עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shimon956,

שלום לכולם קניתי לא מזמן רדון 9800 פרו והוא עבד לי פיצוץ עשיתי בדיקה ב3dmark 03 וקיבלתי 5125 אם המפרט שלי שזה בסדר לפי מה שהבנתי והיום סתם הפעלתי את הבנצמרק השני Battle of Proxycon והוא פעל כמו שהיה לי את הגיפורס ובדקתי שום פילטרים לא עבדו ממש כלום זה מוזר הפעלתי כמה פעמים את הבנצמרק בבדיקה הזאות וזה כול הזמן על איזה 12 פריימים

• 12 תגובות
    • 870 צפיות
  2. Started by simon_hr,

יש לי radeon 9700 של חברת sapphire והוא נותן לי בעיה במסך.. הוא רושם לי את השורות הבאות ? ואני לא יודע מה לעשות ? you have not connected the cable to your radeon 9700 video card please refer to the "getting started guide" for proper hardware installation תעזרווו לי ..

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  3. Started by eSLC,

אז ככה עשיתי OC לכרטיס מסך ובזמן האחרון ניסיתי להפעיל משחק (RTCW) וכשהמשחק עולה כל ה"MAIN" מרוח ולא נראה טוב התחלתי להוריד קצת קצת מהOC וראיתי שזה לא עוזר אז החזרתי ל"Defult" ולאחר מכן המשחק היה אם אותה הבעיה בדיוק, חשבת שהבעיה היא חום אז סגרתי את המחשב לשעתיים ועכשייו כשהדלקתי אותו בחזרה וניסיתי להפעיל את המשחק הבעיה חזרה על עצמה, מקווה שתוכלו לעזור לי, בכל אופן תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  4. Started by DJPOWER,

קניתי את ה6200 של לידטק כמו שהמלצתם לי 128MB 128BIT הכנסתי אותו לAGP חיברתי את חיבור הכוח והמסך לא עולה! החזרתי את הכבל ללוח(כרטיס און בורד) ועובד ניסיתי להתקין את הדרייבר לבדוק אולי יעבוד... ואומרים לי ש: זה לא מוצר של לידטק(באנגלית) מה לעשות?? חיכיתי הרבה זמן לזה בטעות שלחו לי 64 מגה בייט בבקשה תעזרו לי , יונתו

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  5. Started by cznmuh,

מפרט של המחשב שלי מעבד AMD 965 X4 3.4 כרטיס מסך ASUS HD 5850 DRR5 1G זכרונות Kingston DDR3 2X2 ספק Antec 350w אז ככה ניסיתי לעשות אוברקלוק ממש קטן לכרטיס דרך הOVERDRIVE בcatalyst קיצר היה לי איזה קטע באיזה משחק שראתי נקודות במסך אז ישר הלכתי והורדתי את התדרים לסטוק.. קיצר האם יכול להיות שבגלל הספק כוח שלי לא מספיק חזק רואים ארטיפקטים? כאילו אין לכרטיס מספיק כוח?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם.. השאלה השלישית שלי מקווה שאנשים פה לא מתעצבנים.. lol.. קיצר יש לי מחשב: 1000 מגה הרץ ,פנטיום 3 כרטיס מסך GeForce2 MX 100/200 ו מסך Mag Innovision 770FD... לפני כמה זמן שמתי לב לבעיה מעצבנת גם אחרי התקנה ומחיקה של המערכת הפעלה (windows me) הבעיה לא נפתרה.. הבעיה היא שהמסך כאילו מתאים את עצמו לתוכנות.. למשל אם אני פותח את האינטרנט אקספלורר ומרחיב אותו על כול המסך אפשר לראות שהמסך בצדדים מתיישר.. ומתי שאני ממזער (אני לא רגיל לעברית המסך מתעקם אני יוסיף איזה ציור שאולי יסביר את זה יותר טוב: לפני המזעור של החלון: ---------- …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אז ברשותי כרטיס מסך מסוג: GECUBE RADEON X600XT PCIe 128MB BGA DDR Edition בעבר עשיתי לו אוברקלוק והחזרתי לנורמל עכשיו שאני בא להפעיל משחקים יש לי קווים ועיוותים במשחקים כרגע המהירות שעון על דיפולט מה אני יכול לעשות?! תודה לעזורים.

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  8. Started by IPIP,

היה לי geforce 6600gt וראיתי רגיל עכשיו החלפתי לati radeon 9600 וככה רואים עכשיו .. http://www.interload.co.il/upload/6105508.jpg http://www.interload.co.il/upload/8617695.png אז מה הבעיה מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  9. יש לי את ה-LEADTEK 8800GTX והתקנתי את הדרייוורים של נווידיה ישירות מהאתר שלהם 158.22 ולא מהדיסק של לידטק. בנוסף התקנתי את NTUNE. הבעיה היא שגם עם הNTUNE וגם בלעדיה לא רואים שום דבר בחלון וזה תקף גם לכל התפריטים של הלוח בקרה. ראו תמונה. בכדי לבדוק אם הבעיה היא בדרייוור הסרתי אותו והתקנתי את הדרייוור שמסופק עם הכרטיס מסך והתקלה חזרה על עצמה. יש לי XP 32BIT בויסטה 32BIT אין את הבעיה הזאת רואים את כל מה שצריך להופיע כל האפשרויות של בלוח בקרה. מה יכולה להיות הבעיה עם ה-XP ? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 586 צפיות
  10. Started by Spiritus,

ברשותי Leadtek Ti4400, חיברתי את הכרטיס מסך לטלויזיה דרך כבל S-Video ->RCA . אני משתמש בתוכנה TVTool. ידוע לי שבאפשרותי לראות גם על המסך וגם על צד הטלויזיה בו זמנית (Dual-View לפי מה שהבנתי) אבל שאני משתמש באפשרות זו הרזוילוציה על גבי צג המחשב משתנה והתמונה לא ברורה בכלל (תמונה יותר כהה וקצת פליקרים) ובטלויזיה רואים רגיל. יש אפשרות לסדר את זה? או יש תוכנה יותר טובה מ TVTool ?

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  11. Started by dood,

שלום, אני לא מצליח להריץ 3dmark06 כל פעם שאני מריץ זה מריץ כמה סרטונים ואז נתקע ואחרי כמה זמן יוצא לווינדוס עם שגיעה IDIRECT3DDEVICE9:: PRESENT FAILED :DEVICE LOST המחשב שלי הוא E2180 , GIGABYTE 8800GT , 2 GIG RAM ,MOBO GIGABYTE GA-P31-DS3L עשיתי FORMAT והבעיה חוזרת על עצמה ,גם במשחקים המחשב לפעמים נתקע. יש מצב שזה הספק כוח (FSP 450W)? פתאום גם הכרטיס קול מופיע כאילו הוצאתי את הכבל

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  12. Started by ob,

כמו שרשום בנושא ... אני מריץ קבצי MKV אבל אם אני רוצה לקפוץ קדימה בסרט , הוא נתקע אבל הסאונד ממשיך . אפשר לראות את הסרט מהתחלה עד הסוף טוב ויפה אבל בלי להריץ . עם ה88gt אין בעיה כזאת. עוד שאלה בקשר לחום של הכרטיס , הוא עומד קבוע על 82 מעלות , אמנם הוא לא מגיע לקו האדום ... אבל זה לא יותר מדי ??

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  13. יש לי 4850 והתקנתי את הדרייבר החדש 8.7 וכשאני נכנס למשחק(לצורך העניין HEROES V) יש כמו מין שיבושים בתמונה כאילו זה סרט ישן לא היו לי את הדרייברים הקודמים ולא ניסיתי אותם אז אני לא יודע אם זה אשמת הדרייבר, הטמפ' ב GPU-Z היא 65 מעלות בלי ששיניתי בפרופילים כלום, הרצתי בדיקה ב 3DMark Vantage וזה נתן לי 6107 נק' לכרטיס המערכת שלי בצד, מודה לכל העוזרים,

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by doreiny,

שלום לכולם היום הבאתי את הכרטיס החדש שלי giga byte nvidia 5900xt 128mb 256bit עכשיו הבעיה היא שהתקנתי אותו הכל טוב ויפה אבל שה win xp עולה הוא רושם לי מחוון מתח: מדווח כי כרטיס הגרפיקה המופעל nvidia זקיף המערכת של אינו מקבל כמות עוצמה מספקת nvidia ידי. (ככה זה רשום) ואז רשום: כדי להגן על החומרה שלך מפני נזק אפשרי או מצב שעשוי לגרום לנעילת המערכת, מעבד הגרפיקה הנמיך את ביצועיו לרמה שתאפשר המשך פעולה בטוחה. wtf is that?!

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  15. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי בעיה קצת מוזרה שבטח אפשר לפתור תוך שניה ואני פשוט לא מוצא ההפשרות... חיברתי את הטלוויזיה למחשב אבל רואים בטלוויזיה בשחור לבן... :-[ ניסיתי לעביר את המצב של הטלוויזיה ל PAL ONLY אבל זה נישאר ללא שינוי... מישהו יודע אוליי מה אני צריך לעשות ???

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  16. Started by lior46,

מה יכולה להיות הבעיה? אם התוצאות שהוא מציג בתוכנות הבנצ'מרקים הם על הפנים לדוגמה 7000 ב 3d mark 2001 הדרייברים שהתקנתי הם הכי חדשים. המעבד הוא 3000MHZ 1 ג'יגה זכרון

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  17. Started by זאק,

יש לי כרטיס nvidia 8800 gts 640mb הכרטיס עבד לי מצויין עד שליפני כמה ימים הוא פתאום במשחקים התחיל "לקרוע את המסך" כאילו חלקים שלמים מהמסך נצבעו בצבע כלשהוא.. ואז אחרי כמה ימים זה זה התחיל לעשות את זה באופן קבוע גם מחוץ למשחקים.. האם הכרטיס שרוף? (אני יודע שזה הכרטיס בוודאות כי שמתי כרטיס אחר ועבד לי יופי..) תודה מראש לכל מי שעוזר..

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  18. Started by ben389,

יש לי 9200PROVIVO של GIGACUBE הבעיה איתו היא שהVIVO מוכן לעבוד רק עם סט דריברים 3.6. אם אני מתקין סט יותר חדש הוא לא מוכן לטעון את התוכנה של הVIVO. הוא מודיע בפתיחה של התוכנה שיש איזו בעיה, עושה טסט למערכת, אומר שכל החומרה מתאימה ועדיין לא טוען אותה. למישהו יש מושג איך אפשר לגרום ל VIVO לעבוד עם דרייברים חדשים? בקשר להמלצה לכרטיס חדש. אני מעוניין לקנות כרטיס שיצליח להזיז משחקים חדשים. התקציב הוא בסביבות ¤1500 עם אפשרות חריגה למשהו שבאמת שווה את זה.חייב להיות AGP (לוח ASUS P4P800 DELUX). העדפה אישית היא ATI עם VIVO. אין לי בעיה להזמין מחו"ל ואני אפילו מעדיף כי זה יוצא הרבה יותר כרטיס בפחות כסף. שמתי עין על X800 PRO VIVO (כזה למשל). יש מקומות שאפשר לקנות אותו בתקציב …

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  19. Started by vic1234,

יש ברשותי 9600GT ויש איתו איזה בעיה יציאה אחת של DVI לא עובדת טוב כשאני מחבר מסך ב קבל DVI אז המסך לא נדלק וכשאני מחבר את המסך ב VGA TO DVI אז המסך נידלק אבל המערכת לא מזהה אותו ולא נותנת לי לבחור את הרזולוציה הטבעית של המסך עכשיו מחובר ביציאה אחת DELL 2209WA ועובד בלי שום בעיה ביציאה השניה מחובר CHIMEI 222H דרך VGA TO DVI המסך עובד אבל הוא לא מזוהה ובגלל זה יש בעיה אם הרזולוציה

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  20. Started by vourt,

קניתי מחשב חדש AMD 3000 + 512MB ADATA +Gigabyte Mother Board+ Radeon 9600XT Saphire הבעיה היא שכשמפעיל משחק, אחרי כמה דקות המשחק פשוט נופל חזרה לוידוס (ללא שום הודעה) או פשוט תוקע את המחשב למצב של - Power Off - זה הדבר היחיד שמשחרר אותו. מבחינת DRIVERS הכל מעודכן 1000%. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? להחליף את הכרטיס מסך?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  21. Started by kobibo,

רציתי לדעת כיצד ניתן לבדוק את תקינות הכרטיס ? תוכנה ? המאוורר שלו דיי מקרטע אבל אני לא בטוח שזאת הבעיה . במשחק מסויים ( Counter Strick ) הכל ב LOW והמשחק נתקע במשחק אחר ( BF2 ) הכל ב MEDIUM המשחק רץ. אודה לעזרתכם כיצד אדע מה לא תקין .

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  22. Started by Nemesis,

היי, קיבלתי את הכרטיס הנ"ל היום, ככרטיס מסך הוא עובד בסדר אבל אני לא מצליח להפעיל את הטיונר. מרכז המולטימדיה פשוט לא מראה אפילו את ההגדרות של הטיונר, כאילו הוא חושב שאין טיונר. דרייברים WDM מותקנים, הגרסה הכי עדכנית הותקנה. כמו כן גם של מרכז המולטימדיה. אני אובד עצות, יש למישהו רעיון? תודה,

23. אולי מישהו כאן יידע לעזור ? ... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=347031.0

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  24. עד להתקנת הדרייבר החדש של הקטאליסט החדש 6.6 יכולתי לראות את טמפ' הכרטיס ליד השעון למטה וגם במהלך המשחק, עכשיו משום מה אני פשוט לא רואה את הטמפ' יש משהו נוסף בהגדרות שצריך לעשות ?

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  25. Started by yoni321,

-------------------------------------------------------------------------------- אנשים שלום, טוב יש לי כרטיס מסך 6800 הרגיל של evga שאני מפעיל את המשחק הוא עובד לי טוב מאוד יש לי FPS בין 60-140. אבל לרוב הוא על 85-110. החלטתי לפתוח צינורות לכרטיס ונהיה לי ארטיפקטים במשחק אז החזרתי את הכרטיס למצב הקודם. מאז שאני משחק בקאונטר הוא עובד טוב אך ברגע שיש לחץ הFPS יורד ל30 40, מה שלא קרה לפני (החזרתי את הכרטיס למצב הקודם בול והמשחק עובד בול על אותן הגדרות אולי יש משהו שעשיתי או ביטלתי בטעות). שמעתי שיש משהו שמסדר את זה משהו על הגדרות GL או משהו? כל המשחקים האחרים עובדים טוב. אם מישהו יודע מה הבעיה? בבקשה תעזרו (דחוף). תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.