עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by SpidiMan,

מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה, של ג'יגהבייט http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2181 ביחס לחברות אחרות שמיצרות את אותו כרטיס (MSI, ASUS, וכו') הוא מציג ביצועים טובים יותר ? פחות טובים ? שווה ללכת עליו או עדיף חברה אחרת ? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אתם יודעים הרי יש היום LCD עם 240 הרץ אבל זה תלוי כמה הכרטיס יכול לשדר לא??? LG בקרוב משיקים מסכים עם 480 הרץ (3d redy) ונראה לי צריך יותר מכרטיס אחד כדי שיתמוך בזה ב-1080P ..... אז איך יודעים ??

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. כרטיסי ה-Radeon Pro החדשים של AMD מתווספים רשמית להיצע השדרוג של אפל - והמחירים לא זולים כלל לכתבה

4. אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך Leadtek Geforce 4 MX460 My VIVO, אל תמליצו לי על כרטיס אחר כי אני צריך את ה-VIVO בשביל להעביר סרטים מהמצלמת וידיאו שלי, אז Radeon 9000 PRO לא בא בחשבון כי אין לו VIVO. רציתי לדעת מה מקבלים עם הכרטיס הזה, חשפתי באתר של Leadtek אבל רשום רק אילו תוכנות מקבלים איתו, מקבלים איתו את המתאם של DVI TO VGA? {או הפוך}? מקבלים איתו את המחבר של ה-VIVO שנכנס לכניסה שעל הכרטיס ומפצל אותה לכל מיני כניסות? {כמובן שמה שאני לוקח הוא עם VIVo}. ומקבלים את הכבלים? רשמתי דחוף כי אני רוצה להזמין את הכרטיס עוד הערב. תודה מראש, DINO.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by galmsi,

היום ברצתי בדיקה בתוכנה VANTAGE והופתעתי לגלות שה 5870 שלי נותן תוצאה של P9000 ואני לא יודע למה ? בבקשה אני מבקש את עזרתכם המערכת היא : AMD PHENOM X6 T1090 כך שלא ניראה לי זה מה שמגביל אותו תמונות מהתוכנה GPUZ: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ^Z^,

תהנו נב - גנבתי לterjen ול3dgod את הג'וב ;D

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם, לאחרונה קניתי GeForce 4 MX 440 וחיברתי אותו למחשב שלי במקום ה - Voodoo 3 3000 שהיה לי עד עכשיו. המחשב שלי הוא Pentium 3 - 550mhz / Ram - 128MB. לאחר שחיברתי את הכרטיס החדש התחילו להופיע לי כל מיני בעיות: - תפריטים של חלונות הוכפלו - צבעים של תפריטים השתנו עד שגם נעלמו לגמרי בקיצור נראה שאין התאמה. התקנתי את ה - driver המעודכן מ - Nvidia ולא עזר. התקשרתי לחנות והיציעו לי להגיע ולהחליף. רציתי לישאול: לאיזה כרטיס כדאי להחליף ? איזה כרטיס יעבוד בצורה האופטימלית על המחשב שלי ואצליח לשחק ברמה גבוהה במשחקים חדשים ? (אני מודע לעובדה שכנראה GTA3 כבר לא ירוץ על המחשב שלי למשל...). התקציב הוא 350 ש"ח ואולי אוסיף עוד איזה 50 - 100 ש"ח אם תיהיה המלצה על כרטיס טוב במיוחד.…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם. אני חייב ורוצה לשדרג את ה- RADEON 9800 PRO שלי. כרגע, אין לי זמן להחלפת לוח ל- PCIEXPRESS אז אני מדבר רק על AGP. בפעם הקודמת אמרו לי לחכות ל-6800GS ואחרי שהוא יצא מסתבר שהוא לא הקניה הכי טובה. אז מישהו יכול להגיד מה הכי ממולץ כרגע? בטווחים של 1000-1500 ש"ח? אם אפשר גם באיזה חנות. תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי כרטיס מסך ATI 9200SE, בכרטיס יש שלוש יציאות CRT,DVI,S-VIDEO אני מעוניין לחבר שני מסכי CRT לכרטיס וככה לעשות dual desktop (כלומר דסטופ אחד שנמשך על שני מסכים) אפשרי ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by kobikl,

המפרט: [pre] Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 3 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4 530, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name MSI 915P Combo-FR (MS-7058) (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR DIMM, 2 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Grantsdale i915P System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS Type AMI (02/23/06) על הכרטיס להיות מותאם למערכת. תקציב: מקסימום 500 ש"ח אבל זה רק אם זה כרטיס שיוכל לשמש אותי הלאה. אם לא, אסתפק בכרטיס יותר זול עם ביצועים סבירים. לגבי רזולוציה אני לא בטוח (כיוון שכרט…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. וכרטיס מסך של gainward Geforce 4 Ti4600 , וואהו הם מגיעים כמו חבילות ליגו ענקיות , והם מספקים בכל חבילה 7 דיסקים , ובתוכם משחקים ! . החבילה של Gainward מכילה גם כרטיס של חיבור DV - firewire למחשב . הם מפלצות , מגיעות כמו ייצורים מוזרים עם כל הצלעות קירור שלהם. הכל בשביל מחקר בגראפיקה .

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Yeonatan,

התקציב הוא 1000 שקל ככה ובניתי על ה6850\6870 המפרט שלי: ספק:TT FAN 14CM 450W כרטיס מסך:250GTS מעבד: E7500 זיכרון ראם:4 800MHZ DBT GEIL מארז M5 עם 3 מאווררים מה שבעייתי זה הספק שעובר תדרישות של הכרטיסי מסך בלחץ.. והאם המעבד בעייתי גם כן ואני צריך להחליף אותו? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by swisaman,

היי חברים אני כרגע עם HD5850 ששרד אצלי 4 שנים... ברצוני להחליף אותו באלטרנטיבה קרירה עם פוטנציאל OC,כמובן ששיפור בביצועים יתקבל בברכה אני מחפש משהו קריר וטוב במחיר של 600-700 ש"ח,רצוי שהביצועים יהיו יותר טובים וחובה שיהיה לו פוטנציאל OC מכובד. אני טיפה מוגבל בחנויות,KSP או איבורי זה המבחר שלי...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אחרי ההצגה של ה-GeForce GTX 1080 השולחני והזינוק הגדול בביצועים שהוא מציע, היצרניצ הטאיוואנית מספקת לנו טיזרים לקראת חשיפתו של מוצר נייד מהדור החדש אשר עשוי להעניק שיפור אדיר משל עצמו תערוכת Computex לשנת 2016 כבר נמצאת ממש מעבר לפינה, ונראה שכל שחקניות שוק החומרה כבר מוכנות אליה עם מיטב התותחים הכבדים שהצליחו לגייס. אחת מהבולטות שבהן היא אסוס, שללא ספק תנצל את התערוכה בשוק הביתי בכדי להפתיע אותנו בשלל הקטגוריות בהן ניתן למצוא את מוצריה – ועתה אנחנו זוכים לטיזר מעניין מאוד ממנה, שמציע לנו פרטים ראשונים אודות בואה של ארכיטקטורת ה-Pascal החדשנית של NVIDIA לעולם המחשבים הניידים. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A2%D7%95%D7%93-%D7%9E%D7%94%D7%A4%D7%9B…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שמתי voodoo 5 5500 64mb על מחשב עם ווינדוס אקס פי, בפעולות של דיירקט איקס 7 ש DXDIAG מבצע הוא עובד יפה אבל באותו רגע שאני מנסה להפעיל כל משחק אחר הוא עובד בדיירקט איקס שמונה שמובנה בתוך האקס פי, גם אם אני מנסה לשחק קאונטר סטרייק הוא קורס, למרות שקאונטר סטרייק זה DirectX 7. בקיצור, הכרטיס לא תומך לי בדיירקט איקס 8 אפילו כשאני מנסה להפעיל משחקים שלא דורשים דיירקט איקס 8 מה עושים? הדרייבר הכי מעודכן הורד מהאתר www.voodoofiles.com האם יש אפשרות להסיר את דירק איקס 8 מהאקס פי ולהתקין דיירקט איקס 7 ? אולי אפשרות אחרת ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by SyndromE,

חשבתי שכדאי ליידע את מי שמעוניין בשילוב: http://physxinfo.com/news/6496/hybrid-physx-mod-1-05ff-is-available/ להורדה ומידע נוסף: http://www.ngohq.com/graphic-cards/17706-hybrid-physx-mod-v1-03-v1-04ff.html

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by thedarkman,

האם אני יקבל את המקסימום של הביצועים עם הכרטיס מסך HD5850 ועם המסך SAMSUNG T220 הוא 22 אינץ? האם כדאי לי להשאר עם המסך הזה או להחליף למסך 24 אינץ? מה אתם מציעים לי? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by dorlt,

אני כנראה עוד כמה ימים מזמין מחשב חדש (מיועד למשחקים ולחיים ארוכים), הדילמה הגדולה שיש לי היא האם לבחור בין הHD4850 הביצועיסט אבל החם והרועש לבין http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1132 שהוא יותר קר מהשני אבל לא ידוע לי לגבי הרעש והצריכת חשמל. ידוע לי שה4850 לוקח את ה88GT בביצועים, אבל העניין של הרעש והחום מפריעים לי, ראיתי שיש דרכים "פנימיות" למתן את החום ואת פעולת המאוורר (ככה שיורד הרעש) אבל אני לא מתכוון להסתבך איתן, רציתי לדעת גם אם ה4850 אמור ל"חיות" הרבה זמן למרות החום שהוא פולט? או שיש סיכון גבוה שהוא ישרף? אגב של איזו חברה מומלץ לקחת של GECUBE או של CONNECTD3D? (אותו מחיר)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ברק,

http://www.firingsquad.com/hardware/gigabyte_3d1/ אחרי קריאה מעמיקה של הכתבה אני ממש מאוכזב. האמת אני לא מבין למה אנשים בכלל יקנו את הכרטיס הזה שחובה לקנות אותו אם הלוח המיוחד הספציפי של גיגבייט.... אין ביצועים מדהימים או פיצרים חדשים. חבל ציפיתי למשהוא נחמד

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הינה קישור לאתר http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N68T256DH.htm# תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ablabl,

קניתי לפני כחודש את HD4670 של רדאון ראיתי שיש לו אפשרות להעביר קול דרך החיבור HDMI ניסיתי ונסיתי אך ללא הצלחה... אם משהו יודע איך עושים את זה אודה לו מאוד על העזרה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום כולם! אחרי שכבר מאס לי מהמשקפי Anaglyph (תכלת-אדום) שלי, החלטתי לחפש דרכים אחרות לראיית תלת מימד. ואז מצאתי את הדרך הזאת: ע"י שימוש בשני מסכים (לא משנה LCD או CRT או גם וגם, העיקר שגודל המזך יהיה זהה) ומראה, אפשר לראות משחקים בתלת מימד! הערות: זה עובד רק עם כרטיסי מסך מכל הסוגים, עד סדרה 7 כולל (סדרה 8 תעבור כשNVIDIA יזכרו להוציא דרייבר כזה ל-8800...). לזה צריך: ForceWare גירסה 93.71, להודה מכאן: http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71.html , ואת הדרייבר ל-3D Stereo, להורדה מכאן: http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1511 . קודם קצת על העיניים שלנו: איך אנחנו רואים תלת מימד בחיי היום יום? כל עין רואה מראה קצת שונה. אם משהו קרוב אלינו, השוני בצורה שכל…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by FFOP,

איזה מסך 17 הכי טוב 1400ש"ח ב 2000ש"ח! ?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. ברשותי הכרטיס הזה: non reference sapphire 6950 מי שמכיר יודע שהכרטיס לא נפתח ל6970.. השאלה שלי היא האם עדיף לי לקנות אחד נוסף משומש ב700-800 ש"ח ולעשות CFX או להוסיף קצת כסף, לקנות כרטיס חדש ולנסות למכור את הכרטיס הזה.. הסיבה שאני אומר לנסות למכור היא כמו שהזכרתי... הכרטיס הוא לא בעל ביוס כפול ולכן קצת קשה למכור אותו.. ניסיתי לגגל קצת תוצאות בנצ'מארק בנושא אבל לא הצלחתי להגיע להחלטה כי התוצאות שונות מבדיקה לבדיקה, אז אני צריך את דעתכם..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by zivM,

אז לבסוף לאחר המון התלבטויות וירידת המחירים המטורפת ,צצה לי עסקה משמים כרטיס של GAINWARD חדש +סיילנסר מותקן עליו (עובד מצויין) כולל אחריות ב1200 שקלים. כרטיס 256 מגה 256 ביט כמובן. עסקה טובה? מה אתם אומרים? יש בעיות מיוחדות\הצעות שצריך לדעת לפני קבלת הכרטיס? עידכון דרייברים? ודברים נוספים? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים