עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם , שאלה די פשוטה, אני מאמין. מחשב ישן בעל כרטיס מסך Geforce 6200 (יציאות VGA + DVI) מעוניין להתחבר לטלוויזית Lcd "32 בעלת מגוון כניסות, בינהן VGA,HDMI . החיבור הוא לצורך צפייה בסרטים בעיקר. איזה כבל כדאי לרכוש לצורך החיבור המיועד? האם dvi to hdmi יהייה איכותי בצורה משמעותית מ Vga ל Vga? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by tomerco,

שלום אני צריך עזרה במציאת x800GTO לAGP אני לא יודע של איזה חברה(יצרנית) הכי שווה לקנות מבחינת מחיר\ביצועים חשוב שיהיה עם GDDR3 תודה מראש לכל העוזרים! לאחר בדיקה מקיפה אני חושב שהSapphire x800GTO2 הוא הכי משתלם מישהו יודע איפה אני יוכל להשיג אותו בזול?

3. קניתי מחשב חדש עם לוח אם של GIGABYTE GA-945P-S3 וכרטיס מסך GEFORCE 7300GT. וכל פעם שאני מדליק אותו מופיעה ההודעה הבאה: "המצב שונה מהפקת תמונה באמצעות שילוב יחידות GPU המחוברות בממשק SLIקניתי מחשב חדש וכל פעם שאני מדליק אותו מופיעה ההודעה הבאה: "המצב שונה מהפקת תמונה באמצעות שילוב יחידות GPU המחוברות בממשק SLI למצב יחידת GPU עצמאית משום שאחד מכרטיסי ממשק SLI הוסר. במצב הפקת תמונה באמצעות שילוב יחידות GPU המחוברות בממשק SLI חייבים להיות מותקנים בערכת לפחות שני כרטיסי מסך" מה זה אומר? למצב יחידת GPU עצמאית משום שאחד מכרטיסי ממשק SLI הוסר. במצב הפקת תמונה באמצעות שילוב יחידות GPU המחוברות בממשק SLI חייבים להיות מותקנים בערכת לפחות שני כרטיסי מסך" מה זה אומר? אני צריך לשנות…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. התקלה הזו מתרחשת מדי פעם וזה ממש מתסכל כמו שאתה רואים בתמונה המצורפת התצוגה מתעוותת לחלוטין ואי אפשר לשחק. אני בדקתי את הנושא של חום ואין לי בעיה של חום לא במחשב ולא בכרטיס מסך הכרטיס עצמו הוא Radeon 9800 Pro של חברת Sapphire הדרייברים שלו מעודכנים וכמו כן גם המערכת הפעלה שלי(windows xp pro SP2) מעודכנת עם העידכונים האפשרים למישהו יש רעיון? תודה מראש נ.ב המפרט של המחשב שלי הוא מעבד - amd 3000 64 bit לוח אם - gigabyte GA-K8NS-939 זיכרון - A-Data 512 X 2 אף אחד מהרכיבים לא עבר המהרה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Nadav Zinal,

שלום, יש לי לוח אם קצת ישן http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2842&dl= ורציתי לדעת אם כרטיס מסך דגם R9 280X http://shop.amd.com/en-us/components/graphic-cards/R9280XTDFD יתאים לי ללוח. תודה

6. כרטיסי העיבוד הגראפי החדשים מבית AMD אינם תומכים ביצירת מערכים מרובים שהיו פופולריים עד מאוד בעבר לכתבה

7. Started by Doron.C,

רציתי לדעת אם המערכת שלי הנ"ל ( יש בפרופיל ) תוכל להחזיק מערכת SLI של שני 650 TI boost

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by barbone,

היי .יש לי כרגע כרטיס NV 8800 GTS . שכן שלי הציע לי לקנות כרטיס מסך של GV-R685OC-1GD GIGABYTE 6850 1GB חדש באריזה במחיר של 500 ש"ח בלבד. מדובר כביכול בכרטיס מדורות קודמים השאלה היא האם המחיר מומלץ יחסית למה שאני מקבל או האם קיים בכלל כרטיס חזק יותר באותו מחיר או בהפרש יחסית זעום? באותה הזדמנות יכול לקנות כרטיס של ספיר Sapphire HD 6850 1GB ב50 ש"ח יותר.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום רב, לאחרונה רכשתי את הכרטיס הנ"ל- אין לי צורך בגיימינג אלא בצפיית סרטי HD וכן מסמכים, מוזיקה והרבה אינטרנט. במצב הנוכחי על לוח האם שלי יש כ.מסך מובנה, Radeon 4200HD. האם לאחר שאשים את כ.המסך החדש בסלוט המתאים, אני צריך לעשות משהו? האם המחשב יזהה שהוא לא צריך לקרוא מהכ.מסך האונבורד אלא מהחדש, או שמא יש לבצע פעולה כלשהי על מנת שיבין? תודה מראש, עידן

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Madmonator,

יש לי כרטיס מסך Geforce GTX 770 קצת פחות משנה והוא לא עשה לי בעיות אף פעם. אבל לאחרונה מאז שהתחלתי לשחק archage (רק במשחק הזה זה קרה) קורה לו שהוא מתחמם יתר על המידה והמחשב שלי נכבה. אני משחק כרגע על האיכות המקסימלית. השאלה שלי היא כזאת, האם הכרטיס מסך הוא הבעיה וצריך לתקן או להחליף? או שפשוט דרשתי ממנו יותר ממה שהוא מסוגל לתת? תודה רבה לעוזרים ! זה הפירוט מחשב שלי אם זה רלוונטי: מעבד :intel i5 4670K 3.40Ghz מאוורר למעבד: NUGEN 4 SCMG-4000 SCYTHE כרטיס מסך: GEFORCE GTX 770 SC 2GB-5 EVGA לוח אם: Z87M-G43 SATA3 USB HASWELL 1150 msi מארז: FANQUA IN WIN שחור + מאוורר 22CM ספק כוח: A PFC VS650 650 W CORSAIR כרטיס SSD: ד samsung 840 2.5'' SATA3 120GB דיסק קשיח: 2TB S2/S3 7…

11. Started by Shasoosh,

לפני שנתיים וחצי קניתי 1070. 1. כמה זמן התיקון / החלפה לוקח? 2. כמה המחסור בכרטיסי מסך הולך להשפיע על זה?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. חוזר כמה שנים אחורה עם כרטיסי המסך... יש לי מחשב עם כרטיס מסך מלפני 6 או 7 שנים, GTX 660 שיצא בשנית 2012 ראיתי השוואה שלו עם GTX 1050 ti שיצא בשנת 1016 עם נתונים טובים יותר וראיתי שאין כל כך הרבה הבדל, או שאני מפספס משהו?

13. שלום רב ופורים שמח . אני לקראת שדרוג כרטיס המסך שלי . התקציב העומד על הפרק הוא עד 500 ש"ח . לאחר בדיקה נראה כי דגם זה נותן את התמורה הרבה ביותר עבור הכסף , האם כך הדבר ? nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe - WinFast PX8600 GT TDH-DDR3 - leadtech האם זה הדגם הטוב ביותר של ה 8600 עד מחיר של 500 ש"ח ? האם LEADTECH הינה חברה טובה ואמינה (אני לא מכיר אותה) ? האם הכרטיס תומך ב DIRECTX 10 ? האם צריך משהוא מיוחד בכדי לתמוך ב DDR3 או שכל מחשב חדיש תומך בו ? תודה רבה על העזרה . [br]פורסם בתאריך: 20.03.2008 בשעה 10:49:37 מישהו יכול לעזור בבקשה......

14. אני שובר את הראש. התקנתי את כל הדרייברים הנחוצים שיש בדיסק, גם את התוכנה שאמורה לעבוד( PowerDVD), במדריך הכרטיס יש הוראות בכלל ל PowerDirector ואין תוכנה זו בכלל בדיסק לגבי חיפושים בפורום ובגוגל, הסתבכתי ולא הבנתי כלום לכן אחרי מאמצים של מס' שעות, פניתי אליכם לעזרה. בתודה מראש, לב. נ.ב- נכון לעכשיו אני מחבר ליציאה זו ממיר של YES.[br]פורסם בתאריך: 4.02.2007 בשעה 15:08:13 חברה'!בבקשה, אני נואש עשיתי הכל חוץ מפורמאט!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Bartleby,

מה עדיף? ולמה? תודה. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=9512 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1938&scat=191&tcat=28

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by simla101,

אוקי יש לי בעיה מאוד מוזרה... יש לי GF6800NU של לידטק... בהתחלה הכרטיס התחיל לעשות קולות כל פעם שגללתי למטה (כן הכרטיס עצמו...הקולות באים מהליבה...לא יודע לתאר אותם...מאין כאילו מכות חשמל קטנות) עכשיו שיחקתי HL2 וגם...כל פעם שהכרטיס היה צריך לרנדר משהו הכרטיס החל להשמיע צלילים כן בדקתי מליון פעם אם זה מהכרטיס ומאיפה בכרטיס זה בא וזה בא ממתחת להיטסינק...עכשיו זה לא יכול להיות מאוורר כי העלתי אותו למלא הכוח והוא לא עושה שום קולות הכרטיס מוציא תוצאה הגיונית לחלוטין ב3DMARK ככה שאני לא חושב שיש לו בעיה (אולי יש ואני סתם לא מודע...איך אפשר לבדוק עוד?) בכולופן...מישו מכיר ת'בעיה? מה ניתן לעשות? זה פשוט מציק נורא ואני משתדל לא לגלול אגב...זה קורה רק כשאני גולל למטה למעלה …

17. לפי מה שקראתי פה אתר איפשהו ראיתי שפעם היה אפשר ועדין אפשר לחבר שני כרטיסי מסך מסוג וודוו ....עכשיו רציתי לשאול אם זה אפשרי לחבר וודו 3 PCI +ודוו 3 AGP.....ואם לימשהו יש המלצה וידע איך עושים את זה יעזור לי.....ואם צריך איזשהו כבל מיוחד או שפשוט צריך את הכבל עם המספר פינים הנכון.... ממש תודה לכל מי שיעזור לי! ;D

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by yanivganor,

מה לפי דעתכם נותן יותר יחס מחיר\תועלת ?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by bareli,

מישהו יודע היכן מתקנים מסכים במחיר סביר?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by zoloboy,

מה ההבדלים בין שתי הכרטיסים והאם הם גדולים מישהו מוכן לעזר לי

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אם כן של איזה חברה ובכמה דגם מדוייק בבקשה ואם אפשר לינק לכרטיס בדף היצרן. אני מקווה שזה מקום נכון לשאול פשוט לא היה רשום כלום בתקנון. לכל מי שמוכר ג'י פורס 2 MX שלא יציע אפילו זה מה שיש לי עכשיו

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. -כותרת- GTX260 SP192 מתוצרת אינויז'ן יסתדר בCF עם GTX260 SP216 מתוצרת חברות שונות ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. intel core 2 6600 4g ram nvidia geforce 8800 gtx אני רוב הזמן משחק world of warcraft ולצערי המחשב שלי ממש לא סוחב ב icecrown על ההגדרות אכי נמוחות ועדין לא רץ חלק אז לשאלה שלי כדי לי שקנות כרטיס מסך חדש ? האים לדעתכם זה יעזור או ש המעבד יגביל אותו וזה לא ממש יעזור תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by omery000,

הציעו לי פה לקחת את הכרטיס הזה של Gigabyte: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3289 ובדקתי על עוד כרטיסים וראיתי את הכרטיס הזה של MSI: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3279 השאלה שלי האם אפשר לפתוח את הכרטיס הזה של MSI ל- HD6970?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by hadarK,

הבנתי מהביקורת באתר שהכרטיס מסך עושה בעיות ברזולוציה של 1920X1200, וזו הרזולוציה שתהיה במסך שלי אז זה אומר שעדיף להשקיע עוד בשביל GTX670? כי אני לא מעוניין שיהיו לי ביצועים לא משהו ב- 1920X1200

דיונים חדשים בפורומים