כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
טוב אז כמו שאתם יודעים הוא מורכב מ 2 כרטיסיי מסך אבל המשחקים קוראים לי רק אחד והם נותנים לי להשתמש רק ב860 MB בערך מהזיכרון שלו אז איך אני עושה שהמשחקים יקראו את 2 כרטיסיי המסך?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני צריך לקנות מסך 17 חדש עד איזה 900 שקל ככה אהה ועדיף כסוף אבל לא חייב
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רצוי דגם 290 חיפשתי אצל יצרנים שונים ולא נמצא רשום DP 1.2a ,האם יש יציאה כזאת ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי SSD 120GB EVO של SAMSUNG ועליו מותקן הווינדוס והדרייברים של nivdia באמצעות geforce experience... עכשיו כל פעם שאני מעדכן דרייבר יורד לי עוד הרבה מקום מ SSD ורציתי לדעת איזה קבצים בטוח למחוק מהתיקיה ??? (C:\NVIDIA\DisplayDriver | C:\Program Files\NVIDIA Corporation) ראיתי את המדריך הזה http://www.gameplayinside.com/optimize/cleaning-up-old-nvidia-driver-files-to-save-disk-space/ האם זה בטוח למחוק את הקבצים לפי המדריך הזה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט: לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H מעבד Intel Dual Core G2020 Ivy Bridge Tray כנראה יעבור OC לא ידוע עדיין לכמה זיכרון Corsair DDR3-1600 2X4GB ספק Seasonic x-560 מסך dell 2209waf ללא חריגה בבקשה הכרטיס מסך מיועד לגיימינג כמה שיותר כבד שיתאפשר בתקציב חנויות לקניה: Ivory TMS KSP עדיפות לTMS הבקשה אומנם מוזרה אבל עדיפות לכרטיס מסך שלוקח שני סלוטים תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השימושים = משחקים וHD. המחשב חזק מאוד עם ספק נפרד לכרטיס. הייתי מבקש את עיצתכם לכרטיס מסך חזק ואני מתלבט היכן כדאי לקנות ואיזה .
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה ממש מתסכל. אפקטים של פיצוצים אדירים או דברים בסגנון לא מורידים בכלל FPS אבל עשן (בסוגים שונים), מוריד, מה אפשר לעשות נגד זה?... נגיד אני משחק call of duty 2 ושיש קטעים של עשן במימדים רחבים, הFPS יורד נגיד מ90 ל40 ובכל שאר המשחק הוא עובד על 90-80, אולי יותר אפילו, לפחות כמו שזה נראה. אוברקלוק\הוספת קירור, אני לא יודע אם צריך בכלל, מה שצריך אני מוכן לעשות בשביל שגם אם ירד הFPS שירד ל60... או שלא ירד בכלל. תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 3 שאלות: 1.אני הולך לקנות מחשב ואני מתלבט בין שני כרטיסי מסך: Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCI-E BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC VERSION מה יותר טוב מבניהם בביצועים של המחשב? 2.יש לי מסך 17" אינטש ואמרו לי לקחת את הגרסה של 320 וככה לחסוך במחיר זה כדאי? 3.אם אף אחד מהם לא טוב... אז של איזה חברה לקחת מפרט של המחשב: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון G.Skill DDR2 1024MBX2 667Mhz CL5 מארז NZXT LEXA ספק כח ThermalTake ToughPower 600W מסך Philips 107S Standard Series 17" CRT Monitor כתבתי את המסך בשביל שתגידו לי אם הכרטיס ינצל את עצמו מספיק תודה לעוזרים
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
nVIDIA משיקה את הQuadroPlex 1000, יחידות עיבוד גראפי חיצוניות המציעות את הכוח הנוסף למקרה שנזקקתם לאחד. היחידות מגיעות במארזי 3U ומציגות מערך SLi מרשים של כרטיסי nVIDIA Quadro FX 5500 / 4500X2 / 5500 SDI. הכתבה המלאה. http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3611
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5682 1. מה אתם אומרים על הקרור ZALMAN VF900-Cu י? 2. אני יודע שהקרור הvf900 של זלמן הוא שקט, אבל אפשר לשמוע אותו? (או שהוא כל כך שקט שבכלל לא שומעים אותו...) 3. *מה ה CFM שלו? *ומה ה Sone / DB שלו? 4. מה זאת אומרת מאוורר במאמץ וכשהוא לא במאמץ? אפשר לשלוט בעוצמה ובמהירות? הוא אוטומטי=לפי הטמפ' של הכרטיס? (כשהכרטיס חם הוא מתאמצץ הרבה וכשהוא בטמפ' סבירה הוא פועל באוצמה פחותה) 5. דרך אגב HDR שמים (מחליטים אם ON או OFF) בOPTIONS של המשחק ? 6. א. X1900XT של החברה Sapphire שווה בביצועים לחברה CONNECT3D נכון? ב. ^^^בתאכלס איזה חברה נחשבת ליותר טובה?
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות evga geforce 7600GT ב750 שקל, השאלה שלי האם המחיר בהשוואה למחירי שוק הוא נורמלי ? ועוד שאלה..כרגע יש לי את הati x300se - האם אני ירגיש הבדלים חדים במשחקים כמו , wow ,oblivion במעבר לג'י פור0? כל תגובה והצעה תתקבל בברכה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה ,ואיך אפשר לסדר אותה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה משתי הכרטיסים עדיף? בהנחה שהדרייברים החדשים מגיעים כמעט לTI4600...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
הוא אמר שזה לא דחוף אבל הוא תקוע עם ג'יפה 2 mx של innovision והוא רוצה שיחזיק כמה שיותר זמן אז הצעתי לו לחכות לדור החדש ...האם אני צודק או לא? ואם לא, אז איזה כרטיס אתם מציעים? ??? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיצד מנקים מסך LCD? זאת בדיוק השאלה. הבעייה - שאריות דבק של מדבקה - (אני חושב) על המסך.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כשקניתי כרטיס סיכרון RAM אמרו לי שהמחשב שלי לא יכול לקלוט סוג מסוים ומעלה של כרטיסי RAM. אבל עכשיו יש לי כרטיס מסך 6600GT ואני רוצה לדעת אם שדרוג שלו ליותר גבוה יכול להוות בעיה למחשב? או שהוא לא יקלוט או שיצור בעיה במערכת או משו? או שאין בעיה וכרטיסי מסך לא מושפעים מהמערכת הכללית? הנה מה שאני מחפש לקנות: (אם אתם יכולים רק להגיד לי אם זה כרטיסים טובים..) http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=6035 http://www.gamapc.co.il/Product.asp?Pid=44404&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE תודה מראש לעוזרים !!!
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי היום את הכרטיס מסך הנל ב 550ש''ח היה שווה..? קודם כל תוצאת ה 3DMARK06 עכשיו התמונות של הכרטיס מסך :בלגאן _____________________________________________
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו איך זה יכול להיות שAMD-ATI שחררו את סדרת ה 4800 ללא דרייבר סולידי אלא כל מיני הוטפיקסים ובטא דרייברים וכאשר מנסים לחפש דרייבר באתר שלהם הסדרה אפילו לא מצויינת?!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שניהם באותו מחיר בדיוק . והשאלה היא מי מבנהם יתן ביצועים גבוהים יותר ? ה3870 כפול הליבה עם ה1GB זכרון או ה4870
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלו(7300) על מנת שיוכל להריץ משחקים באיכות סבירה וכן את משחקי PES השונים באיכות גבוהה. בהתחלה הסתכלתי כאן בפורום וראיתי המלצות בעיקר על הHD 4670... אך שוטטות נוספות באתרים של חנויות שונות(כגון KSP) וכן במנועי השוואת מחירים(כגון ZAP) גילתה לי כי כרטיס המסך שלי - שעונה בדיוק על מה שחברי רוצה ועוד קצת, עולה בערך 250 - 300 ש"ח!(http://zap.co.il/model.aspx?modelid=578639). האם זה הגיוני שה8600GT כ"כ זול? האם במחיר הזה, הוא כדאי? אם לא - למה? וכמו כן - אז איזה כרטיס (PCI-E כמובן) כן כדאי בטווח מחירים המצומצם הזה?(כל שקל חשוב, אז דין 300 ש"ח לא כדין 400 ש"ח). תודה מראש לעוזרים!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי HD4670.. חיברתי אותו דרך כבל HDMI לטלויזיית טושיבה 26 אינצ' שלי.. עכשיו כשאני מנגן HD משום מה המעבד עוד מתאמץ במקום שהכרטיס מסך יוריד ממנו את העומס... הפנטיום 4 המסכן שלי עוד איכשהו סוחב 720P אבל 1080P ו1080I הוא לא סוחב... איך בעצם מפעילים את הUVD? יש איזה משהו שצריך ללחוץ עליו שאני לא יודע?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ZOTAC RTX 3080 TRINITY OC למישהוא יש מידע לגבי הדגם הספציפי הזה? ומה עדיף אותו או את ה Gigabyte GeForce RTX 3080 GAMING OC תודה לעונים(:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-