כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה? ואיזו גרסא שווה לקחת מה דעתכם על הgtx 970 g1?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי הרבה מחשבות על שדרוג הHD5850 בהתחלה חשבתי שאין כרטיס שיהווה שדרג משמעתי עד 1000שקל החלטתי בסוף לקנות R9 270X אחרי כמה משחקים ממש הופתעתי לגלות שהכרטיס הזה חזק משני hd5850 בקרוספייר קניתי את הגרסה של SAPPHIE DUAL X בגלל הקרור המצויין 26 במנוחה HD5850 850 MHz @ r9 270x 1170mhz בקצור מי שמחפש כרטיס במחיר זול יחסית הכרטיס הזה מצויין
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט: לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H מעבד Intel Dual Core G2020 Ivy Bridge Tray כנראה יעבור OC לא ידוע עדיין לכמה זיכרון Corsair DDR3-1600 2X4GB ספק Seasonic x-560 מסך dell 2209waf ללא חריגה בבקשה הכרטיס מסך מיועד לגיימינג כמה שיותר כבד שיתאפשר בתקציב חנויות לקניה: Ivory TMS KSP עדיפות לTMS הבקשה אומנם מוזרה אבל עדיפות לכרטיס מסך שלוקח שני סלוטים תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
what's te best company built of a 6800 ultra and why? why this asus built one:http://usa.asus.com/products/vga/v9999ultra/overview.htm has all the features of a x800 one ,a side for the high clock speeds,i'm talking about OPEN GL 2.0 shader module 2.1,one slot solution... why would someone go for an ultra card without the support of shader module 3.0+has a lame clock speeds+lack of 3dc support,and won't go for a x800\x850 one? when you give an answer,please mention the specific reasons why you choosed this company. thanks a lot in advance. (sorry about the english part,i'll be even more thankful if somone translate it.)
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בדקתי מחירים באתר של KSP ונגלה לי הנתון הבא: הגיוני שGTX465 עולה 1110 ש"ח לעומת GTX460 שעולה 1190 ש"ח או שסביר להניח שמדובר בטעות? שאלות נוספות: -עד כמה HD5850 טוב מGTX460/465? -עד כמה GTX465 טוב מGTX460? -האם GTX460/465 יריצו כל משחק באיכות גבוהה (very high)? -עד כמה GTX460/465 יהיו רלוונטים נניח בעוד 3 שנים מהיום באיכויות משחק? עדיין הם יריצו משחקים באיכות גבוהה? -האם המחירים של GTX460/465 צפויים לרדת בקרוב או להישאר באזור ה1100-1200 ש"ח? -האם החברה שממנה יוצר הכרטיס משפיעה על האיכות/איכות "חיים" (זמן שהוא יחזיק) למשל Inno3D מול Gainward? -מה הכוונה בנתון של Memory Clockspeed : 1800 Mhz בפירוט כרטיס מסך? האם הכוונה היא שעל הזיכרון במחשב להיות 1800Mhz כדי להרי…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים יש לי מעבד i7 ספק כוח 600 ואט של טרמלטק מסך של DELL 23 אינץ אני רוצה לרכוש כרטיס מסך שיריץ לי משחקים ברמה הכי גבוהה שיש ULTRA חבר רכש כרטיס 570GTX DC2 מה זה אומר ה- DC2 ולמה הוא יותר יקר מ- 660GTX מה אתם ממליצים? חנויות מומלצות עבורי הם TMS או KSP או איפה שיותר זול ואמין
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה לכרטיס הכי מתקדם שאני יכול למצוא היום ב 1000 ש"ח ומטה ... ATI או NVIDIA לא משנה ממש .. רק את ההכי טוב שאני יוכל למצוא במחיר הזה ... והכרטיס לא לאוברקלוק תודה רבה !!!
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי ש-NVIDIA קנתה את AGEIA, הכרטיס פיזיקה יובנה בתוך הכרטיסים החדשים של NVIDIA וישפר את איכויות המשחק. תחום הפיזיקה במשחקים ישאר בלעדי לכרטיסים של NVIDIA? לATI אין תשובה בעניין?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אני רושם בקונסול של המשחקים המבוססים על קויק 3 בשביל לראות כמה FPS אני מקבל? כי ראיתי בגדי נייט 2 אפשר לראות! וכמה אני אמור לקבל עם רדאון 8500?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ביקשתי בפורום "מפרטים" שיעזרו לי בשדרוג חלקים במחשב, עם תקציב מאוד נמוך, כשבסוף החלטתי על כרטיס מסך GF 6600. אבל עכשיו, שאלתי בפורום של ביטק לגביי הכרטיס מסך הזה ושם הציעו לי לחכות חודשים או שלוש עד שאצליח לחסוך עוד כסף לתקציב בשביל לקנות 6600GT ולא 6600 הרגיל! הם אמרו שזה ממש שווה, אפילו אם מדובר בהמתנה של חודשיים או שלוש. עכשיו, רציתי לשאול אתכם אם זה באמת שווה את זה? 6600 הרגיל לא יכול לספק את הסחורה במשחקים? איכות גבוהה, רזולוציה גבוהה והכל?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי במחשב כרטיס מסך GTS2 של אסוס,עד עכשיו,תודה לאל,הוא ביצע את העבודה בסדר גמור,אבל עם UT2K3 והמשחקים החדשים שבפתח,אני חושב שהגיע הזמן לעדכן את הכרטיס מסך למשהו אביסל'ה יותר חדש. ההתלבטות שלי היא בין הTi4200 128MB הTi4400 או שאולי בכלל שווה לי לחכות לR9500 PRO. אני לא ממש לחוץ להחליף אותו והאמת היא שהלב אומר לחכות לR9500 PRO,השאלה היא כמה זמן??? ובטח כשהוא כבר יצא הוא יעלה יותר מדי ואז אחרי שבועיים שאני אקנה אותו המחיר ירד (כמו שהיה עם הR9700 PRO). אז מה אתם ממליצים לעשות? אני רוצה כרטיס שיחזיק לי לפחות שנה.... בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לכרטיס יציאה אנלוגית, יציאת DVI ויציאה ל TV דרך RCA בלבד קאטאליסט 3.2 ו 3.5 שניהם מראים אותן תוצאות (כל אחד עם הקונטרול פאנל שלו) עדכון: מדובר בחלונות 98 הקונפיגורציה הרצויה היא CRT+TV כשמחברים אותם יש תמונה על שניהם עד שמגיעים לדסקטופ, אז ה TV מראה ריצודים בלבד (אבל לא שחור). במאפיינים של התצוגות בקונטרל פאנל הטלויזיה לא מזוהה בכלל ככה שאי אפשר להפעיל שיכפול של המסך. מה שמוזר הוא שיש תמונה על הטלויזיה שנראית כמו מסך שפועל מעבר ליכולת תדר הרענון שלו והתמונה משתנה כשמשנים את התמונה במסך אז כנראה שיש אות לטלויזיה אבל הוא לא בפורמט שהיא יכולה להתמודד איתו. זה גרם לי לחשוב שהיציאה האנלוגית ויציאת ה TV קשורות אחת לשניה, אז הורדתי את התצוגה הראשית ל 640*480 @ 60Hz אבל זה לא עזר…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר הזה (בטא), לפניו היה לי את 15.4. התקנתי אותו מהאתר של AMD ולאחר ההתקנה הגרסה לא השתנתה ל-15.6 בלוח הבקרה של AMD. למה? בדר"כ אני מתקין דרייברים ככה והכל בסדר. אולי זה השתנה בכל זאת אבל בדרייבר הזה לא רשום?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כרגיל, שיניתי עמדה. אני אוסיף למחשב שלי עוד 256 זכרון ואקנה כרטיס מסך חדש. רציתי לדעת איזה באנדל של איזו חברה הכי כדאי לי לקנות, מדובר על 5900XT כמובן. טווח מחיר 1000-1200 סבבה... בעניין קצת שונה, על איזה מסך הייתם ממליצים לי בסביבות ה 850 שקל? אני מדבר כמובן על 17" שטוח לחלוטין, CRT. תודה רבה חברים!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, כדי להשלים את הבניה, אני קונה כנראה 4870 (אוי המינוס בבנק אוי ). בקיצקיצ, את כל הקניה שלי עשיתי מ-SKYPC, ובאמת שהם היו אחלה, אז אני רוצה להמשיך ולקנות שם את ה-4870, אבל יש להם רק CLUB3D. עכשיו, אני יודע שאין הבדל בין הכרטיסים, אבל זה לא קשור ל-PCB ועוד דברים שהיצרנית שולטת עליהם, ותאמת, אין לי מושג על CLUB3D, ואין עליהם הרבה ברשת. ראיתי שכמה אנשים שאלו פה, והתשובות ממש קפצו מצד לצד, אז היום, יש למישהו מושג? אם זה לא יהיה CLUB3D זה יהיה כנראה SAPPHIRE, אבל אני ממש שונא לקנות מחנויות שאני לא יכול להגיע אליהם ברכב ( אני מרחובות... ). אשמח לנסיון של אנשים, בתודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כיומיים הכרטיס מסך שלי Radeon 9600xt הלך לעולמו לא ידוע לי ממש איך ונגמרה לי האחריות לצערי... אז עכשיו אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש אך לא יודע מה לקנות המחיר שאני מתכוון להוציא כ 1000 שקל עד 1500 אפשר יותר אבל עדיף שלא אהה ו AGPX8 כמה אמרו לי לבחור את ה radeon x1600pro 512mb כ 1000 עד 1200 ש"ח אבל אני לא יודע כלום על אותו כרטיס ... חברה אמרו לי sapphire אם אני לא טועה... וכמה אמרו לי gforce 6800GS 512mb כ 1100 ל 1300 ש"ח גם לא יודע עליו ביצועים ממש וחברה נראה לי משהו pilat לא בטוח... הייתי שמח לקבל הצעות או חוות דעת על אותם כרטיסים שציינתי תודה מראש לעזורים....
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשלב במחשב החדש שאני קונה כרטיס מסך מסדרת 8xxx ורציתי לדעת מה ההבדלים באחוזים בביצועים בין הכרטיסים הבאים 1)8600GT 256 MB 2)8800GTS 320 MB 3)8800GTX 768 MB
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי את התוכנה 3D Analyzer ואני רוצה להשיג אותה, שמעתי שהיא בחינם. איפה אני יכול להשיג אותה? :asthanos:
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה מעצבנת נורא כול פעם שאני מסדר ידנית את התצוגה במסך גודל וצבע ואני שומר יש לי אפשאות שמירה במסך SAVE וזה שומר ואחרי כמה זמן שאני עובד במחשב או משחק בו התצוגה במסך שלי חוזרת למה שהיא הייתה לפניי שהגדרתי אותה וזה מעצצצצצצצצצצצצצצצצצבן נננננננננננננננורא אני לא יודע מה לעשות אולי יש איזו שהיא תוכנה שתסדר לי את העיניינים למצב שבמקור המסך צריך להיות.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי פה כל מיני דיונים לגבי הכרטיס מסך שGainward לא מומלצים והזמנתי מחשב מpandas.co.il עם כרטיס של gainward בגרסאת ה1GB... זה נכון? אם כן לאיזה חברה כדאי לשנות? אלה הכרטיסים שאני יכול לבחור בניהם: http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?keywords=GTX+460&x=0&y=0
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיקרות איך הוא. שווה משהו אחר בסביבות 500 שקל אולי יותר(AGP). רציתי ללכת אליו: http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6750 שווה או לא?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי מעבד p4 3.2ghz prescott, PGA 478 ו 1280 מגהבייט ראם, וספק כוח של 500W. ואני מעוניין לדעת איך אני יריץ את ה- connected 3d x1800gto עם הלוח אם הבא => http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_294&products_id=9707 אני רואה שX1800GTO קצת יותר טוב מ7600GT בהרצת משחקים, אז אני שואל: 1) האם תיוצר איזושהי מגבלה בעקבות המעבד ולוח האם בהרצת הכרטיס מסך או שאין חשש והכרטיס ירוץ בצורה הטוב ביותר? תודה מראש לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תכל'ס, מבחינת ביצועים איזה מהכרטיסים יותר טוב? בלי קשר למחיר ויחס ביצועים מחיר..
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין בכרטיס מסך למחשב שהוא בונה. מדובר במחשב פנטיום 1 או 2 שלא אמור לעשות שום פעולות גראפיות מסובכות או להריץ משחקים, אבל כן מיועד להציג על טלויזיה ולכן יש צורך בכרטיס מסך עם יציאה איכותית לטלויזיה. שתי אפשרויות שהוא מצא הן: Power Magic ATI Radeon VE 64MB AGP TV OUT (277NIS) Sapphire ATI RADEON 7000 64MB SDRAM TV-OUT OEM (282NIS) מישהו יכול לעזור לו להחליט ביניהן או להציע אפשרות שלישית? תודה מראש! עריכה: המחיר משמעותי בהחלט.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-