כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
ש לי כרטיס EN7300GT SILENT שרכשתי ב 500 שקל הוצע לי להוסיף 250 שקל ל ASUS ATI RADEON 1850 XT שווה?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש מושג כמה אחריות ג'יגה בייט עצמה נותנת על הRADEON9700??? חרשתי על האתר אתמול והיום ולא הצלחתי למצוא. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי מה שזכור לי HDMI ו- DVI זה חיבור זהה רק שלא מעביר קול לא? היום הייתי בחנות כדי לקנות כבל של DVI לHDMI כדי לחבר את המחשב לטלווזיה המוכר אמר שאני צריך להחליף כרטיס מסך כי לי יראו עם זה טוב יש לי כרטיס מסך 8400GS וטלווזיה FULL HD, אני בסך הכל רוצה לראות עם זה סרטים לא יותר מיזה.. להחליף כרטיס?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בין שני כרטיסי מסך. אחד: Connect3D Radeon X1800GTO 256mb DDR3+Zalman VF900-Cu והשני: Gigabyte Nvidia Geforce 7600GT Silent Pipe 2 אז לראשון יש מאוורר Zalman שקט כמו שראיתם, ולג'יפורס יש גוף קירור שקט. איזה כרטיס מסך יניב ביצועים יותר טובים? (משחקים, עבודה גרפית ואינטרנט). תודה
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני בונה מפרט למחשב ונתקלתי בבעיה בכרטיס המסך. הציעו לי ללכת על ATI SAPPHIRE 5770 VAPOR X, ואז מישהו אמר שהוא מכיר אנשים שהיו להם בעיות עם גרסת ה-VAPOR X. האם לשמוע לו וגרסת VAPOR X היא באמת לא טובה, או ללכת על זה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך ומעבד חדש בכדי להריץ משחקים איכותיים. התקציב הוא עד 1300 לשתיהם יחד. תודה מראש. DDR 2 2G ראם ספק:ATX 500W MAX (400W TRUE)24pin
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה-MX 130 וה-MX 110 אולי נשמעים כמו אחים קרובים עבור ה-MX 150 היעיל שהוצג לפני כמה חודשים, אך מתבססים על ארכיטקטורת ה-Maxwell הוותיקה במקום על Pascal העכשווית לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , בעיה מוזרה יש לי X800 XL ואני משחק BATTLEFIELD2 אחרי איזה שעה שעתיים של מסך המסך נכבה לי ורק REBOOT מחזיר את המסך לחיים מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך למחשב שלי בתקציב לי הוא בין 600 ל 900 שקל!! שיהיה AGP X8 עם תמיכה ב AGP X4 כי 4 זה המחשב שלי ואני ישדרג אותו בקרוב ושיהיה עם חיבור DVI חשבתי בכיוון של גיפורס 6600 איך הוא??? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כן, כן, אתם רואים מצויין - ATi סוף סוף מוכנה לקרב הגדול והמשמעותי בינה לבין Nvidia, כל זאת ע'י מתן ספינת הדגל העתידית שלה לאתר level505 החדש שנפתח במיוחד בשביל לפרסם את הביקורת החדשה. נמסרו הנתונים הטכניים הסופיים ותוצאות בבנצ'מארקים. ATi לא התעכבו עם זה - אולי כנראה כי יש למה לחכות? האתר מוסר כי הבנצ'ים נערכו עם דרייברים לא בשלים, לכן יש סבירות גבוהה שהתוצאות עוד יעלו כלפי מעלה, אם כי גם עכשיו R600 לא נותן ל GF8800GTX לעבור אותו בשום מבחן ביצועים. כבר נכנסתם לביקורת? אני מתאר לעצמי שמייד תרגישו שעובדים עליכם. לאחר סקירה קטנה של האתר תגלו כי האתר מכיל רק את הביקורת הנ'ל וכל קישור עם הקידומת level505.com יוביל אותכם לאותו הדף - הדף הראישון של הביקורת. יתכן מאו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ממש לא מבין בנושא הזה ואני וההורים של רוצים לקנות אז אם זה שייך תענו לי בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה למכור את הכרטיס ולקנות כרטיס טוב בסביבות 1000 שקל כמה הוא שווה אכשיו ובכמה אני יכול למכור אותו?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו, לפני שבועיים וחצי קניתי מחשב חדש עם 4850 CF שני הכרטיסים על הפנים, רותחים,מרצדים לי חבל על הזמן, ארטיפקטים.... עכשיו, אני בטוח שמשהו בכרטיסים לא בסדר כנראה הגיעו אליי פגומים הייתי בחנות לפני יומיים הראנו למוכר ת'ריצודים במקרה במשחק FS 2004 שזאת לא הייתה דוגמה טובה על המקום הוא החליף ובדקנו אם הוא מרצד בעוד כמה כרטיסים כמו 9600GT ועם כולם המשחק ריצד.. אני מתכנן ללכת אליו שבוע הבא עם כמה משחקים כבדים להראות לו את הריצודים המטורפים האלה אני כבר לא יכול ככה שילמתי 2000 שקל על 2 כרטיסים בשביל מה? :'( פשוט מבאס... מה הייתם עושים במקומי? הולכים לחנות עם כמה משחקים כבדים ומראים לו מול הפנים שהכרטיסים מרצדים? הוא יהיה חייב להחליף לי את שני הכרטיסים אם הוא יראה שבהרבה משחקים …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! ה1900GT שלי מתחמם בטירוף (בין 70 ל-75 מעלות ב IDLE) ואני עובד עם המאוורר על מקסימום בשביל לשמור על הטמפרטורה הזו - וכמו שברור לכם זה הרבה יותר מדי רועש (מה גם שהטמפ' משפיעה על כל המערכת וגורמת לי לקריסות) - מאז הוצאתי את הכרטיס ואני כרגע עובד עם ה ONBOARD. אני שוקל לקנות כ. מסך חדש שיתאים למערכת הקיימת שלי (E6300 על לוח אם של .ASROCK עם צ'יפסט P945G, ספק כח גנרי של 500W (החזיק בלי בעיה את ה1900GT). השימושים העיקריים שלי הם לעבודה משרדית וסרטים וגם קצת משחקים (בגדול כמעט רק FIFA\PES). מחפש המלצה לכרטיס מסך במסגרת התקציב הזו (עדיפות לא לעבור את ה 300 ש"ח) שיתאים למערכת המתיישנת. תודה ושבוע טוב!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו מושג? אני לא מוצא אותו בשום מקום בארץ ולמישהו גם יש מושג כמה הוא צריך לעלות בחנות בארץ? בבקשה תעזרו לי דחוף...אני חייב להחליף את הכרטיס מסך שלי ...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מעיוניין לדעת אם ההסבר הזה על-Vertex Shader הוא נכון, והאם אפשר להוסיף לו מידע נוסף. שאלה: מה זה Vertex Shader תשובה: Vertex Shader זה בעצם הקודקודים, של הפינות של אותם משולשים, שכל עצם תלת-ממדי עשוי מהם. למעשה הקודקודים האלו הם החומר הווירטואלי עצמו, שעצם תלת-ממדי מורכב ממנו. כשמנוע המשחק מעביר אובייקט של תמונה, למעבד הגרפי של כרטיס המסך, הוא למעשה שולח את כל הקודקודים של העצם הזה. כל קודקוד נושא עימו הרבה מידע: ראשית הקורדינטות התלת-ממדיות: X, Y, Z ו-W. בנוסף ישנו הצבע שמנוסח לעיתים קרובות בצורה של פיזור, כמו גם צבעי קשת. המידע בקשר לצבעים מקודד בפורמט: RBGA הפשוט, עבור ה-אדום, ירוק, כחול ו-אלפא. בנוסף יש קורדינטות של מירקם: S, T, R ו-Q, שמייצגות את המרקם ואת …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס נועד רק כדי לחבר את המחשב לטלוויזיה, וכדי להיות נורמלי.. האם ה FX5200 יספיק? ואם אפשר הצעה גם של AGP וגם של PCIx(או e? לא זוכר בדיוק.. ) מכיוון שלא ידוע לי כרגע לפחות הסוג שצריך למחשב ..
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה הופיעה חברת סאפהיר, יצרנית כרטיסי הרדאון (אלו שכביכול Made By ATi), וקצרה שבחים רבים, בעיקר על איכות התמונה. שזה הדבר העיקרי שמבדיל חברה טובה, מחברת קבר. מישהו יכול להעיד על איכות בניית הכרטיס? במחירו הגבוה (pro9700 - כpro2300 ש"ח, 9000 - לא זוכר, בסביבות ה700) האם הוא שווה את זה? אולי דברים מאדם שקנה את הנ"ל?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא למשחקים, אבל שלא תהיה לו בעיה להריץ Win7 עם Aero על שני מסכים 22' ברזולוציה מקסימלית. הכל טוב חוץ מסדרת ה8400, רצוי משהו לא יקר מדי. הכי חשוב כאן זה צ'יפסט של NVIDIA קירור פסיבי וDual DVI. ועוד שאלה קטנה: במה מתבטא ההבדל בין כרטיסים של מותגים כמו Asus או Gigabyte לבין כרטיסים של Palit או Gainward, חוץ מהמחיר? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
nVIDIA's GeForce FX 5600 Ultra GPU לא יקר במיוחד ורציתי לדעת מה הוא באמת שווה ( כלומר עם איזה כ.מסך הוא מתחרה?) .
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב לאחר הרבה התיעצויות נסגרתי על מחשב המבוסס על מעבד i3-530 ולוח אם H55 אין לי דרישות גבוהות מכרטיס המסך. מקסימום סרטים מפעם לפעם באיכות סטנדרטית, ובתחום המשחקים פיפא 2010 ורולרקוסטר טייקון 3 זה כרגע פסגת השאיפות של הילד בן ה-7, וגם זה לא חייב רזולוציות מקסימליות. מה שכן, מדי פעם אני עורך סרטים משפחתיים במובי מייקר, אבל למיטב הבנתי דווקא פה אין משמעות גדולה לכרטיס. על איזה כרטיס הייתם ממליצים? מבחינת תקציב אני מוכן להוציא גם 500 ש"ח, השאלה אם יש צורך בכלל? אולי עדיף משהו ב-200 ולשדרג בעתיד אם יהיה צורך? ושאלה של בורים, אפשר פשוט להשתמש בכרטיס המוסנה על הלוח אם למטרות שציינתי למעלה או שהוא ממש לא יעיל? תודה דודי דודי
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי radeon 5770 ואני רוצה לשדרג בין טווח המחירים 900-1300 לכרטיס טוב יותר. (של radeon) מה הכרטיס הכי טוב שאני יכול לקנות בטווח הזה? וראיתי 2 כרטיסי מסך שאני חושב שהם טובים: radeon 7870 או radeon 7950. תודה על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום! רכשתי כרטיס מסך דגם: bfg 295gtx לאחר שהיה לי כרטיס מסך דגם: asus 8800gtx אני משחק על רזולוציה של 1920 1200 במסך 24 אינץ של חברת benq ואני לא מרגיש הבדל בביצועים בין שני הכרטיסים מדוע?... ???
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, כבר הרבה זמן שאני מחפש כרטיס יד שנייה אבל לא הצלחתי למצוא, לכן אני חושב לקנות חדש. ראיתי שהמחירים של ה6770 וה5850 די דומים ואני לא יודע מה עדיף מביניהם, חוץ מזה לא ראיתי המלצות על ה6770 ומנגד הרבה ממליצים פה על ה5850 הזה. מהשוואה קצרה שעשיתי באתר של SP ראיתי שה6770 קצת יותר מהיר אבל הוא 128bit לעומת 256 ב5850, אני ודע שה6770 הוא מהגרסה החדשה אבל עד כמה זה משנה באמת? במה שונה הEXTREME מהגרסה הרגילה של ה5850? האם יש עוד כרטיסים מומלצים אחרים בטווח מחירים הזה (650 ש"ח +-) איך שני הכרטיסים לעומת הGTX460 768? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-