עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by stingeR-,

שניהם של INNOVISION הFX עם 128BIT מה יותר טוב... אני רוצה תארד של לפחות 2 דפים...

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מסך 19 רזולוציה 1280X1024 אף פעם לא ההיתי גימר מטורף שחייב שהכל ירוץ על HIGH אפילו שחקיתי בקריסיס ב 1280X1024 בהגדרות בינוני מינוס וזה היה סביר בשבילי אבל הנה הגיע GTA 4 ומכאן אני מניח שהמצב רק ילך וידרדר עד שאני לא יוכל להריץ יותר שום דבר ששווה לשחק בו. אז מה אני מחפש, טוב דבר ראשון את כרטיס הכי משלם כמובן מחיר/ביצועים שתים,שיחזיק כמה שיותר זמן כלומר גם הכי משתלם לי עכשיו כרטיס בינוני אני לא רוצה להגיע למצב שעוד שנתים הוא לא יריץ כלום.אני מעדיף לקנות כרטיס HIGH END משתלם שיהיה אוברקיל לשנה הקרובה אבל שבעתיד יוכל להריץ משחקים בסבבה ככה. עוד חשוב לי שיהיה כמה שיותר שקט אבל זה פחות קריטי עוד דברים שאתם צריכים לדעת,לא יודיע אם זה חשוב אבל יש לי מארז HEC אז הוא צריך להיכנס לש…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by bobby323,

רבה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by lipa,

שידרגתי את המחשב מ-P3 733 ל-P4 2400 לוח אם אסוס P4-PE וזכרונות DDR 333 במחשב הקודם (לפני השידרוג) היה לי כרטיס מסך גיפורס 1 של אסוס והמחשב עבד בסדר (בלי תקיעות) עד השידרוג ,אחרי השידרוג המחשב עף בכל מיני פעולות ,בהתחלה חשבתי שהלוח אם דפוק ! הלכתי לטכנאי ואחרי בלבול מח הוא ישב איתי והחליף לי הכל (לוח מעבד וזכרונות)כולל התקנה חדשה של WIN-XP ויש אותם בעיות 1 האם זה הגיוני שזה בגלל כרטיס המסך (הישן)? 2 אם כן , מה הכי טוב עד 1000 שח 3 האם הסכומ הזה מספיק לכרטיס מסך טוב שלא יחנוק את המחשב? תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. תסתכלו במפרט של המחשב שלי מחשב ישן... אבל אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8400GS האם הכרטיס יתאים לי למחשב? כל מה שנאי צריך זה כדי לשחק ב WOW גם ככה עובד אבל אני רוצה לשפר גראפיקה לגבוהה ואני יודע שזה ישפר =] השאלה האם הכרטיס יתאים? למחשב בכלל

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by SoftMaker,

בסוף למזלי לא היה את הכרטיס של powercolor כפי שאתם אומרים עכשיו אני מתכונן לקנות את של leadtek האם הוא כרטיס טוב? 128 ti42000 הוא עדיין עשיתי טעות? הסיגנון גרפיקה שלו יפה במשחקים? האם ישנה חנות שמוכרת את זה באותו מחיר כמו pchardware בסביבה של חולון? אנא עיזרו לי! האם יש בו וידאו אין?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by iPsych,

אז ככה, כמה שאלות בקשר למסכי LCD או הסוג השני (ברח לי השם), א. מה העלות של מסכים כאלו בגודל 17" של חברה סבירה? ב. מאיזה מקום המחיר? ג.מה החסרונות? ד. איזה חברות נחשבות בתחום? תודה מראש, :saint:

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by reyrey_200,

אני מדבר על הגירסאות הללו... 8800GT: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3860 9600GT: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3931 איזה כרטיס יותר טוב? כמובן עם השיקולים של הOC

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by FastJack,

קניתי לאחרונה Sapphire 7950 ולטעמי הוא די רועש. כאשר הוא עובר את ה60 מעלות רמת הרעש כבר נהיית די גבוהה. אני מתכנן להגדיר כך שבעומס, מהירות המאוורר לא תעבור את ה35%. הבעיה היא שהטמפ' תטפס כלפי מעלה. מהי הטמפ' המקסימלית הבטוחה שהכרטיס יכול לתפקד בה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. נתקלתי בזה במקרה בפורום בחו"ל... מדובר על תוצר של מיקרוספוט שמשפר את איכות הפונטים בwindows עושה להם מעיין AA/AF ומחליק אותם , בתור בעל מסך LCD איכותי (VP171B) אני יכול להגיד שזה אכן נותן שיפור מורגש מאוד , אומנם בהתחלה קצת קשה להתרגל לזה אבל אחרי שהתרגלתם זה ממש קשה לחזור חזרה(כמו לחזור לגרפיקה של וודוו3) יש לכם כל מיני אפשרויות לכיוון על מנת לקבל אפקט שמותאם לטעמכם האישי http://www.microsoft.com/typography/cleartype/tuner/Step1.aspx ממליץ בחום , אין צורך בהתקנה

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yadaaa,

ראיתי מספר דיונים ברשת בנושא - ניצול רוחב פס PCIE 2.0 של הכרטיס הנ"ל, לעומת PCIE 1.1 של P35. התשובות היו תמיד שהוא יכול "לעבוד" על 1.1, שהוא "תואם אחורנית" 1.1 אבל אף אחד לא אמר האם תהיה פגיעה בביצועים של הכרטיס הנ"ל ברוחב פס של 1.1 - או, האם 4870X2 יכול לנצל יותר מרוחב הפס של 1.1? לעונים תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. חווד לאלמנטים הנוגעים בכרטיסי מסך והשוואה בינהם 2600HT או 8600GTS כאשר ההתמקדות מכוונת רק לסרטי ווידאו [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by TheDiesel,

יש לי לוח אם B560M ומעבד INTEL CORE I5 10400F עכשיו אני רוצה לשדך למחשב אחד מהכרטיסים האלה: AMD Radeon RX 7800 XT Radeon RX 7700 Radeon RX 7600 איזה כרטיס מתאים?

14. Started by LRa,

כבר שאלתי לפני חודש אבל לא קיבלתי תשובה ברורה ואני הולך לקנות את המסך השבוע ככה שאני צריך להחליט. שוב מחיר גג 4200 ש"ח ושתהיה אפשרות לשחק בצורה טובה. תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Y O N I,

אני קונה מחשב ומתלבט לגבי 3 כרטיסי מסך זה המפרט שאני קונה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5793&CatCode= 1 כרטיס מסך Gigabyte דגם GeForce GT 430 1024MB GV-N430OC-1GL http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6108&CatCode=529 2 כרטיס מסך Asus דגם GeForce GT430 1024MB (ENGT430/DI/1GD3(LP http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6106&CatCode=529 3 Gigabyte דגם Radeon HD 5450 1024MB GV-R545SC-1GI http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5106&CatCode=531 מי הכי טוב? גם המחיר חשוב לי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Ido.G,

היי, יש לי מחשב בבית עם Radeon 9550. הוא מומהר ל 325/250. יש לי גם Ti 4400 שנע ונד בין מצב תקין ללא תקין (משהו בליבה לא בסדר- או שאולי זה הקירור. אני לא בטוח מאחר ואני מסדר אותו כל פעם וכל פעם מחשב חוזרים ארטיפקטים אחרי כמה זמן). כרגע בכל מקרה אני משתמש בכרטיס. האם למישהו פה יש נסיון עם שניהם על אותו מחשב? מה אתם חושבים שעדיף לשימוש? בכל מקרה, אני גם שוקל לקנות 9500 פרו משומש. האם הוא טוב יותר מהכרטיסים הנ"ל? והאם זה במידה ששווה רכישה? הסתכלי בבנצ'מרקים אך לא מצאתי שום דבר שגרם לי להחליט. בכל מקרה- אין חכם כבעל נסיון. תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by avishaiar17,

שלום .. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך את שלי מכרתי.. (9800 GTX) אני מתלבט בין שני אלה.. יש לי מסך 22 של ASUS לכן אני משתמש ברזולוציה גבוה במשחקים.. השאלה אם ה1 GB נותן הבדלי ביצועים משמעותי..ששווה להשקיע. ההבדל בכסף היינו 150 ש"ח תודה רבה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Eden 6600,

אני מתבלבט בין שני כרטיסי המסך האילו: nVidia Gforce 6600GT V.S ATU Radeon X800GT הכרטיס מיועד להריץ משחקים חזקים באיכות בינונית. אני לא מחפש תוצאות מדהימות, אבל אני כן מחפש תמיכה במשחקים לאורך זמן רב, ולא חייב באיכות הכי גבוהה(אפשר להתפשר 8)) תודה לעונים.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by daniel666,

האם אפשר לחבר מסך דך לRIVA TNT2

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום רב לכם. אני קניתי את הכרטיס הנ"ל ואני מעוניין לעשות לו OC. 2 שאלות: 1)באיזה תוכנה מומלץ לעשות את האובר קלוקינג? 2)באיזה שיטה להעלות את המהירויות? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Emin,

אהלן חברים, יש ברשותי מחשב E7500 עם כרטיס מסך HD4850, אני מעוניין לשרג אותו למפרט הזה [table][tr][td][/td][td] [/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray [/td][td] 1 [/td][td] 1020 [/td][td] 1020 [/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td] [/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]Z68P-DS3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI [/td][td] 1 [/td][td] 490 [/td][td] 490 [/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]זכרונות‏ DDR3 1600Mhz[/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td]…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by beni125,

שלום אני רוכש מחשב השאלה היא פשוטה האם כדאי 4870 או 4850 בסטנדרט המחשב מחובר למסך 22 asus vw222u אבל שאני רואה סרטים שזה לפחות 3 פעמים בשבוע וסרטי fullhd מדי פעם על מסך 32a550 של samsung שהוא fullhd רזולוציית 1080*1920 איזה כרטיס יותר אידאלי גם במחשבה לעתיד לגבי הרצת סרטים ומדי פעם מששחקים על המסך הגדול לגבי שאר המפרט זה משהו בסגנון הזה q9550 4 (2*2048)giga כרטיס מסך בהתלבטות לוח אם גיגה בייט P45 500 gb hard disk *2 vx550 ac 7pro וזהו בערך אלא אם כן יש משהו ששחכתי

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. כרטיס אחר עד 1750 שח עריכה: לתושבת pci express!

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אויי לא הייתי כאן הרבה זמן , ברכות על העיצוב.. שלומות, אני מחפש להתקין לי 2 כרטיסי מסך (יש לי 2 מסכים LCD ורגיל) על הרגיל אני משייך לרדיאון 9800 SE שלי, זה לטובת משחקים על השני LCD אני מחפש לקנות כרטיס מסך , רק שאני לא יודע איזה לקנות (PCI ) יש דעות ? תודה מראש *כמובן שהשתיים (כרטיסים) יושבים לי על אותו המחשב. 0

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ohad,

??? מה יותר טוב לקנות וכדאי- ATI OEM Radeon 7500 64MB DDR Dual Head w/TVOUT & DVI או Leadtek Geforce 4 MX440 64MB DDR + TVOUT RETAIL . ואיפה לקנות אותם במחיר טוב !!! .

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.