כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
אהלן ברשותי הכרטיס הנ"ל ובתור נוב מחשבים עשיתי טעות טפשית...הוצאתי חלק שקשור לכרטיס קול מהמחשב תוך כדי שהמחשב עובד ופגעתי במאוורר של הכרטיס מסך...הכרטיס הפסיק לעבוד וכנף אחת מהמאוורר נשברה...הפעלתי שוב את המחשב אם הכרטיס ולאחר מכן כבר היה מסך כחול... עכשיו השאלה היא אם יש אופציה לעשות משהו אם הכרטיס הזה או שכבר כדיי לזרוק אותו? 8) תגובות עדינות חברה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני מתלבט לפני קניית כרטיס מסך חדש.. יש לי מעבד Q9550 על 3.4GHZ וספק Enermax Modu 525W התקציב לכרטיס הוא עד 2000 שקלים. אני כבר דיי התבלבלתי מהכל לכן אני צריך מעט הכוונה. הכרטיסים שחשבתי עליהם הם אלו : GTX460 1GB OC GTX470 HAWK GTX570 כאשר אני לא יודע אם כדאי לי לקחת את האחרון, אני משחק על 1920X1080 לכן אני אשמח לכרטיס כמה שיותר חזק.. הבנתי גם שאפשר לקנות 6950 ולהפוך אותו ל6970 בקלות אבל אני לא יודע אם האופציה הזאתי כדאית בגלל הסיכון ובגלל שאני לא מתלהב כלכך מATI. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם .. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש כי המאווררים של הנוכחי פשוט מרעישים בטירוף, רעש של קליקים כזה , זה קורה שהמאווררים פועלים לאט או כאילו יש להם ירידת מתח.. יש לציין שזה כרטיס מסך מחודש , אמרתי אולי הגיע הזמן להחליף ולחיות כמו בנאדם .. הנה המפרט שלי , Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray, Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 CPU Cooler , Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET, Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ צורב LG GH22…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי למה כרטיסי GEFORCE בעלי זיכרון 64 מגה מביאים יותר פריימים לשניה מאשר אותו כרטיס עם 128 מגה על פי הטבלה הבאה: http://www6.tomshardware.com/graphic/20021218/vgacharts-04.html ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש לא מזמן, המפרט: AMD Athlon 2 X4 635 2.9Ghz Quad Core AM3 BOX Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ Power supply 400W HEC 400AR-TF ATI RADEON™ X1950 GT core (500MHz) 256MB GDDR3 (1200MHz) הכרטיס היה על המחשב הישן, העברתי אותו מחשב החדש, התקנתי דרייבר הכי עדכני שיש 8.593.100.0 עכשיו כשאני משחק COD4 אחרי איזה חצי שעה אני מתחיל לראות כל מיני פסים באמצע המשחק, המשחק לא קורס, אבל מתחילים להופיע פסים ואובייקטים מסויים מתחיל להבהב. כשאני יוצא לWIN7 אז הכל נעלם. חשוב לציין במפרט הישן כשהייתי משחק זה לא היה קורה. עשיתי בדיקת של חום עם תוכנת GPU-Z.0.4.6 הב…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי RADEON 9000 64MB מה אתם ממליצים לי לעשות ליפני ההתקנה? "אולי צריך דריברים חדשים,או כול דבר אחר"
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע היכן ניתן להשיג user manuals של 3dfx לכרטיסי Voodoo 3 עם יציאת הטלוויזיה. אני חיפשתי ברשת מספר פעמים ולא מצאתי. תודה, איציק.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל מה אתם אומרים על המסך הזה, הוא טוב? דבר שני, יש הבדל בין המסך הזה ב PCH למסך הזה ב LAMIR ? כי זה הבדל עצום במחיר וזה נראה לי מוזר, אם אני אקנה אותו מלמיר זה אותו מסך בדיוק נכון?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המטרה העיקרית היא ללכידת ווידיאו... האם הכרטיס הזה טוב יותר מATI WONDER?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי 1300 +- שקל לכרטיס מסך והחלטתי ללכת על רדאון איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות? של איזו חברה? ואיפה אפשר להשיג אותו? כי שמעתי על כרטיסים מסויימים שאי אפשר להשיג אותם יותר תודה מראש על העזרה
-
החלטתי לקנות את הכרטיס הזה כדאי? מתי הוא יגיע לארץ? מה יהיה מחירו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב הוא HTPC המפרט מחשב שלי: מעבד 5200 64 Athlon AMD+89W לוח Gigabyte Ga-ma78gm-s2h דיסקים קשיחים st3500418as 500GB wdc wd1001fals 1TB זיכרון gskill 1gbx2 ddr2 800 cl4 pk מארז antec nsk2480 +380w קרור למעבד mini ninja rev.B אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי מHD3200 לכרטיס חדש וחזק יותר, איזה כרטיס הכי טוב כאן ושמתאים לנתוני המחשב שלי? hd5450 ddr3 1GB hd5670 ddr5 512MB hd5570 ddr3 1GB hd4670 ddr3 1GB אם יש לכם משהו יותר טוב אז אני אשמח להצעות. אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך שיריץ לי בלי בעיות סרטים ב1080p 60Hz ובלי לאגים בכלל. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, כבר הרבה זמן שאני מחפש כרטיס יד שנייה אבל לא הצלחתי למצוא, לכן אני חושב לקנות חדש. ראיתי שהמחירים של ה6770 וה5850 די דומים ואני לא יודע מה עדיף מביניהם, חוץ מזה לא ראיתי המלצות על ה6770 ומנגד הרבה ממליצים פה על ה5850 הזה. מהשוואה קצרה שעשיתי באתר של SP ראיתי שה6770 קצת יותר מהיר אבל הוא 128bit לעומת 256 ב5850, אני ודע שה6770 הוא מהגרסה החדשה אבל עד כמה זה משנה באמת? במה שונה הEXTREME מהגרסה הרגילה של ה5850? האם יש עוד כרטיסים מומלצים אחרים בטווח מחירים הזה (650 ש"ח +-) איך שני הכרטיסים לעומת הGTX460 768? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי טלוויזיה 42" שמשמשת כמסך המחשב שלי. רציתי לדעת אם יש אפשרות להציג את המחשב רק נגיד על 70% מהמסך? ניסיתי לחפש בדרייבר של הכרטיס מסך (GTX 560 TI) אבל לא מצאתי. תודה רבה. - - - תגובה אוחדה: - - - בטעות פתחתי את הנושא פה ולא בתמיכה טכנית, יש אפשרות להעביר?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחר אני מקבל את הלידטק 4200 שלי,הזכרונות שבאים איתו הם 4NS שזה קצת גבוה מדי לטעמי... עכשיו,יש לי חבר שנמצא כרגע ביפן ויכול להשיג לי שמונה צ'יפים 2.2NS של סמסונג, "נקיים" לחלוטין,ללא שום PCB או רכיב אחר שמחובר אליהם. עכשיו מה שאני שואל זה האם אפשר להחליף את הזכרונות שיש כרגע על הPCB של הכרטיס לאלו של הסמסונג? (במקרה ויש צורך בדבר יש לי גישה למיקרו מלחם). או שהדבר הזה בלתי אפשרי והכרטיס לא יזהה אותם ואני סתם הורס לי את הכרטיס לחינם?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם היה הבדל גדול במחיר או הבדל כלכך גדול בביצועים שהוא יצליח להפיל את ה9700 לירידת מחירים קיצונית לפי מה ששמעתי לא זה ולא זה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם כדאי לנו להגיד להתראות ל-Pascal ולהתחיל לדבר על Turing במקומו? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי לוח אם של DDR1 ישןן ו400 מגה הרץץ רציתי לדעת אם כרטיסים של DDR2 יעבדו לי טוב כי אמרו לי שזה יכול לשרוף את כל הלוח אם
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהו הכרטיס שברצונכם לקבל עליו חוות דעת?: NVIDIA GEFORCE 210 קניתי אותו ב200 ש"ח פרטים על הכרטיס החדש: NVIDIA GEFORCE 210 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? FIFA 13 והרבה משחקי יריות הרוב לא פועלים לי במחשב כי המחשב חלש אז מה שירוץ אני אשחק האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס המסך? (לא יודעים מה זה? אל תתייחסו לזה). לא, אולי בעתיד חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה?: לא מפרט המחשב: עליכם למלא את הפרטים הבאים אודות המערכת שלכם כדי שנוכל לסייע לכם היטב: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E7300 לוח אם: כרטיס מסך נוכחי: GEFORCE 9500GT מארז: (חפשו על המארז עצמו חברה ודגם.…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקשר לכרטיסי המסך של אינטל שנה הבאה ביולי 2020 האם תהיה מתחרה ל NVidia כי AMD בזמן האחרון חוץ המעבדים שמסיגים את אינטל לא זזים מביצועים בינוניים לכרטיסי מסך. ולכן הדגמים של הטיטאן וה 80ti ממש לא פורפורציונים לעומת הסדרות הקודמות במחיר... עד כו' אינטל הוציאה רק ssd על pcie וכרטיסי מסך לשוק השרתים... לכן אני מצפה למתחרה לגיטימית מאינטל ל NVidia שסוף סוף הטיטאן וסידרת ה 80ti יהיו פורפורציונים במחיר ולא ירדו כל כך כל סדרה חדשה שיוצאת אז אם משהו יודע משהו מההדלפות שיגיב פה ד"א ההדלפה היא מהמספר של המכונית שהיה כתוב עליה יולי 2020
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה של אינטל מאחר והשימוש היקרי שלי הוא קולנוע ביתי, אינטרנט ואופיס. המחשב מחובר לרסיבר שמחובר למסך טלויזיה של היטאצ'י עם רזולוציה טבעית של 1366X768. במחשב הישן עם XP וכרטיס מסך של nVidia הצלחתי להגדיר בלי בעיה רזולוציה של 1366X768 שהתאימה בול לטלויזיה. במחשב החדש עם הכרטיס המובנה של אינטל לא הצלחתי לשנות את הרזולוציה. השאלה שלי היא האם אפשר לשנות? ואם כן כיצד? במידה ולא, איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות כדי שאוכל לראות בטלויזיה כמו שצריך. הטלויזיה שלי תומכת ב- NR תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך שיתאים לחומרה של המחשב שלי ולא יעשה לי צווארר בקבוק. ועוד שאלה איך אפשר לדעת איזה כרטיס מסך מתאים ואיזה כן יעשה לי צוואר בקבוק איך בודקים את זה? חומרה של המחשב: Uploaded with ImageShack.us
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי gf 2mx 200 (כרטיס דפוק!) אחרי אוברקלוק 1800 בלבד ואין לי מושג של איזו חברה,אני שוקל להוציא את המאוורר בשביל לגלות כי משום מה נראה לי שזה מיוצר על ידי nvidia דבר כזה אפשרי? אין לי עוד חברה אחרת שמוזכרת בפרטים! ועוד משהו-איפה אפשר למצוא עדכון לביוס?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הזמנתי את ה Radeon9100, רציתי לשאול אילו דרייברים להתקין (סגור על 3.1 ?) האם צריך להסיר את הדרייבר של Nvidia בצורה מיוחדת חוץ ממההסרה ב Device Menager (האם צריך למחוק קבצים בsystem או להסיר מהרג'יסטרי) ? והכי חשוב, איך מומלץ לקנפג את הכרטיס ב Conrol Panel שלו ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-