כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
החלק הרלוונטי לכותרת נמצא בעמוד הבא. תודה. טוב, אז יש לי ביטוח לשלוש שנים על הכרטיס. כרגע הוא נדפק וכנראה שיחליפו לי אותו. איזה כרטיס אקבל במקומו ? כלומר איזה כרטיס יש היום ל ATI שנותן את אותן היכולות של x1950 pro ? אני שואל כדי שלא ינסו לעבר אותי , לתקוע לי סתם כרטיס ולהגיד לי שהוא אותן יכולות בדיוק כמו של הקודם. אני לא מעודכן בכלל בדגמים היום. (הכרטיס לי נקנה לפני 3 שנים כמעט).
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב מFOXPC המוכר אומר ש-GT לא שווה וישן ואמר לי לקחת XFX GEFORCE 9800 GTX 512 MB.. עכשיו אני מאוד מתלבט כי ראיתי שאין בינהם ממש הבדלים אז מה אתם אומרים זה שווה את זה או לקחת XFX עים OC וקירור מוגדל ולחסוך כסף?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יהיה פער ביצועים שמצדיק את הפרש המחיר? נאמר שתקציב אינו בעיה, אלא מצד העניין. וביצועים כן חשובים לי במידה וההבדל משמעותי.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אם מעניין אתכם למה רק LG אז כי אבא שלי בנה להם אתר אינטרנט או משהו ועכשיו יש לנו הנחה בקניית מסך שלהם, אז איזה כדאי לי לקחת, מן הסתם שטוח עדיפות ל17 אינץ'...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התוצאה שקיבלתי ב3dmark06 פשוט מזוויעה מתי שעשיתי בהגדרות שזה יהיה SLI אז היה לי אותה תוצאה כמו עם ה Disabled (יעני כרטיס אחד) ממה שאני יכול להבין זה מכמה סיבות אני פשוט רוצה לדעת איזו מהן היא הנכונה שאני לא סתם יקנה או יעשה דברים: ספק כח 450W שמחזיק Q6600 , 4GB RAM , 2 460GTX וכל המאווררים שעל הלוח אם והלוח זה ASUS P5-NE SLI טלויזיה LCD32 שהמחשב מחובר אליה ושם אני רואה הכל בהגדרות בכרטיס מסך NVIDIA יש שם משהו מוגדר לא טוב אנשים אני כבר לא יודע מה לעשות בבקשה עזרה .. http://service.futuremark.com/home.action;jsessionid=B0BF79AA2EE2DAF361824D4AC7CC5110
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני מתלבט בין שני הכרטיסיןם האלו , אני עובד על מאיה ומקס ועוד תוכנות בתחום ואני רוצה לקנות סוף סוף כרטיס מקצועי, חשבתי בכיון של שני הכרטיסים האלו, ההפרש בין שניהם הוא 200 שקל ואני לא יודע האם באמת ישנו הבדל משמעותי בביצועים , למרות שה2000 הוא בעל גיגה זיכרון DDR5 בזמן שה 1800 הוא רק בעל 768 מגה של DDR3 , אשמח לשמוע ממי שמכיר ויודע. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אתם יכולים בבקשה לדרג את היצרניות שעובדות עם ATI ומייצרות את הרדאון 9500פרו?תדרגו מהגרוע אל הטוב.תודה רבה לכם ;D
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה ברגע האחרון ATI משנה את השם לPRO לי עד לפני שנה היה לי כרטיס RAGE "PRO" 8MB וגם לא ברגע האחרון שינו למה לריב על שם העיקר האיכות והביצועים אתם לא חושבים שאני צודק?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חוזר כמה שנים אחורה עם כרטיסי המסך... יש לי מחשב עם כרטיס מסך מלפני 6 או 7 שנים, GTX 660 שיצא בשנית 2012 ראיתי השוואה שלו עם GTX 1050 ti שיצא בשנת 1016 עם נתונים טובים יותר וראיתי שאין כל כך הרבה הבדל, או שאני מפספס משהו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה .... אני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש - HD4850 של sapphire או palit עכשיו אני צריך לדעת עם זה יהיה משתלם למחשב שלי או לא כי המחשב יחסית ישן ואין לי תקציב לקנות חדש אז רציתי שתייעצו לי עם שווה לי לקנות את הכרטיס למחשב הזה מפרט : intel core 2dou e6300 לוח אם - GIGABYTE GA-945P - S3 זיכרון 2GB ספק כח - 400 ווט כרטיס מסך radeon x1900xt 256mb וגם רציתי לדעת עם אני יקנה את הכרטיס אז אני ירגיש הבדל משמעותי בין הכרטיס החדש לכרטיס הנוכחי .... תודה מראש [=[br]פורסם בתאריך: 6.09.2008 בשעה 12:29:11 הא ועוד משו קטן עם הכרטיס הזה קצת גדול על המחשב לי מבחינת ביצועים וכדומה אז איזה כרטיס אחר כדאי לי לקנות בלא יותר מ 1000 ש''ח שיתאין למחשב ולביצועים שלו ויריץ לי טוב משח…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות GTX 660 חדש,אבל יש כמה סוגים וחברות שמוכרים אותו באותו המחיר,האופציות הן: מTMS- כרטיס מסך של SPARKE . מKSP- כרטיס מסך של ZOTAC. מאייבורי- כרטיס מסך של POINT OF VIEW. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מפנדה את הכרטיס הנ"ל leadtek A250 geforce 4 4400 TD myvivo מכיוון שהיה עיקוב של המוצר שהזמנתי, יצרו איתי קשר והודיעו לי שנגמרה האספקה של הכרטיס שהזמנתי וכפיצוי ישלחו לי את הדגם המשופר. אני כמובן באותו רגע אומר, אוקי אין בעיה, תודה ומנתק עם חיוך על הפנים מכיון שהדגם המשופר כביכול הוא לא אחר מ Leadtek A250 Ultra 4 4600 TD להפתעתי שהגיע הכרטיס מצאתי קופסה אחרת לגמרי, של הדגם הנ"ל LEADTEK A280 GEFORCE 4 TI 4800SE 128MB MYVIVO אחרי כמה בדיקות באינטרנט ובאתר החברה גיליתי שאין דגם זה נמצא באתר החברה ואילו הדגמים של A280 שונים לגמרי מן הכרטיס שנשלח אליי. ממה שהבנתי אחרי חיפושים ארוכים, שצ'יפסט זה הוא בעצם GF 4 4400 8X אבל זה היה במספר מצומצם מאוד של כתבות קטנות. ואנ…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ממה שראיתי הכרטיס מבוסס על ליבת הR300 ולא יכיל שום דבר אחר שישפר את ביצועיו אז למה הוא כרטיס מסך מקצועי? ולמה הוא עולה פי 2? ממה שראיתי רק הדרייברים שלו הופכים אותו למקצועי....הנקודה שלי פה אומרת שכמו שכל דבר אפשר להשיג באינטרנט קרוב לוודאי שיהיה אפשר להשיג את הדרייברים האלה(כאילו מהאתר של ATI)אז משהו לא נראה לי הגיוני שכל אחד עם כרטיס RADEON9700 יוכל להתקין את הדרייברים של FIREGL ושיהיה לו כרטיס מקצועי....
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אם אפשר אז איפה משיגים את זה?? וכמה זה עולה, ובבקשה זה חשוב לי! מישהו רוצה לקנות ממני את המחשב והוא אמר שהוא חייב TV-OUT!!! ואין לי !! יש לי G-FORCE 2 MX 32 MB
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה בחודש הבא אני מתכוון לקנות כרטיס מסך ... מעבד E 5200 זכורן 2 ג'יגה ( יש מצב שאני אגדיל ל 4 ג'יגה ) עכשו ספק כמובן אני אקנה של HEC 500 W .. זה הכי זול בין הספקים האיכותיים ... וגם מה שיש ב KSP . אני חשבתי על כרטיס 9800GT , אם יש למישהו הצעות יותר טובה ומשתלמות אז אשמח לדעת , עוד משהו אני לא מעוניין בכרטיסי מסך של ATI .
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהו כרטיס המסך הטוב ביותר בסכום של עד 500 ש"ח. שימוש עיקרי בגרפיקה הוא למשחקים מעבד AMD 1800+ לוח GA-7VAX זיכרון 256MB LC2 333Mhz
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, היה לי ATI R9100 והיה בו S VIDEO מובהק וברור כמו היציאה הרגילה. עכשיו יש לי 6600GT ואני לא מצליח להבין מה זה ה TV OUT הזה... ב ATI היה לי ממיר מ SVIDEO ל RCA ועכשיו היציאה מוזרה כזאת... אין לי כניסת SVIDEO בטלוויזיה שלי - אני חייב איכשהו ממיר ל RCA.... תודה מראש. (הדיגיטלית שלי בבסיס אז זה תמונה מהפלאפון אז תתחשבו...) [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לשדרג את כרטיס המסך הנוכחי שלי 5850 לצורך משחקים ב-1080p. לצערי אני מרגיש לאחרונה שהכרטיס המצויין הזה כבר לא תמיד נותן מענה. התקציב שלי מאפשר להגיע עד GTX670 כולל, אבל לא הייתי רוצה לקחת יותר ממש שנדרש לביצועים טובים ב-1080p. על כן השאלה, מה יהיה הכרטיס האופטימלי בשבילי מבחינת ביצועים/מחיר (ירוק או אדום, לא משנה לי)? תודה רבה! המפרט שלי: i5 750 @ 3.4 GHZ 4GB RAM SSD PS : 640W 1920X1080
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני נכנס לSTAR<RUN<DXDIAG אז זה רושם לי שאני עובד עם DX9.0B אבל התקנתי DX9.0C וגם 3DMARK06(שעובד על גס9.0C) עובד לי טוב! יש דרך שאני יכל לדעת בוודאות איזה DX יש לי?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתקלתי בכתבה הבאה http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-760-review-gk104,3542.html למרות שבנתיים בארץ רק הכרטיס של GigaByte זמין לרכישה, מה לפי דעתכם הכרטיס המומלץ מבין ה 4 במידה והמחיר של כולם יהיה זהה? הכתבה הנ"ל אמנם מפרטת על כל כרטיס וכרטיס אבל את ההשוואות שלה היא עושה מול כרטיסים אחרים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי פעם באתר DX איזה גיפורס 8400 סיני בממשק PCI, והיה במחיר נורא זול, בDX אני לא מוצא כרטיסי PCI אני רוצה אחד שיכול להפעיל סרטים ב1080P על גבי מסך FULL HD..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס שמשתווה או חזק מ4850 לא פחות ממנו ! במחיר הכי זול שניתן לשלם ממש כמה שיותר זול תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתבלט בין שני כרטיסים: club3d 3850 oc 512mb ב-580 ש"ח http://www.skypc.co.il/pl_product~CGAX-3852DDO~8~0.htm יהווה אופציה עתידית ל-crossfire בלוח אם asus p5kc http://www.skypc.co.il/pl_product~31102~10~0.htm או TwinTech 9600GT ב-682 ש"ח כפי שהומלץ בחום ע"י אחראי הפורום http://www.gamapc.co.il/Product.asp?Pid=96002&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE אך כמובן הכרטיס הנ"ל לא מתאים ל-crossfire אודה לכם מאוד אם תענו לי, אני כבר רוצה לסיים את החיפוש המתיש שלי אחרי הכרטיס המתאים (תקציב 600-650 ש"ח)
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם על הכרטיס הנ"ל? לינק לאתר היצרן: http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?pronameid=216&lineid=1&act=1 מחירו בארץ כ-2200 ש"ח. בתשובותיכם התייחסו בבקשה: 1. לכרטיסי 7800gt אחרים. 2. ליחס עלות/תועלת ביחס למחירו. יש לכרטיס אפשרות חיבור video in, האם יש למישהו את הכרטיס וניסה לחבר video? מה סוג החיבור? איך איכות התצוגה? האם ה-features של myvivo שווים? (כמו pause על סרט, PIP וכן הלאה) האם אתם מכירים כרטיס אחר שנותן video in features כאלה? תודה, PSben
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה אחד מבין שניהם עדיף? אשמח לדעת גם איזה פיטצ'רים ואיזה דברים כלולים בבנדל של כל אחד מהכרטיסים ולא רק "זה יותר מהיר, לזה יש איכות תמונה יותר טובה" תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-