כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
שלום, היה ברשותי כרטיס מסך Radeon 9800Pro שהלך לעולמו, אני מחפש לו איזשהו מחליף ראוי(AGP) ובנתיים מה שמצאתי זה Radeon X800GTO. מה אומר ה-GTO ב-X800, זה כמו SE? גירסא מוחלשת? ובקיצור, האם מדובר במתמודד ראוי מול ה-9800Pro? בנוסף, הבנתי שיש 3 גירסאות(של Sapphrie) לכרטיס הזה, איזה מהן הכי עדיף לקנות? תודה רבה מראש,
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מכיוון שהכרטיס מסך שלי נהרס לגמרי עקב התחממות יתר (זאת לדעתי הסיבה) החלטתי לרכוש כ.מסך חדש. (מפרט מחשב מימין) השאלה היא מה הוא הכרטיס מסך החזק ביותר בשוק היום שכדאי לי לקנות? חשבתי ללכת על ה ATI 4870X2. אני מחפש כ.מסך שיתן לי ביצועים גבוהים ברזולוציות גבוהות וגם שישמור על טמפ' טובות, בעיקר במאמץ, אם יש צורך אני מוכן גם לקנות קירור לכרטיס. תודה מראש על העזרה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי את הביקורות כאן באתר ועוד ביקורות נוספות והאפקטים שהכרטיס מוסיף למשחקים מסויימים דיי מרשים. השאלה היא האם כדאי להוסיף את זה ,איזה חברות מיצרות את הכרטיסים האלו כיום ומה העלות? גם איזה משחקים היום ואולי שיצאו משתמשים בטכנולוגיה? *אני יודע ש Nvidia קנו Ageia . האם ATI משלבת טכנולוגיה דומה גם אצלם?
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום ולכולם ותודה מראש לעוזרים לפני שאני אצא ילד, אני יודע (אני חושב) שה-9600 חזק יותר, אבל יש קאץ'. אלו שני הרטיסים העומדים על הפרק, שנייהם במחיר זהה לחלוטין כך שרק הביצועים מכריעים CLUB3D 9600GT 512MB DDR3 Arctic-Cooling Cooler POWERCOLOR 4670 1GB GDDR3 מה שמערער אותי זה של-4670 יש 1GB זיכרון ... למחשב מעבד AMD ATHLON DUAL 64BIT +4800 עם 4GB זיכרון RAM DDR2 800 הלוח אם הוא של ג'יגה בייט GA-MA69G-S3H והמגבלה העיקרית אצלו היא חוסר התמיכה בPCI-E2 =\ הספק מוצהר 600W, בהתחשב בעובדה שהוא ז*ל סיני אני מאמין שהוא נותן באיזור ה500W, מאמין שמספיק, אבל אין לו יציאה לכרטיס מסך מצטער על החפירה, אשמח לתשובה בהקדם יומטוב.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך שחבר שלי הביא לי 8500GT 128bit של saparkel משהוא כזה. עכשיו שמדליקים את המחשב תמיד זה כותב איזה כרטיס הוכנס אז כתוב שיש 256MB. עכשיו בווינדוס יש במאפיינים>הגדרות>מתקדם>מתאם זה כותב 512MB ויש שם איזה כרטיסיה של NVIDIA וגם כותב 512MB. וגם בGTA IV זה מזהה 512MB. יש על הכרטיס כתוב 256MB?? לאיזה נתון להאמין? יתכן שזה טריק שצרבו ביוס לכרטיס מסך (הביוס שמדליקים את המחשב זה כותב על הכרטיס מסך כמעט בכל כרטיס זה כך אפילו בTNT1). תודה לעונים. ומנהלים. אני לא יודע למה כל פוסט שלי הכותרת לא טובה. אני בכתה ח' טוב על תבואו אלי בטענות. ועל תגידו לי תיקנה 9600 זה 520 שח למה כי אני מיסתפק בכרטיס הזה עם OC נחמד למרות שאני צריך רזולוציות גבוהות)
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לרכוש את הכרטיס הזה רק על מנת שאני אוכל לצפות מהמחשב לטלויזיה (יש לי 6800 gt לאיי גי פי)משום מה רואים שחוןר לבן. השאלה יש לו יציאת s video? ראיתי שיש hd/ האם אפשר לחבר s vedio ל s vedio ולראות? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לשפר את המחשב שלי ע"מ שאוכל לשחק משחקים חדישים (GTA IV, Crysis, GRID) על טלוויזיה 42", ועל כן מצאתי את כרטיס המסך HD4850 מחברת Sapphire באייבורי, במחיר של 750 ש"ח. מפרט המחשב שלי הוא: מעבד: Intel® Core2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz, 2333 MHz לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון: 2GB של OCZ כרטיס מסך נוכחי: Gigabyte Geforce 8600GT 256MB האם קנייה של Sapphire HD4850 512MB תתאים ללוח אם שלי? האם אני אחווה שיפור משמעותי במשחקים? האם אני אוכל להריץ משחקים ברזולוציות "סבירות" על טלוויזיה 42" (ולהנות מכך?)? ולמה אותו הכרטיס של חברת Gigabyte (וחברות אחרות) עולה כמעט 100 ש"ח יותר? בתודה מראש :-)
-
- 10 תגובות
- 820 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם הכרטיס מסך מתאים ?? לפי DDR אם כן תגידו איך למצוא אותו!! ואם לא רשום את ה DDR בפנים המארז ואיאפשר להכנס למחשב (לא נדלק) איך אפשר לאתר את ה DDR שיטות!! איך אני יכול לדעת אם הכרטיס מסך מתאים ??
-
- 10 תגובות
- 11k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש BENCHMARK השוואתי בין שתי הקונפיגורציות הנ"ל. כיון שכרגע יש לי רק מסך 17'' (לא LCD) ברזולוציה של 1280X1024 אני לא רוצה להשקיע ב-HD4870 כרגע. אבל, הסיכוי שאקנה מסך LCD FULL HD (ואולי אפילו טלויזיה כנ"ל) הוא גבוה למדי ולכן אני מעוניין באפשרות הרחבה של ה-HD4670 למערך CF. אם יש לכם לינק להשוואת ביצועים ו/או יכולים להמליץ מניסונכם אשמח. נ.ב: מערך CF עם 4670 זול בכ-400 שקל מ4870 בודד ואומנם אני מוכן לשלם תמורת ביצועים (לכן גם אין תקציב בכותרת!) אבל השאלה היא האם זה באמת לא יהיה לשוא...
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
מדריך מישהו? האם זה מסוכן? כמה שיפור בביצועים ניתן להשיג?
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מה קורה חברה? יש פה מישהו שיש לו במקרה את הכבל הנ"ל בכותרת? יש לי בעיה עם הכבל שלי, והייתי מעוניין לבדוק האם הבעיה בכבל או בשקע עצמו. יש מישהו שיכול לעזור? (בעקרון הכבל היה מגיע בכרטיסי מסך של NVIDIA)
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב htpc ורציתי לדעת איזה לוח עדיף לקחת עם הצ'יפסט של אינטל או המקביל של nvidia השימוש הוא ניגון hd בלבד.
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, משום מה המסך שלי נכבה ונדלק מס' פעמים, אני רואה כל מיני נקודות על המסך, המחשב נתקע ואז אני מקבל שגיאה שבה מנהלת התצוגה nvlddmkm נפסק וביצע שחזור. פעם אחת המחשב נכבה וקיבלתי blue screen, נתחתי קובץ DUMP וראיתי שהבעיה נגרמת מ nvlddmkm.sys. ניסיתי להוריד תדרייבר מחדש ולהתקין אותו למרות שיש לי את הכי מעודכן וזה לא עזר, בדקתי את הטמפ' של הכרטיס מסך והיא כ- 60 מעלות במנוחה.(מפרט מחשב מימין). אני משער שכנראה יש בעיה מסויימת עם הכרטיס מסך למרות שיש לי את המחשב כשנה ועד עכשיו הכל היה בסדר. תודה רבה למי שיכול לעזור לי עם הבעיה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1558 זה הכרטיס הכי בסיסי בל שום קירור מיוחד ב-760 ש"ח שזה מחיר מעולה, השאלה היא 1 האם הוא רועש 2 האם הוא מתחמם מאוד 3 האם הוא דורש הספק גבוה כל זה לעומת הGTX+ הזה : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1556 ב860 ש"ח האם הוא באמת שווה את ההפרש של 100 ש"ח כי הוא כרטיס מיוחד? אני גם ככה מאוד לחוץ בתקציב. העניין עם כמות החשמל שהוא לוקח חשוב כי נראה לי המחשב יהיה דלוק 24/7 ואני לא רוצה חשבון חשמל מנופח בגללו, האם זה זניח?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב: עד 550 ש''ח מטרות: משחקים (אני משחק ב Lineage 2 שזה משחק מולטיפלייר המוני שצריך לטעון הרבה אובייקטים ולראות למרחק) המחשב שיש לי: E6300, 1GB ram, 965P-S3 עם מסך 20.1" רחב. (אולי אני ארחיב ל 2-4 GB) כרגע אני חושב על 9600GT גירסת SYNERGY (מה זה?) של ZOTAC ב 520 ש''ח מ KSP או 9600GT של TWINTECH ב 540 ש''ח מ FOXPC אני קונה או מ KSP או מ FOXPC (ראשון לציון) צריך המלצות ואני כנראה קונה היום אז זה דחוף תודה !
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
http://forums.vr-zone.com/news-around-the-web/396330-nvidia-cuts-out-reviewers-who-speak-the-truth.html בקצרה, אתר שפירסם כי לנווידיה אין מוצר חדש ביד וכי ה GTX250/GTX240 הם בעצם 9800GTX/9800GT בשם אחר הוחרם ע"י נווידיה ומהיום לא רק שלא יקבל מוצרים לסקירה מנווידיה אלא היתנה הנחייה גם ליצרני המשנה לא לשלוח לאתר מוצרים לסקירה. בנוסף מסתבר שנווידה הנחתה את היצרנים שלה לא לשלוח לסקירה את מוצרי המדף (המוצרים שתרכשו בסוף בחנות) אלא גירסאות "מיוחדות" לסקירות. מדהים, שפל, מלוכלך.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן מפרט חדש לקראת קניה... רציתי לדעת מכיוון שה295 הוא בעצם שני מעבדי 260, אם לא שווה כבר לקנות שני 260 בSLI, מה שגם בטח יהיה יותר קר כי כל כרטיס "ינשום" ביותר קלות תו'אמת זה גם יוצא מעט זול יותר זה לא אמור לתת את אותם הביצועים בסופו של דבר?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם דגם DG31PR והכרטיס מסך : Intel® G33/G31 Express Chipest Family והמשחקים שלי לא עובדים עליו משום מה . למה זה קורה? והאם אני צריך לקנות כרטיס מסך חדש? מעבד כפול ליבה Core 2 Due E7300 2.66Ghz מסך 19 אינץ
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
ברור לי שהמחירים נעים בין 1000 ל - 3000 ש"ח ולכן אני לא מגביל את עצמי אני מחפש כרטיס מסך איכותי בעיקר לתקופה הרחוקה, כלומר, שיחזיק לי לטווח הארוך ביותר עם יחס תועלת-עלות טוב(אני מציין את זה כי אני יודע שיש כרטיסים עם 2 GPU אז אולי יש פה איזה עדיפות) מפרט מחשב: מעבד: Intel Quadcore q9300 לוח אם: Gigabyte GA-EP35-DS3L זיכרונות: OCZ XTC 2X2GB (4G total) 800mhz pc2-6400 ספק: Thermaltake W0103RI toughpower 600w מסך: Dell 2209wa אשמח להצעות מחפש לסגור כמה שיותר מהר !
-
- 11 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום על איזה כרטיס ב-600+ הייתם ממליצים עבור מסך 22" 1680X1050 המערכת בבניה עדיין, הספק כנראה VX450 עדיף חנות מאיזור חיפה\קריות...KSP, נעה, TMS, פנדה... תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! לאחר קריאת הכתבה פה באתר על המעבדים עם ה3 ליבות והליבה הסגורה, בסוף היה כתוב שאפשר לפתוח צינורות ב6800GS ולהפוך אותו ל6800ULTRA רציתי לשאול איך עושים את זה? ואם יש מדריך(עדיף בעברית) זה יהיה מעולה! הכרטיס נמצא בOC אם זה משנה. מפרט מלא בצד. תודה אריאל
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
http://www.ixbt.com/video3/images/rv770/hd4850-front.jpg ימיני או שמאלי מה השם של החיבור הזה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
איזה חיבור אני צריך לקנות יש לי כרגע ATI RADEON 4850 ומסך LCD
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
לאיזה כרטיס ה-X1950 PRO 256MB DDR3 משתווה? תנו דוגמא לכרטיס מסדרה 3/4 של ATI או 8/9 של GF
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי 2900GT בקרוספייר (שהוא עובד מעולה , וניראה טוב , ומריץ כל מה שניסיתי על היום והוא אחלה שבעולם) אבל משהו אחר מציק לי והוא הכפתורים שיש על הכרטיס למעלה.. מזה הכפתור הזה? מה הוא עושה ? למה הוא נועד? מזה הדבר הזה ? (לא קיבלתי מניואל של הכרטיסים כי הם באו בבלוק למי שזוכר) אז מי שיודע מזה הדבר הזה אשמח. אבירם נ.ב מצורפת תמונה של הכפתורים [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-