כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
לגבי הכרטיס GEFORCE 8800 GTS 640 MB לא משנה איזה חברה. כמה שאלות. 1.איך הכרטיס הזה במשחקים כבדים מאוד,האם המשחקים הכבדים מאוד עובדים חלק הוא איטי. 2.איך הכרטיס בסרטים. 3.מה הטמפרטורה של הכרטיס במאמץ ובמנוחה. 4.לכמה שנים הכרטיס הזה יכול להחזיק. 5.האם בעוד 3-4 שנים הכרטיס מסך הזה יהיה טוב והאם הוא יוכל לעלות משחקים כבדים. 6.האם הכרטיס מסך הזה יכול לעלות משחקים שתומכים לא רק בDX10 אלה גם במשחקים(כבדים מאוד) שתומכים DX9 7.איזה כרטיס מסך יותר טוב 512MB 1950XTX הוא 8800 GTS במשחקים כבדים מאוד שתומכים בDX9 8.איזה כרטיס יותר טוב 512MB 1950XTX או 8800 GTS מכול הבחינות. 9.איך הכרטיס מסך יעבוד במסך 19" 10.איזה כרטיס יותר טוב 8800 או הכרטיס הטוב ביותר של ATI שתומך בDX10 משהו עם 2900…
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מה ההבדל בין כרטיס מסך מובנה- GF6100 ל- ATI Radeon HD3200 ?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי שאלה, בנוגע לדרייבר של nvidia שאני נכנס ללשונית של performance and quality settings אז אני יודע שכל הפילטרים אמורים להיות מכובים (כאשר אני מריץ לדוגמא אקווה מארק וכו") אבל בלשונית השלישית, image settings (בתוך לשונית הפרפורמנס) זה מצוי על high quality ככה זה צריך להיות או על performance? למי שיודע בבקשה, תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה זמן המליצו לי פה לקנות כרטיס ti4200 עד תקציב של 700 שח בערך... שמעתי עכשיו על כרטיס ti4800 או ti4800se... מה ההבדל?? ומה עדיף לקנות?? ה-SE וה-4200 אותו מחיר בערך, למי משניהם ביצועים טובים יותר?
-
- 8 תגובות
- 781 צפיות
-
-
כשאני נכנס לכל משחק, לא משנה איזה משחק זה. כשאני שם את כל הפילטרים וגרפיקה במקסימום הוא עושה לי CPU RECOVER במקרה הטוב ובמקרה הרע הוא עושה לי RESET, מה אני עושה ? כשאני מוריד פילטרים וגרפיקה חלקם עובדים וחלקם ממשיכים עם אותה הבעיה. אנא עיזרו, תודה !
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם למחשב חדש בן חודשיים שנקנה לצרכים משרדיים רוצה להוסיף כרטיס מסך שיוכל לשחק ב NBA 2K11 בהגדרות טובות תקציב באזור ה-500 ש"ח תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמישהו יגיד לי בקשה איך הגרפיקה של הכטיסים שלהם (הכרטיסים החדשים) ובמה הם יותר טובים מכרטיסים אחרים?? תודה לכל מי שעזר לי!!!
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
יש לי בביוס של הלוח שלי במפרט מצד ימין ה-P4P800, אפשרות לבחור בין MPS REVISION 1.1 ל-1.4 מה ההבדל?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשהתיעצתי איתכם לגבי קניית 5600 ב 550 שקל, אמרתם שהןא חלש מידי, לכן מתחתי את תקציבי מעל או מעבר וכרגע אני זקוק להתיעצות לגבי הכרטיס הנ"ל ב 770(זהו תקציבי פלוס מינוס) שקל. איך הוא במשחקים כמו FAR CRY? DEUS EX? ושאר משחקים כבדים? הנה קישור לכרטיס: http://www.abit-usa.com/products/graphics/products.php?categories=2&model=161
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
X800RX מה יש לאנשים בחברה הזאת ? בנתיים NVIDIA אוכלים אותם עם ה7800GTX והGT והם מייצרים עוד כרטיסי מיד אנד אולי הם רוצים ליין רחב יותר של כרטיסים כמו של NVIDIA ? אולי זאת טקטיקה נסתרת שנבין אותה רק עוד כמה זמן ? אין לי מושג מה הולך שם... הנה פרטים על הכרטיס: http://www.club-3d.com/distri/productinfo/spec_vga.php?ordercode=CGAX-RX86DD
-
- 14 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשים את הברגים של המארז (R4) יחד עם הכרטיס, לא יודע אם זה בעיה של המארז או של הכרטיס, אבל כנראה של הכרטיס... יש תמונה מצורפת. אם למישהו יש פתרון בשבילי אני אשמח.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, משתמשים רבים שקנו את הכרטיס (זה כולל אותי) או כאלה שמתכננים קניה שלו וחוששים מהטמפ' הגבוהה של הכרטיס ומכך שמהירות האיוורור שלו נמוכה.. אני שמח לבשר לכם שהכל עובד פיקס. אין שום בעיה לקירור של הכרטיס או להגדרות בדרייבר. כמו רבים אחרים פה ברגע שקבלתי את הכרטיס בדקתי בדרייבר את הטמפ' ונלחצתי. "80 מעלות במצב מנוחה !! מה ייקרה במאמץ !? 110 ?!!".. רצתי לחפש פתרונות ברשת ומצאתי כמו רבים אחרים את הרעיון של לערוך את מהירות האיוורור ולהרים אותה ל 40%.. פתרון פלא זה הוריד את הטמפ' במנוחה בכ 20 מעלות לפחות ובמאמץ בעוד כמה מעלות בודדות.. כמו רבים אחרים כעסתי מאד על הדרייבר המעאפן של ATI שלא יודע לקרר את הכרטיס.. אבל מה, טעיתי, המצב האוטומטי לא רחוק מהמצב של ה 40% איוורור במאמץ.…
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
קיבלתי היום את כרטיס ה9800pro וידוע לי שה- pro תומך ב-video in השאלה איזה תוכנה אני צריך ללכידת וידאו בכרטיס זה? בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
-
יש ברשותי ספק: SeaSonic 550W SS-550HT ואני רוצה לרכוש HD 4890 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E. השאלה היא האם הספק הנ"ל יחזיק את הכרטיס הזה? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
יש לי קצת artifects כאשר עשיתי את ה softmod לכרטיס הכרטיס הזה יש לו את ה L שייפ והכל 256 ביט אבל יש לי ארטיפקסט והכל... אז רציתי לשאול אם אני יעשה לו flash וישם לו ביוס של 9700 זה עדין יעשה לי את ה ארטיפקסט והאם זה מסוכן ו אם כן האם יש דרך להציל אותו איך שהוא אחרי ה פלאש? ועוד משהו אני לא יכול לעשות לו OC אפילו קטן... ישר שם לי ארטיפקטס , לפי מה שהבנתי זה בגלל שהוא נעול. מישהו מכיר אתה שמסביר איך לפתוח את הנעילה? תודה מקווה שתעזרו . חייב עזרה כי זה משגע אותי :-\ :'( (ועוד משהו הארטיפקסט הם לא רציניים אבל הם קצת מפריעים ...בוינדווס הכל הולך חלק הכול עולה בסדר והכל טוב ויפה ת NFS זה פועל בסדר בלי ארטיפקטס וזה מוזר יש משחקים שיש בהם ושיש שאין אז אני ממש לא מבין והארטי…
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
התקנתי היום את הדריבר הכי חדש מהאתר שלהם, ופתאום אני רואה שהגרסא היא 162.18 WHQL ולפני זה היה לי 94.24 אני לא מבין מזה הקפיצה הענקית הזאת בין המספרים? ואני רואה שאין לי אפשרות בדריבר החדש להפוך את הממשק לאנלוגי (הקלאסי). אה ובדריבר הישן אני שיניתי ב- additional direct3D settings את ה- Max frames to render ahead ל-0 וברירת המחדל הוא 3 כי היה לי בעיות קריסה ב- GRAW2 וזה פתר את הבעיה אבל לא שיניתי אותו חזרה. אני צריך להחזיר, מה זה עושה ואיך- כמובן שבדריבר הבחדש?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך עדיף 8600GT או 8600GTS (שניהם של גיגאבייט אם זה משנה...)
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש לי מפרט : E7300 2gb ram 9600gt Fsp 400W משחקים חדשים לא עובדים לי טוב, אחת הבעיות היא שיש לי מסך 24 ואני משחק 1920x1080 Cod Bo עבד לי סביר אבל לא חלק וזה הכי חדש ששיחקתי, וזה לא משחק כבד . חשבתי לשדרג כרטיס מסך אבל השאלה אם יש בכלל טעם עם כזה מעבד, מה הכרטיס הכי טוב שינוצל עם צוואר בקבוק לא גדול מדי? וגם הספק לא משהו, התקציב שלי הוא עד 1200, אבל אם אין טעם אני לא אקנה סתם אז השאלה שלי היא האם יש בכלל טעם לשדרוג, ואם כן, אז אני צריך גם המלצה לכרטיס כי אני כבר לא מעודכן בחומרה בשנתיים האחרונות. תודה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקי שלום כולם היום סוף סוף קיבלתי סוף סוף תאיטנרנט שלי חזרה לאחר כאסח עם אמא עכשיו לא משנה , עכשיו למי שיודע לפני משהו כמו חודשיים הבאתי לדוד שלי 330 $ כדאי שיקנה לי איתם במיאמי ראדון 9800 פרו . לאחר כשבועים הוא חזר עם הכרטיס ומאוד התלהבתי והיו לי איתו בעיות לאחר כמה בירורים פה בפורום גילתי כי הכרטיס היה מזויף ומזה נבעו הבעיות, דוד שלי נסע שוב למיאמי אז הבאתי לו תכרטיס וכתבתי לחנות מכתב מפורט מה לא בסדר והכול כאשר דוד שלי הגיע שוב לחנות וביקש להחליף תכרטיס הם התנצלו ואמרו שפיצוי אני יקבל כרטיס חדש שיצא, דוד שלי אמר לי את זה וההיתי באחלה מצב חשבתי שאני יקבל את ה X800 , הוא חזר לארץ וקבילתי תכרטיס וכמעט שהתפוצץ לי וריד במוח מרוב עצבים הם שלחו לי all in wondr 9600xt אז עכשי…
-
- 10 תגובות
- 866 צפיות
-
-
איזה גירסת דרייבר מומלץ להשתמש עבור כרטיס זה על גבי פלטפורמת אינטל 965 ומה זה CCC שמתוסף לדרייבר (האם רצוי להתקין עם תוסף זה או בלעדיו ) תודה
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
https://wccftech.com/samsung-gddr6-memory-16gb-announced/ https://www.techpowerup.com/238672/samsung-announces-new-gddr6-memory-8-tb-ngsff-ssd הולך להיות מענין עם הטכנולוגיה החדשה של סמסונג, אם זה באמת נכון, הכרטיסים הולכים להיות חזקים . memory interface של 1080TI עומד על 484GB זאת אומרת שאם "2080" יגיע עם רוחב של 512GB, הוא יהיה חזק ב 7 אחוז בערך מ 1080TI לפחות חתיכת ספקולציה GPU Memory Technology Updates: Graphics Card Name Memory Technology Memory Speed Memory Bus Memory Bandwidth Release NVIDIA GeForce GTX 1080 GDDR5X 10.…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס TV איכותי. זאת אומרת, כרטיס שאני אוכל להקליט איתו מהטלויזיה. הכרטיס צריך להתחבר או בחיבור PCMCIA או ב-USB. הנה המפרט של המחשב שלי: מעבד: Mobile AMD sempron Processor 3300+. זיכרון: 1280MB (יש לי כרטיס של אחד 1GB ועוד כרטיס של 256. ביחד זה יוצא 1280MB. מתוך ה-1280 הכרטיס מסך לוקח 128MB). כ. מסך: ati reaon xpress 200m. (הכרטיס מסך עם 128MB שנלקחים מהזיכרון המוקצה למחשב כאמור). דרך אגב, בקשר לתקציב, אני מניח שעד גג 500. (אבל אם יש כרטיס טוב בפחות, מה טוב. שלשום גנבו לי את העץ של הדולרים ). אני ממש אודה לכם אם תוכלו גם לכתוב את ההבדלים בין הכרטיסים. כי בכנות, אני ממש לא מבין מה הבדלים. (ואז אני גם אוכל להגיד לחבר…
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי מחשב די חדש של אחי אני מישתמש בוא מידי פעם למישחקים מעבד אי 8400 ושתי כרטיסי מסך שעובדים על sli 3650 די די אר 2 עכשיו אני עומד להזמין מחשב חדש שאלתי היא האם כדי לחכות ולהיות עם המחשב הזה (אחי בצבא) שאלתי היא אם המחשב יכול לתת איכות טובה במישחקים ? על רזולוציה גבוהה ואיכות גבוהה האם כדי לחכות עם המשחב הזה ועוד כמה חודשים להחליף את 2 הכרטיסים לחדשים יותר ? כמו החדש שיצא 4870X2 דגם לוח האם הוא : GA-EP35-DS4 הוא יתמוך? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מזהDDR4 שרואים בכרטיסי גרפיקה מסוימים אני לא מבין ראיתי DDR4 ו3 בכרטיסי מך עוד לפני שהם היו RAM אז אם יש 4 כבר מה כולם בלחץ מה3 או שזה דבר אחר לגמרי ?
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-