כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אז ככתוב לעיל, לאח שלי יש כרטיס מסך GeForce9600 וכשמאמצים אותו קצת הוא גורם למחשב לאתחל את עצמו. המחשב שלו הוא כזה: מעבד: pentium 4 @ ~3ghz. RAM: 512Mb. כרטיס מסך: *כמוזכר* הביעה הופיעה לראשונה כשהוא שיחק בGarrys mod. אבל הבעיה עושה רושם שהיא ממשיכה גם כשכיבינו את הכרטיס דרך הBIOS והעברנו את העיבוד לכרטיס המובנה על הMotherBoard. למישהו יש פיתרון? והשאלה השני: איך עושים OC דרך הדרייברים של nVidia?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפי מה שזכור לי HDMI ו- DVI זה חיבור זהה רק שלא מעביר קול לא? היום הייתי בחנות כדי לקנות כבל של DVI לHDMI כדי לחבר את המחשב לטלווזיה המוכר אמר שאני צריך להחליף כרטיס מסך כי לי יראו עם זה טוב יש לי כרטיס מסך 8400GS וטלווזיה FULL HD, אני בסך הכל רוצה לראות עם זה סרטים לא יותר מיזה.. להחליף כרטיס?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר אור קניתי לפני חצי שנה לוח אם חדש של אינטל עם מעבד I5 - 2300 יש על המעבד כרטיס גרפי ולכן המשחק NBA 2012 הותקן והאחיין שלי משחק ונהנה אך המשחקים FIFA 2012 וPES2012 לא נטענים . איזה כרטיס מומלץ בבקשה למשחקים אלו ? וכמה צפוי לעלות ? המסך כרגע 19 אינץ רגיל ועוד פרטים יירשמו במידה וצריך (רק תכוונו אותי בבקשה ) תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשבתי לקחת את זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6729 מה אתם אומרים? רזולוציית משחק 1650X1080 וכנראה עוד מעט FHD.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום אני החלתתי לשדרג את הכרטיס מסך שלי ל GTX 460 יש שני דגמים שאני מתלבט בינהם : LEADTEK WinFast GTX 460 או TwinTech nVIDIA GeForce GTX 460 נתוני המחשב שלי הם: Intel I3 530 Gigabyte P55 UD3L Gigabyte 9600GT 512 4G DDR3 1333MH WD 360G SATA2 ספק Huntkey V-power 550W השאלה החשובה האים הספק יחזיק את הכרטיס ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה ביום ראשון מגיע אלי הכרטיס מסך החדש שלי , ויש לי שאלה בנוגע לדריברם . על המחשב מותקנים דריברים של NV הכרטיס שקניתי מסוג ATI , איך אני מוחק את כל הדריבירם של NV ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש את הדגם של POWER COLOR שעולה 744 ש"ח או הדגם של Sapphire שעולה 778 ש"ח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=274 ההתלבטות שלי בנושא ההתחממות בעיקר וגם באיכות הכרטיס כיוון שאני רואה שאף אחד מהדגמים הנ"ל אינו מגיע עם קירור כמו ה 4850 שמגיע עם זלמן והדבר האחרון שאני רוצה זה שישרף לי הכרטיס. המארז אגב יהיה ANTEC 300 האם הפרש המחירים משתלם? האם אני אצטרך גם להשקיע בקירור לכרטיס?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן קנייה של מסך חדש 22 אינץ' וגם כרטיס מסך.לא יודע אם לקנות 4890,שהוא נחשב לחזק וטוב מאוד,או לקנות את ה5770 שהוא מהסידרה החדשה יותר,וכולל תמיכה בDX11 ועוד כל מיני פיצ'רים שאין ל4890 מה עדיף מבחינת גראפיקה במשחקים?מי נותן יותר פריימים?מי מראה גראפיקה טובה יותר במשחקים?האם באיזשהו שלב ה5770 יהיה באופן מוחלט עוקף את ה4890 בביצועים? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, עברתי בבאג מחשבים לא מזמן והם הראו לי כרטיס מסך של XFX מדגם 7300GS עם 512 זיכרון DDR2 ב 606 שקל (!!) מישהו קרא על הכרטיס הזה? המוכר בעצמו בחנות אמר לי שזה מחיר קצת מחשיד... שווה?
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=31492 אחלה מהלך מבחינת ATI
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל, שלום לכולם. אני מסתובב כבר כמה זמן אבל רק עכשיו התחברתי. לפני כמה ימים קראתי על מערכת שמאפשרת שני כרטיסי מסך עובדים במקביל על אותו לוח אם. אני לא מתכוון ל SLI, עם כמה שזה מגניב- לפי הבנתי SLI מאפשר הכפלה (תאורטית) של קצב הרינדור אבל רק על מסך אחד (נכון?). המערכת כפי שהבנתי מאפשרת להתקין שני כרטיסי מסך שונים, למשל אחד מוציא לשני מסכים והשני לשניים. המערכת ששמעתי אליה הריצה את ה6600 ואת ה 6200 במקביל. מישהוא שמע?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך למחשב שלי בתקציב לי הוא בין 600 ל 900 שקל!! שיהיה AGP X8 עם תמיכה ב AGP X4 כי 4 זה המחשב שלי ואני ישדרג אותו בקרוב ושיהיה עם חיבור DVI חשבתי בכיוון של גיפורס 6600 איך הוא??? תודה
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אם כן אנא ציין מהו והאם איכות הפילטרים טובה, זאת אומרת התמונה חדה וברורה ואיזה צל של טשטוש. אנחנו כל הזמן ממליצים GAINWARD.... חוץ מOC מעניין מה יש להם להציע...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מסך "15 LCD בתקציב של עד 3000 ש"ח ללא רמקולים. המסך מיועד לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט ולא למשחקים. מה המלצתכם תודה מראש שלומי
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי במחשב AGP 2x...... אני רוצה להחליף לג'יפורס 4 או רדאון 8500 אבל כתוב באתר שלהם שהם תומכים ב-AGP 4x הלוח אם יכול לתמוך בהם(יש לי pc partner)? אם זה יתאים איזה כדאי ג'יפורס או רדאון ואם לא אז איזה כרטיס טוב יתאים?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש הבדל גדול בינו לבין ה F900P ואם כן מהו.... ? והאם הוא ילך יד ביד עם הכ.מסך שלי ולא יגביל אותי מבחינה כלשהי... (6800NU BFG) ? אני חייב לדעת דחוף כי אני משיג אותו בזול יחסית... 262$... תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נהרס לי הכרטיס מסך redeon hercules 9800se aiw לא יודע למה.. השארתי את המחשב דולק בלילה ומאז המחשב פשוט לא עולה [אפילו לא הביוס]. הבעיה היא בכרטיס מסך עצמו ושמתי בינתיים אחד אחר ישן שיש לי. גם כן המסך אולי נהרס במקביל לכ. המסך אבל יש מצב שזה רק הכבל עצמו ואם זה המסך עצמו אז החנות ליד הבית ויש אחריות אז אין בעיה.. בקיצור אני התקשרתי לדובים והסברתי לאדם הנחמד בשירות הלקוחות והוא בירר והסביר לי שאני צריך להחזיר את הכרטיס עם הקירור המקורי משום שללא הקירור היצרן לא יתקן לי אותו וגם כן נאמר שאין להם למכור לי קירור מקורי... עכשיו אני מוצא עצמי חסר אופציות מלבד לפנות אליכם, חברי הפורום, לעזרה. אני זקוק לקירור מקורי לכרטיס הנ"ל ואשמח אם מישהו ישאיל לי או אף ימכור לי קירור חדש. אני …
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
HD2600XT של GECUBE תראו איזה גוף קירור ענק, פי 2 יותר גדול משל X1950PRO http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat_pid=193&prod_cat_id=196&prod_id=66137 sapphire הוסיפו גם את שאר הכרטיסים כולל הנתונים שלהם. HD2600 ו HD2400 יהיו גם ל AGP (וזה סופי). http://www.sapphiretech.com/is/products/browseproducts.php?pcat=3 באתר של sapphire כתוב את כל המידע על הכרטיסים
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! ברשותי כרטיס מסך gtx680 הוצאתי את הכרטיס מסלוט 1 והעברתי אותו לסלוט 2 בעת ההרכבה לא הכנסתי את הכרטיס כמו שצריך לתושבת ה-pci והוא ישב לי באלכסון וננעל לי ולא הצלחתי להוציא אותו לאחר מכן בסופו של דבר הזזתי את הכרטיס לצדדים ושיחקתי איתו עד שבסופו של דבר הכנסתי אותו לתושבת כמו שצריך בעת ההזזה של הכרטיס נשמעו קצת רעשים מהפלסטיק האם נגרם נזק כלשהו לכרטיס למרות שאחרי שהרכבתי אותו כמו שצריך והפעלתי את המחשב הכל עבד כמו שצריך? ???
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם כדאי לנו להגיד להתראות ל-Pascal ולהתחיל לדבר על Turing במקומו? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
קראתי לאחרונה כל מיני שמועות מבלבלות לגבי הסדרה הבאה של NV, אשמח אם מישהו שבקיא יעשה קצת סדר. - קראתי למשל שאולי יהיה פיצול בין סדרה לגיימינג לבין סדרה לכריית מטבעות, זה נכון? - האם הסדרה הבאה תהיה עם אותה ארכיטקטורה אבל עם ליטוגרפיה קטנה יותר, או שיהיה שינוי גם בארכיטקטורה? אם כן, ידוע מה השיפור הצפוי בביצועים? - מתי צפויה לצאת הסדרה הבאה? - האם יש תקווה לירידת ביקוש של הכורים ולירידת מחירים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
היכונו לגל חדש של מחשבים ניידים לגיימינג, עם מעבדי ה-Ryzen 4000 וה-Comet Lake של AMD ואינטל - ועם דגמי GeForce עדכניים של NVIDIA שעלולים להגדיל את הבלבול אצל המשתמשים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, בכוונתי לקנות כבל dvi-to-dvi למחשב הביתי. אני מעדיף כבל באורך 3 מטר מבחינת נוחות סביבת עבודה, אבל גם כבל באורך 1.8 מטר יוכל להיות פתרון (אם כי טיפה צפוף יותר) אני מדבר על כבלים מסוג זה: http://ksp.co.il/?uin=5195# http://ksp.co.il/?uin=5479 שאלתי היא: - האם יש הבדל אמיתי באיכות וידיאו בין שני אורכי הכבל ? (בהנחה שמדובר על אותו יצרן) או שההבדל הוא זניח ולא משמעותי הערה: השימוש הוא קונבנציונלי, אני לא גיימר ולא צופה בסרטים, עיקר השימוש הוא עבור טקסט (כתיבת תוכנה ומסמכים) בברכה, דן
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-