כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברצוני להכנס לעולם התלת מימד, לבנות דגמים, סרטונים ואולי גם מנועים גרפיים בסופו של דבר. משהוא יכול להסביר לי מי מספק כאלו שיעורים ובכלל מה אני צריך לדעת בשבל זה? תודה. יאיר.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כ.מסך nVIDIA Geforce 9400gt 1gb אין לי קירור לכ.מסך כשאני משחק הטמפ' מגיע עד ל85C / 185F [בערך] זה יכול לסכן את הכ.מסך / מחשב בנזק? אשמח אם תעזרו לי..
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאוד מעניין אותי אם הכרטיס מסך הזה שמיועד לגרפיקאים וכדומה מסוגל להריץ בשקט ובשלווה משחקים של היום?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט עם לקנות 9500פרו של הרקולס ריטייל שעולה איזה 1460 שקל או לקנות של ATI OEM ב 1230 שקל? מה בא בבאנדל של הרקולס? מה בא בבאנדל של ATI (הבנתי שהוא פחות טוב) והאם אני מקבל כבלים לחיבור TV וכאלה , בגרסת OEM? אני רוצה להזמין את הכרטיס מסך הזה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אבקש המלצות לכרטיסי מסך טובים + מחירים (שם + דגם) למטרות הבאות (כולם יחד) : 1. משחקים של הילד 2. העברת סרטי וידאו למחשב (ממקלטות) והפיכתם לסרטי CD תודה מראש אייל
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
R9 290 R9 280X GTX780 איזה הכי משתלם לי לקחת ושלא יהיה מבוזבז? יש לי תקציב להכל.. רוצה לשחק משחקים בהגדרות גבוהות מאוד.. אם הבחירה היא 290, עדיף לחכות לקירור?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי מה שקראתי פה אתר איפשהו ראיתי שפעם היה אפשר ועדין אפשר לחבר שני כרטיסי מסך מסוג וודוו ....עכשיו רציתי לשאול אם זה אפשרי לחבר וודו 3 PCI +ודוו 3 AGP.....ואם לימשהו יש המלצה וידע איך עושים את זה יעזור לי.....ואם צריך איזשהו כבל מיוחד או שפשוט צריך את הכבל עם המספר פינים הנכון.... ממש תודה לכל מי שיעזור לי! ;D
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני קונה מחשב חדש, וחשבתי על הATI HD4770 כאופציה טובה לכרטיס מסך (תקציב עד 650 ש"ח). לאחרונה נתקלתי ב-GTS250 1GB של ג'יגהבייט עם קירור של זלמן במחיר מאד אטרקטיבי של 645 ש"ח! (בנעה מחשבים) מי משניהם עדיף לדעתכם? HD4770: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1747 GTS250: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5028 המסך כרגע 1280*1024, אך ככול הנראה יוחלף בהמשך למסך 23" FHD. אם זה משנה המעבד יהיה ככול הנראה E5200 OC או E7400 (עוד לא החלטתי) הלוח אם יהיה מבוסס P43, והספק יהיה איכותי בהתאם (עוד לא בחרתי דגם ספציפי). אשמח לשמוע את חוות דעתם מי מהשניים עדיף, תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים וערב טוב , אני לפני רכישה של מחשב חדש , המפרט מצורף כתמונה. המחשב ישמש בעיקר ללימודים (מדעי המחשב ותקשורת חזותית) ועבודה (פיתוח אתרים / אפליקציות ותכונות). יריץ תוכנות ADOBE (דו מימד בלבד בשנה שנתיים הקרובות) וvirtual machines (לינוקס וכדומה) למחשב יהיו 2 מסכים וזאת אחת הסיבות העיקריות לרכישה של הכרטיס מסך. כרגע המליצו לי על Gigabyte Geforce GTX660 OC 2GB Windforce X2 בTMS השאלה אם זאת הבחירה הנכונה לצרכים שלי ואם הוא מתאים בכלל למפרט שלי / ספק כח. אני דיי מעוניין להישאר במסגרת התקציב הנוכחית אין לי בעיה להוסיף עוד 100-300 שקל אבל לא יותר מזה... תודה רבה על העזרה והזמן!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
לעיתים לאחר שאני משחק במשחקים (HL2 ו-CSS, אם אתם רוצים לדעת) זמן רב, המשחק ניתקע, ורק לאחר זמן ממושך, המחשב חוזר לDT. ואז קופצת MSGBOX ובה כתוב משהו על VPU Recover, ושצריך להפעיל את המחשב מחדש (לא זוכר בדיוק מה כתוב...), בכדי שהVPU יפעל כתיקנו... עכשיו כמה שאלות: 1. מזה לעזאזל?! 2. מזה VPU? 3. האם דרייברים חדשים יותר יוכלו לתקן את הבעיה? 4. אם כן, כיצד אני מתקין דרייבירים חדשים (אני יודע להתקין דרייברים, אבל צריך למחוק את הקודמים, וכל מיני כאלה...)? טודע למי שעונה. (ד"א, הרצתי חיפוש בפורום ולא מצאתי מענה לשאלתי)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לפני חודשיים את הכרטיס של Gigabyte 5900xt , לאחר ששיחקתי כמה מישחקים שמתי לב שכאשר אני מגזים עם ה AA מתחילים להיות כל מיני פיקסלים לא קשורים על מסך המשחק. התקשרתי לחנות והם החליפו לי את הכרטיס. בכרטיס השני היתה את אותה בעיה, לאחר שהחליפו לי גם אותו, בחנות טענו שזה לא בעיה בכרטיס , והסיכוי ששלוש כרטיסים יהיו תקולים ברצף הוא קלוש. לאחר בחינות מקיפות על הכרטיס הגעתי לכמה מסקנות : 1. הארטיפקטים נוצרים אך ורק על AAx4 כשה Vertical Sync הוא על Off. אם ה Vertical Sync על ON אז הם נעלמים. ניסיתי הרבה שילובים של הגדרות גם שה AAx8 אבל אין ארטיפקטים. 2. דווקא ב AAx4 אני הכי נהנה לשחק, מבחינת גרפיקה וביצועים של הכרטיס, ולפעמים ה Vertical Sync הורס את הביצועים אבל צריך להסתדר א…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני זקוק להמלצתכם לכרטיס מסך עד 600 ש"ח גג שיהיה יד שניה או חדש. השימושים : משחקים COD ו FIFA ושאר ירקות כאלה. רזולוצייה 1680X1050 הספק הוא סיסוניק 450W מעבד יהיה כנראה i3 לא מתכנן אוברקלוק. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כי של ATI עולה 1113 שקל ויש יותר זיכרון ושל GIGABYTE עולה אותו דבר ויש פחות זיכרון!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כבר מספר שנים עם ה GTX 285 שלי ובאמת שאין לי הרבה תלונות עליו. תלונה אחת שיש לי- חוסר בDX11!!!! אז ככה, התקציב בין 500-600, לא משנה לי לקנות מיד2. אני רוצה כרטיס מסך שיהיה ברמה של ה GTX285 שיש לי או מעבר ושיאפשר DX11. בעיקר למשחקים. שאר המפרט שלי- מעבד - Intel core i7 CPU 920 @ 2.67 GHz 6GB RAM לוח אם - Gigabyte GA-EX58-UD3R v1.6 ספק כוח : TAGEN 700W תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
geforce 7800 256mb GS או הכרטיס geforce 7600 256mb gt
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני חדש וכרגע יש לי גי פורס 2 אני רוצה לקנות כרטיס גרפי חדש בסביבות ה 100 שקל ככה קצת פחות , ורציתי שם של כרטיס גרפי שאפשר לעשות לו אוברקלוק וכאלה כדי לעשות אותו הרבה יותר מהיר , אז איזה הכי טוב? ???
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב חדש..... Core 2 Duo E6600 P5B DE Or Quad6 המחשב ישמש בעיקר לעבודה גראפית ורינדור כבד ולכן יכיל Nvidia Quadro FX3500 , הבעיה היא שלכרטיס הזה אין שום יכולת אפילו לא בסיסית במשחקים. ולכן אני ארצה להוסיף לו כרטיס שמיועד למשחקים....... אז...... זה אפשרי ?? : אני לא מדבר על עבודה במקביל (אני מבין שזה לא אפשרי) אבל אני מדבר על להעביר את חיבור המסך מכרטיס אחד לשני בלי בעיות (כמובן לעשות ריסט אם צריך). יש לי מסך עם שתי כניסות DVI & RGB ככה שאני רק צריך ללחוץ על כפתור הSource במסך כדי לעבור בין הכרטיסים. בקיצור האם הדבר אפשרי ?? אילו בעיות יכולות להתעורר ?? האם בלוח שבמפרט שלי יש אפשרות לחבר שני כרטיסים בשתי חיבורי pci-e ??
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט של מחשב ב 500 שקל סתם. אני זקוק לכרטיס מסך טוב, שיוכל להריץ משחקים במהירות. מתחת ל 500 ש"ח או בדיוק. (הערה: אין הבדל בין כמה שקלים אחרי ה 500.) אודה מאד למי שיעזור.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגעתי ליישורת האחרונה ונשארתי עם שלושת המסכים שבכותרת. אני מתאר לעצמי שאת הנתונים היבשים של כל אחד מן המסכים כולכם מכירים: ViewSonic E90F+SB (or E92F+SB/E95 if available) 19inch - viewable 18inch crt type = shadow mask dot pitch = 0.25mm horizontal frequency = 30-86KHz vertical frequency = 50-180Hz max flicker free = 1600X1200@68Hz recommanded flicker free = 1280X1024@80Hz מחיר = 1400ש"ח (ללא משלוח, אין צורך כי החנות 5 דקות נסיעה מהבית שלי) ViewSonic G90F/FB 19inch - viewable 18inch crt type = shadow mask dot pitch = 0.25mm horizontal frequency = 30-97KHz vertical frequency = 50-180Hz max flicker free = 1920X1440@64Hz recommanded flicker free = 1280X1024@90Hz מחיר = 1600ש…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס מתומחר ב TMS ב 1459 ההבדל בין הכרטיסים הוא כ 300 שקלים. האם שווה להוסיף את הכסף ל670? על פי בנצ'מרקים שאני רואה ברשת, ההבדל יכול להגיע בין 5-11 , 12 אחוז לטובת ה 670. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכותר העדכני והתובעני של יוביסופט זוכה לדגם ייחודי של ה-GeForce GTX 1080 Ti שישווק לצידו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש ..בתקציב לא גדול במיוחד.. אז ככה יש לי לוח אם של ASUS P5KC קצת ישן ..ולכן אין לו PCIE X2 לכן קודם כל השאלה שלי היא כזאת כרטיס מסך שכתוב עליו שהוא Bus Standard PCI Express 2.0 יפעל לPCI-E הרגיל X16 ??? ואם כן אז אשני אשמח להמלצות על כרטיס מסך עד מחיר ה700 שקל שיש לו Memory Interface 256-bit.. אני אישית חשבתי על GTS250 1GB GDDR3 DX10 DVI HDMI PCI-E WoW Edition מקווה שלא סיבכתי את העניינים תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מסך LG לפני שנה וחצי - שנתיים ובתקופה האחרונה הוא מתחיל להצהיב מדי פעם, וצריך להכות אותו כדי שיחזור לעצמו. אני יודע שעל מסכי LG יש אחריות ל- 3 שנים ואני די בטוח שגם אמרו לי בזמן הקניה. הבעיה היחידה היא שאיבדתי את חשבונית הקנייה של המסך שמהווה גם את כתב האחריות. יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות ? עוד לא ניסיתי לגשת לחנות. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לפי דף המוצר נראה כי קיים מתאם אשר ביכולתו להוציא אודיו מה- DVI וכך כשאחבר את הטלוויזיה לכרטיס מסך (כמו שמחובר עכשיו עם מתאם DVI to HD פשוט) אוכל גם לשמוע סאונד. זה מה שכתוב באותו דף: HDMI 7.1 Audio Output(Optional) The ATI Radeon HD 4850 has a built in HDMI with HD audio support for one-plug HDTV connectivity. This unique feature is enabled with an intelligent DVI to HDMI adapter. The benefit of this approach is to preserve the traditional dual-DVI-I connectivity (with VGA support) that gamers demand while offering a seamless connection for big-screen HD gaming. No internal SPDIF or other audio cabling is required. *The shipping version DVI-to-HDMI adapter may dif…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-