כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, יש לי כבר למעלה משנה ATI Radeon x1950P של חברת Gcube והוא פשוט עושה לי רעש נוראי וזה כבר בלתי נסבל. הקירור שלו זוועתי , ואי אפשר להוריד את מהירות המאוורר .. כבר בדקתי את זה בעבר ומסתבר שזה בלתי אפשרי בכרטיס הנ"ל. בזמן האחרון קניתי 24" בנוסף ל-19" שמחוברים יחדיו . במשחקים אני נאלץ להוריד רזולוציה והגדרות כמובן . חשבתי בהתחלה לקנות אוליי קירור אבל ראיתי שזה עולה בסביבות 150 שקל אז חשבתי גם על אפשרות לקנות כרטיס זול שיהיה אפילו יותר טוב מהקיים (בסביבות 300 -400 שקל אם זה אפשרי .) שימושים בעיקר עריכת ווידיאו בתוכנות כמו After Effect וכמובן גם משחקים כבדים כמו Crysis וכו .. רציתי לדעת מה דעתכם . האם כדאי להשקיע 350 שקל בכרטיס חדש או להסתפק בקירור חדש ב-150 שקל . …
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
אני שוקל להחליף בעתיד הקרוב כרטיס מסך. יש לי לוח P35, שמן הסתם לא כולל חיבור PCI-E 2.0. הוא מתפקד מצויין, ואין לי כוונה להחליפו בקרוב, וגם המעבד (E8400 @ 3.95GHZ) לא יהווה צוואר בקבוק לשום דבר שאני יכול לחשוב עליו. ספק אני כנראה אחליף, אבל זה נושא לדיון אחר. העניין הוא כזה: כל אתר באנצ'ים שיצא לי לראות תמיד בוחן רכיבים בתנאים אידאליים, כאשר אין שום דבר שיכול להגביל אותם. זה ברור ומובן, אבל אני קצת בבעיה שכן אף אתר שכזה לא יכול להגיד לי כיצד כרטיסי מסך שמיועדים לPCI-E 2.0 יתפקדו בפועל על המחשב שלי. היות ומדובר בהשקעה לא קטנה, אני לא מעוניין להסתפק בניחושים והערכות גסות של הפגיעה בביצועים עקב אפיק התקשורת המוגבל. כאן מגיעה השאלה: מישהו נתקל באתר שביצע בדיקה שכזו? לחילופין, …
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הצהריים טובים חברים, לא מזמן קניתי כרטיס מסך 9800GX2. ואיתו שידרגתי את המחשב הישן למחשב עם המפרט הבא: מעבד Q9550 ספק 700W של HEC ולוח אם של Gigabyte EP43-UD3L. השארתי את המארז הקודם, תאמת שהוא מארז סטנדרטי ודיי קטן. בעיה היא שאני חושב שהכרטיס מסך דיי חם, בלי מאמץ הטמפרטורה שלו היא בין 65-70. ובמאמץ עוד לא בדקתי, אבל אני חושב שהוא יוכל להגיע לאיזור ה75-80. רציתי לדעת אם הטמפרטורות האלה גבוהות מידי לכרטיס הזה במצב מנוחה? אם לא מה אפשר לעשות: - להחליף מארז? - לקנות מערכת קירור? - להשאיר את המארז הנוכחי פתוח ולשים מאוור? או שיש אפשרות להגביר את סיבוב המאוורר של כרטיס המסך שלי. אשמח לעצות בנושא, תודה. הנה תמונות של המארז עם הכרטיס מסך:
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לבחור כרטיס מסך למחשב חדש , התקציב של המחשב הוא עד 4000 ש"ח (+חריגה) לכן התקציב של הכרטיס מסך יהיה בסביבות ה 1000 ש"ח. בשביל מה אני צריך כרטיס: GTA 4 , FIFA וכו' ... ומשחקים דומים שייצאו גם בעוד שנה. השאלות: מה זה אומר OC בדגם של כרטיס מסך- שאני משלם עוד כמה מאות שקלים בשביל אוברקלוק + אחריות? כמה זה שווה? איך בודקים בצורה רצינית את החוזק של כרטיס מסך מסוים מול משחקי מחשב שונים? יש בפורום תרד של 3DMARK , אבל 90% הם מאוברקלוק... יש מקום של תוצאות אמיתיות של כרטיסים? (אני לא רוצה לעשות oc ) תודה , מחכה לתשובות [=
-
- 35 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב חדש יחסית ומסך ''22 (1680X1050) איזה כרטיס מסך הכי מומלץ לפרו אבולושן (אני משחק רק בזה)? צריך לקחת בחשבון גם שאולי הדרישות של המשחק יעלו בשנה-שנתיים הקרובות ושהכרטיס יעמוד בהן. התקציב הוא בערך 500-600 ש"ח, אבל אם משהו זול יותר יספיק אני אשמח כמובן. תודה רבה למגיבים!
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אהלן קניתי מחשב חדש והזמנתי 9800GT אבל ברגע האחרון החלפתי לGTS250... זה היה מהלך חכם? ל9800GT היה D-SUB ו1GB אבל צ'יפסט פחות מתקדם לGTS250 אין D-SUB ויש לו 512MB ויש לו צ'יפסט מתקדם יותר.. לא הגיע עם הGTS250 מתאם DVI-HDMI. זה אומר שאי אפשר לעשות את זה או שאם אני אקנה מתאם אני אוכל לחבר את המחשב כHDMI? וגם לא הגיע כבל כדי שאני אוכל לחבר את הS/PDIF של הכרטיס קול לכרטיס מסך. זה אומר שאי אפשר? מה אומרים?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה לעשות? אני משתמש במחשב אחר כרגע אבל איך אני מחזיר את המחשב השני שלי לרזולוציה שהמסך יקלוט? כרטיס מסך 250GTS מסך LG2453
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מדגם 8800gt ועכשיו יש לי אפשרות לקנות עוד כרטיס מסך שיעבד בתצורה של *8 (sli) (כך הבנתי מפה http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&cat2_no=170&prod_no=1373) או להוסיף עוד מאתים שקל יותר ולקבל את ה260gt ועוד שאלה אפשר לעשות sli עם 8800gt ועם 9800gt עם אותו זיכרון המפרט בחתימה
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מסך הזה, מה את אומרים עליו לעבודות גראפיקה בלבד - פלאש, פוטושופ, קצת תלת מימד (AUTOCAD)? או שכדאי להתחיל להשתדרג קצת לכבוד הWIN7 וCS4?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/news/1248956113/12808/ למרות שהחדשה הזאת אינה חדשה כלל אני עדיין מנסה להבין את סגירת הטווח בהשארת אותו הכרטיס עם ליטוגרפיה שכיום נחשבת ל"מיושנת" אפילו אם היא בת שנה. לNV יש את היכולת ליצר כרטיסים ב40nm כמו שהכריזה,הבנו שהיא רוצה למתג מחדש את ה8800GT אבל למה לעזעזל ב55nm? בזבוז בזבוז בזבוז... דעתכם בנושא?
-
- 37 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות אוטוטו מחשב שכרטיס המסך שלו אמור היה להיות Club3D HD4870. ראיתי שבסקייפיסי שמהם אני מתכוון לקנות את המחשב הפסיקו למכור את הדגם הזה. לגבי דגמים של חברות אחרות, יש חברה מסויימת שכדאי לי לקחת או שהכל אותו הדבר? איך זה? כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe ¤908 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4870G1 תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר לשני מסכים ע"י DVI ובנוסף מחובר לטלויזיה LCD ע"י מחבר (כבל יחיד שבקצהו קופסה ובה 3 יציאות RCA ו s-video ) בקיצור המחבר הזה כנראה נדפק כי אני לא יכול לראות בטלויזיה (בדקתי עם מחבר דומה מהשכן וזה עובד) השאלה היא איפה אני יכול לקנות מחבר כזה? או האם אני יכול להחליף את זה במסגרת האחריות (אני חושב שיש על הכרטיס 3 שנות אחריות) ועברה כבר שנה או יותר, לא בטוח.
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
HD 4550 512MB (1G Hyper Memory) GDDR3 DX10.1 DVI HDMI PCI- HD 4550 512MB GDDR3 DX10.1 DVI HDMI PCI-E תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיהיה טוב במחיר זול..אני רוצה שהוא יפעיל לי את gta iv יש לי מסך wide 19 .ויש לי מחשב מספיק חזק בכדי להפעיל את gta iv. על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים בתקציב של עד 350 שקל.. אני חשבתי על זה Sapphire : HD 4550 512MB GDDR3 DX10.1 DVI HDMI PCI-E איך הכרטיס הזה? והאם הוא יפעיל לי את gta iv ? ועל מה אתם ממליצים במחיר הזה? תודה רבה לעוזרים,אורי.
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני עם הכרטיס הזה כבר חודשיים+ ולא קרה שום בעיה איתו היום הפעלתי סתם איזה סירטון אחרי כמה דקות אני רואה נקודות ציבעוניות (ניראה לי ארטיפקטים משהו כזה..) ניסיתי לבדוק אתזה, נכנסתי למשחק crysis ואני רואה יותר גרוע. תמונה: http://www.fileflyer.com/view/3yzBfAR http://up115.siz.co.il/up1/zmumyjwm4z4n.png והכל רץ חלק במשחקים. הטמפרטורה במנוחה עכשיו 48 ובמאמץ 55-60 . ואני רואה את הבעיה רק כשאני מפעיל קבצי ווידאו או משחק.. ולא היתעסקתי עם OC או בהגדרות במחשב הזה.
-
- 11 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום... לא מזמן קניתי מחשב חדש והכרטיס מסך הוא Sapphire HD 4870 x2 המון אנשים אומרים לי שהכרטיס הזה מלא תקלות ובעיות... והאמת שנתקלתי בבעיה ממש גדולה... המחשב קורא רק 1 ג'יגה מתוך 2 ג'יגה ובקושי מריץ לי call of duty 4 על 1920... ממש תקוע... אין צוואר בקבוק... כל המפרט ממש חזק... משחק כזה הכרטיס הזה אמור לאכול בלי מלח.... והוא בקושי סוחב אותו...מזה בקושי על 1920 הוא לא זז... פירמטתי את המחשב... עידכנתי דרייבר... עידכנתי DX... מה עוד? דרך אגב קניתי ב KSP... אתם חושבים שיש עם מי לדבר שם או שהם יחפפו? תודה רבה, ניר.
-
- 14 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אהלן, מחפש כרטיס עד 700 ש"ח למסך 19. הנה המפרט שלי: GIGABYTE GA-73PVM-S2H E8400 CoolerMaster Elite 335 OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 Special Ops FSP Epsilon 450W אני מחפש כרטיס שיריץ לי כל משחק(אם זה אפשרי) במקסימום. האם המחירים צפויים לרדת משמעותית בעוד חודש? תודה
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם בניתי מערכת של HTPC ואני מתלבט איזה כרטיס מסך חזק יותר- יש לי 2 כרטיסים אחד צריך ללכת למחשב ראשי (למטרת משחקים ) ואחד לHTPC של asus http://www.overclockersclub.com/reviews/asus_en8600gts_silent/ של palit http://www.tweaktown.com/articles/1166/palit_hd_2600_xt_speed_vs_memory/index.html כמובן שאם לדעתכם הם זהים בביצועים אקח את של אסוס למחשב מדיה מכיוון שהוא שקט לחלוטין .
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אני יודעה שזה כמו שידור חוזר אבל מצתי אחד שהאפרש הוא 30 ש"ח לרזולוציה 1680X1050 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1791&CatCode=400 ו http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1739&CatCode=400 יש הבדל ביכלל ? ואיך הוא יתמודד עם מישחקים כמו call of dute 5 Command & Conquer 3 Tiberium Wars ומישחקיםם כאלה...........
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, לפני יום קיבלתי את המחשב החדש שלי עם הכרטיס מסך: Albatron Radeon HD4850 512MB DDR3 3Pipes Dual Slot Cooler PCIe בקיצור בהתחלה התקנתי ויסטה על המחשב ושהרצתי למשל בדיקה באתר www.systemrequirementslab.com זה קיבל עובר ועוד בהכל (כולל הכרטיס מסך) עכשיו שאני מריץ באתר את GTA 4 (גם בפעם הקודמת הרצתי אותו)לאחר שפירמטתי את המחשב והחלפתי תויסטה ב-xp או כל משחק אחר חדש זה רושם שזה נכשל בסעיף של הכרטיס מסך ורושם ככה: Vertex Shader Ver.: Required - 3.0 , You have - 1.1 Pixel Shader Ver.: Required - 3.0 , You have - 1.4 איך יכול להיות שאין לי 3.0 עם כרטיס מסך שכזה (התקנתי את הדריברים של הכרטיס מסך וגם אפילו ניסיתי תעדכון שיש לכם בלינקייה אבל כלום לא עוזר, מה לעשות?!
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב ויש לי תקציב דיי מוגבל. אני מעוניין במסך 22". איך הכרטיס מסך הזה יתמודד איתו? השילוב הזה ממש לא כדאי?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם כרטיס מסך שאני קניתי לפני כמה חודשים , והיה שקט ממש לא שמעו אותו בכלל , ועכשיו הוא עושה רעשים כמו אני לא יודע מה , האם אני יכול לממש אחריות על דבר כזה? הרעש בא מהמאוורר של הכרטיס מסך , ולא זה לא בגלל שהוא במאמץ רק עכשיו , גם סתם ופעם גם במאמץ לא הרעיש
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
חבר הציע לי לקנות ממנו תכרטיס nVIDIA GeForce 8600GT ב150 שח .זה שווה בכלל ? האם הכרטיס מסך יכול להתאים למערכת כמו ישנה שלי ? PENTIUM 4 2.66 GHZ 512MB RAM GeForce FX 5200 לוח אם אני לא זוכר המחשב שלי נקנה לפני 4-5 שנים מקסימום אני ישלב תGeForce 8600GT עוד אחד אחר עם אני יבנה/יקנה מחשב חדש תודה
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי, אני מניח שהייתי צריך לשאול את זה לפני שקניתי מסך המאפשר חיבור דיגיטלי דרך DVI בלבד אבל מאחר ואני יודע ש-DVI - כפרוטוקול העברת נתונים - "מוכל" בתוך HDMI, אין לי ספק שאם כרטיסי מסך שאקנה בשנים הקרובות יציעו HDMI בלבד, הם יוכלו להתחבר דיגיטלית למסך באמצעות מתאם פיזי פשוט שאינו מצריך המרה כלשהי. אבל, רק לאחרונה טרחתי להתעניין ב-DisplayPort שלפי קריאה מרופרפת ברשת אמור להיות היורש האמיתי של DVI עבור מחשבים אישיים. האם צפוי שכרטיסי המסך ינטשו לחלוטין הן את ה-DVI וה-HDMI לטובתו? אם כן, האם יידרש מתאם מיוחד או ששוב יהיה כאן את אותו הסיפור כמו בהתאמה בין HDMI ל-DVI? תודה.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-