עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by PrefaceAlumni,

שלום רב, היתה לי לפני גרסא 177. התקנתי את 178.24, הוא נתן לי לבחור שפה להתקנת PHYSX, ואח"כ הוא אמר שההתקנה לא בוצעה בהצלחה. עכשיו שאני בודק את הגרסא של הדרייברים היא אכן 178.24.(הגרסא המעודכנת). אני משתמש בויסטה 64 עם 8800GTS. האם ההתקנה הושלמה בהצלחה או לא? ומה אפשר לעשות בנידון? תודה מראש לכולם!

2. Started by Genom_g,

הורדתי את הדרייבר האחרון של הכרטיס מסך שלי GeForce 7800 GS. ניסתי להתקין ואז הוא עוצר אותי בהודעה Error שהוא לא מוצא Hardware או משהו כזה. "The nVIDIA setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware" עזרה דחוף, בלי זה אני לא יוכל לשחק במשחקים די חדשים ובמיוחד פיפא 2007 ימשיך לרוץ לי כמו זקנה עם מקל תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  3. אהלן, לפני כמה ימים פרמטתי את המחשב ולאחר הפירמוט התחלתי להתקין דרייברים. לאחר שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך המחשב הפסיק לעלות. אחרי שהוא היה מראה את המסך טעינה של וינדוס כשמצפים לראות את האייקונים ואת שורת ההתחל מופיע רק מסך שחור והסמן הלבן של העכבר. המצב חוזר לקדמותו רק אחרי שאני עושה ריסט למחשב ובוחר באפשרויות מבין כל האפשרויות של הSAFE MODE והכל את האפשרות של ההגדרות האחרונות שהמחשב עבד בהן טוב. בכל מקרה הייתי מתעלם מההתקנה ולא מתקין את הכרטיס פשוט אבל למשל כשאני מנגן סרטים על מסך מלא הם איטיים, הגרירה של החלונות איטית (כמו כן הגלגלת של העכבר) ואני כמעט בטוח שזה קשור בהגדרות של הכרטיס מסך מכיוון שאין כמעט שימוש במשאבי המחשב. לגבי הדרייבר ניסיתי את הדרייבר הכי עדכני…

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  4. היי קניתי כרטיס מסך חדש HD 2600PRO יאני מנסה להתקין לו דרייבר של ATI ניסיתי להוריד מ אתר החברה את הדרייבר החדש ביותר וכשמתחילה ההתקנה הוא אומר לי שהדרייבר לא תואם למחשב שלי אבל אני בטוח 100% שהוא כן מתאים ניסיתי את הדרייבר שמגיע עם הכרטיס וכשמתחילה ההתקנה יש הודעה שצריך קודם לעשות ריסט ואחר כך להתקין אני עושה ריסט מתקין ואותה הודעה חוזרת!!!1 למישהו יש פתרון בבקשה?

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  5. שלום חברים, היום התחדשתי במחשב של סמסונג ( bug.co.il/prodtxt.asp?id=12194), והתחלתי להקין עליו את כל התוכנות שאני צריך כולל דרייברים לכרטיס מסך. אבל אז קורה משהו מאד מוזר ומדאיג - אחרי ההתקנה של הדרייבר המחשב עשה reset כמו שהוא אמור לעשות, אבל אז פתאום הווינדוס לא עלה (ווינדוס 7) ואני רואה על המסך 2 אופציות של לעלות ווינדוס כרגיל או בsafe mode. ניסיתי את ההתקנה פעם עם זיהוי אוטומטי של כרטיס ופעם אחת ע"י בחירה ידנית בכרטיס באתר של Nvidia. הדבר היחידי שהצליח כדי לעלות שוב את המחשב הוא restore מלא למחשב זה ממש מבאס אותי שאני לא אוכל לנצל בצורה טובה את הכרטיס מסך שלו... יש לכם מושג/רעיונות מה לעשות? תודה!

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  6. אז ככה יש לי כרטיס מסך 1950 PRO ובגלל שהיה לי דרייבר שעושה בעיות(לא הצלחתי למשל להכנס ל CCC) אז הורדתי את הדרייבר החדש שיצא-8.3,ומחקתי את הישן אני בא להתקין את החדש,ומה שקורה זה שפשוט שאני לוחץ בהתקנה נקסט נקסט אז זה מגיע למצב שזה מראה לי תמונה גדולה של ההתקנה וזהו לא קורה עוד כלום,סתם התמונה הזאת נשארת במשך מלא זמן בלי שקורה שום דבר וכשאני מנסה להתקין דרך מצב בטוח אז זה מראה לי את השגיאה הזאת זה אומר שהוא לא מזהה שיש לי כרטיס מסך,אבל עובדה שבמצב רגיל, לא בטוח, הוינדוס מזהה את הכרטיס מסך,אז מה הקטע הזה תודה מראש

• 17 תגובות
    • 990 צפיות
  7. היי , קיבלתי אתמול כרטיס 9800GTX של INNO3D במהלך התקנה של דרייבר חדש מהאתר ומהדיסק אני מקבל את השגיאה הבאה : התמונה מצורפת חשבתי שיש לי בעיה עם התקנת הווינדוס XP שלי אז פירמטתי והתקנתי ווינדוס ויסטה ( גם בשביל לנצל את הDX10) וכשהתקנתי את הדרייבר המתאים קיבלתי שוב את אותה שגיאה !?!?!?! אני אובד עצות חברה כל עזרה תתקבל בברכה... [attachment deleted by admin]

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לי ווינדוס XP SP2 והתקנתי את הדרייבר של ATI עם קטליסט קונטרול סנטר ואחריי שהמחשב עושה ריסטרט יש לי שגיאה CLI.EXE אתחול תקין של בישום נכשל ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר ניסיתי דרייברים שונים ושום דבר לא עוזר שמתי תמונה למטה שלהבעיה תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]

9. היום קניתי את הכרטיס HD 7870XT וניסו להתקין לי את הכרטיס ללא הצלחה. הדרייברים התקינו רק את הדרייבר של האודיו בלי כל הדרייברים של הוידאו... המוכר ניסה להפעיל את הכרטיס על מערכת הפעלה משלו ולדבריו הצליח (אני לא הייתי בחנות באותו זמן), המליץ לי לפרמט ולהתקין את הווינדואוס מחדש... האם מישהו מכיר את הבעיה ויש לו רעיון מה אפשר לעשות חוץ מהמוצא האחרון של פרמוט? תודה מראש.

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום קניתי את הנייד טושיבה l655 ויש לו כרטיס מסך ati 5650 הסרתי את הדרייברים שבאו עם הכרטיס מסך והתקנתי את החדשים שבאתר של amd&ati 10.8 ,של מחשבים ניידים כמובן אך מסתבר שנוצרו לי רק בעיות והדרייברים לא פועלים כראוי והמסך של הנייד לא נקלט ובמקום זה רשום צג ברירת מחדל,וגם רזולוציות קטנות שלא מתאימות למסך רחב. הסרתי את הדרייברים הקודמים כראוי דרך הלוח בקרה ודרך driver sweeper והבעיה קיימת. ניסיתי כמה פעמים להסיר ולהתקין ועדיין אותה בעייה. ד"א אחרי שהתקנתי את החדשים ניסיתי להיכנס ל ccc וזה לא נכנס,זה לא הגיב אפילו ללחיצה שלי.יש לציין שהדרייברים הקודמים שהיו מותקנים ושבאו עם המחשב לו עשו בעיות בכלל,רק רציתי בסך הכל לעדכן את הדרייברים. עכשיו חיפשתי דרייברים קודמים אולי הם י…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. כאמור רכשתי את הכרטיס הנ"ל לפני כן היה לי AX 550 של ASUS ישן מאוד מחקתי את כל הדרייברים של ATI CATALYST הזה וחיברתי את הכרטיס מסך החדש הורדתי את הדרייבר המתאים מהאתר של NVIDIA וכשזה נכנס להתקנה זה אומר instelling driver components ישר...ואז כעבור כמה שניות זה מסיים ורושם לי "the system has not been modified" ניסיתי את הפתרונות עם השינוי שפה לUS , והוצאתי מהתיקייה את הקובץ של הPHYSX אך שום דבר לא עוזר... אני משתמש בווינדוס XP 32 BIT והורדתי דרייבר המתאים לכך...כרגע אני בלי דרייבר לכרטיס מסך ולא יכול לעשות כלום... עזרה בבקשה

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  12. Started by BobCaT,

עכשו הורדתי את הדריבר הנ''ל מהאתר של ניבדיה ושאני לוחץ על התקנה המחשב אומר בוצעה פעולה לא חוקית או משהו בסגנון אני משתמש בוינדוס 98 SE וכן הורדתי את הדריברים ל98 אז מה יכולה ליהיות הבעיה ואיך אני מתקן את זה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Zod,

שלום לפני כמה ימים קניצי כרטיס חדש X1600PRO שאני מנסה להתקים את הדריברים זה עושה לי ככה http://img201.imageshack.us/my.php?image=11ro2.jpg מחקתי עם DC את הדריברים הישנים. צריך אולי לפרמט?

14. Started by ben672,

שלום לכולם יש לי בעיה עם ההתקנה של הדרייבר החדש אני יציג בפניכם את ה-LOG של התוכנה. Existing packages Microsoft Visual C++ 2005 SP1 Redistributable Other detected devices Error messages Failed to load detection driver אם יש למישהו רעיון אשמח לקבלו תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  15. פירמטתי ת'מחשב, והכרטיס הזה חדש נכנסתי להתקנה פתאום קפצה הודעה תתקין DRIVER VGA לפני שאתה ממשיך את ההתקנה לא יודע מה לעשות, עזרה מתבקשת בחנות אמרו לי צריך להתקין את כל הדרייברים של הלוח אם (P5W DH DELUX) אבל לא יודע אולי אני מתקין את הלא נכונים לא מצליח לסדר את זה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  16. Started by MORHAZAN,

יש לי כרטיס טלויזיה של TV Champ פירמטתי את המחשב ושמתי ויסטה וזה לא מקבל את הדרייבר שמסופק עם הכרטיס. מה אני צריך לעשות?.. תודה.!

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  17. [glow=red, 2, 300]Text[/glow] מאז שעברתי לW2K אני לא מצליח להתקין את הכרטיס טלוויזה שלי FLYVIDEO98 למרות שאני מנסה להתקין דרך הדריברים העדכניים ביותר אני תמיד מקבל את ההודעת שגיאה הבאה (מצורפת למטה) - מה הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  18. Started by Etern1tY,

אז ככה אח שלי קנה היום Gigabyte Radeon 9800 pro ויש לו כמה בעיות אז ככה חיברנו את הכרטיס ללוח אם למקום שלו הפעלו תמחשב ועכשיו זה עושה נמצאה חומרה חדש בקר ווידאו Vga Controler ואנחנו עושים התקנה אומטית וזה לא מצליח להתקין זה אומר שאין דריברים עזרה בבקשה

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  19. Started by ilansery,

קניתי מחשב חדש ואני כרגע מתקין את הדרייבר לכרטיס מסך X1950XT 512MB באמצע ההתקנה פתאום מופיעה לי שגיאה שרושמת שאני צריך להתקין קודם כל משהו שקשור ל-VGA ואז ההתקנה נעצרת מישהו יודע מה עלולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 635 צפיות
  20. מה קורה אחים שלי שמעו היה לי מקודם ג'יפורס 2 והוא כנראה נשרף כי הוא לא עובד חחח אז עכשיו אני משחק על המובנה שהוא 32 מ"ב אבל הוא מספק אותי טוב במשחקים, ויש לי כרטיס ג'יפורס 4 שלא הצלחתי להיכנס איתו לווינדוס יענו אני מכניס ת'כרטיס לחריץ-חיבור מסך לחיבור מסך שבכרטיס מסך(מסובך אהה חח)ומה זה עובד לי הכל סבבה אבל זה מגיע לטעינת הווינדוס ואז זה לא ממשיך יותר למה זה ככה?? וכאילו בחיים שלי לא השתמשתי כי חבר שלי השיג את זה ממישהו... בקיצור הנה תמונות... http://www.2send.us/picture.php?file=63180fe669.bmp http://www.2send.us/picture.php?file=9362bc0587.bmp

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  21. שלום, רכשתי מחשב חדש עם לוח אם Asus p8p67 pro B3. בלוח אם מותקנים סלוטים של PCI-E 2 עבור כרטיסי מסך. ברשותי כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON X1950 XTX, שיושב על bus של PCI-E 1. עקרונית אני יודע שאמורה להיות תאימות לאחור של תקן PCI-E. כשאני מנסה להתקין פיזית את הכרטיס, אני לא מצליח להבריג אותו לחלק האחורי של המארז כי הרווח גדול מדי, בלוח אם הישן זה היה בסדר. אני מפחד להפעיל כוח גדול מדי מחשש שאשבור את הכרטיס. כשאני מחבר מתח הכל עובד בסדר. האם זו בעיה ידוע?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  22. שלום חלק מהמשחקים שאני מנסה להתקין במחשב שלי לא מוכנים להיות מותקנים בטענה שאין לי DIRECTX9 למרות שיש לי את הDIRECTX9 של חודש אוגוסט וכרטיס מסך 6800NU ויש לי במחשב משחקים שחייבים DIRECTX9 שכן פועלים כמו FAR CRY ניסיתי כמה פעמים למחוק ולהתקין מחדש את הDIRECTX וגם להסיר את הדרייברים של הכרטיס מסך ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר יש למישהו רעיון? [attachment deleted by admin]

23. Started by JohnClark,

היי. יש לי מסך Samsung 710T, ואני רוצה להשתמש בPivot שלו. הבעיה היא שניסיתי להתקין את תוכנת הPivot Pro שמגיעה איתו ואחרי ההתקנה כשאני עושה ריסטרט, בזמן שעולה הוינדואוס, קופץ מסך שגיאה כחול כזה ואני חייב לחזור להגדרות הקודמות כדי שהוינדואוס יעבוד יש לכם מושג למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  24. Started by Eyal-Style,

יש לי את הכרטיס מסך HD4850 עשיתי ריסט למחשב וכשהוינדוס עלה קיבלתי הודעת שגיאה : Uploaded with ImageShack.us הסרתי את הדריבר עשרות פעמים והתקנתי מחדש אבל כלום לא הועיל .. התקנתי Net framwork חשבתי אולי זאת הבעיה . ה- CIL CCC ועוד אחד מהתכונות ל ה - CATALYST לא מותקנים כראוי . DRIVER SWEEPER לא פועל גם אני מקבל הודעה שהוא לא מצליח להיפתח וגם הפעם הסרתי והתקנתי מחדש אך ללא הועיל. חוצמזה שאר התוכנות עובדות ללא כל בעיה.

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  25. Started by XDude,

שלום מה המצב? לפני שבוע קניתי Radeon 9700 של פאוור כולור. איך אפשר לדעת אם זה באמת 9700 כי מופיע לי במאפינים של המחשב שלי radeon 9700\9500pro (תראו תמונה,תורידו בבקשה!) אולי זה הדרייבר, התקנתי את 3.5 כי 3.6 עשה לי בעיה, התקנתי לפי ההוראות באתר הזה, יכול להיות שאני צריך דרייבר אחר?(לא BBA) עוד שאלה קטנה - במאפיינים של התצוגה בתוך מתקדם יש אפשרות לכיוון AA\AF אז כיוונתי ואז יש אפשרות לבחור "בחירת העדפות ליישום" בתיבה כזאת, צריך לבחור את זה? מצטער על השאלות, תעזרו לי בבקשה!

• 5 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים