כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך למשחקים החדשים שיצאו - בסביבות 400-700 - המפרט שלי - i5-2500 [h=1]Intel DH67CL[/h]8g זיכרון ספק כוח seasonic 430w s12ii מסך32 סמסונג led
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה.. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, בתקציב שלי (כ-1300) שקלים, מישהו המליץ לי על GTX 275 , הבנתי שהתנאים שכרטיס מסך יעבוד הם מעבד וחיבור מתאים, המעבד שלי הוא-JTC P-4 500W ATX12V SATA, אבל את סוג החיבור אין לי מושג איך אני בודק. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. איך בודקים את סוג החיבור? 2. האם הספק שלי יכול "לסחוב" את הכרטיס? 3. האם זה נכון שאילו (החיבור והספק) הם שני התנאים היחידים המגבילים את סוג הכרטיס שאני יכול להרכיב עך המחשב? 4. האם הכרטיס מסך הזה (GTX 275) הוא הכי טוב לתקציב הזה? (אני אשרוד גם חריגה של 200 שקלים גג) אני מודה (אפילו מאוד P:) לעוזרים, בברכה רועי.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי חבר'ה אני חדש כאן. יש לי בעיה בגראפיקה, והיא כשאני נכנס למשחק מסויים היא מתחילה "להשתולל".. ז"א קטעי תמונה נחתכים ונמרחים על המסך, וככה זה חוזר על עצמו בלי סוף.. אותם קטעים שנחכתים מהבהבים, קופצים על כל המסך ואז נעלמים ובנתיים קטעים אחרים נחתכים וכיוצא בזה. זה קורה לי רק במשחק אחד, שאר המשחקים עובדים כמו שצריך.. הבעיה היא לא במשחק, הוא עובד בסדר גמור אצל חבר שלי. המשחק: רצח באוריינט אקספרס מפרט שלי: כרטיס מסך 9200SE AGP 120MB זכרון 512 RAM מעבד P4 2.6 GHZ תודה רבה לעוזר. ד"א הגראפקיה של המשחק ממש לא כבדה אז אני חושב שזה לא כתוצאה מכך שהכרטיס לא עומד בדרישות, במיוחד אחרי שהורדתי את כל אפשרויות הטקסטורה [אי אשפר לכוון רזולוציה למשחק].
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3127&p=8http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3127&p=8 Quote : the 2900 XT gets major points for that. It handily outperforms its direct competition, the 8800 GTS (both 640MB and 320MB perform nearly identically).
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אח שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. הוא משתמש הרבה בתוכנות גרפיות כמו photoshop אז הוא צריך יכולות 2D טובות. התקציב נע בין 500 ל 600 ש"ח (הוא לא משחק). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא מה שאתם רגילים אבל אחים שלי הקטנים צריכים כרטיס מסך חדש והם חסכו והשיגו 300 שקלים אני צריך כרטיס מסך שיתאים לסכום שלהם ויהיה כמה שיותר טוב הדגש הוא להריץ כמה שיותר משחקים גם עם זה על LOW. יש אופציה לחריגה של 100 שקל במידה והשיפור הוא מוגזם אולי אפילו כפול. אני חשבתי על לבחור להם כרטיס אבל אני יודע שפה אתם תבחרו לי את הטוב ביותר בסכום. חנויות שאני מעדיף הם TMS או IVORY מוכן לPLONTER במידה ויש הבדל משמעותי בסכום.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לעזור לידידה שלי לבחור מחשב סבבה. התקציב הוא 2000 והיא סגורה על המחשב הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksphadera&comp=34 הכל נראה שם סביר+ חוץ מהכרטיס מסך. כמו שאפשר לראות המחיר שבאתר הוא 1540 ככה שיש בסביבות 500 שקל לשחק עם כרטיס מסך. כמה שאלות: בהנחה שירוץ על המחשב הזה סימס או NBA החדש האם יש אפשרות להתאים כרטיס מסך שימצא את המעבד במחיר הזה? למה מסך שלא עולה על 24 אינץ' לא דורש 1 גיגה זכרון בכ.מסך אלא 512? יש טעם לשדרג לi5 על חשבון הכרטיס מסך? או שהמעבד הזה בסדר? תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוכש מחשב חדש ומחפש כרטיס מסך. אני מחפש כרטיס שלא יהיה מורכב ויקר מידיי כי בסך הכל השימושיים שלי במחשב בם בעיקר משרדיים / סרטים ובקושי משחקים אם בכלל. בכל זאת, אני לא רוצה להגביל את עצמי לגמרי, במיוחד בהזדמנות זו שאני קונה מחשב, ובגלל זה לא הלכתי על כרטיס מסך מובנה בלוח אם. המחשב הוא בעל מעבד Core 2 Quad ו-2 ג'יגה זיכרון. אשמח אם תציעו לי דגמים העונים לקריטריונים שכתבתי. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אבקש את עזרתכם. אני רוצה לראות במחשב האישי שלי ב4\3 מסכים שונים במקביל ממחשב בודד. איך אני יכול לעשות את זה בעלות די מינימלית (כרטיס מסך בודד או SLI)? כאשר אני לא הולך להריץ עליו שום דבר חזק, בעיקר דפי אינטרנט ותוכנות דיי פשוטות... בנוסף אני צריך לקנות משהו חדש בשביל קבלה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני התלבטתי בין מסך lcd לבין crt נראה לי שאני ילך על crt מישהו יכול לתת לי המלצה למסך 17 אינצ' איכותי למשחקים לסרטים ושיהיה ממש טוב מסך במחיר עד 1200 או 1300 שקל תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, סוף כל סוף קניתי את הכרטיס: Leadtek GF4Ti 4200 64MB ... מחר/מחרתיים אני אמור לקבל אותו, ואני תמיד אוהב, כמו שאומרים; להקדים תרופה למכה, אז ככה: לפני התקנת הכרטיס: האם יש צורך להסיר את הדרייברים הקודמים? אם כן איך?: א) הוספה הסרה או ב) הסרת הדרייבר דרך Device Manager ההתקנה: שלבי ההתקנה הם ( תקנו אותי אם אני טועה): א) כיבוי המחשב. ב) פתחית המארז, הוצאת הכרטיס הישן. ג) חיבור הכרטיס השני. ד) סגירת המארז והדלקת המחשב. שכחתי משהו? אחרי ההתקנה: אילו דרייברים כדאי לי להתקין? א) 40.72? ב) הוא להתחיל בכלל עם הדרייברים של leadtek ( שבאים עם הכרטיס... )? יש לי WINXP PRO... אשמח אם תוכלו לענות על מירב השאלות, תודה רבה רבה! :-*
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרטיסי המסך המתקדמים והחדשים של AMD מוכוונים לגיימינג ראוי גם ברזולוציית על של 4K, אך יוכלו לעשות זאת באמת רק באמצעי תצוגה המבוססים על חיבור DisplayPort לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%98%d7%a8%d7%94-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%91%d7%a1%d7%9c%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%9b%d7%95%d7%9b%d7%91%d7%99%d7%aa-%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1%d7%99/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתי אני יודע שהוא הולך להתכבות ? מתי שפתאום אני מריח ריח כזה של ברזל חם.. ואז פשוט הוא מתכבה.. וכשאני נוגע לו למעלה ז''א במסך כן.. הוא חם.. המסך אמור להתכבות שהוא חם?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב לי כזה core 2 duo 4400 2 giga ram 250 דיסק קשיח ספק 500W של boxter ואני רוצה להחליף תכרטיס שיש לי עכשיו 6500 ל8800gts 320mb יהיה צוואר בקבוק?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מהשניים יותר חזק NVIDIA® GeForce® GT 630M 1GB VS NVidia GeForce GT525M 1024MB [table][tr][td] תודה רבה לכול העוזרים http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8251 http://www.notebookclub.co.il/products/dell%20sell%202012/sale-n5110-bn2450m.htm עם אפשר גם המצלה ככה בקטנה המחשב בעיקר למשחקים אני רוצה[/r][/t][/td][/tr][/table]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד i5 3470 ספק סיסוניק 520 מסך 23 אינץ איזה כרטיס יסחוב על המעבד שלי תודה וערב טוב
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מפרט נוכחי: מעבד: i5 6500 לוח אם: z170-A-PRO זיכרון: 8GB DDR4 2400Mhz Corsair Vengeance LPX ספק כוח: 500 - זלמן איזה כרטיס הכי טוב: 1. Sapphire Radeon RX 480 NITRO+ 8GB GDDR5 2. MSI Radeon RX 480 8GB GAMING X GDDR5 3. Gigabyte Radeon RX 480 8GB GDDR5 4. MSI Radeon RX 480 8GB GDDR5 תודה רבה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, רציתי לברר בתור התחלה מה השיקולים בבחירת מסך LCD, מעבר לעניין ה mS. חברות מומלצות, דגמים, איכות של רכיבים שצריך לבדוק, לה לה לה התקציב הוא עד 2200 (אפר גם לתרגם את זה לפריסה חודשית של המשכורת, שזה כבר הרבה יותר כיף) תודה מראש שחר
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מבקש המלצה לכרטיס מסך שיריץ משחקים כבדים. התקציב הוא עד 1000 שקל. המחשב שלי הוא די ישן: מעבד +AMD Athlon 64 3000 לוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 ספק כוח Enermax 420W רזולוצית מסך 1024x768 (עדיין תקוע עם CRT ) האם המחשב הזה יהווה צוואר בקבוק לכרטיס במחיר 1000 שקל, ואז זה יהיה מיותר לקנות כרטיס כזה כי המחשב לא ינצל אותו? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר היום ניתן בהחלט לחוש בירידה של המחירים ברשת לרמות שפויות יותר, אך האם יש סיכוי כי נוכל להשיג את המיטב מבית NVIDIA ו-AMD במחירי מציאה הנמוכים משמעותית מכל מה שהיה זמין בעבר? השמועות ברשת חוגגות לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
חיפשתי את הכרטיס שלי באתר של Inno3D בגוגל כי לא מצאתי אותו אצלם במעבר מהיר באתר. ואז פתאום אני רואה תוצאת חיפוש של FXP נכנסתי ותגידו לי אתם אם צריך לבכות או לצחוק. http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=9430129 תסתכלו בעיקר על התגובה האחרונה. אני רגיל להיכנס לאתר שלהם ולראות שטויות, אבל זה כבר כמה רמות מעל. נ.ב מישהו יכול להביא לי את הקישור לכרטיס שלי באתר היצרן (מפרט בצד), יש לי את גרסת ה-GAMEPACK.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המתחרה של HP עבור ה-XPS 13 הנודע יהיה הראשון להנות משירותיו של הכרטיס הגראפי היעיל והעוצמתי ביותר שניתן לדחוס במחשבים עם עובי של פחות מ-15 מילימטרים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, במשך החודשים האחרונים חוויתי מלא מסכים כחולים עקב הכרטיס Gigabyte HD4870 (כל פעם הסיבה הייתה איזה קובץ בדרייבר) עד שהחלטתי להחליף דרייברים ולנסות להחליף את שקע ה- DVI של הכרטיס. זה לא עזר והחלטתי לפרמט את המחשב. התקנתי וינדוס 8.1 שהתברר כלא תומך בכרטיס עקב חוסר בדרייברים (תעודת עניות ראשונה של AMD, נחזור לזה בהמשך) וחזרתי לוינדוס 7. מאז, לא משנה איזה דרייבר אני מתקין, אני מקבל את השגיאה הבאה אחרי ריסטרט של המחשב: ""No AMD graphics driver is installed, or the AMD driver is not functioning properly. Please install the AMD driver appropriate for your amd hardware"" ב- Device manager אני מקבל: "Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)" …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אני מחבר את הכבל HDMI ממה שהבנתי זה הכבל שמעביר איכות תמונה ברמה הכי גבווה. עכשיו ככה הכרטיס מסך שלי זה hd 6970 וגם המסך שלי הוא FHD ומאחורי המסך יש לי 2 חיבורים DVI-D שבו אני משתמש כרגע ואחד D-SUB שממה שאני יודע זה הישנים... אז איך מחברים ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, יש לי כרטיס 9700PRO של הרקולס ויש לו בעיה של מסכים שחורים, חוסר יציבות ותקיעות במשחקים. אחרי בדיקות רבות בפורומים אחרים (גם בארץ גם בחו"ל) ולדי הרבה אנשים עם הכרטיס הזה יש בעיות, אז בבקשה פרטו על הקירור שלכם, איזה חברה הכרטיס, איזה דרייברים והאם יש אצלכם בעיות יציבות. המון תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-