עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Nikiller,

היי! בדיוק אתמול מכרתי את הכרטיס הישן שלי(88GT) ואני רוצה לקנות חדש..הבעיה היא שהכרטיס הקודם לא הספיק לי,וחשבתי להביא עוד אחד כמוהו לSLI אבל ראיתי שאין להשיג יותר...אז הוא נמכר. עכשיו אני רוצה כרטיס (או מערך) שיתן לי את המקסימום ברזולוציה 1680X1050 כמובן עם AA ו AF עם FPS שחיק. את ה 9800GT SLI אני יכול להשיג ב 1200 שקל בערך.. ואילו את ה GX2 ב כ-1500-1600 שקל. עכשיו השאלות: מי מהם יותר משתלם? האם הזלמן ZM-600HP יחזיק אותם +שלושה דיסקים ומעבד 6400 BE? והאם אני אקבל את המקסימום שאני רוצה...? (רצוי SLI כי אני מביא M750SLI-DS4) אבל!! אם אתם ממליצים ATI אז אני אקח לוח עם CF... NIKILLER

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by SpiritKnight,

למעוניניים: אין RADEON9600PRO עם 256BIT לזכרון. נפלה טעות באינפורמציה שGIGACUBE סיפקו וזה ישונה באתר של PCH. -----Original Message----- From: Ola Chen Sent: Monday, June 30, 2003 9:26 AM Subject: RE: Some questions(Urgent) Regarding the memory bus Radeon9600 supports, Ive double checked with our PM and got the confirmation that it does support 128bits only. We apologize for the mistake and will correct it. Thank you for reminding. Best Regards, Ola Chen Email: Mobil: Tel: Website: www.gigacube.com.tw MSN: -----Original Message----- Sent: Monday, June 30, 2003 4:12 PM To: 'Ola Chen' Subject: RE: Some questions(Urgent) Dear Ola, Now, we faced another question from our …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. קניתי מחשב חדש עם לוח אם של GIGABYTE GA-945P-S3 וכרטיס מסך GEFORCE 7300GT. וכל פעם שאני מדליק אותו מופיעה ההודעה הבאה: "המצב שונה מהפקת תמונה באמצעות שילוב יחידות GPU המחוברות בממשק SLIקניתי מחשב חדש וכל פעם שאני מדליק אותו מופיעה ההודעה הבאה: "המצב שונה מהפקת תמונה באמצעות שילוב יחידות GPU המחוברות בממשק SLI למצב יחידת GPU עצמאית משום שאחד מכרטיסי ממשק SLI הוסר. במצב הפקת תמונה באמצעות שילוב יחידות GPU המחוברות בממשק SLI חייבים להיות מותקנים בערכת לפחות שני כרטיסי מסך" מה זה אומר? למצב יחידת GPU עצמאית משום שאחד מכרטיסי ממשק SLI הוסר. במצב הפקת תמונה באמצעות שילוב יחידות GPU המחוברות בממשק SLI חייבים להיות מותקנים בערכת לפחות שני כרטיסי מסך" מה זה אומר? אני צריך לשנות…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Or94,

בגלל אילוצים שנובעים מכסף אח שלי צריך כרטיס מסך יותר זול. חשבתי שכדאי לו ללכת על HD6870 שעולה בKSP בחיפה 980 שקל. האם זה כרטיס מסך טוב שיספיק לרזולוציה של 1680X1050 להגדרות הכי גבוהות? בכמה הHD6850 חלש יותר מהHD6870? איזה כרטיסי מסך של NVIDIA מתחרים בHD6870 וHD6850 והם באותו מחיר? הספק הוא seasonic ss-500et והמעבד יהיה I5 2400. אם צריך אפשר לחרוג לHD6870 שעולה 980 של חברת Sapphire.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Jenyatip,

מעבד Q8200 , 2.33GHz 4 ג'יגה זכרון RAM. ספק כוח עתידי : (שגם אותו הולך לשדרג) : SeaSonic 750W SS-750SJ לוח אם של Gigabyte : G41M-ES2L בעבר המליצו לי על הכרטיס הנ"ל : http://www.tms.co.il/product/11419 בעלות של 655 שקלים. עכשיו ישנם מבצעים בKSP ואני מטלבת בין שלושת הכרטיסים הבאים : http://ksp.co.il/?uin=15186 או http://ksp.co.il/?uin=17019 או בכלל ללכת קצת רחוק יותר ולקחת : http://ksp.co.il/?select=.1044..35.&list=1&sort=2&glist=0&uin=17411&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0# תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Born2BWild,

אני לא ממש מבין בזה...טוב נו...אני ממש לא מבין בזה אבל יש לי כרטיס אסוס 4200 ורציתי לדעת איפה בדיוק אני יכול לשנות ל - quincunx, Anisotropic filtering, anti aliasing.... אם בא לכם תסבירו לי גם מה כל אחד מהם? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Artemis Entreri,

שלום, אני מתכוון לקנות היום 6800 ל AGP ואני מתלבט בין 2 כרטיסים LEADTEK 6800 256MB AGP או MSI 6800 128Mb AGP ההפרש בניהם הוא 50$ יש לי מספר התלבטויות: 1. האם ה256 מ"ב זיכרון אכן ישפיעו לטובה בכ.מסך ברמה הזאת (לי נראה שכן) 2. האם העובדה שהלידטק בא עם 256 מ"ב זיכרון עשוי להגדיל/להקטין את הסיכוי לפתיחת צינורנות ו/או אוברקלוק לזיכרונות\ 3. האם ה256 מ"ב זיכרון אומר שהתזמונים של הזיכרונות פחותים מהגירסאת 128 (של MSI) אודה לתגובות זריזות כי אני מזמין את זה ממש בשעות הקרובות ואני נוטה לכיוון ה לידטק 256מ"ב

8. Started by kudish,

מפרט מעבד: intel core i5 3450 לוח אם: gigabyte z77m-d3h-mvp ספק בח: enermax 82+ modu 425w רזולוציית מסך: 1680x1050

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by סלרי,

החלטתי לקנות את הכרטיס הזה כדאי? מתי הוא יגיע לארץ? מה יהיה מחירו? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. משום מה, -FPS בקאונטר סטרייק צנח פלאים, ואני לא מצליח לבטל את ה-vertical sync. למישהו יש במקרה את הכרטיס הזה ויכול לעזור לי? תודה.

11. יש פלטת חיזוק?(הכרטיס הזה מאוד כבד HD7950) והוא תופס 3 סלוטים אז עם יש דבר כזה שיחזיק אותו ישר ויחזק אותו שישב טוב במארז שלי למה יש לו קצת נטייה למטה מהמשקל. צריך איזה משהו ישיב גם עליו המשקל.. אני פוחד שלא ישבר יום אחד משהו כמו זה

12. היי לכולם אני בונה בימים האחרונים מפרט למחשב חדש שאותו אני רוצה לרכוש בעוד כחודשיים שלושה והגעתי לשורה התחתונה ( המעניינת ביותר ) כרטיס המסך הגעתי לשני מעומדים סופים שהם : [h=4]RADEON R9 280X[/h]http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SR928X3GD5DXO [h=4]Geforce GTX770[/h]http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=%20N770-Lightning&cart=1394291215262197605〈=heb התקציב שלי הוא בסיביות ה2250 ש"ח (יש אפשרות לחרוג ב300 200 ש"ח) הייתי שמח לשמוע את חוות דעתכם =] נ.ב פתוח להצעות על כרטיסים אחרים !

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by NeWorld123,

Memory Interface:384 BitOutput Interface Type:VGA,DVI Products Status:StockBrand Name:OEMDirectX:DirectX 11Interface Type:PCI ExpressCooler Type:FanChipset Manufacturer:NVIDIA Memory Clock(Mhz):1400mhz Core Clock(Mhz):650mhzVideo Memory Type:D DR3GPU Model:gk104 Video Memory Capacity:≥2048MB Model Number:GTX680 Power Source:384 Bit

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by t-mac1,

שלום המפרט שלי הוא כזה... amd 64 3700 gigabyte k8n sli 1 גיגה זיכרון DDR ספק 400 (לא נראה לי של חברה כלשהי)... המחשב שלי מתאים? **הכרטיס שיש לי עכשיו הוא 6600GT , כדאיי לי אוליי להביא מחשב חדש? (יש לי כרגע איזה 2000 שקל...)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by womry,

שלום, אני מחפש כרטיס טלויזיה שיחליף את הטלויזיה שלי, ככה שמה שחשוב לי בו זה קודם כל איכות התמונה ואחרי זה איכות התמונה. Nicam Stereo יכול לנחמד, אבל זה לא חובה (דולבי פרו לוג'יק וכד' הם לא כוס התה שלי). את הכרטיסים של hapauge אפשר להשיג רק בהזמנה מיוחדת במחיר מופקע, אז הם לא מתאימים לי. למישהו יש המלצה? עוד משהו, אני רוצה לחבר את המחשב לממיר דיגיטלי של yes ואולי ל- dvd ביתי. כך, שאין לי צורך ממשי בשלט - ולא ברור לי אם יש צורך ב- tuner טוב. אם למישהו יש תובנות כלשהן, אני אשמח לשמוע. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Tenx_Boy,

מהם הדרייברים של אומגה ? מאיפה אני יכול להשיג אותם? מה הם עושים? האם כדאי לי להתקין אותם בכרטיס מסך שלי? (אפשר לראות אותו המפרט שלי) ???

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by PayneBack3251,

שלום לכולם אני כרגע עובד עם כרטיס 9500GT עם קירור פאסיבי, ואין ספק שאני נהנה מהשקט ומזה שאני לא יודע אם המחשב דולק או לא מרוב שהוא שקט, אבל החסרון... הכרטיס מאוד חלשת בשבילי לפחות, האם יש קירור פאסיבי שאפשר לקנות ולהחליף את הקירור שמקבלים עם הכרטיס ? או שיש לכם המלצה על כרטיס מיצרן מסוים שהוא ממש חרישי. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by thunder cow,

יש לי כרטיס טלוויזה AVER MEDIA AVER TV ואני רוצה לחבר אותו לטוויזה{בא יש לי ייס} הבעיה שבקופסא הם לו הביאו לי את החיבור הנחוץ הם הביאו חיבור לחיישן של השלט וחיבור לכרטיס קול? אבל לא לטלוויזה עכשיו אני צריך ללכת לחנות ולקנות את החיבור אבל אני לא יודע מה השם שלו ויש מלא יציאות בממיר של ייס וגם בטלוויזה עצמה אז בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי בשם של החיבור כדי שאני יכול לדבר עם המוכר עוד בעיה קטנה זה החיבור לכרטיס קול הם ציפו שהכניסות של הכרטיס קול שלי היו מאחורי המחשב על כרטיס הרחבה אבל הם נמצאים על ראק חיצוני והקבל קצר מידי ושאלתי היא האם אני יקנה קבל תואם ארוך האם אני יאבד מהביצועים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Pc_freak,

האם יש כרטיס חזק משמעותית עד 1000שקל או בכלל לעשות cf הלוח תומך בx16 x16 והספק תומך והמעבד חזקi7 950 גם כן ולא יגביל את הכרטיסים אני משחק בfhd ורצוי שכל האפקטים ופלטרים על מקסמום

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. האם כדאי לנו להגיד להתראות ל-Pascal ולהתחיל לדבר על Turing במקומו? לכתבה

21. Started by DF30,

איזה מסך בתקציב זעום של 1000 ש"ח ? מה הטוב ביותר למחיר ומה הפרמטרים שאסור לרדת מהם ? מיועד למחשב עם Radeon 8500le ועם xp 1800+ ??? ??? ??? well, what do you say ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by OutRaGe,

שלום אני מעוניין להזמין את הכרטיס הבא http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6461 ולעיתים אני רואה עליו ביקורות שליליות של בעיות חימום, ארטיפקטים וכו'... אפשר לקנות את הכרטיס בשקט ? כנל לגבי זה: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1574&category_id=2932ab02ea4da9374b275476c04d56d7& בנוסף ראיתי מבנצ'ים שהכרטיס לוקח סביב ה-65W ב-Load איך התוצאה הזו לעומת ה-X800XL ? מי לוקח פחות וכמה בערך ? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם , שאלה די פשוטה, אני מאמין. מחשב ישן בעל כרטיס מסך Geforce 6200 (יציאות VGA + DVI) מעוניין להתחבר לטלוויזית Lcd "32 בעלת מגוון כניסות, בינהן VGA,HDMI . החיבור הוא לצורך צפייה בסרטים בעיקר. איזה כבל כדאי לרכוש לצורך החיבור המיועד? האם dvi to hdmi יהייה איכותי בצורה משמעותית מ Vga ל Vga? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Lmagus,

שלום, הזמנתי מחשב מIQPC עם 8800GTS של לידטק, אבל עכשיו התקשר אלי הבחור משם ואמר לי שהמשלוח יאחר אבל יש לו במלאי את ה8800GTS של אלבטרון והוא יביא לי אותו באותו מחיר, יש ביניהם איזה הבדל?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by גיימרית,

לאחר דיסקוס קצר עם דניס וחרישה על מיליון ת'רדים פה אני עומדת בפני דילמה. הכרטיס הנ"ל יכול להגיע אלי מחר ב-1,300 שקל. הבנתי שהגרסה של GB מעט יותר טובה, אבל ביררתי אצל 3 ספקים שונים ולאף אחד אין את זה במלאי, וההערכה שקיבלתי היא לפחות שבועיים עד שהוא יגיע (מה שאומר שזה בטח יקח חודש). השאלה האם להזמין או ששווה לחכות גם חודש בשביל הגרסה של GB?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים