עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, במחשב היה מותקן GAINWARD GTX 760- דרייברים ו NVIDIA EXPERIENCE מכרתי אותו, וכעת אני עובד עם הGPU של המעבד. בעוד כמה ימים אתקין GTX 970, ואני מעוניין לדעת כיצד להסיר לפני את כל רכיבי הדרייברים של הכרטיס הקודם. תודה

2. Started by Oprapc,

בכתבה ב-DRIVERHEAVEN החליטו לבדוק את שני הכרטיסים התקציביים היום עם CATALYST 4.1. אומנם יש את ה9800 PRO אבל 1500 ש"ח זה עדיין יקר קצת להרבה אנשים. הכתבה מראה שאמנם 5900XT טוב בהרבה מקרים מהרדיאון, מקבל יותר טוב ב3DMARK וב-AQUAMARK, אבל הוא: נופל ל-FPS נמוך מהרדיאון- כלומר כשהוא נקטע הוא נקטע!!, בחלק המשחקים הרדיאון משום מה עובר אותו. לעומתו הרדיאון כרטיס יציב יותר בכל המשחקים ובכל הבדיקות. בבדיקות גם הראו שה-5900XT מצוין ל-OC. בקיצור אם אתם קונים אחד מהכרטיסים האלה אז תשקלו שה-5900XT פועל יותר טוב מהרדיאון 9600XT אבל לא תמיד, מקבל ציונים יותר טובים, מצוין ל-OC, נופל ל-FPS הרבה יותר גרוע מהרדיאון, כנראה חלש ב-DX9 כפי הנראה(NVIDIA חרא ב-DX9 וזה ידוע). הנה הכתבה: http://www.…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. הכרטיס: Gigabyte RADEON 9000 Pro II 128MB DDR Retail VideoCard המחשב: פנטיום 3 866

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by e-d-a,

אז כל דיון שלישי פה נפתח על הרידון הזה ויש כל כך הרבה דגמים (נראה לי ראיתי איזה 5-6) ואני לא יודע איזה מהם הכי טוב ואיזה פחות טוב וזה מציק לי אז עם אתה יכולים לרשום את הסדר שלהם מהכי טוב להכי פחות, מה קרה לימים שהיה רק p ו- np?! :-X תודה מראש... נ.ב אני בטוח שזה יעזור לעוד כמה...

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ishayw,

אצלי פועל כרגע FX5200 ופועל זה דבר יחסי Company of heroes וHitman blood money לא בדיוק פועלים ,ברמה של אפשרות לשחק(המשחק זז פשוט פריימ אחרי פריימ) כן , צריך כרטיס חדש המפרט הוא כזה: Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz Asus P4P800SE 1024 MB על איזה כרטיס אתם ממליצים? (המחשב בערך בן שנתיים שלוש) ולפי איך שהבנתי אין אצלי אפשרות ל PCI EXPRESS כמו כן אני כבר שנים עובד עם NVIDIA איך הכרטיסים של ATI ועל איזה אתם ממליצים? תודה לעוזרים ומה אתם אומרים על הכרטיס הזה? http://ivory.co.il/product.asp?productid=223&CatCode=122 כי לפי חיפושים שעשיתי זה נראה לי הכי משתלם

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by yanivganor,

מה לפי דעתכם נותן יותר יחס מחיר\תועלת ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Oranl,

היי, אני שוקל לשדרג את כרטיס המסך שלי ל-GTX460. האם זו תהיה החלטה נבונה בהינתן המפרט שלי (בצד ימין)? ואם כן, של איזו חברה ועם כמה זיכרון?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by lipa,

בנוסף מתי אמור להגיע לארץ הכרטיס של גיגהבייט 9500 PRO ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. intel core 2 6600 4g ram nvidia geforce 8800 gtx אני רוב הזמן משחק world of warcraft ולצערי המחשב שלי ממש לא סוחב ב icecrown על ההגדרות אכי נמוחות ועדין לא רץ חלק אז לשאלה שלי כדי לי שקנות כרטיס מסך חדש ? האים לדעתכם זה יעזור או ש המעבד יגביל אותו וזה לא ממש יעזור תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני מוגבל ל1360X768 ככה שחשוב לי שהוא יוכל לעבוד על הגדרות הכי גבוהות עם כל הפילטרים השאלה אם צריך להתעקש על גרסא OC טובה כמו הספארקל או שמספיק אחת לא מומהרת או בכלל 96GT? בהתחלה חשבתי לחכות לספארקל אבל משום מה הוא נעלם מסקאיי וגם ICHILL למרות שלא התקשרתי לשאול לפשר העניין .... תודה לעזורים עריכה: מפרט שיתלווה אליו q66 g.skill 4gb 4cl GG ep35c ds3r TT Tought power 600W כמובן שמתוכנן OC

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Sting,

שכן שלי אמר לי שיש לו G-fa אבל לא מצאתי שום זכר לכרטיס מסך מסוג Gforce במחשב שלו ... גם לאחר שהתקנתי את הדריוורים החדשים (52) שפתחתי את המחשב הכל היה on bord ניראה לי שהחברה של הכרטיס מסך היא SIS אבל אני לא זוכר של מה היא בדיוק ... מישהו יכול להביא לי דרך לבדוק איזה כרטיס מסך יש לו בכלל ? ???

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by dan9,

היי יש לי במחשב כרטיס מסך 8800 GTS 512 G92 ואני רוצה להחליפו ב4870 X2 יש מצב שהוא יכנס במקומו או שהוא יותר גדול??

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום הx1950pro שלי מת אז החלפתי אותו ב210gt אני עליתי בsave mod מחקתי את הדרייבר של ati מהממשק של windows אחר כך מחקתי אותו שוב עם sweeper ואז התקנתי את הדרייבר של nvidia הכל בsafe mod לאחר למכן העלתי את המחשב בצורה רגילה ועדיין blue screen. אין מנוס מפרמוט?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by zerocool15,

מישהו יכול להגיד לי בקשה האם הראדיון 9500 פרו שווה משהו? אני מעוניין אולי לקנות אותו מיד שניה במחיר זול ורציתי חוות דעת. הוא עובר על ביצועי 9550,9600,9600P יש לו 8 צינורות עיבוד ולכן כנראה גם יעבור על 9600 אקס טי..נכון? בכל מקרה בעזרת אובר קלוק קטן הוא ישתווה ל 9600 אקס טי במהירויות שעון. ובגלל שיש לו 4 מנועים גאומטרים ו8 צינורות הוא יעבור תאקס טי? וגם באיזה רמה הוא לעומת ה6200 עם 8 צינורות (עי פתיחתם)? http://www.ati.com/products/radeon9500/radeon9500pro/specs.html

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by greenvector,

שלום לכרטיס מסך מדגם HD4850 יש כניסת וידאו? אני רוצה לנסות לחבר מצלמה דיגיטלית כדי להשתמש כ- WEBCAM אפשרי?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by RobiNooB,

מה ההבדל בקשה באחוזים (מוערך כמובן) בין אותו מחשב עם 6800GS AGP לבין ה PCI-E ? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by NightElf,

שלום קניתי מחשב חדש. ומה שאני רואה (מצורף בתמונה ) המהירויות שלי היא 500/600Mhz לא כמו ממה שכתוב באתר של 575/1200Mhz) sapphir האם בזיכרון זה אמור להיות חצי? והטמפ במנוחה 66 מעלות. [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. חברה אני מעוניין לקנות למחשב של אחי כרטיס מסך חדש התקציב שלי הוא מקסימום 700 ש"ח אני מעוניין בכרטיס מסך הכי טוב שיכול להיות עד 700 שקל שייתן לי את הביצועים הטובים ביותר ביחס למפרט שיש לאחי זה המפרט של המחשב שלו : מעבד- ‏Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB‎ לוח אם -‏ ‏945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E‎ כרטיס מסך - ‏7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E‎ דיסק קשיח W.D ‏250GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ זיכרון - 2GB KINGSTON צורב DVD - ‏LG DVD±RW GSA-H12 x18 Black‎ ספק כוח - ‏550W Active PFC, 12cm Fan (24pinChieftec מארז - ‏HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver מסך - ‏ 740BF 17'' LCD 2ms DVI‎ Samsung חברה יש לו כבר את המחשב הזה כמעט שנתיים עכשיו אני לא יודע אם המחשב…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אהלן חבר'ה.. הדילמות לקניית המחשב עדיין בעיצומן.. כמעט הכל סגור אבל אני צריך שאלה אחרונה בנוגע לכרטיס המסך.. ה- Asus nvidia GeForce 8600GT silent 256mb pcie תומך ב- DX10? אם לא או אם יש לכם המלצה אחרת לכרטיס מסך בסדר גודל של עד 1000 ש"ח, תרשמו את הדגם בבקשה.. בתודה מראש, borissurets

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. קניתי אותו היום , ומשום מה על המחשב שלי כאשר אני מפעיל אותו הוא מרצד לי ואפילו מעוות את המסך כל פעם במקום אחר... כאשר חזרתי לחנות בדקנו את הכרטיס על מחשבים אחרים והוא עבד כמו שצריך.... יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות ? איזה כרטיסים אחרים באותה רמה יש שאני אנסה מקסימום להחליף אותו? ובבקשה דחוףףף אני רוצה מחר כבר לנסות להחליף אותו.....

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by POPCORN,

אני צריך לפצל את המסך שלי ל2 אחד דרך vga ואחד דרך hdmi קניתי כרטיס מסך gigabyte gt 710 היציאות עובדות אבל אני לא יכול לפצל ראיתי שהווינדוס לא מזהה לי אותו כמו שהוא אלא מגדיר אותו ככרטיס מסך רגיל.. סטנדרט בטעות זרקתי את הקופסא עם שאר הדברים ולא שמתי אם יש דיסק באתר של gigabyte לא מצאתי דרייברים ודרך geforce נוא לא מזהה שיש לי כרטיס מסך שלהם איך אפשר למצוא דרייברים לזה? אני צריך לשני סוגי מערכת הפעלה ווינדוס 10 32 ווינדוס 10 64 תודה רבה

22. היי חבר שלי קנה לאחרונה מחשב שכלל כרטיס מסך ATI R9600P, אבל יש פה משהו מוזר. הוא אומר שכתוב על הכרטיס GC-R9600 rev. 1.2, זה מהצד הקדמי של המדבקה, מהצד האחורי כתוב GC-R9600 (Pro) - C3. על המאוורר של הכרטיס כתוב ATI. המאוורר הוא כסוף עם מאוורר שקוף (קירור של ATI). האם הכרטיס הוא לייט או פרו? האם הכרטיס הוא ATI או Gigacube? תודה רבה מראש, העניין די דחוף.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מסך 24" LED 16:9 ספק כוח: Corsair 550W לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מעבד Q6600 @3.0Ghz העדפה ל-Nvidia בגלל ה-PhysX.... פילטרים (AA + AF) לא מעניינים אותי אם כי ארצה לשחק על הגדרות מקסימליות בכל המשחקים החדשים ללא חריגה מעבר ל-800 שקלים... חשבתי ללכת על ה-Gigabyte GTX460 הייתי כבר עם הכסף התקשרתי לחנות ואמרו לי שלא מתכננים להביא כי הגיע GTX560 Ti וגם כי יש להם את 1GB אז לא צריך את ה-768, והם לא מוכנים למכור לי את ה-1GB במחיר של ה-768MB (אז מה אתם מציעים?? KSP) לא בטוח מה לעשות...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. הסרתי כרטיס Nvidia, התקנתי ATI בחרתי את האופציה בלי הקאטאליסט בשביל לא להתקין את הנט 2.0 והתקנתי WDM גם בנפרד ולא ראיתי שזה מופיע בהסרות או משהו כזה, בנווידה זה כן הופיע לי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, מה לדעתכם כרטיס המסך שכיום נותן את התמורה הטובה ביותר ביחס למחיר?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים