עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by asichen,

יש לי כרטיס geforce 4 mx400 128 mb ושאני ניכנס למשחק ואפילו מכוון את הרזולוציה למה שיש לי שטפאית אני רואה תמיד למעלה פס שחור וכול המשחק מופיע בערך ס"מ למעטה יותר.... מה לעשות.... (אל תאמרו לי להחליף כרטיס מסך ....בקשה..... )

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by new!!!!,

מה האבדל בין G660GT ל R9800P ? בכמה אחוזים הG6600 יותר טוב ועם R9800P לפעמים הוקף אותו?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  3. 1 באיזה כרטיס מסך התמונה הכי טובה (בלי קשר למחיר הכרטיס ) ? 2 האם יש שיפור בתמונה בין הכרטיסים למשל ראדון 9000 ל-9700 ? או GF 4200 ל-4600 ל-GF FX ?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  4. היכונו לגל חדש של מחשבים ניידים לגיימינג, עם מעבדי ה-Ryzen 4000 וה-Comet Lake של AMD ואינטל - ועם דגמי GeForce עדכניים של NVIDIA שעלולים להגדיל את הבלבול אצל המשתמשים לכתבה

5. Started by eladbu,

6600agp or 5900256bit xt לא GT מה אתם אומרים אני לפני קניה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by matanyaniv,

אהלן חבר'ה, אני מתלבט לפני קניית כרטיס מסך חדש.. יש לי מעבד Q9550 על 3.4GHZ וספק Enermax Modu 525W התקציב לכרטיס הוא עד 2000 שקלים. אני כבר דיי התבלבלתי מהכל לכן אני צריך מעט הכוונה. הכרטיסים שחשבתי עליהם הם אלו : GTX460 1GB OC GTX470 HAWK GTX570 כאשר אני לא יודע אם כדאי לי לקחת את האחרון, אני משחק על 1920X1080 לכן אני אשמח לכרטיס כמה שיותר חזק.. הבנתי גם שאפשר לקנות 6950 ולהפוך אותו ל6970 בקלות אבל אני לא יודע אם האופציה הזאתי כדאית בגלל הסיכון ובגלל שאני לא מתלהב כלכך מATI. תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by dyn,

שלום, מכיוון שהכרטיס מסך שלי נהרס לגמרי עקב התחממות יתר (זאת לדעתי הסיבה) החלטתי לרכוש כ.מסך חדש. (מפרט מחשב מימין) השאלה היא מה הוא הכרטיס מסך החזק ביותר בשוק היום שכדאי לי לקנות? חשבתי ללכת על ה ATI 4870X2. אני מחפש כ.מסך שיתן לי ביצועים גבוהים ברזולוציות גבוהות וגם שישמור על טמפ' טובות, בעיקר במאמץ, אם יש צורך אני מוכן גם לקנות קירור לכרטיס. תודה מראש על העזרה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום... אז ככה, המסך הנ"ל Intergraph 21sd95 - ב- 100 דולר. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כמעט ביקורות\תגובות עליו. מישהו אולי יכול לשפוך לי עליו קצת מידע? בנוסף מסך MAG 810FD 19 אינץ' - ב- 100 דולר גם. אז ככה, מה עדיף? יש לי כרטיס טלוויזיה במחשב ככה שהגודל כן קובע... אבל אולי יש לכם משהו מעניין להגיד... תודה!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by or2077,

אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ולהתחדש ב4850, עכשיו ראיתי כמה ואני קונה מIQPC ורק משם מסיבות שאין לי סיבה לפרט פה, והדגמים שם עם קירורים די צולעים אז אני רוצה לירכיבו לי את הקירור הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4395 אז רציתי לשאול אם אני יכול ללכת על הPALIT שהוא הכי זול ולא לקחת את הקירור שלהם או שאני כבר רלך על אסוס ג'יגהביט למרות המחיר הגבוה יותר, ועוד דבר, אני עדין מתלבט בין ה4850 ל4870 ואם מישהו פה יכול להביא לי השוואה של תוצאות 3DMARK של שני אלה ראש בראש. תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  10. עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה לשאלה: האם אפשר שאחרי חיבור הטלויזיה לכרטיס הגרפי( GF ti 200-) יהיה ניתן לצפות בשניהם ביחד בו זמנית, או שניתן רק באחד לחוד מהשני?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by zerocool15,

x800 GTO 256MB\256 pci - e 12 צינורות, של פאליט ונמכר ב570 שקלים, לעומת זאת שאר החברות שמוציאות x800 גם ג'טו וגם לא ג'טו - הכרטיסים שלהם עולים יותר מ750 שקל. הגיוני?

12. Started by benamos1,

היי, לפני כמעט שנה קניתי מחשב חדש. בקבלה שקיבלתי איתו כתוב: Nvidia FX 5700 256MB לפני כמה ימים שמתי לב, דרך התוכנה Aida32, שהכרטיס שלי הוא בעצם Nvidia FX 5700LE השאלה שלי היא מה בעצם ההבדל בין הדגמים והאם הרווחתי בזה או שקיבלתי גרסה חלשה יותר...? תודה מראש לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by saarxee,

שמעתי שמדברים על דרייבר הבטא החדש של 14.4, אבל באתר של AMD אני רואה שיש גם רשמי: מה עדיף להוריד? http://prntscr.com/3dj5q5

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by shtrodel,

מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי לכרטיס טוב יותר DUAL או שני כרטיסים חזקים מאוד. תקציב: אין בעיה. מעוניין בכרטיס שיחזיק לי לשנה הקרובה לא מחפש ליותר מזה.. (מחליף מערכת כל שנה). אגב אני לא מעוניין ב-OC מחפש כרטיס או שניים שיתנו את הביצועים הטובים ביותר.

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by OR007,

הכרטיס לא מיועד לי אלא לחבר...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by nemo9439,

יש לי כל מיני קרטועים במחשב כמעט בכל משחק.. והלכתי ובדקתי את הנושא טיפה יותר לעומק.. עשיתי בדיקה.. ראיתי את הFrameRate של איזה משהו.. זה היה ב72 בממוצע..אבל זה דיי קרטע... זה פשוט עבד לא חלק לגמרי.. ואני חושב שעם המשחקים זה בדיוק אותו הדבר. זה קורה כשיש הרבה נקודות/פרטים.. לדוגמא:במירוץ שנושאים על הכביש זה בסדר...אבל העפר שיוצא כשנושאים על הדשא גורם למשחק לקרטע... בבקשה תעזרו לי זה באמת חשוב.. הנה מפרט של המחשב AMD Athlob 64 3200+ GA-K8NS ATi Radeon 9600 256MB TwinMos 512MB 400Mhz PC320 שני הדיונים של פותח הת'רד אוחדו

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by סאונד בראש,

טוב אז ככה אם אני לא טועה SLI והCF שניהם מיועדים לחיבור 2 כרטיסי מסך במקביל SLI של NVIDIA בציפים לעומת CF של ATI עכשיו לי יש לוח אם של ASUS P5K השאלה שלי היא האם ה CF והNVIDIA זהים מבחינת ביצועים ? איך מחברים CF האם הלוח אם שלי תומך ב CF ? והאם דרושה התמיכה של המשחקים ( בעיקר CALL OF DUTY 4 ) כדע להישתמש ב CF תודה על התשובות הם יעזרו לי לחדד מספר דברים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by subarel,

אני מבין שהדרך היחידה להעביר את שני הפורמטים מהמחשב למגבר שלי זה דרך כרטיס מסך עם יציאת HD.. יש כזה בתקציב של 300-400 ש"ח? ראיתי שה ATI Radeon HD 5450 עושה את זה ושהוא בתקציב , האם הוא מומלץ והאם יש משהו אחר מומלץ...? תודה. בראל.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by CyberMan,

אני מצאתי את כל הערוצים. ועכשיו כשאני מדליק איזה ערוץ, הוא מראה לי אותו שנייה אחת ואז התמונה נעלמת ומופיע "שלג"... ב-MOSAIC הוא מראה את על הערוצים בסדר גמור... מה יכולה להיות הבעיה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. הכרטיס מסך שלי הוא מובנה בלוח GIGABYTE GA-G33M ציטוט מאתר הבית: על פניו נראה שהוא תומך, לעומת זאת כשאני מנסה להגדיר את הרזלוציה של המסך ל- 1080 * 1920 אני מקבל מסך שחור עם הודעה OUT OF RANGE. עדכנתי את הדרייבר של כרטיס המסך ולא עזר. אם הבעיה היא בכרטיס המסך, האם הכרטיס הזה יותר טוב מהכרטיס המובנה שיש לי בלוח? ASUS EAH3450/HTP/512M RADEON HD הכרטיס הזה אמור לעלות כ-250 ש"ח. אין לי עניין ולא יכולת לרכוש כרטיס יקר. אם הבנתי לוקה בחסר אשמח אם תעשו קצת סדר בנתונים שהצגתי.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by justsumone,

הכרטיס במחיר הכי מינימלי שיוכל להריץ לי TF2 (מוד כבד גרפית של HALF LIFE 2). שיריץ חלק, ללא תקיעות וואט סו אבר, על גרפיקה גבוהה (ANTIALIAS X4). יש לי כרגע 8400GS שקניתי רק מהסיבה שהוא היה הכי זול (200 שקל לפני כחצי שנה), אחרי שנשרף לי X800GT02 בן כחמש שנים פתוח צינורות שהריץ את המשחק כמו שצריך על גרפיקה גבוהה במשך כל הזמן הזה. שאר המפרט (הקצת ישן שלי): Athlon™64 3000+ (S-939) VENICE @ 2.2GHZ ‏512Mb 400MHz Kingston CL3‎ ‏2x ‏AN8 ULTRA S-939 nF4U SATA II‎ ASUS 8400GS 512MB GDDR2 DX10 PCI-E ‏Zalman CPU 7700 Cu‎ HEC Compucase CI-6A21 400W

22. Started by ברוס לי,

http://yfrog.com/5jimg0065ffj http://img202.imageshack.us/img202/6376/img0062od.jpg http://img716.imageshack.us/img716/6293/img0057ik.jpg http://img802.imageshack.us/img802/41/img0059f.jpg http://img199.imageshack.us/img199/3520/img0065ff.jpg כפי שניתן לראות שקעי ה DVI צמודים לחלק העליון ולא ניתן להכניס תקעים למארז שנקנה בשוק שחור כרגע הנחתי את הכרטיס ללא בורג עם נטיה על הצד כדי שאוכל להתחבר לDVI הכרטיס פשוט מגניב אבל למשחק הרשת שאני משחק הוא לא מועיל במיוחד משום שהכל תלוי בחיבור אינטרנט עד עכשיו שיחקתי עם האונבורד וקיבלתי 30 FPS וכשהיריות התגברו זה ירד ל 13 עכשיו זה נע בין 40 ל80 אבל זה לא עוזר במיוחד כי הכל תלוי בפינג ובעוד כמה דברים שקשורים בתקשורת ונשגבים ממני אני מקו…

23. INTEL Core i3 540 3.06GHz DDR 3 2G / 1333MHz לוח אם GIGABYTE עם ציפסט INTEL H55 עכשיו התקציב שלי הוא 200-300 אני לא רוצה לעוף עכשיו על כרטיס יקר רצח... הכרטיס ישמש לתוכנות ומשחקים, אני מצפה ממנו שהוא יריץ את כל המשחקים החדשים. אמממ אם יש עוד שאלות אתם מוזמנים! תודה מראש אנשים!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by XseTioN,

האלן, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חייתי שיוכל להתמודד עם עבודה גרפית, משחקים, וכמובן כריית LiteCoin. הבנתי שלשם הכריה עדיף gForce ועם כמה שיותר זיכרון. קירור טוב אני מניח שחובה. עוד מעט בלאק פריידי, ראיתי את המבצעים של TMS וKSP ולמען האמת הם דיי מאכזבים. מישהו מכיר אופציה טובה, אמינה ומהירה אחרת (חול?) חשבתי אולי אפילו לקנות שני כרטיסים ולחבר אותם בSLI. אני צריך לבדוק מראש שהכרטיס תומך? ושהלוח אם תומך? המפרט שלי הוא: לוח אם - gigabyte GA-H77-DS3H מעבד i7 יש לי גם שלושה מסכים, אחד מסך מחשב (עם DVI) ושתי מסכי טלוויזיה (רק HDMI). יש כרטיסים עם שלושת היציאות שאני צריך? ואם אני קונה שתיים ומחבר בSLI אז אני יוכל להסתפק בשתי יציאות בלבד מכל מסך וזה יעבוד כמו שצריך? שמח לשמוע בעצתכ…

25. הי, האם הספק כוח שלי enermax modu 82+ 425w יצליח להחזיק כרטיס מסך 6950 או 560ti ?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.