עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-geforce-gtx,2270.html תדפדפו, כתוב קצר ולעניין

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  2. Started by eliil1,

כל פעם כשאני נכנס למשחק זה מה שקורה: ואז המסך נכבה, מראה בפינה כזה ANALOG , אח"כ DIGITAL או DIALOG משהו כזה חחח ואז נכבה. ככה הוא עובד בסדר. זה רק כשאני נכנס למשחק. זה התחיל אחרי שעשיתי AUTO OC לכרטיס ב CCC. כאילו עשיתי שהוא לבד יעשה OC לעצמו . אולי זה בגלל זה דרייבר 9.4 כרטיס : 4870X2 (מצויין בכותרת) תודה.

• 33 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. אהלן! הבעיה התחילה לפני כמה זמן, את רוב הבעיות שבאו עם זה פתרתי, רק את זו לא. אז ככה, הכל התחיל(לדעתי) כשעדכנתי את ווינדוס 7 לגירסה 7100 החדשה, הכל עבד בסדר, ואז פתאום הכרטיס מסך התחיל להראות בעיות, ולבסוף המחשב נכבה וסירב להדלק ולפעול, את זה הצלחתי לפתור ע"י התיקון של הווינדוס, ואז גילית שהבעיה מתחתחילה הייתה חוסר תאימות, משום מה, של הגדרות הכ.מ למסך עצמו... הסרתי את הדייברים של הכרטיס(X1950 PRO) והבעיה נפתרה, רק שעכשיו אני לא על רזולוציה אופטימלית, והמחשב לא בדיוק מתפקד, כי אפילו סרט אני לא יכול להריץ עליו כמו שצריך, שלא לדבר על משחקים.. כל פעם שאני מנסה להתקין את הדייברים מחדש(הווינדוס עושה את זה אוטומטית) הבעיה חוזרת, ותוכנה של ATI לא מצליחה להתקין אותם בשום גריסה שהי…

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  4. Started by shimeoni,

ברצוני לשאול לגבי הכרטיס האם הוא 2 x4 x8 ואיפה אפשר להשיג כזה כרטיס תקין ?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  5. Started by defoler,

לקרוא ולא להאמין. http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-4770-crossfire,2288.html לקנות שניים בקצת מעל ל 1000 שקל ולקבל ביצועים שעוקפים כרטיסים שעולים כמעט פי שניים מזה.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. האם גם בכרטיסים החדשים שמגיעים עם יציאת HDMI יש צורך לחבר את כרטיס המסך ללוח האם? או שהכרטיס מסך מגיע עם כרטיס קול מובנה בתוכו או משו כזה? הכוונה האם יש צורך לחבר את כרטיס המסך ללוח האם כמו בשאר הכרטיסים?

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  7. Started by glory,

אהלן, יש לי כרטיס מסך מובנה בלוח GA965G-DS3, מעבד אינטל 6600 2 ליבות, גיגה זכרון, וספק ליברטי 400 וואט. אני קונה את ההגה G25, אז הייתי רוצה שמשחקי מירוץ חדשים יעבדו בסבבה.. איזה כרטיס מסך אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  8. Started by TalEliasi,

אהלן אנשים, אני בקרוב הולך לקנות כ.מ Sapphire HD4870 512MB ומשהו שקצת מפחיד אותי זה ה-2 חיבורי 6 פין שהוא דורש. האם מגיעים 2 מתאמי מולקס ל-6 פין יחד עם הכרטיס? שאלה נוספת, האם ספק ג'נרי 600W יחזיק את הכרטיס? תודה מראש,

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  9. שלום, אני מתכנן לרכוש את הכרטיס אך אני לא יודע של איזה סוג של הכרטיס כדי לקחת: Sapphire ,Gigabyte ,Force3D ועוד... אז מה יותר כדאי לקחת, והאם מישהו כבר קנה את הכרטיס? מפרט: מעבד: Intel Dual core E2180 2.1 GH זיכרון: 1GB כרטיס מסך: Intel 82945G Express CHipset Family מסך: 19 אינץ רחב חברה: acer

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. עד כמה המצב רע מבחינת צוואר בקבוק? רזולוצית משחק: 1680*1050

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  11. ומשחקים כמו CALL OF DUTY4 על הגדרות הכי גבוהות במסך 22 אינץ סרטים במסך חיצוני FULL HD 42 אינץ

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  12. Started by yarost,

מה עדיף בהתחשב במפרט? תודה מראש מסך 22אינצ' של פיליפס 220CW9FB

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. הכרטיס הראשון Gigabyte ATI Radeon 4650 1024MB PCIe - אחד גיגה אבל DDR2 הכרטיס השני Sapphire Radeon HD4670 512MB PCIe - חצי גיגיה אבל DDR3 מה עדיף הכרטיס הראשון מבחינת ביצועים או הכרטיס השני ? שניהם פחות או יותר באותו מחיר. מפרט: ספק כוח של JSP-Tech EZ-Cool 450W Real הכולל מאוורר 12CM פנטים 2.8GHZ E7500 core2duo 4 גיגה זיכרון קינגסטון דיסק קשיח WD 500 GB חלונות ויסטה תודה.

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. כולם מדברים על FPS שכרטיס המסך מצליח לתת במשחקים שונים , אבל איך מודדים את זה ? יש תוכנות ספציפיות ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. השאלה למעלה ואם כן אז גם מה הכרטיס מסך הכי חזק שעדיין לא נוצר צוואר בקבוק

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  16. שלום לכולם, אני רוצה לחבר את הכרטיס מסך שלי GeForce8600 GT לטלויזיה.לכרטיס יש שתי יציאות לדיגיטליות ויציאת S-VIDEO ,ניסיתי לעשות את זה לפי המדריך שמגיע עם הכרטיס אבל לא הצלחתי. אודה לכם על העזרה. נ.ב לטליוזיה שלי יש רק כניסת AV.

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  17. Started by gofmarat,

שלום, השאלה שלי היא האם הכרטיס מסך שמובנה בצ'יפסט G41, ה4500HD יוכל להאיץ חומחה בסרטי Bluray אמיתיים(לא MKV) כמו שכרטיס חיצוני כגון 4350 יכול? המחשב שלי הוא E5200+2GB+1TB+G41\630i תודה לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  18. שלום, ברשותי כרטיס מסך GigaByte Nvidia 6600gt ואני מעוניין לשדרג. אני צופה המון בתכני HD בעיקר באיכות של 720 ואני רוצה להתחיל לצפות ב 1080p. ברשותי מסך Samsung T220P אשר תומך עד רזולוציה של 1920x1200 מה שאומר שאני יכול להריץ על המסך שלי 1080p. הבעייה היא שהמחשב שלי לא מסוגל להריץ בצורה חלקה את ה 1080p אך את ה 720 הוא מריץ בלי בעיות. עקב זאת אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש שיתמוך ב CUDA וככה אוכל לצפות ב 1080p בלי בעיות. ( עדיפות על Nvidia ) חשבתי על GigaByte Nvidia 9500gt אך אני בהחלט פתוח להצעות. נ.ב עד כמה גדולה החשיבות של כרטיס מסך ולאיכות הצפייה בסרטים מסוג HD ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  19. Started by romarkus,

שלום , מהו כרטיס המסך המומלץ ל- PCIE 1 ? רצוי ש: עד 300 ש"ח תומך DVI , HD אומנם אני לא גיימר אבל משחק המון fifa , ולמעשה מחפש כרטיס מסך שיתאים ל-FIFA09 . האם הכרטיס הנ"ל ATi Radeon HD4350 Silent LP יתאים ל-PCIE1 ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  20. שווה לחכות עד לכרטיסים הבאים? שמין הסתם יהיו טובים יותר ויכללו טכנולוגיות מתקדמות. או לקנות כרטיס מהדור הנוכחי? :s05:

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  21. Started by pelpepelpe,

ברשותי כרטיס מסך connect 3d hd4870 512 mb לאיזה גודל מסך הוא יתאים? 22 זה טוב או 20? ולמישהו יש מסך מומלחץ?? תודה

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  22. Started by HumanFly,

שלום, ברשותי הכרטיס 260GTX סופרקלוקד עם ליבת 216 של EVGA. תהיתי אם ישנה אפשרות להפוך אותו לQUADRO FX שיתמוך ב CUDA ובמאיה\מקס בצורה יותר טובה ומבלי לפגוע בביצועי המשחקים האם ישנה אופציה לעשות סופטמוד ואשמח לשמוע על הצלחות \כשלנות ממישהו שכבר ניסה תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  23. קניתי לפני חצי שנה Twintech nVidia GeForce 9600GT XT OC Edi מבחינת משחקים וכו' אין בעיה אני חיברתי אותו קבוע לטלוזיה דרך ה SVIEDO עם מתאם ל two RCA one שמגיע עם הכרטיס עד לפני חודש הכל היה תקין עכשיו אני שם לב שיש במסך של הטלוזיה כמו קו שיורד במחזוריות בצבע לוון כאשר אני רואה סרט דרך המחשב חיברתי DVD לטלוזיה , פלסטיישן והתצוגה טובה זה רק ה.מסך ? אין עוד אופציה אחרת שאני ידע ללכת לאן שקניתי ושחליפו לי

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  24. למרות שהכרטיס הגרפי שלי אמור לתמוך ב 4.1 לא נתקלתי בזה במשחקים אחרים אולי כי לא היה שם הגדרה ל 4.0 לא זוכר אבל עכשיו במקרה אני משחק ב CRYOSTASIS ושם יש לי את הבעיות הדייברים שלי מעודכנים. יש למישהו פתרון?

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  25. 4890 , זו הסידרה החדשה , שיצאה ולכן העדיפות שלי לגביה לעומת זו לא מפריע לי להוסיף עוד קצת , ולרכוש Radeon HD4870X2 מי מבינהם חזק יותר ? בכל זו 4890 זה כרטיס מחודש חדש , התצוגה הביצועים אמורים להיות טובים . Radeon HD 4890 HD4870X2 2048MB

• 3 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים