כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אני קונה את הכרטיס 260GTX שלהם כי אין GAINWARD בFOXPC.
-
- 14 תגובות
- 826 צפיות
-
-
הכרטיס מסך במחשב הישן שלי מת המחשב עצמו יחסית ישן (AGP-8) ועד עכשיו היה מחובר אליו Radeon 9800pro אני מתכוון לקנות לו כרטיס מסך חדש שיפעיל בצורה בסיסית משחקי רשת ומשחקים קלים.. ראיתי את הכרטיס הבא במציאון ב90 ש"ח: PowerColor 9550 Pro 256MB AGP X8 DVI TV שווה לקנות אותו? או שכדאי לקנות FX 5500 256MB ב190 ש"ח או אולי משהו אחר? תודה
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1966&CatCode=543 ספק כח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1997&CatCode=409 המארז קטן (מיני) ומאוורר בצורה סבירה לא מעבר (איך שהגיע מאייבורי!!!) מסך FULL HD "24 (הקניה החדשה שהביאה את הצורך בכרטיס מסך נפרד) דרישות לכרטיס מסך בנוסף לשימושים משרדיים רגילים, אני רואה סרטים + משחק (NFS וכאלה) פעם ב.. לגבי הלוח: נראה לי שיש לי חריץ PCI-E X16 (לא יודע אם זה גירסה 1 או 2 או שזה מה שצריך בכלל??) לגבי הספק: אין לי מושג אם יעמוד בעומס או אם יש לו חיבור 6PIN (כמובן ששניהם תלויים בדרישות הכרטיס) לגבי המארז: באמת שלא יודע מה נכנס שם ומה לא.. אשמח אם הכרטיס יתנהג טוב מבחינת (צריכה / חום / רעש).. כיו…
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום רב. אני די חדש אז אני מקווה שאני בפורום הנכון. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 350 ש"ח אני בד"כ משתמש במחשב בשביל לשחק משחקי אסטרטגיה או משחקי סימולציה מהסוג של SIMCITY 4, ןשידור סרטים אל מסך הטלויזיה. עם הכרטיס הנוכחי (radeon 1300x) המשחק SIMCITY רץ תקין בהתחלה וככל שהעיר גדלה כך הוא נהיה כבד יותר ובהתאמה כך הביצועים של המשחק. רציתי לדעת איזה סוג כרטיס יש לקנות בשביל סוג זה של משחקים. הבנתי שיש הבדלים בין קבוצת הפקדות של המעבדים שבכרטיס לדוגמא GFORCE לעומת RADEON. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום, בדקתי בדיון השאלות ותשובות ורשום שם כי כול המשחקים תומכים בטכנולוגיות CF, לעומת זאת שאלתי בפורום של AMD לגבי זה ואמרו לי שלא כל המשחקים תומכים. בעיקרון בדקתי את שיפור הביצועים ב-WOW, אבל כפי שאמרתי אינני מבחין באיזה שיפור, הFPS נשאר אותו דבר... לאחר שחיברתי את הכרטיס מסך הנוסף התקנתי מחדש את הדרייברים ובממשק הCATALYST מסומן לי בV כי מערך הCF פעיל. האם ישנם עוד הגדרות שעלי לעשות? האם באמת לא כל המשחקים תומכים בCF? מערך הCF המדובר הוא 2X Radeon 4870X2 תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 870 צפיות
-
-
טוב,אז הכרטיס מסך "מת" יש שיבושים בתצוגה כבר מהבוט ומהבדיקות שעשיתי כל הסימנים מראים על כשל בחומרה,הוא היה 8800GTS 320MB של BFG, והאמת לא הראה ביצועים מרשימים כבר מההתחלה.כך שלשם שינוי אני אקנה ATI אז אני מחפש כרטיס חזק למשחקים בלבד של ATI עד 1000 ש"ח (אם משהו מוכר יד שניה(במצב תקין מין הסתם) אז אני גם אשקול את זה תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום אני מחפש את מפת הדרכים של שני החברות אם תאריכים של כרטיסים עתידים של החברות. תודה
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם ובכן, כרטיס המסך שלי, PNY 6800GT AGP, התקלקל, ואני הולך להחליף אותו. רציתי לקבל ממכם המלצה לכרטיס מסך כמה שיותר זול, אך ברמת הביצועים של 6800GT לפחות. אני לא זקוק מעבר לזה כיוון שהכרטיס יהיה במחשב שישומש למשחקים קלים (+) בלבד. חובה שיהיה AGP, ועדיף כמה שיותר שקט - ואפילו כזה שיכול שבא עם קירור פאסיבי. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 964 צפיות
-
-
מה אתם אומרים, שווה? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3582&CatCode=531 או שעדיף לחפש למשל את אחד הדגמים של ה-250GTS של NVIDIA?
-
- 26 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפעמים אני רואה באתר TomasHardware תחת הקטגוריה Charts - Graphics Cards, שכרטיס מסך SLI מקבל פריימים יותר נמוכים במשחקים מאשר אותו הכרטיס בגריסה הרגילה(לא SLI). איך הדבר אפשרי? תודה
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אני בעליו הלא-גאה-בכלל של x1950pro מזה 2.5 שנים (נרכש בזמנו בסכום של 1,200 ש"ח.. מי אמר שפראיירים לא מתים?? ). הכרטיס אכזב אותי מאוד, החל מOC מגוחך של mhz בודדים בלבד, ועד בעיות מחרפנות: במשחקים הכרטיס קורס תוך 10-15 דקות בלבד; הכרטיס הרבה פעמים לא חוזר ממצב Power save mode של המסך, ופשוט לא שולח אות.. בקיצור - כוסומו x1950pro, לך הביתה. המפרט: E2160 @ OC 3.25 GHZ (freezer 7 pro) 4GB CL4 GB 965p-DS3 @ 360 mhz bus Enermax Liberty 400W XP 64BiT המסך: Dell 2709w @ 1920x1200 התקציב: עד 1,000 ש"ח (אפשרות לחריגה קלה אם היא באמת שווה את זה). המטרה: כרטיס מסך חזק שיאפשר לי להנות ממנו בשנתיים הקרובות לכל הפחות, ורצוי שלא יעשה הרבה רעש במנוחה ובמאמץ. היעד: מכיוון ש…
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום. יש לי במחשב כרטיס מסך INNOVISION I-Chill Geforce 8800GT OC 512MB והוא פחות משנה וחצי אצלי מאז הקניה. בזמן אחרון מאוורר שלו התחיל להרעיש ושומעים אותו חזק מחוץ ל ANTEC P182. אז חשבתי אולי לקחת אותו לשירות לפי אחריות שיחליפו לו מאוורר או משהו או את כל הקירור. האם זה אפשרי מבחינת כיסוי של אחריות או שאין סיכוי שיעשו משהו כי כרטיס עדיין עובד, גם אם מרעיש חזק. נקנה בנוע. תודה
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני קונה מסך 24 (1920X1200 או 1920X1080) לצורך העניין: http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=103&prodid=543&keySearch= כרגע יש לי GMA3100 מובנה בלוח והבנתי שצריך לקנות כרטיס נפרד.. הספק שלי זה EZ-Cool 450W (לא הייתי רוצה לשדרג כרגע).. חשבתי על ATi Radeon HD4350 Silent LP שהומלץ במאגר בפורום הזה (כרטיס של ASUS ב- 255 ש"ח).. מה אני מפסיד בכרטיס פשוט זה? מה זה ה- LOW PROFILE הזה ? צריך ללכת על משהו יותר חזק אולי? יש עוד כרטיסים עם קירור פסיסי שמומלצים? תודה לכם מראש
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי 2 שאלות: *יש לי את G31M3-F של MSI שהוא mATX, ולא שמעתי על תמיכה בPCI-E 2.0 בו, אלא כביכול רק בPCI-E 1.x.. האם הביצועים של HD4870/GTX260 יפגעו על לוח האם הזה? אם כן האם באופן משמעותי? *יש לי התלבטות קטנה ביחס למחיר - ביצועים Inno3D GTX 260 Freezer X2 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1723 ב830ש"ח, עם קירור רציני נראה כרטיס טוב לOC, אבל כמובן גרסאת ה-192. מולו - Sapphire HD4870 512MB http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1 ב100 ש"ח יותר... מה עדיף מביניהם? האם הGTX260 הזה יכול להגיע בOC לביצועים של הHD4870? או שאולי עדיף ללכת על ATI במקרה הזה? תודה מראש! מפרט: E5200 @ 2.5Ghz (בעתיד OC ל3.5-3.6) CEON 2Gb 800Mhz Hitachi 350GB SATA …
-
- 10 תגובות
- 879 צפיות
-
-
קניתי כ. מסך של GIGABYTE 9800 GTX+ 1GB. אני שוקל לקנות מסך FULL HD 37" PANASONIC. יש לי עם הכרטיס מתאם מDVI לHDMI הכרטיס יתמוך ב1920X1080? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם, הכרטיס שלי radeon 1950 pro קצת קרס, מכיוון שהוא עדיין תחת אחריות ומכיוון שלא מייצרים אותם יותר, אני מתאר לעצמי שיהיו מוכנים להחליף לי אותו, השאלה היא מי מהכרטיסים שיש כרגע בשוק הוא ברמה של ה 1950, עדיף של חברת ATI. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
אז ככה זה המפרט שלי: לוח אם:Gigabyte EP43-DS3L מעבד:E8400 3.7Ghz זיכרון:G.Skill DDR2 4GB 1000 Mhz קירור מעבד:Thermaltake V1 מארז:NXZT Air Flow King כונן קשיח:320 GB ספק כוח:Enermax Liberty 400W רציתי לדעת האם הספק יחזיק את הכרטיס?
-
- 33 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה מחשב לחבר שהולך להשתמש בו לעריכה גרפית בתוכנות כמו: סטודוי מקס וסוליד וורקס על מסך 30 אינץ חשבתי ש4770 אולי יספיק ואם לא אז שתיים אולי, נראה לי הכי משתלם היום לא? אני קצת נוטה לא ללכת על ה quadro של נNVIDIA נראה לי מותג חסר קצת טעם הייתי שמח לקבל קצת עזרה בנושא
-
- 12 תגובות
- 980 צפיות
-
-
התלבטות קשה: או Twintech 260GTX XT 216SP עם קירור Accelero XTREME... (פשוט קירור מטורף אבל יכול גם להיות מאוד שקט). עולה 1185 שקל. או GAINWARD GTX275 עם קירור מיוחד של החברה. הקירור דיי רועש ועושה רושם שאי-אפשר לכוון את מהירות המאווררים... (אני לא בטוח ב-100% בזה! אני אשמח אם תפריחו\תאשרו). עולה 1440 שקל. או GAINWARD GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 216SP עם אותו קירור כמו זה שמעליו. עולה 1000 שקל. אני חושב ש-GTX275 לא משתלם אבל לא כדאי להתפשר על שקט וקירור איכותי... לכן אני חושב שהכי כדאי זה ה-Twintech 260GTX XT עם ה-Accelero XTREME... מה אתם אומרים? אני צריך שתחזקו את דעתי או תשנו אותה לטובה! תודה רבה חבר'ה!!! עריכה: חשוב לציין שאם יש לכם הצעות נוספות של כרטיסים ב…
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם היום ראיתי את הכרטיס HD 4870 הזה ב880 שקל http://skypc.co.il/pl_product~AX4870512MD5~8~0.htm איך הוא בהשוואה לשאר הHD 4870 שעולים הרבה יותר בסביבות ה1200 שקל? ואיך הקירור שלו? כדי לקנות? תודה לעוזרים. 8)
-
- 14 תגובות
- 965 צפיות
-
-
היי, אני לא יודעת אם אני בפורום הנכון.. בכל מקרה יש לי כרטיס מסך חדש של geforce 9800 GT עד היום הייתי בחיבור רגיל לכרטיס המסך הקודם עם מסך LG 1970 HR אבל כיום התחברתי עם DVI כי אין לו יציאה רגילה..בקיצור, זה נראה זוועה...כואב בעיניים והאיכות ממש לא חדה כמו קודם.. .משהו לא ממש מסתדר לי..ולפי הבנתי DVI אמור להיות יותר חד וטוב..אז מה בדיוק הבעיה?? :-\ צריכה להוריד משהו? לעדכן? לסנכרן? לקנות כבל חדש?? כי על הכרטיס יש 2 כניסות ואני מחוברת לשחורה ולא ללבנה כי ללבנה הכבל לא מתאים... רעיון למישהו? :-[ תודה מראש,
-
- 9 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך עד 500 ש"ח לכל היותר. אני מעוניין בקירור פסיבי כשהדבר החשוב לי ביותר זה היחס בין המחיר לתפוקה של הכרטיס, כלומר כדאיות השקעה. ומה ההבדל המהותי ביניהם, מה לא ירוץ לי ב4550 וכן ירוץ ב 4650 ? מבחינת הצרכים, אני צריך אותו להרצה של סרטים, מולטי טסקינג, וקצת משחקים (לדעתכם RA3 יעלה על 4550 ?) המסך שלי כרגע 19 אבל אני מקווה לקנות בעתיד 22. זהו בערך, ברור לי שה 4650 עולה באיכותו על ה4550 השאלה האם זה שווה את הפרש המחירים, והאם מבחינת הצרכים אני בכלל צריך אותו, בKSP הראשון עולה 280 ש"ח והשני 430 ש"ח. אני יחסית חדש פה בפורום, מקווה שהכותרת תקנית (אין לי תקציב מסוים, אני מבחינתי להוציא כמה שפחות) ושהגדרתי הכל נכון, אשמח להגיב ולחדד אם פספסתי משהו. בתודה…
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני כבר הרבה זמן לא מתעדכן בתחום הזה, לכן אני ממש אעריך את עזרתכם פה! אז ככה, המפרט הנוכחי שלי כתוב מימין, הצטיידתי בספק שנחשב למעולה בזמנו (אנרמקס ליברטי 400 וואט) כי ידעתי שאני אשדרג, אבל מצפיה בסטיקי ''כרטיסים מומלצים'' התחלתי להכנס לפאניקה (בערך ;D), כי כתוב שהכרטיסים בטווח המחירים שלי דורשים 400 וואט ומעלה! ואני לא יודע איך הספק שלי יעמוד בזה לכן אני אעריך את זה אם מישהו יבהיר לי את המצב בדיוק. דבר שני, לוח האם שלי הוא M2N-E שגם נחשב לחזק כשקניתי אותו, וכידוע לי הוא תומך בכל הנתונים שכרטיסי מסך בימינו צריכים (אני לא מדבר על הSLI למיניהם שדורשים מערכת קירור של חנקן נוזלי ), בטווח המחירים שציינתי. עוד דבר (מצטער על החפירה הקלה), שדרגתי לאחרונה ל…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם אפשר להגביל את קצב הרענון של מסך ל-30Mhz במקום 60Mhz במשחקים ? ואם אפשר, איך עושים זאת ? ועוד שאלה שלא קשורה: Xbox 360 הוא מוגבל ל-30 FPS ?
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-