עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום כולם. * את המחשב קניתי לפני למעלה משנתיים ובזמן האחרון מופיעים Artifacts ושגיאות נוספות (במשחקים כמו CoD 4). בדקות הראשונות אין בעיה אבל אז השגיאות מצטברות עד שהמסך קופא \ מסך שחור וברוב המקרים אתחול. ** זו לא הפעם הראשונה שזה קורה: לפני-כן היה לי Asus 7900GT שאחרי שנה הופיעו Artifacts ובבדיקה בעין רואים נקודות שבהן הכרטיס התיך את עצמו מימשתי את האחריות והכרטיס הוחלף ב-Asus Radeon X1900 ... שאחרי שנה עושה את אותן בעיות וכנראה נגרם בו נזק פיזי. -תמיכה טכנית של AMD הצביע על 1) נזק פיזי כתוצאה מחימום יתר. 2) הכרטיס דורש לפחות 450w. -בבדיקה של ATITOOL למציאת Artifacts הכרטיס הגיע ל-66 מעלות ואז המחשב קרס. -אני שוקל החלפה ושדרוג של כרטיס המסך ואני מתלבט בין כמה …

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. לINNO3D יש 2 גרסאות של GTX260 CORE 192 במחירים אטרקטיביים למדי אבל עם קירורים שונים, ממבט על הכרטיסים כמובן שFREEZER X2 נראה אופטימלי יותר, אבל מניסיון או מקור מידע מסויים, האם יש תשובה ברורה לשאלה? Freezer X2 - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5268 ה"רגיל" - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5069 אז איזה מהם מקורר טוב יותר?

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  3. Started by ORBIT,

כרטיס מסך ATI 4770 נאמר לי שיש מחסור בכרטיס הנ"ל מהחברות המובילות, אך הכרטיס של CLUB3D זמין. האם ההמתנה לכרטיס של GIGABYTE משתלמת או שאין הבדל בין החברות ואפשר לרכוש בראש שקט את הכרטיס הזמין של CLUB3D ? בכרטיסי מסך תמיד הלכתי על ASUS או GIGABYTE ולאחרונה על פי הביקורות גם HIS תפסה מקום של כבוד.

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  4. אז ככה,פתחתי פה כמה נושאים לגבי ספקי כוח וכרטיסי מסך,אם יעבוד או לא יעבוד... היו פה אנשים שבספק אם יעבוד לי הכרטיס מסך הזה על מערכת שלי ועוד שיש לי OC למעבד... וספק כוח LIBERTY400 W. אז ככה היום קיבלתי את הכרטיס... שהוא כבר עם OC מוכן של 625\2200 חיברתי אותו... פועל כמו חמאה... הספק הזה של LIBERTY 400W הוא כל כך חזק שאפילו עשיתי עוד OC לכרטיס מסך ל 675\2300. ולא היו שום בעיות.... כתוב על גב הקופסה של הכ.מ המינימום לספק כוח הוא 550W ופשוט אני לא מאמין שבספק שלי כל כך חזק שמחזיק אותו... אין פשוט... ENERMAX חברה סוסה.. וגם הכרטיס מסך הזה פשוט סוס... IDLE 38 מעלות... ובזמן במשחקים,כמו למשל שיחקתי היום ב XMEN החדש... הכ.מ הגיע ל 44-46 מעלות בלבד... עם גוף קירור כזה.. פשוט פצצה…

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  5. Started by Rio_911,

יש לי כרטיס 260gtx ocx של bfg חדש. (עריכה: BFG NVIDIA GeForce GTX 260 OCX 896MB PCIe 2.0 http://www.bfgtech.com/bfgrgtx260896ocxe.aspx) ובכשלדוגמא אני מפעיל משחק כמו Armed Forces Corps הוא עושה רעש צייצני-צווחני (squeal / whine) הוא די חלש.. אבל מספיק בשביל להבחין בו.. זה די מבאס.. וקראתי שזה מופיע לעוד אנשים.. קראתי שיש כאלה שאומרים שזה בגלל הOC... ושככה זה בכל הכרטיסים החדשים.. בכל אופן זה די מתסכל ומרגיז השאלה היא אם יש משהו לעשות בקשר לזה? (האחריות כמובן עוד בתוקף.. הרכבתי את המחשב ביומיים האחרונים, והכרטיס מסך קנוי מלפני בערך חודש) זה בוודאות הכרטיס מסך, הרעש מגיע ממנו, קראתי על עוד מקרים כאלו, וזה מופיע בהאצת תלת מימד... בסתם גלישה באינטרנט לדוגמא אין ר…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by laviko1,

http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_273_3167 מה מיוחד בו שהוא עולה כל כך יקר???

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  7. Started by xolitaire,

שלום לכולםםםם מתלבט לפני קנייה של XFX 8800GTS שמעתי הרבה חוות דעת שונות על 640mb ו512mb על מה לפי דעתכם כדאי ללכת?? (לשימוש עבודת גרפיקה ומשחקים)..... תודההה מפרט: CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267 Asus striker Extreme

• 12 תגובות
    • 832 צפיות
  8. Started by iyehuda,

האם כרטיס מסך שהוא PCI EXPRESS 2 יעבוד אצלי

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  9. Started by pro.surfer,

שלום לכולם יש לי את הכרטיס שבמפרט והשאלה שלי היא כזאת : אני מתכנן לפרק אותו ולהרכיב במקומו 4890 . האם ישנם בעיות שעלולות לצוץ בעקבות הרכבת הכרטיס החדש ? האם יש צורך גם להסיר את הדרייברים של הישן לפני הרכבת החדש ? תודה מראש טל.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אהלן וסהלן יפורום חח ניגש לעיניין קניתי מחשב חדש לא מזמן עם כרטיס מסך GTS 250 וראיתי מאחורה שיש לו שתי חיבורים של 6PIN ומה ששמתי לב שהטכנאי חיבר לי רק חיבור אחד כלומר רק 6PIN אחד מחובר ויש אחד לא מחובר אז לשאלתי זה טוב? זה רע? זה גורם לנזק עתידי? אפשר להישאר ככה? דוגמא על מה אני מדבר: נ.ב אני מפעיל משחקים חופשי על HIGH כגון רידיק GTA IV וכול החדשים ! ואני לא מרגיש בשום תקלות למיניהם! תודה לעוזרים וזה ממש חשוב לי !

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  11. האם המעבד q6600 מהווה צוואר בקבוק לgtx 275 ? ול GTX 295 ?

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  12. Started by laviko1,

הייי אני מעוניין לדעת מה הבדל בין דגמי כרטיס המסך GTX260: http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=5069 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1723 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=3828 חוץ הקירור והמחיר מה ההבדלים בניהם? תודה לעוזרים...

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  13. היי קניתי טלוייזה LCD של LG וחיברתי את המחשב עם כבל DVI-HDMI לטלויזיה ואז צצה לי הודעה שצריך להגדיר איזה משהו בישביל להטלויזיה תקבל קול HD דרך היציאה של הכרטיס מסך. אשמח אם מישהו יוכל לשפוך לי על זה קצת אור. תודה רבה ויום טוב.

• 37 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. Started by ~BaRaK~,

inno3d מוציאה גרסא של GTX295 עם PCB אחד!! http://www.nordichardware.com/news,9258.html

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  15. יש לי מסך CRT רגיל, וכ.מסך 8500GT. אני משחק בעיקר PRO EVOLTUION SOCCER. המסך עצמו נמצא כאשר הוא בווינדוס על 85 HERTZ, את המשחק זה בלתי אפשר לשחק עם HERTZ כזה, אז דרך DXDIAG -> OVERRIDE אני משנה את זה ל-60. שמתי לב, שאם אני משחק עם רזולוציה 600\800 רשום שהמשחק הוא על 61HERTZ, ואם זה 1024 אז זה על 60HERTZ. מה ההבדלים? אם יש?

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  16. יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 7600GS, אני צופה בסרטי HD 720P בלבד. אני לא משתמש במשחקים. בזמן שאני צופה בסרט HD באיכות 720P אני חייב שכל התוכנות יהיו סגורות אחרת הוא מקרטע, המעבד נע בין 60 ל90 אחוז מאמץ ולעיתים מקרטע למספר שניות. החלטתי להחליף את הכרטיס מסך 7600GS לכרטיס מסך שתומך בHD הכי זול שיש, שיתאים לדרישותיי שאני אוכל לראות סרט HD בלי קרטועים בכלל. קניתי מחנות SKYPC כרטיס מסך club3D ATI radeon hd2400pro 512MB ddr2 AGP לאחר שהמוכר בחנות אמר שזה יפתור את הבעיה. אך אין שום הבדל! המעבד נע על אותם אחוזים בדיוק, החלפתי מספר פעמים בין הכרטיס הזה לכרטיס הישן ואני לא רואה שום הבדל, שיחקי עם הגדרות.. שום דבר לא עזר... נא עזרו לי כיצד לפתור בעיה זו

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום, לאחר סקירת הפורום, ואתרים נוספים באנגלית החלטתי לרכוש את הכרטיס הנ"ל. (כחלק ממערכת חדשה - I7, שני מסכים) הבנתי שאין הבדל גדול בין היצרנים שכן הקובע הוא רכיב ה - NVIDIA שזהה בכל כרטיס. בכל זאת שמתי לב למבחר די גדול של הכרטיס אצל כל יצרן וכמו כן מבחר יצרנים. חשוב לי: 1) כרטיס אמין 2) יציאת קומפוננט (HDTV) אני יודע שנושא זה נדון בפורום בעבר, אך טרם הצלחתי לקבל החלטה בעניין. אשמח לקבל המלצה לכרטיס ויצרן ספציפיים. תודה

• 34 תגובות
    • 3.7k צפיות
  18. אני תקוע בדילמא בזמן האחרון יצאטו מלא כרטיסים חדשים אבל אין לי מושג איזה לקחת פשוט נאבדתי מתחת לכל הכרטיסים אם אפשר המלצה .המסך שלי הוא 2333SW של SAMSUNG

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  19. Started by ביצה,

אהלן! משהו יודע מאיפה אפשר להשיג את הכבל הזה? לא מצאתי בכמה חנויות בארץ, אם משהו יודע על חנות שמחזיקה את כבל ה-SLI באזור המרכז (וסתם בכללי, בכל הארץ) אני ישמח אם הוא יספר. בנוסף, אם יש למשהו כבל כזה והוא לא בשימוש אני מוכן לקנות את זה ממנו. תודה ויום טוב!

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  20. Started by Idan-h,

חבר שלי מתכנן לקנות מחשב למשחקים וביקשתי מפרט פה בפורום אתמול (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=408785.0). קיבלתי שתי הצעות, האחת עם HD4770, והשניה עם Zotac GTX 260. לחבר שלי יש LCD 19 WS, רזולוציה 1440*900. 1. האם הGTX הוא OverKill למסך הנ"ל? כי הבנתי שלרצולוציה של 1280*1024 הוא אכן כזה. 1440*900 היא רזולוציה יותר גבוהה? (כי סה"כ 124 יורד ברוחב ו160 עולה באורך, ככה שממה שאני מבין זה לא כזה הבדל). 2. אם המסך ישודרג ל22 אינץ רק בעוד שנה, שווה לקנות את הGTX? 3. אם לא שווה לקנות את הGTX, איזה כרטיס אחר מKSP כדאי לקנות? (שיש לו יחס עלות/תועלת טוב ולא שיעלה 100 שקל פחות והרבה פחות ביצועים). 4. שאלה קצת פחות קשורה, אם אני לוקח מערכת עם ספק כח גדול, זה אומר שהיא ת…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. רכשתי מערכת מחשב בה מותקן לוח אם של Gigabyte GA-EG43-MS2H (מעבד E7400( במשולב עם כרטיס מסך מסוג: Nvidia geforce 9300gs 512 mb P. O. VIEW ידוע לי בדיעבד (אלא אם תתקנו אותי) שהכרטיס מסך חלש ולמעשה די מיותר מאחר ועל לוח האם מותקן כרטיס. השאלה שלי אם השילוב שלעיל עשוי להפריע? במידה וכן, אסיר בעצמי את הכרטיס. (המחשב כבר הוזמן) היתרון היחיד שאני מוצא בשילוב הוא בכך שאם הכרטיס מסך יישרף אז לא צריך להחליף לוח אם אודה על תגובותיכם

