כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אז יש לי T240 ועוד מסך 15-17 ישן של dell שקיבלתי עם חיבור VGA חשבתי על לחבר אותו גם כן לכרטיס מסך שלי עם מתאם DVI-VGA. איך להגדיר אותו?אני לא רוצה שמשחקים ירוצו גם עליו, אני רק רוצה שאני יוכל לגרור לשם חלונות כמו למסן ואינטרנט וכאלה.. מה אתם מציעים ואיך להגדיר?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
כרגע יש לי GIGABYTE ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 אחד וחשבתי לחבר עוד אחד יש לי לוח תומך P5Q DELUXE וספק CORSAIR HX SERIES 620W PSU שיכול להחזיק. השאלה שלי היא האם אני חייב לחבר כרטיס 4870 של אותו יצרן עם אותה גירסה או שזה לא משנה ? ראיתי שכרטיסים של חברות אחרות זול יותר מהכרטיס של GIGABYTE יש סיבה ? תודה מראש טל.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני משחק במשחק עם המערכת שבצד (המעבד ב-OC ל-3.6GHZ והזכרונות ב-OC ל-1.8GHZ), הדרייבר של כרטיס המסך מעודכן ל-182.08 (אין לי כוח לעדכן לבטא החדשה) ולא ידועה בעיה של ווירוסים או משהו אקראי אחר. אני מכוון את ההגדרות להכי גבוהות שאפשר (רזולוציה של 1680x1050, מאושרים DUAL VIDEO CARDS מן הסתם. V-SYNC פועל גם בדרייבר וגם במשחק) ואני מקבל בממוצע 18 FPS (נבדק עם פראפס). אין לי מושג מהו מקור הבעיה ואין לי מושג איך לפתור אותה.. אשמח מאוד אם למישהו יש הצעה. כמות ה-FPS עולה רק כשאני מכוון את הרזולוציה ל-960x600 ומשאיר את שאר ההגדרות כמו שהן. וגם אז כמות ה-FPS היא בסה"כ 33 בממוצע.. עוד בעיה בה נתקלתי היא שתזוזת העכבר מאוד מאוד איטית בתפריט (כשאני עושה PAUSE מהמשחק, כשאני ממש בתפריט ההתח…
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכם, היות ואני לא ממש מבין בכרטיסי מסך, ברצוני לקבל המלצה על כרטיס מסך שיהיה מספיק למשחקים (כגון COD, וכיו"ב) ושיהיה מספיק לטכנולוגיה לעתיד. התעניינתי בכרטיס הזה: Evga GeForce 9800 GTX+ SuperCocked 512MB PCIx16 מה אתם אומרים ?
-
- 6 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מאחורי כרטיס המסך איפה שכל החיבורים יש שם מתג כזה של TURBO לשים את זה על ON או OFF? לא הבנתי מזה עושה זה ממהיר תכרטיס מסך? זה הורס אותו אם זה ממהיר?
-
- 10 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי אפשרות להביא מן היצרן בסין 9600GT DDR3 512MB מסורס במחיר של 300 ש''ח הכרטיס הוא 128BIT הזיכרון הוא 256 מובנה והשאר מן הזיכרון הפיזי של מערכת המחשב. תמונה של GPUZ: http://up55.siz.co.il/up1/utkgzk1nwjno.jpg אז האם משתלם לקנות ב300 ש''ח וגם האם אני ירגיש הבדל ניכר מ-(8600GT(512MB DDR3 שיש לי? <<המפרט בצד<< ותודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
ATITOOL 0.26 הדרייבר של הכרטיס המותקן אצלי הוא האחרון 9.4 או 9.2 מהאתר של AMD/ATI כשאני מפעיל את התוכנה הPROCESS שואב לי את המעבד והיא בקושי עולה (אפשר להגיד שלא) וכשאני מצליח לראות את החלון שלה נורמלי היא לא מזהה את הכרטיס. אני מצרף כמה צילומי מסך כולל שכוללים איזה התנהגות מוזרה בEVEREST שכל שניה מהירות הכרטיס משתנה מ 695 ל160 ואת הLOG של התוכנה תודה מראש... 2009-04-11 04:04:42 D Successfully connected to driver, version 130 [img][/img]2009-04-11 04:04:42 D Scanning for ATI VGA Cards... 2009-04-11 04:04:42 D Found ATI device: 0x1002 0x944C bus 1 dev 0 2009-04-11 04:04:42 D fbPhy: 0xE0000000, mmrPhy: 0xF5000000. 2009-04-11 04:04:42 D mmapped mmr to 0xE80000 2009-04-11 0…
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
היי, הציעו לי לרכוש את הכ. מסך Sapphire ATI Radeon HD4830 512MB בפורום מפרטים/ספקים ומארזים, לפני הרכישה, רציתי לדעת האם קיימת יציאת HDMI בכרטיס ? בכל התמונות שחיפשתי נראה כי לא קיימת יציאה כזו. תודה רבה, סופשבוע נעים.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש המלצה על כרטיס מסך יותר מומלץ למפרט הנ"ל (כרגע יריץ רזולציה של 1680 על 1050, בעתיד אולי יותר) מהחנות TMS.CO.IL http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=403653.msg3471220#msg3471220 או שבכלל עדיף לי לחפש במקום אחר משהו יותר משתלם ? ומי נחשב סה"כ ליותר שקט, ה PALIT שבמפרט הנ"ל או דגמים מסויימים של GTX260 ?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כותרת והאם הוא מביס אותו? איזה כרטיס רמה אחת מעל המתחרה מביס כבר את הHD4870? ואם אפשר לראות בנצ'מרקים אז תודה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מוכן להשקיע כ 1000 שח. עכשיו של זוטק עולה 880 שח, אבל של אסוס עולה 1400! האם זה לא בדיוק אותו כרטיס, ושל אסוס יותר חזק? ראיתי עוד כמה כרטיסים בסביבות ה 1000 פלוס מינוס. יעבוד על על מסך 22' ומחשב חדש E8400 דו ליבתי 4גיגה זכרון. עוד דוגמה מהאתר של פנדה: הכרטיס הכי זול של אינוביישן 900 שח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2726_2915&products_id=24772 והכרטיס הכי יקר של אסוס 1700 שח! http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1388_2952&products_id=22576 למה ההפרש העצום הזה? תודה לעוזרים!
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. שיחקתי איזה 4 שעות במשחק the godfather 2 הכל היה מצויין פתאום הגיע איזה קטע שיש סרטון כזה וזה התחיל להתקע יצאתי לוינדוס וזה הביא לי שגיאה כזאת http://www.siz.co.il/my.php?i=udg2miynm0d1.jpg ניסיתי לעשות ריסטרט לא עזר.. התקנתי שוב את הדרייבר הכי חדש של ATI ולא עזר... זה עדיין נתקע ויוצא מהמשחק וכיאילו הדרייבר מפסיק לאחר שסרטון הזה.. מה אפשר לעשות ?? מה זה יכול להיות ??
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס עם יציאת HDTV Out ויש לי טלויזיה תומכת HD רדי שיש לה גם חיבור VGA של מסך מחשב רגיל מה יהיה יותר איכותי אם אני ארצה לחבר את הטלויזיה למחשב? דרך החיבור VGA או דרך החיבור HDTV אל הקומפוננט של הטלויזיה? תודה
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס HD4890 1GB, חיברתי למחשב, כולל 2 חיבורי 6 פינים מהספק ומשם הוא מחובר ל-LCD42 ע"י מתאם מ-DVI ל-HDMI. הורדתי דרייבר+catalyst מעודכנים, לאחר התקנה שלהם וביצוע ריסטרט הבעיה הבאה מתרחשת: יש תצוגה עד למסך הטעינה של ויסטה ומיד לאחר מכן, אין אות. כנראה יש איזה בעיה בזיהוי תצוגה או עם זיהוי HDMI, כי כשאני מחבר את המחשב ל-17" זה עובד. בנוסף, אם אני לא משנה רזולוציה ומשאיר על 640X480- יש תצוגה.
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, יש לי GFORCE 6800GS כבר שנתיים. הבעיה אצלי שהלוח אם שלי תומך ב AGP וקשה למצוא כרטיסים חזקים בAGP. אני מחפש כרטיס חזק למשחקים בעיקר, עם תקציב עד 1000 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי מעוניין בעצת מומחים, בעקבות בעיה עם החברת מחשבים שממנה קניתי את הכרטיס מסך שלי אני צריך לדעת מהו כרטיס המסך המקביל ל Sparkle Calibre Geforce 8800GTS OC 512MB ובבקשה שיהיה מקביל מבחינת ביצועים (שלא יירד ממנו ואפילו במעט) שימו לב שהכרטיס 8800 שרשמתי הוא מואץ (ע"י החברה) אבל את זה אתם בטח יודעים. בכל מקרה , תודה רבה רבה לעוזרים ! זה מאוד חשוב. ליאור
-
- 14 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום... אני בקרוב קונה מחשב חדש והתקציב שלי לכרטיס מסך הוא בסביבות ה2000 שקל... תהיה לי בחדר גם טלויזיה 32 אינץ' FULL HD שאני אחבר אותה לכרטיס מסך... זאת הטלויזיה: http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=717922 אז רציתי לדעת איזה כרטיס מסך אני צריך לקחת כדי שאני אוכל לראות סרטים ולשחק על המסך טלויזיה באיכות הכי טובה שאפשר... וגם הייתי רוצה לדעת מה חשוב שיהיה בכרטיס מסך בשביל שיראו טוב בטלויזיה כשהיא מחוברת לכרטיס... את המחשב אני קונה מהחנות KSP... תודה
-
- 6 תגובות
- 554 צפיות
-
-
נדרש כרטיס מסך שיאפשר הרצת המשחקים הדומים לבאים בצורה חלקה יותר: oblivion supreme commander company of heroes enemy terrytory - quake wars empire earth III המחשב לא חדש, מבוסס על לוח אם Asus A8-N VM CSM הכולל מעבד גרפי אינטגרייטד מעבד AMD 3200 1GB זכרון ספק 300W של HEC תודה
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, רכשתי את כרטיס המסך שבנדון. לצד יציאות ה- DVI יש לו יציאה/כניסה נוספת הדומה ל- svideo. זה לא svideo, ליציאה יש 3 חורים לפינים בצורת משולש (מבנה דומה לשקע החשמל הביתי, אבל בתצורה כללית של svideo) לכבל קוראים ככל הנראה stereo 3d port ויש לי מספר שאלות שאני מבקש לשאול את מי שמבין בזה בבקשה: מה משמשת הכניסה/יציאה הזו? האם אפשר להוציא ממנה tv out? בנוסף לשתי יציאות dvi שעובדות במקביל מול שני מסכים. היכן ניתן להשיג את הכבל הזה? אני שואל לאחר שערכתי חיפוש מקיף ברשת ולא מצאתי תוצאות מספקות. הכרטיס מקצועי אבל לא חדש, אולי זו הסיבה. תודה, אבי
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
הבאתי את הכרטיס היום ובקופסא היה חוץ מהכרטיס כבל דק שצד אחד מתחבר לכרטיס וצד שני !? חח לאן אני מחבר את הצד השני? בלוח אם או מה כי לא מצאתי משהו שזה נראה לי היה הגיוני לחבר אליו תודה. שכחתי דבר אחרון זה הכרטיס שהבאתי תגידו לי בבקשה גם אם זה נקרא דגם טוב או בכלל כרטיס טוב דרך אגב הבאתי את הכרטיס הזה כי יש לי פנטיום 4 אז לא היה צריך משהו יותר מזה .... זה הדגם כרטיס מסך תוצרת MSI דגם 9500GT 1024MB גירסת OverClock תודה.
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי בכרטיס מסך שני יציאות DVI, באחת יש לי מתאם לVGA שלשם הולך המסך מחשב שלי שאיתו אני משתמש ויש לי עוד מסך שאצלו גם יש VGA אבל אין לי את המתאם מDVI לVGA נוסף... האם אפשר לחבר מסך אחד לחיבור ONBOARD בלוח אם ואחד לכרטיס מסך והם יעבדו ביחד או שצריך לרכוש מתאם נוסף?
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
אני לא יודע אם אני מדמיין או לא. היה לי 8400 שיניתי ל-9600 ואני משחק ברשת ב-COD4 ופתאום קל לי להרוג אנשים.פשוט שיפור מדהים. אני מעלה את הסקור בכפול ממה שהיה לי עד היום. אבל האם יתכן שאניח מרגיש נכון? האם באמת יש הבדל בין כרטיסי המסך?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לאחי ויש בעיה עם הfps זהו מחשב i7 עם sli של שתי כרטיס מסך evga 260 הגירסא היותר חזקה שלהם... עכשיו יש לי משהו כמו 100 fps במשחק קאונטר סטרייק שבחשב הישן היה לי 130 וזה היה מחשב לפני חמש שנים... הורדתי את הדריבר מהאתר שלהם לפני כמה ימים והורדתי בהגרות את הsync למסך מה עוד צריך לשנות בהגדרות? יש לי ויסטה 64 ביט.. כמו כן מופיע לי מד בצבע ירוק רק כאשר אני נכנס למשחק ורשום לידו SLI והוא עולה ויורד כל הזמן איך אני מוריד את זה?
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, אבא שלי קנה עכשיו מסך רחב למשרד, וכשבאתי לבקר, ראיתי שאי אפשר לשנות את הרזולוציה לרזולוציה של מסך רחב, והכל נראה מרוח. אמרתי לו שהוא צריך לקנות כרטיס מסך שיתמוך בזה, והוא אמר לי שהוא לא מבין בזה ואני אגיד לו מה להזמין. האמת שגם אני לא מבין הוא לא רואה סרטים או משחק משחקים, אז צריך כרטיס מסך פשוט וזול, שיתמוך ברזולוציות של מסכים רחבים. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 497 צפיות
-