עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מתלבט בין 2 כרטיסים לקנייה ל AGP: 1) X800GT 2) X800GTO ראיתי שבנעה מחשבים ה X800GT עולה1,220.00 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4589 והX800GTO עולה 1350. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4226 מה יותר טוב ובכמה, מה יותר שוה לקנות והאם המחירים שבנעה הם אלה שבשוק כיום?? תודה לכולם תגיבו מהר בבקשה !

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שוקל להתקין על ויסטה 64 http://www.overclock.net/ati/357541-ccc-8-7-beta-actually-works.html http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=266125

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. דריוורים לכרטיס? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by lumi,

שלום לכולם, שאלה מאוד חשובה בנוגע ל RADEON 9600... מה ההבדל בין הרגיל לבין ה SE? איזה עדיף לקנות? אני רוצה לקנות כרטיס מסך, ואני לא יודעת מה ההבדל בינהם... אודה מאוד לעזרה.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by love-its-my-name,

יש לי mag 17 אינץ' שטוח ועכשיו איך אני יודע מה גודל הנקודות במסך שלי?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. כרטיס מסך עכשיו 8600GT Intel core2 Duo Cpu E4500 @ 2.20GHz 3.00GB RAm אני מעוניין לקנות GTX460 אבל חברי טוענים שיהיה לי צוואר בקבוק אז אני צריך לקנות גם מעבד חדש לפי מה שהם טוענים אבל אני עדיין חושש שיהיה משהו האם להחליף גם לוח אם? עריכה זה המיפרט המלא המפרט שלי כרגע: מפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E4500 2.2 GHZ לוח אם :GIGABYTE GA-945GCMX-S2 זיכרון:Kingston 1 GB DDR2 MHZ 667 דיסק קשיח : WD 160 SATA2 8MB כרטיס מסך: Gigabyte GEFORCE 8600GT 512MB מארז:VERTIGO 400W צורב:LG DVD RW H55N *20

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. פתאום אני כמעט לא רואה את הסדרה של ה200 בחנויות..כולם נעלמו מאז סדרת ה300 זה כאילו תחליף? מי מחליף את מי? אני לא הבנתי, נגיד שמישהו רצה את ה280X עכשיו מה בא במקומו?? מי מחדש את מי?? כל המחירים וחלק מסדרת ה200 נעלמווו והתבלבלו מה עכשיו? אשמח למידע ברור כי לא ראיתי איפה כתוב מי בעצם מחליף את מי??

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי מסך של סמסונג SA-950 (תלת מימד), וקניתי את ה 7970 בקנייה המרוכזת , ומאז שאני חיברתי אותו עם HDMI מידי פעם יש לי קפיצה של המסך,ופעם ממש המסך הפך למסך עם פסים לבנים מאונכים לאורך כל המסך,אני לא זוכר שזה קרה לי לפני שהחלפתי את הכרטיס מסך... המסך די חדש אצלי, זה יכול להיות בגלל הכרטיס מסך? בעייה במסך? איך אפשר לפתור את זה? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by borgol,

שלום, קניתי לפני כמה ימים כרטיס מסך Radeon HD 7870 ואחרי שאני מתקין את הדרייברים שלו מופיעים לי פיקסלים אדומים קטנטנים שבאים ונעלמים על המסך בצורה אקראית. ברגע שאני מסיר את הדרייבר הפיקסלים נעלמים. ניסיתי כל מיני גרסאות של דרייבירים ובכולם אותו הסיפור. ניסיתי להחליף סוגי כבלים (DVI ו- DP) ובשניהם אותו הדבר. מישהו מכיר את הדבר הזה ויודע איך נפתרים מזה? יכול להיות שזה קשור לספק כח שלא מספיק חזק אולי, למרות שמשחקים רצים מעולה ולא קורסים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מה נותן ביצועים טובים יותר ????

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yadaaa,

ראיתי מספר דיונים ברשת בנושא - ניצול רוחב פס PCIE 2.0 של הכרטיס הנ"ל, לעומת PCIE 1.1 של P35. התשובות היו תמיד שהוא יכול "לעבוד" על 1.1, שהוא "תואם אחורנית" 1.1 אבל אף אחד לא אמר האם תהיה פגיעה בביצועים של הכרטיס הנ"ל ברוחב פס של 1.1 - או, האם 4870X2 יכול לנצל יותר מרוחב הפס של 1.1? לעונים תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני צריך כרטיס שמשתווה או חזק מ4850 לא פחות ממנו ! במחיר הכי זול שניתן לשלם ממש כמה שיותר זול תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by pazer005,

אני חייב את האפשרות Scale ב-Catalyst ואין לי אותה. היא אמורה להיראות ככה: לפי מה שקראתי ברשת, כל עוד אין לי את האפשרות הזאת, ברזולוציה של 1080P, השוליים של המסך יוצאים מחוץ למסך עצמו...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by AVL,

3DMark Next * HDR rendering. * Complex HDR post processing. * Dynamic soft shadows for all objects. * Water shader with HDR refraction, HDR reflection, depth fog and Gerstner wave functions. * Heterogeneous fog. * Atmospheric light scattering. * Realistic sky model with cloud blending. * Strauss lighting model for most materials. * Subsurface scattering shader for some objects (not visible in the shot). * Texture & normal map sizes: 1024 x 1024 to 2048 x 2048. * Approximately 5.4 million triangles and 8.8 million vertices. נראה מדהים ! לכתבה המלאה: http://www.beyond3d.com/interviews/fm05/p2 (התמונה נמצאת בסוף הכתבה) [עריכה] עכ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. 4500HD או 7100 (שמגיע עם צ'יספט 630i) תודה לכולם.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Crapy,

אני יודע שזה לא מה שאתם רגילים אבל אחים שלי הקטנים צריכים כרטיס מסך חדש והם חסכו והשיגו 300 שקלים אני צריך כרטיס מסך שיתאים לסכום שלהם ויהיה כמה שיותר טוב הדגש הוא להריץ כמה שיותר משחקים גם עם זה על LOW. יש אופציה לחריגה של 100 שקל במידה והשיפור הוא מוגזם אולי אפילו כפול. אני חשבתי על לבחור להם כרטיס אבל אני יודע שפה אתם תבחרו לי את הטוב ביותר בסכום. חנויות שאני מעדיף הם TMS או IVORY מוכן לPLONTER במידה ויש הבדל משמעותי בסכום.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by SOLIDUS SNAKE,

האם היכולת של ה OC בכרטיס זה פתוחה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם..חיפשתי כרטיס מסך יחסית חזק יד שנייה ומצאתי שתי אופציות נחמדות..מה עדיף.. geforce 6800 ultra overclocked 512mb agp x8..או.. ati radeon hd3650 512mb agp x8..?.. מה אתם אומרים?..חיפשתי השוואות באתרים ואין כל כך הרבה מידע שימושי אז אמרתי אחפש כאן.. תודה רבה ויום טוב..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Night,

אני מחפש כרטיס מסך חדש .. יש לי מעבד E8400 ומסך 1920 על 1200 שמושים עיקריים: HD ומשחקים חריץ PCIE כמובן, כרגע אני עם 8600GT חשבתי על ה GTS250,מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אם כן של איזה חברה ובכמה דגם מדוייק בבקשה ואם אפשר לינק לכרטיס בדף היצרן. אני מקווה שזה מקום נכון לשאול פשוט לא היה רשום כלום בתקנון. לכל מי שמוכר ג'י פורס 2 MX שלא יציע אפילו זה מה שיש לי עכשיו

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by shpigeli,

יש לי p3 667 עם ג'יפורס 256 אני רוצה משהו חדש בעתיד אם אני אקנה מחשב אני אעביר את הכרטיס הזה... אוקי אני רוצה בטווח מחיר עד 1200 גג!!!! ראיתי את של msi ti 4200 איך הוא??? ראיתי את של סומה לא ממש חברה מוכרת נכון??? יש למישהו כרטיס של סומה איך הוא??? אני אוהב די לשחק משחקים לא הרבה מאוד אבל אם אני משחק אני רוצה שיתן לי איכות עם רזולוציה גבוההה עדיף לי לקחת אולי איזה כרטיס עם mx440/460?? ראיתי גם של גיינורד אז מה כדאי??? ראיתי גם של לידטק שהם נראו לי טובים.. עוד שאלה מה עדיף 128 זיכרון או 64??? אני רוצה משהו איכותי אז תודה למי שיעזור לי!!! ומאיפה הכי כדאי לי לקנות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. כאמור יש כרטיסי מסך מובנים בלוחות אם; ASUS P5KPL-CM לדוגמא. וכתוב שהכרטיס מסך הוא .. GMA X4500HD/ 3100/4500, עכשיו אנילא מבין עד כמה הם טובים, משהו מוכן יכול להביא לי טבלה/השוואה למה הם מקבילים בכרטיסי מסך של ג'יפורס או ATI. הם משתמשים בזיכרון של מחשב...? ממש תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by netanel38121,

רציתי לשאול למה אני לא יכול להשים AF16X בדום 3? אם אני שם 16X כל ההגדרות במשחק מתאפסות מחדש. המקסימום שאני יכול זה 8X גם במשחקים אחרים כמו HL2 EP1 EP2 המקסימום שאני יכול זה 8X שהיה לי את הכרטיס 8800 אני זוכר שהייתי יכול אפילו להשים את ההגדרות על 16QX הרזולצייה שאני משחק היא 1050 1680 יש לי מסך LCD 22 כרטיס מסך 4870 מעבד 8500 זיכרון 4GB כמו כן המשחק מקרטע מפה ולשם וזה מאוד מעיק, הכל פועל חלק על 60FPS ואחרי 2 דקות יורד ה FPS לכמה שניות ואז שוב עולה ל 60 חזרה. וככה כל הזמן. קראתי ועשיתי את המדריך שבנעוץ אבל זה לא עזר. האם יש איזו הגדרה שצריך לעשות? יש לי את הדרייברים האחרונים CCC 8-10 והכל מעודכן כולל המשחק. אני משתמש ב WINDOWS VISTA U SP1 32BIT ועוד שאלה. יש לציין שכל המש…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by steelmanx,

יש לי אפשרות לקנות שני כרטיסים כאלו ב100$ האם הSCALING בכרטיסים הללו טוב כלומר השיפור על פני כרטיס יחיד הוא משמעותי. האם יש כ"מ עדיף באותו מחיר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by SoftMaker,

בסוף למזלי לא היה את הכרטיס של powercolor כפי שאתם אומרים עכשיו אני מתכונן לקנות את של leadtek האם הוא כרטיס טוב? 128 ti42000 הוא עדיין עשיתי טעות? הסיגנון גרפיקה שלו יפה במשחקים? האם ישנה חנות שמוכרת את זה באותו מחיר כמו pchardware בסביבה של חולון? אנא עיזרו לי! האם יש בו וידאו אין?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים