כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. קודם מפרט i5-3550 8 גיגה זיכרןם wd black edition 1T לוח אם של גיגהבייט Motherboard Name Gigabyte GA-Z77-D3H hd 7870 crossfire ghz edition saphire משום מה המשחק רץ לי אותו דבר בין אם זה כרטיס בודד בין עם זה קרוספייר אשמח לשמוע דעות לגבי או האם יש פיתרון כלשהוא משום שאני לא מצאיתי בגוגל זום אזכור לנושא חוץ מזה שהמשחק כבד תודה מראש לעונים סליחה על שגיאות למיניהם אני מהאיפון
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב !!! התקציב שלי בערך עד 1000 ש"ח ואני מעדיף שהכרטיס יתמוך בדירקטיס X9 בבקשה תנו לי הצעות לכרטיסים ...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a1%d7%95%d7%a1-%d7%99%d7%a9-gtx-970-%d7%96%d7%a2%d7%a8%d7%95%d7%a8%d7%99/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי במחשב כרטיס מסך 8800 GTS 512 G92 ואני רוצה להחליפו ב4870 X2 יש מצב שהוא יכנס במקומו או שהוא יותר גדול??
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להחליף את כרטיס המסך הישן שלי בכרטיס חדש, וחשבתי על ה-Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X שמציעים ב-RSM במחיר זול. http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=963 יש לי ספק כוח CoolerMaster RS-400-PSAR-J3, ואני תוהה אם הוא יהיה מסוגל להחזיק את הכרטיס. באתר של Sapphire רשום שצריך ספק של 500W לפחות, אבל אני רואה שמציעים הרבה מפרטים על כרטיס מסך שהדרישה שלו באתרים של Nvidia/ATI יותר גבוהה מהספק שמוצע במפרט... אז לא ממש הצלחתי להבין את המשמעות של הדרישות האלה. בכל מקרה, האם זה אפשרי? אם הספק חלש מדי, מה יקרה אם אני בכל זאת אשתמש בו? (האם זה מסוכן, לא יעבוד, או שסתם הכרטיס לא יעבוד בשיא היכולת?) תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 7600GS, אני צופה בסרטי HD 720P בלבד. אני לא משתמש במשחקים. בזמן שאני צופה בסרט HD באיכות 720P אני חייב שכל התוכנות יהיו סגורות אחרת הוא מקרטע, המעבד נע בין 60 ל90 אחוז מאמץ ולעיתים מקרטע למספר שניות. החלטתי להחליף את הכרטיס מסך 7600GS לכרטיס מסך שתומך בHD הכי זול שיש, שיתאים לדרישותיי שאני אוכל לראות סרט HD בלי קרטועים בכלל. קניתי מחנות SKYPC כרטיס מסך club3D ATI radeon hd2400pro 512MB ddr2 AGP לאחר שהמוכר בחנות אמר שזה יפתור את הבעיה. אך אין שום הבדל! המעבד נע על אותם אחוזים בדיוק, החלפתי מספר פעמים בין הכרטיס הזה לכרטיס הישן ואני לא רואה שום הבדל, שיחקי עם הגדרות.. שום דבר לא עזר... נא עזרו לי כיצד לפתור בעיה זו
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב: 1,500 ש"ח הכרטיס לגיימינג למשחקים הבאים? Call of Duty Black Ops II , Medal of Honor Warfighter , NBA 2K13 , Mass Effect 3 , Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier , וכשיצא GTA V מפרט המחשב: מעבד:(Quad Core Intel Core 2 Quad Q9550, 2833 MHz (8.5 x 333 לוח אם : Asus P5Q Deluxe כרטיס מסך נוכחי :GeForce 9800 GT Palit מארז: Antec 300 ספק כוח: Zumax PRO ZP 550GW דגם המסך והרזולוציה המקסימלית שמהסך תומך בה: Samsung SyncMaster BX2335 רזולוציה מקסימלית - 1080*192 תודה מראש לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי לפני מספר ימים את ה Msi Geforce4 Ti4200 128mb ובעזרת Riva tuner בדקתי את מהירות הליבה והזכרון- הליבה היא על 250Mhz והזכרון על 445Mhz. רציתי לדעת האם אלו המהירויות המגיעות עם הכרטיס, מכיוון שבסקירת כרטיסי המסך הגדולה באתר מופיעים נתונים אחרים ל Ti4200.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא שואל מה יש להשיג יותר טוב במחיר. אני שואל בין שניהם, מי יותר טוב? תודה (ואם אפשר קישור לביקורת של שניהם אם יש)
