כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום! המערכת שלי היא: p4 2.6 2*512 ddr 3200 asus p4p800 deluxe maxtor 80 gb 7200rpm sata gf 4 ti 4200 (asus v8420) וקיבלתי ביצועים נמוכים יותר באופן משמעותי מהמערכת הבאה במשחק פלייט סימולטור 2004, כאשר ההגדרות היו זהות וגם הפילטרים של הכ. מסך. AMD2600+ Barton Core MSI K7N2 ILSR MotherBoard Samsung 512MB DDR400/3200 GeForce 4 MX 440 WD 80GB 7200RPM 8MB Buffer ניסיתי גם גרסאות ישנות של דרייברים ולא עזר. האם הכ. מסך התקלקל ??? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אז לאחר הרבה התלבטויות התחדשתי ב-MSI GTX970 Gaming 4GB OC... ועם המזל שלי תמיד יהיה בעיות D:אז בנתיים בדקתי אותו עם 2 משחקים, NBA 2K16 ו-FIFA 2016...ב-FIFA 16 הוא 120-160FPS וב-NBA 2K16 הוא מגיע ל-110-120 FPS אבל הוא לא זז בכלל!! הוא זז חלק פחות או יותר אבל זה עם תקיעות! זה לא אמור להיות ככה!מה זה הדבר הזה? קניתי כרטיס מסך חדש לגלות שאלה התוצאות?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר של NVIDIA מתוך האתר הרשמי בגרסא 110.48 שלדעתי המעודכנת ביותר, ו"בהגדרת תצוגות" אין באפשרותי לעבור למצב של שכפול תצוגות, (בהתקנה קודמת על מחשב אחר האופציה הזו הייתה פעילה). מדובר במערכת השליטה על כיוון הצבעים מסכים וכו' הנקראת בשם NVIDIA nView Desktop Manager. מה עושים??? האם יש אפשרות לעשות "אפדייט" או כל אפשרות אחרת על מנת שאוכל לראות בתצוגה כפולה ולהעביר את התצוגה ממסך אחד לשני??? תודה רבה מראש לעונים. אשמח באם תצרפו לינק להורדה.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי באג מעצבן בטירוף בתוכנה שהיגעה עם המסך אני מכוון את כל הפרמטרים של המסך ועובר ל-Tab שנקרא File במטרה לשמור הכל (ואחרי זה ליצור פרופילים נוספים עבור שימושים אחרים) הבעיה שאחרי שאני שומר את הפרופיל ויוצא מהתוכנה השמירה פשוט נעלמת. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי עוד אנשים עם בעיה כזאת וגם לא מצאתי איפה אפשר להוריד גירסה חדשה יותר. האם עוד מישהו נתקל בבאג כזה?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני חושב שזה קשור לפורום הזה תקנו אותי עם אני טועה כל איזה כמה זמן עובר לי קן מלמטה למעלה שמעוות את התמונה פס דק כזה ואני לא יודע מה לעשות זה רק במשחק הזה אני משחק על ההגדרות הכי גבוהות המשחק רץ חלק אבל לא יודע למה יש פס בבקשה עזרו לי
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בכל משחק שאני משחק הוא עובד כמה דקות ואז מופיעה הודעת שגיאה: VPU RECOVER איתחל את המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי. תענו בבקשה אם אתם יודעים מה הבעיה
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי כרטיס מסך G-FORCE 2 MX200 חיברתי את המחשב לטלוויזיה בעזרת כבל RCA של 10 מטר רואים הכל טוב ויפה ,עד ש: אני מפעיל סרט לא משנה איזה נגן או איזה גודל התצוגה רואים חלון שחור וכאשר מסך מלא אז רואים את כל המסך בטלוויזיה שחור איך אני מסדר את זה ואולי ההגדרות במאפינים של התצוגה לא טובים אם אתם יכולים לעזור לי אז תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם!! יש לי R9000 של SAPPHIRE וטלוויזיה די ישנה נטולת שם כשאני מפעיל את ה TVOUT זה בשחור לבן ניסיתי כל מיני דברים בהגדרות ניסתי צבע קצב ריענון רזולוציות לא ממש עזר יכול להיות שמה שניסיתי לא היה נכון אז בבקשה תנסו לעזור לי! תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה , יש לי כרטיס רדאון 9700 פרו של ג'יגהבייט . עכשיו הבעייה היא כזאת , עם הכרטיס קיבלתי כבל לחיבור לטלויזיה שעבד בזמנו... כיום איבדתי את הכבל ואני משתמש בכבל אחר שיש לי שעבד לי עם הגרטיס GEFORCE הישן שהיה לי. אני מחבר את הכל , החיבורים טובים אך זה לא הכבל שקיבלתי עם הכרטיס. אני פעיל את ה- TV OUT דרך ההגדרות ככה: http://planet.nana.co.il/kk123/TV.jpg עכשיו הבעיה היא שחיברתי הכל וגם הפעלתי מחדש את המחשב ועדיין הוא מראה (תסתכלו בתמונה) שהטלויזיה לא מחוברת ובגלל זה אני לא יכול להפעיל את ה- TV OUT. האם יש דרך לפתור את הבעיה ? מישהו התנסה בבעיה כזאת ? תודה מראש, JOOK . נ.ב. כאשר אני מחבר את החוטים הטלויזיה עושה כאלו רישרושים שהיא תמיד עשתה כשזה עבד , זאת אומרת שהיא קולטת …
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי TV-OUT ובכל עליה של המחשב הוא מראה לי רק את התצוגה של הטלויזיה מה שמאלץ אותי כל הזמן מחדש לשנות את ההגדרות ל-CLONE ולתפקד דרך מסך המחשב. לא ניתן להגדיר את בצורה קבועה מבלי כל פעם מחדש?
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אמרו לי שהכרטיס מסך שלי 8600gt קורא צג 1 צג 2 כלומר 2 מסכים אז ניסיתי חיברתי מסך 22 אינץ' לחיבור dvi ומסך 17 אינץ' לחיבור vga אז אחרי שחיברתי הוא הראה לי צג 1 צג 2 ואז עשיתי את כל מה שהיה צריך לעשות ופתאום שעשיתי הפעלה מחדש כדי שיראו אז במסף ה-22 אינץ' לא ראו כלום וב-17 ראו למה זה? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם אממ אם אתם זוכרים אז היה לי לפני כמה זמן בעיות שהכרטיס לא עבד אז הלכתי לחנות שירות מצויין ותוך יומיים החליפו לי לחדש, מאז שיש לי אותו שאני משחק ניד פור ספיד קרבון על 1024*1280 המשחק לא עובד בצורה חלקה יענו מדי פעם יש נפילות חדות של FPS וזה ממש הורס את המשחק אני משחק על מקסימום עם 4*AA ולפני שהחליפו לי זה עבד לי טוב... יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי ג'י פורס 4 טי איי 4200 הרצתי עליו את ה3די מארק וכתוצאה מהתוכנה נדפק לי הכרטיס... שלחתי אותו לתיקון ומסתבר שהבעיה הייתה אצלהם... (בזמנו הכרטיס היה חדש רק 3 ימים מקנייתו!!) השאלה היא האם להריץ את ה3 די מארק? או לא @? אני דיי מפחד שלא יקרה שוב משהו... אשמח לקבל עצות... עכשיו ברור ששיחקתי לפני... אפילו שיחקתי הרבה... שיחקתי בut2003 הכל היה סבבה פשוט הרצתי ת'תוכנה כדי לראות מה הוא שווה... עכשיו הבעיה היא גם מהחנות הם זוחלים חיכיתי כמעט שבוע וחצי עד שהחזירו לי אותו... עכשיו אני לא יודע אם שווה להריץ את התוכנה ואם הביטוח מכסה את זה יש לציין כי הכרטסי חדש...מאוד ו...זהו למי שצריך יותר מידע שיבקש בתודה מראש... נ.ב רציתי לדעת אם יש איזה משהו מדליק שאני יכול לעשות עם הכרטיס מס…
-
- 8 תגובות
- 970 צפיות
-
-
יש לי 3850HD AGP שעבד מעולה עד עכשיו. לאחר שבועיים שלא שיחקתי באף משחק ובינתיים התקנתי עדכונים ופעולה שוטפת של הWINDOWS, החלפתי קחרור לכרטיס (המאוורר הקודם היה רועש בצורה לא נורמלית). התקנתי את הACCELRO S1 REV2 (אגב אולי אחד הקירורים הכי פחות נוחים שיצא לי להתקין), הטמפרטורה טובה, הכל טוב ויפה. הפעלתי את MASS EFFECT וראיתי שכל דבר שקשור לצללים "רוקד". בעיקר כאשר הדמויות במצב סיחה ממש רואים את הצל שהאף והאזניים עושים מתחלף כל הזמן וזה ממש מציק. חשבתי שהכעיה במשחק הזה אך פתחתי משחקים ישנים וגם בהם פתאום הופיעה הבעיה. ניסיתי: להוריד אוברקלוק מהמחשב ומהכרטיס, לעדכן דרייברים, לחזור לדרייברים הקודמים, שוב דבר לא עזר. רציתי להעלות תמונה של הבעיה אך ראיתי שלא ניתן לראות את הבעיה …
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני מפרסם הודעה בשביל חבר: שלום , יש לי כרטיס מסך 9800 pro 128 באמצע הרצה של סרידימקס 5 נתקעה לי התוכנה עם הודעה שאין מספיק זכרון לכרטיס מסך או משהו כזה ...... יש איזשהם פילטרים שאני צריך להוריד על מנת שזה יעבוד לי חלק ?
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
הורדתי את ה3DMARK וכשאני מנסה להתקין אותו הוא פשוט לא מגיב לי... פשוט לוחץ דאבלקליק וכלום לא קורה(מדובר בגירסת06) הבעיה מוכרת למישהו ? העלתי את מהירות המאורר של הכרטיס מסך(8800GT של ג'יגבייט שזה אומר מאוורר של זלמן) אני רק רוצה שתגידו אם עשיתי זאת נכון הינה תמונה: http://img132.imageshack.us/img132/8558/ghghva6.jpg זאת אומרת ניצול של 65 מהכוח? האם להגביר? או להנמיך אני משחק קחו בחשבון שאני גיימר איך אני יכול לדעת את טמפרטורת הכרטיס מסך שלי ? everest ? אין תוכנה יותר פשוטה כמו למשל הCORETEMP שיש למעבדים, שאגב אותה אתה גם יכול למזער ולראות טמפרטורה כל זמן נתון תודה רבה לעונים חג שמח !
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-
-
התקנתי 3DMARK2003 וכשאני מנסה להפעיל אותו זה כותב: DIRECT3D INITIALIZITION FAILED מה זה אומר ומה אני צריך לעשות?
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
היה לי 260GTX והחלפתי ל5870. מחקתי דרייברים + דרייבר סוויפר והתקנתי דרייברים חדשים של ATI וכשאני מפעיל את התוכנה באמצע הבדיקה זה עושה את השגיאה הבאה:
-
כאשר אני מריץ בדיקה של 3D מרק הוא נתקע לי כעבור כמה שניות המפרט של המחשב שלי מופיע בבלינק של מפרק מחשב ומדובר במחשב עם הAMD ניסיתי להתקין את הדריייבר החדש של ATI אך לשוווא
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני מריץ את הבנצ' הוא מגיע לשלבים המאוחרים איפה שמתחיל להיות סאונד ואז יש לי הודעת שגיאה: FMOD errer in FSOUND_SerPaused: Not enough memory מישהו יכול להגיד לי מה פשר ההודעה?
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
כיצד ניתן לעשות UNREGISTER למספר שהכנסתי ל 3DMARK2003? להסיר ולהתקין מחדש לא עוזר.
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום. קניתי לפני 3 ימים nvidia 6600GT (point of view)... שיחקתי משחקים כרגיל, לרוב קאונטר סטרייק. וכשהרצתי דום3 או היטמן או פארקריי, המחשב כאילו נתקע וניהיה פריז במסך, וצריך ללחוץ על הרסט בשביל שזה הסתדר. מיד עלה לי בראש שזה הספק כוח (HEC 300W) כמו שאני יודע המינימום זה 350. הלכתי לחבר הבאתי ספק 400W ג'נריק, אבל עדיין 400W ... עכשיו הנפילות ממשיכות ואין לי מושג מזה... זה נופל רק במשחקים DOOM3 / FARCRAY / HITMAN קונטר סטרייק זה לא נופל... יש מצב הכרטיס דפוק? מזה כבר יכול להיות? תודה לעוזרים, ותגובות לעניין בבקשה=] (דרייברים הכי חדשים מהאתר של point of view)
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי 7900 ג'י טי חדש.. אתמול קיבלתי אותו.. ועידכנתי דרייבר של nvidia להכי עדכני וניסיתי אפילו עוד כמה דרייברים.. ושאני במשחק אני רואה כל מני קווים כאלה על המסך אם אני לא טועה קוראים לזה אפרקטיבים משהו כזה אתם חושבים שהבעיה היא של הכרטיס ולהחזיר אותו מייד לחנות? או שהבעיה אולי בהגדרות או מה? הכרטיס ללא אובר ללא כלום.. קיבלתי אותו אתמול לא נגעתי בו , והיום אני מנסה לשים משחק ויש מלא קווים כאלה ואפילו ניסיתי דרך התוכנהrthdribl למי שמכיר , והיה מלא אפרקטיבים .. משהו יודע מה הבעיה מה יש לעשות? help me ..
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש ל 9800GT ויש לי ווינדוס 7 הורדתי את הדרייבר פה באתר וזה עדיין לא עובד לי זה מתסכל מה לעשות???????????????????????????
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום.. לא בטוח אפילו שזאת בעיה בכרטיס אבל בזמן שאני משחק BIOSHOCK או כול משחק אחר אחרי 20 דקות של משחק הכול קורס המסך נהיה בצבע ירוק ושחור וכול המחשב נתקע ועושה ריסטרט.. מה עושים? וניסיתי להוריד את הדרייברים הכי מעודכנים עדיין אותה בעיה
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-