כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
לקחתי כמה כרטיסים שלפי האתר techpowerup הם אמורים להיות חזקים יותר בפועל זה בדיוק הפוך לגמרי למשל : GTX670 אמור להיות יותר חזק מ GTX 1630 בפועל זה לא ככה : לקחתי עוד כרטיס ה 560GTX אמור להיות יותר חזק מ 1030GT בפועל ה 1030 חזק הרבה יותר : ויש לי עוד דוגמאות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לברר כמה ה Frame Rate בזמן שאני משחק. איך אפשר לדעת? תודה!!!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
V-Sync האם יש הבדל בין האלמנט הנ"ל ב- AMD או NVIDIA ? בכרטיס 670 או 7950 זה עובד אותו דבר ? http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-670/features
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך ייעוץ בבחית שדרוג לכרטיס מסך למפרט הבא: - לוח אם ASUS - COMMANDO - S775 - זכרון 4GB OCZ REAPER 44412 - מסך 22 דק - מעבד כפול E6750 -ספק כח : Zalman ZM500-HP הכרטיס המסך שחשבתי הוא : HD 5750 של ASUS או GIGABYTE - מה עדיף? צוואר בקבוק? OC לא מתוכנן - אבל אולי יהיה אם יהיה צורך - מאוור על המעבד ZALMAN משהו.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני לא כל כך מבין בכרטיסי מסך. יש לי היום מחשב בן שנתיים ואני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי. הלוח אם שלי זה GIGABYTE GA 945-S3 והכרטיס מסך שיש ליכררגע הוא X1950 PRO של ATI התקציב שיש לי הוא בין 1000-ל1500 ש"ח עם חייב אפשר לחרוג. אני אוהב לשחק במשחקי אסטרטגיה ופעולה , לדוגמא המשחק הנוכחי שאני משחק זה MIRROR EDGE . איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות אם אני רוצה לשחק ברזולוצית מסך הטבעית שהיא 1680X1050 והגדרות הכי טובות?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי יש 1000 וודו 3 וזיכרון פנימי 128 מגה, והוא רוצה לשדרג כרטיס מסך או זיכרון פנימי , הוא מתכוון לקנות TI4200 מKSP... אז הוא שואל האם הזיכרון הפנימי חשוב במשחקים? או שהמעבד והכרטיס סמך יעשו את העבודה? זה די חשוב כי הוא משדרג עוד יומיים... תודה. נ.ב קיבלתי את הכרטיס מסך TI4200 מפנדה של MSI ואני אומר לכם הוא כרטיס פצצה! שווה... :AR15:
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רבותיי. איך אפשר להפוך מהמסך הרגיל שלנו למסך נגיעה.תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מתכוון לקנות מערכת מחשב, ואני מתלבט בקשר לכרטיס מסך. ההבדל בין הכרטיסי מסך בכותרת מבחינת מחיר הוא בערך 70 שקל.(GTS יותר יקר) אבל! -> את ה8800gts אפשר להשיג במחיר הזה רק באייבורי או בגיבור מחשבים, ששמעתי עליהם דברים לא משהו... האם כדאי לבצע את השדרוג?? ה- 8800GT הוא של ZOTAC וה- 8800GTS הוא של GIGABYTE תודה אורי
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני חדש וכרגע יש לי גי פורס 2 אני רוצה לקנות כרטיס גרפי חדש בסביבות ה 100 שקל ככה קצת פחות , ורציתי שם של כרטיס גרפי שאפשר לעשות לו אוברקלוק וכאלה כדי לעשות אותו הרבה יותר מהיר , אז איזה הכי טוב? ???
