עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by oran87,

אני מתלבט בין הGigabyte RADEON 8500LE PRO 64MB DDR DH TV-Out Retail VideoCard Gigabyte RADEON 9000 Pro II 128MB DDR Retail VideoCard Gainward Geforce 3 TI200 Cardexpert TI/500 128MB DDR Video Card MSI Geforce 3 TI200 128MB DDR Retail Video Card איזה מבניהם הכי טוב... ואל תגידו לי רידאון 9500 כי יש לי תקציב מוקבל...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם. אני יודע שאולי השאלה נטחנה אבל עשיתי חיפוןש ולא הצלחתי למצוא פתרון. יש לי כ.מסך - X800GT של ATI וחיברתי אותו לטלוויזיה.שמתי אות שידור על B-PAL ואני רואה שחור לבן.מה לעשות? אנא מכם עיזרו לי מי שיודע. בתודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ronmar,

מהו הכרטיס שברצונכם לקבל עליו חוות דעת?: NVIDIA GEFORCE 210 קניתי אותו ב200 ש"ח פרטים על הכרטיס החדש: NVIDIA GEFORCE 210 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? FIFA 13 והרבה משחקי יריות הרוב לא פועלים לי במחשב כי המחשב חלש אז מה שירוץ אני אשחק האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס המסך? (לא יודעים מה זה? אל תתייחסו לזה). לא, אולי בעתיד חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה?: לא מפרט המחשב: עליכם למלא את הפרטים הבאים אודות המערכת שלכם כדי שנוכל לסייע לכם היטב: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E7300 לוח אם: כרטיס מסך נוכחי: GEFORCE 9500GT מארז: (חפשו על המארז עצמו חברה ודגם.…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה של אינטל מאחר והשימוש היקרי שלי הוא קולנוע ביתי, אינטרנט ואופיס. המחשב מחובר לרסיבר שמחובר למסך טלויזיה של היטאצ'י עם רזולוציה טבעית של 1366X768. במחשב הישן עם XP וכרטיס מסך של nVidia הצלחתי להגדיר בלי בעיה רזולוציה של 1366X768 שהתאימה בול לטלויזיה. במחשב החדש עם הכרטיס המובנה של אינטל לא הצלחתי לשנות את הרזולוציה. השאלה שלי היא האם אפשר לשנות? ואם כן כיצד? במידה ולא, איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות כדי שאוכל לראות בטלויזיה כמו שצריך. הטלויזיה שלי תומכת ב- NR תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. x800GT או GeForce 6600GT? ובכלל אם יש כרטיס יותר טוב מהם בסביבות ה-1100 שקלים, תציעו בבקשה. ואם מישהו יודע על כמה FPS כל אחד מהם יכול להריץ את סורס שיגיד גם בבקשה. תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by vngbhajuzr,

חשבתי על הכרטיס הזה: TwinTech GeForce GTX460 1024MB XT OC Edition GDDR5 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2136 שעולה 1027 ש"ח אני יודע שהוא ב OC מהמפעל (ב770/4000) ויש לי שתי שאלות, 1. אני יוכל להגדיל לו את ה OC בעצמי ? בנוסף לקיים. 2. יש כרטיס מסך אחר (חשבתי על ATI) במחיר דומה (+-) שיגיע לביצועים טובים יותר ב OC ? 3. ה 685/70 יותר טוב ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הכרטיס הוא 9600GT של TWINTECH כפי שהבנתי החנות נסגרה יש משהו שאני יכול לעשות? לפנות ליבואן או משהו

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by lipa,

בנוסף מתי אמור להגיע לארץ הכרטיס של גיגהבייט 9500 PRO ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם, רציתי לדעת האם 2 הכרטיסים הללו יכולים להריץ משחקים חדשים ברזולציה של 4K ללא בעיה? asus radeon r9 290x oc 4gb 20% cooler במידה וכן, כמה עולה כיום מסך 4k נורמלי בארץ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Mike-,

שלום לכולם, ניראה לי שהתמונה תדבר בעד עצמה. אני בספק אם זאת טמפרטורה נורמלית בזמן מאמץ, בנוסף למה המאורר רק על 74% ממהירותו המקסימלית ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב הנייד, Lenovo Z580, עם win 7 64bit יש לי שתי כרטיסי מסך במחשב ופה מתחילה הבעיה, הראשון הוא Nvidia Geforce GT 630M 2G והשני הוא Intel HD Graphics 4000, כשאני פותח את "מנהל ההתקנים" המחשב מזהה את שתי הכרטיסים, אבל כשאני מגיע לחלון של "רזולוציית מסך" ולוחץ על "הגדרות מתקדמות" אני רואה את התמונה הבאה: http://i47.tinypic.com/23rjrdz.jpg לפי התמונה אני מבין(תקנו אותי אם אני טועה), שהמחשב כרגע משתמש בכרטיס המובנה של Intel, ולא בכרטיס של Nvidia, דבר שמאוד הורס לי את חווית השימוש במחשב(משחקים וכו'..) אני גם לא יכול לעדכן את הדרייברים של ה GT 630M, כי ההתקנה של הדרייברים לא מזהה את ה GT 630M בתור הכרטיס הפעיל כרגע. למה זה קורה ואיך אני גורם למחשב לעבוד…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by PussyCat,

איזה מבין שני הכרטיסים הללו אתם הייתם לוקחים ולמה?(אותו המחיר)! 1)GainWard 650XP GOLDEN SAMPLE 2)MSI GF4 Ti 4400 128mb והאם ה4400 יעבוד טוב עם הלוח שלי? כי שמעתי שהלוח שלי קצת בעייתי פה... הסתכלו במפרט...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by kudish,

מפרט מעבד: intel core i5 3450 לוח אם: gigabyte z77m-d3h-mvp ספק בח: enermax 82+ modu 425w רזולוציית מסך: 1680x1050

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by kobibo,

לאפיק pci-e תודה

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ariel24233,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך יש לי שני אפשרויות או http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3353#sp או http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3530#sp השאלה שלי איזה כרטיס חזק וטוב יותר? מה מתחמם פחות? ויש לי ספק 600 וואט האם הוא יתאים לשתי הכרטיסים? ובנוגע לתלת מימד אני בקרוב ייקנה משקפיים ומסך אז האם גם ה ATI יתמוך ב3D?? או שיותר עדיף את ה GTX460?? וזה הספק שלי 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-600ET (Oem

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by eltriuqS,

AGI או בשמו האחר: Asrock Graphical Interface זה ממשק הבנוי כמו AGP על חלק מלוחות האם של ASRock. עכשיו, לצערי קניתי כבר מחשב עם כזה לוח אם (ספציפית 775I65GV) יש לו תמיכה ב-AGI X8, ורשימה של כרטיסי מסך AGP של X4 ו-X8 שתואמים לו (מהאתר של החברה) (באחד השדות, כתוב לכל אחד מהכרטיסים Pass. מה זה אומר? שבמקרה כולם עברו את הטסט או שסתם הם רשמו את זה בשביל היופי?) עכשיו, הבעיה היא שהרשימה הזו היא דיי דלה ומצומצמת לדעתי (חלק חלשים מדי, חלק יקרים מדי, והשאר נדירים (ויקרים) בחנויות ארצנו), ורציתי לדעת אם מישהו מכיר את ה-AGI הזה ויודע אם כרטיסי AGP אחרים שלא מהרשימה גם יעבדו טוב, ויותר מזה - למה הדבר הזה בכלל קיים ולא סתם AGP? קשור ל-Onboard VGA אולי? סתם בשביל ה-Reference, כרגע יש לי…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by qt1h00,

למישהו יצא לעבוד עם הכרטיס מסך הזה? איך הביצועים שלו? למה הוא מקביל אצל NVIDIA ו ATI?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by סלרי,

החלטתי לקנות את הכרטיס הזה כדאי? מתי הוא יגיע לארץ? מה יהיה מחירו? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. כרטיס ממש גדול לעומת ה 5200FX שיש לי... היום אני הולך להזמין מחשב... אז השאלה היא האים הכרטיס אמור לבוא עים הפלסטיקים האלה על ה DVI ועים מדבקה על ה חיבור של החשמל...פשוט קניתי ואין לי את זה וראיתי כרטיסים של NVIDIA שהם בעים עים המדבקה ועים ה פלסטיק הזה שזה בעצם המגן...הכרטיס הוא SAPPHIRE RADEON HD4850... תודה...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by parsi1,

אני חושב לקחת כרטיס גרפיוnVIDIA GeForce 9500GT 512MB PCIeוGigabyte מה ההבדל בין הDDR2 לDDR3 ? האם מומלץ לקחת חברה אחרת ? אני לא גיימר, האם יש לי צורך בלקחת קירור לכרטיס מסך ? בכל אופן זה המפרט של המחשב שאני חושב לקחת: 1. מארז: ANTEC NSK4480 380W Silver/Black 2. לוח אםלוח אםוGAEP43DS3LוGigabyte chipset: Intel P43 , התאמה למעבד: Intel Celeron , Intel Core 2 Duo , Intel Core 2 Extreme , Intel Core 2 Quad , Intel Pentium Dual Core , סוג הזכרון: DDR2 , מהירות (FSB): 1600 MHz , יצרן: Gigabyte 3. מעבד: מעבדוCore 2 Duo E8400 BoxוIntel סוג המעבד: Core 2 Duo , זכרון מטמון(Cache): 6144 KB , מהירות מעבד: 3000 Mhz , יצרן: Intel , סוג חיבור (Socket): LGA 775 , bit: 64 , ליבה: כפולה ,…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי, למטרות של משחקים, האם ה-4850 ( עם OC מהמפעל ) וה-9800GTX+ יחזיקו כמו שצריך על הגדרות גבוהות משחקים ברזולוציה 1680x1050? אני פשוט צריך למצוא כרטיס בעל יחס עלות-תועלת גבוה למסך 22inch ( לא בשבילי אם זה משנה ) ושיחזיק לשנים הבאות. אני יודע שכרטיס לא מחזיק כמו שצריך יותר משנתיים גג, אבל בכל זאת הכרטיס לא יוחלף, ולכן אם הכרטיס איכשהו מריץ חלק את המשחקים החדשים אבל בעוד חצי שנה על הרזולוציה הזו הוא יעשה קצת בעיות אז חבל. שווה להשקיע עוד כמה מאות בשביל 4870? ( ממש לחוץ בכסף ). או שאני סתם לחוץ וה-4870 וה-GTX260 נכנסים לתמונה רק מרזולוציה של 1920X1200? תודה מראש, יובל

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, ככל נראה אני מתכנן לקנות את המחשב שלי מחנות KSP. עד היום הייתי עם כרטיסי מסך של ATI, אבל היום כבר שמעתי שמועות עדיף לעבור ל NVIDIA. אם כן, מהמבחר שיש שם, מה מומלץ? דברים שמצאתי שעומדים בערך בטווח מחירים: GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E ‏HD 6870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI 2xMini DP PCI-E‎ HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1000 זה התקציב המקסימלי, צריך משהו תומך מעבד INTEL, ובנוסף, מאיזו חברה לקנות אותם? (יש כמה חברות המציעות את אותו המוצר...) המלצות?? תודה, איתי

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, אני צריך המלצה על 2 כרטיסי מסך. 1. עד 1000 שקל מקסימום לAGP 2. עד 1400 שקל מקסימום עדיף לAGP אפשר גם ל-PCIE * החברה שמייצרת די חשובה לי שתהיה טובה כדי שהכרטיס יחזיק שנים בלי לקרוס פתאום. תודה חבר'ה אתם סוסים.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים