עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אז ההתלבטות היא כמו בכותרת. יש שני דברים להתחשב בהם: - כנראה שה- Fermi משתחרר במרץ, במקרה הטוב - פברואר\סוף ינואר. אני מתגייס במרץ, ואם אני אקנה אז כבר לא ישאר לי הרבה זמן להנות מהכרטיס. - אני כרגע משתמש בכרטיס מסך זמני ושאול שאני מוכרח להחזיר as soon as possible. השימושים הם: משחקים, גם כבדים מאוד, מכל הסוגים, כולל Crysis. אני משחק על Dell 2408WFP, רזולוציה 1920x1200 בהגדרות גבוהות - לכן חשוב כרטיס מסך כמה שיותר חזק. שאר המפרט: Intel Core i5 750 Gigabyte GA-P55-UD3 Patriot 2x2GB DDR3 1600 CL9 Sony Optiarc AD-7240S Samsung F1 1TB HD103UJ Thermaltake Max4 N0023SN Antec Three Hundred SeaSonic SS-650HT תודה רבה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 991 צפיות
  2. Started by gab1234,

הי לכולם : אני הולך לקנות מסך LCD במכירה פומבית (כי אין לי כסף לקנייה בחנות )... אבל אני לא מצליח לבחור בין 2 דגמים : HYUNDAI L70S PHILIPS 170B5CS [url=http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=6857224&type=2&product=1&= אנא תעזרו לי כי הראש כבר נדפק לי.... ??? ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  3. לא הבנתי מה הולך בדיון הראשי, 144 עמודים זה מלא ובכל זאת חיפשתי ולא מצאתי אבל אני בטוח שדיברו שם על זה, אז כמה הוא הולך לעלות? ומבחינת מה יותר טוב, אז ה GT או ה GTS החדש? אני ממש מבולבל ואנלא רוצה לעשות טעות בקנייה, הרבה כסף וחבל שסתם נועלים כאן הודעות \: [ אז דניס בבקשה..

4. Started by liav12,

מה מהם יותר טוב?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. היי חברים, ראשית, המפרט: Intel E6750 2.66Mhz 4GB Ram Gefore 8800GTS 320MB OCZ 500W אני שוקל לשדרג את כרטיס המסך שלי... אני משחק סטארקראפט 2 ( ) ואני מגדיר הכל על Low מכיוון שאם אעלה את זה ל High אוטומטית המעלות של הכרטיס מסך קופצות מ 60 ל-70 צלזיוס. וכן, זה גם מקרטע בזמן משחק... חשבתי על כרטיס המסך Gefore GTS450. מה דעתכם עליו? האם ארגיש שינוי? תודה רבה, תום

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום יש לי כמה שאלות על החלקים של כרטיסי המסך 1. מה זה טרנזיסטורים ומה תפקידם? 2. לכרטיס מסויים יש 50 טרנזיסטורים, לאחר כמה טרנזיסטורים נוספים יהיה הבדל בביצועים? והאם הם יהיו משמעותיים? 3. מה זה מעבדי Unified Shader ומה תפקידם? 4. לכרטיס מסויים יש 50 מעבדי Unified Shader לאחר כמה מעבדי Unified Shader נוספים יהיה הבדל בביצועים? והאם הם יהיו משמעותיים? *R.S

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  7. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, רציתי לדעת מה המתח שאמור לקבל הסלוט של ה-PCIe? יש לי גי'פורס 7600GT ובתוכנת ניטור של הלוח אם (ABITEQ) אני רואה לפעמים תוצאות מדאיגות זה עובר לפעמים את ה-1.7 וולט וכל המחשב מתחיל לצפצף ועוד משהו... זאת נשמעת כמו בעיה בספק או בעיה בלוח אם? (שני החלקים די טובים: לוח אם - Abit KN9 SLI AM2, Nforce 570 ספק - FSP 400PAF). תודה אנשים[br]פורסם בתאריך: 1.02.2007 בשעה 19:28:21 שלום אנשים...שוב אני ממש מצטער לעבור על חוקי הפורום אבל אני ממש חייב עזרה המחשב שלי נהיה ממש בלתי שמיש תודה!!!

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  8. תמליצו חופשי!

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  9. Started by tgen,

קניתי מסך LCD חדש של סמסונג ואחרי פחות מיום מצאתי פיקסל שרוף... השאלה היא האם כדאי לי לרוץ ולהחליף אותו בגלל איזה פיקסל מסכן שבקושי רואים אותו והאם בכלל יחליפו לי אותו??? במידה ואני לא יחליף אותו, מפחיד אותי שלא ימשיכו להישרף לי פיקסלים... במה זה תלוי???

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. איזה מהכרטיסים האילו חזק יותר לגיימינג? Sapphire R9 280X 3G GDDR5 Dual-X אוEVGA GTX770 Dual ACX SuperClocked 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E ?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  11. Started by BONO,

איך המסך הזה שווה משהו ? 19" LG Flatron F900B NEW Flatron Monitor + USB Hub הוא נמצא בפי סי הרדוויר

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  12. טוב אז המחשב של אחי c2d e6300 1gb ram 160hdd gforce 7300gt לוח אם של אינטל לא זוכר את הדגם הספציפי עכשיו חשבתי לשם לו 2gb ram ו 9600gt של גיגהבייט http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218_2757&products_id=21368 השאלה אם יהיה צוואר בקבוק וכמה הוא ירגיש שיפור ביצועים כי לאחרונה קנו לו מסך 22 והוא משחק על 1650x1050 אז הוא מתלונן על הפגיעה ב FPS במשחקים שהכרטיס יהיה מפנדה תודה.

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  13. Started by aadidi454,

שלום חבר שלי הציע לי כרטיס מסך gt9600 1gb או כרטיס gt 9800 512mb המחיר הוא 60 שקל אני צריך לבחור 1 מהם אם אני רוצה עכשיו המחשב שזה הולך להיות מחובר זה i3 2100 bios star h61 4gb ram 400w ספק שימושי המחשב זה אינטרנט ואולי מחשקים שאני יתקין שם אבל לא רציני בתודה עדי

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  14. נניח ואני מרכיב מחשב חדש לעריכה בינונית, לא משחק בכלל במשחקים. בחרתי את המעבד I5 4590 כי הוא יספיק לי, אבל השאלה - איזה כרטיס מינימלי אפשר לקחת שיהיה טוב עם העריכות? 9500GT יהיה טוב?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by gmppaz,

שלום, לכולנו בבית יש מסכי LCD ולהוריי ולאחותי יש מסך LG ולי יש MAG... אמרו לי שLG בהרבה יותר טובים למשחקים ואני רוצה לדעת אם זה נכון ??? אני יודע שאתם תאמרו שאני אנסה לבד אבל אין לי כוח לחבר פה, לנתק שם וכל הבאלגן... ואני גם רוצה את זה בהוכחה בנתונים מאשר הראייה שלי, כי יכול להיות שמסך אחד פחות טוב למשחקי רשת אבל הוא טוב יותר לדברים אחרים וכאלה תודה רבה למי שיענה לפי בקשתי

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  16. Started by B-e-N,

למשחקים... מה אתם אומרים על המסך הזה? BENQ LCD 17" FP731S 1870 ש"ח ואיזה כרטיס מסך כדי לקנות?

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  17. Started by Adielion,

הכרטיס הוא בעל ליבת R480 הוא שווה כי המחיר אחלה ובעל 256 ביט... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4238 מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  18. החלפתי תכרטיס הקודם שלי לכרטיס RADEON 9600 (מחשב ישן אבל הביצועים מספיקים לי) ומאז שאני מכבה את המחשב המסך נשאר דלוק ומציג NO SIGNAL. איך אני גורם למסך להיכבות אוטומטית ביחד עם המחשב ומבלי שאני יצטרך לכבות אותו בנפרד?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by הודיה אסו,

מה עדיף שיהיה וי מסומן ככה? http://www.siz.co.il/my.php?i=my2hr2izmdn2.jpg על enbale manual fan control? או שיהיה לא מסומן? שזה מסומן למטה זה 41% כמו שאתם רואים ושלא מסומן 12%.. מה עדיף?

20. טוב עכשיו אחרי שהדרי סיפר לנו על הכרטיס 9800 שהוא קנה עכשיו אני דיי מתלבט יש לי שני אופציות ואני לא יודע במה לבחור מכמה סיבות האופציות הן: Twintech GeForce 9800GTX+ HeatPipe 512 = שיוצא סביבות ה 890-900 ש"ח מפוקסי-פיסי ואופציה שניה היא: EVGA 512-P3-N879-AR GeForce 9800 GTX+ 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 שיעלה לי 200 דולר אחרי התוספת מס. שזה יוצא בערך 800 שקל כרגע. השאלה היא כזאת.. יש הבדל כלשהו בין הכרטיסים? בכרטיס הראשון יש קירור איכותי יותר? וגם המסך שאני מתכנן עליו הוא ה 2408WFP של דל. וכרגע יש לי ספק כוח של 400 וואט הספק יספיק לכרטיס שכזה? או שאני חייב להחליף גם אותו? והאם הכרטיס יתאמץ אם אני אפעיל משחקים על רזולוציה מקסימלית על מסך שכזה? צריך לקבל החלטה היו…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש לי 280X מחוברים בגשר CF. לכרטיס הראשי מחובר מסך המחשב בDVI ומסך הטלויזיה בHDMI, כאשר אני נכנס למשחק (כל משחק) התמונה מופיעה רק במסך הטלויזיה. (כלומר שאני לא במשחק, באינטרנט או משהו אחר התמונה מוצגת בשני המסכים). בהגדרות בחרתי "שכפל צגים אלו", וזה עובד כל עוד אני לא במשחק.. משום מה במשחק התמונה מועברת רק במסך אחד. יש אפשרות להגדיר את זה אחרת דרך הCATALYST? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  22. Started by דני אופיר,

אני רוצה להזמין אחד או להביא מחול... רציתי לדעת לאיזה כרטיס יש אחריות בינלאומית שאם יקרה משהו חס וחלילה.... תודה מראש חברייה..

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  23. המהירויות הסטנדרטיות של הכרטיס הן 300 לליבה, ו900 לזיכרון. בrivatuner נותן לי אפשרות להעלות את הליבה ל350,ואת הזיכרון לכמעט 1100. האם כדאי להעלות את המהירויות, כפי שמאפשר בתוכנה, ואם כן האם יורגש שיפור משמעותי? אשמח אם ישיבו לי כאלה שניסו והצליחו

• 11 תגובות
    • 839 צפיות
  24. Started by דרומי,

שלום לכולם, למשחקים,אפילו כבדים איזה כרטיס עדיף? ATI RADEON 9600XT 128MB ALBATRON 6600GT AGP 128MB ASUS RADEON 9600XT 128MB MSI Radeon 9800Pro+ 128MB 256Bit Plus R360 Video Card Gigabyte Geforce FX6600GT PCI-EXPRESS 128 mb Retail דרגו לי אותם בקשה... ובכלל מה עדיף באיזו סדרהRADEON ו GEFORCE... תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  25. Started by RayZ,

איזה מסך יותר טוב? מסך LCD או רגיל,CRT? מה ההיתרונות בינהם?

• 12 תגובות
    • 904 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.