עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yonni,

אני מעוניין בכרטיס מסך הטוב ביותר עד 400 ש"ח שזה מן הסתם לא הטוב ביותר אבל יספיק... אם 100 ש"ח נוספים יעשו את ההבדל, אנא רשמו לי דגמים מומלצים עד 500 ש"ח.....

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. הי חברים, הגעתי לאותו מבוי סתום כמו הבחור פה: http://hwzone.co.il/community/threads/544826-%D7%90%D7%99%D7%A4%D7%94-%D7%A0%D7%99%D7%AA%D7%9F-%D7%9C%D7%A7%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%9D-%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%A9%D7%9C-ATI/page2#.VLgFgyuUcuu יש לי כרטיס מסך של HD4870 ואי אפשר לשמוע קול בטלויזיה בלי המתאם המיוחד של HDMI-DVI - ATI וכן ניסיתי שני מתאמים רגילים אחרים, יש וידאו ואין קול, במחשב הוא לא מזהה את הכרטיס קול HDMI הוא אפור כאילו הוא מנותק, התקנתי דריברים חדשים וכלום, בנוסף גם ניסיתי 3 כבלים של HDMI שונים וכלום. אשמח אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות את המתאם הזה בארץ או אם למישהו יש מתאם מקורי מיותר.

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  3. Started by mani007,

שלום יש לי תכרטיס fx5200. ורציתי לדעת אם כדאי לי לשדרג ל9550 עכשיו האם יהיו הבדלים בביצועיים? ראיתי שאפשר לצורב לו ביוס שהמחשב מזהה אותו כ9600xt רציתי לדעת אם יש הבדלים גודלים אחרי הצריבת ביוס. ומה היו הבדלים בנו לבין ה5200 בכללי . תודה לעונים נ"ב אפשר לבצע צריבת ביוס על לוח אם אם ציפסט של via?

• 10 תגובות
    • 983 צפיות
  4. Started by ofer_mat,

אני יודע שהנושא הופיע כמה פעמים קראתי את כולם יש לי עוד כמה שאול 1. יש לי מפרט עם לו AGPX4 האם יורגש הבדל משמעותי? 2. כל ה9700 יש TVOUT ? באיכות יותר טובה ממה שיש לי GF 3 TI 500 ? 3. האם זה מהלך נכון לקנות עכשיו את הכרטיס או לחכות 9800 ? 4. האם לא צפויים לי בעיות עם משחקים בכרטיס הזה ( ראיתי שיש טרדים שמדברים על כל מני בעיות עם הכרטיס) כלומר דרייברים יציבים? תודה.

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. AMD מורידים את הרגל והגז ומצמצמים את ההוצאות על MANTLE, מכוונים מפתחים ל- API הנפוצים יותר של MS ו Khronos. כמו כן הם מבטלים את התוכנית להוציא SDK ציבורי... http://www.pcper.com/news/Graphics-Cards/GDC-15-AMD-Mantle-Might-Be-Dead-We-Know-It-No-Public-SDK-Planned מצד שני Khronos הכריזו ששמו של glNext יהיה Vulkan ושה- API החדש מבוסס על MANTLE, יכול להסביר למה AMD מורידים את ההשקעה בפרויקט השאפתני. http://www.pcper.com/news/General-Tech/GDC-15-Khronos-Acknowledges-Mantles-Start-Vulkan ולמי שרוצה לקרוא עוד על ה- API החדש: http://www.pcper.com/reviews/General-Tech/GDC-15-What-Vulkan-glNext-SPIR-V-and-OpenCL-21

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by advennt,

אם יש כרטיס מסך שתומך ב- PCI-E2.0 אבל לוח האם רק ב- PCI-E X16, מה כל העסק שווה? האם הביצועים של כרטיס המסך ירדו?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  7. Started by leahd3,

שלום איך קוראים ךתוכנה שמראה שימוש במעבד וכרטיס מסך תוך כדי משחק בגרפים??

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by razoli,

מי יותר חזק: SAPPHIRE RADEON X1300 512MB PCI-E או GIGABYTE 6600 256MB DDR 128 BIT TV/DVI BULK PCI-EXPRESS או MSI NX6600GT VTD128E 128MB DDR TV/DVI PCI-EXPRESS יחס המחירים כמעט אחד לאחד... אבל GT מעבר ב 300 ש"ח מי יותר חזק??

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  9. Started by 1900GT,

שלום, אני כבר שאלתי את השאלה הזאת אבל לא קיבלתי תשובה מלאה. יש לי כרטיס מסך 1900GT SAPPHIRE 256MB ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה וכל מה שאני רואה במחשב יופיע על הטלויזה. לכרטיס יש VIVO וחיברתי את את הכבל (RCA הצהוב) בינהם (ובדקתי שבמתאם כתוב יציאה ולא כניסה) ולא מופיע כלום בטלויזיה. השאלה מה להגדיר במחשב??? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 532 צפיות
  10. אני רוצה להוציא וידאו מהמחשב כלומר " לשדר " ממנו האם אני חייב כרטיס שתומך VIVO ? ( שמתי לב שאין VIVO בכרטיסים החדשים ) האם אפשר להסתפק ביציאת S-VIDEO ! האם צריך צ'יפסט מיוחד כמו X38 של אינטל ? ומה עם האפשרות של עיבוד וידאו שדיברו עליו בכרטיסים החדשים 8800 ו הסדרה החדשה של AMD- ATI

11. Started by ofirrjd,

היי, האם קיים כזה כרטיס? מה ההבדל בינו לבין ה X1600Pro? מה ההבדל בין שניהם לבין ה 6600GT? מוכרים את ה X1600Pro של sapphire ב KSP ב 710 ש"ח, את ה GT אני יכול להשיג ב 860 ש"ח. מה כדאי? הקטע שפתאום צץ לי ה RX הזה ואני לא יודע מה זה ואם בכלל יש הבדל. אנא עזרתכם. תודה רבה, אופיר

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  12. שלום לכולם... לאחרונה הלך לי הכרטיס מסך סופית! זהו כרטיס ששילמתי עליו לא מעט כסף.. (4870X2)... הכרטיס של חברת sapphire וכזכור לי הוא עדיין באחריות.. הבעיה היחידה היא שהוא נקנה מפנדה. האם אפשר לממש את האחריות מול היבואן ישירות? ומישהו יודע מי היבואן פה בארץ? תודה על העזרה..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by RGod,

הכרטיס יהיה מבוסס על ה R630 ויוכל להיות מאובזר ב זיכרון מסוג GDDR 4 . הכרטיס שמוצג פו הוא בעל DDR-3 ,ה GDDR-4 בנתיים נורא יקר ולכן הכרטיסים הנל כנראה יהיו מסופקים אם DDR 3 . התוצאות של הכרטיס במבחנים היו שווים ל 1950 PRO , ל 7950GT , ל8600GTS ויותר . הכרטיסים אם ה GDDR 4 כבר קימיים כיום אבל בתור אבי תיפוס לבינתיים ,מגיע אם 256 MB זיכרון ,יש אפשרות גם שיהיה גרסה של 512 . בעל יכולת חיבור CROSSFIRE . לפי הנתונים אז צריכת החשמל של הכרטיס לא עולה על 80 , והציפ מיוצר בטכנולוגיה של 65 NM . הנה כמה תמונות : כנראה יהיה כרטיס משתלם ביותר .........נקווה שמחירו יעמוד על לא יותר מי 1000 שח ואז ה 8600 GTS של נוידה יוכל חרא חח .

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  14. אני יודע שכבר שאלתי שאלות לגבי כרטיסי המסך אבל בכל יום ופורום שאני עובר יש לי יותר ויותר שאלות.... על פי מה שאני הבנתי היום הכי חכם לקנות 9600GT בSLI וזה ייתן לי למשל בCRYSIS 37FPS בממוצע נכון (כרטיס במהירות סטוק)? כמה FPS נחשב טוב ? האם זו באמת הבחירה שאני צריך לעשות ? כמה שיפור ייתן לי כרטיס מומהר למשל ל700 כמו הסוניק של פליט האם באמת 15% לכרטיס (בערך 25% סה"כ)? כמה משמעותי זה אם המעבד הוא E8400 אם בכלל ומה ההשפעה שלו על הFPS ? תודה שוב מפרט מלא : E8400 DDR2 4GB 800MHZ ASUS P5N-D 750I כרטיס מסך ???? SLI ???? וכמובן HDD וDVDRW

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by zohare62,

קניתי כרטיס מסך גי פורס fx יש לי בעיה אני לא רואה בכבל s.vedio איך אני מגדיר במאפיני כרטיס מסך שאני יוכל לראות?(פנטיום 4 XP PRO ) בכבל פשוט של rca אני רואה אבל לא ברור במיוחד.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  16. Started by J S Bach,

היי, באפשרותי לשדרג ל-9800GTX בכ-500 ש"ח ורציתי לדעת האם זה משתלם ועד כמה ההפרש גדול בינו לבין ה-8800GT. תודה =]

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  17. Started by itay8zilka,

סתם שאלה לידע אישי... מה אתם אומרים עליו?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  18. Started by lala123,

כמו שכתוב בכותרת האם כרטיס המסך הבא טוב?: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7480#detailed והאם המחשב שלי מתאים? המפרט שלי הוא: 3Ghz זיכרון פנימי: 512 MB ,יש לי תמיכה ב-PCI-E, לוח אם:Intel Glen Ridge D915PGN והכרטיס מסך שיש לי כרגע הוא:NVIDIA GeForce 6200 TurboCache 128MB ובגלל זה אני חייב לשדרג והתקציב שלי הוא מקסימום 700 שקל ולא יותר. תודה מראש לעוזרים

• 12 תגובות
    • 665 צפיות
  19. בקיצור: יש לי לוח אם תומך PCI-E האם כרטיס המסך שאני יכול לקנות הוא רק בעל חיבור כזה? או שאפשר גם AGPX8? לא מבין בזה כלום...מי שיכול לעזור ולהסביר - תודה.

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  20. אז ככה...משהו לא היה בסדר עם הדרייברים שלי...אז עידכנתי לגירסה...(71.89)... לפני שכל זה קרה...שיחקתי Generals...הייתי צריך לכבות את המחשב...כיביתי והדלקתי... עכשיו שבאתי להדליק אותו עוד פעם...איך שהוא נכנס לוינדווס המסך התכבה...אז מה שעשיתי זה להתקין דרייברים מחדש דרך מצב בטוח.... אבל שבאתי לשחק במשחק עכשיו....אני נתקל בהודעה.. כזאת (למטה)... ויש לי DX גירסה 9.0c.... תודה לעוזרים...!! עריכה _______________________________________________________________________________ ביצעתי בדיקת Direct3D דרך ה"כלי אבחון DirectX"...ונתקלתי בבעיות... והנה התוצאות: תוצאות בדיקת Direct3D 7: שגיאה בשלב 8 (??יוצר התקן תלת-מימדי): HRESULT = 0x887602eb (קוד שגיאה) תוצאות בדיקת Direct3D 8: שגיא…

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  21. Started by maor123,

היי חבר'ה, רציתי להתייעץ איתכם בנושא כרטיס מסך. אני צריך כרטיס מסך זול בסביבות 200 שח, לעבודה משרדית. לא משחק משחקים או דברים דורשניים כאלה. השאלה שלי מתייחסת לכרטיסים עם שבב NVIDIA בעל תכונת ה-TurboCache. זה אומר שעל הכרטיס יש זכרון קטן יחסית ואת שאר הזכרון הדרוש הוא משלים מה-RAM. אני מדבר על כרטיסים כמו: Asus nVIDIA GeForce 7300TC 64MB Up To 256MB PCIe EN7300TC256/TD/64M WinFast PX6200 TC TDH supporting 256MB מה דעתכם על כרטיס עם תכונה זו? האם הוא יגזול מהRAM שלי בצורה משמעותית? יש לי בסה"כ RAM של 512 מגה. מה אתם אומרים ? תזכרו שאני צריך את זה אמנם לעבודה משרדית קלה אך הזכרון 512 RAM שיש לי חשוב לי.. ואם כתוב במפרט : 2nd vga output = yes. זה אומר שהכרטיס תומך בשני מס…

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  22. Started by Blackbird72,

שלום לכלום,יצא לי לראות את הכרטיס הנ"ל http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1579 ורציתי לשאול אתכם האם זה אמיתי?

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  23. "כל האופציות אותן מאפשר ה-DirectX 10, דורשות לא מעט סיליקון למימוש, ולייצר פיסת סיליקון כל כך גדולה שהיא יקרה מאוד, לא נראה לנו שווה והחלטנו לשנות אסטרטגיה. כבר לפני כמה חודשים יכולנו לעשות את מה ש-NVIDIA עושים מוצר יקר עם הרבה שטח סיליקון ומחיר גבוה, אבל החלטנו ללכת לכיוון שלדעתנו טוב יותר לצרכן." http://hwzone.co.il/articles/amd_israel_2007/2/

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום לכולם לחבר שלי יש X1650XT של חברת HIS בעל צלעות קירור - ללא מאורר . בזמן האחרון הכרטיס מראה כל מיני צורות במשחקים , לדוגמא PRO STREET , או COD4 וגם CS:S . נסיתי לבדוק את טמפ' הכרטיס אך אולם לא מצאתי משהו שקרוב לזה ( יכול להיות שאין חיישן ?! ) . כרגע מה שעולה לי לראש זה להוסיף מאורר נוסף על הצלעות או מתחת לכ.מסך שיתן לו קירור - כי נגעתי בצלעות והם היו מספיק חמות ! . אני לא חושב שהכרטיס בדרך לגסיסה - הוא עבד בצורה יפה ופתאום בום ארטיפקטים . אין לי תמונה להראות לכם , הייתם מבינים יותר ( אולי בהמשך אני יעלה ) . בקיצור מה צריך לעשות במצב הזה ? חיפשתי מד טמפ' באוורסט וגם ב-RIVA TUNER , לא מצאתי דבר . המארז שלו זה TT MAMBO משהו כזה , קירור יחיד ב-REAR 120mm .…

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  25. מתאם לחיבור דיגיטלי למסך משתווה למסך עם חיבור דיגטלי? כלומר יש לי מן מתאם כזה שמעביר מהחיבור הרגיל לכרטיס מסך לחיבור הדיגיטלי -DVI זה משתווה למסך עם חיבור דיגיטלי?

• 6 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.