עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Or94,

יש לי כרטיס מסך GTX470 של חברת Inno3D עם 1280MB זיכרון. הכרטיס מסך מעולה ולמרות שהוא רועש אני מאוד מרוצה ממנו הוא מריץ כל משחק על ההגדרות הכי גבוהות. חבר שלי רוצה לקנות GTX560TI גירסאת OC של Gigabyte. איזה כרטיס מסך יותר טוב? האם OC הזה של GIGABYTE משמעותי ביחס לגירסא הרגילה של הGTX560TI? האם הGTX560TI פחות רועש ויותר קריר מהGTX470? אני יודע שלGTX560TI גירסאת OC יש מהירויות שעון יותר גבוהות אבל לGTX470 יש יותר זיכרון ויש פס רוחב של 320 bit לעומת 256 bit שיש לGTX560 גירסאת OC.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. הי, שמעתי שניתן להקצות לכרטיס מסך מהזיכרון (RAM) של המערכת הפעלה. זה נכון? אם כן כיצד עושים זאת? (יש לי כרטיס מסך עם 256MB ומסך 23" אז חשבתי לעשות דבר כזה) תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. מעבד: i5-750 לוח אם: p7p55D ASUS זיכרון: 4G ספק: 650W thermaltake אם צריך להוסיף משהו אז אתם מוזמנים לשאול. רציתי לדעת בהתאם למפרט שלי מה הכי משתלם לי להביא מחו"ל (בהנחה שאני פטור ממכס כי אני מביא את זה ביחד איתי).

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by davidt99,

ראיתי את הכרטיס ב-280 שקל באיבוריי לעומת מאה שקל יותר של אותו הכרטיס רק של Gigabyte. נראה לי קצת מוזר. Inno3D היא חברה טובה? ת'אמת הלך לי כרטיס מסך שלהם אחרי קצת פחות שלוש שנים (למרות שיש לי כרטיס זהה בעוד מחשב והא עדין בסדר אחרי שלוש וחצי שנים). או שזה פשוט איבוריי? לינק: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1873 מפרט מחשב: מפרט המחשב שלי הוא: Intel Pentium 4 3.0Ghz כרגע 512mb זיכרון, מתכונן להשדרג ל- DDR1. 2G ספק 400W של חברת codegem מסך 17" של proview

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by blue wings,

שלום לכולם אז ככה יש לי מחשב ישן P3 בבית ואני רוצה לפרמט אותו ולשים עליו Win2000 כי את הXP הוא לא מריץ טוב אז ככה אני די תקוע כי אין לי את הדרייברים ואני לא יודע מה לעשות התקווה היחידה שהייתה לי הייתה האתר: www.voodoofiles.com אבל הוא כבר מלא זמן "תחת שיפוצים" מה עושים? :s05:

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by SuperStyle,

מה יותר חזק למשחקים של היום.ואם ה 3870X2 חזק יותר הוא גם חזק מה4870? למה הכרטיס הזה משתווה? פשוט ראיתי אותו ממש יקר איזה 1500 שקל.זה באמת שווה את זה? או שזה כרטיס כמו 8800ULTRA?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by UnwiZ,

רכשתי כרטיס מסך 4870 1G של פאליט אבל נודע לי שכרגע אין אותו במלאי, המוכר בחנות המליץ לי לחסוך 50 שקל וצפיה ארוכה עד שיהיה להם את הכרטיס מסך שוב וללכת על ה-XFX PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 1GB DDR5 : HD-487A-ZDFC במקום הפאליט. לא ידוע לי כלום בחברות של כרטיסי מסך אז רציתי לדעת אם יש בעיה מסויימת בXFX. תודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by OverclockedMyToaster,

אהלן. אני בדילמה. בא לי לפנק את עצמי באיזה מסך 22 אינץ' סטייל T220\2253BW אבל אני לא יודע אם כדאי לי בהתחשב בעובדה שיש לי HD4850. אני לא רוצה להתפשר יותר מדי על ביצועים (יותר מדי זה בשבילי זה 20%), והייתי רוצה לדעת מאחרים שהחליפו מסך, ועברו מ1280 1024 ל 1680 1050 האם ההבדל משמעותי? פשוט אני עם מסך 17" מצ'וקמק בן 4. הוא אחלה מסך, עלה לי בסביבות 2,500 כשקניתי אותו (L1730B) ואין לי לגביו שום טענות מלבד זה שהוא כבר לא מספיק גדול על מנת לספק אותי ( :-* כן כן). אז מה דעתכם חבר'ה? אני עברתי כבר על כל הבאנצ'ים למיניהם, אבל בא לי לדעת מה אתם חושבים.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לכולם. אני יודע שאולי השאלה נטחנה אבל עשיתי חיפוןש ולא הצלחתי למצוא פתרון. יש לי כ.מסך - X800GT של ATI וחיברתי אותו לטלוויזיה.שמתי אות שידור על B-PAL ואני רואה שחור לבן.מה לעשות? אנא מכם עיזרו לי מי שיודע. בתודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by K_D,

אז ככה קיבלתי מחשב חדש היום(את המפרט אני אשים עוד מאט בפורום המתאים) קיצר יש לי 6800GS והתכנאי שכח כנראה לחבר עליו את הקבל שנותן לו תוספת כוח מהספק וכהתקנתי דרייברים היה כתוב לי חסר לי כוח ואני צריך לחבר את הקבל הזה... אז השאלה כמה ביצועיים זה מוריד לי....אני כמובן אלך אליהם השבוע ואבקש שיחברו...אבל רציתי לדעת כמה ביצועיים זה מוריד לי בנתיים

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  11. איך המשחק MW פועל אם הכרטיס READON X700 256 MB??? מדיום??או יותר או פחות?? ואיך גם פיר פועל על הכטיס מסך הזה?? עדיך משהו שיש לו תכרטיס יגיד לי איך הוא.. אה ויש לי 1.6 מעבד , 512 זכרון המעבד הורס אבל חפיף

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  12. לאחר שסערת ה-2900xt התבהרה הבנתי שזה לא הבחירה בשבילי בגלל שכנראה אפילו הליבטי 400w לא יחזיק אותו והתקציב שלי לספק הוא בקושי 250 שקל... וגם המחיר גבוה מידי, תיכננתי בכלל לקחת 8600gts עד שהבנתי שהוא חרא של כרטיס והחלטתי ללכת על בטוח... האם באמת 8800gts 320mb היא הבחירה הנכונה היום? וצפוייה ירדית מחירים שלו בימים הקרובים? התקציב הכללי שלי למחשב הוא 4500 שקל, מסך lcd 17". ואני רוצה תמיכה ב-dx10 לא משנה כמה שזה יהיה פתאטי... ומתי יוצאים ה-2600xt/2900xl/2900pro או ה-8600 המשופר? אם הם יוצאים תוך שבועיים שלוש אולי אני יחכה... כי אני ממילא מחכה כבר חודש בלי שקרה כלום...

• 22 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Pierot,

הי חבר'ה אני חדש כאן. יש לי בעיה בגראפיקה, והיא כשאני נכנס למשחק מסויים היא מתחילה "להשתולל".. ז"א קטעי תמונה נחתכים ונמרחים על המסך, וככה זה חוזר על עצמו בלי סוף.. אותם קטעים שנחכתים מהבהבים, קופצים על כל המסך ואז נעלמים ובנתיים קטעים אחרים נחתכים וכיוצא בזה. זה קורה לי רק במשחק אחד, שאר המשחקים עובדים כמו שצריך.. הבעיה היא לא במשחק, הוא עובד בסדר גמור אצל חבר שלי. המשחק: רצח באוריינט אקספרס מפרט שלי: כרטיס מסך 9200SE AGP 120MB זכרון 512 RAM מעבד P4 2.6 GHZ תודה רבה לעוזר. ד"א הגראפקיה של המשחק ממש לא כבדה אז אני חושב שזה לא כתוצאה מכך שהכרטיס לא עומד בדרישות, במיוחד אחרי שהורדתי את כל אפשרויות הטקסטורה [אי אשפר לכוון רזולוציה למשחק].

14. Started by The_overclocker,

השאלה בכותרת זה משנה שאין לו יציאה דיגיטאלית ? כי ראיתי ביקורות טובות עליו, והוא גם 12MS וגם 17". מה אתם אומרים כדאי ?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by SpiritKnight,

למישהו יש מושג כמה אחריות ג'יגה בייט עצמה נותנת על הRADEON9700??? חרשתי על האתר אתמול והיום ולא הצלחתי למצוא. תודה.

16. אני רוצה לשים אחד מהם על המחשב השני שלי שמשמש בעיקר לגישה באינטרנט עיבוד תמלילים ומשחקים ישנים....מה יותר טוב עבורי?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by BIGWOLF,

חשבתי שמישהו בפורום הזה יודע איזה כרטיס מסך מומלץ לעבודה אם תוכנת ה AUTOCAD . אבל כנראה רמה של הפורום הזה על הפנים תתבישו לכם. חוץ מלספור נקודות ב 3DMARK אינכם מסוגלים לכלום?? איפה אחראי הפורום הזה!!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by aviv_As,

הכרטיס מסך שלי זה NVISIA GEFORCE FX 5200

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. לפני כחודשיים קניתי כרטיס טלויזיה אני לא זוכר בדיוק איזה חברה אבל התקנתי אותו במחשב וכשניסיתי להקליט הוא הקליט עם תקיעות אמרו לי שזה בגלל שהמחשב שלי איטי מדי (celeron 300) אז לקחתי אותו ל-p4 1600 וגם שם הוא הקליט עם תקיעות. תגידו יש כרטיס טלויזיה שאפשר להקליט בעזרתו בלי בעיות עם כן איזה מה המחיר ומה הדרישות שלו. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם אתמול קניתי מפנדה את הכרטיס ה"נל קודם כול אני רוצה להודות לפנדה!!! על השירות המעולה באמת התעלו על עצמם! הזמנתי אתמול את הכרטיס מן האתר בשעה 16:00 אחר הצהריים ולמחרת בשעה 13:00 הגיע אליי השליח בדלת עם הכרטיס ושילמתי לו זה היה מההההההההההההההיר !!!!!!. חוות דעת על הכרטיס: הכרטיס מדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדהים!!! האריזה נראת פצצה!! ההתקנה של הדרייברים הייתה ההתקנה הקלה ביותר בחיים שלי לדרייברים! הכרטיס מציג ביצועים ושפע של בנדלים אייכותיים ביותר!!! אני ממליץ בחום לכול מי שיש את התקציב לכך שיקנה את זה. רק שאלה קטנה : איך מפעילים את האפשרות של AA FA ? בברכה אוהד!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by momo777,

שלום, אני קונה מחשב ויש לי תקציב דיי מוגבל. אני מעוניין במסך 22". איך הכרטיס מסך הזה יתמודד איתו? השילוב הזה ממש לא כדאי?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by silverrfox,

האם אפשרי לעשות R9 280X & CrossFire HD 7850 ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by omera13,

אהלן שלום המפרט הנוכחי: Intel® Core™2 Quad Q8200 4 GB RAM וכרטיס מסך גרוע מאוד שקניתי רק כי נשרף לי הקודם התקציב: לא יותר מ500 גג 600 שקל, (בכל זאת, חייל) הישג נדרש: העיקר שיריץ משחקים חדשים ברמה מספיק טובה, אני משתמש בו פעם בשבועיים בכל מקרה. אין לי בעיה גם לקנות ביד 2 תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. הפסטיבל סביב כרטיסי המסך החדשים של AMD ממשיך גם כעת לכתבה

דיונים חדשים בפורומים