עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם. ברשותי לוח אם Gigabyte GA-M55S-S3 v2 רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יחסית חדש אוכל לקנות שיתאים ללוח אם הנ"ל. ברשותי כרגע GeForce 8800 GTS (320 MB) וברצוני להשתדרג. ברשותי ספק כוח ELT400AWT האם אני צריך לשדרג גם אותו? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אתם יודעים הרי יש היום LCD עם 240 הרץ אבל זה תלוי כמה הכרטיס יכול לשדר לא??? LG בקרוב משיקים מסכים עם 480 הרץ (3d redy) ונראה לי צריך יותר מכרטיס אחד כדי שיתמוך בזה ב-1080P ..... אז איך יודעים ??

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by !elad!,

שלום יש לי כמה שאלות : זה המפרט של המחשב שלי : Pentium D 945 3.4ghz dualcore asusp5ld2 wd1600js - wd 160gb aeneon ddr-2 667 512x2 ati radeon x1800GTO 256mb זה המחשב שלי קניתי אותו לפני חודש וחצי בערך עכשיו המאוורר של הכרטיס מסך עושה הרבה רעש שאני משחק במשחק על הגדרות גבוהות .. מה אני יכול לעשות עם זה? האם זה קשור לקירור ? אשמח עם תענו לי כי אני מוטרד מאוד.. שאלה שנייה : אני משחק במשחק קונטר סטרייק סורס ולחבר שלי יש את הכרטיס מסך ati radeon x1600pro ושאני משחק הFPS אצלי הוא 100 בקושי כל פעם יורד ועולה בחזרה.. אצלו הfps באותה מפה הוא מגיע ל200 ועובר אותו.. איך זה הגיוני? הכרטיס מסך של הרבה יותר חזק משלו ועולה יותר יקר גם... אלה השאלות שלי מצטר שקצת ארוך.. תודה רבה..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Sifo Jen,

שלום, ברצוני להכנס לעולם התלת מימד, לבנות דגמים, סרטונים ואולי גם מנועים גרפיים בסופו של דבר. משהוא יכול להסביר לי מי מספק כאלו שיעורים ובכלל מה אני צריך לדעת בשבל זה? תודה. יאיר.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by FatherBoard,

יש בביוס דבר כזה. מה זה? (זה מוגדר אצלי על 64MB. יש לי ג'יפורס 4 טי4200 128MB). ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. הכותר העדכני והתובעני של יוביסופט זוכה לדגם ייחודי של ה-GeForce GTX 1080 Ti שישווק לצידו לכתבה

7. לפי מה שקראתי פה אתר איפשהו ראיתי שפעם היה אפשר ועדין אפשר לחבר שני כרטיסי מסך מסוג וודוו ....עכשיו רציתי לשאול אם זה אפשרי לחבר וודו 3 PCI +ודוו 3 AGP.....ואם לימשהו יש המלצה וידע איך עושים את זה יעזור לי.....ואם צריך איזשהו כבל מיוחד או שפשוט צריך את הכבל עם המספר פינים הנכון.... ממש תודה לכל מי שיעזור לי! ;D

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by GRiM,

יש לי אפשרות לקנות Leadtek 7800GTX או Powercolor X1900GT באותו מחיר (1300 ש"ח), איזה כרטיס עדיף?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. איך המשחק MW פועל אם הכרטיס READON X700 256 MB??? מדיום??או יותר או פחות?? ואיך גם פיר פועל על הכטיס מסך הזה?? עדיך משהו שיש לו תכרטיס יגיד לי איך הוא.. אה ויש לי 1.6 מעבד , 512 זכרון המעבד הורס אבל חפיף

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by sausage,

ה-9800pro שלי מת. אני צריך כרטיס מסך AGP זול שלא יהווה ירידה בביצועים. יש רעיונות? מחיר עד 800 ש"ח. עדיף לכיוון ה-600. x800GTO (עם ליבה 423 כנראה) יעשה את העבודה? http://zap.co.il/model.asp?model_id=424453

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש לי כרגע מחשב intel core 2 duo 2.2 ghz... ויש לי כרגע כרטיס מסך של raedon xpress 200 series..כן אני יודע שהוא גרוע.. אני רוצה להחליף..השאלה שלי היא אם אני יכול להחליף את הכרטיס מסך שיש לי בכרטיס של nvidia..או שאני חייב להישאר עם radeon? תודה לעוזרים..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. קניתי אותו היום , ומשום מה על המחשב שלי כאשר אני מפעיל אותו הוא מרצד לי ואפילו מעוות את המסך כל פעם במקום אחר... כאשר חזרתי לחנות בדקנו את הכרטיס על מחשבים אחרים והוא עבד כמו שצריך.... יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות ? איזה כרטיסים אחרים באותה רמה יש שאני אנסה מקסימום להחליף אותו? ובבקשה דחוףףף אני רוצה מחר כבר לנסות להחליף אותו.....

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Idan-h,

חבר שלי מתכנן לקנות מחשב למשחקים וביקשתי מפרט פה בפורום אתמול (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=408785.0). קיבלתי שתי הצעות, האחת עם HD4770, והשניה עם Zotac GTX 260. לחבר שלי יש LCD 19 WS, רזולוציה 1440*900. 1. האם הGTX הוא OverKill למסך הנ"ל? כי הבנתי שלרצולוציה של 1280*1024 הוא אכן כזה. 1440*900 היא רזולוציה יותר גבוהה? (כי סה"כ 124 יורד ברוחב ו160 עולה באורך, ככה שממה שאני מבין זה לא כזה הבדל). 2. אם המסך ישודרג ל22 אינץ רק בעוד שנה, שווה לקנות את הGTX? 3. אם לא שווה לקנות את הGTX, איזה כרטיס אחר מKSP כדאי לקנות? (שיש לו יחס עלות/תועלת טוב ולא שיעלה 100 שקל פחות והרבה פחות ביצועים). 4. שאלה קצת פחות קשורה, אם אני לוקח מערכת עם ספק כח גדול, זה אומר שהיא ת…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by oren778,

איזה כרטיס יותר חזק בישבילי לגרפיקה ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני שובר את הראש. התקנתי את כל הדרייברים הנחוצים שיש בדיסק, גם את התוכנה שאמורה לעבוד( PowerDVD), במדריך הכרטיס יש הוראות בכלל ל PowerDirector ואין תוכנה זו בכלל בדיסק לגבי חיפושים בפורום ובגוגל, הסתבכתי ולא הבנתי כלום לכן אחרי מאמצים של מס' שעות, פניתי אליכם לעזרה. בתודה מראש, לב. נ.ב- נכון לעכשיו אני מחבר ליציאה זו ממיר של YES.[br]פורסם בתאריך: 4.02.2007 בשעה 15:08:13 חברה'!בבקשה, אני נואש עשיתי הכל חוץ מפורמאט!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Titanium,

האם כדאי למכור אותו אחרי הכל הוא עדיין תותח במשחקים ולקנות אחר משהו בסגנון של ה 6800 מה אתם אומרים? שווה למכור ב 800 שקל ולהשקיע סכום מסויים ולקנות אחד חדש יותר טוב? או שכדאי לתת לו להזדקן יחד עם המחשב? בבקשה ענו לי במהרה ליאור

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Liran.D,

שלום רב, אני רוצה לקנות כרטיס מסך גג עד מ200 ש"ח...גג עד 220ש"ח • One AGP slot supports 8x/4x at 0.8V (AGP 3.0) or 4x at 1.5V (3.3V is not supported). • Five 32-bit v2.3 Master PCI bus slots (support 3.3v/5v PCI bus interface). אני מעוניין לקנות מאייבורי מחשבים: http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=531&OrderBy=saleprice של hd redon רק שלהם. איזה מתאים לי וכדאי לי. אני לא משחק משחקים גדולים....רק קצת CS . תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום קניתי את הכרטיס מסך הנ"ל וחיברתי אותו לממיר הדיגיטלי של HOT. אני מצליח לראות תמונה במחשב, אבל יש בעיית קידוד - כנראה שהכרטיס מצפה לקבל NTSC כקלט. אני לא מוצא איפה אפשר לשנות את זה ואני יודע שאפשר... HELP ? נ.ב. לא ידעתי אם זה קשור לפה או לתמיכה טכנית... כי זה נראה לי בעיית תוכנה/driver. תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הבנתי שהיתרון של חיבור מך למחשב בחיבור DVI גורם לכך שהנתונים עובדים מכרטי המסך, למסך, בצורה דיגיטלית, במקום שהמסך ימיר את האות הדיגיטלי לאות אנלוגי, במסכים ללא DVI 1. האם הבנתי נכון ? 2. לאיזה שיפור באיכות אני אמור לצפות ? עבודה יותר מהירה ? תמונה יותר חדה ? צבעים יותר בולטים ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום רב ופורים שמח . אני לקראת שדרוג כרטיס המסך שלי . התקציב העומד על הפרק הוא עד 500 ש"ח . לאחר בדיקה נראה כי דגם זה נותן את התמורה הרבה ביותר עבור הכסף , האם כך הדבר ? nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe - WinFast PX8600 GT TDH-DDR3 - leadtech האם זה הדגם הטוב ביותר של ה 8600 עד מחיר של 500 ש"ח ? האם LEADTECH הינה חברה טובה ואמינה (אני לא מכיר אותה) ? האם הכרטיס תומך ב DIRECTX 10 ? האם צריך משהוא מיוחד בכדי לתמוך ב DDR3 או שכל מחשב חדיש תומך בו ? תודה רבה על העזרה . [br]פורסם בתאריך: 20.03.2008 בשעה 10:49:37 מישהו יכול לעזור בבקשה......

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by sgsg,

בבקשה תעזרו לי. לא יודע מה לבחור, המחירים מאוד דומים. ה- X800 - עובד עם DDR3 + 256BIT ה- 7600 - DDR2 + 128BIT (שימו לב AGP) 7600 - אמור להיות OC יותר טוב - למרות שלא מתוכנן כרגע ובנוסף הוא ממשפחה חדשה יותר (?), אם אני לא טועה למה המחיר של ה 7600 כל כך דומה למחיר של ה X800 אם יש כזה הבדל במפרטים ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Ghosthunter,

רציתי לדעת האם קיים מתאם מכרטיס מסך AGP ללוח אם עם PCIE. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מישהו יכול לתת חוות דעת על הכרטיס? האם יש ברמה הזאת משהו טוב יותר? בקשר למאוורר שלו עד כמה הוא רועש? כי הנושא של הרעש חשוב לי, ואולי כדאי ללכת על כרטיס ללא מאוורר.. תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by AsD[eyal],

שלא יעבור את ה350 איך ה6600LE בoc ?הוא יותר טוב מx600?

25. Started by Killer Storm,

אז ככה אני כבר איזה שנה בXP ויש לי GeForce4 עבדתי עם RivaTuner ועבדתי עם ReForce והכל היה סבבה ב85 הרץ כמו שצריך זה תיקן את הבאג אבל עכשיו בדריברים החדשים 41.03 הRivaTuner לא תומכת בתיקון של הבעיה אני אומר לו לשנות מתחיל מחדש וזה חוזר ל60 הכל...והReForce תומכת אבל מה אחרי כמה זמן של משחק הכל נתקע (בגלל התוכנה אני עשיתי בדיקות) אז אני עכשיו עם כאב עיניים נוראי ב60 הרץ מחפש תוכנה תומכת עם מישהו יודע באיזו תוכנה אני יכול להשתמש בבקשה שיעזור לי...60Hz פשוט קוטל לי את העיניים והFPS כל כך נמוך זה נורא.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.