עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Blackend,

אני מחפש מסך חדש בעיקר למשחקים וודיאו אני מעדיף אל סי די.יש לי מספר שאלות 1. האם באמת כדאי לעבור לאל סי די? 2.המסך שמצוין האן הוא שווה משהו? 3.איזה מסכי 17 אל סי די בטווח המחיר הזה מומלצים?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  2. Started by ben389,

כיום אני עובד עם מסך סוני S73 כמסך ראשי ומסך מאג (עתיק) XJ700T כמסך משני. החלטתי לפנות קצת מקום על השולחן ולהחליף את המאג העתיק במסך חדש. ההגיון אומר לי לקנות מסך כמו שיש לי (שאני די מרוצה ממנו וכשקניתי אותו המסגרת הדקה שלו הייתה אחד הדברים שהכריעו לטובתו) רק עם DVI. ממה שראיתי באתרים שונים בארץ סוני הוציאו את אותו הדגם רק "מעודכן" (S74) שזה בעצם אותו המסך רק עם כניסת DVI. מה שמוזר זה שאני לא מצליח למצוא בשום מקום מסמך רשמי עם הנתונים שלו. בכל אתר כתוב משהו אחר וחיפוש בגוגל לא מוצא הרבה תוצאות. כמובן שבאתרי סוני השונים לא נמצא כל זכר למסך. איפה אפשר למצוא הוראות או נתונים טכנייים שלו? אפשר להמנע מהמלצות למסכי 19 כי זה פשוט לא נחוץ לי וזה יהיה סתם בזבוז כסף (אותה רזולוציה…

• 9 תגובות
    • 679 צפיות
  3. השדרגתי ב3850 לAGP רק שאלה לפני שאני מדליק את המחשב. האם אני חייב לחבר אותו לכבל שנתנו לי 2 מולקסים ל8 פינים PCI E או שאני יכול גם להשתמש רק ב6 פינים שיש לי כבר בספק כוח? שמעתי על משהו שאני לא יוכל לעשות אובר קלוק אבל אני ממש לא מתכוון לעשות לו אוברקלוק. האם זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  4. שנים לא כתבתי כאן, טוב לחזור לשוק. אני מתלבט לגבי קנית כרטיס מסך חדש (רזולוצייה 1900X1200) וקראתי פה כמה וכמה פוסטים לגבי ההשוואות של HD5870 מול HD6950 מבחינת ביצועים פר שקל. אז קודם כל, יש מבצע של KSP ליום ראשון הקרוב (2.6.11): GigabyteHD6950 במקום 1460 ש"ח ב-1290 ש"ח! זה קצת מגדיל את הביצועים פר שקל, לא? בנוסף, המשפחה שלי טסה לארה"ב ויש לי הזדמנות לקנות משם ציוד חומרה (דרך אתר newegg). באתר יש את הכרטיסים במחירים האלה: HD5870 - 220$ HD6950 - 250$ איזה עלויות (חוץ ממשלוח) אני צריך לקחת בחשבון? אני יודע שהמחירים בארה"ב הם בלי מס קנייה, כמה אצטרך להוסיף בערך? ושאלת השאלות: האם כדאי לי לקנות בארה"ב ולחסוך 200-300 ש"ח או לקנות בארץ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום אנשים טובים, בשעה טובה התחדשתי ב6950 של GIGABYTE, ולפני שאתקין אותו ואנסה להמיר אותו ל6970, רציתי לדעת אם יש משהו מיוחד שאני צריך לעשות לטובת הדרייבר הישן של ה4890 ? קראתי איפשהו שאם לא מסירים את הדרייבר לחלוטין, זה עלול לעשות בעיות קשות אח"כ ... במיוחד שיש לי WIN 7 שהוא בכלל לא נותן להסיר בלי שהוא יתקין מחדש את הדרייבר בלי לשאול אותי בכלל ... אשמח לקבל הנחיות איך לעשות זאת

