כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
כשאני מחבר את הכרטיס מסך לטלויזיה אני רואה שחור לבן והמסך מרצד למה? ניסיתי להוריד דרייברים אחרים אבל עדיין זה שחור לבן והטלויזיה שלי צבעונית...... יש לי כרטיס מסך ST LAB FX 5600
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, לפני כשנתיים (בערך) שדרגתי את המחשב שלי, ואני מרגיש כאילו הוא כבר לא כ"כ חזק, אחחחח איך ששוק המחשבים עושה לך את זה בכ"ז, לעניינינו; אני משחק CoD4 ברשת, Crysis, ועכשיו גם מתכנן על Assassins Creed - משחקים, שכמו שכולכם יודעים, דורשים הרבה מאוד מהמחשב בכדי שיהיה אפשר להריץ אותם באיכות גבוהה (חלק מהפואנטה של משחקים אלו). הגעתי למסקנה (יכול להיות שהיא שגויה) שאני צריך לשדרג את כרטיס המסך שלי בכדי לקבל שיפור באיכות תוך שדרוג מספר רכיבים מועט ככל האפשר. חשבתי על ה-8800GT 512MB, או שאולי אני אחכה ל-9800GT כבר - זה לא באמת רלוונטי. העניין הוא, רציתי לדעת אם המעבד שלי יהווה צוואר בקבוק עם כרטיס מסך כה חזק (כמו שכתוב במפרט שם בצד ימין <--, אני עובד עם Athlon 64 X…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום קניתי את המסך הזה, מסך CRT רציתי לדעת למה אני לא מצליח לשים קצב רענון גבוה מ60 כשאני על 1024*1280, נאמר לי בפורום זה שאפשר יהיה לשים קצב רענון של 85Hz, מישהו יכול להסביר לי איך?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Radeon 9700 NP OEM. קיבלתי אותו היום ואני מאושר ;D ישר דחפתי אותו לתוך המחשב והרצתי 3DMARK וקיבלתי 10000 נקודות עם קטליסט ישן רצח ובלי לעשות UNINSTALL לדרייברים הקודמים של NV ובלי פורמט. כמובן שאני מתכוון לפרמט את המחשב ולהוריד את הגירסה החדשה. כמה אתם אומרים אני יהיה צריך לקבל כשאני יעשה את כל הדברים האלה?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מסך 17" ואני צריך את ההמלצה שלכם לגבי החברה. אם אפשר, נא לציין גם דגם ולא להתחשב במחיר כי ממילא אני מקבל אותם בזול.
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היי, הרכבתי מחשב לאח שלי כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=324610.0 המעבד QUAD 6600 כרטיס המסך שבחרנו: 8400GS 256MB GDDR2, HDTV, DVI, PCI-E מחיר: 240 שקל האם הכרטיס מסך חזק מספיק? אנו לא מתכוונים להשתמש בו למשחקים.
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
איזה מהנ"ל יציג ביצועים יותר טובים ויותר משתלם? נ.ב. אפשר גם להתייחס לגרסאות החזקות שלהם (PRO/ULTRA). תודה ;D
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך כרטיס מסך שיהיה חזק מספיק כדי להריץ סטרים של הXBOX שלי עם OBS בלי תקיעות ובאיכות טובה. הוא צריך גם לעמוד בעריכת וידאו (סרטונים ליוטיוב הכוונה) והקלטת וידאו. כמה שיותר זול יותר טוב. האם אפשרי להתקין כרטיס לבד אחרי שקונים? הנה תמונה של המערכת:
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי אם הכרטיס הזה הוא agp? http://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=7088 לא כתוב שם ונכנסתי לאתר היצרן ושם יש שתיים כאלה אחד שהדגם שלו נגמר באותיות uds ועליו לא כתוב agp וזה מה שיש באתר שהבאתי וחד שנגמר בותיות udl ועליו כתוב מפורש pcie, מישהו יכול לעזור לי כי אם זה agp נראה לי ששוה לקנות אותו. אתר היצרן(xfx): http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurations.jspa?seriesId=186022&productId=198676#
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש דבר כזה שמחברים ללוח ב AGP והוא מוציא יציאה לכרטיס מסך ל PCI ???? או כל דרך אפשרית להפעיל כרטיס מסך PCI בלי להחליף לוח אם
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
-
מהם היתרונות של מסך LCD מול מסך CRT ? לפי מה שהבנתי, במסך CRT אין בכלל זמן תגובה, אין בעיות של מריחות צבעים או בהירות, ואפשר להגדיר אותו על קצב ריענון גבוה. אבל במסך LCD יש צבעים הרבה יותר יפים, והוא דק. אתם יכולים להוסיף עוד יתרונות וחסרונות? ולהגיד מה עדיף? תכננתי על LCD אבל שמעתי שהוא פחות בריא לעיניים ויש לו זמני תגובה מריחות צבעים, בעיות בהירות שחלק מהמסך בהיר יותר מהשני וכו' TY
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך שמיועד בעיקר לחיבור לרסיבר לקולנוע ביתי . חובה HDMI 1.3 - כלומר תמיכה מלאה ביציאת סאונד מה HDMI כולל פורמטי הסאונד החדשים של ה HD בביט רייט גבוה . כמובן תמיכה מלאה ב1080P בלי קפיצות . בדקתי וקראתי על הכרטיסים של ATI והבנתי שבתחום הזה הם עדיפים כל NVIDIA ( תקנו אותי אם אני טועה , אני דווקא אשמח כי עד היום אני משתמש ב NVIDIA ) והבעיה שמרוב הדגמים התבלבלתי . 5750 , 5770 , 4890 , לכל כרטיס יש את היתרונות והחסרונות שלו ולי יש כאב ראש מזה ... כמובן שאשמח להמלצה גם על החברה המייצרת ( אסוס , ספייר וכו ) ואפילו על כרטיס ספיציפי וכמובן שעל מקום לקנות בו . כאמור אני מחיפה . כמו כן האים יש מגבלות בסוג הכרטיס אם הספק של המחשב שלי הוא 400 וואט ?? התקציב : כ 1K . תודה מ…
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אז ככה, אני יודע בטוח שיש מלא טראדים שעוסקים בשאלה הזאת, אבל אני חושב שאצלי המצב קצת שונה לכן אני פותח תרד חדש... אני מעוניין בכרטיס מסך, שיחזיק קצת יותר משנה מכיוון שאני הולך לקבל בעוד שנה מאחותי בארה"ב את הכרטיס הכי טוב שיהיה באותה תקופה, שאלתי היא כזאת, איזה כרטיס עדיף ? (R9100 OR FX5200) במה התמיכה של FX5200 ב DIRECT X 9 מוסיפה או נותנת ייתרון על ה RADEON? אני מעוניין בכרטיס עד 500 ש"ח, שניהם נעים סביב אותו מחיר השאלה מה באמת כדאי ??? תודה מראש...
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחר שראיתי שהכרטיס שלי (מה שמופיע במפרט), מריץ בלי AA או AF את Hitman החדש, זה די ביאס אותי... קניתי את המחשב בחודש ספטמבר 2005, אבל אני רואה שכבר עכשיו אני צריך לשדרג אותו... האם כדאי לי לשדרג את הכרטיס, או שווה לי לסחוב עם ה-X700 עד יציאתו של DX10? הכרטיסים שבטווח מחירים שלי הם בעיקרון X1800XT-512MB, 7900GT.... ואפילו הכרטיס X1900XT במחירו החדש-2400 שקל, מחיר שנראה לי מאוד משתלם, אבל תגידו לי האם זה באמת ככה... תודה לעוזרים מראש!
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם הגרסה הקצרה: אני צריך תכנה לצפיה בווידאו דרך VIVO, שהיא לא MV2 כי MV2 הפסיקה לעבוד אצלי. במחשב הישן שלי היה לי כרטיס טלוויזיה (די רציני) במחשב החדש יש כרטיס מסך עם VIVO שהוא RADEON X1800XT 512MB עקב כך השארתי את הכרטיס טלוויזיה במחשב ישן שהלך לאחותי, היא משתמשת בו ואני לא רוצה לקחת לה אותו (את הכרטיס). התכוונתי לראות טלוויזיה על ידי חיבור הממיר שלי ל-VIDEO-IN של כרטיס ההמסך. לא מצאתי תכנה לצפיה לא בדיסק של הדרייברים ולא אצל ATI.COM במקרה הבחנתי שיש לי אופציה בMV2 שלי של הפעלת לכידת ווידאו ואכן ניתן היה לראות טלוויזיה דרך שם אבל א - האיכות הייתה על הפנים,יחסית לכרטיס טלוויזיה שלי במחשב הקודם ב - כל העסק הפסיק לעבוד. אם אני מדליק את הממיר ואז את התכנה אני רואה תמ…
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
המחיר לשניהם הוא כמעט זהה ואני קונה מחשב עם ויסטה-מלבד dx10 האם יש הבדלים מהותיים ביניהם? שניהם 256mb/128bit ועוד שאלה בבקשה-האם הדרישות לספק כח זהות בשניהם? תודה תודה נ.ב-מדובר במחשב e6320 ,זכרון 512x2
-
- 9 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מה קורה חברים, אני מחפש כרטיס מסך אכזרי שיריץ היום באטלפילד 3 על אולטרה, שיחיה בכבוד בשנתיים הקרובות (לא מצפה שהוא באמת יהיה חיה עוד שנתיים, אבל שיריץ משחקים כמו שצריך). בעיקרון התקציב שלי הוא דיי ניחוש, אני חושב שהוא אמור להספיק למטרות האלה, כרטיס ב-400/500 נשמע לי קצת הסחפות, אבל תרגישו חופשי להביע את דעתכם בלי שום קשר אם אתם חושבים שנדרש יותר. תודה (:
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_50_376&products_id=3395 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_50_376&products_id=3483 האם ההבדל ביניהם משמעותי?
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחוץ לשוק כבר כמה שנים טובות (אחרי שיחה עם חבר "מה, אתה לא יודע? היום יש כרטיסי מסך מובנים במעבד") בכל מקרה, מרכיב לאחי מפרט. הוא עובד עם תוכנות עריכה(תלת מימד) מקצועיות כמו ZBRUSH, 3DSMAX, MUDBOX. <- דרישה עיקרית. דרישה משנית -> שיתאים לגיימינג, לפחות למשחקים החדשים. ההשקעה בכרטיס מסך היא לכל היותר 1000, אולי 1200 אם ממש אתלהב ממשהו ספציפי, ככה שמוצרים כמו QUADRO לא באים בחשבון. השאלות: -עם איזה כרטיסים התוכנות האלה יודעות לעבוד טוב? -לאיזה מאפיינים חשוב לשים לב כשעובדים עם תוכנות כאלה? -האם הם דורשים משהו מהלוח אם? ובשורה התחתונה... מה תמליצו לי לקנות?
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כותב לכם את המפרט של 8600 gt 1024mb Chipset : GeForce 8600GT Stream Processors : TBA Memory Amount : 1024 MB Core Clock (MHz) : 540 Shader Clock (MHz) : TBA Memory Interface : 128-bit Texture Fill Rate (billion/sec.) : TBA Memory Brandwidth(GB/Sec) : 12.8 RAMDACs (MHz) : 400 ובמפרט כתוב tba וזה מופיע 3 פעמים במפרט מה זה אומר? תסבירו לי בבקשה אם אפשר את הפרוש בעיברית לכל שורה במפרט כדי שאני ידע תודה
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
טוב, משום מה הנוסטלגיה השתלטה עליי וממש בא לי לשחק במשחק החדש בסדרה....לצערי מ max payne 1 לא נגעתי במשחקים.בקיצור איזה כרטיס מסך הכי זול ומינימלי יריץ את המשחק בצורה טובה ?כרגע אני על איזה כרטיס עמום וישן :גיפורס 8500gtהמחשבwin 7 648 גיגה זיכרוןמעבדE 8400 3.00ghzתודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי היום את ה 260gtx הגירסא החדשה מפנדה מחשבים, הכרטיס ניראה פצצה, הוא מגיע עם O.C מהחברה ויש לא קירור סוףףףף, הוא לא עובר את 60 מעלות במאמץ כלל פילטרים והכל על מקסימום, במנוחה 45 מעלות. כל זה ב 975 ש"ח למזומן ;D שלוש שנים אחריות! *לפי התוכנה GPU-Z המעלות יותר נמוכות ב 10 ;D http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1556&products_id=24995&PHPSESSID=bb7c249330b2dde23e7dfaf43834e1a6
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
איזה מבין שני הכרטיסים הבאים כדאי לקחת: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC2 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL או XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-GHD9 - RETAIL לפי מה שראיתי הXFX יותר זול ומהירות הזיכרון שלו יותר גבוהה, אך איזו חברה יותר טובה מבין השתיים ואיזה כרטיס יותר כדאי לקחת?
-
- 7 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי את כרטיס המסך הנ"ל עם שני יציאות DVI קיבלת לאחרונה במתנה מסך 24 אינץ' LED של סמסונג , ואני לא מצליח לגרום לתצוגה להופיע על כל גודל המסך, בכל רזולוציה שאני מנסה. האם כרטיס המסך לא תומך בגודל כזה של מסכים? :'( תודה מראש לעונים.
-
- 35 תגובות
- 3.5k צפיות
-