עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ראיתי כרטיס מסך GF FX5700 LE מה זה אומר ה LE? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by aviv_As,

הכרטיס מסך שלי זה NVISIA GEFORCE FX 5200

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי, מחפש עזרה בבחירת כרטיס מסך חדש במקום הקיים שימוש עבור כל מערך הכלים של אדובי ( פוטושופ, אילוסטרטור,פרימייר ואפטר אפקטס) זה המפרט של המחשב שלי: תקציב שלי הוא בטווח של 1500-2000 שח בערך Intel(R) Core(TM) i7-5820K CPU @ 3.30GHz Video Card NVIDIA GeForce GTX 960 RAM 64 GB Operating System Microsoft Windows 10 (build 17134), 64-bit

4. Started by erezash,

שלום רב, יש ברשותי מחשב עם כרטיס מסך AGP GEFORCE 7600 עם שני מסכים מחוברים אליו. ברצוני להוסיף כרטיס מסך נוסף למחשב בכדי לחבר מסך נוסף לצורך הגדלת שטח העבודה בוינדוס בלבד. האם חיבור של כרטיס מסך בחיבור PCI יתן לי את המענה הדרוש? תודה ארז

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by shibby15,

באתר הזה למשל הראדון עולה 345$ ויש משלוחים לארץ אז בחשבון פשוט יוצא ש345$+30$=1750+מע"מ=2165 שזה בערך כמו TI 4600

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by pentax,

אני חיברתי את המסך גם דרך כניסה הרגילה וגם דרך DVI. דרך כניסה רגילה אני רואה בלי בעיה אבל דרך DVI אין שום דבר... האם מישהו יודע למה? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by audigy,

הדרייבר הוא של evga ויש לו חתימה דיגיטלית בניגוד לדרייבר של nvidia שאין לו ניתן להוריד אותו מ-www.guru3d.com תחת מדור nvidia drivers .

8. Started by amit.w1986,

הכרטיס מתומחר ב TMS ב 1459 ההבדל בין הכרטיסים הוא כ 300 שקלים. האם שווה להוסיף את הכסף ל670? על פי בנצ'מרקים שאני רואה ברשת, ההבדל יכול להגיע בין 5-11 , 12 אחוז לטובת ה 670. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. בBF3 לדוגמא ה660 שלי נמצא על 70% שימוש ובגלל זה עולה למקס' BOOST ... הליבה מגיעה ל1150MHZ בערך אבל בתוכנות מאמץ או בדיקת ארטיפקטים, הליבה פועלת בכלל על 950-1000MHZ ... אם אני עושה OC עם הKEPLER BIOS EDITOR ומעלה מתח וPOWER TARGET כמה שאפשר, בBF3 זה יגיע ל1254MHZ (אם אני לא משנה את המקס' בוסט) אבל שוב בתוכנות מאמץ אני בכלל על מתח ותדר נמוכים. איך אפשר ככה להריץ בדיקה ? האפשרות היחידה היא לשחק במשחק שמאפשר שימוש בתדר המירבי ולראות אם יש קריסות או ארטיפקטים ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מחפש מעצב לאתר XXX שיכול לעצב ברמה הדומה לרמה כזאת http://www.videosz.com העיצוב יהייה בתשלום רק לרציניים מי שרציני שיגיב כאן וישאיר פרטים ואני יצור איתו קשר או תיצרו איתי ICQ 221411 תודה

11. שלום לכולם.. לפני מס' חודשים קניתי כרטיס 5870 יד שניה אבל חדש מאד יחסית. החלפתי 4750 ישנים שהתחילו לעשות בעיות בנוסף שידרגתי את המחשב עם זיכרון של 2GB נוספים לסה"כ 6GB (לא יודע אוליי זה גם רלוונטי) בכל מיקרה המחשב תיפקד יותר טוב אבל התחילו להופיע פיקסלים, ריבועים גדולים ואף שטחים שלמים וגדולים על המסך שהחלו להבהב בכל החלונות והתוכנות (דפדפן, מדיה פלייר, משחקים וכו') ולגרום למריחה של התוכן.. הם תמיד מופיעים באותם המקומות וגם כתב וטקסט החלו להופיע מושחרים (ראו תמונה לדוגמה). מניסוי וטעיה אפשר היה לתקן את זה זמנית ע"י הריגת פרוסס של ה svchost.exe שתפס הרבה זיכרון יחסית.. אבל זה מהר מאד חוזר -עד שיש צורך לרסטרט את המחשב. עדכנתי את הדרייברס של קטליסט לגירסה העדכנית ביותר …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. לפי מה שקראתי פה אתר איפשהו ראיתי שפעם היה אפשר ועדין אפשר לחבר שני כרטיסי מסך מסוג וודוו ....עכשיו רציתי לשאול אם זה אפשרי לחבר וודו 3 PCI +ודוו 3 AGP.....ואם לימשהו יש המלצה וידע איך עושים את זה יעזור לי.....ואם צריך איזשהו כבל מיוחד או שפשוט צריך את הכבל עם המספר פינים הנכון.... ממש תודה לכל מי שיעזור לי! ;D

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. - המחשב מיועד למשחקים כבדים הקיימים ולמשחקים ושיצאו בעתיד למשל : black ops 2 , planet side 2 , battlefield 3 - גודל המסך שלי הוא 22 אינצ' , ואני משחק על הרזולוציה - 1920X1080 - זאת הצעת מחיר שקיבלתי IVORY המפרט : מארז - ARCTIC BLACK 12CM X2 לוח אם B75MA-P45 SATA3 USB3 1GLAN MSI מעבד Intel quad 3770, socket 1155 core i7 8mb[ זכרון - crosair 2x4GB (8gb) DDR31600 mhz צורב - SATA SONY OPTIARC DVDX24 DL דיסק קשיח - Intel 330 2.5 sata3 120GB SSD בלי כרטיס מסך בלי ספק כח בלי ציוד היקפי בלי OVERCLOKING בלי מערכת הפעלה התקציב שלי לכרטיס מסך הוא 1000 ש''ח 1- יש לי במחשב הישן כרטיס מסך HD 6870 1GB , ואני לא יודע אם הוא יריץ לי משחקים שכתבת…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אחרי שהבנתי שאין לי מה לחפש LCD שיתאים לצרכים שלי, הגיע הזמן לבקש המלצות למסך CRT מתאים. אני מתעסק הרבה בעיצוב גרפי לרשת (פוטושופ ופלאש לדוגמא) וגם משחק כמובן. אשמח מאוד להמלצות על מסכים. התקציב יכול להגיע עד 3000, למרות שאני ממש לא מאמין שיש צורך בסכום הזה. בעיקרון אני מחפש מסך 17 ואולי 19. (פשוט לא נראה לי שיש לי מקום על השולחן ל19, אני עוד צריך לבדוק את זה) דבר מאוד חשוב: אנא ציינו את גודל הנקודה במסך שאתם ממליצים עליו, ואם אפשר גם את הרזולוציה המקסימלית שלו וקצב הרענון בה. תודה, LazyBoy

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by oren,

שלום, מחר אני כנראה קונה XBOX ומאחר ואין לי טלוויזיה בבית, חשבתי לחבר אותו בינתיים למחשב. ההיגיון אומר לי שהאקסבוקס מתחבר דרך AV בכבלים של RCA. במחשב אין כאלו. יש לי איזה כרטיס חיצוני USB TV שדרכו אני אוכל כנראה לחבר את ה-XBOX, אבל הכרטיס אינו איכותי ויפגע באיכות הגרפיקה. טלוויזיה אני לא יכול לקנות כי מה שאני מחפש עולה מינימום 3000 ש"ח ואין לי סכום כזה כרגע. אשמח לדעת מה אני צריך לקנות למחשב בשביל לחבר אליו את האקסבוקס, איזה סוג של כרטיס אני צריך? והאם יראו יותר טוב מאשר בטלוויזיה (מבחינת רזולוציה וכו') תודה רבה ושנה טובה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך למחשב ישן (יחסית) שלי עד סביבות 600 ש"ח. השימושים במחשב יהיו רב תכליתיים אך יכללו גם משחקים (לא כבדים מדי). יש לי לוח אם מסוג DG41WV עם מעבד מסוג core 2 duo E6320. חשוב לי לציין שבשנה הקרובה אני מעוניין לשדרג את המחשב עצמו ולכן רצוי שהכרטיס יהיה תואם למערכות חדשות. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by or,

היי קניתי מחשב חדש, ולא קיבלתי קופסאות של הכל אלה רק כבלים ודיסקים וחוברות... בכל מה שקשור לכרטיס מסך קיבלתי כל מיני חיבורים, מעיין דף עלוב כזה שאין בו יותר מידי ודיסק התקנה אחד של הדרייברים של ATI אבל.. זה מוזר לי שאין משחקים בכלל, ויותר מזה שום תוכנה וחוברת שמסבירה איך לעבוד עם ה-VIVO וכל זה... אני יודע שיש פה אנשים שיש להם את הכרטיס, עם מה הוא הגיע אצלכם..?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by evman007,

הוא שווה 400 שקל? הוא יותר טוב מ9550 128 ביט?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. V-Sync האם יש הבדל בין האלמנט הנ"ל ב- AMD או NVIDIA ? בכרטיס 670 או 7950 זה עובד אותו דבר ? http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-670/features

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום אני צריכה לשדרג כרטיס מסך במחשב שלי-מחשב בין 3 שנים שאלו פרטיו intel [R pentium [R 4CPU 3.20 GH2 3.2GH2 1GB RAM pci express x 16 לוח אם : avlon 915 av עיקר השימוש שלי היא בתוכנות תלת מימד [ 3DMAX,maya ,xsi] לא משתמשת בו למשחקים. המליצו לי על 2 כרטיסים בתקציב לי: Nvidia Geforce 8800 או Nvidia Quadro 570 איזה כרטיס מבין השניים עדיף? האם הם מתאימים לעבודה במחשב שלי במידה ואני גם אגדיל זיכרון ראם ל-2 גיגה האם יציאת כרטיסים חדשים בקרוב אמורה להוזיל את אלו? בברכה ותודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ino,

יש למישהו מושג? אני לא מוצא אותו בשום מקום בארץ ולמישהו גם יש מושג כמה הוא צריך לעלות בחנות בארץ? בבקשה תעזרו לי דחוף...אני חייב להחליף את הכרטיס מסך שלי ...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by es88,

התקנתי את הווינדוס לפני כמה חודשים, היית לי בעיית HERTZ שלא מצאתי לה פתרון ראוי, כמעט כל הרזולוציות, פרט לרזולוציות נמוכות מאוד, לא היו עובדות על 60 HERTZ, אלה על 59. 59 בעצם מבטל לי את האפשרות של הV Sync במשחקים, ניסיתי לשנות בזמנו את קצב הרענון גם דרך הווינדוס, וגם דרך ההגדרות של הכ.מסך. (דריברים הכי חדשים שיצאו אז גם לכ.מסך ומסך) כ.מסך - HD4770 מסך - DELL 2209 רציתי לדעת אם קיים כרגע פתרון לבעיה הזאת? (למי שיש אותה, כי שוב כנראה שזה לא לכולם)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by tomey,

שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך יד שניה ישנו 3dclub 4850 oc ו- Inno3D Geforce 9800GTX ישנם שני אנשים המוכרים את ה-3dclub וזה קצת מפחיד אותי שאולי יש בעיה איתו ומחפשים להתפטר ממנו איך חברת Inno3D. הבנתי שהיא חדשה בתחום. האם איכותית??. האם מאוורר שקט ???? תודה על כל עזרה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, אני מתכנן לקנות את הכרטיס הנ"ל ורציתי לדעת אם כדאי לי. התקציב הוא 700 שקל, המפרט: מעבד intel q6600 2400MHz לוח אם Gigabyte ga-ep35-ds3l זיכרון - 3GB, לא זכור לי מהירות או חברה, בכל מקרה אני מתכנן לבדוק ולשדרג ל-4 בהמשך ספק כוח - HEC winpower win 550UB מארז - HEC 6C28 Silver כרגע אני משתמש ב-Geforce 9600GT. בעתיד אני מתכנן לקנות גם קירור למעבד ולעשות OC קטן כדי להקטין צ.ב. המפרט יכול להחזיק את הכרטיס מסך? יהיה צוואר בקבוק רציני? אם כן, איזה רכיבים אני צריך לשדרג? תודה מראש! נ.ב אני משתמש בו לגיימינג

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by MiD,

מותקן אצלי ווינדוס XP, ויש לי כרטיס טלוויזיה ישן יחסית, והדרייברים שלו מתאימים לווינדוס 95, 98 וגם לווינדוס מילניום. הווינדוס לא מזהה, ולא מצאתי כאלה שיתאימו ל-XP. יש לי כרטיס טלוויזיה שנקרא MEDIALAND SUPERTV המבוסס על 878TV. אודה מאוד למי שיצליח למצוא דרייברים מתאימים ל-XP. או שאולי ישנה דרך להמיר דרייבים של 98 ל-XP? או משהו כזה? :-\

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים