כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי TV-OUT והוא עבד כמה זמן דרך הוידאו העברתי את המחשב לחדר ועכשיו יש לי טלוויזיה שונה של LENCO עם כניסת אנטנה וכניסה של 21 פינים שמנוצלת ע"י הממיר השאלה שלי היא איך לחבר את ה TV-OUT לממיר מכיוון שבטלוויזיה יש רק חיבור אנטנה פנוי ואין לי וידאו בחדר אני צריך תשובות מאנשים שיודעים איך נראה הממיר של YES ויודעים איך אפשר להפעיל את זה תודה
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, היום נכנסתי דרך פקודה כלשהי שמראה לי את הפרטים על הכרטיס מסך.. ופתאום ראיתי שורה שרשום בה approx total memory 1016MB. מזה בדיוק אומר לי? לפי מה שהבנתי בכלל היה אמור להיות לי על הכרטיס מסך 256MB.. למישהו יש הסבר לזה?
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
ה PASSMARK לא מדוייק נכון ? הפער בביצועים קטן מדי באתר של TECHPOWERUP יש הבדל 21 זה נחשב משמעותי ? לי זה נראה קצת
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך למשחקים למפרט הבא : core i 3 2100 3.1 ghz Intel BLKDH67CL-B3 Socket 1155 H67 CHIPSET 1920x1080 רזולוצית מסך טבעית 4GB RAM 1333 MH Intel BLKDH67CL-B3 Socket 1155 H67 CHIPSET תודה,
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין ביוס חדש עדכני בכרטיס מסך HD 5770 אבל יש רשימה ענקית ב TECHPOWERUP של ביוס אני לא יודע מה לבחור ? זה הכרטיס שלי : הגירסה של הביוס של הכרטיס 012.020.000.015.034761 יש רשימה של ביוסים מה לבחור ? את הכי עדכני 850/1200 ? יש רשימה ענקית : https://www.techpowerup.com/vgabios/?architecture=AMD&manufacturer=Sapphire&model=HD+5770&version=&interface=PCI-E&memType=GDDR5&memSize=1024&since= זאת הגירסה הכי עדכנית שראיתי 012.020.000.048.000000 להתקין אותה ?
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
- 2 followers
-
-
ביצעתי בדיקה בנצמרק בתוכנה Perfomance Test עם ה HD5770 וב DX9 קיבלתי 90 FPS ממש טוב ואיך שעברתי ל DX10-11 המעבד צנח ל 20FPS ממש נמוך , איזה משחקים טובים יש ל DX9 ? כל פעם שאני משחק ב DX10-11 אני מרגיש שאני משחק עם כרטיס מסך AGP עדיין קיימים משחקים ל DX9 ?
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
- 2 followers
-
-
-
אני לא בטוח אם זה מתאים לכאן או ל מסכי LCD (כי זה שילוב של כרטיס מסך ומסך, נראה לי שזה לכרטיס יותר) . יש לי כרטיס מסך ATI RADEON X1950 PRO עם 2 יציאות DVI ויש לי מסך DELL 2007WFP חיברתי ליציאות DVI את המסך של DELL ואת המסך CRT הישן שלי. כדי להשוות. הבעיה היא שאני יכול לראות את הסרט רק באחד מהם, לפי מה שאני בוחר. אבל אני רוצה לראות בשניהם בו זמנית, כדי להשוות. אגב בויסטה זה ישר נתן לי תצוגה ב2 המסכים. השאלה איך אני עושה את זה דרך הדרייבר של ATI ? בעיה נוספת : תסתכלו על התמונה המצורפת. שאני קובע להיות אך ורק עם המסך DELL הוא מזהה אותו בתור 2. ואני רוצה שהוא יהיה 1 (אני יודע שזה לא כזה משמעותי). איך אני עושה את זה ? תודה רבה לעוזרים ! נ.ב הדרייברים של ATI רק מתדרדרים…
-
- 11 תגובות
- 919 צפיות
-
-
לא יודע למה אני לא מאמין שזה צריך להיות אבל יש לי ארטיפקטים שאני מריץ את המשחק על high מישהו יכול לעזור להבין מה יכול לגרום לבעיה?? תומנה http://img697.imageshack.us/img697/1781/bfbc2game20100310165434.png ותחשבו שבמשחק ב 50 fps רואים מלאא כאלה בכל המסך בבקשה עזרה בתודה עמית
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מדובר במסך קטן של רזולוציה 768*1024, והעיקר שהמשחק ירוץ על מדיום בצורה סבירה. תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס מסך 8500GT עם מעבד E6750. אני מחפש כרטיס מסך חדש לא משנה לי החברה ואני לא יודע את התקציב כי זה אמור להיות ליומולדת. הכרטיס צריך להחזיק את כל המשחקים היום על הגדרות הכי גבוהות וברזולוציה של מסך 22 אינץ' (1680*1050) וגם שיוכל להחזיק משחקים בשנים הבאות.
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בפברואר(מתי שאמור גם לצאת 7870) איזה בין שני הכרטיסים יהיה עדיף בבחינת ביצועים ומחיר?? תודה לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
מישהו שמע משהו בקשר לכרטיס הזה? מתי הוא יגיע לישראל? לפי מה שאני יודע אפשר להשוות אותו ל 6800 GT מישהו יודע מתי הוא ימכר בארץ אני מת לקנות אותו...
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
-
אהלן לכולם אחרי בדיקות מרובות התברר לי שישנו רק דגם אחד בלבד שניתן להפוך אותו בביטחון על-ידי flashbios -ל xt והוא toxic x800 pro vivo של חברת sapphire לגבי כול שאר הכרטיסים של x800pro vivo העניין בעייתי מאוד ובניגוד למה שפורסם בפורום זה בעבר , פתיחה של ארבעת צינורות העיבוד החסומים מובילה בדרך כלל לבעיות בתצוגה - artifacts המשמעות היא שאותו אדם שמנסה לעשות זאת , בעצם מפסיד את כספו היות והכרטיס אינו שמיש יותר. הפתיחה היא קלה מאוד אולם הסגירה בעייתית מסובכת ולא תמיד אפשרית בתנאים בייתיים. אני מדבר מתוך היכרות אישית עם חבר שניסה לעשות זאת ואכל אותה בגדול למרות העובדה שהוא בעניינים ושהוא נעזר בכרטיס מסך pci. לדעתי משחקים כאלו שמבטלים את האחריות על חומרה כול כך יקרה יש לה…
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי 8800GTS בעל שתי יציאות DVI שאליו חיברתי 2 מסכים אז אני צריך עוד מסך או אפילו שתיים...(אני עורך בפרימייר וAVID) אז חשבתי שבמקום לקנות לוח עם SLI ולהביא בידיוק את אותו כרטיס מסך האם אני יכול פשוט להביא כרטיס מסך לPCI כגון - http://skypc.co.il/pl_product~GV005~8~0.htm ולחבר אליו עוד מסכים??....ויש לי עוד שאלה בנוגע לת'רד שקראתי פה בידיוק בלוח אם בעל שתי חיבורי PCIE אני יכול לחבר 2 כרטיסים שונים ופשוט לא להפעיל את הSLI?..כי מה שהבנתי שבישביל ריבוי מסכים צריך שתי כרטיסים אבל לוותר על פונקציית הSLI
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מספר שאלות בקשר לעדכון הBIOS של הכרטיס מסך שלי. 1) איפה ניתן להשיג את העדכון האחרון לכרטיס שלי - GEFORCE 2 MX400? 2) מצאתי מספר עדכונים, אבל אף אחד לא נמצא עם הממיר שלי ליציאת הטלויזיה - CONEXANT, האם יש כאלה או שאולי אפשר לשנות את העדכון שיתמוך ביציאת הטלויזיה הזאתי. 3) האם כדאי לי בכלל לעשות עדכון שכזה??!?! :AR15:
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
-
שווה ב- 920 שח עם התקנה והכול את ה - geforce 9800gt1g.? וגם זה מריץ crycis טוב נכון ועוד משחקים כבדים נכון? ושימו לב שזה 1g.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי sapphire hd 5850 המעבד core i3 530 האם יהיה צוואר בקבוק
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
חיפשתי באינטרנט כל מיני אתרים סתם להשוות מחירים , וראיתי במקומות כמו EBAY כרטיס מדגם GTX 650 TI GDDR3 2GB במחיר ממש זול יחסית. חשבתי לעצמי מדובר כנראה בזיוף לא? ואם בכלל קיים לכרטיס כזה GDDR3? ומה ההבדל בביצועים בין GDDR5 GDDR3 באופן כללי?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מסך 24'' משתדל להיות ברזולוציה גבוהה והגדרות מקסימאליות.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני אישית תמיד העדפתי כרטיסי NVIDIA,אבל בגלל שהחדשים טיפה מאכזבים אני שוקל לעבור לATI. ההתלבטות: gainward gtx480 שמחירו 2700 או asus hd5970 שמחירו 3700. אין לי בעיה להשקיע את ההפרש,השאלה היא: האם זה באמת שווה את זה? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום המפרט שלי amd 64 3000+ 1024 mb ram radeon 9800pro MSI 200gb maxtor בקיצור בזמן האחרון המאוורר של הכ.מ היה תקוע והוא עבד בלי איוורור ראוי.. אחרי כמה זמן הוא כיבה תמחשב פשוט.. עכשיו התקנו מאורר חדש כמו שצריך הבעיה היא שעדיין יש מריחות ועיוותים של פיקסלים במשחקים שונים כמו PES5 Ghost Recon דוגמא: http://zitzman.com/bug.JPG
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי ח'ברה המפרט שלי הוא זה: לוח:Gigabyte GA-K8N51PVMT-9 מעבד:CPU Type AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+ זיכרון:1GB 400 ddr1 דיסק קשיח:200GB וכרטיס מסך O/B אני רוצה לשחק משחקים ומחפש כרטיס מסך שיתן את הביצועים הכי טובים למחיר שביקשתי, וגם שיאפשר להריץ תכני HD. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-