כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
(אפשרית חריגה של עד 700, בלי לעבור את 700 אפילו בשקל, וגם זה רק אם זה ממש כדאי ומשתלם) מפרט קיים- פנטיום 4 פרסקוט 3ghz 1.5gb זיכרון ddr fx5200 ( :-[) לוח מאפן של אסרוק- 775s61 מארז וספק ג'נריים. תודה לכולם, בז'נגלו.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אפשר עצה.. צריך כרטיס שיריץ הכול על הכי גבוה כולל פילטרים כולל הכול חוץ מקריייסיס כמובן
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרטיסי העיבוד הגראפי החדשים מבית AMD אינם תומכים ביצירת מערכים מרובים שהיו פופולריים עד מאוד בעבר לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כותרת
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פתאום אני כמעט לא רואה את הסדרה של ה200 בחנויות..כולם נעלמו מאז סדרת ה300 זה כאילו תחליף? מי מחליף את מי? אני לא הבנתי, נגיד שמישהו רצה את ה280X עכשיו מה בא במקומו?? מי מחדש את מי?? כל המחירים וחלק מסדרת ה200 נעלמווו והתבלבלו מה עכשיו? אשמח למידע ברור כי לא ראיתי איפה כתוב מי בעצם מחליף את מי??
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי עדיף? 6800GT או X800XL (ששמעתי בביקורות שהוא אחד הכרטיסים המוצלחים לגיימרים)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך R9800PRO של גי'גה בייט ושמעתי שיש כאלה Screen Savers שמראים "כאילו" את ביצועיו של הכרטיס ושמותאמים במיוחד לכרטיסים של ATI מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את זה ואולי להביא לי לינק..? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
3Dlabs Oxygen GVX420 - Dual R4, 128MB SDRAM, DualMonitor ??? איך הוא מבחינת ביצועים...?! :
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
3DMark Next * HDR rendering. * Complex HDR post processing. * Dynamic soft shadows for all objects. * Water shader with HDR refraction, HDR reflection, depth fog and Gerstner wave functions. * Heterogeneous fog. * Atmospheric light scattering. * Realistic sky model with cloud blending. * Strauss lighting model for most materials. * Subsurface scattering shader for some objects (not visible in the shot). * Texture & normal map sizes: 1024 x 1024 to 2048 x 2048. * Approximately 5.4 million triangles and 8.8 million vertices. נראה מדהים ! לכתבה המלאה: http://www.beyond3d.com/interviews/fm05/p2 (התמונה נמצאת בסוף הכתבה) [עריכה] עכ…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הכרטיס בן חמישה חודשים ולא עבר OC אף פעם. המפרט: INTEL P4 2.66 ASUS P4S8X-X TWINMOS 2G 400MHZ (2*512+1*1 HEC WIN420W GAINWARD GEFORCE 6800GS 256MB AGP אם חסרים נתונים אני אוסיף. בהתחלה הכרטיס היה עובד מצויין ו- BF2 היה רץ חלק על הגדרות בינוניות-גבוהות (המשחק היחידי שאני משחק בעל דרישות גבוהות). בבדיקת טמפרטורות הכרטיס היה ב40-45 מעלות במנוחה ו- 70-75 מעלות במאמץ. לפני שבוע וחצי המשחק התחיל לגמגם ( התמונה היתה קופאת לרגע ושוב ממשיכה). הורדתי את ההגדרות למינימום והמשחק רץ כמו שצריך. כעבור כמה ימים (שבהם שיחקתי הרבה) הבעיה חזרה על עצמה (בהגדרות הכי נמוכות) ובנוסף התחילו להופיע ארטיפקטים (צורות שחורות במקום הרים או שמים וכו). עדכנתי את הדרייברים ל…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,קניתי כבל HDMI אבל הוא לא מתאים לכרטיס מסך,היציאה בכרטיס קטנה יותר,איזה מתאם אני צריך כדי לגרום לדבר הזה לעבוד? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט עם לקנות 9500פרו של הרקולס ריטייל שעולה איזה 1460 שקל או לקנות של ATI OEM ב 1230 שקל? מה בא בבאנדל של הרקולס? מה בא בבאנדל של ATI (הבנתי שהוא פחות טוב) והאם אני מקבל כבלים לחיבור TV וכאלה , בגרסת OEM? אני רוצה להזמין את הכרטיס מסך הזה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לתקציב של 600 שקל (אני יודע שזה לא הרבה אבל, זה מה יש, ובבקשה אל תלכו לכיוון של "תוסיף עוד 100 ש"ח ותקנה XYZ") איזה כרטיס מסך הכי כדאי לקנות (לא משנה לי משומש או חדש). אגב: חשוב לי שהכרטיס לא ירעיש יותר מדי. לא כך כך חשוב לי הקטע של התמיכה ב-DirectX9. רזולוציה מספקת עבורי זה 1024X768. מה אתם מציעים? נ.ב. אם למנהלים כאן לא יפריע - אז למי שיש כרטיס למכירה שעונה על הדרישות מוזמן לשלוח לי מייל או להגיב כאן. תודה. oktan@walla.co.il
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה, הנה לינק למפרט שלי: http://i.imgur.com/45F1p.jpg אני מעוניין לשדרג לו את הכרטיס מסך לכרטיס שיריץ לי משחקים על רמת הגרפיקה הכי גבוהה. נכון לעכשיו יש לי את הכרטיס ATI 4890 והוא כבר לא עומד בדרישות. אני אקנה את הכרטיס בארה"ב ככה שאין הגבלה של מחיר. אשמח להצעות. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לקנות כרטיס מסך AGP עד 1100 ש"ח וראיתי כל מיני דיונים על x1950pro והייתה לי איזו התלבטות קטנה.... ההתלבטות שלי היא אם אני צריך לחכות לDX10 , השאלה אם יהיה בכלל כרטיסי AGP שתומכים בDX10 ?? אני לא יודע אם כדאי לי להשקיע כרגע בDX9 או שכדאי לי לחכות שיצא (אם יצא) כרטיס מסך תומך DX10...ומתי הם יצאו (אם מישהו יודע מתי בערך..)...מקווה שתוכלו לעזור לי.... תודה לעוזרים..
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את הכרטיס מסך לLCD בחיבור HDMI אז אני צריך 2 חיבורים של DVI בכרטיס אני רוצה שהכרטיס מסך יתמוך ברזולוציה של 1920 על 1080 ויתמוך בHD עשיתי את זה היום אם הכרטיס מסך שיש לי הוא עובד לאט במשחקים אבל רואים פצצה אז אם משהו מכיר כרטיס מסך טוב אז תמליצו לי בבקשה תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני בשלבי בניית המחשב שלי או ליתר דיוק מכונת המשחקים שלי רציתי לדעת אם יש לכם דגמי כרטיסי מסך מומלצים אני חושב על משהו באזור ה-gforce4ti4200-4600 כמובן כפונקציה למחיר, או אולי להשתולל אפילו וללכת על ה- radeon 9700 pro הנקודה היא שלמיטב ידיעתי המחירים באזור המזרח הרחוק - הונג קונג הם כ- 50% מבארץ האם מישהו יודע אם זה מדויק? ובאמת האם יש טעם לחכות לכרטיס עם 256mb זיכרון נכון להיום הכרטיסים עם ה- 64 הם מעשית מהירים יותר מאלה אם ה-128 (שמים עליהם זיכרון מהיר יותר בד"כ פחות מ-4 ננו, ועל ה-128 באזור ה-5) אז בטח בכרטיס עם 256 ישימו זכרון איטי יותר? אני אשמח אם מישהו יענה לי על זה תודה חן
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני משחק ברזולוציה 1680X1050. אני משחק בכל הז'אנרים. נכון לעכשיו ברשותי 460GTX 768MB שמתחיל להראות סימני גיל. Rift רץ סביר בלי צללים ו-AA, משחקים כמו ANNO 2070 ו-Shogun מקרטעים ואפילו Deus Ex HR מקרטע עם DX11. Nvidia ו-AMD לדעתי פישלו בהשקה ובתמחור. בין 7850 ל-7870 יש פער מחירים אדיר ולא מוצדק. Nvidia כנראה חושבים שכולם קונים כרטיס מסך ב-500$ ולא טרחו להשיק כרטיסים לשוק הביניים. מצד אחד 7850 שנותן תמורה טובה למחיר, אבל אני לא יודע אם מדובר בשדרוג משמעותי ל-460GTX המזדקן שלי. מצד שני 670GTX מפלצת ביצועים שדרוג אדיר בהשוואה ל-460GTX בתג מחיר גבוה מאוד. מה עושים? חוסכים או שוברים קופת חסכון?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין XFX GeForce 7600GT, 256MB, HDTV-Out, PCIe $243.00 ל- XFX GeForce 7600GT XXX - Edition, 256MB, HDTV-Out, PCIe $279.00
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח של ג'יגבייט G31M עם מתאם גרפי מובנה ללא יציאת DVI. רכשתי מסך 2209WA שתומך בחיבור דיגיטלי, ורציתי לשאול אם זה ישפר לי במשהו את איכות התצוגה אם אוסיף למחשב כרטיס מסך תומך DVI. השימושים הם גלישה ועבודה עם טכסטים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח אם תגידו לי איזה דגם של hd5770 כדאי לי לקחת
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו ? אני צריך שמישהו יגבה את הBIOS של הכרטיס שלו ויישלח לי זה די דחוף כאן יש מידע איך מגבים BIOS של כרטיס מסך: http://www.3dchipset.com/bios/ati/flash/index.php
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום קיבלתי את המסף הנ"ל. ברשותי GTX1080 Ti - האם יש איזשהם הגדרות מומלצות (מלבד הרזולוציה הטבעית כמובן) ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-