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  22. טוב אז ככה: יש ברשותי מחשב HTPC עם מפרט P4 2.6 עם 1 גיגה זיכרון וכרטיס מסך GFX5500 AGPהמחשב נמצא בסלון ומציג רק תכני HD בחיבור דיגיטלי למסך הLCD. המחשב מציג תכני 720P ללא שום בעיה אבל 1080P מגמגם. אני מתלבט אם לקחת את הכרטיס 2600PRO או 3650 שיש להם האצת חומרה. השאלה שלי למי שבדק אם באמת במחשבי LOW END אם זה נותן שיפור להצגת סרטי 1080P ואין גמגומים.אשמח לשמוע תגובות. תודה

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  23. אני מנסה לחבר את המחשב לטלויזיה עם כבל S-VIDEO מהכרטיס מסך - מסדרת geforce 9800 GT , אבל המחשב לא ממש מזהה חיבור, באפשרויות של הדרייבר זה אומר שאין טלויזיה מחוברת.. הקצה שמתחבר לכ.מ מתחבר באופן רופף לגמרי והתצוגה על הטלויזיה רועדת ומגיבה לתזוזות שם, וגם לפי הצורה על התקע והשקע יש לי הרגשה שמדובר בחיבור טיפה שונה, הכבל S-VIDEO שלי עובד על כ.מ אחרים, וכן על GEFORCE ישנים יותר. האם זו הבעיה והאם קיים מתאם בין הכבל שיש לי לכ.מ תודה על עזרתכם ויום טוב!

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  24. http://skypc.co.il/sg_product~AX4670512MK3-P~8~0.htm האם הכרטיס מסך הזה טוב ומה הביצועים שלו איך הוא מפעיל ת'משחקים??(GTA IV CO5 CRYSIS FALLOUT 3) והאם יהיה לי צוואר בקבוק? Pentium® D925 CPU 3.00GHz 4m dualcore זיכרון: 2GB RAM לוח אם: MSI V2 945GCM5-F 1333

• 12 תגובות
    • 836 צפיות
  25. ערב טוב אני משתמש במחשב בעיקר לעבודה משרדית , גלישה וצפייה בסרטים . כיום יש לי כרטיס 128 מגה , 64 ביט . והמסך הוא , 17 אינץ' . כעת ברצוני לשדרג את איכות הצפיה . לכן אני מתכונן להחליף את המסך , ל - 22 אינץ' , רזולוציה 1,680*1,050 (Samsung T220). כעת אבקש את המלצתכם לכרטיס מתאים . חשוב שיכלול איוורור שקט . הכרטיס חייב להיות מותאם ל - AGP 8 . נתוני ספק הכח :HEC-400W. TRUEPOWER נתוני מחשב נוספים : מעבד:פנטיום4 . מהירות:3.2 מגה . זיכרון :1 ג'יגה . היות ואין לי ידע בנושא , אשמח על כל מידע , ישיר או עקיף . תודה ניצוץ

• 0 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים