עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by servil,

היי, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך לחיזוק הכרטיס מסך הנוכחי שלי (http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3429#ov bebv נקנה לפני שנתיים בערך) עכשיו, מישהו אמר לי שאם אני רוצה לחבר אותם ביחד הם צריכים להיות מאותה חברה, אותו סוג (ATI) ואות דגם בקיצור, משהו כמו RAID.... האם זה נכון או שאני יכול לחבר כרטיס מסך מדגם אחר של ATI? תודה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by waisor,

כרגע המחשב שלי עובד על לידטק 7950 256 MB אקסטרים.. האם שווה לי לחזק אותו במערך SLI או לחכות שיהיה לי אקסטרה לירות כדי לקנות כרטיס של הדור הבא?? תגובות יתקבלו בברכה..

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  3. Started by cyberX,

ספק 550 של קורסאיר , מעבד e8400 ו-4GB זיכרון לוח אם EP35 אני לא בקיא ככ בכרטיסי מסך החדשים והמחירים.. מבקש כרטיס עם ביצועים גבוהים, מחיר עד 500 שח, שיהיה בלי צוואר בקבוק בגלל מעבד וכדומה תודה ושנה טובה!

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  4. Started by cooper,

בזמן שכולנו רודפים אחרי כרטיסים שתומכים בDX10 נושא הOPENGL נידחק לצד . אז ככה בגלל שאין לי נסיון גדול עם OPEN GL אני מעוניין לדעת מה ההתרונות של OPEN GL לעומת ה DX/9/10 ואם גם הוא הולך לעבור שידרוג. כי ממה שאני מכיר הOPEN GL נותן אפקטים ההרבה יותר טובים במים [ים ,אגמים וכו] אם למישהו יש עוד ידע בנושא אני אשמח לשמוע

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  5. צריך כרטיס וידאו או שיש חיבור לוידאו בכרטיס המסך או שיש משהו אחר? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. בזמן שב-NVIDIA מתקרבים אל סיום הספירה לאחור לקראת החשיפה של הדור החדש, נראה שגם אצל המתחרה AMD מתכוננים במרץ להצגתם של דגמי ה-Polaris הראשונים מחר אנחנו אמורים לערוך היכרות עם לכל הפחות שני דגמי כרטיסי מסך חדשים של NVIDIA מדור ה-16 ננומטר המהפכני, אך מה בנוגע לתוכניותיה של AMD להשיק סדרה מתחרה ומתקדמת לא פחות בהתבסס על ארכיטקטורת ה-Polaris החדשה? ספירה לאחור ותאריך יעד עדיין אין כאן, אך תוספת של עמודים ייעודיים באתר הרשמי של החברה(בשילוב עם מה שנראה כמו תמונות רשמיות של ליבות ה-Polaris 10 וה-Polaris 11) כבר יש, לצד שמועות עדכניות ומבטיחות. בצד העליון, הטענה היא שהדגם החדש המוביל של AMD, אשר יירש את ה-Radeon R9 390X או את ה-Radeon R9 390 (לכאורה ה-Radeon R…

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  7. Started by adamginz,

אני פותח את הדיון כי בדיון ה"סטיקי" בכותרת זה מאוד לא מסודר ואי אפשר למצוא שם כלום. השאלה היא: קראתי שאפשר להפוך את הליבה ל 9800 או משהו כזה, מישהו יכול לאמת את האמירה? איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  8. Started by shronxx,

סיירתי לי באינטרנט וראיתי שאפר לקיים מערך CrossFire עם שני כרטיסי X1600PRO במחיר של 1500 שקל!! זה לא עדיף על כרטיס אחד (X1900XT) שעולה 2400!!!???????

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  9. Started by NaorYfrach,

הכרטיס יחד עם מערכת שלמה הכוללת I5 760 + Gigabyte GA-P55-US3L אמורים להגיע אליי מrsm . השאלות הם כאלו : 1. הרבה קנו את הכרטיס הזה והרבה הליצו עליו מישהו שקנה יכול להגיד כמה הוא חם כמה חשמל צורך וכו' ? .2. הלוח שלי תומך בקרוספייר הכוונה שיש בו 2 כרטיסי מסך , השאלה שלי האם יש אפשרות להשאיר לשים באחד מהם 8600GT לדבר הזה שנקרא פיזיקס ? 3. מישהו ששה לו אוברקלוק כבר בגירסאת הוור איקס ?

10. יש לי מחשב ישן פנטיום 4 עם AGP כפול 4 איזה כרטיס מסך ב700 שקל אתם ממליצים?

11. Started by liav12,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות בזמן הקרוב כרטיס מסך טוב למחשב שלי,כרטיס טוב למשחקים התקציב שלי הוא 500 ש"ח..מה אתם מציעים לי? שמעתי שה fx 5200 יעבוד לי טוב על המחשב.. המפרט שלי הוא: p 4 1400 mhz 400 bus mhz rdram 128 mb 800 mhz לוח אם intel desktop board d850gb 400 mhz ge force 2 mx 400 64 mb creative 128 vibra ודרך אגב אני יודע שהלוח אם שלי והזיכרון שלי לא מתאימים.... תודה!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. קניתי את הכרטיס מסך הזה לפני 3 שבועות ביחד עם מחשב חדש: GYGABYTE 7600GT SILENT PIPE 2 ותאמינו לי אני לא מתחרט על כך קראתי את הכתבה הבאה http://hwzone.co.il/reviews/7600gt/11/ והחלטתי לקנות והכרטיס מסך הזה הוא פשוט מצויין!!!!!!!!!!! x1800gto של ati והכרטיס שמה שאני קניתי הם כמעט אותו דבר!!!!!!!!!!!!!!!!כמו שהיה רשום לחבר שלי יש x180gto ואין כמעט הבדלים בגלל שיש לי סילנט פיפ 2 אז הטמפרטורות שלי יותר נמוכות משלו כדאי גם לקנות את GYGABYTE 7600GT SILENT PIPE 2 בגלל שזה יותר זול באיזה 200 שקל מה-x1800 אז זאת עצה שלי

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי, אני דיי לא מעודכן בענייני הכרטיסים, אני רוצה להבין מה אומר כל תו שמגדיר את הכרטיסי מסך יש איזה מדריך או משהו שיכול להסביר לי מה אומר כל מאפיין של כרטיסי המסך? תודה

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  14. הזמנתי עם המחשב r9800p c3 של GeXcube, רק רציתי להיות בטוח שיש לו בדיוק אותם ביצועים של r9800p של חברות אחרות, כי הוא עולה פחות. ואני יודע שאתם מבינים בזה אז בגלל זה אני שואל אתכם. ומה מסמל הc3 הזה? עריכה: אם למישהו כאן יש את הכרטיס, אני אשמח מאוד אם תביאו תוצאה של 3dmark 2003 שאני יוכל להיות בטוח.

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  15. בסוף חודש יולי קניתי את הכרטיס GEFORCE 7600GT לחריץ PCI-EXPRESS, דגם NX7600GT-VT2D256E HD של MSI. דף מידע באתר היצרן: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=NX7600GT-VT2D256E_HD&class=vga. התכוונתי לקנות מחשב, אבל בגלל בעיות כלכליות שצצו פתאום אני דוחה את קניית המחשב ומוכר את כרטיס המסך שקניתי מבעוד מועד. הכרטיס מסך חדש לגמרי, כולל: דיסק דריברים, דיסק תוכנות עריכה למיניהן, משחק SERIUOS SAM II מלא. כבלים של HDTV+VIVO, מתאמים מ-DVI-I ל-VGA ואפילו מדבקה של MSI - הכל בניילונים. תכונות הכרטיס עצמו: VIVO. 2 יציאות DVI-I. בעל קירור אימתני שתופס סלוט נוסף, גוף הקירור מוציא את האויר ישירות החוצה מהמארז. 580MHZ ליבה 1500MHZ זיכרונות 128-BIT 256MB זיכרון. המחיר 970 …

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  16. Started by habarbash,

אני מעוניין לקנות מחשב אצל דל USA , הם מציעים שלשה דגמים של כ.מסך : INTEL X3100 128MB NVIDIA® GeForce® Go 8400M GS 256MB NVIDIA® GeForce® Go 8600M GT אני צריך את המחשב בעיקר בשביל תוכנות גרפיקה : PHOTOSOP , IN DESIGN וכד' אני לוקח אותו עם 2Gh של C2D 800MHz , ו2G זיכרון . איזה מהכרטיסים יתאים , ההבדל בין השני לשלישי זה 100$ , זה ישפר את הביצועים בתוכנות מהסוג הנ"ל.

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  17. Started by harry,

שמעו חברים! היה לי לפני כמה זמן מסך מאוד טוב של ctx הבעיה שנשרפה לו המנורת מסך! אז אני חברתי את המסך של ה486 שלי למחשב, (פנטיום 3, 256 ראם, כרטיס ג'פורס 2 עם 63 מגה.) כשאני מדליק את המחשב והוא עובד בדוס הכול בסדר הבעיה היא שהוא מגיע לויינדוס (xp) אז הוא מתחיל להשתגע ומעוות את התמונה ויש גלים על המסך וכל מיני ... טוב אני ביררתי קצת ואמרו לי לשנות את קצב הריענון המצב בטוח! הבעיה היא שאני לא יודע להיכנס למצב בטוח ב xp ואני לא יודע איפש משנים את קצב הריענון! אני יודה לכם אם תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!111 harry

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  18. בהמשך לדיון הקודם- http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=18;action=display;threadid=56995 כזכור לכם, קניתי שלשום רדאון 9800 ואמרתי שיש לי בעיה שזה לא נותן לי את מירב היכולת של הכרטיס, ואמרתם לי שיש לי בעיה בגלל שהמחשב שלי דיי חלש יחסית לכרטיס ולכן הכרטיס לא יכול לבצע 100 אחוז מיכולתיו. היום התקנתי NFS Underground המלא ובהתחלה הכל היה כרגיל, עד שאחרי כמה משחקים ניהיה לי בעיית גרפיקה רצינית... פתאום ניהיה לי מלא באגים כאלה בגרפיקה- ראו את הקובץ זיפ שיש שם תמונות ששמתי מהבעיה במשחק (בתמונה הראשונה ההגדרות ששמתי לגרפיקה, לאחר מכן תמונות מהמשחק עם הבעיה)- http://www22.brinkster.com/nargilyos/NFS.zip עכשיו בדקתי וזה לא רק בניד פור ספיד אלא בכל המשחקים- יש בעיה …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אוקיי הודות לכרישי הפורום הגעתי למסקנה שהשדרוג שהכי מתאים לי תקציבית זה ה4890 VAPOR X שנמכר בRSM ב660 שקל. מבחינת המערכת שלי אני משתמש בקוואד קור 8200 עם 4GB 800MHZ. כרגע אני ממש לא משתמש בOC +מחליף את הספק ל500/520W של SEASONIC. בעקרון 2 שאלות: אם יש אנשים שהשתמשו בכרטיס הזה,ידוע לכם על בעיות מיוחדות עם הכרטיס הזה?(הבנתי שהיה ליין של כרטיסים פגומים ראיתי על זה כל מיני תלונות בNEWEGG)חוו דעתכם בבקשה. ודבר שני הכרטיס משתמש בקירור מיוחד של VAPOR X ידוע על בעיות מיוחדות עם הקירור הזה? הבנתי שיש לו נטיה לפלוט חום לתוך המארז, המארז שלי זה אמנם לא מיני אבל מעבר לתוספת של מאוורר ג'נרי קטן אחד אין אצלי איזשהוא קירור מיוחד. האם צריך להוסיף עוד אוורור/קירור למארז?או שהVAPOR ל…

20. Started by asaf25,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש NVIDIA GTX 480 או NVIDIA GTX580 החדש שעומד לצאת אני לא יודע אם המחשב שלי יכול להשתמש בכרטיס הזה מידע על מערכת: מעבד: Intel Core i5-650, 2.93GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit זיכרון: 8GB DDR3 1066MHz דיסק קשיח: 1TB 7200RPM SATA כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT320M, 1GB כונן: DVD Super Multi חיבורים: 2 x USB2.0 מקדימה 4 x USB2.0 מאחורה קורא כרטיסים יציאה לאוזניות כניסה למיקרופון DVI HDMI http://www.up2me.co.il/v.php?file=65879361.png תמונה מהתוכנה EVEREST בבקשה תעזרו לי המהרה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by RoyShefy,

מסך מיוחדדד! למשחקים בעיק חדות וצבעים יפים ובעיקר למשחקייייםם!!! 8)

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  22. עשיתי חיפוש אך לא מצאתי תשובה החלטית. אני מעוניין לדעת מהו זמן השקה (בארה"ב לצורך העניין) ומה המחיר הצפוי? תודה ומצטער אם השאלה טחונה

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  23. Started by tamr1,

יש לי בעיה עם הכרטיס מסך, הבאתי כרטיס חדש ATI RADEON 9550 והוא יושב טוב על התושבת שלו אבל שאני מפעיל את המחשב הצג פועל אבל נותן לי הודעה שאני חייב לחבר כבל כוח או חשמל please connect the power extent משהו כזה לא זוכר בדיו'ק

24. Started by __MIKO__,

במסגרת סידור בחנות, מצאתי כרטיס מסך ישן שאינני יודע נתונים כלשהם לגביו וקויותי שאוכל לקבל פה עזרה. יש לו 3 יציאות : VGA ,SVIDEO ,RCA על המעבד במרכז חתום 6326"SiS" . על הציפ מעליו רשום "butterfly" . יש לו 4 ציפים בצד הפנימי של הכרטיס שחתום עליהם "SEC KOREA" . תודה מראש

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  25. Started by okpimp,

יש לי ATI X1900GT VIVO הורדתי ווינדוס מדיה סנטר ועוד תוכנה שדומה לאפשרות של מדיה סנטר ושתיהם שאני מנסה לראות בהם טלוזיה כותבים לי שאין לי TV TUNER..... אבל שאני רואה עם WINDVR אני יכול לראות את הטלווזיה..... (לא קשור: גם עם האודיו בתוכנות שאני מנסה לשמוע הם כותבים לי שלא נמצא מכשיר קול או משהו כזה....) מה עושים?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.