כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
OK יש לי כרגע GF2 Ti של הרקולס עם TV-OUT הבעיה היא שאני רוצה לראות גם על הטלויזיה וגם על המחשב באותו הזמן והכרטיס לא תמוך בשניהם ביחד אני צריך משהו אחר שיתן לי TV OUT באיכות טובה יש מוצר כזה כרטיס שמיועד רק ל TV-OUT ? תודה מראש רוי נ.ב. היה לי עד עכשיו 8500 le של הרקולס אבל החלפתי עם אח שלי ... הוא צריך את זה יותר ממני וחוץ מזה ה TV-OUT שלו עשה המון בעיות ... תתרחקו מ ATI אם אתם יודעים מה טוב בשבילכם
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאמור - מזה DVI? למה הוא משמש? האם זה אומר שאוכל לחבר את הוידאו למחשב ולראות בו וידאו? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך לקנות? אני יכול לקנות את TI4200 של ABIT ב 1000 שקל האם עדיף חברה אחרת בקצת יותר כסף או אפילו כרטיס אחר כמו שאמרת יש לי 1000-1300 תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני זוכר בזמנו היו דיונים על שילוב של כרטיס ATI, וNVIDIA לטובת הPHYSX שלה.. זה עדיין אקטואלי? יש לזה תועלת או לא באמת? המערכת שלי מופיעה בחתימה, ויש לי כרטיס 8800GTS320 ללא שימוש. מאחר ויש לי סלוט PCIE פנוי, יש טעם להכניס אותו למערכת? אם כן, איך עושים זאת? PLUG&PLAY או שצריך לעשות משהו בשביל להגדיר אותו כמשני תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכרטיס הוא 9600GT של TWINTECH כפי שהבנתי החנות נסגרה יש משהו שאני יכול לעשות? לפנות ליבואן או משהו
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברצוני לקבל המלצה לכרטיס מסך חדש: 1. תקציב: 700-900 ש"ח 2.יעוד: משחקים כבדים אך בעיקר בעיקר שימוש עיקרי FSX. 3. מערכת קיימת: - מעבד: Q6600 עם OC ל-3.5G - זיכרון: 4Gb - כ.מסך קיים: EVGA 8800GTS 320mb - ספק: ENERMAX 400W ברור לי כי עבור חלק מהכרטיסים ידרש גם שידרוג של הספק אשמח לדעת האם נדרש לשדרג גם ספק ובאופן כללי אני מאוד מתלבט בין ATI ל NVIDIA אשמח מאוד להמלצות ועזרה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצאתי ששלושת הבאים נמצאים לי בתוך התקציב. את איזה מהם לקחת? XFX מגיע רק עם שנתיים אחריות בעוד שהשאר עם 3 (וזה חשוב כי אני לא מתכוון להחליף כרטיס ב-3 שנים הקרובות). אני מעדיף לקחת את האחד עם הקירור הכי טוב. Sapphire - http://www.sapphiretech.com/presentatio ... 01&pid=296 מחיר - 889 Gigabyte - http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA ... uctID=3228 מחיר -889 XFX - http://www.xfxforce.com/en-us/products/ ... /5770.aspx מחיר - 800 (אני קונה ב- rsm) תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! תקציב: 300 חריגה מקסימלית: 350 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): גיימינג כרטיס לעריכה כרטיס לעבודה משרדית. - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? fifa, nba, אולי מירוצים קצת. - אם בחרת בעריכה, באילו תוכנות תשתמש? sony vegasהאם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס מסך? (אתם לא יודעים מה זה? אל תתייחסו לזה). לא! חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה?: לא, יחפש את הכי זולה. עניין התשלום (אין צורך לרשום איך אתם משלמים): לא משנה. מפרט המחשב :מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6300 1.86GHZ לוח אם: INTEL DP965LT CHIPSET P965/G965 C1 כרטיס מסך נוכחי:gigabyte 8600gt 512mb ספק כוח: EVER-POWER ATX12V PW-400 מסך: sams…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, עד היום עבדתי עם מסך 24" ו 19" רחב בצד. לאחרונה קניתי מסך 42 אינץ' לחדר ואני משתמש בו הרבה שהוא מחובר למחשב , לכן הייתי צריך לוותר על המסך 19. הבעיה היא שהוא דיי חסר לי. רציתי לשאול אם יש דרך לחבר אותו יחד עם שני המסכים האחרים ל GTX260 שלי, או שאולי יש מתאם USB שמאפשר לי לחבר את המסך. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לצערי נשרף לי האסוס 5770 שלי אני לא כך כך מעודכן בסדרות החדשים, איזה כרטיס מסך תקציבי יש שיריץ משחקים באיכות סבירה ולא יהיה יקר מידי? ראיתי את ה 6750 ב 490 ש"ח ולעומותו את ה 5750 ב 510? איזה מהם עדיף? האם יש המלצה אחרת במחיר הזה? חיבור PCI-E מעבד I7 ווינדוס 64 ביט
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני נוסע עכשיו לקנות כרטיס מסך חדש למחשב בסביבות של 500-600 שקלים: אני רוצה לדעת אם הכרטיס מסך דגם Radeon HD 5670 1024MB GDDR5 מומלץ לקחת אותו או שאתם ממליצים על משהו אחר במחיר הזה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבוע טוב! האם כרטיס מסך שנמצא בנפרד מלוח האם צורך יותר סוללה מאחד שנמצא בילט-אין? שאלה נוספת, איך ה5145 בתור כרטיס מסך? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך הכרטיס GTX570 אתם ממליצים עליו או אחד הטובים היום בג'יפורס לא?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין HD 5850 Vapor-X לבין HD5850 1GB רגיל? האם זה שווה 150 שקל הפרש בינהם? עם הכרטיס מסך HD5850 הרגיל עם הקירור סטוק שלו אפשר להגיע לביצועים של HD5870 עם טמפרטורות נמוכות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הי, האם הספק כוח שלי enermax modu 82+ 425w יצליח להחזיק כרטיס מסך 6950 או 560ti ?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט מעבד: intel core i5 3450 לוח אם: gigabyte z77m-d3h-mvp ספק בח: enermax 82+ modu 425w רזולוציית מסך: 1680x1050
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום וברכה, במזל טוב התחדשתי ב-660GTX OC ושמתי לב ש-BF3 אוכל לי את המעבד הגרפי. אז הבנתי שמהירות השעון של ה-GPU נמוכה מאוד. כשניסיתי קצת להעלות אותו זה עלה ואז אחרי 2 שניות ירד כפי שאתם שמים לב ב-Afterburner. אשמח לדעת איך לפתור את הבעיה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אצלי פועל כרגע FX5200 ופועל זה דבר יחסי Company of heroes וHitman blood money לא בדיוק פועלים ,ברמה של אפשרות לשחק(המשחק זז פשוט פריימ אחרי פריימ) כן , צריך כרטיס חדש המפרט הוא כזה: Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz Asus P4P800SE 1024 MB על איזה כרטיס אתם ממליצים? (המחשב בערך בן שנתיים שלוש) ולפי איך שהבנתי אין אצלי אפשרות ל PCI EXPRESS כמו כן אני כבר שנים עובד עם NVIDIA איך הכרטיסים של ATI ועל איזה אתם ממליצים? תודה לעוזרים ומה אתם אומרים על הכרטיס הזה? http://ivory.co.il/product.asp?productid=223&CatCode=122 כי לפי חיפושים שעשיתי זה נראה לי הכי משתלם
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שניי הכרטיסים בעלי אותו מחיר +- הראשון: http://www.skypc.co.il/sg_product~28620~8~0.htm והשני http://www.skypc.co.il/sg_product~S467512D3~8~0.htm מה מבינהם בעל ביצועים טובים יותר.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! בדיוק אתמול מכרתי את הכרטיס הישן שלי(88GT) ואני רוצה לקנות חדש..הבעיה היא שהכרטיס הקודם לא הספיק לי,וחשבתי להביא עוד אחד כמוהו לSLI אבל ראיתי שאין להשיג יותר...אז הוא נמכר. עכשיו אני רוצה כרטיס (או מערך) שיתן לי את המקסימום ברזולוציה 1680X1050 כמובן עם AA ו AF עם FPS שחיק. את ה 9800GT SLI אני יכול להשיג ב 1200 שקל בערך.. ואילו את ה GX2 ב כ-1500-1600 שקל. עכשיו השאלות: מי מהם יותר משתלם? האם הזלמן ZM-600HP יחזיק אותם +שלושה דיסקים ומעבד 6400 BE? והאם אני אקבל את המקסימום שאני רוצה...? (רצוי SLI כי אני מביא M750SLI-DS4) אבל!! אם אתם ממליצים ATI אז אני אקח לוח עם CF... NIKILLER
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התכנון הוא 40 אחוז מהזמן להשתמש במחשב כמדיה סנטר 40 אחוז מהזמן לשחק בA.C או NBA 2K החדש. בשאר הזמן פשוט להרביץ לו ASUS M2A-VM HDMI מעבד AMD 5200 הספק של TT 450W 2GB זכרון HD 320 של WD וכרטיס טלויזיה של HAUPPAUGE. קירור GEMINI2 של קולרמאסטר של הכל.
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקציב: 500 שקל ג"ג כולל משלוח , אלא אם כן זה בתל אביב או רמת גן... הצרכים: להריץ משחקים חדשים בקצב פריימים נורמלי, כרטיס שיספיק לי לאורך זמן (שנה + ) חשבתי על רדיאון 9000, אבל המחירים שלו בשמיים בארץ. על מה אתם ממליצים בסדר גודל הזה? תודה ביי
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך הכי טוב שיש בשוק אבל אני לא יודע מה יותר טוב NVIDA אווו ATI מה אתם אומרים ????????? ואיזה דגם בידוק
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם מישהו יוכל להגיד לי את הדגם של הצ'יפ של היציאה לטלויזיה עצמו בכרטיס hercules 3d prophet 2 Ti?? תודה מראש
-
שלום רב, חומרה שיש לי: מעבד i3 3220 3.3 GH 3M זיכרון 8 G ספק חזק במחיר טוב 550W יצא לי לקנות כרטיס GTX 660 OC 2 G במחיר 500 מחבר. מבקש המלצה על בחירת כרטיס זה או המלצה על משהו אחר. . תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-