כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני רוצה לקנות כרטיס מסך גג עד מ200 ש"ח...גג עד 220ש"ח • One AGP slot supports 8x/4x at 0.8V (AGP 3.0) or 4x at 1.5V (3.3V is not supported). • Five 32-bit v2.3 Master PCI bus slots (support 3.3v/5v PCI bus interface). אני מעוניין לקנות מאייבורי מחשבים: http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=531&OrderBy=saleprice של hd redon רק שלהם. איזה מתאים לי וכדאי לי. אני לא משחק משחקים גדולים....רק קצת CS . תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבא שלי עשה לי הפתעה וקנה לי מחשב חדש... את המפרט אני יפרסם בקרוב.. אבל הקטע המבאס זה הוא בא לי ונחש מה... יש לך... גיפורס 4!!!!! אני עושה יש! חשבתי יש לי TI בטוח... עכשיו את המפרט הוא הרכיב עם בן-דוד שלי שעובד בחנות שמבינים טוב מאוד מאוד במחשבים אז אני שואל אותו.. איזה TI? הוא עושה לי אחי! יש לך MX420 מה אתה צריך יותר?! אני קיבלתי ת'שוק של החיים שלי והיית על סף בחי. הבעייה היא שלא נעים לי לבקש מאבא שלי כרטיס יקר יותר אני מעדיף להשאר עם הG2 MX200 אבל לא נעים לי לבקש יקר... :\ מה אתם מציעים לי לעשות למה אני רושם תהודעה הזאת בבאסה ענקית! :'(
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
x800 GTO 256MB\256 pci - e 12 צינורות, של פאליט ונמכר ב570 שקלים, לעומת זאת שאר החברות שמוציאות x800 גם ג'טו וגם לא ג'טו - הכרטיסים שלהם עולים יותר מ750 שקל. הגיוני?
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך geforce gtx 560 אני מעוניים לחבר 3 מסכים במקביל ואני מבין שאני נדרש להוסיף עוד כרטיס מסך לשם כך (יש לי בלוח אם מקום לעוד PCIE). האם זה חייב להיות כרטיס זהה או ש אפשר לחבר לעבודה במקביל גם את זה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=35019 אשמח לתשובה נ.ב האם אדרש להחליף ספק כוח? תודה ניר
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אתמול הלך סופית הכרטיס מסך היקר שלי אחרי 3 שנים בערך. זה היה 8800GT של TWINTECH עם 512 מגה. אני מחפש כרטיס אחר במחיר כמה שיותר נמוך, שיגיע לרמה שלו ואולי קצת יותר. המערכת: ספק 430W של SEASONIC מעבד AMD ATHLON X3 445 4 ג'יגה זיכרון לוח MA78LMT-US2H תודה! אור
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם כרטיס מסך שבדרישות חומרה שלו כתוב חיבור PCE X16 יעבוד על לוח שתומך רק ב PCE X8 ? ואם הוא כן יעבוד, האם זה יגרע באופן רציני בביצועים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש כרטיס חזק משמעותית עד 1000שקל או בכלל לעשות cf הלוח תומך בx16 x16 והספק תומך והמעבד חזקi7 950 גם כן ולא יגביל את הכרטיסים אני משחק בfhd ורצוי שכל האפקטים ופלטרים על מקסמום
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה כרטיסי המסך של הרקולס נקראים Prophet ולא Radeon ? ועוד דבר, נניח ויש לי כרטיס של הרקולס אני צריך להוריד את הדרייברים מהאתר של הרקולס או מהאתר של ATi ? כי באתר של ATi הדרייברים האחרונים הם 3.2 לעומת האתר של הרקולס, שם הדרייברים האחרונים הם 3.1. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך ומעבד חדש בכדי להריץ משחקים איכותיים. התקציב הוא עד 1300 לשתיהם יחד. תודה מראש. DDR 2 2G ראם ספק:ATX 500W MAX (400W TRUE)24pin
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
באתר של הכרטיס כתוב 1468 MHZ , ו 1442 MHZ במשחק זה מגיע ל 1747 איך זה יכול ? והאם צריך/ כדאי להשתמש בתוכנה auros grapchics engine ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי GeForce 4 MX 440 וחיברתי אותו למחשב שלי במקום ה - Voodoo 3 3000 שהיה לי עד עכשיו. המחשב שלי הוא Pentium 3 - 550mhz / Ram - 128MB. לאחר שחיברתי את הכרטיס החדש התחילו להופיע לי כל מיני בעיות: - תפריטים של חלונות הוכפלו - צבעים של תפריטים השתנו עד שגם נעלמו לגמרי בקיצור נראה שאין התאמה. התקנתי את ה - driver המעודכן מ - Nvidia ולא עזר. התקשרתי לחנות והיציעו לי להגיע ולהחליף. רציתי לישאול: לאיזה כרטיס כדאי להחליף ? איזה כרטיס יעבוד בצורה האופטימלית על המחשב שלי ואצליח לשחק ברמה גבוהה במשחקים חדשים ? (אני מודע לעובדה שכנראה GTA3 כבר לא ירוץ על המחשב שלי למשל...). התקציב הוא 350 ש"ח ואולי אוסיף עוד איזה 50 - 100 ש"ח אם תיהיה המלצה על כרטיס טוב במיוחד.…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היכונו לגל חדש של מחשבים ניידים לגיימינג, עם מעבדי ה-Ryzen 4000 וה-Comet Lake של AMD ואינטל - ועם דגמי GeForce עדכניים של NVIDIA שעלולים להגדיל את הבלבול אצל המשתמשים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אתמול קניתי מפנדה את הכרטיס ה"נל קודם כול אני רוצה להודות לפנדה!!! על השירות המעולה באמת התעלו על עצמם! הזמנתי אתמול את הכרטיס מן האתר בשעה 16:00 אחר הצהריים ולמחרת בשעה 13:00 הגיע אליי השליח בדלת עם הכרטיס ושילמתי לו זה היה מההההההההההההההיר !!!!!!. חוות דעת על הכרטיס: הכרטיס מדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדהים!!! האריזה נראת פצצה!! ההתקנה של הדרייברים הייתה ההתקנה הקלה ביותר בחיים שלי לדרייברים! הכרטיס מציג ביצועים ושפע של בנדלים אייכותיים ביותר!!! אני ממליץ בחום לכול מי שיש את התקציב לכך שיקנה את זה. רק שאלה קטנה : איך מפעילים את האפשרות של AA FA ? בברכה אוהד!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז חבר טוב שלי מתלבט והוא טוען שהוא שמע ממקום אחר דברים סוטרים למה שאני טענתי... הוא שמע שאסוס היא החברה השולטת בכרטיסי המסך, ואילו מנגד אני אמרתי לו שזה לא נכון, אומנם אסוס מובילים בלוחות אם אבל בכרטיסי מסך ליד טאק וגיין ווארד שולטות בשוק... אז הוא ניסח לי שאלה שברצונו לשאול: אז זאת השאלה... אנא הגיבו לשאלה ואם יש תגובות תשפכו תלב! החברות שביניהן אנו רוצים להשוות הן: 1-Gainward 2-LEADTEK 3-ASUS 4-MSI אנא ממכם הגיבו ודרגו את הבאים לפי סדרם מהטוב ביותר לגרוע ביותר... תודה מכל הלב וצום קל לכולם!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רואה את זה הרבה במשחקים, ואצלי זה תמיד מכובה. מה זה בכלל?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אני צריך לדעת לפני שאני משדרג את הכרטיס מסך הנוכחי שלי? ואיך אני ידע אם הכרטיס החדש מתאים ויפעל לי על המחשב?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרטיס של ATI ואני רוצה להעביר סאונד בחיבור HDMI. כבל DVI ל-HDMI לא מעביר סאונד מהכרטיס ולפי הבנתי יש צורך במתאם מיוחד של ATI שמגיע עם כרטיסים מסויימים. אז איפה קונים כזה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האלן, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חייתי שיוכל להתמודד עם עבודה גרפית, משחקים, וכמובן כריית LiteCoin. הבנתי שלשם הכריה עדיף gForce ועם כמה שיותר זיכרון. קירור טוב אני מניח שחובה. עוד מעט בלאק פריידי, ראיתי את המבצעים של TMS וKSP ולמען האמת הם דיי מאכזבים. מישהו מכיר אופציה טובה, אמינה ומהירה אחרת (חול?) חשבתי אולי אפילו לקנות שני כרטיסים ולחבר אותם בSLI. אני צריך לבדוק מראש שהכרטיס תומך? ושהלוח אם תומך? המפרט שלי הוא: לוח אם - gigabyte GA-H77-DS3H מעבד i7 יש לי גם שלושה מסכים, אחד מסך מחשב (עם DVI) ושתי מסכי טלוויזיה (רק HDMI). יש כרטיסים עם שלושת היציאות שאני צריך? ואם אני קונה שתיים ומחבר בSLI אז אני יוכל להסתפק בשתי יציאות בלבד מכל מסך וזה יעבוד כמו שצריך? שמח לשמוע בעצתכ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי יש 1000 וודו 3 וזיכרון פנימי 128 מגה, והוא רוצה לשדרג כרטיס מסך או זיכרון פנימי , הוא מתכוון לקנות TI4200 מKSP... אז הוא שואל האם הזיכרון הפנימי חשוב במשחקים? או שהמעבד והכרטיס סמך יעשו את העבודה? זה די חשוב כי הוא משדרג עוד יומיים... תודה. נ.ב קיבלתי את הכרטיס מסך TI4200 מפנדה של MSI ואני אומר לכם הוא כרטיס פצצה! שווה... :AR15:
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מוגבל ל1360X768 ככה שחשוב לי שהוא יוכל לעבוד על הגדרות הכי גבוהות עם כל הפילטרים השאלה אם צריך להתעקש על גרסא OC טובה כמו הספארקל או שמספיק אחת לא מומהרת או בכלל 96GT? בהתחלה חשבתי לחכות לספארקל אבל משום מה הוא נעלם מסקאיי וגם ICHILL למרות שלא התקשרתי לשאול לפשר העניין .... תודה לעזורים עריכה: מפרט שיתלווה אליו q66 g.skill 4gb 4cl GG ep35c ds3r TT Tought power 600W כמובן שמתוכנן OC
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי כרטיס מסך 4870 1G של פאליט אבל נודע לי שכרגע אין אותו במלאי, המוכר בחנות המליץ לי לחסוך 50 שקל וצפיה ארוכה עד שיהיה להם את הכרטיס מסך שוב וללכת על ה-XFX PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 1GB DDR5 : HD-487A-ZDFC במקום הפאליט. לא ידוע לי כלום בחברות של כרטיסי מסך אז רציתי לדעת אם יש בעיה מסויימת בXFX. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! ה1900GT שלי מתחמם בטירוף (בין 70 ל-75 מעלות ב IDLE) ואני עובד עם המאוורר על מקסימום בשביל לשמור על הטמפרטורה הזו - וכמו שברור לכם זה הרבה יותר מדי רועש (מה גם שהטמפ' משפיעה על כל המערכת וגורמת לי לקריסות) - מאז הוצאתי את הכרטיס ואני כרגע עובד עם ה ONBOARD. אני שוקל לקנות כ. מסך חדש שיתאים למערכת הקיימת שלי (E6300 על לוח אם של .ASROCK עם צ'יפסט P945G, ספק כח גנרי של 500W (החזיק בלי בעיה את ה1900GT). השימושים העיקריים שלי הם לעבודה משרדית וסרטים וגם קצת משחקים (בגדול כמעט רק FIFA\PES). מחפש המלצה לכרטיס מסך במסגרת התקציב הזו (עדיפות לא לעבור את ה 300 ש"ח) שיתאים למערכת המתיישנת. תודה ושבוע טוב!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשרי לעשות R9 280X & CrossFire HD 7850 ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-