם יודע להשתמש בכרטיס מסך, גם כשמחברים את הכבל ל-HDMI, ולא לכרטיס? (מקווה שהבנתם את השאלה..) תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך מובנה Radeon HD320 על הלוח אם - GA-MA78GM-S2H הכרטיס עוד מעולה ואין בעיות מיוחדות החיבור VGA עובד אחלה אני רוצה להשתמש בחיבור DVI אבל ללא הצלחה - לא מקבלים משם שום סיגנל אני צריך לשנות משהו, לעשות התאמה כלשהי? אני לא מצליח למצוא אתה הסיבה לזה תודה, ניר
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
גם דגם ה-Navi החדש והמבטיח יזכה לקחת חלק בחגיגות שנת ה-50 להיווסדה של חברת AMD לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-