כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעיה ברזולוציה של המסך קניתי מסך 19 פיליפ ואני רוצה לשים לו רזוציה 1280*1024 או 1440*900 אין בעיה הוא מקבל את זה אבל שאני מגדיר גם טלבזיה כבר לא נותן טלביזיה 21 CRT אם משדר אל חוטי הכרטיס מסך 8500 GT 512 INNO קירור פאסיבי windows vista אני מחבר את המסך דרך DVI
-
- 9 תגובות
- 818 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג 9800GT יש לי כבל 5 מטר של Sakal עכשיו חבר שלי בטעות חיבר אותו ללוח אם ומאז הכרטיס מסך לא מזהה את הHD רק הלוח אם. איך אני פותר את זה? לפני שחבר שלי חיבר את הHD ללוח אם הכל עבד כראוי.
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות 4850 ויש לי כמה שאלות: 1. האם זה משנה אם אני אקנה GIGABYTE,PALIT,SAPPHIRE? ומה ההבדלים בין החברות? 2. האם יש הבדל בין GIGABYTE עם מאוורר ZALMAN לרגיל? (אני לא עושה OC). 3. האם הכרטיס הזה טוב גם למסך 22"? 4. האם עדיף 9800 על הכרטיס הזה? (הכרטיס מיועד למשחקים בלבד!) 5. אם אני קונה לדוגמה מחנות כלשהי כמו וולקום (http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=7690) אני רואה שם שכתוב שהם נותנים את האחריות. ז"א שהאחריות לא תהיה מהיבואן הרשמי? 6. האם כדאי בכלל למכור את הכרטיס מסך שיש לי (יש בצד את המפרט) ולהוסיף 200 ש"ח לכרטיס 4850? (יש הבדל בביצועים במשחקים?) תודה מראש!
-
- 34 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אוקיי יש לי כרגע 8500GT. לאח שלי יש 8800GT ובעוד שבועיים יש לו יומולדת והוא רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. הוא הציע לי לקחת את ה8800GT שלו במקום ויש לי כמה שאלות: 1. האם כדאי לקחת את ה8800GT של אח שלי במקום ה8500GT שלי? 2. האם ה8800GT עדיין מחזיק משחקים כמו COD5, FEAR 2 וכאלה משחקים על הגדרות הכי גבוהות עם פילטרים ברזולוציה של 1680*1050? (מסך 22 אינץ') 3. האם הכרטיס יוכל להחזיק משחקים ברזולוציה הזאת לפחות עוד חצי שנה בערך? 4. האם יהיה לי צוואר בקבוק עם המעבד שלי (E6750)? 5. איזה ספק צריך בשביל ה8800GT?
-
- 8 תגובות
- 654 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4936 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2726_2915&products_id=24772 עריכת מודרייטור: בימים שלישי ורביעי הקרובים (17-18 לחודש מרץ) נעה מחשבים מוכרת את כרטיס המסך INNOVISION GTX260 SP192 במחיר מיוחד של כ-900 שקלים. כל מי שמעוניין בכרטיס יכול לשריין מקומות מראש. למי שמעוניין בכרטיס המסך ולא יודע אם הכרטיס מתאים למערכת המחשב שלו (מעבד\ספק כח\רזולוציית מסך\שימושים), מוזמן לפתוח דיון חדש עם כותרת ותוכן תקינים על מנת שיוכל לקבל את המידע הדרוש לו. תודה.
-
- 212 תגובות
- 17.5k צפיות
-
-
שניהם דגם hd4670 אך יש הבדל בddr... זה משנה? אחד מהם הוא ddr3 והשני הוא ddr4
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
כמו שחלקכם ראיתם (אהמ דניס אהמ) אני מחפש לקנות מחשב משרדי ולהוסיף לו כרטיס מסך מה שיש לי בחתימה, לא רלוונטי כרגע . מצאתי עוד אופציה. לקנות את המחשב הבא: http://skypc.co.il/pl_product~sky101~88~0.htm ולהוסיף את הכרטיס הבא: http://skypc.co.il/pl_product~SX29GT256b~8~0.htm אז השאלות: 1. איך הכרטיס הזה? נסו להשוות אותו לכרטיס מסדרה 8/9 של נבידיה או 4 של ATI 2. איך הוא בהשוואה לHD3850 256MB ו-HD4670 512MB ? תתייחסו גם למחיר. 3. הוא דורש הרבה מתח? הספק 500W שמגיע עם המחשב יחזיק איתו? דיברתי עם המוכר בSKYPC והוא היה מאלה שמבינים, הוא אמר שזה ספק ג'נרי אבל לא מהחברות הגמורות הסיניות בטירוף, הוא אמר שעוד יש טיפה איכות ושהספק יחזיק את הכרטיס.
-
- 13 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מוכרים היום 280GTX ב 1600 שח ואני שואל , מה הטעם לקנות 260 ב 1300-1500 שח או 4870 1GB במחיר כזה שהם לא קרובים בכלל בביצועים ? בקיצור , אני מחפש כרטיס ב 1500 שח. 280 GTX הוא החזק ביותר שאפשר לקנות נכון ? אשמח להמלצות.
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני שבועיים ובימים האחרונים התחילו בעיות. אני אנסה לפרט כמה שיותר: הבעיה היא מורכבת. לפני כמה ימים לא שמתי לב לקריסות, למשל הGTA לא היה קורס ועובד. אבל למשל הדלקתי NFS אנדרקבר ושיחקתי סתם שתי דקות והתחילו להופיע במקום המסך של המשחק דברים בכלל לא קושרים. זה היה נראה כמו מסך מגעיל של צבעי שחור ולבן משהו לא מוסבר בכלל. המשחק עובד אבל לא רואים שום דבר מובן. למשל צילמתי משחק של פיפא אחרי שתי דקות: הזוי לגמרי ... אבל המשחק לא קרס, פשוט נהיה ככה ואותו דבר NFS רק שהמסכים ההזוים האלה משתנים כל פעם. אני לא יכול להגיד במדויק אם הבעיות התחילו כאשר עידכנתי את הדריבר לגירסה האחרונה של 182.08 (הדריבר הנוכחי שלי) כי לא ממש שיחקתי בNFS וFIFAעם הדריבר הקודם. מה גם הGTA …
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוכש מחשב חדש ומחפש כרטיס מסך. אני מחפש כרטיס שלא יהיה מורכב ויקר מידיי כי בסך הכל השימושיים שלי במחשב בם בעיקר משרדיים / סרטים ובקושי משחקים אם בכלל. בכל זאת, אני לא רוצה להגביל את עצמי לגמרי, במיוחד בהזדמנות זו שאני קונה מחשב, ובגלל זה לא הלכתי על כרטיס מסך מובנה בלוח אם. המחשב הוא בעל מעבד Core 2 Quad ו-2 ג'יגה זיכרון. אשמח אם תציעו לי דגמים העונים לקריטריונים שכתבתי. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי כרגע את המחשב הזה: מסך רחב "19 שעובד ברזולוציה מקסימלית 1440X900 Q6600 עם 4GB RAM וכרטיס מסך Gigabyte 8800GTS 320mb. שמתי לב שבחלק מהמשחקים נראה שהכרטיס מסך לא מצליח לעבוד במקסימום, ואפילו בhigh לא תמיד. אני תוהה האם הסיבה היא כרטיס חלש שדורש שידרוג, או שיתכן שהמחשב עמוס (משתמש בvista 64) ולכן בעצם לא הכרטיס מסך הוא הצוואר בקבוק אלא מערכת ההפעלה ושאר הדברים שרצים ברקע. במידה וכן כדאי לשדרג - מה מומלץ בתקציב שבאזור 1500 שקל. (לגבי שדרוג מסך, אני מאוד מרוצה מהנוכחי שלי כרגע ולכן אני לא חושב בכיוון הזה) תודה
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
חבר שלי קנה לפני שנה אולי מחשב כמובן שהוא לא התייעץ איתי ודחפו לו באייבורי אינטל פנטיום D כלשהוא בכל מקרה הוא התלהב לראות אצלי NBA2k9 ורצה לשחק גם אצלו יש לו כרגע כרטיס מסך מובנה וחשבתי שאפשר להציל את המצב עם איזה כרטיס מסך שיאפשר לו לשחק מה מומלץ במסגרת תקציב מצומצם ומגבלות החומרה הקיימת ? (כרטיס pci express כמובן)
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אהלן, קראתי את הדיונים הקודמים פה בפורום לגבי 9800GTX+ VS HD4850 ונראה לי שאלך על ה-9800. המעבד שלי הוא E6400 והספק הוא Enermax Noisetaker2 420W. המסך שלי כרגע הוא 19", אבל יש מצב לשדרוג עתידי ל-22" או 24". הסיבה לשדרוג היא שאני כבר מרגיש שהכרטיס הנוכחי שלי כבר לא סוחב כמו שצריך (X1950PRO). מספר שאלות לפני שאני קונה: 1. האם הספק שלי יחזיק את הכרטיסים הנ"ל? 2. האם יווצר צוואר בקבוק ע"י המעבד? 3. כבר הבנתי מדיונים קודמים שהביצועים יהיו סבבה במסך 22", אבל האם הכרטיסים יעבדו טוב גם עם מסך 24"? תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום הממשק הוא אי גי פי,ככל הנראה נשרף לי ה 6800 גי טי.רציתי לשאול האם 7600 גי טי חזק ממנו? כי הבנתי שהוא רק 128 ביט לעומת 256 ביט של ה 6800,וגם יש לו רק 12 צינורות עיבוד לעומתץ 16 ב 6800... ו22.2 גיגה לשנייה מהירות העברת נתונים לעומת 32. משהו ב 6800..... אז מי מבינהם יותר טוב? המהיריות של ה 7600 גבוהות יותר בזיכרון.....האם ארגיש נפילת ביצועים ממה שהיה לי?
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למשחקים עד 400 ש"ח המגבלה היחידה שאני חושב שיש לי היא המעבד amd440x2 וספק כוח hec 400trt שאני חושב שהוא חלש.. יש לי גם 2 ג'יגה זיכרון. אודה אם תוכלו להמליץ על כרטיס. נ.ב אני שוקל לקנות בעקבות בעיות חמורות שיש לי עם x1950pro. יש המוון ארטיפקטים, יכול להיות שזה קשור לספק כוח?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אממ יש לי HD4870 1GB TOXIC, ואני לא כל כך מבין בהגדרות שבCATALYST אז באתי לשאול :] ואגב איך הטמפ'? בשביל TOXIC זה קצת חם לא ?
-
- 10 תגובות
- 769 צפיות
-
-
האם radeon x800 GTO מתאים ללוח ASRock P4i456v?
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
-
אני בונה כרגע מפרט והינה בנתיים מה שהרכבתי: התקציב הוא עד 800 ש"ח אך מומלץ ואף רצוי לא להגיע לסכום הזה (אני מניח שלא צריך). המסך הינו 19" רחב ברזולוציה של 1440x900. השימושים הם כמובן לגיימינג. המחשב נרכש מ www.skypc.co.il אז בבקשה להתאים כרטיס מסך שנמצא שמה. שימו לב שהמעבד יעבור OC! תודה
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום אתמול שיחקתי CALL OF DUTY 5 ולפתע המחשב קרס לי, הפעלתי את המחשב מחדש ולא קרה שום דבר מיוחד כל שאר המשחקים עבדו כרגיל היום, שוב בזמן ששיחקתי CALL OF DUTY 5 קרס לי המחשב ( לא יודע אם זה המחשב או המשחק, מה שקרה זה שפשוט התמונה קופאת, ושום דבר לא מגיב) אחרי הקריסה, הלכתי לשחק קצת CALL OF DUTY 2 והמשחק זז בצורה ממש מגעילה אני לא יודע איך להסביר את זה, זה פשוט זז כאילו יש לי 30 FPS אבל בדקתי ויש לי 400 FPS דרך אגב, אותה בעיה קרתה לי בעבר לאחר שהתקנתי את הדרייבר הבטא החדש 182 הצלחתי לסדר את זה בכך שהתקנתי מחדש את הדרייבר 181 אם מישהו יודע מה הבעיה ? דרך אגב, המסך שלי הוא בדוק מגיע ל75MHZ וגם תמיד שיחקתי במשחקים על 75MHZ , אבל עכשיו המקסימום של המסך הוא 60MHZ, גם במשחקים וג…
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הסרתי כרטיס Nvidia, התקנתי ATI בחרתי את האופציה בלי הקאטאליסט בשביל לא להתקין את הנט 2.0 והתקנתי WDM גם בנפרד ולא ראיתי שזה מופיע בהסרות או משהו כזה, בנווידה זה כן הופיע לי
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אהלן יש לי מסך די ישן של 19 אינץ של ViewSonic 1280 על 1024 רזולוציה מעבד E7300 לוח אם DG31PR של אינטל ספק נצא מהנחה ש 300W אני יודע שהמסך גרוע אבל האיכות פחות חשובה לי פה מה שהכי חשוב לי שהמשחקים ירוצו בלי להיתקע בכלל. GTA SAN ANDREAS COD2 GTA 4 אלה המשחקים העיקריים. בנוגע לתקציב כמה שפחות יותר טוב , אך בלי להתפשר על הדרישות האלו: *שירוצו המשחקים חלק לגמרי *שלא יתקע ולא יעשה בעיות בכלל * שיהיה איכותי ויציב אשמח מאוד לעזרה
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
השאלה מופיעה בכותרת... האם כבל כנ"ל כלול באריזה או שנדרש לקנות אותו בנפרד?
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-