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כמו פסים כאלו על המסך, ממה זה יכול לנבוע ? השפעות מגנטיות ? פלאפון ?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזה AVER MEDIA AVER TV ואני רוצה לחבר אותו לטוויזה{בא יש לי ייס} הבעיה שבקופסא הם לו הביאו לי את החיבור הנחוץ הם הביאו חיבור לחיישן של השלט וחיבור לכרטיס קול? אבל לא לטלוויזה עכשיו אני צריך ללכת לחנות ולקנות את החיבור אבל אני לא יודע מה השם שלו ויש מלא יציאות בממיר של ייס וגם בטלוויזה עצמה אז בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי בשם של החיבור כדי שאני יכול לדבר עם המוכר עוד בעיה קטנה זה החיבור לכרטיס קול הם ציפו שהכניסות של הכרטיס קול שלי היו מאחורי המחשב על כרטיס הרחבה אבל הם נמצאים על ראק חיצוני והקבל קצר מידי ושאלתי היא האם אני יקנה קבל תואם ארוך האם אני יאבד מהביצועים?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך בטווח המחירים של עד 600 שקל(מאפשר חריגה לכרטיסים טובים במיוחד) הכרטיס מיועד למשחקי מחשב בגרפיקה טובה ומקווה שישאר עדכני בשנים הקרובות. המפרט של המחשב שלי הוא: לוח אם: GA-945GM-SA מעבד: dual core RAM: 2GB ספק כוח: 500W סוג חיבור(ע"פ מפרט לוח אם): PCIe אשמח לעצתכם בנושא נ.ב. יש לי עוד מספר שאלות שהייתי רוצה להעלות על הפרק א. אני בנוסף רוצה להרחיב בעוד כשנה את המעבד שלי לQUAD, האם הלוח יאפשר לי את זה? האם זה צריך להיות שיקול הקניית הכרטיס? ב. האם אפשרי לשדרג חיבור PciE לחיבור PciE2.2 ללא צורך בהחלפת לוח אם?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שנת 2016 מתקדמת לה לאיטה, וכעת נראה שאנחנו מתכנים למצב בו דור כרטיסי המסך החדשים של AMD ושל NVIDIA יושק לקרב ראש בראש ישיר במהלך תערוכת קומפיוטקס 2016, וקרב ראש בראש ישיר נוסף בין המעבדים החדשים של אינטל לדור החדש של AMD שיתרחש ברבעון האחרון של השנה שנת 2016 הוגדרה מבעוד מועד כאחת מהשנים המסקרנות והמשמעותיות ביותר שנתקלנו בהן בעולם החומרה, עם קפיצות לתהליכי ייצור חדשניים עבור מרבית קטגוריות המוצרים בשוק בתוספת להשקתן של ארכיטקטורות מעודכנות שידעו לנצל את השידרוג הטכנולוגיה באופן מיטבי. עם זאת, הרבעון הראשון של השנה כבר בדרך לסיומו – ובינתיים נראה שנצטרך להמתין עוד קצת לפני בואן של הבשורות הגדולות. לפי שלל דיווחים חדשים שונים ברשת, דורות כרטיסי המסך החדשים של NVI…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך הכרטיס GTX570 אתם ממליצים עליו או אחד הטובים היום בג'יפורס לא?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים, ראיתי ב KSP שיש להם 2 סוגים של GTX570 יש להם את הרגיל, שהדגם שלו הוא: GTX570 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E ויש את הכרטיס DCII GTX570 DCII 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E ואני לא ממש מבין מה בדיוק ההבדל ביניהם? כאילו לפי התמונות, ה DCII נראה כמו כרטיס כפול. אך זה לא הגיוני, כי הגרסה הרגילה עולה כ-1650 ש"ח וגרסת ה DCII עולה 1790 ש"ח, כך שללא ספק לא מדובר כאן ב SLI או משהו בסגנון. אז מה בעצם ההבדל ולמה ה DCII כפול בגודלו?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שנים שאני קונה NVIDIA בגלל האמינות שלהם והדרייברים המעולים שלהם , עכשיו אנחנו בפתחה של מלחמת עולם של מחירים וביצועים בין AMD לNVIDIA. אני מתכנן לקנות מחשב חזק מאוד לשימושים עריכה,עיצוב (אלו רוב התוכנות שאני אשתמש בהן) ומשחקים , אני יודע של לNVIDIA יש את הCUDA ולAMD יש משהו מקביל לזה ככה שיש להם את אותם יכולות בתוכנות העריכה והעיצוב. בוא נגיד שלאחר הורדות המחירים המחיר של GTX 770 יהיה קרוב מאוד ל280X וGTX 780 יהיה קרוב מאוד ל290X, אם לכרטיס AMD אין עוד בעיות דרייברים או בעיות שמשתמש NVIDIA לא מכירים שיכולים לגרום לי להצטער על קניה שלו?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/sapphire-ati-radeon-6950-2gb-gddr5-toxic-pcie-p-12391?cPath=67 זה הכרטיס מסך אני מצטער אם זה לא קשור אבל גם ספק כוח לאותו כרטיס מסך http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8280 זה הספק תודה מראש ומצטער אם הנושא לא קשור לכאן
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית מחשב עם המפרט הבא: לוח אם-MSI k8n Platinum. מעבד:AMD sampron. וזכרון 3 GB לא זוכר איזה דגם בידיוק. אני צריך כרטיס מסך בישביל פייסבוק-אתרי חדשות וקצת סרטים. עד-200 גג 300 שקל, אפשר גם יד שניה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי במחשב AGP 2x...... אני רוצה להחליף לג'יפורס 4 או רדאון 8500 אבל כתוב באתר שלהם שהם תומכים ב-AGP 4x הלוח אם יכול לתמוך בהם(יש לי pc partner)? אם זה יתאים איזה כדאי ג'יפורס או רדאון ואם לא אז איזה כרטיס טוב יתאים?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כותרת. דרך אגב עדיף אולי בכלל את HD4870? אני מנסה להוציא כמה שפחות כסף אבל בכל זאת להוציא מהקנייה כמה שיותר יעילות, בעיקר בחשיבה לטווח הארוך. תודה לעוזרים הנחמדים.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעיה של הופעת פסים אנכים בצבע אדם, מסך לבן ללא אופציה לריסט הופיע אצלי לאחרונה פירמוט עזר רק בהתחלה , ורק אז שמתי לב שהביע שהבעיה חוזרת מספר דקות, הפיתרון להתקין דריוור יותר ישן ממה שיש כרגע זמין (במקרה שלי הותקן אחד מאוגוסט 18) מקווה שמידע זה יעזור למי שנתקל בבעיה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי RADEON 9000 64MB מה אתם ממליצים לי לעשות ליפני ההתקנה? "אולי צריך דריברים חדשים,או כול דבר אחר"
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשבתי לקחת את זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6729 מה אתם אומרים? רזולוציית משחק 1650X1080 וכנראה עוד מעט FHD.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך r9 280x vapor-x משומש ששימש לכריית מטבעות והוא באחריות לבערך עוד שנתיים וחצי. האם יש סיכון כלשהו בכך? האם עצם השימוש למטרה הזו עלול לקצר את משך החיים שלו? יהיה שינוי בטמפרטורות, וכו'?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה, ניסיתי להתקין call of duty 2 (מקורי) ומופיעה לי שגיאה שה directx לא מגיב או משהו, קיוונתי את הזיכרון של הכרטיס מסך ל 128mb (מקס') ובכל זאת המשחק לא עובד למרות שהדרישותץ המומלצות הם 64mb על הכרטיס מסך. מישהו יכול לעזור בבקשה? (דרך אגב המחשב חדש עם מעעבד core 2 duo וזיכרון 1gb אז הבעיה לא במפרט! תודה..
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-