כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים, יש ברשותי מחשב E7500 עם כרטיס מסך HD4850, אני מעוניין לשרג אותו למפרט הזה [table][tr][td][/td][td] [/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray [/td][td] 1 [/td][td] 1020 [/td][td] 1020 [/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td] [/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]Z68P-DS3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI [/td][td] 1 [/td][td] 490 [/td][td] 490 [/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]זכרונות DDR3 1600Mhz[/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td]…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו יכול להסביר לי מה פרוש של אותיות ומספרים על כרטיסי המסך? בפרט,מה מסמנות אותיות TI בכרטיסי מסך GTX 560 Ti ו- GTX 550 Ti ? ומה ההבדל בין כרטיס GTX 560 Ti לכרטיס GTX 560 ללא Ti ? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אויי לא הייתי כאן הרבה זמן , ברכות על העיצוב.. שלומות, אני מחפש להתקין לי 2 כרטיסי מסך (יש לי 2 מסכים LCD ורגיל) על הרגיל אני משייך לרדיאון 9800 SE שלי, זה לטובת משחקים על השני LCD אני מחפש לקנות כרטיס מסך , רק שאני לא יודע איזה לקנות (PCI ) יש דעות ? תודה מראש *כמובן שהשתיים (כרטיסים) יושבים לי על אותו המחשב. 0
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא למשחקים כבדים-לתוכנות גרפיקה בעיקר ולויסטה שבפתח האם יורגש הבדל משמעותי בין 2 הדגמים?כרטיס מסוג 6200 עם זכרון מובנה 256 מגה בסלוט pci-16 כי הבדלי המחיר הם די גדולים. במה בעצם מתבטא ההבדל? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך הצעות לכרטיס במחיר בסביבות 1200 וגם הצעה לספר לא ג'נרי שיחזיק את הכרטיס שמוצע ואם אפשר חנות ממנה ניתן לקנות את הכרטיס והספק כמובן שזה ל AGP תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכוונה שלי שיהיה כרטיס טוב ואיכותי ויחזיק בעניינים כמה שנים לפחות מבחינת שוק המשחקים .. לא כרטיס לגיימרים אבל גם לא כרטיס למחשב משרדי או משו בסגנון תודה רבה!
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי, יש את גרסאת ה"Ti" שהיא נחשבת לישנה יותר (?), והחדשה יותר היא GTX560 (?). תודה...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
"17 מסך של לפני שנה, מסוגל להריץ עד 1600*1200 60MHz... לא מוצא דריוורים בשום מקום, כנראה חברה לא מוכרת... תודה. :saint:
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא מה שאתם רגילים אבל אחים שלי הקטנים צריכים כרטיס מסך חדש והם חסכו והשיגו 300 שקלים אני צריך כרטיס מסך שיתאים לסכום שלהם ויהיה כמה שיותר טוב הדגש הוא להריץ כמה שיותר משחקים גם עם זה על LOW. יש אופציה לחריגה של 100 שקל במידה והשיפור הוא מוגזם אולי אפילו כפול. אני חשבתי על לבחור להם כרטיס אבל אני יודע שפה אתם תבחרו לי את הטוב ביותר בסכום. חנויות שאני מעדיף הם TMS או IVORY מוכן לPLONTER במידה ויש הבדל משמעותי בסכום.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמממ חבר שלי מתכנן לקנות מסך.. 19" רזלוציאה כמה שיותר גבוהה, הכי הרבה שהוא יכול לשלם זה 1800 ש"ח עכשיו הקטע זה שאבא שלו מקציב 3200 ש"ח אבל הם קונים שניי מסכים! אחד שהוא למשחקים (19").. למחשב הטוב יותר... והשני זה לאחותו.. 17" שני המסכים שלא יהיו יותר מ 8MS.. אז אני גם צריך המלצות שני מסכים , בקיצור, למסך הטוב אפשר להקציב 1800 לפחות טוב בסביבות 1400.. אפשר נגיד 1200 לפחות טוב ואז יהיה 2000 ש"ח ל- 19"
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות Leadtek 7800GTX או Powercolor X1900GT באותו מחיר (1300 ש"ח), איזה כרטיס עדיף?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב בבית עם Radeon 9550. הוא מומהר ל 325/250. יש לי גם Ti 4400 שנע ונד בין מצב תקין ללא תקין (משהו בליבה לא בסדר- או שאולי זה הקירור. אני לא בטוח מאחר ואני מסדר אותו כל פעם וכל פעם מחשב חוזרים ארטיפקטים אחרי כמה זמן). כרגע בכל מקרה אני משתמש בכרטיס. האם למישהו פה יש נסיון עם שניהם על אותו מחשב? מה אתם חושבים שעדיף לשימוש? בכל מקרה, אני גם שוקל לקנות 9500 פרו משומש. האם הוא טוב יותר מהכרטיסים הנ"ל? והאם זה במידה ששווה רכישה? הסתכלי בבנצ'מרקים אך לא מצאתי שום דבר שגרם לי להחליט. בכל מקרה- אין חכם כבעל נסיון. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה יותר עדיף? והאם כדי כבר לקחת SAPPHIRE HD 4850 X2 2G? בתודה מראש...
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאוד חשוב לי לדעת, תודה ד"א אם כן, מה יותר כדאי לי סומה, לידטק או אביט ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בגירסה הבאה של Riva Tuner אפשר יהיה להפעיל 4 pipelines נוספים בכרטיסי Radeon 9500 באנגלית בשפה זרה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לצערי יש לי RADEON 8500 ולא GEFORCE 4 אולם ייתכן שחלקכם יימצאו עניין במידע הזה (שייתכן ואתם יודעים - אני לא ) שמצאתי באיזשהו פורום: I have a GF4 Ti4200 128MB and it has been working great, but I applied a special patch and now Win2K sees it as a Quadro4 700XGL and it performs much better than it did stock. Check out www.guru3d.com for info, under "RivaTuner" or "SoftQuadro4" for info on how to do it, it's very easy and won't damage your card in any way. The GeForce and Quadro cards are basically the same, save a few transistors disabled on the GF cards. The software patch does work, and there are a ton of before and after benchmarks for you non-believers out there. ניר
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז כך. אני הולך לקנות מחשב בקרוב אני צריך כרטיס מסך. יש לי 5000 שקל תקציב ועם מחשב כמו שאני הולך לקנות אין לי מספיק כסף ל6800gt אז אני חייב להיתפשר אני הולך על ה6600gt האם זה שווה או לעשות מעמצים קשים להוריד פה ושם קצט ולקנות את ה6800gt אני היום בן 14 עוד 4 שנים יש לי צבא זאת אומרת המחשב הזה היה אצלי 4 שנים... אני צריך כרטיס מסך שירזיק את משחקים העתיד כמו שצריך כמו ut2006 שהולך לצאת ב2006 ועוד משחקים... (אני אזכיר למי שעוד לא קרא איזה תריד שעשיתי על הנושא ולא קיבלתי תשובות טובות אני גיימר שהולך לשחק משחקים כבדים מאוד כמו doom3 farcry ועוד...) הקיצר למי שלא הבין את השאלה אז כך האם יש הבדל גדול בין ה6600gt ל6800gt או גם ה6600gt יספק אותי לעוד 4 שנים... ויש לי עוד שאלה ס…
-
- 27 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על אוויר! לשם השוואה - שיא עולם ל6800U SLI הוא 13,167 נק' על חנקן נוזלי. פשוט לא יאומן פוטנציאל האוברקלוק של הכרטיסים האלה: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=81751
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך מסוג se 9800 של חברת club3d עם 128mb ו-256bit שמעתי מחבר שדרך שינוי הגדרות אפשר להפוך אותו לפרו עם מישהו כבר עשה את זה הוא יודע על דרך אחרת לעשות את זה שיגיב כי אני חייב לשפר את הכרטיס הדפוק הזה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך עד 200 שקל,מוכן גם מיד 2 טוב אז ככה,יש לי מחשב ממש ישן אינטל פנטיום 4,3.0GHZ 775 הכי ראשונים שיצאו+1 ג'גה רם+ ATI X300 128. אני משתמש לרוב במחשב הנייד אז אין לי טעם לשדרג או תלקנות מחשב חדש. אך אני מחפש למחשב הזה כרטיס מסך שיריץ משהו לפחות. באתר של TMS עד 200 שקל יש כמה כרטיסי מסך שאני זוכר כשהם יצאו עברות את ה700+.הייתי רוצה לדעת מה הכי עדיף למשחקים מכל הכרטיסים ששם. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן לאחרונה זוג כרטיסי המסך הישנים שלי החלו להראות סימנים של פרישה ולכן אני מחפש בימים אליו מחליף ראוי העיסוק הרציני שלי במחשב מתמקד בעיקר במשחקים בעלי איכות גובה וסרטים באיכות HD, לאחר מספר התיעציות החלטתי ללכת על GTX780 של חברת MSI גרסת הLightning רגע לפי הקניה נתקלתי בגרסת הgaming שעל פניו נראת בעלת נתונים דומים... הייתי שמח עם משהו היה יכול לעמוד על ההבדל בניהם ואולי גם להמליץ על כרטיס נוסף המפרט שלי הוא: לוח אם : ASUS P6T SE http://www.asus.com/Motherboards/P6T_SE/ ספק כוח : coolermaster 1000W מעבד : core i7 950 זכרון : 8GB DDR3 של Kingstone התקציב שלי 2500 -3000 ש"ח תודה מראש לעוזרים !!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מבקש המלצה לכרטיס מסך שיריץ משחקים כבדים. התקציב הוא עד 1000 שקל. המחשב שלי הוא די ישן: מעבד +AMD Athlon 64 3000 לוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 ספק כוח Enermax 420W רזולוצית מסך 1024x768 (עדיין תקוע עם CRT ) האם המחשב הזה יהווה צוואר בקבוק לכרטיס במחיר 1000 שקל, ואז זה יהיה מיותר לקנות כרטיס כזה כי המחשב לא ינצל אותו? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מדובר במפרט שהעיקר שלו: athlon II X3 450 Gigabyte GA-Ma78LMT kingston 2x2gb cl9 1333mhz ספק Huntkey 400w המפרט לקוח ממדור מפרטים מומלצים פה אצלכם [מקסימום גיימינג מינימום מחיר] בחנות ביקשתי כרטיס קצת יותר חלש ממה שהוצע כאן מלכתחילה אחרי הכל המחשב הוא למטרות כלליות אבל פה ושם שיחזיק איזה משחק או שניים על מסך 19" ברמה בינונית, אז הציעו לי את gainward GeForce GT 430 1gb ddr3 קצת חיפשתי עליו פה ואני לא כל כך בטוח בקשר אליו אז השאלה היא האם הוא ישתלב טוב במערכת הזאת? ואם לא איזה כרטיס באותו טווח מחיר [330 ש"ח בערך] יעשה את העבודה? בתודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Me litlle person knows a lot.. but know nothing about this: - האם ניתו לצפות בשידורי הכבלים על המחשב...? ז"א שבזמן כתיבת מסמך אוכל לקחת הפסקה, ואז להפעל תוכנה מסויימת שבעזרת אוכל לראות את שידורי הכבלים, והכי חשוב, שאוכל גם להקליט אותם ולשמור על המחשב.? אז האם יש דברים כאלו.... (לא מסובכים ומסורבלים..?)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/show/7835/directx-12-to-be-unveiled-at-gdc-2014 כמו שזה נראה מייקרוסופט תציג אותו ב-GDC השנה. האם לדעתכם הוא יתמוך ב-WIN8.1, או ש-WIN9 יעשה שם את הבכורה שלו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-