עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי, אני מחפש כרטיס מסך פשוט ושקט לשמוש HTPC ע"מ לצפות בסרטים ע"ג הטלוויזיה ברזולוציה שונה מן המוניטור (המוניטור 3:4 והמסך רחב) כרגע יש לי כרטיס מסך NVIDIA8400 שאינו יודע לעשות זאת (ניסיתי עם מספר דרייברים).

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Alonleibo,

שלום. יש לי כבר שנתיים HD4850 של CLUB3D. לאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות(אין אחריות - החלפתי לקירור של AC) אז החלטתי להחליף אותו. אני מחפש כרטיס מסך שיהיה ברמה שלו או יותר טוב, אבל בתקציב נורמאלי(בסביבות ה-700. אם יש משהו שטוב בהרבה, אפשר עד 800). לא משנה לי אם זה Nvidia או ATI. הכרטיס ישמש לרוב למשחקים ברמת Crysis או Call Of Duty או ברמה דומה. המערכת שלי בחתימה. תודה

3. שלום, יש לי מחשב די ממש ישן יש לו geforce 6200 חח עלוב ביותר.... והשאלה שלי היא כזאת : הורדתי סרט באיכות HD ועכשיו ממש לא רואים תאיכות האמיתית של HD זתומרת לא רואים חלק ויש לי מסך LG 23 FULL HD אינצ' יש השפעה לצפייה בסרטים לכרטיס מסך?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. היי, המשחק בד"כ זז חלק, אבל לפעמים נתקע בצורה מרגיזה כשהמשחק מתקדם לכיון השער, כלומר כל עוד המשחק מתנהל במרכז המגרש, אין לאגים. עדכנתי דרייבר לפני שבועיים וזה המפרט שלי: Core i5 760 Intel P55WB Kingston 4GB x1333 Gigabyte GTS 450 1GB DDR5 Hec 500W אני משחק על ההגדרות הגבוהות ביותר - האם זה יותר מדי עבור הGTS 450 ברזולוציה הנ"ל...?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by אSף,

כשאני משחק באטמן ארקהם סיטי, הכרטיס מגיע לטמפ' הנ"ל. כמו כן לפעמים אני חווה מיני תקיעות כאלה, נניח כשאני רוצה לעשות עם העכבר סיבוב של 360 מעלות סביב באטמן, התמונה טיפה מקרטעת, נתקעת כזה לשנייה. זה בגלל הכרטיס, המפרט שלי (רשום בצד ימין), או גזרת גורל שעליי לקבל עקב היותו של הכרטיס לא חזק מספיק? תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by lmlm,

ענקית יצרנית השבבים הגאפיים אנוידיה רכשה את AGEIA Technologies המתמחה בייצור שבבי פיזיקיה ומה שגם הציגה את הכרטיס הפיזיקה הראשון. עד עכשיו זה היה שמועות. עכשיו זה רשמי: עוד מידע על התיכנונים של אנוידיה בשילוב הטכנולוגיה של AGEIA תפורסם במסיבת העיתונאים ב13 בפברואר בנתיים נספק בהצהרה הזאת :" PhysX בגיפורס יציג ביצועי פיזיקיה דינאמים מדהימים למליוני גיימרים " http://www.nvidia.com/object/io_1202161567170.html כמה ניחושים לאן מהלך כזה יוביל?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום, איזה כרטיס כדאי לי לקנות לעריכת תמונות ווידאו ברמה מקצועית? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by BOMBADIR,

שלום לכם..יש ברשותי כרטיס 6600GT גרסאת האקסטרים של לידטק שבא אם אובר קלוק מובנה... והייתי רוצה לקנות עוד כרטיס 6600GT יד שניה למטרת SLI ... השאלה שלי היא...מספיק שהצ'יפ יהיה זהה ?...בלי קשר לחברה או אובר קלוק?.. כלומר כרטיס אחד לידטק וכרטיס שניה ג'יגה בייט ...זה אפשרי?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by DarkFire,

כפי שראיתי פירסמו פה כמה הודעות שגויות על ה R 600 אז ככה שנהיה יותר ברורים xbitlabs אחד האתרים הטובים לבדיקת ביצועים אז זה מה שקיבלתי משם http://www.xbitlabs.com/images/news/2007-01/ati_r600_benchmarks_1.png] http://www.xbitlabs.com/images/news/2007-01/ati_r600_benchmarks_2.png] שלא יטעו אותכם !!!! יום טוב לכולם

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  10. המסך: 2007FP כ.מסך: HD3850. אינני מצליח דרך הדרייברים של הכ.מסך לסובב את תמונת המסך שתהיה 90 מעלות. עם כרטיס המסך שהיה לי 8800GTS320 הייתי יכול לבצע זאת בקלות. האם יש אפשרות לבצע זאת דרך המסך עצמו?? תודה רבה ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by waizman,

מאיפה אפשר להשיג כבל כזה? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום... ברשותי מסרטת DCP-PC100E Digital Handycam מתוצרת סוני שבעזרתה הסרטתי מספר קלטות MiniDV (את כל ה- 60 דקות). המצלמה מציעה חיבור S-Video, DV in/out ו- AudioVideo. הבנתי שבשביל שאני אעביר את הקלטות למחשב דרך המצלמה, אני צריך כרטיס טלוויזיה, והחיבור הכי איכותי לעשות את זה יהיה S-Video. האם זה נכון? אם כך, מה הכרטיס טלוויזיה המומלץ? (האיכות היא מקום ראשון, מהירות זה לא שיקול). תקציב: אין. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. זה מה שיקרה לפי דעתי...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. המפרט שלי מעבד- Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray קירור למעבד- ZALMAN 7000V Al SI EDITION לוח אם-Gigabyte GA-Z77-DS3H Gigabye LUXO X140 Black MidiTower ATX 2x 120 MM FAN TOOLESS ספק - SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk זיכרון- Corsair 8Gb CML8GX3M1A1600C9 CL9 כונן אופטי-SAMSUNG SH-S222A IDE X22כ האם הספק יספיק לכרטיס מסך זה GTX 660 יש אומרים שכן ויש אומרים להפך , לא הצלחתי למצא כמה ההספק שלו במאמץ או רגוע( לא במאמץ) יש הבדל מהותי בין סוגי כרטיסי המסך הנל? כאילה שיתאימו וכאילה שלא ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by david2k,

שלום לכולם. כמו שרשום בכותרת ברגע שאני שם 120HZ במשחק כלשהו אני מקבל בצד אחד של המסך מלא חלקיקים וקווים כאלה גם אם אני שם בשולחן עבודה 120 אני מקבל אותם קווים וחלקיקים באותו מקום בדיוק עכשיו ברגע שאני מוריד HZ ל60-75-80 הכל רגיל.. הבעיה כבר ישנה אבל לא התייחסתי אלה כי בדרך כלל זה היה מסתדר לבד.. לפעמיים הייתי עושה ריסטרט למחשב וזה היה מסתדר ולפעמיים יום אחריי. צריך לצייין שהקווים נמצאים רק בצד שמאל של המסך. אני לא יודע עם זה קשור למסך / כרטיס מסך אז פתחתי את זה בפורום הזה. אשמח שתעבירו אם זה לא קשור. כרטיס מסך - GigaByte GTX570 מסך - Samsung 2233rz תודה מראש דוד.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה של אינטל מאחר והשימוש היקרי שלי הוא קולנוע ביתי, אינטרנט ואופיס. המחשב מחובר לרסיבר שמחובר למסך טלויזיה של היטאצ'י עם רזולוציה טבעית של 1366X768. במחשב הישן עם XP וכרטיס מסך של nVidia הצלחתי להגדיר בלי בעיה רזולוציה של 1366X768 שהתאימה בול לטלויזיה. במחשב החדש עם הכרטיס המובנה של אינטל לא הצלחתי לשנות את הרזולוציה. השאלה שלי היא האם אפשר לשנות? ואם כן כיצד? במידה ולא, איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות כדי שאוכל לראות בטלויזיה כמו שצריך. הטלויזיה שלי תומכת ב- NR תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. היי, מחפש לשדרג את הכרטיס מסך שלי , התחיל לצלוע קצת בזמן האחרון כנראה התעייף עם השנים . התקציב 1500 פחות או יותר , עדיפות לRADEON המפרט שלי [h=1]Intel - E8500 Thermaltake - Big Typhoon Asus - P5Q-E Gigabyte ATI Radeon HD4870 OCZ - Reaper - 2048 X 2 Enermax MODU82 - 525W תודה. [/h]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Elad87,

אוקיי, קודם כל שלום! אני לקראת קניית מסך חדש. עכשיו יש לי התלבטיות האם כדי לקחת CRT שהוא הרבה יותר למשחקים? או לקחת LCD שהוא יותר נוח מעוצב יפה ולדעתי גם רואים יותר יפה בשולחן העבודה. עכשיו מה אני קצת מהכל.. כלומר אני גם משחק במחשב עם זה HL2 DOOM3 אבל לא בכמות גדולה.. ממוצע של שעתים-שלוש בשבוע.. רוב הזמן אני עם שירים ועם איסיקיו.. אז השאלה שלי אם כדי לי לקחת CRT או LCD? בקשר ל LCD יש שני מסכים שחשבתי עליהם תגידו לי מה כדי Benq LCD 17 FP737S http://www.benq.us/Products/LCD/index.cfm?product=498&page=specifications MAG LCD 17 MS776D http://www.mag.com.tw/product/products-lcd-ms-776.htm#spec ואם בכל זאת כדי CRT תמליצאו לי על דגמים. כמו כן אני רוצה לדעת מה תוחלת החיים ש…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by malcolmx9,

ביקשתי בפורום "מפרטים" שיעזרו לי בשדרוג חלקים במחשב, עם תקציב מאוד נמוך, כשבסוף החלטתי על כרטיס מסך GF 6600. אבל עכשיו, שאלתי בפורום של ביטק לגביי הכרטיס מסך הזה ושם הציעו לי לחכות חודשים או שלוש עד שאצליח לחסוך עוד כסף לתקציב בשביל לקנות 6600GT ולא 6600 הרגיל! הם אמרו שזה ממש שווה, אפילו אם מדובר בהמתנה של חודשיים או שלוש. עכשיו, רציתי לשאול אתכם אם זה באמת שווה את זה? 6600 הרגיל לא יכול לספק את הסחורה במשחקים? איכות גבוהה, רזולוציה גבוהה והכל?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אפשר בוודאות לפתוח בכרטיס את הצינורות, השאלה היא איך עושים את זה . אחרי חיפוש חפוז באתר ובגוגול לא הצלחתי למצוא מדריך מפורט, אודה לכם מאוד אם תעזרו לי בעניין . תודה מראש !

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  21. היי רציתי לשדרג מחשב פנטיום 4 (3 GHZ) לכרטיס Radeon HD3650 AGP , כרגע יש לי את הNVIDIA 6600 GT , אבל הוא לא תקין , יש לו שבירות בגרפיקה ,ביחוד במשחקים, האם הRadeon HD3650 יותר חזק מה6600 ? רוני

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by arbily,

קניתי CF HD4890 ואיך אני בודק אם ה CF עובד ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Tal-T,

לאיזה כרטיס ה-X1950 PRO 256MB DDR3 משתווה? תנו דוגמא לכרטיס מסדרה 3/4 של ATI או 8/9 של GF

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. התקציב הוא 1000 שקל אבל נראה לי שזה אמור לעלות הרבה פחות התפקיד העיקרי המיועד לו הוא צפייה בסרטים ב HD תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by nadavcohen1,

יש לי בעיה בהתקנת הדרייבר הנ"ל. מצאתי את הדרייברים המתאימים, אך בכל פעם שאני מנסה להתקין, מופיע לי s3iscfg.log שגיאה: S3 GRAPHICS SETUP LOG - Started 2010/07/13 11:37:09 ********** ***** Please scroll to the end of ***** ***** this document for the results. ***** S3Iset32 v2.00.23-1018B, (S3GSetup/IS10 2.00.23-1018B) System: Win XP SP2 Build 2600 (Service Pack 3, v.5938) Signature: 15-9956 (ANSI) Caller cmdline: '' SupportDir: 'C:\DOCUME~1\nadav\LOCALS~1\Temp\S3M23.tmp\' Called by custom setup app. AllowReboot: TRUE Prompt: TRUE SilentReboot: TRUE Prompt: FALSE RemoveWinINF: FALSE PreInstFiles: FALSE No UI Reboot: FALSE MenuAnimOff: FAL…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים