עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by nim901,

כאשר אני מנסה לחבר את הכרטיס ל TV הוא לא מציג כלום, יש לי את הכרטיס הזה http://www.gameve.com/gve/Products/Images/tn/R9200SE128MB-1.jpg וגם קיבלתי את הכבלים הבאים: http://www.vr-zone.com/reviews/Chaintech/GF4Ti4600/chain2.jpg (השחורים) אז חיברתי את השחור הארוך, השמאלי יותר (זה שליד המחבר הלבן) לכרטיס מסך ואליו חיברתי את החיבור השחור השני, לשם חיברתי את הכבל הזה : http://www.hardware-pacers.com/reviews_images/Radeon%209200se%2064mb/package.jpg (הצהוב) ואני לא מקבל כלום על המסך, מדוע? נ.ב אם התמונות לא מובנות אז יותר מאחור אני אקבל תמצלמה שלי ואז אני אצלם לכם בידיוק מה עשיתי

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  2. Started by BandiT,

שלום.. הכרטיס שלי הוא Pine XFX 6600 128m חיברתי אותו לטלויזיה אבל ישנה בעיה קטנה... דבר ראשון בטלויזיה אני לא רואה בפוקוס את התמונה שעל המחשב...איך לסדר את הפוקוס? ועוד שאלה...כל מה שאני עושה על המסך אני רואה גם על הטלויזיה..אבל כאשר אני מדליק סרט אז אני רואה אותו על המסך של המחשב ובטלויזיה אני רואה מסך שחור במקום הסרט... איך לסדר את זה? תודה.

• 6 תגובות
    • 508 צפיות
  3. Started by askobilv,

שלום, יש לי בעייה עם TV-OUT אני לא מצליח להעביר את הפלט לטלויזיה עצמה ואני בטוח שיש בעייה איפשהוא בהגדרות מדובר על טלויזיה CRT 34", לי במחשב יש מסך 22" WIDE ברגע שאני מעביר את התצוגה לטלויזיה אני לא רואה כלום בטלויזיה (שחור) והתצוגה חוזרת למסך מחשב אחרי מספר שניות בגלל שכנראה הכרטיס זיהה שהוא לא מצליח לשדר את הפלט לטלויזיה, לפעמים רואים ממש למילי שנייה הבהוב של מסך לבן שהופך מיד לשחור בטלויזיה. יש לי עוד מחשב שממנו זה עובד תקין (מחשב עם 7600 ו XP) כך שזה לא בעייה בכבל S-VIDEO או ב CONNECTOR שיוצא מהכרטיס כי בדקתי עם אותו אחד וגם לא בעייה בטלויזיה. הייתה לי עוד טלויזיית CRT 25" שחיברתי את המחשב אליה ואני לא זוכר שהייתה בעייה ככה שלא נראה לי שיש בעייה בכרטיס ניסיתי לשחק עם …

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  4. Started by shimon23,

יש לי את הכרטיס הנ"ל, ולפני זמן מה כאשר ניסיתי לחבר אותו לטלויזיה, ה tv-out לא עבד לי. מישהו יכול להגיד לי מה אני צריך להגדיר בדיוק בדריברים כדי שהוא יפעל? כי החלפתי דריברים כמה פעמים מאז הפעם האחרונה שה tv out עבד לי, מה שמוזר הוא שפעם גם ב dos היציאה הייתה עובד, אז ככה"נ זה לא שקור לדריברים. יש למישהו מושג מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  5. Started by urik,

היי יש לי כרטיס gforce 3 ti 200 ואת הדרייבר החדש 53.03 יש לי שתי בעיות ביציאת של הטלויזיה 1. איך אני יכול להגדיר שיעבוד עם שני מסכים ולא כל פעם להחליף תצוגה 2. שאני כבר עובר למצב של טלויזיה האיכות לא טובה ויש מין גלים והפרעות בקליטה... בתודה אורי

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  6. Started by moshem,

שלום רכשתי לאחרונה שני כרטיסי 8500LE של חברת SAPHIRE, הכל בסדר איתם, חוץ מיציאת הטלוויזיה. התמונה בטלוויזיה מופיעה בסדר גמור אבל משום מה לא תופסת את כל שטח מסך הטלוויזיה בגובה (לרוחב זה בדיוק בסדר). שיחקתי עם כל הקונטרולים ומתחתי אותו ככל האפשר אבל הוא רק נמתח עד לגבול הקודם ולא יותר. בפועל יש לי פס שחור עבה בתחתית המסך ופס שחור דק יותר בחלק העליון של המסך, ממש מרגיז. חיברתי את שני הכרטיסים שני טלוויזיות שונות, לצורך זה השתמשתי בשני כבלי svideo to rca התופעה הייתה זהה. לאחרונה הבאתי מחבר מחשב נייד עם כרטיס 7500 , חיברתי אותו לטלוויזיה שלישית (וחדישה מאוד) באמצעות שתי האפשרוית svideo to composite svideo to svideo גם במחשב הנייד קיבלתי את אותה תופעה בדיוק. לכן אני מניח שזו …

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  7. Started by gshoshan,

אני מוציא תמונה מהמחשב בשימוש ב SVIDEO ועל הטלוויזיה יש שני גלים אפורים שיורדים כל הזמן. חוץ מזה התמונה בסדר גמור. כשאני מחבר כבל קצר אז אין את הקווים, העניין הוא שקניתי כבל באורך 5 מטר איכותי מאוד (200 ש"ח) ואיתו הבעיה. הטלווזיה שלי היא לווה אופטה 100 הרץ, 1024*768, PAL-B. מה עושים? איך משנים REFRESHRATE רק לטלויזיה? האם יש השפעה לזה שמסך המחשב עובד ב REFRESHRATE שונה? האם יש השפעה לכך שגם מסך המחשב עובד יחד עם הטלוויזיה?

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  8. Started by master whilee,

בכרטיס יש אופציה של video in ו video out, גם בRCA וגם בSVIDEO. היציאה של הוידאו באופן כללי עובדת, אבל כשאר אני מנסה להפוך את הטלויזיה שאני מחבר ל "התקן מסך מלא" (כלומר כל וידאו שמנוגן במחשב מופיע אוטומטית על כל המסך של הטלויזיה, ולא רק בחלון), הדבר היחיד שאני רואה על הטלויזיה כאשר אני מנגן סרט הוא ריצודים בצבע ירוק וורוד. הדבר קורה רק כשאני בוחר את הטלויזיה כהתקן מסך מלא (כלומר כאשר המסך של המחשב במצב הזה אין בעיות מיוחדות), וזה קורה גם כשהטלויזיה מוגדרת כתצוגה ראשית, וגם כתצוגה משנית. ולגבי הכניסה של הוידאו, כאשר אני צופה בוידאו שנכנס (למשל באמצעות ה movie maker), אני רואה אותו מרצד וקופץ. כלומר, frame אחד הוא מציג את הוידאו בכניסה, וframe שני הוא מציג את הפריים האחרון ש…

9. שמתי voodoo 5 5500 64mb על מחשב עם ווינדוס אקס פי, בפעולות של דיירקט איקס 7 ש DXDIAG מבצע הוא עובד יפה אבל באותו רגע שאני מנסה להפעיל כל משחק אחר הוא עובד בדיירקט איקס שמונה שמובנה בתוך האקס פי, גם אם אני מנסה לשחק קאונטר סטרייק הוא קורס, למרות שקאונטר סטרייק זה DirectX 7. בקיצור, הכרטיס לא תומך לי בדיירקט איקס 8 אפילו כשאני מנסה להפעיל משחקים שלא דורשים דיירקט איקס 8 מה עושים? הדרייבר הכי מעודכן הורד מהאתר www.voodoofiles.com האם יש אפשרות להסיר את דירק איקס 8 מהאקס פי ולהתקין דיירקט איקס 7 ? אולי אפשרות אחרת ?

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  10. Started by shmil_y,

קיבלתי אתמול מחשב HTPC חדש, והתקנתי עליו ויסטה64. הכרטיס PVR-150 בכלל לא מזוהה ע"י WINDOWS, כשאני מתקין את הדרייבר הוא אומר שהוא לא מזהה את החומרה, ובמנהל ה-DEVICE-ים לא מופיע לי הכרטיס. למישהו יש מושג???

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  11. יש לי X1650 של ספייר. מחשב חדש-עכשיו בניתי אותו. במחשב הקודם היה X700PRO שהיה מחובר לפלזמה- ככה הייתי רואה סרטים מהמחשב. כשאני מפעיל את הקטליסט, אני מבל שגיאת CLI, שסוגרת את הקטליסט. התקנתי את ה NET FRAME WORK - לא עוזר- עדיין אני מקבל שגיאה. כשאני לוחץ על מסך 2, ומנסה להעיל אותו, המחשב נעצר שנייה וחוזר למצב בו מסך 2 לא פעיל. מה הבעיה? מה עושים? אשמח לעזרה מהירה. תודה

• 8 תגובות
    • 552 צפיות
  12. Started by BandiT,

קניתי את הכרטיס.. ובחיים לא חיברתי pci-e איך אני מחבר את הכרטיס? אחרי שאני שם אותו בחריץ של pci-e צריך לחבר אותו גם לחשמל? אין לי יציאה VGA יש לי 2 יציאות של DVI מה זה אומר? איך אני מחבר את המסך?

• 11 תגובות
    • 801 צפיות
  13. Started by naortal,

במהלך המשחק הבהב לי המסך כמה פעמים ואז ההגדרות של הכרטיס מסך נפגלו כאילו הוא משתמש בהגדרות הכי מינימליות ובמנהל ההתקנים הוא רושם לי על ההתקן את הבעיה הבאה : ‏‏Windows הפסיק את פעולתו של התקן זה מכיוון שההתקן דיווח על בעיות. (קוד 43) אשמח אם תוכלו לסייע פה בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  14. Started by DisCus,

שלום לכם. יש ברשותי את הכרטיס GTX 460 ואני מעוניין לשחק בתלת מימד, יש לי משקפיים סטנדרטיים של 3D (הם אמורים להספיק). כשאני נכנס לאשף ההתקנה, זאת הבעיה שהוא מציג לי: זה מבחן, הוא רוצה להתאים כנראה את ההגדרות. מבקש לעצום עין ימין ולעצום את עין שמאל, ולאחר שבחרתי את מה שהופיע, לחצתי על NEXT... אפשר לדעת למה זה קורה? אני חייב עזרה, חבר'ה.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  15. Started by dabaz,

קיבלתי אתמול את המסך הנ"ל מPCH, התקנתי והכל עובד טוב (צבעים, בהירות, קונטרסט...) אבל יש בעיה אחת אני לא מצליח לכוון את הגיאומטריה במסך בצורה נכונה, לא משנה מה אני עושה צד אחד תמיד יהיה עקום. נתתי למסך לפעול חצי שעה לפני שהתחלתי לנסות לכוון אותו ואני משתמש בתוכנה Ntest. למישהו פה קרה מקרה כזה? יכול להיות שהשפורפרת דפוקה? שאני אבקש שיחליפו לי אותו לאחד חדש? ???

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  16. Started by kokoki,

יש לי בעיה מוזרה עם המאווררים של הכרטיס, כאשר הכרטיס נמצא על silent mode, בזמן משחק המאווררים עובדים לשנייה ומפסיקים ושוב חוזרים כאילו לעבוד ומפסיקים מיד וחוזר חלילה, עד שפתאום רק המאוורר השמאלי עובד ושני המאווררים האחרים לא עובדים ולפעמים שני המאווררים השמאליים עובדים ורק המאוורר הכי ימני לא עובד וזה ממשיך ולא נפסק, גם כשאני יוצא מהמשחק, עד שאני מאתחל או משנה למצב אחר כמו oc mode או gaming mode או מכבה ומדליק בתוכנה את המתג של ה- 0db. ולמרות שמאוורר אחד או שניים עובדים, זה מראה בתוכנה של אסוס ה- GPU TWEAK II שהמאווררים לא עובדים כלל. אותה בעיה מופיעה גם כשאני על gaming mode, רק כשאני משחק על oc mode, הכל עובד תקין ללא בעיות. בזמן צפייה א…

17. Started by aaabb,

יש לי כרטיס מסך של הרקולס על בסיס אן-וידיה מדגם: prophet 3d ddr-dv 32mbi אני לא מצליח להתקין את הדריבר(ניסיתי גם אצל האתר של הרקולס) צריך עזרה! בתודה AAABB

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. כשאני נכנס להגדרות של הכרטיס, אין לי שם אפשרות של אוברקלוק, פעם היה לי אבל התקנתי דרייבר חדש... יש אולי משהו נוסף שאני צריך להתקין? תודה..

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  19. Started by liordavid,

אני לא מצליח להפעיל 2 מסכים ב- Dual View במצב Multiple GPU. למרות שב- 8800GTS/X1900XT הצלחתי ... יש למישהו פיתרון גם Multiple GPU וגם Dual View ?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  20. Started by guyishai,

שלום, היום בשעה טובה הגיע אלי הכרטיס מסך החדש שלי, התקנתי אותו פיסית, וכמו שתמיד המחשב אוהב להפתיע אותי בבבעיות ותקלות - גם הפעם הוא לא איכזב. מיד לאחר ההתקנה הפיסית המחשב הציג הודעה כשהדלתי אותו בקשר לבעיה עם אוברקלוקינג, למרות שאף פעם לא עשיתי אוברקלוקינג לשום חלק במחשב! בדקתי את הכ. מסך אח"כ והוא לא הגיע עם אוברקלוקינג. לאחר מכן הרצתי את FS2004 בשביל לבדוק את האיכות והביצועים. מאוד התרשמתי, אך כעבור דקה-שתיים כשהייתי באוויר במשחק והעומס של הגרפיקה היה גדול יותר - המחשב עף באופן מוזר. הוא לא עשה reboot אלא פשוט המסך נכנס למצב כמו standby והמחשב לא הגיב לכלום, לא כפתור הריסט ולא כפתור ההפעלה עזרו. רק כשניתקתי אותו מהחשמל וחיברתי הוא עבד. דבר מוזר נוסף שקרה הוא שעלה ריח מ…

• 12 תגובות
    • 839 צפיות
  21. Started by GeForce,

אני מקבל הודעת שגיאה כאשר אני מנסה להפעיל את Call of duty 2 Direcx encountered an unrecoverable error מה אפשר לעשות? כרטיס המסך שלי הוא Intel 946GZ

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  22. כשאני משחק במשחקים (לא משנה איזה) ה-FPS שלי פשוט עומד על 60FPS. היום ראיתי אשכול בפורום כרטיסי מסך ומישהו אמר למישהו שכשה-V-Sync "מופעל" ב-LCD ה-FPS עוד על 60FPS. איך מכבים את זה? (פירסמתי את זה פה בגלל שהבנתי שזה קשור למסכי ה-LCD)

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by guyishai,

שלום! המערכת שלי היא: p4 2.6 2*512 ddr 3200 asus p4p800 deluxe maxtor 80 gb 7200rpm sata gf 4 ti 4200 (asus v8420) וקיבלתי ביצועים נמוכים יותר באופן משמעותי מהמערכת הבאה במשחק פלייט סימולטור 2004, כאשר ההגדרות היו זהות וגם הפילטרים של הכ. מסך. AMD2600+ Barton Core MSI K7N2 ILSR MotherBoard Samsung 512MB DDR400/3200 GeForce 4 MX 440 WD 80GB 7200RPM 8MB Buffer ניסיתי גם גרסאות ישנות של דרייברים ולא עזר. האם הכ. מסך התקלקל ??? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  24. Started by etelsh4,

אז לאחר הרבה התלבטויות התחדשתי ב-MSI GTX970 Gaming 4GB OC... ועם המזל שלי תמיד יהיה בעיות D:אז בנתיים בדקתי אותו עם 2 משחקים, NBA 2K16 ו-FIFA 2016...ב-FIFA 16 הוא 120-160FPS וב-NBA 2K16 הוא מגיע ל-110-120 FPS אבל הוא לא זז בכלל!! הוא זז חלק פחות או יותר אבל זה עם תקיעות! זה לא אמור להיות ככה!מה זה הדבר הזה? קניתי כרטיס מסך חדש לגלות שאלה התוצאות?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by yoske,

התקנתי את הדרייבר של NVIDIA מתוך האתר הרשמי בגרסא 110.48 שלדעתי המעודכנת ביותר, ו"בהגדרת תצוגות" אין באפשרותי לעבור למצב של שכפול תצוגות, (בהתקנה קודמת על מחשב אחר האופציה הזו הייתה פעילה). מדובר במערכת השליטה על כיוון הצבעים מסכים וכו' הנקראת בשם NVIDIA nView Desktop Manager. מה עושים??? האם יש אפשרות לעשות "אפדייט" או כל אפשרות אחרת על מנת שאוכל לראות בתצוגה כפולה ולהעביר את התצוגה ממסך אחד לשני??? תודה רבה מראש לעונים. אשמח באם תצרפו לינק להורדה.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים