עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by gal,

היי לכולם יש בידי כרגע 1300 ש"ח (אם אפשרות לקצת יותר אולי) יש לי כרטיס רדאון 8500 כרגע. אני מעוניין לשדרג לכרטיס מסך של ATI מה אתם ממליצים וכמובן בהתאם למערכת שלי. תודה גל

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אוקיי, קודם כל המסך שנקנה הוא Bell bl776B מסך 8ms מיצרנית שעד כמה שידוע לי היא לא מוכרת... בהשוואה למסך הCRT המזדנקן שהיה לי מדובר בשיפור מדהים... המסך הקודם שלי היה ממש מעאפן ומחשיך פתאום בלי סיבה... תופעה שכמובן לא קיימת בסך הנ"ל... כמובן שגם הצבעים חדים וחיים ללא שום שינוי בדרייברים (digital vibrance למש"ל של נווידיה) טוב, בטח לא חשבתם שאני פה סתם כדי לספר לכם על המסך אלא יש כמה בעיות קטנות... למעשה, בעיה אחת, כנראה שחלקו העליון של המסך טיפה חשוך יחסית לשאר המסך ניתן לשים לב כאשר חלון פתוח על כל המסך ואז שורת הכותרת חשוכה יחסית לשורת הטאסקבר, שהן אמורות להיות בצבעים זהים... האם זוהי בעיה ידועה במסכי LCD או שמא רק במסך הספציפי הזה ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. יש לי ראדון 9000 פרו. הלכתי להגדרות של התצוגה ובחרתי את המסך השני (זה של הדיפולט). המסך ניהיה שחור ואז חוזר. אין לי מושג מה לעשות, כל עצה תתקבל בברכה. ד"א השתמשתי במתאם של S-VIDEO ל-RCA ואז RCA רגיל לטלויזיה. מה שמוזר שבמתאם של ה-S-VIDEO יש פחות פינים מאשר כניסות שיש ליציאה. (נניח שביציאה של האס וידאו יש מקום ל10 פינים, אז במתאם יש רק 3 שנכנסים לתוכו. זו רק דוגמא ולא המספרים האמיתיים רק כדי שתבינו את הרעיון.)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום. אני חושב לקנות כ. מסך עם vivo בעיקר בשביל לראות טלויזיה על מסך המחשב וגם להקליט מהוידיאו למחשב. השאלה היא ,האם יספיק לי כרטיס פשוט כמו זה למשל - Leadtek Winfast Geforce 4 MX460 MyVIVO 64MB שעולה 330 ש"ח ? האם אני אראה על כל המסך או רק בחלון קטן ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. כרטיס אחר עד 1750 שח עריכה: לתושבת pci express!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by sAXIn,

ברשותי מחשב חדש שהורכב ממיטב הרכיבים, כאשר משחק או תוכנה מנסים להשתמש בDIRECT 3D או OPEN GL המחשב מפסיק לעבוד, הספק נופל וכדי להפעיל(להדליק) צריך להוציא כבל מתח ולהכניס מחדש. נשמע קליק מהספק כאשר אני עושה זאת. מפרט: Epox 8k3a+ Mother Board Last Via 4in1 Drivers Set and last Bios Flashed Athlon Xp 1700+ (1466Mhz 2- 7200 RPM Hard Disk's Ibm and Seagate Leadtek Winfast 170DDR Geforce4 MX 440 64 Mb Card Also last bios flashed and last drivers from NVIDIA CDROM DRIVES 2 1 modem PCI טמפ' המעבד תקינה, מותקן מאוורר TT VOL7 2 מאווררים 8 ס"מ במארז, ספק 300 וואט של TASK מתחים בBIOS נראים טוב לצורך פתרון ניסיתי DRIVERS של LEADTEK לא עזר , ניסיתי כרטיס מסך ישן של ATI 4MB ועו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by House M.D.,

היי. לפעמים יש לי בעיות עם המערך ( GTX 560) כגון כרטיס אחד לא מזוהה, צבעים מעוותים במסך. אם אני מוציא ומכניס את הגשר SLI הבעיה נפתרת, לכן אני חושב שהבעיה היא בגשר. בזמן האחרון הבעיות האלו החמירו. האם יש אפשרות לקנות גשר SLI בארץ? לא מצאתי בזאפ. או שעלי לקנות אותו באיביי?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by zombie,

מתוך סקרנות, מה הוא הכרטיס המודרני ששווה בערך לכוחו של הATI HD4870x2 העתיק?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. (אפשרית חריגה של עד 700, בלי לעבור את 700 אפילו בשקל, וגם זה רק אם זה ממש כדאי ומשתלם) מפרט קיים- פנטיום 4 פרסקוט 3ghz 1.5gb זיכרון ddr fx5200 ( :-[) לוח מאפן של אסרוק- 775s61 מארז וספק ג'נריים. תודה לכולם, בז'נגלו.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, אני צריך המלצה לכרטיס מסך בתקציב הנ"ל המערכת החדשה תהיה: INTEL I3 4130 HASWELL ASUS H81M-C 1X4G TRANSCEND 1333MHZ SEASONIC 520W S12II אלו החלקים העקיריים המחשב מיועד לילד בן 12 איך הכרטיס GIGABYTE GTX650 OC 1G שעולה 560 ש"ח ? [h=1][/h]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. R9 280X או GTX 770 ? צריכת חשמל מתאימה לספק שלי או לא SEASONIC 600 M12 מה מהכרטיסים לקחת ? אני מחליף מעבד בזמן הקרוב! המפרט שלי FOXCONN H67 4GB RAM INTEL I3 2120 SAMSUNG 500 GB ARTIC COLLER 13 SONY DVD ושש מאוררים מחוברים תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. קראתי את ה-faq וביקורות מהלינקים שצינו שם .. תקנו אותי אם אני טועה כרטיסים עם הציפ של פיליפס הרבה יותר טוב מהציפ של קונקסנט?? איזה כרטיסים מומלצים ?איזה כרטיסים מומלצים ?עדיף איכות ? thanks krembo

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by KooK,

שקניתי את הכרטיס המסך החדש (RADEON 9600), היו לי בעיות של פינגים ופריימים במשחקים(כי שהחלפתי שוב לג'יפורס הכל היה חלק, בדקתי מספיק פעמים את זה). שאני בתוך משחק רשת אני לוחץ Ctrl+Alt+Del, מסמן את המשחק (נגיד ET.exe), ושאני לוחץ עם העכבר בכפתור הימני, Set Priority ומשנה ל Low, הכל מסתדר, בכל המשחקים. אבל מה זה לא נשמר קבוע, מישהו יודע איך אני יכול לעשות בהגדרות איפהשהו שזה קבוע יהיה ככה? או לפחות לקובץ מסוים שזה יעשה קבוע? בבקשה תעזרו לי כי זה ממש חשוב.. מקודם גם היה לי רדאון 9200 והיו לי את אותן בעיות, או שזה יכול להיות הגדרה דפוקה במחשב או משהו. וכן התקנתי דרייברים חדשים

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by NI4NI,

מה ההבדל בין RADEON 9500/9700 ל RADEON 9500/9700 PRO ? מה בעצם אומר ה PRO הזה ולמה ההבדל במחיר בין גרסאות ה PRO לאלו שאינן PRO ? האם ניתן להפוך כרטיס רגיל לכרטיס PRO ע"י שינויים כמו עדכון ביוס, OC או הלחמות ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by fins,

טוב, טכנית זה כבר אחרי קניה כי לא רציתי לחכות עוד פעם עד שהמחיר באמזון ירד, אבל בכל זאת רציתי לוודא שלא פיספסתי שום דבר: זה הכרטיס: http://www.amazon.com/gp/product/B016LE95TK?psc=1 זה המפרט שלי: i5-4590 Antec HCG 520W 80plus Bronze ASRock B85M-Pro3 LGA1150 HyperX 8GB DDR3 1600MHz Seagate Barracuda 1TB 3.5 inch Crucial BX100 250GB 2.5 inch Antec P70 בדקתי שהספק מספיק חזק, שיש לי שני כבלים של 6 פינים, שיש מספיק מקום במארז. הדגם הוא מה שאני רוצה במחיר שאני רוצה (אני לא מאמין שהוא ירד הרבה יותר ואין לי כוח לחכות ל-960Ti). הכל בסדר או שפספסתי משהו?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by finish,

היום קיבלתי את ה7600GT החדש שלי לAGP אחרי שכל חנות כמעת אמרה לי שיהיה את הכרטיס רק עוד חודש ואפילו יותר הגעתי לחנות קטנה שתוך שבוע הביאה לי את הכרטיס וגם ספק כוח חדש... הוא פשוט כרטיס נדיר.... ולי עוד היה קודם 9550 ממש גרוע 64BIT וההבדל ענק אי אפשר לתאר איזה הבדל יש ביניהם... כל המשחקים שהיו לי במחשב רצו על הכי גבוה ממש חלק קבלו תמונות שלו.. וזה הכרטיס האחרון שאני קונה לAGP יחזיק עוד שנה בכיף [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by bah10,

בדקתי באתר של ATI וגם בGIGABYTE ולא ראיתי שיש תמיכה בOPEN GL ואם באמת אין זה חסר וןענק למי שיש את הRADEON 9700, במה אתם בוחרים במשחקים? OPEN GL DIRECT3D או משהו אחר?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. החלטתי שלקנות את כרטיס המסך הנ"ל עם chipset של invidia. אך אני לא יודע איז יצרן לבחור בחנויות המקוונות אני רואה יצרנים שמיצרים את אותו דגם במחירים שיכולים לנוע מ-350 ש"ח עד 700 ש"ח. אני כבר נפלתי על יצרן שפשת את החברה שלו אחרי חודש ולא נענה וכשהיה לי בעיה לא היה אפשר להשיג תמיכה התחום שאני מוכן להשקיע בו הוא בין 500-600 ש"ח. האם תוכלו להמליץ על יצרן? בתודה מראש, shab.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by arpa,

שלום, אני קונה מחשב חדש בקרוב מאוד ואני רוצה לחבר אליו 3 מסכים במקביל בצורת Extended view. רציתי לבקש המלצה ל2 סוגים של כרטיסי מסך, אחד low range ואחד mid range כי עוד לא החלטתי אם אני רוצה להשקיע בכרטיס הרבה כסף. כמו כן אני לא אשחק במשחקים על המחשב כך שאין לי צורך בכרטיס ממש יקר. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by lior505,

ישלי שתי כרטיסי מסך 6850 SHAPPIRE הם מחוברים טוב אבל הבעיה שאני מוריד תוי מהENABLE CROSSFIRE או מחזיר הFPS נשאר אותו דבר

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם יש לי מחשב p4 2.6ghz ו 1 ג'יגה זיכרון מסוג ddr (ביצעתי אוברקלוקיניג למעבד מ2 ל2.6) אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שתומך בagp8 מכיוון שהלוח-אם שלי ישן יחסית (Abit SR7-8X (5 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio, LAN אני רוצה כרטיס שיאפשר לי לשחק במשחקים החדשים שיש כיום ברמה גבוהה תווך המחירים שלי הוא עד 1500 ש"ח

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני חושב לקחת את הכרטיס הבא : http://tms.co.il/product/9245 האם כדאי ? מפרט בחתימה. עדיפות ל- AMD כי יש לי hybrid CFX עם ה- HD4200 המובנה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by 00Amir,

כאשר אני משחק ב COD:MW2 המשחק רץ על 60fps ואם אני מפעיל 3D אז הוא יורד ל 20Fps - ונתקע , כאשר אני מוריד את הרזולוציה קצת הוא חוזר לעבוד ב 30Fps ורץ יפה ב 3D . במשחק Command & Conquer 4 Tiberian Twilight - הוא רץ על 30Fps ואם אני מפעיל 3D הוא יורד ל 9Fps (תשע!!) יכול להיות שמשחק אסטרטגיה דורש יותר מMW2 ??

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי , יש לי כרטיס מסך SAPPHIRE HD6850 והמאוורר שלו מרעיש כבר תקופה ארוכה , יכול להיות אפילו שנה שנתיים מאז שהוא התחיל להרעיש לא טיפלתי בבעיה אבל בעיקרון הוא עומד על 1050 RPM בערך במצב IDLE אבל טמפרטורות נורמליות , הבעיה שהוא מרעיש רעש כמו של טרקטור סביר להניח שזה לא נורמלי , אבל האם שווה להתעסק עם זה ולנסות אולי להחליף את המאוורר ? או אפילו למסור לתיקון/החלפה של המאוורר או שעדיף כבר לקנות איזה כרטיס מסך תקציבי במחיר סביר ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by idanus22,

איזה כרטיס מסך יותר טוב לגימינג? GTS450 או HD 5670 וגם מה הסיבה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים