עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by silverblue23,

יש לי אפשרות לקנות evga geforce 7600GT ב750 שקל, השאלה שלי האם המחיר בהשוואה למחירי שוק הוא נורמלי ? ועוד שאלה..כרגע יש לי את הati x300se - האם אני ירגיש הבדלים חדים במשחקים כמו , wow ,oblivion במעבר לג'י פור0? כל תגובה והצעה תתקבל בברכה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by master,

שלום אנשים, גמר חתימה טובה... יש לי מערכת מחשב די ישנה: amd 1.7 asus a7v 333 512 mb pc 3200 נכון לעכשיו יש לי את הכרטיס ati 8500 le שכבר לא מריץ כמעט שום משחק. איזה כרטיס יעבוד ויריץ משחקים הכי טוב על המחשב שלי? אני לא מבין כלום בתחום ואני מתלבט אם לקנות ati9800 pro או 6600GT או אולי יש כרטיס מסך אחר יותר טוב מהשניים הנ"ל? אשמח לקבל כל המלצה ודעה...אני גם חושב לקנות כרטיס מסך יד שנייה כך שאוכל לקנות כרטיס כמה שיותר טוב בתקציב הנמוך שיש לי...

3. השחקנית האדומה מכינה יורש ראוי לאחד מכרטיסי המסך הכי טובים שלה לכתבה: http://hwzone.co.il/אלוף-שוק-הביניים-הבא-amd-תחשוף-בקרוב-את-כר/

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. ספקית ניידי גיימינג סקנדינבית מציגה דגם ראשון עם כרטיס המסך הנייד העוצמתי ביותר מהדור החדש של NVIDIA, ומספקת לנו אישור לכמה מהדיווחים אודות מאפיינים ותאריך ההשקה המיועד שלו בתערוכת Computex 2016 קיבלנו מגוון חצאי פרטים והכרזות עמומות אודות מה שעתידות להציע לנו הגירסאות הניידות הראשונות של ארכיטקטורת ה-Pascal העוצמתית והיעילה עד מאוד מבית NVIDIA – וכעת עוד חלק בפאזל המסקרן הזה מגיע תודות למשווקת ניידי גיימינג שבדית בשם IVY. אותה IVY המדוברת הוסיפה לאתר הרשמי שלה דגם חדש, אשר זמין לרכישה מוקדמת כבר עכשיו עם משלוחים ראשונים שאמורים לצאת לדרך ב-29 ביולי 2016 – והוא מתבסס על כרטיס ה-GeForce GTX 1080M, עם 8GB של זכרון GDDR5 גראפי. הנייד עצמו הוא כנראה לא יו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. המפרט שלי בחתימה, ושימו לב שהמארז קטן אני מחפש את הכרטיס למשחקים שנותן את המקסימום תמורה למחיר של עד 1200 עם אפשרות חריגה במידת הצורך. בלי הרבה שאלות והעיקר שארגיש שיפור עצום מהכרטיס הונכחי שלי שהוא גם בסדר אך הגיע הזמן להשתדרג. הבנתי שאמורים לצאת עוד כרטיסים בקרוב, אני יכל לחכות עד שנה במידה ושווה (ממש לא דחוף) המפרט: מעבד : AMD Ryzen 5 3600 AM4 Box לוח : Gigabyte B450 AORUS M4 זיכרון :1333mhz kingston 2048x2ועוד 1600MHZ 8gbX2KINGSTON סה"כ 16GB כרטיס מסך : GTX960 GDDR5 2GB דיסק קשיח 1 : Crucial M500 CT240M500SSD1 240GB SSD MLC SATA III דיסק קשיח 2 : WD 1TB 7200RPM 32MB GREEN SATA2 מארז : ANTEC Case P5 ספק : A…

6. שומש בשני מחשבים. נקנה ב2019. כמה לדעתכם אני יכול לדרוש עליו אם אני מוכר אותו?

7. Started by avigdo,

מציעים לי לבחור בין 2 כרטיס מסך באותה עלות: ABIT GFORCE 3 128MB TI200 ABIT Gforce 4 MX460 64MB DDR DVI TVOUT השימושים יהיו עריכת וידיאו (חובבן) ומשחקים (לא מן המסובכים). הכרטיס ישתלב בפנטיום 4. מה עדיף ולמה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by coco,

יש לי את ה Radeon 9700pro של Sapphire . (8rda+ ו- xp 2400+, winbond 256 3200 התקנתי freelancer ו- C&C generals ובשנייהם יש בעיות חמואות של יציבות. באמצע המשחק המחשב נתקע ומאתחל, או סתם כותב הודעה של General protection error, או critical error, וברוב המקרים כתוב בהודעות שגיאה משהו עם 9700. יש לי ati catalyst 3.2 (הכי חדש) וnforce 2.13( הכי חדש) . זה בטוח לא בעיה של חום. יש לי vantec areo flow, והטמפ' לא עוברת את ה 46 מעלות בזמן מאמץ (ישר אחרי שהמחשב מאתחל מהתקיעה אני רואה שהטמפ' לא גבוה). יש לי גם את הבעיות האלה ב SPLINTER CELL ו-, UNREAL2 , harbinger, vietnam: line of sight אם מישהו נתקל גם בבעיות האלו אז שיגיד לי...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי מחשב בן 3, היתה נפילת מתח וככל הנראה נשרף הכרטיס מסך GeForce 8800GTS 512mb . אני לא גיימר אבל אח שלי אוהב לשחק במשחקים חדשים וצריך שהם ירוצו סבבה, ככה שאין לי צורך בכל מיני מפלצות מקוררות עם חנקן נוזלי ותחנת כח קטנה.. אשמח לקבל הצעות כי אני ממש לא מעודכן אם זה עוזר אז המפרט הוא בגדול כזה intel core 2 duo E8400 GIGABYTE GA-P35-DS3L ספק 460W 4 giga ram תודה רבה על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by DAVIDKI19,

מופיעות מדי פעם זה לא פיקסלים כי הן זזות.... בדקתי את המחשב ב3DMARK ולא הצלחתי לראות אותן הרצתי CALL OF DUTY והן היו קצת.... הם מופיעות במסך הראשי של הוינדוס וכשאני נכנס לאופרה הן כאילו נעלמות משהו לא מובן...... המפרט שלי וינדוס 7 64 ביט אולטימייט I5 750 GTX 275 של אסוס 896MB 4 ג'יגה של זיכרון תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Decktor,

שלום לכולם יש לי בעייה כזאת הMsi GeForce 4 ti 4600 שלי לא מוכן לעבוד על AGP 4X הלוח אם שלי הוא 7vtxh+ של Gigabyte כל פעם שאני משנה בביוס ל AGP 4X המחשב עובד עד הרגע שאני מנסה להפעיל איזה שהוא משחק או כל דבר גרפי אחר החלק המעניין זה שוא נתקע אפילו לפני הגרפיקה (ב3DMARK 2001 הוא נתקע לפני מסך האפשרויות למשל) ברגע שאני שם AGP 2X הכל עובד מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by zerocool15,

הנה אנו חשים לקנות כרטיס מסך חדש וטוב. המשחקים של היום שחשבנו שהם יהיו תואמים לכרטיס המסך הם כבר העבר. כיום בשוק המשחקים הופכים תהליך של שינוי, בעבר היינו יכולים לשחק עם כ.מסך מעולה וזיכרון גבוה עם משחקים שאפילו לא מתקרבים לרמה של הכרטיס. אבל כיום כמו משחקים באטלפילד 2 או ניד פור ספיד mostwanted, כבר דורשים וידרשו 128 זיכרון. עכשיו ברגע זה כשמחק באטלפילד 2 יצא הוא דורש 128 זיכרון של כרטיס ו512 של זיכרון מערכת אז מה יהיה?? אין לנו כסף לכרטיסים חזקים עם כמות זיכרון של 256... המשחקים עושים דרכם מאוד טוב, מעלים דרישות מערכת אבל המחירים לא יורדים. תגובות בבקשה. Deom System Requirements Windows XP (32-bit) with Admin rights 1.7 GHz Pentium 4 / Athlon XP or greater 512 MB or m…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by asilic,

חשוב לציין שלא נעשה אובקלוקינג כלשהוא רציתי לדעת אם זה טוב ושהכל עובד כמו שצריך לינק לציון

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by altera06,

שלום, לאחרונה חשבתי לקנות כרטיס מסך חדש ויש משהו שאני לא מבין לגבי directx. לפי מה שהבנתי, directx 12 צפוי להיות במשחקים החל מ-2015, לכן אני רוצה שהכרטיס שאקנה עכשיו, יתמוך בו. לא נראה לי הגיוני לקנות עכשיו כרטיס שתומך ב-11 ושעוד שנה הוא כבר לא יתמוך בטכנולוגיה הקיימת בשוק. פה זה מסתבך... נניח שאני רוצה לקנות כרטיס AMD RADEON מסדרה R9, נניח שמדובר ב-דגם 290. בחרתי את הדגם הזאת כדוגמה בלבד, השאלה שלי רלוונטית לכל הדגמים, וגם לגבי כרטיסי NVIDIA. בלינק הבא כתוב שכל הכרטיסים בסדרה תומכים ב-12. http://www.amd.com/en-gb/products/graphics/desktop/r9 אם נלך לאתרי היצרניות, נראה שכתוב שזה תומך ב-11.2 http://us.msi.com/product/vga/R9_290_4GD5.html#hero-specification http://www.giga…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by idanagam,

שלום לכולם. אני מחפש כרטיס בתקציב 500-700 ש"ח. המחשב שלי הוא מחשב פשוט: לוח: MSI 945 GCM5 V2 ספק: G-pro DR-B500E (500W). זכרון 1GB. איזה כרטיס אני יכול לקנות שיהיה מתאים ללוח ולא ידרוש שידרוגים של ספק/לוח/מארז אבל ישפר את הביצועים של משחקים כגון HL2, CSS ודומיהם? לפי מה שאני זוכר אפשר לקנות כרטיסים די טובים בסכום זה השאלה היא אם כדאי להכניס אותם למחשב כזה או שיותר מתאים להסתפק במשהו באיזור ה-500 ש"ח?.. תודה

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by bareli,

מישהו יודע היכן מתקנים מסכים במחיר סביר?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by BOMBADIR,

שלום לכם..יש ברשותי כרטיס 6600GT גרסאת האקסטרים של לידטק שבא אם אובר קלוק מובנה... והייתי רוצה לקנות עוד כרטיס 6600GT יד שניה למטרת SLI ... השאלה שלי היא...מספיק שהצ'יפ יהיה זהה ?...בלי קשר לחברה או אובר קלוק?.. כלומר כרטיס אחד לידטק וכרטיס שניה ג'יגה בייט ...זה אפשרי?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. הכותר העדכני והתובעני של יוביסופט זוכה לדגם ייחודי של ה-GeForce GTX 1080 Ti שישווק לצידו לכתבה

19. Started by ^Z^,

תהנו נב - גנבתי לterjen ול3dgod את הג'וב ;D

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by zivM,

אז לבסוף לאחר המון התלבטויות וירידת המחירים המטורפת ,צצה לי עסקה משמים כרטיס של GAINWARD חדש +סיילנסר מותקן עליו (עובד מצויין) כולל אחריות ב1200 שקלים. כרטיס 256 מגה 256 ביט כמובן. עסקה טובה? מה אתם אומרים? יש בעיות מיוחדות\הצעות שצריך לדעת לפני קבלת הכרטיס? עידכון דרייברים? ודברים נוספים? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by MentalisT,

לא מזמן קניתי HD4670.. חיברתי אותו דרך כבל HDMI לטלויזיית טושיבה 26 אינצ' שלי.. עכשיו כשאני מנגן HD משום מה המעבד עוד מתאמץ במקום שהכרטיס מסך יוריד ממנו את העומס... הפנטיום 4 המסכן שלי עוד איכשהו סוחב 720P אבל 1080P ו1080I הוא לא סוחב... איך בעצם מפעילים את הUVD? יש איזה משהו שצריך ללחוץ עליו שאני לא יודע?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני משחק ברזולוציה 1680X1050. אני משחק בכל הז'אנרים. נכון לעכשיו ברשותי 460GTX 768MB שמתחיל להראות סימני גיל. Rift רץ סביר בלי צללים ו-AA, משחקים כמו ANNO 2070 ו-Shogun מקרטעים ואפילו Deus Ex HR מקרטע עם DX11. Nvidia ו-AMD לדעתי פישלו בהשקה ובתמחור. בין 7850 ל-7870 יש פער מחירים אדיר ולא מוצדק. Nvidia כנראה חושבים שכולם קונים כרטיס מסך ב-500$ ולא טרחו להשיק כרטיסים לשוק הביניים. מצד אחד 7850 שנותן תמורה טובה למחיר, אבל אני לא יודע אם מדובר בשדרוג משמעותי ל-460GTX המזדקן שלי. מצד שני 670GTX מפלצת ביצועים שדרוג אדיר בהשוואה ל-460GTX בתג מחיר גבוה מאוד. מה עושים? חוסכים או שוברים קופת חסכון?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי לוח של ג'יגבייט G31M עם מתאם גרפי מובנה ללא יציאת DVI. רכשתי מסך 2209WA שתומך בחיבור דיגיטלי, ורציתי לשאול אם זה ישפר לי במשהו את איכות התצוגה אם אוסיף למחשב כרטיס מסך תומך DVI. השימושים הם גלישה ועבודה עם טכסטים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by x-filer,

האם כיום בצאת וינדוס 7 קיימת משמעות לרכישת כרטיס תומך D11 בביצועי הכרטיס כלומר אני אחווה ביצועים משופרים ? אבקש דעה בהתבסס על ידע מקצועי

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by blackorder,

אשמח אם תגידו לי איזה דגם של hd5770 כדאי לי לקחת

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים