כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
למפרט של מחשב שמיועד לעריכת סרטים צריך כרטיס מסך חזק? ואם כן למה? הרי אין שם איזה משהו שקשור לגראפיקה כמו במשחקים לא? אמרו לי שצריך ליקנות למחשב כזה כרטיס מסך של MATROX ולפי מה שאמרו לי הכרטיס מסך הזה טוב לעריכת סרטים, במה הוא שונה נגיד מ7800GTX? ה7800GTX לא חזק מספיק? או שאלה 2 כרטיסים שונים לגמרי? כי קצת התבלבלתי בקטע הזה
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס GTX 650 TI BOOST עד איזה מעבד הוא ייתן תמורה טובה בבצועים?
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעלה שוב את השאלה שלי והכול בגלל שאין כסף להשקיע ולכן אני רוצה לשפר בהשקעה מינימלית יש לי כטיס מסך X550 ואליו מחברים 2 מסכים אני רוצה להוסיף מסך שלישי מה עלי לעשות
-
- 10 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש בהשקעה של 800 ¤. עד עכשיו הכי נראה לי 4850 HD http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2007&CatCode=400 המפרט שלי: - מארז מידי ATX 775 630A + ספק כוח 500W איכותי - לוח אם INTEL D946GZIS ISELTON - מעבד INTEL PENTIUM D 925 3GH 2X2MB - זיכרון 2G DDR2 667MH - כרטיס מסך 1950 PRO 512MB - מסך מחשב LG 22" רציתי לשאול האם יוצר צוואר בקבוק אם אני אקנה את ה 4850 ? האם זה כרטיס מאד גדול שבכלל יכנס למארז שלי? ובכמה אחוזים הכרטיס הזה בערך יותר טוב מהכרטיס הנוכחי שלי (1950 pro)? ואם יש לכם המלצות לכרטיסים אחרים יותר משתלמים במחיר הזה, אשמח לשמוע. תודה מראש : )
-
- 10 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, אחותי קנתה מחשב והיא רוצה להוסיף כרטיס מסך התקציב קטן כמו שאתם רואים בסביבות 300 היא אמרה אפילו פחות אבל הסברתי לה שזה בדיחה =] אם אפשר הצעות להכי טוב שאפשר להשיג במחיר הזה אני אשמח. שימושים מחשקים וסרטים כמה שיהיה יותר טוב -יותר טוב. דניאל.
-
- 11 תגובות
- 912 צפיות
-
-
איך אני יודע אם הכרטיס עובד בsli ?ואני יוכל בעתיד לקנות עוד אחד תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היום שכנה הביאה לי את המחשב שלה ויש לו בעיה מאוד מוזרה... אני מחבר אליו מסך והמסך לא עובד.. המנורה שלו נשארת על כתום זה נוסה עם שתי מסכים (על הלוח יש כרטיס ONBOARD) לאחר מכן ניסיתי גם עם כרטיס שיש לי במחשב ישן שהוא תקין ועובד(בדקתי) וגם עדיין לא עבד לי.. מה זה יכול להיות? זה דחוף מאוד ואני יודה מאוד לעוזרים.. תודה,אופיר.
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס חלש עד ה9700, והחלטתי על זה. למי שיש אותו, האם הוא מציג ביצועים כמו GEFORCE2 כלשהו? תודה. ד"א, יש אותו בפנדה ב368 ש"ח, נראה לי סופר סופר סופר אטרקטיבי או שעדיף לי פשוט לקחת סומה, לעשות לו OC, ולהנות ממנו בשנה וחצי הקרובה???
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה: איזה כרטיס מסך יותר טוב בסטוק?: 1) ATI X850XT 2) GEFORCE PX7800GT תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש לי g-force2 64 mb mx400 ואין לי מושג איך משתמשים ב twin view
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
נדפק לי המסך אחרי 4 שנים.... צריך המלצה למסך CRT טוב '17. בלחץ עד 1000 שח. אם אפשר במחיר כזה '19 אז מה טוב תודה!
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת מה זה המושג צריבה בנוגע למסך האם זה יכול לקרות לכל מסך LCD או לסוגים מסויימים? בחוברת של המסך שקניתי רשום שיש להשתמש בשומר מסך (אך לא רשום איזה) בכדי למנווע צריבה האם כל שומר מסך (גם שחור בלבד) כלול? אודה לתגובות לעניין, תודה.
-
- 3 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
מחפש את הכרטיס הכי חדש שעדיין תומך בטכנולוגיה הזאת. לא צריך להיות חזק במיוחד, רק שיספיק "להריץ" משחקים לא משנה הגדרות נמוכות/בינוניות. הכרטיס הוא תחליף ל-radeon9800pro (כן אני יודע.. טכנולוגיה עתיקה) שהיה לי.
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
האם מי שיש לו לוח אם שתומך רק ב agpx4 יוכל להתקין כרטיס מסך של agpx8 כדוגמת redon9700 ,הלוח הוא מסוג asus p4b266c
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
השחרור הרשמי כבר יצא של ויסטה ועדיין נוידיה הוציאו רק ל 8800 אני חושב שזאת חוצפה לשחרר רק למוצרים חדשים וכל השאר שיחכו במיוחד לאחר שהם מציינים שכל הכרטיסים כן מתאימים לויסטה יש לי 7600 gt ואני כבר מחכה חודש לדרייבר נורמלי...שיעבוד עם טלויזיה lcd
-
- 13 תגובות
- 985 צפיות
-
-
המפרט שלי: AMD 64 +2800 Kingston 512 DDR Motherboard Epox 8KDA3J ATI Radeon 9800 Pro (שדי נהרס לי, אני רוצה להחליף אותו במשהו שיהיה יותר טוב) התקציב הוא 500 ש"ח ואני לא מחפש משהו מקצועי אני לא גיימר רציני.. רק שיפעיל נגיד משחקים כמו BF2 חלק על בינוני+ ב-1024 נגיד.. חשבתי על ה-7300GT (DDR2) .. כדאי?
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך בסיסי ביותר ובזול, קצת עם רמה, אני מחפש רק בשביל שתהיה לי יציאת dvi שתתחבר ל לsamsung 730b lcd ובשביל יציאת tv לחבר לטלויזיה, אני לא משחק וכאלה, רק אינטרנט וקצת וידאו, מצאתי את שני אלה מה דעתכם עליהם http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=R9800SE&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=149 http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=1534354&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=43 איזה חברה יותר עדיפה gigabyte/sapphire ?
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אז ככה אני לא בדיוק יודע איך להסביר את הבעיה אבל אני ינסה יש לי כ.מסך geforce4 ti 4400 Leadtek כרטיס מצויין המשחקים רצים מהר אבל הבעיה היא לא המהירות אני שם לב במשחקים תלת מימדייםו גם ב 3DMARK2001 SE ש כשיש תלת מימד די כבד אז הוא רץ מהר אבל נוצר מצב שתמונה קצת מתחתקת לשניים וחלק העליון או התחתון קצת זזים ו זה ממש לפחות משנייה . זה קורה אם למשל במשחק SHOOTER אני מסתובב מהר . בקיצור תחשבו שעשיתם printscreen ואם אתם עורכים את התמונה ב תוכנה אז אתם מזיזים את החצי העליון של התמונה זו התופעה. מישהו נתקל בבעיה כזו. ניסיתי דרייברים אחרים וזה לא עזר.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם... יש לי שתי שאלות שאלה ראשונה הלפטופ DELL 1520, אחרי הרצה ב3DMARK06 על רזולציות של 1440/900 ו1280/800 קיבל את אותם תוצאות בערך שהם בטווח של 3300-3350 יש מישהו אחר עם הלפטופ הזה שבדק??? למה התוצאה כל כך גרועה??? ושאלה שנייה וקצת טיפשית... אין בעיה לבצע עדכון לדרייברים של הכרטיס מסך מהאתר של נוידיה נכון?, עד עכשיו המחשב היה מודיע אם יש עדכון לכרטיס מסך, או דרך הDELL SUPPORT או דרך העדכונים של הWINDOWS... השאלה אם יש בעיה בעדכון ידני, או שכמו במחשב נייח אין מה לדאוג?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום, איך ניתן לדעת ,לפי מפרט,האם הכרטיס מסך מוציא סאונד מיציאת ה HDMI שלו? תודה
-
- 9 תגובות
- 927 צפיות
-
-
עם קשר ישיר לכניסתה המתקרבת של אינטל אל התחום או שלא - עולם כרטיסי המסך המוזלים אמור לזכות לכמה השקות מעניינות בתקופה הקרובה, גם מצד NVIDIA וגם מצד AMDלכתבה
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
- 1 follower
-
-
מיצוי מלוא הפוטנציאל של עידן ה-Ampere עבור שוק הגיימינג עוד לא בשל לחלוטין להשקה רשמית - אך אנחנו אמורים לקבל השלמה של הפרטים החסרים בהמשך החודשלכתבה
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם מה אתם חושבים על המסך הזה: mag LCD 17" דגם ms776 SUPER SLIM ???? אני צריך למשחקים וסרטים
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
במשחק פיפא ובמשחק פרו השחקנים מהבהבים לי, עידכנתי את הכרטיס מסך מהעידכון האחרון שיש באתר של ATI אבל זה לא עוזר
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
היי, רציתי לקנות את הכרטיס מסך הזה, אבל הוא ירד מ-Plonter ועוד חנויות שרציתי לרכוש בהם. http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4884#ov לפי מה שהבנתי הכרטיס הזה: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2150&psn=&lid=1&leg=0 אמור להיות אותו דבר, רק חברה שונה, מישהו מכיר ויכול לאשר לי את זה? ובמידה ואני לוקח אותו, יש גם גירסא OC שלו http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2090&psn=&lid=1&leg=0 אשמח ממש להמלצות כי אני ממש קרוב לקנייה. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-