עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ms,

בוקר טוב לכולם כאשר אני מחבר את כרטיס הקול למגבר הסטראו שלי אני שומע בשני הרמקולים משהו כמו הממממ........ כזה מעצבן, מפריע, ודי חזק גם מבלי שום יציאת סאונד( מבלי אפילו לנגן משהו) דרך הכרטיס. עליי לציין: גם כשחיברתי למחשב השני קיבלתי בדיוק אותה התופעה. כרטיסי הקול הם o.b בשני המחשבים. כאשר חיברתי דיסקמן למגבר עם אותם כבלים ולאותם הכניסות (וכיוונתי את הווליום למקסימום גם בדיסקמן וגם במגבר מבלי לנגן) הכל היה תקין. אגב גם יציאת הוידאו לא משהו. כרטים מסך: ג'יפה 4 עם יציאות s-video וגם rca - תוכנת tvtool . התופעה: תמונה לא משהו (divx) וקוים (גלים) רצים על מסך הטלוויזיה. מבקש ממי שיכול להנחות אותי לסדר את הבעיות להסביר לי בדיוק מה לעשות. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  2. טוב יש לי רידון 9800 פרו של MSI וקניתי היום כבל VHS-S כדי לחבר בין המחשב לטלויזיה. אני מצליח לחבר והכל אבל האיכות תמונה בטלויזה ממש גרועה.. היא מרצדת (עוברים גלים כאלה) ונסתי לעשות הכל ולא מצאתי עדיין פתירון יש איזה תוכנה \דריבר\או משהו שיכול לסדר את זה ? ? או שאולי צריך כבל אחד ? הכבל שקניתי פעיל ברוחק של עד 5 מטר.. בידיוק מה שאני צריך. אבל בכל זאת הטלויזה מרצדת.. אז מקווה שיש לכם פיתרון ..ותוכלו לעזור לי.. תודה רבה לעוזרים.. ומהתרשמות ריאשונית אחלה פורום..!!מקווה להנות! אז שוב תודה רבה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי בעייה כבר שבוע שלם ואני מקווה שכאן מישהו יוכל לעזור לי . אז ככה, יש לי כרטיס טלוויזיה ASUS SILICON WDM VIDEO CAPTURE עד לפני שבוע לא היה לי ממיר דיגטלי והתחברתי דרך הנקודה בקיר דרך אנטנה לחיבור האנטנה שלי במחשב, ז"א קלטתי אנלוגי בלבד, וראיתי ושמעתי ממוצע. לפני שבוע עשינו ממיר דיגיטלי של הוט, אני רוצה להתחבר ישרות מהממיר לכרטיס הטלוויזיה שלי ולקלוט בו זמנית במחשב מה שיש בטלוויזיה, הבעייה היא שאני לא מצליחה באף דרך עד כה. לחברתי שיש בדיוק אותו כרטיס אמרה לי לחבר חיבור SCART- 21 פינים מהממיר לכבל הS-VIDEO שקיבלתי עם הכרטיס(אדום לבן צהוב) וזהו אצלה זה עובד, ואצלי בדיוק החיבור הזה לא, לא רואים ולא שומעים כלום, רק שומעים אחרי הקלטה. אני אציין שלה יש יס ולי…

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  4. Started by Sobol,

ערב טוב. קניתי כבל RCA לווידיאו. מצד אחד- פין לטלווזיה. מצד שני- כבל עם 7 פינים לכרטיס מסך- (Sapphire RADEON X800 GT (256 MB) הבעיה היא שהחשב פשוט לא מזהה את החיבור. מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 413 צפיות
  5. אהלן שלום זה הפורום שהיה נראה לי הכי קשור, מקווה שהוא הכנון. אני משתמש בלפטופ של טושיבה עם windows 7, ומנסה לחבר אותו לטלווזיה ישנה (כניסת RCA כזו, לבננה צהוב), בעזרת כזה מכשיר: http://www.ebay.com/itm/PC-Laptop-VGA-to-AV-RCA-TV-Monitor-S-video-Signal-Adapter-Converter-Switch-Box-/200798805625?pt=US_Audio_Cables_Adapters&hash=item2ec08a9e79 יש לציין שזה כן עבד בלפטופ אחר, אבל בכמה ובכמה לפטופים האחרונים שניסיתי, קיימת בעיה שכאשר אני מחבר את הכבל VGA ליציאה של המחשב, המחשב מזהה אותו והתמונה מופיעה בטלוויזיה לשתי שניות, ואז כאילו המחשב מפסיק לזהות אותו, והתמונה נעלמת מהטלוויזיה, תוך כדי שינויי רזולוציה במחשב, וכל זה חוזר חלילה, עד שאני מנתק את המסך. בדקתי שהכל מחובר כמו…

6. אהלן, המעבר למחשב חדש היה יחסית חלק. אבל אי אפשר בלי בעיות. עכשיו אני לא יכול לחבר את הטלויזיה למחשב כמו שצריך. מערכת הפעלה ויסטה. כרטיס נוידיה 8800GTS של leadtek. יציאת svideo מהמחשב מתחבר לחיבור הכי פשוט שיש בטלויזיה (רק שני כניסות, צהוב ולבן...מישהו יכול להגיד לי איך קוראים לזה בהזדמנות?) הכבל חדש. וגם בדקתי אותו בחנות "תמבור" ואמרו שהכבל בסדר (בדיקה עם טסטר...) איך אתם מצילים אותי הפעם? לפני שאתם אומרים דרייבירים, הורדתי והתקנתי עוד שתי גרסאות בטה של הדרייברים הכי חדשים של נוידיה בלי שזה עזר. בהזדמנות אולי תגידו לי אם אני צריך לעשות איזה מחיקה יסודית של הדרייברים האלה ולהתקין גרסאה אחת נורמאלית? ואיך עושים את זה כמובן. פעם או פעמיים שחיברתי את הכבל למחשב הוא הצליח לז…

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  7. שלום יש לי מחשב נייד compaq presario עם כרטיס מסך ATI-raedon הכולל יציאת s-video אני משתמש בכבל המעביר מ s-video ל- rca על מנת לחבר לטלויזיה. הכרטיס מסך לא מזהה שחוברה טלויזיה ולכן לא משדר אליה. בתמיכה של HP אמרו לי שהבעיה אכן קיימת ושמעו על כמה שהתגברו עליה. החיבור האופטימלי לכרטיס זה הוא מיציאת ה s-video לטלויZיה עם כניסת s-video כנראה שהבעיה היא שחיבור ה- s-video הינו דו-כיווני בניגוד ל RCA שיודע רק לקבל. ולכן הכרטיס מסך לא מזהה. מישהו שמע על פיתרון? שידרוג לדרייבר / תוכנה / שמעתי אפילו שמישהו קיצר שני מגעים ביציאת s-video כדי לגרום לזה לעבוד. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום כולם, יש לי בעיה מוזרה שאני מקווה שתוכלו לעזור לי איתה : יש לי LCD 42 שאליה מחוברים 2 מחשבים ב DVI-HDMI, כל אחד ליציאת HDMI אחרת. והנה הפרט המעניין: מחשב אחד מחובר אליה דרך כרטיס 8600 של XFX ורואים בו תמונה מושלמת. הרזולוציה הטבעית (1366-768) מועברת כמו שצריך עד לרמת דיוק הפיקסל והתמונה שמתקבלת חדה מאוד. ובמחשב השני לעומת זאת, שמחובר דרך כרטיס 8600 של Sparkle ומכוון על אותן הגדרות ורזולוציה כמו ה-XFX, מתקבלת מעין"תצוגת זום" ושבה השוליים של החלון נחתכים החוצה והחלון כאילו גדול מדי עבור המסך. הזוי ביותר! אם לא הייתי מקבל את אותה תמונה מושלמת מהמחשב הראשון, הייתי מתחיל לחפש את הבעיה במסך. אבל היות ובמחשב אחד זה עובד מושלם, אין כל ספק בנוגע לתמיכת NR וכו'. אפילו ה…

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  9. Started by EnerGy,

שלום! יש לי מסך של BENQ דגם T201W, כשאני מחבר אותו ביציאה האנלוגית הכל עובד כמו שצריך, אבל כשאני מנסה לחבר אותו דרך הDVI אני מקבל NO SIGNAL אחרי הפוסט. מחקתי והחלפתי דרייברים וזה לא עזר. החיבור הDVI-D והכרטיס מסך הוא 8800GTS. תודה לעוזרים ! עריכה : בשביל להבהיר, החיבור האנלוגי פועל דרך מתאם ( לכרטיס יש רק DVI)

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  10. ככתוב בכותרת : מסך : LCD פיליפס בריליאנס 200 W בגודל 20 אינץ' כרטיס מסך : ג'יפורס 6200 טורבו קאש הבעיה : בחיבור אנלוגי הכל בסדר , המסך מזוהה כראוי התצוגה תקינה . בניסיון לחבר דרך DVI מקבל אין אות ( NO SIGNAL ) ניסיתי לחזור לדרייברים המקוריים של הכרטיס מסך ניסיתי לחבר אנלוגי ולשנות מהמסך לDVI ולחבר לא עזר רעיונות ? תןדה מראש עפר.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  11. Started by OferS16,

שלום, לאחר כשנה של שימוש בכרטיס ה6870 שיש לי(GV-R687D5-1GD-B) החלטתי שהגיע הזמן לחבר מסך שני בשביל MONITORING וכדומה אבל כשחיברתי את הכרטיס לכניסת DVI השניה שלי בעזרת מתאם DVI-VGA גיליתי שאני לא מקבל שום תמונה , גם כאשר אני מחליף את המתאם ואת הכבל ומנסה שתי מסכים שונים אני לא מקבל שום תמונה מהחיבור(גם כאשר אני מחבר את המתאם והכבל שאני משתמש בו במסך הנוכחי). הכרטיס נבדק בזמן הקניה שלו וראיתי ששתי החיבורים עובדים אך בדקתי זאת בוינדוס ויסטה אולטימייט שהיה לי בעבר אך כיום אני משתמש בוינדוס 7 HOME BASIC , יכול להיות שזו הבעיה(גם בהגדרות וינדוס זה לא מראה לי שום חיבורים נוספים וגם בדרייברים)?

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  12. שלום לכולם! יש לי כרטיס מסך GAINWARD TI 4200 GOLDEN SAMPLE VIVO! אני רוצה לחבר אליו את המצלמת הוידאו שלי כדי שאוחל לראות את תוכנה במחשב. עכשיו קיבלתי מפצל עם הכרטיס מסך בעל 4 יציאות.. שני יציאות רגילות (כמו שעושים TV OUT) ושני יצאיות(או אולי כנסיות) עגולות שבכל אחת מהן יש כניסה ל4 פינים (2 בכל צד!).. הלכתי לחנות וביקשתי משהו דומה! בכל חנות הציאו לי את אותו הכבל (היחיד שהיה) שיש לו כניסה אחת(!) כמו לשני הכניסות העגולות האילה שבמפצל ובצד השני יש שני חיבורים (אדום ושחור) למצלמת וידאו.. חיברתי הכל התקנתי את הדרייברים של הCAPTURE נכנסתי לתוכנה שבא עם הכרטיס מסך ואני לא רואה כלום! רק מדיי פעם מסים אפורים כאילה עוברים. אני אנסה לצייר לכם כיצד חיברתי את הכבלים: http://planet.nana…

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  13. הי, ברשותי מחשב מדיה סנטר: לוח Fatal1ty F-I90HD עם יציאת VGA + HDMI אין כרטיס מסך ייעודי. המקרן הוא OPTOMA65 הטלווזיה היא סמסונג PS50A450 בעלת רזולוציה של 1365X768 חיברתי את המקרן עם HDMI ואת הסמסונג עם יציאת ה-VGA. לצערי לא הצלחתי להגדיר את הכרטיס מסך שיעבוד ב-CLONE , על מנת לאפשר לראות גם בטלווזיה וגם במקרן, ללא צורך בניתוק כבלים. כרגע, אני צריך לנתק את ה-HDMI על מנת לראות בסמסונג, ואז לנתק את ה-VGA על מנת לראות במקרן. הדרייבר של הכרטיס מסך הוא המעודכן ביותר. מה לעשות? האם אני חייב לקנות כרטיס מסך? עם שתי יציאות DVI? יש פתרון עם המערכת הנוכחית? תודה מראש,

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. קניתי FX5200 של GAINWARD ואני לא יכול להפעיל את תכונת הצגים המרובים אפשר להפעיל או את הטלויזיה או את המחשב אבל אין אפשרות להפעיל את שניהם ביחד ניסיתי כמעט הכל הדריבר הכי חדש מותקן אם לעוד מישהו ידוע על בעיות עם הכרטיס הזה תצינו זאת בבקשה

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  15. Started by elad_A,

אהלן, יש לי מסך 23 אינץ של DELL HD FULL ויש לו חיבור displayport הבעיה שאין לי חיבור כזה בלוח אם אז קניתי מתאם של יציאת HD שיש לי במחשב ומהצד השניה המתאם שהופך מהdisplayport לHD, וזה מתחבר בלי בעיה מהמסך למחשב עם המתאם הבעיה שהמסך לא מזהה את החיבור, כאילו לא חיברתי את המסך. למה זה? מסך: dell u2311H uLTRAsHARP lcd ips dvi dp idescreen black לוח אם: GIGABYE GA H67MA D2H עזרו לי בבקשה לחבר את זה.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by סקיווקר,

התחלתי לשים לב לזה אתמול נדמה לי, כל פעם שאני מחפש הודעות בנושא מסויים בתוצאות שאני אני רואה רק את ההודעה הראשונה בכל שרשור, כלומר רק את השאלה ללא תגובות מישהו נתקל בתקלה הזאת?

17. Started by bRr,

הטמפ שלי היא בין46-48 במנוחה וכאן כתוב שהיא צריכה להיות על 33 (לי יש את xfx) http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2295&p=19 מה לעשות??

• 9 תגובות
    • 670 צפיות
  18. Started by nani121,

היי יש לי מחשב בן שנתיים-שלוש, כרטיס מסך geforce 9800GT טמפרטורת כרטיס המסך במנוחה היא 73C מעלות. במאמץ הוא מגיע ל90+ מעלות.. אני משחק CS 1.6 ושאני נכנס לרימון עשן המחשב שלי נתקע (המסך מתמלא בקוביות צבעוניות וחייב ללחוץ על הפעלה מחדש). התקנתי דרייברים והכל.. אבל נראה לי הכרטיס שבק חיים.(זה קורה הרבה גם סתם שאני גולש באנטרנט/משחק משחק/רואה סרט). מה עושים??? קונים חדש?? או שיש פתרון אחר?

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  19. שלום אנשים, ברשותי 7950gt מתוצרת inno3D. במצב רגיל טמפרטורת הכרטיס לפי everest היא 48 מעלות ובמצב של מאמץ - לדוגמא: משחק far cry , הטמפרטורה נושקת ל- 75 מעלות. ברצוני לדעת האם אלו נתונים נורמטיביים לכרטיס מסך זה. ד"א, הכרטיס עצמו עושה רעש די חזק. כיצד ניתן לפתור בעיה זו??? לתשובתם אודה.

• 7 תגובות
    • 588 צפיות
  20. Started by dastox,

זה גם מופיע לעיתים רחוקות ב עוד משחקים intel dual core 2.3ghz 4gb ram shapire ati radeon 1950 pro (מחשב חדש)

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  21. אורח
    Started by אורח,

יש לי R9800P עם אוברקלוק ובהרבה משחקים יש את הבעיה הזאת: http://img293.echo.cx/my.php?image=12oa.jpg שימו לב לצבעים וכו'... מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  22. אורח
    Started by אורח,

עשיתי אוברקלוק אז אולי זה בגלל זה, איך אני יכול לעשות שזה יעלם, שזה יהיה רגיל?

• 9 תגובות
    • 655 צפיות
  23. אני אוטוטו עומד לקנות את ה- geforce fx 5200 ויש לי מספר שאלות אחרונות לגביו... 1. מה ההבדל בינו לבין סדרת כרטיסי המסך הנקראים Ti של geforce? 2. אם יש לי לוח אם 845 שתומך ב- agp x4 והכרטיס תומך גם ב4 אבל גם ב8 אז מכיוון שהוא יעבוד על 4 אז הרמה שלו תפחת??? 3. האם עם מעבד 2.4 וזיכרון 256 ddr הוא יגיע לרמת הביצועים המקסימלית??? תודה... (קצת דחוף לי התשובה כי אני רוצה להזמין אוטוטוווווו).... אז שוב תודה!!

• 10 תגובות
    • 870 צפיות
  24. Started by x-dude,

Ok sorry for typping in English but i type faster this way i have Gainward Ultra/750 XP Geforce 4 TI-4600 and the results im getting with 3DMark 2001 SE are simply gross. The first time i ran it was right after i installed my Graphic card,so that way my computer was cool,the result was 7423 :AR15: now each time im running 3DMark im getting even lower results i have used Detonator 30.82,40.72,41.03 all on default setting,also tried to play with the AA and stuff....nothing can anyone help? this is so annoying

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by BAR3003,

יש לי כרטיס מסך 6600GT חיברתי את הטלויזיה ואני רואה שחור לבן בדקתי את הכבל הוא תקין יכול להיות שזה בגלל הדרייברים שלי (יש לי 84.21) בתודה מראש.......

• 6 תגובות
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים