כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
אפשר לראות ברדאון 9700 או 9500 divx דרך ה-tv out ? כי הבנתי שבכמה כרטיסי geforce חדשים אי אפשר כי הם חסמו את זה מענין אותי לדעת אם מישהו ניסה ואיך האיכות כי ל-mx200 שלי יש ריצודים מעצבנים דרך היציאת טלויזיה
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש לי R9800P יש בכרטיס הזה גם כרטיס טלוויזה שאני יוכל ליראות טלוויזיה במחשב ? וגם איזה תוכנה צריך בשביל ליראות טלוויזה אולי קיבלתי את הדיסק מה השם של התוכנה?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכרטיס שלי : CONNECT3D Radeon X850 Pro 256MB GDDRIII + DVI + VIVO אני מעוניין לפתוח אותו ל XT PE אם אפשרי תודה.
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אם כן, מה הבדלי המחירים 1950pro vs 1800XT ואיזה כרטיס יותר טוב(משחקים. לא סרטים ולא שום דבר אחר)
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מסך חדש וזקוק ממכם להמלצות אני משתמש בו בעיקר לאינטרנט ולמשחקים (עבודה רגילה). הסכום הוא 900-1000 חשבתי על LG F700P שיכול לעבוד על 100הרץ ב 1024, ראיתי אותו אצל חבר שלי והיתה אחלה תמונה והוא גם מרוצה ממנו. ועוד דבר בבקשה שצריך להשים לב אליו הוא שיהיה באתר פנדה כי יש לי אצלם זיכוי ואני רוצה לממש אותו לפני שהם יגנבו לי אותו. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה ההבדלים בין מסכים כאילו איך אני ידע מה יותר טוב במסכים על פי מה? אני רוצה לדעת מה זה ניגדויות,בהירות מה זה נגדיות 500:1 600:1 יותר טוב? בקשר לבהירות מה טוב לו? נקודה .. אולי תעשו משהו בדביק על זה ?זה חסר מאוד ..
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
מעוניין לחזק תכרטיס..אפשר מדריך הסבר איך לעשות את זה בצורה טובה!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חיברתי את הכבל מהמחשב לטלוויזיה וניסיתי לחפש בדריברים אפשרויות שקשורות בTVOUT אבל לא מצאתי
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
תודה...הבנתי שהוא כרטיס לדגימת קטעי וידאו ממצלמה דיגיטלית...נכון? איך הוא עובד? איך האיכות? מה ההבדל בין זה לכרטיס וידאו? ואי ך אני יכול להעביר למחשב ממכשיר וידאו אנלוגי ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני רוצה רשימת דירוג של כרטיסי המסך של NVIDIA שנמכרים כרגע. מהחזק ביותר לחלש ביותר... משהו יכול לבנות או לקשר אותו לאחת ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
את התוכנה הכי טובה... יש כזאות? ריבה טיונר 1.5 זה טוף לATIz ?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום, מחר אני קונה מחר עם 6600gt של pov ואני רוצה לראות תמונות מסך ממשחקים שעובדים עם הכרטיס מסך הזה...כמו HL2 DOOM3 ועוד... אני ממש רוצה לראות אם יש לזה איכות ממש טובה... הפכתי את כל האינטרנט ולא מצאתי.. אולי אתם תוכלו לעזור לי ! תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני חייב את האפשרות Scale ב-Catalyst ואין לי אותה. היא אמורה להיראות ככה: לפי מה שקראתי ברשת, כל עוד אין לי את האפשרות הזאת, ברזולוציה של 1080P, השוליים של המסך יוצאים מחוץ למסך עצמו...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי בזמן האחרון בלפחות 2 משחקים את המושג POSTPROCESSING בהגדרות גרפיקה עם האפשרויות DEFAULT VIVID MUTE INTENSE משהוא יכול לעזור לי בזה שיגיד לי מה כל אחד מהאפשרויות האילו עושה?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת התחדשתי בטלוויזיה 40" חדשה. קניתי אותה בשופרסל דיל פתח תיקווה במבצע לבעלי כרטיס מועדון (אפשר להוציא במקום בחינם). המבצע הוא הנחה בשווי המע"מ על המוצר (חתיכת הנחה) וזה כולל כל מוצרי החשמל אלקטרוניקה ומחשבים כולל כל מה שבמחלקת מחשבים (אפילו מדיות). מחר הוא יום שלישי ואחרון למבצע למי שמעונין (ה25 ליוני יום חמישי). עכשיו אני כמובן רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה באיכות מירבית. ביציאת HDTV שהיא בעצם סוג של MINI DIN יש לי כבל מפצל לCOMPONENT שהגיע עם הכרטיס, כל שיש אפשרות להוציא לטלוויזיה בלי לאבד את אחד הDVI. השאלה שלי היא האם ניתן להמיר לHDMI מיציאת הHDTV של הכרטיס, ולא דרך כבל DVI לHDMI מכיוון שאני כבר עובד עם שני מסכים במחשב ואני לא מעוניין לאבד יציאת DVI. וא…
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי רדון 9500 פרו ושאני נכנס לproperties שלו כתוב לי רק general\adapter\monitor\troubleshoot\color management ואין לי אפשרויות של openGL וכאלה וראיתי אצל חבר שלי שיש לו אותו כרטיס מסך בדיוק יש לו עוד הרבה מאוד אפשריות וגם יש לי את הדרייבר הכי חדש אז מה לעשות? יש אפשרות שגם לי יוכל להיות כל האפשריות האלה?
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש לי כרגע אפשרות החלפה בימים הקרובים בין ה8800GT החדש שלי לבין 4850 חדש מבית ספיר, בעיקרון, אני מודע לכך שה4850 טוב יותר אין ספק, השאלה היא איך הוא באוברקלוק לעומת ה8800GT שלי שעובד על 760/1850/2080 יום יום מה גם שראיתי המון בעיות עם הדרייברים ב4850(אפילו שהוא חדש) וגם לא מעט אנשים שמתלוננים על ארטיפקטים... ההחלפה לא כרוכה בתוספת תשלום מצידי.. כמובן שהS1 עובר ל4850...
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מה דעתכם האם נראה בקרוב את ה- GTX 1080ti?
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הסיפור הוא כזה- יש לי דיוידי נוסף.. ויש לי כרטיס מסך טוב במחשב בלי יציאת וידאו..(S-video) בכרטיס מסך אחר שיש לי יש יצאיה כזאת.. אז אני רוצה להוסיף אותו למחשב כדי שתהיה לי יציאה.. והוא ישמש רק כיציאה לא כמאיץ גרפי.. וככה אני יוכל לחבר את המכשיר דיוידי אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום יש לי אפשרות לקנות כרטיס מסך או מסך מארה''ב מכייון שקרוב משפחה טס לשם לשבוע.. אני צריך כרטיס שיתמוך בSM3 , כרגע יש לי את X800GTO2 שאפילו לא המהרתי אותו =\ או לקנות מסך שכרגע יש לי את CMV 19' CT-720D (מסך דק 8MS לא משהו) מה כדאי ובכמה זה יכול לצאת לי זול יותר מהארץ שמשתלם לי לוותר על אחריות. תודה
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, קניתי מחשב חדש עם כרטיס gigabyte nvidia 8800gtx 320mb. במחשב ה"ישן" יש לי ati x850xt. חשבתי לייבא את הכרטיס הישן למחשב ורציתי לדעת אם זה אפשרי ואם זה ישפר ביצועים משמעותית. מה אומרים? תודה!
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש מישהו שרוצה שאני ימכור לו את הכרטיס שלי הישן.. קיצר אני הולך להרכיב לו.. ויש אפשרות שאם אני ירכיב לו תכרטיס אז המחשב ישרף או משהו כי זה לא תואם.. או שהחרצים מתאימים רק לסוג אחד ואז אינמצב שישרף..?
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
האפשרות Overdrive מסירה את האחריות מהכרטיס מסך? בלי זה אני לא יכול ליקבוע תמהירות של המאורר והכרטיס מסך חם.
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
איך מבצעים את זה?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
למשל יש לי את הנייד הזה של HP http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c00788848&lc=en&cc=us&dlc=en&product=3308872&rule=45867〈=en הבנתי שהכרטיס לא מובנה (אפשר להוציא אותו הוא לא ON BOARD) זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-