כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
האם כדאי למכור אותו אחרי הכל הוא עדיין תותח במשחקים ולקנות אחר משהו בסגנון של ה 6800 מה אתם אומרים? שווה למכור ב 800 שקל ולהשקיע סכום מסויים ולקנות אחד חדש יותר טוב? או שכדאי לתת לו להזדקן יחד עם המחשב? בבקשה ענו לי במהרה ליאור
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ואני מדבר על התאמה לכרטיסי המסך הגבוהים של ATI כלומר X800 או XT-PE .... תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נכנסתי לחנות ברשת וראיתי את הכותרת הבאה: Gainward Geforce FX 5900 / Ultra1100 XT Gold Sample Video Card מה זה אומר?? Ultra 1100 XT Gold Sample? במה זה שונה מהכרטיס הזה: MSI Geforce FX 5900XTV 128MB DDR VIVO DVI Retail ? ואיזה מהם עדיף?
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון בעוד איזה חודש לקנות מעבד A64 S939 ולוח אם אנפורס4 שלצערי הרב תומך רק ב PCIE אז ברצוני לדעת איזה כרטיס כדי לקנת עכשיו או בעוד איזה שבועיים עד חודש שיהיה ל PCIE ועדיף ATI וגם שיהיה חזק יותר מ9800PRO. נ.ב כמון בתקציב ריאלי עד 2000 שקל עדיף פחות. תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 500, 256 זיכרון, winxp, וכרטיס מסך ענתיקה voodoo 3 3000,האם יש דרייבר שאוכל לשחק איתו medal of honor?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר שלי קנה לאחרונה מחשב שכלל כרטיס מסך ATI R9600P, אבל יש פה משהו מוזר. הוא אומר שכתוב על הכרטיס GC-R9600 rev. 1.2, זה מהצד הקדמי של המדבקה, מהצד האחורי כתוב GC-R9600 (Pro) - C3. על המאוורר של הכרטיס כתוב ATI. המאוורר הוא כסוף עם מאוורר שקוף (קירור של ATI). האם הכרטיס הוא לייט או פרו? האם הכרטיס הוא ATI או Gigacube? תודה רבה מראש, העניין די דחוף.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלטתי שלקנות את כרטיס המסך הנ"ל עם chipset של invidia. אך אני לא יודע איז יצרן לבחור בחנויות המקוונות אני רואה יצרנים שמיצרים את אותו דגם במחירים שיכולים לנוע מ-350 ש"ח עד 700 ש"ח. אני כבר נפלתי על יצרן שפשת את החברה שלו אחרי חודש ולא נענה וכשהיה לי בעיה לא היה אפשר להשיג תמיכה התחום שאני מוכן להשקיע בו הוא בין 500-600 ש"ח. האם תוכלו להמליץ על יצרן? בתודה מראש, shab.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט איזה כרטיס מסך מבין ההבאים לקנות אבקש את עזרתכם: RADEON 8500 64MBDDR RETAIL RADEON 8500 LE 128MBDDR OEM שניהם עולים אותו דבר. ??? ??? ??? ??? מה יריץ יותר טוב את DOOM 3 אם יריץ. תודה מראש MINIME.אבקש את עזרתכם בדילמה הבאהאבקש את עזרתכם בדילמה הבאה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה כזאת הMsi GeForce 4 ti 4600 שלי לא מוכן לעבוד על AGP 4X הלוח אם שלי הוא 7vtxh+ של Gigabyte כל פעם שאני משנה בביוס ל AGP 4X המחשב עובד עד הרגע שאני מנסה להפעיל איזה שהוא משחק או כל דבר גרפי אחר החלק המעניין זה שוא נתקע אפילו לפני הגרפיקה (ב3DMARK 2001 הוא נתקע לפני מסך האפשרויות למשל) ברגע שאני שם AGP 2X הכל עובד מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך משתמשים ביציאת tv out של הכרטיס מסך שלי? מדובר ב- asus ti4200 +tv out +dvi ניסיתי לחבר rca מהכרטיס מסך לav בטלוויזיה, אבל זה לא עבד. יכול להיות שאני צריך להגדיר משהו, או אולי להתקין איזושהי תוכנה? למען הפרוטוקול, למיטב הבנתי אני אמור לראות בטלוויזיה את מה שקורה במסך מחשב שלי, נכון? עיזרו לי אני נואש!!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
וכרטיס מסך של gainward Geforce 4 Ti4600 , וואהו הם מגיעים כמו חבילות ליגו ענקיות , והם מספקים בכל חבילה 7 דיסקים , ובתוכם משחקים ! . החבילה של Gainward מכילה גם כרטיס של חיבור DV - firewire למחשב . הם מפלצות , מגיעות כמו ייצורים מוזרים עם כל הצלעות קירור שלהם. הכל בשביל מחקר בגראפיקה .
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך R9800PRO של גי'גה בייט ושמעתי שיש כאלה Screen Savers שמראים "כאילו" את ביצועיו של הכרטיס ושמותאמים במיוחד לכרטיסים של ATI מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את זה ואולי להביא לי לינק..? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני חדש וכרגע יש לי גי פורס 2 אני רוצה לקנות כרטיס גרפי חדש בסביבות ה 100 שקל ככה קצת פחות , ורציתי שם של כרטיס גרפי שאפשר לעשות לו אוברקלוק וכאלה כדי לעשות אותו הרבה יותר מהיר , אז איזה הכי טוב? ???
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי GeForce 4 MX 440 וחיברתי אותו למחשב שלי במקום ה - Voodoo 3 3000 שהיה לי עד עכשיו. המחשב שלי הוא Pentium 3 - 550mhz / Ram - 128MB. לאחר שחיברתי את הכרטיס החדש התחילו להופיע לי כל מיני בעיות: - תפריטים של חלונות הוכפלו - צבעים של תפריטים השתנו עד שגם נעלמו לגמרי בקיצור נראה שאין התאמה. התקנתי את ה - driver המעודכן מ - Nvidia ולא עזר. התקשרתי לחנות והיציעו לי להגיע ולהחליף. רציתי לישאול: לאיזה כרטיס כדאי להחליף ? איזה כרטיס יעבוד בצורה האופטימלית על המחשב שלי ואצליח לשחק ברמה גבוהה במשחקים חדשים ? (אני מודע לעובדה שכנראה GTA3 כבר לא ירוץ על המחשב שלי למשל...). התקציב הוא 350 ש"ח ואולי אוסיף עוד איזה 50 - 100 ש"ח אם תיהיה המלצה על כרטיס טוב במיוחד.…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בס"ד 1. שני 5870 2. 5970 בודד 3. שני 5850 4. 5870/5850 בודד מומהר המחשב כולל מעבד Q8300 עם 4G זיכרון
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כ.מסך nVIDIA Geforce 9400gt 1gb אין לי קירור לכ.מסך כשאני משחק הטמפ' מגיע עד ל85C / 185F [בערך] זה יכול לסכן את הכ.מסך / מחשב בנזק? אשמח אם תעזרו לי..
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי כרטיס מסך PowerColor hd6870, כשאני משחק בSkyrim אני על הגדרות ultra בלי פילטרים ורזולוציה 1440*900, אבל במהלך המשחק יש רעש של מאמץ מהמאוורר של הכרטיס מסך, ובבדיקה בתוכנה GPU-Z זה מה שיוצא (מצורפת תמונה), שמתי שיראו את הערכים המקסימליים כדי שתראו לאיזה חום הוא מגיע, כמו כן מישהו יכול להסביר לי למה מופיעים שם כמה GPU's? ולמה לא רואים את הסל"ד של המאוורר? למרות שזה לא הכי חשוב בעולם.. תודה לעוזרים, מתן.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
V-Sync האם יש הבדל בין האלמנט הנ"ל ב- AMD או NVIDIA ? בכרטיס 670 או 7950 זה עובד אותו דבר ? http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-670/features
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש כרטיס חזק משמעותית עד 1000שקל או בכלל לעשות cf הלוח תומך בx16 x16 והספק תומך והמעבד חזקi7 950 גם כן ולא יגביל את הכרטיסים אני משחק בfhd ורצוי שכל האפקטים ופלטרים על מקסמום
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש ברשותי מחשב E7500 עם כרטיס מסך HD4850, אני מעוניין לשרג אותו למפרט הזה [table][tr][td][/td][td] [/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray [/td][td] 1 [/td][td] 1020 [/td][td] 1020 [/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td] [/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]Z68P-DS3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI [/td][td] 1 [/td][td] 490 [/td][td] 490 [/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]זכרונות DDR3 1600Mhz[/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td]…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מופיעות מדי פעם זה לא פיקסלים כי הן זזות.... בדקתי את המחשב ב3DMARK ולא הצלחתי לראות אותן הרצתי CALL OF DUTY והן היו קצת.... הם מופיעות במסך הראשי של הוינדוס וכשאני נכנס לאופרה הן כאילו נעלמות משהו לא מובן...... המפרט שלי וינדוס 7 64 ביט אולטימייט I5 750 GTX 275 של אסוס 896MB 4 ג'יגה של זיכרון תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני שוקל לשדרג את כרטיס המסך שלי ל-GTX460. האם זו תהיה החלטה נבונה בהינתן המפרט שלי (בצד ימין)? ואם כן, של איזו חברה ועם כמה זיכרון?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , שאלה די פשוטה, אני מאמין. מחשב ישן בעל כרטיס מסך Geforce 6200 (יציאות VGA + DVI) מעוניין להתחבר לטלוויזית Lcd "32 בעלת מגוון כניסות, בינהן VGA,HDMI . החיבור הוא לצורך צפייה בסרטים בעיקר. איזה כבל כדאי לרכוש לצורך החיבור המיועד? האם dvi to hdmi יהייה איכותי בצורה משמעותית מ Vga ל Vga? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם !!! אני עוד כמה ימים הולך לקנות את המסך של DELL 23 IPS FHD. ויש לי שאלה לגבי הכרטיס מסך שלי האם אני ישרוד איתו על רזולוצייה כזאת גבוהה? והאם יהיו קיטועים במשחקים ובסרטים באיכות FHD? כי כרגע אני לא יכול להחליף כרטיס מסך ל-GTX 560TI. תודה רבה לעוזרים?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-