כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי כרטיס RADEON 8500 בעל יציאה S VIDEO עכשיו אני מעוניין לחבר את המחשב לוידאו ואז לצפות בסרטים בטלויזיה. אני מחבר את המחשב לוידאו כי אין לי יציאות VIDEO וAUDIO בטלויזיה. עכשיו רציתי לדעת איך קוראים לכבל שמצד אחד יש לו יצאת S VIDEO ומצד שני 2 יציאות לוידאו ולאודיו..
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
סוף סוף משדרג את המחשב בכרטיס מסך! מתחבר למסך 22" ב - DVI ולמסך 32" ב -HDMI שיהיה עם זכרון גבוה ככל הניתן (ברמת היעילות) וטוב למשחקים ביחס "עלות/תועלת" האידאלי לטווח המחיר. תודה רבה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני לא ממש מתמצא בדרברים של ATI אז אני צריך קצת עזרה. איך אני עושה שיהיה אפשר לראות גם בבמסך מחשב (LCD) וגם בבפלזמה? אני מחבר את הפלזמה דרך כבל סופר וידיאו - RAC.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יצא דרייבר חדש לכרטיסי ATI(לא נראה לי שהוא רשמי) שאמור לשפר את הביצועים והאיכות של הכרטיסים הבעיה שאני לא רוצה סתם להוריד דרייבר שהוא לא רשמי רציתי לשאול אם מישהו מכיר או ניסה את הדרייבר הזה? זה הלינק אגב להורדה http://www.ngohq.com/home.php?page=Files&go=cat&dwn_cat_id=9&go=giveme&dwn_id=304
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, מיקדו אותי על הכרטיס הזה: ATI Radeon HD4850 512MB איזה חברה עדיף לי Gigabyte או Sapphire ? (שניהם באותו מחיר בערך) זה כרטיס מספיק טוב בשביל להריץ באיכות טובה משחק כמו GTA החדש? זה שאר המפרט: לוח אם MA770-UD3 405 ש"ח מעבד פנום 2 920 1062 ש"ח זיכרון A-DATA 4GB 800MHz HEATSINK 254 ש"ח דיסק קשיח 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II wd 520 ש"ח כרטיס מסך Ati 4850 512 hdmi או Gigabyte או Sapphire 750ש"ח מארז Mustiff M603 208 ש"ח ספק כוח Thermaltake 500Watt 346 ש"ח
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כן, חברים יקרים, ניתן להשיג בארץ את ה2005FPW (שהינו 20 אינץ', widescreen, זמן תגובה 16msec) ואת ה2405FPW (כנ"ל, רק 24"). המסכים נמכרים בחו"ל ב500$ ו1000$ (בהתאמה), בארץ הצלחתי להניח את ידי על ה20 אינץ' ב750 דולר. זה נמוך, נמוך מאוד. יש עוד שניים כאלו במקום ממנו קניתי. במחיר של מסך 19", אתם מקבלים מסך פנומנלי באמת. לגבי ה24", הם מוכנים לייבא אבל צריך חמישה אנשים. לא מסרו לי מחיר. אם, במקרה, יש כאן עוד ארבעה אנשים שרוצים את ה24... מדובר ב"Team" מחשבים, שימו לב שהם מוכרים רק לחברות ולא ללקוחות פרטיים. הזמנתי את ה20 היום. אני פשוט הוצאתי חשבונית על שם חברה, אבל שילמתי בכרטיס אשראי פרטי (עד שלושה תשלומים). יתכן שניתן למצוא את המסך יותר בזול, לא הצלחתי.. מה שכן, באו…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הלוח אם שלי של אסוס COMMANDO תומך בקרוס פייר... מה עדיף לי להביא 8800GTS 640MB או ATI 2900 XT הלוח שלי לא תומך בSLI או שכן תומך אבל לא בצורה רשמית. חוץ מזה הבנתי שיש גם 2900 XTX מה הפרש המחירים בניהם?
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני רוצה כרטיס מסך מינימלי שיתאים למסך 20 אינצ' (סמסונג t200 רזולוציה 1680x1050) עם חצי ג'יגה שיוכל להעלות לי את ה-gta iv+crysis+far cry על VH כולל כל הפילטרים במהירות נורמלית לא צריך משהו ממש תותח המפרט שלי עדיין לא בנוי אך יהיה לי מעבד q6700 ספק hec ויותר או שווה ל-500W... לוח אם p43 של gigabyte מארז cm 690, וזיכרון 2/4 ג'יגה 800MHz, פשוט אני חשבתי על ה-9800GT בגרסת ה-oc של ג'יגה בייט אך אבי אומר שמספיק ה-9400GT... דרך אגב אני גם רוצה שכל המשחקים שיצאו השנה אני יוכל להריץ מינימום ה-H... תודה.
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ברשת טוענים כי דור כרטיסי המסך החדש של מפתחת השבבים האמריקאית יתבסס על ארכיטקטורה מעודכנת בשם חדש, לאחר חמש שנות GCN שנת 2016 אמורה להוביל את AMD לדרך חדשה ומסקרנת כמעט בכל הקטגוריות, וכעת אנחנו מקבלים אישור רשמי, לכאורה, לכך שהיא תלווה לא רק בארכיטקטורת ליבות עיבוד כלליות חדשה לגמרי (Zen) – אלא גם בארכיטקטורה חדשה לגמרי לליבות הגראפיות, שתיקרא Polaris (כוכב הצפון). השם Polaris תועד בפוסטר של החברה, ולמרות שאין לנו שום פרטים טכניים בינתיים מדובר בשינוי משמעותי אחרי כחמש שנים בהן מרבית הליבות הגראפיות של החברה התבססו על ארכיטקטורת ה-Graphics Core Next, שהחליפה את ארכיטקטורות ה-VLIW שגם כן ליוו את המפתחת במשך שנים לפני כן. אז מה בנוגע לביצועים? דיווחים …
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
היי, מישהו יכול להגיד לי בבקשה אם זה יציאה לטלויזיה,יש לי גם את החוט הזה שנכנס בול לחור הזה. ראו תמונות: עריכה:שחכתי לצלם את החוט: מצטער על האיכות,זאת מצלמת הרשת שלי חחח..
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
לצערי הרכטיס הישן של המדיה סנטר שלי בגסיסה ועומד למות (Nvidia Gforce 250 GTS). אני רוצה להחליף אותו בכרטיס חדש, המדיה סנטר משמש גם למשחקים אבל לא מהדור האחרון. רצוי שתהיה לו יציאת HDMI אבל אפשר להסתדר גם בלי, אין העדפה לATI או NVIDIA העיקר כמה שיותר טוב במחיר הזול ביותר תודה
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, איזה כרטיס מסך חדש כדאי לקנות בתקציב של 600 פלוס מינוס ושיתאים למפרט של המחשב הישן של הבן שלי, בלי שייוצר צוואר בקבוק ויהיה אפשר להינות ממנו ברזולוצייה גבוהה במשחקי רשת, דוגמה cs go ולא מעבר לזה... אין צורך שיתאים למשחקים החדישים היום שדורשים כרטיסים חזקים מאוד. וכמובן אם יש צורך גם בספק אחר.... זה המפרט של המחשב של הבן שלי תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
היי, קניתי אתמול את ה TI4200 של inno3d, התקנתי הדרייברים האחרונים של nvidia, ויש בעייה כל שהיא עם הדירקט 3D, משחקים לא פועלים לי וב direct diagnostic הוא רושם לי כשאני מנסה לעשות את הבדיקה של הdirect 3d את השגיאות הבאות: Direct3D 7 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x80004005 (Generic failure) Direct3D 8 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x8876086c (error code) Direct3D 9 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x8876086c (error code) ניסיתי גם להוריד את דירקט אקס מחדש וזה לא עזר... עזרה מישהו?
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
Helo...אני מעונין לקנות מסך LCD חדש 17 אינץ. התמקדתי על שני סוגי מסכים שאני יודע ששניהם הכי טובים: 1. Samsung 17' 172T 2. SONY HS73 17' (כסוף / שחור) [ אני דווקא אהבתי את הSONY בגלל העיצוב השולט שלו.. ] עכשיו שאלתי היא מה אתם אומרים על מה אתם הייתם הולכים? נ.ב מצורפת תמונה של ה-SONY (פשוט לא להאמין)...(בתמונה המסך בצבע שחור, למרות שאפשרות יש לי לקנות רק בכסף :-() תודה מראש, ליאור
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה גירסא של דריברים הכי טובים לgeforce 4 440mx?
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יודע שכבר טחנו את הנושא מכל צד אפשרי אבל בכל זאת אני מתלבט לגבי שני הדגמים הספצפים. 8800GTS - http://tms.co.il/product/4888 1270ש"ח 8800GT - http://tms.co.il/product/4622 1099 ש"ח. איזה מבין השניים עדיף? תודה מראש ושוב פעם סליחה אם העליתי נושא שדיברו עליו לא מעט בעבר
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איזו תוכנה מומלצת? הבנתי ש ATI TOOL לא תומך עדיין בכרטיסים האלה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אוקי אז עדכנתי את המפרט שלי סוף סוף,עכשיו לפי ההשוואות שעשיתי ב 3dmark 2001 אני מקבל ציון מאוד נמוך של 8700-8800 בערך לעומת בסביבות 12000-13000 של מערכות דומות לשלי ושמתי לב שה fsb שלי מופיע כ 66MH (ב3dmark) לעומת כולם שהם בערך 180MH-266MH ובכלל כל ההשוואות בכל הפרמטרים יותר נמוכות אני יודע שהלוח תומך בfsb של 266MH,אגב אני ב oc של 138/138 מה שאומר שהמעבד על 1.72MH והכרטיס מסך עובד על 250\520 (oc קטנצ'יק) בסנדרה זה מראה שהמעבד על 133x2 שזה כביכול תקין,השאלה האם זה מה שמשפיע ואם לא אז מה זה יכול להיות ואיך משנים מה שצריך?וסליחה אם השאלה קצת מבולבלת.
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעזרת כרטיס טלויזיה במחשב אני יכול לראות ערוצים שבטלויזיה הרגילה איאפשר? או שניתן לראות רק את מה שאני רואה באופן רגיל בכבלים? ומה הבדל בין כרטיס לכרטיס, כי יש ממש יקרים...
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק מה הבעיה ???
-
- 12 תגובות
- 901 צפיות
-
-
GEFORCE FX 5200 128MB + DVI + TV GEFORCE FX5700LE 256MB + DVI+ TV 128BIT איזה?
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
לפי NVIDIA הGTS הרבה יותר טוב מהGT.אם כן למה אנשים מעדיפים את ה GT ולא ה GTS אם יש להם אותו מחיר?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למה ה-9500P יותר טוב מה- 9600P ? והאם שווה לקנות אותו? ואם יש לכם עוד להוסיף תוסיפו... תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 889 צפיות
-
-
הכרטיס החדש GTX 280 בעל מעבד GT200 . יהיה מהיר פי 5 בקידוד וידיאו לעומת QUAD CPU 3GHZ של אינטל. CUDA=ניצול כוח ה GPU עבור חישובי מחשב כמו CPU . יש לינק וידיאו http://forums.overclockers.com.au/showpost.php?p=8884935&postcount=254 תהנו http://www.elementaltechnologies.com/how_it_works.php נראה שהולך להיות חם מאוד עם מעבדי GT200.
-
- 7 תגובות
- 983 צפיות
-