כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
http://www.anandtech.com/show/7835/directx-12-to-be-unveiled-at-gdc-2014 כמו שזה נראה מייקרוסופט תציג אותו ב-GDC השנה. האם לדעתכם הוא יתמוך ב-WIN8.1, או ש-WIN9 יעשה שם את הבכורה שלו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
אז יש לי שני Sapphire HD6950 2GB ושמתי לב שכשאני משחק כרטיס אחד משתמש כמעט במאה אחוזים ממנו והשני בקושי עושה משהו כאילו הוא לא פעל, אז פעם זה לא היה קורה והייתי יכול להריץ הכול על הכי גבוהה ומה שקורה היום מגביל אותי משמעותית בהגדרות, ב-CCC הכל פועל כדי ששניהם יפעלו ביחד ועברתי שם על כל ההגדרות והכל כמו שצריך. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי כאן!
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הולך להחליף את ה asus שלי כי הוא טיגן את עצמו. השאלה אם כדאי לי לבקש רדאון 9600 לא פרו ולקוות שהם נחמדים בחנות. למי שלא יודע asus v9280TD מבוסס על ti 4200 זה די דחוף. תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא כל כך ברורים לי שני המדדים הנ"ל לגבי מסכי LCD האם יחס ניגודיות CONTRAST של 500:1 הוא יותר טוב או פחות טוב מ - 600:1 ומה לגבי cd/m ? יותר גבוהה יותר טוב או ההיפך? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי קונה את הכרטיס הנ"ל. יש לו מחשב די גרוע. AMD 2600+ ושני סטיקים של 256 ראם. רציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס. האם הוא טוב ואת חוות הדעת שלכם בקיצר... האם אפשר לעשות לו אוברקלוק ולפתוח לו צינורות? האם מומלץ וכו... אגב, מה המהירויות הליבה והזיכרונות שלו ועד איפה אפשר להגיע איתן בOC. כעיקרון, שקלתי לקנות את ה6800 אבל ראיתי באיזה פורום שאפשר עם פתיחת צינורות ואוברקלוק של 6600 להגיע לרמה של 6800. מקווה שתענו על כל השאלות, תודה מראש. =)
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה מאוד חשובה בנוגע ל RADEON 9600... מה ההבדל בין הרגיל לבין ה SE? איזה עדיף לקנות? אני רוצה לקנות כרטיס מסך, ואני לא יודעת מה ההבדל בינהם... אודה מאוד לעזרה.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
TT-hardware פירסמו בנצ'מרקים ומיד אח"כ הם נעלמו "ע"פ בקשת nvidia" (יש הסכם סודיות בין nVIDIA והאתרים שקיבלו דגימות של הכרטיס). מצאתי קישור לעותק של אותם בנצ'מרקים ובהם ניתן לצפות כאן: http://www.darkcrow.co.kr/image/news/0305/nv35performance.gif
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כלומר הכרטיס שנותן את יחס העלות/ביצועים הכי טוב? מהו הכרטיס הכי משתלם ללא קשר למחיר? מהו הכרטיס הכי משתלם בטווח של 800-1300? תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי לב שיש איזהשהו חיבור מלבני כזה בצד שלו של מה החיבור הזה? עריכה- 1.האם שינוי מחיבור של PCIE X4 לPCIE X16 יגדיל לי את הביצועים? בכמה? במפרט הזה אני מקבל בערך 4000 ב3DMARK 05 זה בסדר?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ויש לי שאלה, יש לי מחשב פנטיום 4 2.4 ג'יגה, 768 מגה זכרון, הארדיסק 200 ג'יגה, וכרטיס מסך GeFoce 5200FX 256mb. השאלה שלי אם אני צריך לקנות מחשב חדש כדי שמשחקים כמו doom 3 יעבדו אצלי טוב או שמספיק לקנות כרטיס מסך חדש ומשוכלל?? כי משחקים חדשים כמו FarCry לא סחבו טוב על רוזולוציה מקסימלית ועוד אחרי אוברקלוק לכרטיס מסך, והייתי צריך להוריד באיכות ורוזולוציה. אשמח לקבל תגובות..
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הכרטיס הנ"ל כבר יותר מחודש ואני מרוצה ממנו. לפני כמה זמן שמתי לב שיש לי במנהל ההתקנים איזהו התקן לא מזוהה תחת התקנים אחרים שפשוט מוגדר כ PCI-DEVICE ויש לו את הסימן שאלה הצהוב הזה.. מאחר ויש לי כל מיני בעיות עם סאונד במשחקים (מתעוות במצבים מסויימים) החלטתי לבודד את הבעיה ולראות מי אשם ולמה.. התחלתי מזה שהסרתי את הדרייברים של הכרטיס קול שלי (מאחר והוא הכרטיס היחיד שיש לי בסלוט PCI) ולאחר מכן ניתקתי אותו מהלוח - ההתקן ההוא עדיין נשאר כלא מזוהה במנהל ההתקנים. המשכתי הלאה והסרתי את הדרייברים של הכרטיס מסך ולאחר מכן הוצאתי את הכרטיס מסך מהלוח ושמתי במקומו 7600GS שיש לי.. ההתקן הלא מוגדר הזה נעלם. הסרתי את ה 7600GS והחזרתי את ה HD4850 והוא חזר.. למישהו יש מ…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לעזור לידידה שלי לבחור מחשב סבבה. התקציב הוא 2000 והיא סגורה על המחשב הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksphadera&comp=34 הכל נראה שם סביר+ חוץ מהכרטיס מסך. כמו שאפשר לראות המחיר שבאתר הוא 1540 ככה שיש בסביבות 500 שקל לשחק עם כרטיס מסך. כמה שאלות: בהנחה שירוץ על המחשב הזה סימס או NBA החדש האם יש אפשרות להתאים כרטיס מסך שימצא את המעבד במחיר הזה? למה מסך שלא עולה על 24 אינץ' לא דורש 1 גיגה זכרון בכ.מסך אלא 512? יש טעם לשדרג לi5 על חשבון הכרטיס מסך? או שהמעבד הזה בסדר? תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום .. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך את שלי מכרתי.. (9800 GTX) אני מתלבט בין שני אלה.. יש לי מסך 22 של ASUS לכן אני משתמש ברזולוציה גבוה במשחקים.. השאלה אם ה1 GB נותן הבדלי ביצועים משמעותי..ששווה להשקיע. ההבדל בכסף היינו 150 ש"ח תודה רבה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את הכרטיס מסך לLCD בחיבור HDMI אז אני צריך 2 חיבורים של DVI בכרטיס אני רוצה שהכרטיס מסך יתמוך ברזולוציה של 1920 על 1080 ויתמוך בHD עשיתי את זה היום אם הכרטיס מסך שיש לי הוא עובד לאט במשחקים אבל רואים פצצה אז אם משהו מכיר כרטיס מסך טוב אז תמליצו לי בבקשה תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , יש לי לוח מסוג MSI 2A78H , אני צריך לדעת איזה סוג SLOT יש לי לכרטיס מסך. והמלצה לכרטיס מסך עד 400 ש"ח. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני התלבטתי בין מסך lcd לבין crt נראה לי שאני ילך על crt מישהו יכול לתת לי המלצה למסך 17 אינצ' איכותי למשחקים לסרטים ושיהיה ממש טוב מסך במחיר עד 1200 או 1300 שקל תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרטיסי המסך המתקדמים והחדשים של AMD מוכוונים לגיימינג ראוי גם ברזולוציית על של 4K, אך יוכלו לעשות זאת באמת רק באמצעי תצוגה המבוססים על חיבור DisplayPort לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%98%d7%a8%d7%94-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%91%d7%a1%d7%9c%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%9b%d7%95%d7%9b%d7%91%d7%99%d7%aa-%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1%d7%99/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום נשרף לי במחשב הישן כרטיס 7600GT. אני מתכנן לקנות כרטיס אחר בסביבות 500 שקל בערך. למרות שחשבתי אולי לקנות 8400GS שיהיה שווה ביצועים ל7600GT אבל עדיין לא הגעתי להחלטה סופית. בכל מקרה, האם 9600GT ומעבד אינטל E6300 זה בעצם צוואר בקבוק בגלל המעבד? אם כן אז כנראה שנלך על 8400GS או 9300GS תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://naot.shopy.co.il/products/15066 איפה פה הקאט'ץ
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד כמה בעייתית העובדה שהוא צורך 250W ? מהי התוחלת חיים שלו / טמפרטורות / רעש ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
עכשיו יש לי בעיה חדשה (מן הסתם...) של העברת הסאונד לLCD דרך חיבור הHDMI, אבל עדיף שאני כבר אפתח נושא חדש בשביל זה. את הנושא הזה אפשר לנעול. ושוב תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תסתכלו במפרט של המחשב שלי מחשב ישן... אבל אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8400GS האם הכרטיס יתאים לי למחשב? כל מה שנאי צריך זה כדי לשחק ב WOW גם ככה עובד אבל אני רוצה לשפר גראפיקה לגבוהה ואני יודע שזה ישפר =] השאלה האם הכרטיס יתאים? למחשב בכלל
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-