כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
עכשיוו של איזה חברה לקחתת את הכרטיסס?... לאיזה חברה יש קירור טובב תעזרו לי בבקשה .... ת' ......
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקן שינסה לגנוב את כתר הביצועים מה-HBM2 כמעט מוכן לתפוס את הבמה המרכזית לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
יש כאן אני חושב את כל מאגר ליבות כרטיסי המסך, נתקלתי בזה בקריאה על משהו - אני התרשמתי. אם אין אז שיהיה לכל אחד. אם יש - מיחקו את הלינק/הודעה. http://www.techpowerup.com/gpudb/
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני מחפש את התוכנה הפשוטה ביותר שפשוט בוחרים את הסרט ואת הכתובית והתוכנה מחברת את שניהם... היה לי אותה פעם ואני פשוט לא יודע את השם המדויק שלה... אני חושב שזה VodSub או משהו כזה... תודה רבה לכל מי שיכול לעזור לי למצוא את התוכנה הזאת...
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה בcrysis 2 כשאני יורה. בדרך כלל זה קורה כשאני יורה על חלונות מרחוק.. הנה כמה תמונות: http://imageshack.us/photo/my-images/849/30367207.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/171/37284350.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/836/15919419.png/ הכרטיס מסך שלי 5970HD.. מה זה הדברים האלה?.. איך אני מתקן אותם?... יש אחריות על זה??
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
התקנתי את הגירסה החדשה (על גירסה נקיה של XP SP2) והמשחקים נתקעים .... מישהו נתקל בבעיה כזו? הכרטיס שלי: RADEON 9600 256MB 128BIT תודה
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום רב , רכשתי לאחרונה כרטיס מסך 6800 gigabyte . הכל בסדר בו משחקים צפייה בתמונות . עכשיו כשאני בה לצפות בסרטים רואים תמונה משובשת . התקנתי את divx codecs. ועכשיו ניסיתי להתקין גירסה קודמת של ה codecs גם לא עזר . אחיין שלי שנמצא אצלי בביית עם אותו בעיה כאשר מנסים לצפות בכל סרט כלשהוא.יש לו geforce 5200. הבעיה היא רק בצפיית סרטים. כך שהבעיה לא רק אצלי . לשניניו יש את הדרייבר העדכני של \nvidia 77.72 lol עכשיו אני ניסיתי לצלם לכם תמונות על עדי fraps כשאני מפעיל סרט אבל התמונות יצאו ברורות וטובות . איך מסדרים את הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה WIN XP באנגלית, כרטיס מסך של GF2 GTS עם דריברים בגירסה 41.09. ומופיעה במקום אותיות סימני שעלה בתפריט של המאפינים של הכרטיס מסך.
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני במצב די מסובך ??? אני אסביר יש לי כרטיס מסך של גיגהבייט (6600 ) ויש לי לוח של DFI - ULTRA D, שכידוע לא תומך בSLI, אבל יש לי אופציה שנקראת DXG, כלומר , יש 2 אפיקי PCIEX16 עכשיו יש לי 3 מסכים 1. MAG 19 FD - מחובר כרגע לVGA 2. LG LCD TV (יגיע אלי ביום ראשון) - יתחבר לDVI בכרטיס 3.ויש לי LCD 7" (מסך DVD לרכב) - שאותו אני רוצה לחבר לTVOUT לפי מה שהבנתי, אני לא יכול לחבר את שלושתם לכרטיס (ומי שיגיד לי שאני טועה אני מאוד אודה לו..), מכיוון שהוא לא תומך בתצוגה של 3 כרטיסים בו זמנית לכן אני רוצה לנצל את האפיק השני בלוח ולקנות כרטיס פשוט, בכל יציאת TVOUT, כדי לחבר לו את המסך הקטן אני מבקש המלצה לכרטיס כזה (עוד בעיה שיכולה להיות- כרטיס אחד מבוסס ATI, והשני NVIDIA.…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי המחשב הזה: Intel E5200 Box Gigabyte GA-G31M-ES2L A-DATA Vitesta CL4 800Mhz 2X2GB DDR2 Sapphire ATI Radeon 4850 512MB DDR3 Western-Digital WD1600JS Supertalent CA-601UFB Enermax EG475P-VE 485W במשחקים קלים כמו Bionic Commando Rearmed, Worms Armageddon, Lego Indiana Jones אני חווה מן בעיה מזורה ב- FPS: אני לא יכול להגיד שמדובר במקרה קלאסי של FPS נמוך ושל קרטוע, זה יותר Slow-Motion מעצבן (בשילוב עם FPS נמוך יחסית). Worms Armageddon למשל זה משחק 2D מ- 1999, והמחשב צריך להריץ אותו בלי בעיה. לכן משהו כאן לא הגיוני... כשקיבלתי המחשב, בימים הראשונים הכל היה טוב ואז זה קרה. לאחר יום עם הבעיה היא נעלמה, ואז עבר יום והיא שוב חזרה. יש לציין שהיא לא מופיע…
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
לא מצליח להתקין את הדרייבר החדש של ATI 8.9 וגם לא 8.8 ... יש לי 4850 CF . ההתקנה מסתיימת בהצלחה אבל אחרי האתחול ה CCC לא עולה ונותן הודעה ""No ATI graphics driver is installed,......" אני בויסטה 32bit ulti . מישהו מכיר את הבעיה ?
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
החלפתי במחשב שלי כרטיס מסך מי 96GT ל73GS (איזה שדרוג אה? xP), התקנתי דרייברים, העלתי רזולוציה, מהשניv שהעלתי רזולוציה המסך הראה לי "Input not supported", אפילו שקלעתי בבערך הרזולוציה שלו (19 אינץ) שזה 1200x960 זה רשם את זה, אבל אחרי חמש דקות הוא הוריד את ההודעה והכל עובד כמו שצריך, איך אני גורם להודעה הזאת לחלוף? יש לי מסך של BenQ T900HD וכרטיס מסך של nVidia GeForce 7300 GS עכשיו, לום אם P41 (מחשב לא לגיימינג)
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לכאן, אם לא אז תגידו לי ואני אפתח ת'רד במקום הנכון. שלום לכולם, יש ברשותי GTX570 1.2GB. ביום שבת האחרון, הכרטיס / דרייבר קרס כל פעם שראיתי סירטון ביוטיוב (חשוב לציין שהכרטיס קרס בערך 5,6 פעמים). ברגע שראיתי סירטון ביוטיוב, מסך קופא, הופך שחור לכמה שניות ואז רואים את הסרטון הופך למסך ירוק כזה. יום ראשון, התקשרתי לRSM (החנות שממנה קניתי) והודעתי על כך שיש לי בעיה כל פעם שאני רואה סירטון ביוטיוב והסברתי גם מה הייתה הבעיה. התשובה שלהם הייתה לנסות להחליף לדרייבר ישן יותר (שאני הייתי בדרייבר 285.62WHQL). כך עשיתי הסרתי את הקודם והתקנתי את 280.62WHQL. מאז, כל פעם שאני רואה סירטון ביוטיוב המחשב נתקע כזה כאילו חסר המווווווון RAM וכאילו הוא עמוס, ועד שעכבר ז…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי RADEON 9000 PRO על MAG 786FD RESOLUTION : 1024x786 RR = 85hz. כשאני עובד בDESKTOP האור ברמה מצוינת והכל, וכשאני נכנס למשחק (נגיד HL) המסך נהיה חשוך ומקשה על המשחק, וכמו כן עוד בעיה מוזרה, כשאני משחק במשחקים מבוססי HL ובאמצע המשחק אני הולך לתפריט וחוזר ה REFRESH RATE צונח ל60 ולא חוזר עד שאני יוצא מהמשחק, אבל ככה סתם בלי להיכנס לתפריט (לא דבר שכיח להיכנס לשם) ה RR נשאר על 85 כמו בDESKTOP. ד"א יש לי את הFIX לCATALIST 3.4 והוא פועל.
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, רכשתי כרטיס מסך GIGABYTE GeForce 8600gt אך כאשר אני מנסה להתקין את הדרייברים של הכרטיס אני מקבל הודעה ש"גישה נדחתה" ושההתקן אינו זמין. אני מצליח להתקין רק "מתאם גרפי VGA רגיל". הורדתי את הדרייברים האחרונים מהאתר של gigabyte + רשום שהכרטיס נתמך ב-vista. מה ניתן לעשות? [br]פורסם בתאריך: 15.02.2008 בשעה 20:42:16 פורסם בטעות בפורום הנ"ל,אפשר למחוק את ההודעה מכאן? הודעה פורסמה בפורום הרלוונטי.
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
ברשותי מסך של חברת MAG דגם: 786PFs לאחרונה שמתי לב שהמסך שלי מהבהב (שמים לב לזה רק כשעל המסך מוצג צבע לבן) זה קורה בכל מקום ולא במקום ספציפי לפי מה ששמעתי זה גם לא טוב לראייה הקצב רענון מסך עומד על 85 (זה המקסימלי) האם יש עוד בדיקה שאני יכול לעשות למסך ?? זמן האחריות עבר כבר ככה שכנראה אם הבעיה היא באמת במסך ולא בהגדרות אז נצטרך לקנות חדש.
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לשחק בCRYSIS יש לי GEFORCE INVIDIA GTX 460 כך שאני דיי בטוח שאני אמור להיות מסוגל לשחק אבל ברגע שאני פותח את המשחק מופיע לי מסך שחור, ואז הווינדוס אומר לי שהתוכנה הפסיקה לעבוד למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות בנושא?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח להריץ אף משחק. איך שאני נכנס לשחק המשחק מתחיל עם הקרדיטים (אנבידיה וכו') לא מצליח להגיע למסך הפתיחה, המסך פשוט קופא. מדי פעם המשחק איכשהו חוזר לעצמו ואז אין בעיות אבל זה לא קורה כמעט,קיפאון מעצבן. ניסיתי להסיר דרייבר לכרטיס מסך ולהתקין מחדש ,לא עזר (קטליסט 7.4 ) ניסיתי לעדכן לדרייבר החדש - הווינדוס לא עלה בכלל ,על המסך נפתחה קוביות הודעה מוזרה (OUT OF RANGE) הצלחתי רק בסייפמוד לשחזר את הדרייבר הקודם (יש בעיה עם הדרייבר החדש,7.5 ?) חשבתי שהבעיה נעוצה בעובדה שהגדרתי תדרים שונים ל 2D ול 3D אבל בדקתי וזו לא הבעיה. הדינוי האחרון שעשיתי במחשב ושקשור לכרטיס מסך זה התקנת הדמו החדש של GRAW שאילץ אותי להתקין מחדש את AGEIA PHYSX יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תו…
-
- 39 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי ,אני רואה בזמן שאני משחק עצמים נבנים בהתאם להיכן שאני מסתכל.. וזה קורה לי בכל משחק BC/CRYSIS וכו'. האם יש פתרון לבעיה? תודה. יש לי מעבד Q9550 וכרטיס 6950 .
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
זה ממש מוזר, כל הפונטים והכל ניהיה blurry שכזה, אני על דריבירם omega 61.77 quality אולי זה קשור?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הכרטיס מסך. הוא גורם לכך שהמחשב נדלק רק במצב שכיבה ולא בעמידה. במעבדה המליצו לי להחליף את כרטיס המסך. אבל בזמנו שקניתי אותו (לפני קרוב ל-4 שנים)השקעתי הרבה בשביל כרטיס המסך שהיה בטופ אז. GeForce 8800 GTX איזה כרטיס מסך היום נותן ביצועים דומים ויעלה לי הכי זול שאתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
היי אנשים יש לי בעיה מסוימת !... אז ככה... אני מתלבט מה עלי לקנות האם ASUS ATI RADEON X600 XT Video Card, או את ה ATI 9800XT 256MB הסיבה שאני מתלבט היא שקראתי שהכרטיס של ASUS יותר מהיר גם מבחינת Chipset/Core Speed וגם Memory/Effective Speed. הביצועים שלו הם Chipset/Core Speed: ATI Radeon X600XT/503MHz ו Memory/Effective Speed: 128MB DDR/736MHz האומנם יש לו זיכרון נמוך יותר אבל למה יש יותר משמעות.? ??? ???
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי , יש לי PINE - XFX GT6600 , התקנתי את הדרייברים הכי חדשים nvidia forceware 81.87 (כרטיס חדש , לא נוסה עם דרייברים אחרים) וכל פעם שאני מעלה את ה properties של הכרטיס מסך הכל נהיה כהה מאוד , ואז מספיק שאשנה refresh rate לדוגמא מ 75 ל 72 וחזרה ל 75 והמסך חוזר לבהירות שהיתה מכוונת. מישהו מכיר את הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה יש לי בעיה מוזרה, ורציתי את עזרתכם כדי לנסות להבין האם הבעיה היא אכן כרטיס המסך. אחרי זמן מה של אי שימוש במחשב, הוא עובר למעין מצב של חסכון בחשמל או משהו כזה. כשאני מזיז את העכבר כדי לצאת ממצב זה לעיתים הוא חוזר לעבוד כרגיל, אך לפעמים הוא מציג כל מיני חירבושים על הצג (ראו תמונה מצורפת). האם מישהו נתקל בבעיה דומה? האם מדובר בכרטיס מסך בעייתי? (רציתי לחבר במקביל מחשב אחר לצג כדי לוודא שהבעיה איננה בצג, אבל לא הזדמן לי). תודה מראש לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-