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by LRa,

אהלן, מחפש כרטיס עד 700 ש"ח למסך 19. הנה המפרט שלי: GIGABYTE GA-73PVM-S2H E8400 CoolerMaster Elite 335 OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 Special Ops FSP Epsilon 450W אני מחפש כרטיס שיריץ לי כל משחק(אם זה אפשרי) במקסימום. האם המחירים צפויים לרדת משמעותית בעוד חודש? תודה

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכולם!! אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה 9800 פרו של ספיר וזהו המפרט שלי מעבד 2000 אבל עשיתי לו אובר קלוק קטן אז הוא על 2300.... ראם 256 לא יודע של איזה חברה.. אני חושב ddr ולוח אם של VIARAMA U8568 Pro עכשיו יש לי גי פורס 4 אמ איקס... ואני רוצה לדעת עם יהיה שיפור גדול בביצועים.. למשל במשחק פר כרי?? או בכלל במשחקים החדשים שיצאו.. עם אני יחליף לרדון? תודה מראש!!

• 10 תגובות
    • 720 צפיות
  8. שלום, המערכת שלי: Vista Ultimate 8800 GTS (מותקן דרייבר אחרון) מסך Viewsonic VX922 כשאני נכנס ל control panel של Nvidia יש לי 2 אופציות של ה refresh rate: hertz 60 או hertz 75. כרגע, ברירת המחדל היא 60. כשאני מנסה להעביר ל 75 המסך הופך לשחור (כאילו לא תומך ב 75) 1) מדוע זה קורה - הרי אני אמור לראות רק את את refresh rate הנתמכים לא? 2) האם יש מה לעשות? 3) המצב הכי גרוע זה במשחקים - כשדרך תפריט המשחק אני מנסה להעביר ל 75 המסך הופך לשחור ולא חוזר למצב שבו אפשר לראות משהו! (הייתי צריך להשתלט על המחשב מרחוק עך מנת להחזיר את המצב לקדמותו) אודה לעזרה.

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  9. Started by tulz,

שלום לכל הפורום! אני רוצה לדעת כמה מקבל X800GTO בתוכנה 3DMARK05 בסטוק? תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  10. Started by adam_galmor,

שלום יש לי מחשב די ישן אבל בזמנו השקעתי, לאחרונה התחלתי לערוך עליו סרטוני ווידאו מהגופרו אך הוא לא מצליח לנגן קבצי ווידאו מעל רזולוציה 1080 30FPS. אני מתלבט האם כדאי להשקיע בו כרטיס מסך (משומש) מתקדם יותר או שגם איתו הוא לא "יסחוב" את עריכת הווידאו בגלל שאר נתוני המחשב (CPU, RAM, SATA 3GB....) במידה ונראה לכם שכרטיס מסך טוב יותר יתן לי את היכולת לערוך סרטים באיכות גבוהה יותר (למשל ברזולוציה 2.7 48FPS או 4K 30FPS) למרות נתוני כלל המערכת היחסית ישנים, אשמח לשמוע על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים. דרך אגב אין לי מסך 4K אז אני לא בטוח שכרטיס התומך 4K יהיה רלוונטי עבורי תודה! אלו הם נתוני המחשב: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6750 @ 2.66G…

11. שלום חברה, ראיתי עכשיו ירידת מחירים טובה לpvr-150 mce ואני בדיוק מתכנן לקנות אחד כזה להקלטה מקלטות למחשב... השאלה שלי היא, האם תיהיה לקובץ איכות תמונה + קול טובה? לא מצאתי אף review נורמאלי שניתן לקבל ציון על הקלטה של הכרטיס... יש מישהו שיש לו את זה ויכול לתת לי עיצה? אולי כרטיס אחר ב סביבת 500 ש"ח? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  12. משהו הביא לי דרייבר לכרטיס מסך שלי יותר עדכני וזה מחק את הקודם וזה גם לא היה מתאים אז אין לי דריבר בכלל במחשב עכשיו לכרטיס מסך והורדתי מלא גירסאות וכלום לא עבד הוא רשם לי בסוף ההתקנה : "setup did not find a driver compatible with your current hardware or operating system. setup will now exit. " הורדתי את הגירסא שאני צריך ..פשוט הכל בתוכנה "everst" שהדרייבר שאני צריך זה: http://www.siz.co.il/my.php?i=5zuyniwmymmw.jpg וגם זה לא עבד בקיצור אני לא יודע ממש מה לעשות הכרטיס מסך כבר שבועיים לא עובד אי אפשר משחקים במחשב אי אפשר ממש כלום רק אתם יכולים לעזור הכרטיס מסך :msi radeon 9550 מערכת הפעלה ווינדוס XP חברה של הכרטיס מסך זה :ATI תודה

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by dasni,

לצערי הרב, לא ניתן להשיג את כרטיס ה ati radeon 1950xt, מסיבה לא ברורה ולכן רציתי לשאול איזה כרטיס מסך מומלצ לי עכשיו במחיר של מקסימיום 1,100 ש"ח? תודה

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  14. מה יותר טוב Sapphire (ATI) X1900GT 256MB או 1950PRO ?

15. אני מנסה לחבר שני מסכים לעבודה: הראשון אמור להיות לעבודה רגילה כאילו הוא מחובר לבד. השני אמור רק להציג מצגת של PowerPoint שמחליפה תמונות אוטומטית כל 15 שניות. כרטיס המסך שאני משתמש בו זה GeForce 8400 GS בעל שלוש יציאות: VGA, DVI ו- HDMI, כאשר המסך הראשי מחובר ל- DVI והמסך המשני מחובר ל- VGA. גירסת דרייבר 266.58 (זה הכי מעודכן עבור הכרטיס הזה ולא ניתן להוריד עבורו גרסאות חדשות יותר באתר של nVidia). הצלחתי להגדיר בצורה נכונה את העבודה כ- Dual View והכל עובד תקין, רק מה, כשעובדים על המחשב המצגת מפסיקה להעביר תמונות לבד (אם אני יוצא מהמצגת, מפעיל אותה מחדש ולא נוגע במחשב היא עובדת כראוי). אולי יש איזו הגדרה ב- PowerPoint שאני מפספס? הגירסה של האופיס היא 2003 SP3.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום וחג שמח! יש לי כרטיס GFORCE 2 המחובר לטלויזיה בכבל S-VIDEO (משני הקצוות). הכבל באורך של 2 מ' עם ציפויי זהב במחברים. העניין הוא שאיכות התמונה די ירודה, מתבטאת ב"גלים" מאוד קלים אבל עדיין מפריעים לאיכות הסרט. הכרטיס מוגדר על PAL-B. אציין שכאשר חיברתי את המחשב עם כבל בננה קצר (חצי מטר) ראו באיכות מעולה. האם יש איזשהו מגבר אות או אפשרות אחרת כדי שאוכל לראות טוב? תודה!

17. שלום,אני רוצה להביא את הכרטיס הזה מארצות הברית. סך הכל הוא לא כל כך יקר - בערך 80 עד 100 דולר השאלה שלי היא בנוגע לתמיכה,נכון בטח לא תומך בפאל אבל אני לא צריך את החיבור האנלוגי אלא רק את הדיגטלי...כלומר אני צריך להשתמש רק ב VIDEO IN של הכרטיס או כמו שזה בטלויזיה AV אז רציתי לדעת אם גם בשביל זה אני צריך תמיכה בPAL או שתמיכה זה רק בחיבור אנלוגי... תודה רבה. /משה

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  18. Started by dids22,

לחבר שלי יש את הכרטיס fx5200 ומעבד intel 2.4ghz (אני לא זוכר איזה מערכת יש לו בדיוק אז אם תבקשו אני ישאל אותוו) (אם זה משנה בכלל אז נפל לו קבל אחד אבל הוא לקח את הכרטיס למשהו והוא הלחים את הקבל לכרטיס) הקיצר הכרטיס מסך שלו לא מסכים לעבוד על המחשב שלו !! יש לו בלוח אם כרטיס מסך פנימי ועם הכרטיס מסך הפנימי זה עובד !! אבל כשהוא מחבר את ה 5200 באמצע עליה לווינדוס המחשב נתקע . מה בדקנו: 1)פירמטנו את המחשב והבעיה לא הסתדרה 2)לקחנו את המחשב למקום שהוא נקנה והוא עבד שם(זה היה לפני ההלחמה של הקבל)\לקחנו את הכרטיס לחבר שלנו והוא עבד אצלו!!(אחרי ההלחמה) 3)לקחנו מהחבר שלנו את הכרטיס מסך שלו(אני חושב שזה היה mx440 -לא בטוח) וחיברנו אותו למחשב שאיתו יש את הבעיה והוא עבד!! אז איפה נראה…

• 11 תגובות
    • 798 צפיות
  19. Started by Matan Romanov,

שלום, ברשותי המפרט הבא: מעבד i7 860 2.8gh כרטיס מסך radeon 8050 12 RAM Power Supply - Seasonic SS-620GM Active PFC F3 Computer 620W מעוניין להחליף את כרטיס המסך בZotac GTX 1070 Mini. מודע לכך שיהיה צוואר בקבוק. משחק בעיקר משחקים תחרותיים (Overwatch) וכרגע סובל מביוצעים עלובים. אינני מעוניין לשדרג פריטים אחרים, אלא רק את כרטיס המסך. מה אתם אומרים יהיו הביצועים לאחר החלפת הכרטיס והאם כדאי להחליף לכרטיס זה?

20. השאלה שלי בנושא השמח לתשובה...

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by shaloman,

שלום, מה משתלם יותר מבחינת יחס ביצועים/מחיר ? האם ה-GT חלש משמעותית מהPro, או שברזולוציות של 1280x1024 לא ניתן לשים לב לכך כל כך ? האם ה-7900GT וה-7950GT של nVidia חזקים משמעותית ? תודה

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  22. אני מעוניין לקנות מסך 22" למחשב שהוא כבר לא ממש מציאה ( אסוס פנטיום 4 כזה 512 ראם , וודוו 4 , ) איך זה יעבוד לי עם מסך 22?

• 12 תגובות
    • 943 צפיות
  23. ערב טוב אני כרגע בשלב בניית מפרט , המפרט והדרישות נמצאים בפורום מפרטים ולא אכנס לזה כרגע השאלה שלי יותר כללית . באופן עקרוני מה יותר חזק : 1. כרטיס בודד HD 3870 512MB ( עלות לדוגמא 680 שקל ) 2. שני כרטיסי מסך במערך קרוס פייר HD 3650 512MB ( לצורך העניין על לוח P45 - או אסוס P5Q או EP45-DS3L ( יש מצב גם לDS4 משתדל שלא ) ) עלות 310*2 = 620 אשמח אם תסבירו לי גם למה החלטתם מה שהחלטתם ואיפה זה יבוא בעיקר לידי ביטוי , לי חשוב יכולת עבודה מסך + טלויזיה / LCD בשאיפה HD1080P לא בעניין משחקים אבל השאלה היא באמת כללית אז התיחסות לכך גם מעניינת אותי בתודה מראש עפר.

• 14 תגובות
    • 930 צפיות
  24. האם תערוכת CES המתקרבת תהיה הבמה להשקת כרטיסי Mobility RTX - לצד ה-GeForce RTX 2060 השולחני? לכתבה

25. Started by aleXtazi,

http://www.gfe.com.hk/product/Geforce_6800GT.htm רשום שם שיש לו 20 מגהרץ יותר מהר ב מעבד מהכרטיסים הרגילים זיכרון של2.0 ns Hynix DDR זה דווקה נירא אחלה כרטיס מה אתם אומרים וגם יש לו קירור טוב

• 2 תגובות
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.