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כבר כמה זמן כרטיס מסך תומך PCI (לא EXPRESS) ולא מוצא אחד כמו שצריך. אני לא רוצה שיתחילו עכשיו להתווסף פה הודעות כמו "תקנה מחשב חדש וזהו" או "אל תקנה כרטיס מסך"... אני רק רוצה, מי שיכול כמובן, שימליצו לי על כרטיסי מסך לקנות בתנאים שתכף אציג. לא יותר. תודה. עלות: +-600 ש"ח (מקסימום 700) PCI, לא EXPERSS, לא AGP. זה הכל בעצם. עוד כמה דברים שאולי כדאי לדעת על המחשב שלי (כלליים בלבד. אני לא מבין בדברים כאלה) מעבד AMD Duron Mobile 1300MHz זכרון 512RAM Chipset SiS740 "כרטיס" מסך נוכחי: SiS650 (onboard) שוב תודה, ושוב אבקש לא לכתוב כאן דברים שלא עונים לי על השאלה: איזה כרטיס מסך לחיבור PCI כדאי לי לקנות שלא עובר את השש-מאות-וחמישים שקל.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עם מסך gsync 144hz 1080p. יש לי במשחקים קריעות מסך, ונפילות fps שממש פוגעת בחווית המשחק.. אני לא יודע אם זה המסך עצמו, הכרטיס.. או בעיה תוכנתית.. מה אפשר לעשות? (980ti) איך אפשר לבדוק שהכל תקין?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני מתלבטת בין 4 כרטיסים, שמבחינת הspecs שלהם נראים דומים מאוד (וגם מבחינת מחיר). 1. Sapphire Radeon X800 GTO2 2. ABIT RX800 XL 3. PowerColor A53C-TD3 Radeon X1600 XT 4. XFX XXX edition Geforce 6600 האם מישהו יודע להמליץ לי על הטוב מביניהם, או להסביר לי מה ההבדלים ביניהם? או לחילופין להמליץ על כרטיס דומה במחירים דומים? תודה, MX
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם ברשותי מחשב עם מעבד 3700x פלוס מסך 32 אינץ' 2K 144hz, איזה כרטיס מסך יספק אותי? 2070 super יספק? לחויית משחק אמיתית, כלומר כדי להוציא את המיטב. או אולי 2080 או 2080 super ישנו לי את החוויה משמעותית? מה עדיף.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהם הדרייברים של אומגה ? מאיפה אני יכול להשיג אותם? מה הם עושים? האם כדאי לי להתקין אותם בכרטיס מסך שלי? (אפשר לראות אותו המפרט שלי) ???
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש כרטיס חזק משמעותית עד 1000שקל או בכלל לעשות cf הלוח תומך בx16 x16 והספק תומך והמעבד חזקi7 950 גם כן ולא יגביל את הכרטיסים אני משחק בfhd ורצוי שכל האפקטים ופלטרים על מקסמום
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי מהביקורת באתר שהכרטיס מסך עושה בעיות ברזולוציה של 1920X1200, וזו הרזולוציה שתהיה במסך שלי אז זה אומר שעדיף להשקיע עוד בשביל GTX670? כי אני לא מעוניין שיהיו לי ביצועים לא משהו ב- 1920X1200
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני גיימר מיינסטרים, רוצה שמשחקים חדשים ירוצו טוב על מסך 24 אינץ' עם רזולוציה 1680x1050 (המשחק הבא שאני אשחק הוא Batman: Arkham City). אני לא עושה אוברקלוקינג או מודינג. אני רוצה כרטיס שיחזיק לי עוד שנה-שנה וחצי עד שלא תהיה ברירה ואני אצטרך לקנות מחשב חדש שלם. המפרט הנוכחי שלי: לוח אם Gigabyte P35C-DS3 מעבד Intel Quad Q6600 ספק כוח Enermax ELT400AWT הארדיסק 7200RPS סטנדרטי ארבעה סטיקים של 1gb DDR2 RAM קיבלתי המלצה על כרטיס 6870 HD, אבל מקריאה בפורום אני מתחיל לחשוב שהוא קצת יותר ממה שאני צריך. מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים.. השבוע קניתי מחשב חדש מאוד חזק עם כרטיס 5850 hd שהפעלתי קאונטר סטרייק שעובד על Open gl קיבלתי בין 150-500 fps כמובן לא שיש לי בעיה עם האפ פי אס הזה אבל לחבר שלי יש מחשב חלש יותר עם כרטיס 8800gt והוא זוכה לקבל יותר אפ פי אס ממני (700 וכדומה והרבה יותר יציב) מבחינת עוצמה הכרטיס שלי אמור להיות יותר חזק פי 2-3 ממנו אז מה קורה פה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
3dmark 03 8600 3dmark 05 3310 מערכת amd 2800 786 ddr זה תוצאות סבירות או שיש פה בעייה כול שהיא תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מסך LG לפני שנה וחצי - שנתיים ובתקופה האחרונה הוא מתחיל להצהיב מדי פעם, וצריך להכות אותו כדי שיחזור לעצמו. אני יודע שעל מסכי LG יש אחריות ל- 3 שנים ואני די בטוח שגם אמרו לי בזמן הקניה. הבעיה היחידה היא שאיבדתי את חשבונית הקנייה של המסך שמהווה גם את כתב האחריות. יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות ? עוד לא ניסיתי לגשת לחנות. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר שלי קנה לאחרונה מחשב שכלל כרטיס מסך ATI R9600P, אבל יש פה משהו מוזר. הוא אומר שכתוב על הכרטיס GC-R9600 rev. 1.2, זה מהצד הקדמי של המדבקה, מהצד האחורי כתוב GC-R9600 (Pro) - C3. על המאוורר של הכרטיס כתוב ATI. המאוורר הוא כסוף עם מאוורר שקוף (קירור של ATI). האם הכרטיס הוא לייט או פרו? האם הכרטיס הוא ATI או Gigacube? תודה רבה מראש, העניין די דחוף.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך LCD 17 אינטש ללא רמקולים כאשר הדגש הוא על איכות התמונה ואיכות ההרכבה ואמינות ולאו דוקא על קצבי ריענון נמוכים. איזה מסכים עונים לקריטריונים האלו ? אני צריך המלצה לשניים שלושה מסכים כדי שאוכל לבחור. אין מגבלה תקציבית כרגע. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז חבר טוב שלי מתלבט והוא טוען שהוא שמע ממקום אחר דברים סוטרים למה שאני טענתי... הוא שמע שאסוס היא החברה השולטת בכרטיסי המסך, ואילו מנגד אני אמרתי לו שזה לא נכון, אומנם אסוס מובילים בלוחות אם אבל בכרטיסי מסך ליד טאק וגיין ווארד שולטות בשוק... אז הוא ניסח לי שאלה שברצונו לשאול: אז זאת השאלה... אנא הגיבו לשאלה ואם יש תגובות תשפכו תלב! החברות שביניהן אנו רוצים להשוות הן: 1-Gainward 2-LEADTEK 3-ASUS 4-MSI אנא ממכם הגיבו ודרגו את הבאים לפי סדרם מהטוב ביותר לגרוע ביותר... תודה מכל הלב וצום קל לכולם!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הבעייה הזאתי רק בתפריטים במשחקים כאשר הAA והAF פועלים וגם לפעמים כאשר יש loading אז רואים את פס הטעינה בלי התמונה,למישהו זה קורה גם? או מכיר את הבעייה הזאתי? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות היום 6800 ל AGP ואני מתלבט בין 2 כרטיסים LEADTEK 6800 256MB AGP או MSI 6800 128Mb AGP ההפרש בניהם הוא 50$ יש לי מספר התלבטויות: 1. האם ה256 מ"ב זיכרון אכן ישפיעו לטובה בכ.מסך ברמה הזאת (לי נראה שכן) 2. האם העובדה שהלידטק בא עם 256 מ"ב זיכרון עשוי להגדיל/להקטין את הסיכוי לפתיחת צינורנות ו/או אוברקלוק לזיכרונות\ 3. האם ה256 מ"ב זיכרון אומר שהתזמונים של הזיכרונות פחותים מהגירסאת 128 (של MSI) אודה לתגובות זריזות כי אני מזמין את זה ממש בשעות הקרובות ואני נוטה לכיוון ה לידטק 256מ"ב
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-