כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
ביקשתי בפורום "מפרטים" שיעזרו לי בשדרוג חלקים במחשב, עם תקציב מאוד נמוך, כשבסוף החלטתי על כרטיס מסך GF 6600. אבל עכשיו, שאלתי בפורום של ביטק לגביי הכרטיס מסך הזה ושם הציעו לי לחכות חודשים או שלוש עד שאצליח לחסוך עוד כסף לתקציב בשביל לקנות 6600GT ולא 6600 הרגיל! הם אמרו שזה ממש שווה, אפילו אם מדובר בהמתנה של חודשיים או שלוש. עכשיו, רציתי לשאול אתכם אם זה באמת שווה את זה? 6600 הרגיל לא יכול לספק את הסחורה במשחקים? איכות גבוהה, רזולוציה גבוהה והכל?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אבקש המלצות לכרטיסי מסך טובים + מחירים (שם + דגם) למטרות הבאות (כולם יחד) : 1. משחקים של הילד 2. העברת סרטי וידאו למחשב (ממקלטות) והפיכתם לסרטי CD תודה מראש אייל
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר דיסקוס קצר עם דניס וחרישה על מיליון ת'רדים פה אני עומדת בפני דילמה. הכרטיס הנ"ל יכול להגיע אלי מחר ב-1,300 שקל. הבנתי שהגרסה של GB מעט יותר טובה, אבל ביררתי אצל 3 ספקים שונים ולאף אחד אין את זה במלאי, וההערכה שקיבלתי היא לפחות שבועיים עד שהוא יגיע (מה שאומר שזה בטח יקח חודש). השאלה האם להזמין או ששווה לחכות גם חודש בשביל הגרסה של GB?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם קיימת אפשרות להריץ physx על כרטיס של ATI הוא שזה שבב שמורכב על הכרטיסים של nvidia תודה לעוזרים יוני.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם הגולשים אני רוצה לדעת אם אני יכול להריץ משחקים בהגדרות מקסימליות במסך 26" של SUMSUNG 1920X1200 עם כרטיס 8800GTS 512MB המפרט שלי: לוח אם :Maximus 2 formula מעבד:Q6600 זיכרון : G.skill ddr2 800mghz 2GB ספק כח :Zalman 1000W קירור מים : Thermaltake Big Water 760i כרטיס מסך : BFG Gforce 8800GTS (G92) oc
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש המצלות לכרטיס/כרטיסים למשחקים בהגדרות הכי גבוהות. המפרט: מעבד CORE I7, ספק 900W תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש המלצה לכרטיס מסך למחשב נייח למשחק FIFA 18 בהגדרות ממוצעות ומעלה. לא מבקש לראות עם הגדרות מקסימליות.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מאוד חשוב לי לדעת, תודה ד"א אם כן, מה יותר כדאי לי סומה, לידטק או אביט ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך למחשב ישן (יחסית) שלי עד סביבות 600 ש"ח. השימושים במחשב יהיו רב תכליתיים אך יכללו גם משחקים (לא כבדים מדי). יש לי לוח אם מסוג DG41WV עם מעבד מסוג core 2 duo E6320. חשוב לי לציין שבשנה הקרובה אני מעוניין לשדרג את המחשב עצמו ולכן רצוי שהכרטיס יהיה תואם למערכות חדשות. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שאני מעדכן כרטיס מסך נהיה לי המסך שחור וכתוצאה מזה יש לי הגבלת רוזולוציה כמו בתמונה מה יכול להיות הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות כרטיס מסך וקצת מתלבט נתוני מערכת : ASUS P5KPL-CM 4 Gb DDR2 800 Kingston Intel Core 2 Duo E7400 Windows 7 Ultimate x64 חשבתי על הGFORCE 9800GT כמו כן עדיפות רבה ל PASSIVE COOLING אשמח לעזרה תודה !
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד p4 3.2ghz prescott, PGA 478 ו 1280 מגהבייט ראם, וספק כוח של 500W. ואני מעוניין לדעת איך אני יריץ את ה- connected 3d x1800gto עם הלוח אם הבא => http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_294&products_id=9707 אני רואה שX1800GTO קצת יותר טוב מ7600GT בהרצת משחקים, אז אני שואל: 1) האם תיוצר איזושהי מגבלה בעקבות המעבד ולוח האם בהרצת הכרטיס מסך או שאין חשש והכרטיס ירוץ בצורה הטוב ביותר? תודה מראש לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה שווה הכרטיס הזה? איזה רמה של משחקים הוא יריץ ? ולכמה זמן בערך הוא יהיה טוב?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ת'רדים בקשתי המלצה לכרטיס מסך טוב כשהכיוון שלי היה 7600GT.. אחרי קצת מחשבה החלטתי שעדיף להשקיע עוד כמה מאות שקלים על כרטיס חזק יותר - ההחלטה הכנראה סופית היא 7900GT.. אחרי בירורים ברשת ובכמה טלפונים מצאתי כרטיס של GAINWARD ב 2000 שקל בנעה מחשבים.. עוד כמה טלפונים ובירורים הובילו אותי לחנות (מוכרת מאד שלא אנקוב בשמה) ואחרי הפעלת קשרים ולחצים הצלחתי להוציא מהם בהנחה כרטיס 7900GT של MSI ב 1800 שקל.. השאלה שלי היא אם מישהו יכול להמליץ לי על החברה/הכרטיס שלהם.. כי לי אישית לא יצא לעבוד עם שום מוצר שלהם.. אני רק מכיר את החברה מכתבות וסקירות ועד כמה שאני יודע זו חברה די טובה.. ועוד דבר שחשוב לי לא פחות - באתר החברה שלהם מצויין שהכרטיס מגיע עם כבל חיבור למתח …
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני להכנס לעולם התלת מימד, לבנות דגמים, סרטונים ואולי גם מנועים גרפיים בסופו של דבר. משהוא יכול להסביר לי מי מספק כאלו שיעורים ובכלל מה אני צריך לדעת בשבל זה? תודה. יאיר.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שתיי חברות שונות האחת HIS הכרטיס עולה 847 שח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2199 השני הוא של SAPPHIRE עולה 815 שח http://www.tms.co.il/product/8827 לכרטיסים יש קירור שונה מה כדאיי? מה נחשב יותר טוב (מבחינת קירור,טמפרטורה) תודההה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , יש לי מעבד E6750 זכרון 2GB כרטיס מסך 4670 של ASUS אני משחק STARCTAFT II על ULTRA-HIGH וזה מקרטע , מאוד איטי , הורדתי את ההגדרות ל HIGH , ופתאום המחשב כבה , לא ניסיתי עוד פעם , כנראה בגלל זה מסך 22 רז' 1680:1050 , איזה כרטיס מסך אתם ממליצים? תקציב בעקרון עד 700 , אבל יותר לכיוון 400-500 , אני מעונין שיסחוב את המשחק הזה במקסימום , לא משחק FPS וכאלה תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי מה שקראתי פה אתר איפשהו ראיתי שפעם היה אפשר ועדין אפשר לחבר שני כרטיסי מסך מסוג וודוו ....עכשיו רציתי לשאול אם זה אפשרי לחבר וודו 3 PCI +ודוו 3 AGP.....ואם לימשהו יש המלצה וידע איך עושים את זה יעזור לי.....ואם צריך איזשהו כבל מיוחד או שפשוט צריך את הכבל עם המספר פינים הנכון.... ממש תודה לכל מי שיעזור לי! ;D
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות Leadtek 7800GTX או Powercolor X1900GT באותו מחיר (1300 ש"ח), איזה כרטיס עדיף?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מוחק את ה DX9 הזה ?! : אני יודע שאמרו כאן שאי אפשר למחוק אותו או משהו כזה ... אבל בכל זאת ? :-\ כי יאן לי כוח להתקין את כל הוינדאוס מחדש בגלל החרתא הזה תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק SC נכנסתי למשחק שמתי הכל על HIGH ורזולוציה 1280X1024 והיו לי בעיות של ארטיפקטים... (זה לא בעיה של מעלות כיוון שהכרטיס 52 בנוחה ו-67-70 במאמץ זה טמפ' נורמליות...) אחר כך חשבתי ואני לא יודע למה זה עלה לי בראש שבגלל שמתי על הגדרות גבוהות הכרטיס מסך לא מסוגל להתמודד והורדתי את זה להגדרות הדיפולטיות שהמשחק מגדיר לי וזה עדיין לה עבד ואני מקבל את זה: מה אפשר לעשות לעזאזל? יש לציין שזה גם קרה לי ב-DIRT אבל זה איכשהו נעלם אני אפילו לא זוכר אולי אחרי כמה פעמים שעשיתי למשחק RELOAD... מי שעדיין לא הבין מדובר הכרטיס: Sahppire X1950PRO 512MB (מיפרט) ומי שבא להגיד: "הX1950PRO כרטיס דפוק גם ככה" שיילך לה***** ויספים במקום אחר תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכונן ליקנות כרטיס מסך לצורך גיימינג נמוך עד בינוני, ואני צריך הצעות לכרטיס טוב והכרטיס יקנה רק בRSM אז רק מישהם וגם זה צריך להיות כרטיס של ATI רק ATI התקציב נע בין 400-550 שקל, חשבתי עד הדגמים הבאים. המסך הוא 20 של 1680X1050 HD4730 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=992 לדעתי זה ניראה כמו כרטיס דיי טוב לא הכי טוב למשחקים כבדים אבל להגדרות בינוניות זה ניראה לי יספיק מה דעתכם ? HD4770 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=871 הוא כבר מגיע כמעט לתקציב המקסימלי ואין לי מושג עד כמה הוא טוב, אני כמעט בטוח שהוא יחזיק משחקים על הגדרות בינוניות בלי בעיה אבל מה דעתכם ? HD4830 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=681 הוא ניראה כמו כרטיס שמסוגל להחזיק מ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות כרטיס מסך ב-eBay, ושמתי עין על הכרטיס הזה: ATI RADEON X850XT Platinum Edition PCIE 256MB DDR3 Memory Clock Speed - 590 Engine Clock Speed - 540 נראה לכם טוב? או שיש משהו יותר טוב..
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשוב לציין שלא נעשה אובקלוקינג כלשהוא רציתי לדעת אם זה טוב ושהכל עובד כמו שצריך לינק לציון
-
שלום. אני צריך לבנות מערכת עם 2 מסכי מחשב (DVI נניח) ברזולוציה FHD. בנוסף, אני צריך להוציא עוד 4 מסכים HDMI. (עדיף 4K) אני צריך שהמחשב ידע לשכפל את 2 המסכים הראשיים ל 2 מה-4. כמובן, צריך שיהיה אפשר לשחק עם זה, ולשדר לכל מסך כל פעם משהו אחר. איך עושים את זה? צריך חומרה יעודית או שמספיק 2 כרטיסי מסך? ואיזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-