עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. המסך נכבה אחרי כמה דקות שלא נגעתי בו, וכשהזזתי את העכבר כדי שהמסך ידלק, המסך התחיל להתכווץ ולהתרחב בצורה מוזרה, וגם התוכן היה מטושטוש ומעוות כמו מסך שהרזולוציה גבוהה מדי בשבילו. התקנתי דרייברים חדשים, והבעיה לא נפתרה. הרזולוציה שעבדתי עליה תמיד הייתה 1280X960, וזאת הרזולוציה המקסימלית כרגע שאני יכול להגיע אליה, לא כולל. ברזולוציה הזאת או גבוהה יותר המסך משתגע. גם את הקצב רענון אני לא יכול להגדיל. אני כרגע על 1280X720, ריפרש רייט של 72, ואם אני מעלה ל75 או 85 המסך שוב משתגע. האחריות כבר מזמן פגה. יש מה לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  2. Started by roei88,

שאני שם בקצב רענון 85hz ב768/1024 זה כותב לי שגיאה משהו עם power managment (כאילו רק במסך בלי הווינדוס) מישהו יודע למה זה ככה?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  3. Started by dudu_azran,

התקנתי את הגרסה האחרונה של NTUNE ופשוט לא מוצג לי בתוכנה כלום (כלומר קישורים לאופציות בצד השמאלי לא מובילים לכלום בצד הימני) אני חושב ששני האפשרויות היחידות הן אשף מיטוב התצוגה ובדיקת טמפ' מישהו גם כן נתקל בבעיה??

• 9 תגובות
    • 772 צפיות
  4. Started by supercars,

שלום וחג שמח, חיברתי את הכרטיס מסך שלי (9600GT 512MB) לטלוויזיה LCD של LG וכיוונתי בהגדרות של Nvidia nView Desktop Manager וNvidia PhysX במצב התצוגה Dualview כלומר ששני הצגים לא יהיו תלויים זה בזה. עכשיו הכל טוב ויפה אבל הבעיה היא שבטלוויזיה לא מופיעה שורת המשימות ולא מופיע כפתור ההתחל, ואני לא מצליח להפעיל משחקים במסך הטלוויזיה אלא רק חלונות כמו דף אינטרנט ותיקיות. אם אני בוחר שמצב תצוגה יחיד (לא Dualview), כלומר שרק הטלווזיה תעבוד אז הכל תקין ככה שהבעיה היא לא בחיבור אלא בהגדרות של הדרייברים. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה לכוון ולשנות בהגדרות. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  5. Started by gilke85,

שלום, יש לי כרגע כרטיס מסך מסוג nvidia geforce 6600 וכנראה שיש בו בעיה מכיוון שהמחשב מדי פעם קופא ולא מגיב פרמטתי את המחשב והתקנתי וידוס מחדש (וינדוס 7) והבעיה עדיין ישנה. אז אני רוצה למצוא כרטיס ע"מ להחליף את הקיים המחשב הוא די ישן (AMD 1800 עם לוח אם עם כניסת PCIEX16 וזכרון DDR) איזה כרטיס יכול להחליף את הישן ובמחיר לא יקר מדי... המחשב כבר אינו בשימוש למשחקים אלא לעבודה משרדית + וידאו אונליין תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  6. Started by RonTwins,

שלום לכם ושבוע טוב וחופש נעים! ברשותי כרטיס מסך Radeon X1650XT בחיבור PCIeX16 של חברת Powercolor. אני רוצה המון לעשות OC לכרטיס,אך משום מה לא מצליח ... אני ניסיתי כבר את Riva Tuner ו-ATITool,אך שום דבר לא עוזר. שאני מעלה את תדרי הליבה,הציון ב3DMARK05 רק יורד,ואת הזכרונות בכלל לא ניתן לשנות,כי שאני מעלה קצת המחשב עושה לעצמו REstart. יש להזכיר,שהכרטיס כבר שבועיים לא הריץ שום משחק,והטמפרטורות שלו בעבודה בווינדוס עומדות על 47 מעלות +-. תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  7. Started by oded900,

יש לי כרטיס מסך X1950gt בAGP שעובד על תדר של core 500mhz וmemory 594mhz. שאני מנסה לעשות oc בCCC המסך מתחיל לעמעם ולא מפסיק,לא משנה בכמה אני עושה מספיק לעלות את הזכרונות ל597 וזה קורה. איך אני פותר את זה???? תודה!!

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  8. קיבלתי אתמול את הכרטיס הזה: נתן לי 9110 נקודות ב3dmark 2001 הבעיה היחידה שלי הוא שמתי שמדליקים את המחשב אז הוא לא מגיב צריך לחכות כמה דקות לחכות להדליק ואז הוא פועל. רצוי לציין כי יש לי לוח epox 8rga++ שיש לו כרטיס מובנה. השאלה שלי : 1. אם זה קרה למישהו ואיך הוא תיכן? 2. איך מבטלים את הקריאה של הכרטיס מסך און - בורד

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  9. Started by reyrey_200,

שלום אני חדש פה, יש לי בעיה בכרטיס מסך של ASUS ATI RADEON 9600XT שאני משחק במשחקים אז אחרי 15 דקות של משחק,המסך קופא,נהיה מסך שחור ואז אחרי איזה 10 שניות המשחק חוזר ומהסך מטשטש כזה וחוזר להיות רגיל [לעתים לאחר בקיפאון הוא נהיה ורוד],בקיצור זה קורה כך שלוש פעמים [שלוש קפואונות] ואחרי 3 פשוט יש מסך שחור,ומה שנותר לי לעשות זה ללחוץ על ALT+CTRL+DELETE ולסגור את המשחק ואחרי שאני סוגר אותו ומנסה להיכנס שוב ,אז אני רואה מסך שחור ואני עוד פעם יוצא מהמסך.הבעיה נפתרת ע"י ריסט של המחשב. מה הבעיה ? [דרך אגב עידכנתי את הדרייבר כבר,לעדכון הכי חדיש]

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  10. Started by TheWave,

קניתי את הכרטיס מסך Radeon 9800Pro של Elsa. נכנסתי סתם לתוכנה ATI Tool והוא רשם לי שהמהירויות שעון של הכרטיס הם: 378Mhz Core Clock 337Mhz Memory Clock זה לא המהירות שעון האמיתיות. מישהו יכול להגיד לי מה קורה כאן?

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  11. Started by אוריפ,

שלום! יש לי בעיה ממש גדולה: המחשב ריסט את עצמו, והוא לא מוכן להכנס לווינדוס. מה זאת אומרת? הוא מעלה את הכל בסדר עד העמוד שהווינדוז אומר שהוא טוען את עצמו, הוא מסיים ואז כתוב על המסך INPUT SIGNAL ERROR והוא אומר שהREFRESH RATE הוא 250. עכשיו אני יודע שזה אמור להיות על סביבות ה80! איך זה הגיע למצב הזה? האמת שזה לא משנה, העיקר איך פותרים את הבעיה (תזכרו, אין דרך להכנס לווינדוז). כרטיס מסך חלופי יעזור, או כל רעיון יתקבל בברכה! בבקשה תעזרו, זה מאוד חשוב!

• 12 תגובות
    • 930 צפיות
  12. Started by ariebel,

אז ככה, אני לא מצליח לשים REFRESH RATES מעל 85HZ באף רזולוציה והמסך שלי בוודאי ובוואדי תומך בהן 85HZ בהכל, אפילו ב 800 על 600. מישהו יכול לכוון אותי למשהו שמתקן את זה? אגב ראיתי שאנשים משתמשים באיזה משהו שנקרא RAGE3D אני לא מעוניין והייתי רוצה פיקס ישיר לדרייברים.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Forest14,

רציתי לקנות לי RTX2070, נכנסתי לביקורות (בין השאר באמזון וניואגג)- הכמויות של כרטיסים מתים הם עצומות... אפילו המציאו קיצור חדש שמתאם שלב בגסיסת הכרטיס וכולל מראה של SPACE INVADERS ... משהו מדווח שהבעיה היא בזכרונות GDR6 של מיקרון, ואחרים טוענים שהזכרונות של סמסונג אמינים יותר. שקלתי לקחת משכנתא ולקנות 2080, אבל הדיווחים דומים. יצא לי החשק בינתיים, ונראה לי שעדיף לחכות בשלב זה.

