עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tidan26,

שלום! רכשתי כרטיס מסך gtx295 יש לו שני יציאות של dvi ושני יציאות של hdmi יש לי מסך 24 אינץ עם יציאה ל-hdmi ברשותי כבל hdmi חברתי אותו לכרטיס ולמסך הפעלתי את המחשב ובמסך מופיע לי הודעה כבל hdmi לא מחובר מדוע?... ???

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  2. מה בדיוק ההבדלים בין הכרטיסים? הבנתי שזו גרסא מחודשת אחד של השני... ה192 זול עכשיו יחסית... מבחינת ביצועים מה ההבדלים בביצועים בינהם? ומבחינת מחירים מה ההבדלים בינהם?

• 10 תגובות
    • 788 צפיות
  3. אני לא מצליח לחברת את המסך דרך יציאת DVI , אין סיגנל המדובר בכרטיס מסך ati X550 מסך LG W2242T לוח אם abit il9 pro ניסיתי כמובן כבר את כל הפתרונות כמו להחליף כבל , VGA עובד הבנתי שזה בעיה שכיחה בחיבור DVI קראתי בכל מיני מקומות שאולי צריך לשנות משהו בביוס . אם למישהו יש רעיון ?

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  4. שלום לכולם, לאחרונה קניתי מסך חיצוני חדש וחיברתי אותו ללפ-טופ. המסך עובד מצויין חוץ מתופעה ממש ממש מוזרה. כשאני מנסה להציג סרטים, המסך מתחיל להבהב- נהייה יותר כהה, מתבהר לו וככה ממשיך לשחק עם הבהירות. לא במהירות, אלא לאט כזה, פעם בכמה דקות משנה את הבהירות. מה שמוזר זה שזה לא רק הסרט עצמו אלא גם כל האזור למטה- איפה שהפליי, סטופ וכל המקשים, ואפילו שורת החלונות של ה windows בתחתית המסך. הכל מהבהב ביחד עם הסרט. ניסיתי להציג סרטים בתוכנות שונות- אין הבדל. נראה לכם שהבעיה היא במסך? החלפתי גם כבל ועדין לא השתפר. יכול להיות שהבעיה היא בכרטיס מסך של הלפטופ? חשוב להגיד שכשאני לא מציג סרטים אין בעיה. הכל פועל בסדר. אין בעיה של צבעים.

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  5. Started by 108tomer,

שלום, אני מנסה ללכוד וידאו ממכשיר וידאו ברשותי כרטיס מסך sapphire radeon x1950pro חיברתי ל S-VIDEO את הכבל שקיבלתי עם הכרטיס ומהצד השני למכשיר וידאו. מכשיר הוידאו דולק, יש בתוכו קלטת והוא מנגן כלומר במצב play. כשאני מנסה ללכוד את הוידאו באמצעות windows movie maker אני מקבל הודעת שגיאה שלא מותקן התקן ללכידת וידאו עברתי על הרבה מאוד מדריכים ללכידת וידאו ועדיין לא הצלחתי צריך להגדיר משהו כדי שזה יעבוד? חיפשתי בלוח בקרה לא מצאתי משהו שמזכיר את זה כל הדרייברים מותקנים נתקלתי במישהו שאומר שיש לו את אותו כרטיס מסך אבל הוא מוגדר כ TV-OUT בלבד: http://www.tomshardware.co.uk/forum/page-217989_15_0.html יכול להיות שהכרטיס שלי הוא אכן כזה? בקיצור מה צריך לעשות כדי להשתמש בVIVO וללכו…

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  6. שלום, יש לי התלבטות ורציתי לשאול בעצתכם. אני מתגייס כנראה בעוד חודש (בסביבות תחילת מיוני) ורציתי להעביר את הזמן הפנוי שיש לי בלשחק... לפני חודשיים הלך לי הכרטיס מסך, nVidia FX 5500 ומאז אני עובד על הכרטיס מסך המובנה. המשחקים שיש לי הם: FEAR (הראשון), NFS UG2 ,Rome gold edition, Half life 2-Orange box, The elder scrolls Oblivion, ו Crysis (חדש, אפילו לא פתחתי אותו מהנילון). אני יודע שרובם לא ממש חדשים ואני רוצה כרטיס מסך שיריץ אותם בביצועים די גבוהים (חוץ מ crysis שבטח לא יעבוד לי). הכרטיס הישן הריץ הכול אבל לפעמים באיכות כל כך נמוכה שלא שיחקתי בהם (FEAR, Oblivion,NFS). השאלה שניצבת בפניי היא האם כדאי להשקיע יותר מ-300 שקל על כרטיס ברמה די גבוהה או להישאר עם כרטיס ברמה נמו…

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  7. Started by tidan26,

שלום! רכשתי כרטיס מסך דגם: BFG 295GTX אני משחק על רזולוציה של 1920 1200 על ההגדרות הכי גבוהות והמשחקים זזים לאט מדוע?... ברצוני לציין שהורדתי את הדרייברים האחרונים.

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by amirsource,

שלום לכולם, קניתי לא מזמן כרטיס מסך למחשב שלי(תוכלו ליראות במפרט) דרך פנדה מחשבים. כתוב באתר שלהם שזה הגירסא של ה55NM אבל שאני מסתכל בEVEREST אני רואה שכתוב שם 65NM יש סיבה לכך?\=

• 8 תגובות
    • 610 צפיות
  9. Started by _BooM_,

Connect3D vs. PowerColor HD4870 - מה עדיף מבין השניים? שחשוב מאוד זה שליטה במהירות המאוורר דרך CCC (הבנתי שה-Connect3D לא היתן לשליטה במאוורר, האם זה נכון?)

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  10. שלום לכולם הכרטיסים שאני מתלבט בינהם הם כרטיס מסך:1 INNOVISION PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 SP192 CORE 896MB GDDR3 - כרטיס מסך: PowerColor ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe .2 כרטיס מסך :3 PALIT ATI Radeon HD4850 1024MB DDR3 PCIe 1. איזה כרטיס יותר חזק בכללי 2. איזה כרטיס מתאים למפרט הבא לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ₪452 מעבד INTEL QUAD CORE Q6600 2.4 GHZ 8MB דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT מארז: RAIDMAX APEX w/o PSU ספק כוח: CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VXEU ידע כללי המחשב ישמש אותי לגיימינג וHTPC ואני מתכנן לקנות ט…

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  11. Started by idanaz,

שלום חברים אני מעונין לרכוש כרטיס מסך מה עדיף ASUS EN 8800GS TOP מחבר שלי חדש בקופסה שקיבל מארה"ב ב 450 ש"ח (לא נעשה שימוש) או 9600 GT בסביבות ה 600 ש"ח תודה עידן

• 7 תגובות
    • 570 צפיות
  12. Started by assi,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך למשחק היחיד שאני משחק - הפרו אבולושן. קניתי מחשב חדש לאחרונה - Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz עם זיכרון של 2 ג'יגה ומסך חדש T220 של סמסונג ("22). איזה כרטיס מסך הכי יתאים לי ( גם לסדרות הבאות של המשחק שייצאו ) לדעתכם כדי לשחק באיכות גבוהה במשחק, בתקציב לא בלתי מוגבל? אם צריך לספק עוד נתונים, אשמח לתת.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by redti,

שווה לעשות בלאגן בשביל לעבור מhd4850 512 mb לכרטיס הנ"ל ? והאם ספק 380 watt יספיק לי בשביל הgtx 260 הוא מספיק בשביל הHD4850 ..

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  14. שלום, אני עומד לפני קניה של כרטיס מסך, בעיקר למשחק פיפה 2009 על מסך של 22 אינצ' . מה עדיף בין שני הכרטיסים שרשמתי בכותרת? פתוח להצעות אחרות בתקציב של 350 ש''ח. תודה קישורים לשני הדגמים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_3136&products_id=24614 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2826&products_id=23926

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  15. Started by WUID,

אהלן לפני שבועיים רכשתי את הכרטיס הנ"ל והיום הגיעה גם הטלוויזיה ... אני רוצה לחבר את הטלוויזה אל הכרטיס דרך יציאת ה HDMI , יש הגדרות מיוחדות שאני צריך להפעיל ב CCC כדי לצפות במסך (32" HDREADY) כמו הכרטיס קול המובנה שבכרטיס... ? בנוסף : רכשתי את הכבל : http://www.consumer.philips.com/consumer/en/sa/consumer/cc/_productid_SWV3545_10_SA_CONSUMER/HDMI-cable+SWV3545-10 ורציתי לדעת עם הוא מספיק טוב ? הכבל עדיין סגור בקופסא... תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  16. Started by ניר.,

מישהו יודע את הדגם המלא של הכרטיס מסך המופיע להלן ?

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by sPoiled,

כותרת. המערכת : E5200 P5KPL - CM 2GB 405W, תודה לעונים .

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  18. Started by carman6,

יש לי לוח אם ASrock k7vm3 ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש שתואם ללוח. אני די בטוח שהסלוט הכי חדש שיש ללוח זה AGP אז אתם יכולים למצוא לי כרטיס מסך חדש תואם בטווח מחירים עד 500 שקל ועדיף פחות. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  19. אהלן, כרגע יש לי Geforce9800GT אני לא מרוצה ממנו גם עובר למאקינטוש, אבל יש לי צורך בכרטיס מסך למשחקים. המפרט הינו: CPU: E8400 MOTHERBOARD: GIGABYTA 45DSL RAM: DDR 2 4GB 1000MHZ איזה כרטיס מסך יתאים לי? אפשר גם קצת יותר במחיר.

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  20. אהלן כולם, קניתי כרטיס מסך פשוט (רוצה לחבר 2 מסכים). כיום קיים כרטיס מסך on-board. האם ברגע חיבור הכרטיס החדש תווצר התנגשות בין 2 הכרטיסים? האם צריך לבטל את הכרטיס on-borad קודם? אם כן, איך? (דרך ה-device manager?) לא יודע אם זה עוזר, אבל הוא כרטיס pci-e. תודה,

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  21. Started by defoler,

אני יודע שה gtx 285 sli נותן יותר מה 295, אבל כמובן עולה יותר, ובאותו מחיר אפשר להוסיף כרטיס שישמש לפיזיקה בלבד (כמובן שלא כל המשחקים דורשים, ורובם לא), ועדיין יהיה לי slot פנוי בלוח אם בשביל עוד כרטיס בעתיד (אם יהיה שווה להוסיף עוד אחד). כמובן שיהיה אפשר להוסיף בעתיד ל SLI עוד כרטיס, ולעשות 3-way אם יהיה כדאי בעתיד.

• 58 תגובות
    • 4.5k צפיות
  22. Started by amirx19,

אני מעוניין להציג FLASH על שלושה מסכים אחד ליד השני בפריסה של תמונה ולא תמונה זהה בשלושת המסכים.גודל המסכים הוא 22 כך שהרזולוציה יוצאת 5040 על 3150 .מה הפתרון הכי יעיל לנושא.אין מגבלת תקציב.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  23. החתדשתי בטלוויזיה LG 53FR 32" עם FULL HD, המסך של המחשב מחובר ליצאה אחת בכרטיס מסך דרך DVI, וביציאה השניה הטלוויזיה מחוברת דרך כבל HDMI-DVI. הבעיה היא השולחן עבודה שלי "התרחב" ובמקום לראות אותו דבר בשני המסכים אני רואה חצי על כל מסך, ככה: http://up55.siz.co.il/up2/m5hgmgzywmjq.jpg איך אני עושה שיראו אותו דבר בשני המסכים? אם זה חשוב יש לי את הכרטיס מסך 8800GTS

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  24. הי קיבלתי הצעה ב KSP למחשב שכולל כרטיס מסך Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E בפורום מפרטים הציעו לי להחליפו ב Quadro FX570 של Nvidia או לחילופין ה-FireGL V3600 של ATI. התוכנות בשימוש עיקרי במחשב: REVIT, ארכיקאד, אוטוקאד, פוטושופ, פאואר פוינט, בשימוש משני: 3DMAX, פרמייר אשמח לקבל התיחסות לכרטיס המתאים לי ביותר בסביבות תקציב של 1000 ש"ח. אם הכרטיס הזה מחייב רכיבים אחרים (מעבד, לוח אם וכד') מסוג מסוים אשמח לדעת על כך שכן אין לי מושג ירוק בחומרה... תודה.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  25. Started by huber,

שלום. אני מחפש היכן מוכרים מתאם מ VGA ל SVIDEO (עדיף) או ל RCA. אני מדבר על מוצר שכזה: http://store.ibiao.com/retail/catalog/images/computers/c040.jpg רצוי באיזור נתניה והסביבה אבל אם אין בכל מקום אחר בארץ (בחו"ל כבר מצאתי).

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.