עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by full_clip,

אני קונה מחשב חדש המפרט הוא לוח: dfi nf4 lanparty ultar d מעבד : amd 3200 וינצי קירור:ביג טייפון קיצר זה מה שחשוב לנושא אני מתלבט בין ה gforce 6600gt של leadtek לבין ה x800gt בגירסאת ה 256 מגה בייט מה לעזאזל יותר טוב מבין השניים ???

• 10 תגובות
    • 811 צפיות
  2. מה שחשבתי לעשות ותגידו לי מה דעתכם אם זה אפשרי בכלל-זה לקחת 2 כרטיסים מסדרת 2600XT ולעשות CF וככה אולי לקבל אותם ביצועים של 8800GTS בפחות מחיר-מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  3. Started by RDS,

טוב תראו, כבר למעלה משנה יש לי את הבעיה הזאת, הכרטיס שלי 1950PRO של SAPPHIRE מתחמם.. ברור לי שזאת בעיה ידועה, וכבר הלכתי לחנות שלי, והתקינו לי כרטיס קירור... בחורף הטמפ' בסדר, אך בקיץ קיימת התחממות... ההתחממות היא בזמן משחק... למרות נסיונות של ניקיון המחשב, והעלאת מהירות המאווררים הבעיה נמשכת... אז עשיתי בדיקה... בזמן מנוחה הטמפ' היא 60 מעלות, ובעת הקריסה 74... השאלה שלי היא מדוע הכרטיס קורס כל כך מוקדם- בטמפ' של 74 מעלות? בעבר הטמפ' במנוחה הייתה 74 מעלות... ניסיתי לבטל את VPU RECOVER, ופשוט המחשב נתקע ולא קרס.. לא הלכתי לפורום קירור מפני שאני לא מבקש שתמצאו לי פיתרון לקירור הכרטיס, אלא שתעזרו לי עם עניין הקריסה המוקדמת. תודה רבה

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. http://www.amd-insight.de/main.php?cat=grafik&test=catalyst_comparison&page=1

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  5. Started by Tharbad,

בארה"ב כמובן. אני רוצה לקנות כרטיס מסך של PCIe1 ולא 2 (דהיינו הסדרה האחרונה שיוצרה ל- 1). הבנתי שהסדרה האחרונה של Nvidia היא ה- 8800 ושל ATI היא ה- 2900. אני צודק? באיזה מהדגמים לבחור? תודה ויום טוב

• 12 תגובות
    • 874 צפיות
  6. Started by D-Bang,

איך כרטיסי הטלוויזיה מתפקדים עם צגי הLCD, זה לא יוצר בעיות בתמונה? אני רוצה להלחיף את הCRT שלי למסך דק וחשוב לי שהתמונה של הטלוויזיה לא תפגע

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  7. שלום, מישהו יודע האם הכרטיסים של SPARKEL טובים?

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  8. היי חברים רציתי להתייעץ לגבי החוליה החלשה אצלי במחשב לדעתי הכרטיס מסך אני משחק במשחק PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS רכשתי מסך תומך 144HZ והגדרתי על 144 Samsung C24FG70FQ מחובר באמצעות display port כרטיס מסך ATI 280X R7 דרייבר מעודכן מעבד I7 975X 1366 3.3GHZ 6GB זיכרון 1333 לוח אם UD3R גיגה בייט המשחק עובד על הגדרות ממש נמוכות ועדין FPS נע בסביבות 40 - 90 מקסימום מה הדרך למצוא מה הבעיה תודה איתי

9. Started by Rahat lokum,

מעבד E6700 OC 3.200 כרטיס 8800GTS 512 G92 OC מה שקורה אני משחק rise and fall או Mediveal 2 total war שני משחקים בהם יש ריבוי של יחידות על המסך. ברגע שיש נגיד 100-200 חיילים על המסך הפריימים מתחילים לרדת, אחרי שיש 400-500 הם כבר ב30... האם משהו מגביל את המערכת? את שני המשחקים אני משחק על הפרטים הכי גבוהים, וגם כשהפריימים גבוהים יש לאגים\תקיעות קטנות כאלה, זה משגע אותי D:

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  10. בבקשה: http://www.techspot.com/review/52-asus-radeon-hd-2900xt/ תהנו!!! ואל תשכחו, זה רק משתפר מכל דריוור לדריוור! (כמו שאתם רואים הכתבה נעשתה עם דרייור חדש, אבל מאז הכתבה יצאו עוד הרבה דריוורים ששיפרו את הכרטיס!!!

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  11. Started by יואב752,

בימים האחרונים המסך של המחשב הנייח שלי היה משחיר פתאום (כמו נעצר), ואז חוזר לעצמו בצירוף הודעת שגיאה למטה (משהו בסגנון: המסך/ המאיץ הגרפי NVIDIA נעצר וביצע שחזור בהצלחה) היום פתאום המסך השחיר - ולא חזר לעצמו. האם עלי להחליף כרטיס מסך? * ניסיתי לחבר את המסך לתקע המסך השני בלוח האם - אבל אני לא רואה שהוא מגיב. האם יש אפשרות לחבר ללוח אם ולעבוד דרכו (אין לו צורך ביותר מצורך בסיסי למסך) אשמח לעזרתכם

12. Started by Denver,

סדר המחירים שלהם די דומה... אבל ה 2600 תומך dx10 וה7600 מפגין ביצועים יותר טובים... מה עדיף? כעקרון... לא גיימר גדול, אבל בכל זאת משחק במשחקים פה ושם גם חדשים גם ישנים... יותר עדיפות לפוטושופ בעיקר, ועבודה מהירה באופיס הרגיל גם כן....

• 14 תגובות
    • 781 צפיות
  13. Started by asaf_h,

שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס מסך בתקציב של עד 800 ש"ח. אני מתלבט אם ללכת על ה-5770 (סביב ה-790 ש"ח של Gigabyte) או אולי על ה-GTX460 (עם תוספת קטנה במחיר). אשמח לשמוע חוות דעת / המלצות אחרות. תודה

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  14. Started by MeMaster,

1. האם הם באמת שווים משהו ? 2. אני כנראה קונה BFG GEFORCE 8800GTS OC2 320MB , אם אני יקנה כרטיס פיזיקאלי זה ישנה משהו ? 3. על איזה כרטיס פיזיקאלי אתם ממליצים ? תודה ויום נעים!

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  15. Started by liornet,

הראשון http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_376&products_id=3481 ה קליבר המפורסם של ספארקל. השני http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_376&products_id=3452 bfg oc2 והשלישי EVGA 320MB OC 8800GTS מי הכי כדאי מבחינת הבאנדל,כוח,מחיר? ואפשר לינק לחנות אמינה שיש לה EVGA? ליאור.

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  16. Started by zobi12,

המסך הוא lg flatron 700p יש לי רק משחק אחד כרגע במחשב ut 2004 אני רואה טיפה הבדל בין המסך proview שלי לlg צבעים יותר טבעים יפים מי שקנה את המסך איפה אתם ראיתם את ההבדל לראשונה ועוד שאלה איך מכוונים את המסך? בתודה עמית

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  17. שלום, הייתי רוצה לשדרג את כרטיס המסך הנוכחי GTS 250 במשהו יותר חזק לצורך משחקים. התקציב:800-1200 ש"ח מפרט: לוח אם: Gigabyte GA-P55-UD3L v1.0 זיכרון: 4GB DDR3 KINGSTON 1337 מעבד: Intel® Core i5 CPU 750 @ 2.67GHz ספק : 600 וואט מסך : LG 23 FULL HD 1080P והאם כדאי להוסיף עוד כסף ולקנות כרטיס מסך לטווח הארוך.

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  18. שאלה אחרונה : איזו חברה היא הטובה ביותר לכרטיס מסוג 6600gt תודה , ומצטער :-\

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום יש לי שאלה בקשר הטמפרטורה של הכרטיס שלי HD4890 VAPOR-X SAPPHIRE כשהכרטיס בעבודה רגילה כאילו במנוחה הוא עומד אצלי על 59 מעלות צלזיוס ואני תוהה עם זה הטמפרטורה הנכונה או שזה חם מידי ... העם זה בסדר או שזה חם מדי?

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  20. כפי שאפשר לראות בצד, כן המערכת ההפעלה שלי היא וינדוס 98.... בגלל שהמחשב שאני משתמש בו הוא: פנטיום 2 400 מגה הרץ. 128ראם gforce 2 mx 400 32 mb כמה לדעתם בשביל הצחוק התוצאה שהייתה יוצאת לי ב3dmark ? יש את ה200 נקודות :]?

21. Started by eyaler,

מעבד Q6600 מסך 24'' האם 2600pro יחזיק משחקי RTS סטייל starcraft2 ברזולוציה 1920X1200 עם אפקטים מלאים?

22. Started by elik50,

מישהו יכול לתת הערכת מחיר ובכלל בקורת על הכרטיס ? תודה !

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  23. Started by Tommy,

סוף סוף קיבלתי את הכרטיס שהזמנתי LEADTEK 6800NU עכשיו שאלה לי אליכם .. איך פותחים צינורות ואיזה תוכנת אוברקלוקינג הכי מומלצת ?

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  24. Started by kfirlion,

יש לי X1900XT של Gigabyte ורציתי לדעת מה גורם ה-AVIVO ואיך משתמשים בו?

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  25. Started by JSK,

שלום, אני הולך לקנות מחשב שיכלול E6300 945P-S3 דיסק קשיח 250גיגה וכו'. בנוסף אני לוקח את הכרטיס של Sapphire X1950Pro 256MB. עד עכשיו ראיתי אתהפרו רק בנועה ורק של קונקט3D אבל עכשיו ישאותו של ספייר בIQPC במחיר זול ביותר מ100 ש"ח. רציתי לדעת מי מהכרטיסים טוב יותר? של הספייר או שלקונקט? תיהיה איזשהי בעיה עם הספייר? ושאלה אחרונה- האם ה 7900GS בOC יכול להשתוות/לעקוף את ה X1950PRO? ואיך הכרטיס בOC? (הפרו) תודה רבה רבה לעוזרים

• 57 תגובות
    • 5.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.