עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by oren12,

שלום חברים, מעוניין בהמלצה למערכת שכבר די ישנה הכל סוחב לי די מצויין אבל חיסרון מאוד גדול שאין לי יציאת HDMI מהכרטיס מעוניין בכרטיס שמן הסתם יתן ביצועים יותר טובים ולא יצרוך יותר מדי משאבים המערכת שלי מורכבת כך: Quad 6600 G0 P35-DS3L 4GB RAM Corsair 400W אני כבר פחות משחק במשחקים, אבל תמיד יכול לקפוץ לי פתאום ג'וק לראש לשחק במשהו ובעיקר לעבודה יומיומית וסרטים. תודה רבה לעוזרים עריכה: לא נראה לי שגם תהיה בעיה לקנות כרטיס מיד שניה/מציאון/עודפים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. חברים יקרים קיבלתי הצעת מחיר של חנות מרוחקת שרק שם מצאתי את הכרטיס Gigabyte GTX560 1GB GDDR5 UltraDurable אני שוקל לקנות כנראה ממה שקרוב אליי לבית ולכן אני מחפש משהו שווי יכולות שksp או ivorry מציעים אשמח לעזרה תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by מאיה גרינברג,

קיבלתי כרטיס מסך X600 PRO PCIE רציתי לדעת איך הכרטיס מסך הזה ? למה הוא מתאים ? זה טוב למשחקים ? או רק אינטרנט ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שמתי את הסרטון רק כדי להמחיש. אך לצערי הבעיה מתקיימת גם על dishonored, sleeping dogs, וnfs the run. בעיקר רואים את הבעיה במשחקים שמתמשים בfrostbite 2. אני משתמש בגרסא 12.10 של ccc. האם כדאי להתחיל לדבר עם tms על מימוש אחריות? (המחשב בן חודש בערך) לצערי חוויתי גם את הבעיה עם מחשב ישן שהשתמש ב2600 פרו ואחר כך ב4850. תודה רבה, yonash53.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by yotamavi,

תכל'ס, מבחינת ביצועים איזה מהכרטיסים יותר טוב? בלי קשר למחיר ויחס ביצועים מחיר..

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ZeppeliN,

אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים: X1800GTO2 של ספייר ב1550 שקל X1800GTO שבא עם הX2 של AC ב1250 שקל 7600GT של לידטק ב997 שקל 7600GT אקסטרים של לידטק ב1074 שקל 7900GT של לידטק ב1531 שקל זה הולך ככה לא? X1800GTO2>7900GT>X1800GTO>7600GT EXTREME>7600GT ההבדלי מחיר שווים? האם יש הבדל גדול בין 128 ביט לבין 256 ביט? מה הבאנדל שמגיע עם הכרטיסים? איזה כרטיס הכי משתלם? תודה!

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by greenvector,

שלום לכרטיס מסך מדגם HD4850 יש כניסת וידאו? אני רוצה לנסות לחבר מצלמה דיגיטלית כדי להשתמש כ- WEBCAM אפשרי?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. ז"א יש אולם תצוגה ואפשר לראות מה אני קונה ולא ליפול על אזה חתול בשק או בקרטון תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם.. לפני מס' חודשים קניתי כרטיס 5870 יד שניה אבל חדש מאד יחסית. החלפתי 4750 ישנים שהתחילו לעשות בעיות בנוסף שידרגתי את המחשב עם זיכרון של 2GB נוספים לסה"כ 6GB (לא יודע אוליי זה גם רלוונטי) בכל מיקרה המחשב תיפקד יותר טוב אבל התחילו להופיע פיקסלים, ריבועים גדולים ואף שטחים שלמים וגדולים על המסך שהחלו להבהב בכל החלונות והתוכנות (דפדפן, מדיה פלייר, משחקים וכו') ולגרום למריחה של התוכן.. הם תמיד מופיעים באותם המקומות וגם כתב וטקסט החלו להופיע מושחרים (ראו תמונה לדוגמה). מניסוי וטעיה אפשר היה לתקן את זה זמנית ע"י הריגת פרוסס של ה svchost.exe שתפס הרבה זיכרון יחסית.. אבל זה מהר מאד חוזר -עד שיש צורך לרסטרט את המחשב. עדכנתי את הדרייברס של קטליסט לגירסה העדכנית ביותר …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by biggie,

ה8800GT נדפק אז אני מעונין במחליף ראוי שווה ערך למה שהיה בתקופתו לכרטיס בימינו. המפרט הוא: מעבד דואל E6550, לוח ג'יגהבייט EP43-UD3L, וספק צ'יפטק GPS-550.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. לפני כיומיים הכרטיס מסך שלי Radeon 9600xt הלך לעולמו לא ידוע לי ממש איך ונגמרה לי האחריות לצערי... אז עכשיו אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש אך לא יודע מה לקנות המחיר שאני מתכוון להוציא כ 1000 שקל עד 1500 אפשר יותר אבל עדיף שלא אהה ו AGPX8 כמה אמרו לי לבחור את ה radeon x1600pro 512mb כ 1000 עד 1200 ש"ח אבל אני לא יודע כלום על אותו כרטיס ... חברה אמרו לי sapphire אם אני לא טועה... וכמה אמרו לי gforce 6800GS 512mb כ 1100 ל 1300 ש"ח גם לא יודע עליו ביצועים ממש וחברה נראה לי משהו pilat לא בטוח... הייתי שמח לקבל הצעות או חוות דעת על אותם כרטיסים שציינתי תודה מראש לעזורים....

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by asaf556,

השגתי כרטיס שכזה בכמה אוכל למכור אותו?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך למחשב ישן (יחסית) שלי עד סביבות 600 ש"ח. השימושים במחשב יהיו רב תכליתיים אך יכללו גם משחקים (לא כבדים מדי). יש לי לוח אם מסוג DG41WV עם מעבד מסוג core 2 duo E6320. חשוב לי לציין שבשנה הקרובה אני מעוניין לשדרג את המחשב עצמו ולכן רצוי שהכרטיס יהיה תואם למערכות חדשות. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by GooG,

עד כמה בעייתית העובדה שהוא צורך 250W ? מהי התוחלת חיים שלו / טמפרטורות / רעש ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Dexdpd,

באתר של TMS&FOX ראיתי שתי גרסאות שאני מעוניין בהן של ה-4890, גרסת הטוקסיק שיש לה אוברקלוק מכובד וגרסת השני ג'יגה. מה יותר משתלם וחזק ולמה? תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Sunny Jim,

5000 נקודות עם TI200+ amd athlon 1.33 זה בסדר?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי X1950P (יציאות DVI וS-VIDEO) ויש לי LCD 32" עם כל כניסה אפשרית, מה הדרך הכי טובה לחבר אותם עם איכות תמונה כמה שיותר טובה, אשמח גם להמלצות לכבלים ספציפיים.

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. המחשב מיועד לא משחקים אלא רק לעיבוד וסריקת תמונות זה מיעוד לחברה... העיבוד וסריקה ברזולוציה של 1024DPI המסך אמור לתמוך ברזולוציה של 2048X1536 אני צריך שהיה לפחות 256 זכרון נ.ב גם מסך אני צריך תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by turtleman,

לאלבטרון יש קירור סטוק רגיל וללידטק יש את הקירור שלהפ שנראה לי בהתחלה מצויין עד שהסתכלתי על כמה ביקורות. ראיתי ביקורות של הלידטק שאומרות, למרות מה ששמעתי פה, שהקירור שלו קצת פחות טוב מהקירור סטוק הרגיל (אבל קצת יותר שקט). הבאנדל של הלידטק עדיף על האלבטרון. בכלליות מה עדיף? (בבקשה אל תגידו פשוט איזה אלא תפרטו למה מה שאמרתם עדיף ותבססו את זה על משהו ולא סתם על איזה שמועה ששמעתם)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by RTTW,

בנצמארק חדש בשלבי בטא בבקשה: http://www.allbenchmark.com/download התוכנה בודקת מצב PSYX מצב שיידרים. התצאה שלי 1821 נקודות...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ITAMAI,

אני רוצה לקנות את הREDEON9600pro lite מgigacub ואני רוצה לדעץ מה ההבדל בביצועים כי אני יודע שפרו לייט עובד 400MH במקום 600MH ואני רוצה לדעת האם כדי לי לקנות

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום חברים וערב טוב , אני לפני רכישה של מחשב חדש , המפרט מצורף כתמונה. המחשב ישמש בעיקר ללימודים (מדעי המחשב ותקשורת חזותית) ועבודה (פיתוח אתרים / אפליקציות ותכונות). יריץ תוכנות ADOBE (דו מימד בלבד בשנה שנתיים הקרובות) וvirtual machines (לינוקס וכדומה) למחשב יהיו 2 מסכים וזאת אחת הסיבות העיקריות לרכישה של הכרטיס מסך. כרגע המליצו לי על Gigabyte Geforce GTX660 OC 2GB Windforce X2 בTMS השאלה אם זאת הבחירה הנכונה לצרכים שלי ואם הוא מתאים בכלל למפרט שלי / ספק כח. אני דיי מעוניין להישאר במסגרת התקציב הנוכחית אין לי בעיה להוסיף עוד 100-300 שקל אבל לא יותר מזה... תודה רבה על העזרה והזמן!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by StrayGator,

כן, אני יודע שזו שאלה מפגרת, אבל מחר אני מחדש למישהו מחשב ישן בשביל הילדים שלו, והם רוצים לשחק סן אנדראס. אז מה יתן FPS יותר טוב? (עריכה: הכרטיס נמצא במחשב כרגע, אני מחליף את הלוח ל-G41)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by T-Flash,

אהלן חברה יש לנו כרטיס מסך "חדש": X800GTO 16 זא GTO עם 16 צינורות קיצור לא אפרט כאן הכל..... הנה קישור: http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=96 [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. האם זה מסוכן? יכול לפגוע בכרטיס? ואיך אפשר לעשות את זה? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.