כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
מחשב שלי : מעבד אינטל Q 6600 , 4 ליבות , כרטיס מסך NVIDEO 8600GT , מערכת הפעלה WINDOW 7 64bit. בעיה : כאשר אני מכבה מחשב ואחרי זה מדליק אותו הוא נותן מסך כחול עם הודעה על בעיה בדרייבר של כרטיס מסך. אם אני עושה RESTART מתוך WINDOWS הכול תקין.אני החלפתי כמה גירסאות של דרייבר וזה לא עוזר. כאשר אני מגדיר אופציה לעלות עם תצוגה בסיסית (בלי לעלות דרייבר ) זה בסדר. מה אפשר לעסות ? אולי זה בעיה של כרטיס מסך ? זה קרה לי פתאום לפני שבוע בלי שנגעתי בדרייברים או עשיתי שינויים במחשב.
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אהלן יש לי מסך LCD אם זה משנה כל פעם שאני לוחץ ימני על האייקון של הדריבר למטה שמה איפה שהשעון אז המסך נהפך כזה לאור כתום נכבה ונדלק שוב וזה ממש עיצבן אז אמרתי נוריד את הדריבר הכי חדש אז הורדתי ועכשיו זה יותר גרוע עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב זה מעלה את הווינדוס ועושה לי את זה ואותה בעיה גם נשארה מה החרא הזה?
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, הסרתי והתקנתי דריבר כדי לעדכן אותו. אחרי שהסרתי על DRIVER CLEANER זה עושה לי את זה... http://img144.imageshack.us/my.php?image=adqm7.jpg מה עושים? *הכרטיס זה 7600GT של MSI
-
- 13 תגובות
- 782 צפיות
-
-
פירמטי תמחשב והתקנתי דריברים 81.98 (לפני היא לי 78.01) ושאני מפעיל תמשחק America's Army זה עושה לי כל שניה אורטפקטים או איך שלא קוראים לזה ולפני זה לא היא עושה בכלל אפילו לא אחד זה קשור לדריברים החדשים או משהו נ.ב: יש לי גיפורס 6600LE של גיגה ביט
-
- 5 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי ג'י פורס 2 MX 400 64 MB והתקנתי את הדרייברים החדשים של נוידיה ועכשיו כשאני מנסה להיכנס להגדרות המתקדמות של הכרטיס זה יוצא לי ורושם שrundll32.exe ביצע פעולה לא חוקית יש לי WIN XP HOME מישהו מודע לבעיה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך gf 4 mx 420 ויש לי את הדריברים שקבלתי עם הקופסא והם פאנן וטובים עכשיו, לא מזמן, אני מקבל הודעה בכל פעם שאני מפעיל את המחשב ש- Problem blabla anvshell.exe faild to run זה קובץ הפעלה של כרטיס מסך... ואני לא יודע מה לעשות אני מקבל ERROR REPORT כאילו ההודעה הזאת ש-anvshell פשוט לא עולה, ובכל פעם שאני מנסה לעלות, אותה בעיה של הווינדוס. מה עושים ? איך עושים שהקובץ יעלה בלי בעיה ? בתודה מראש לעוזרים <3
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה שבועות עברתי למערכת הפעלה ווינדוס ויסטה 64 ביט המערכת פועלת מצוין ניתקלתי בבעיה בדריור לכרטיס המסך . יש לי כרטיס מסך של חברת אסוס 8800GT כשאני מוריד תדריור שלו תגירסא הכי חדשה מהאתר של אסוס פשוט זה לא מתקין לי אותו זה עושה התקנה מהירה כזאות אבל בעצם לא מתקין כלום . שאני מוריד תהתקנה אותו גירסא מהאתר של ניוידה זה מתקין ההתקנה מאסוס שוקלת יותר לא יודע בדיוק למה . עכשו יש תוכנה שבודקת ביצועים מאוור של הכרטיס מסך ואפשר לשלוט בה על המאוור והכול גם של חברת אסוס אני מוריד אותה מתקין מתקין לי תתוכנה בסדר היא פועלת אבל לא מגיבה בכלל לא נותנת לי לשנות תמהירות מאוור או להשים אותו על מצב אוטמוטי יוצא שהכרטיס מסך עומד על 60 מעלות במנוחה ואני לא יכול לעשות כלום פשוט…
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
טוב אז יש לי כרטיס מסך radeon 9600 pro lite ואני צריך את הגרסה האחרונה של הדרייבר. אז אם מישהוא בבקשה יכול להביא לי לינק? תודה מראש לכל העוזרים. ותעבירו אם הנושא לא שייך לפה.
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אתמול התקנתי את הדרייבר החדש של nvidia "178.13_geforce_winvista_64bit_english_whql" (יש לי vista x64) ואחרי ה Restart המסך לא עבד. עכשיו אני ב SAFE MOD What i need to do ? [br]פורסם בתאריך: 5.10.2008 בשעה 09:50:26 עזרה בבקשה אני לא יכול לעשות כלום
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר הנ"ל ולמרות כל מה,שעשיתי/ניסיתי,לאחר הפעלה מחדש של המחשב - אין תצוגה התופסת/מופיעה על כל גודל המסך - מה עושים,עוד מישהו נתקל בבעיה זו,ישנו איזשהו פיתרון לכך?! תודה רבה מאוד מראש .
-
- 9 תגובות
- 953 צפיות
-
-
כמו בכותרת, יש לי 1950 PRO, התקנתי את הדרייבר שלו, וכאשר אני נכנס למשחק, הדרייבר אומר לי שיש בעיה, ויש אפשרות או לסגור אותו, או לאתר באגים... אני לא יכול לשלוט בפונקציות של הכרטיס מסך שלי ככה.... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
שמעו הורדתי את הדרייבר החדש של [ל win 7 nvidia ]אני בא להתקין אותו עושה next next ואז זה בא להתקין זה טוען ישר עד הרבע פיתאום זה ניתקע המסך עושה כזהrefrash ואז אחרי שעה זה מראה לי תהודעה הזאת : תמונה : דרך אגב המערכת 32bit וניסיתי שלוש פעמיים וזה עדיין ככה מה לעשות? וגם זה הגירסה 196.21 אם אני לא טועה משהו כזה
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
כל גירסה שאני מתקין גם לאחר הסרה של הקודמת בעזרת תוכנה חיצונית , כאשר הדרייבר של ניבדה מותקן מופיע לי שאין סיגנל ואני לא רואה את המחשב שאני נכנס בסייף מוד מסיר את הדרייבר המחשב עולה ומתקין לבד מתאם של נבידה . יש לי כרטיס מסך GTX570 מה עליי לעשות לא נתקלתי בדבר כזה אף פעם .
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום! קניתי כרטיס מסך FX5900XT של חברת Gigabyte. לפי המדריך למשתמש שקיבלתי עם הכרטיס מופיעה לשונית במאפיינים של הכרטיס שנקראת "הגדרות טמפרטורה" שדרכה ניתן לבדוק את הטמפרטורה של כרטיס המסך. משום מה אצלי לא מופיעה לשונית זו, אלא רק שאר הלשוניות הרגילות (כיוונון מסך, תזמון תצוגה, תיקוני צבע וכ"ו..). מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אגב, הסרתי את הדרייברים הישנים ולאחר מכן התקנתי שוב את הדרייברים החדשים מהדיסק של הכרטיס - וזה עדיין לא פתר את הבעיה!
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אתמול קניתי GTX470 והתקנתי את הדרייבר של NVIDIA ויש לי בעיה ששולחן העבודה לא בגודל מתאים. אז שיניתי את הרזולוציה ל1920X1080 ואז ניסיתי לשנות את גודל השולחן עבודה וזה לא עבד זה כל פעם הוריד את הרזולוציה ל800X600. הדרך היחידה שבה זה עובד טוב זה ברזולוציה נמוכה יותר. 1800 על משהו. מה עושים? יש לי טלוויזיה 37 אינץ' FULL HD
-
- 11 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהדרביירים קורסים כניראה ניראה לי שזאת הבעיה ,כל נגן FLASH וסרטונים גם מיו טיוב שאני שם על מסך מלא המסך מחשיך ונתקע .. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
:s05: עזרה בבקשה קניתי כרטיס מסך חדש sapphire radeon x1550 512mb שהחליף את ה- 5200 הישן ניסיתי להתקין את הדרייבר גם מהדיסק התקנה(גירסא 7.4) וגם מהאתר שלהם(גירסא 7.9) אחרי שאני מפעיל תדרייבר מופיעה שגיאה http://www.siz.co.il/up/3gzmnewykot2.bmp עזרה דחוף =( אני כבר מת לשחק XDDDD
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. שיחקתי PROTOTYPE וזה ויש לי 2 מאווררים על הכרטיס מסך לא חיברתי אותם לכמה שעות , אלה מאווררים שאני חיברתי לא באים ככה. בקיצור נכנסתי למשחק Counter strike source אחרי שיצאתי מה PROTOTYPE ובום נכבה המחשב עכשיו אני מנסה להדליק אותו הוא נדלק אבל לא מציג כולם החלפתי מסך הכל עובד אבל ה DRIVER של הכרטיס מסך נמחק.. אני מנסה להתקין מחקתי אותו הכל איפה שרק אפשר וניסתי להתקין וזה מראה לי תשגיאה הזאתי http://www.siz.co.il/my.php?i=zdazmwdznq0e.jpg וזהו לא מצליח להתקין אותו עשיתי RR אלף פעם הורדתי שוב אלף פעם עשיתי ים דברים לא עוזר מה עושים ? אני לא מבין משהו בקטעים האלה של הדרייברים.. הבנתי מה הוא רוצה בשגיאה אבל מה הקשר לא מצא תמרכיב של ההתקנה משהו הורדתי 200 פעם מה עושים…
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אהלן, תוך כדי משחק בMass Effect קיבלתי את ההודעה הבאה: http://img404.imageshack.us/my.php?image=82402467by6.jpg מה אני יכול לעשות עם זה? כרטיס המסך שלי הוא HD4850 עם הדרייבר החדש ביותר.
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום אבל יש לי בעיה גרפית... התקנתי משחק רשת שהדרישות שלו ממש נמוכות כמו מעבד 600MHZ כרטיס מסך 8MG ולי יש מעבד 1600MHZ ו64MG ג'יפורס 4... שיחקתי בו יומיים ופתאום באמצע המשחק התחילו להיווצר קווים וההוא התחיל לקפוץ הם התגברו עד שהוא ניתקע לגמררי יצאתי וניכנסתי שוב ומיד עם הפעלת המשחק הוא ניתקע והתמונה הייתה שבורה כאילו כל מיני צבעים בכל מיני מקומות עכשיו חשבתי שזה המשחק התקנתי אותו מחדש וזה לא עזר לאחר מכן חשבתי אולי זה הווינדוס אז פירמתתי והתקנתי שוב וזה עדין לא עזר... הרצתי חיפוש בגוגל ומצאתי שהבעיה הזאת קיימת וזו בעיה עם הדרייברים התקנתי דרייברים בגרסא קודמת וזה עדין לא עבד בקיצור אני לא יודע מה לעשות אולי אתם יודעים או אולי זה קרה למישהו ממכם תמונה: …
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
היי, הורדתי היום את הדרייברים החדשים CATALYST 3.8 לRADEON 9500PRO שלי.... וכל פעם שאני עושה ריסטרט למחשב ההגדרות של הרזולוציה והקצב ריענון מתאפסות!!!! זה יורד כאילו להכי נמוך.... (800X600@60MHZ) למהה???? תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי את שני סוגיי הדרייבירים גרסה 163.69 ו 163.71 BETA ובשניהם כשאני רוצה לראות סרט בטלויזיה דרך המחשב הוא נותן לי תמונה בשחור לבן יש למישהו מושג אם יש פיתרון לבעיה? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום הורדתי את הדרייבר החדש שלהם (מספרו 163.71) והוא לא נכנס לי ללוח בקרה הוא מראה שהמחשב חושב ואז מפסיק ואין כלום... משהו יודע למה זה ואני אני יכול לעשות כדי להיכנס ללוח בקרה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
יש לי WinXP Pro וחיברתי אליו כרטיס טלויזיה. עם הכרטיס קיבלתי את התוכנה Studio PCTV Rave של Pinnacle. התקנתי את התוכנה והכל עובד חוץ מ2 בעיות: 1) השלט לא עובד (העין של השלט מתחברת למחשב ביציאת COM...אל תשאלו אותי למה ???). 2) כשאני מנסה למזער את החלון של הטלויזיה המחשב מייד מבצע Reset :-\ מי שיודע מה הבעיה....ואולי אפילו מה לעשות, בבקשה שירשום 10x
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה שבק כרטיס המסך הקודם שלי,שהיה אצלי כמה וכמה שנים, GF 8600 GT 512M היות שאני לא גיימר ארד-קור,וגם לא איזה מעצב גרפי,הסתפקתי בקניית כרטיס מסך הכי זול שמצאתי,שגם הוא כמובן,להתחשב ב-GF 8600,היה קפיצת מדרגה. אז קניתי ראדון 5450, 1024M. חיברתי את הכרטיס והתקנתי את הדרייברים מהדיסק. כשהפעלתי משחק שמותקן אצלי (ופעל חלק בכרטיס הישן) פתאום הופיע הודעה על זה שהדרייברים כנראה לא עדכנים. המשחק שלח אותי לאתר שלו,ובו הופנתי לאתר של AMD על מנת לעדכן דרייברים, יש לציין שוב שמדובר במשחק ישן (SC2) שפעל טוב אפילו בכרטיס הקודם. באתר של AMD הופנתי לעמוד הזה: http://support.amd.com/en-us/download בו יש תוכנה שיש להוריד,והיא אוטומטית מאתרת את הכרטיס ומתקינה את הדרייברים. ה…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-