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  14. Started by zaza K300,

יש לי שני כ מסך 275 GTX אחד ASUS אחד GIGABAYTE אני לא מצליח לימצא תוחנה שתיתן לי אפשרות לכוון את המאירות של המאווררים הבעיה שרק התוכנה של הכ מסך הרישון עובדת תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  15. היי שאני מעביר את התצוגה לטלוויזה מהמחשב מופיע פס אופקי די רחב (4\1 מהמסך) שכל מה שבתוכו הרבה יותר בהיר והפס עולה למעלה לאט ושמגיע למעלה מתחיל שוב מלמטה ... מישהו יודע מה גורם לזה ? יש איזה שהיא אפשרות שצריך לשנות כדי למנוע זאת ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by GZER,

חברתי את המחשב לטלוויזיה, התמונה סבבה והכל אבל אין קול דרך הטלוויזיה יש מין רעש כזה "טרררר" אז כדי לשמוע אני חייב דרך הרמקולים של המחשב. הכבל הוא כבל דיי טוב ככה שלא ניראה לי שהוא הבעיה. אני משתמש בתוכנה TVTool בגירסה הכי חדשה וגם הדרייברים הם הכי חדשים. דרך אגב הכרטיס שלי זה Geforce Ti 4400 תודה מראש

17. Started by Jack_g,

יש לי כרטיס RADEON 9700 של POWERCOLOR עם הדרייבר CATALYST האחרון 3.7 וכשאני משתמש ב TVOUT הכל עובד מצויין למשך זמן מסויים אבל אחרי שעה לפעמים שעתיים-שלוש מופיע בעיה מוזרה ישנם תקיעות בסרט ובקול ואני חייב לכבות את ה TVOUT ולהפעילו שוב כדי שהבעיה תעלם. מה אפשר לעשות?

• 11 תגובות
    • 827 צפיות
  18. Started by DarkShnizel,

יש ברשותי 6600GT של Gigabyte אבל הVIVO לא מגיב לחיבור. חיברתי מצלמת וידאו בשביל להקליט למחשב שידור "LIVE" אבל כל מה שאני קולט זה מסך שחור בתוכנה שבאה עם הכרטיס(PowerDirector 3) או שאני מקבל הודעת שגיאה בתוכנה של מיקרוסופט (Windows Media Encoder). התקנתי את הדרייברים של WDM מהאתר של NVIDIA (אפילו ניסיתי כמה גרסאות שונות) ואני משתמש בחיבור Composite.

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  19. הזמנתי X1950 פרו לפני כחודשיים, ולפעמים כשהייתי מריץ משחק היה מופיע לאחר מספר דקות מסך שחור עם No signal, והסאונד היה נתקע ולבסוף עוצר. בכל מקרה כזה, הייתי צריך לעשות ריסטרט, שום דבר אחר לא היה עוזר. לאחרונה, הבעיה החמירה ולאחר 5 דקות במשחק המסך מופיע. לאחר בירור אינטנסיבי, בדיקות ממטסט וכו' הגעתי למסקנה שהבעיה או בסדרת x1950 [בגלל בעיות חימום או משהו דומה] או בספק שלי XP480 של TT שכנראה מפיק רק 250W. הצעות? להחליף ספק? או לפנות לאחריות של הכרטיס? ואם כן, מה כבר יוכלו לעשות, שכן הבעיה שכיחה בדגם הזה?

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  20. Started by mados,

היי , לפני כמה זמן הייתי פה עם בעיה של הדרייברים פתרתי את בפרמוט (כמו טמבל , פשוט נמאס לי כבר לנסות ) עכשיו צצה לי עוד בעיה זה סיפור ארוך אז שבו ותתרווחו על הכיסא . לאחר שפירמטתי את המחשב הכרטיס פעל לי מצוין לשעה אולי (חחחח..) בהתחלה התחיל להיות מין קווים במסך ואחרי עוד כמה דקות של משחק הכל כבר התחרבש . והמחשב הפעיל את עצמו מחדש והדבר הראשון שראיתי זה פשוט חירבוש של התמונה של יצרן הלוח אם וככה גם נראה כל חלק עליית המחשב וגם בווינדוס רואים חירבוש . אז אמרתי טוב כנראה הכרטיס הלך אולי הוא פגום . אהה שחכתי לומר שלפני שהתקנתי את הכרטיס קניתי ספק חדש של 460W. ודרך אגב שום חלק אחר במחשב לא קרה לו משהו . אוקי יום למחרת נסעתי לחנות וKSP החליפו לי את הכרטיס כמו גברים בלי לעשות שום …

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  21. Started by erap129,

היום קניתי 7600GT חדש של ליטדק לAGP ומערכת שלי היא: P4 2.8GHZ PRESCOTT 512MB DDR400 7600GT AGP ובבדיקת 3DMARK 05 קיבלתי 5330 אבל באובליוויון אפילו על ההגדרות הכי נמוכות יש לי כל מיני קטעים שהFPS יורד למתחת ל20, אם אני ישדרג ל1 וחצי ג'יגה ראם זה יעזור? כי קניתי את הכרטיס בעיקר בשביל המשחק הזה ועכשיו הוא עושה לי בעיות נב. יש לי את הדרייברים שבאו עם הכרטיס (91.84)

• 33 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Spook77,

היי, קניתי לפני כשבועיים את הכרטיס הנ"ל למחשב ה-HTPC שלי, על מנת לקבל כרטיס מסך שתומך באודיו דרך HDMI בפורמטים החדשים. הכרטיס עובד בלי בעיות למשך זמן מה, אבל פעם בכמה זמן הוא מאבד את היכולת להשמיע סאונד דרך ה-HDMI בכל פורמט שאינו סטריאו. כשמסתכלים ב-Properties של ה-Playback Device, תחת סעיף ה-Supported Formats מופיע No format supported או משהו דומה. לאחר אתחול מחדש של המחשב המצב מסתדר (עד שהוא קורה שנית מעצמו לאחר זמן מה). רק כדי להמחיש, המחשב תפקד בסדר גמור, עזבתי אותו פתוח למשך הלילה (כפי שהוא תמיד נשאר), וכשחזרתי בבוקר וניסיתי לראות משהו, הוא לא השמיע סאונד וראיתי את התופעה ב-Properties שתיארתי למעלה. ורק אחרי האתחול מחדש הפורמטים מופיעים במסך ה-Properties והסרט משמיע …

23. Started by Shaker,

שאני מפעיל את האוורסט כדי לדעת מה הגדרות המסך הוא נותן את זה: ופתאום זה משתנה אחרי איזה דקה לזה: למה זה ככה? יש לי Gigabyte Geforce 6600GT

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  24. הרצתי בדיקה ב 3DMARK06 וביטלתי ת SLI דרך הדרייבר . קיבלתי עם כרטיס אחד 10547 . SM2 - בסביבות ה 4700 פלוס מינוס . SM3 - בסביבות ה 4300 אני חושב . החזרתי ת SLI דרך הדרייבר . ועם שתי הכרטיסים אני מקבל 11926 . SM2 - 5766 SM3 - 4555 איפה השיפור פה ? ראיתי כאלה עם 9600SLI מקבלים 15 אלף . בדקתי אם אחד החיבורים השתחרר או משו, אבל הכל נראה לי במקום...למישהו יש מושג מה לעשות ?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by approx,

אין אני יכול ליראות את הFPS במישחקים עם הכרטיס מסך 7600GS ואים אני מבטל את האפשרות הזואת של ה60 FPS

• 0 תגובות
    • 507 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.