עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by wta,

מה שאומר שהכרטיס תומך HD (מן הסתם...) השאלה היא: אם אין לי מסך עם יציאת HDMI, סרטי HD לא ירוצו אצלי טוב במחשב הודות לכרטיס מסך המובנה החזק יחסית?

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  2. אני רוצה לקנות מחשב בTMS (כאילו לבחור חלקים ושירכיבו לי) ואני לא יודע איזה כרטיס מסך לקחת..... מה ההבדל בין 9600GT של חברה מסוימת לבין 9600GT של חברה אחרת... אני לא מבין בזה... יעזור לי מאוד אם מישו יראה לי כמה כרטיסי מסך שהוא ממליץ עליהם (מקסימום 850-600 שקל) ושיראה לי FPS של כל הכרטיס מסך שהוא ממליץ בכל משחק (לא יודע איך בדיוק להסביר את זה... אני ראיתי שעושים את זה באתר הזה אז כניראה שאתם יודעים איך לעשות את זה) תעזרו לי בקשה אני חייב נ.ב אם אני עובר על חוק מסוים בפורום אז סלחו לי אני חדש פה ואל תנעלו בבקשה ת'אשכול או לא תענו זה ממש חשוב לי תודה רבה לעוזרים!!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היייתי אמור לקנות אותו לפני שבוע אבל יש עיכוב קיצור יש לי דילמה אני לא יודע האם כדאי לי להשקיע עוד 1000 שקל ולקנות x800xl או לחסוך אותם וללכת על 6600GT עכשיו אני מודע לזה שהx800xl הוא הרבה יותר טוב אבל האם שווה לשלם עליו את ההפרש (1000 שקל זה לא מעט כסף)? זאת אומרת האם בעזרת כרטיס מסך 6600GT אוכל להפעיל היום ובעוד חצי שנה משחקים כבדים על הגראפיקה הכי גבוהה שלהם (כשכל האפשריות בhigh) האם יש לי צורך בx800xl או ש660GT יספיק לי בהחלט בשנה שנתיים הקרובות? תודה

• 11 תגובות
    • 649 צפיות
  4. אורח gonzila

http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=593841

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  5. Started by tomer87,

עם הזמן תגבוה הכי מהיר למשחקים גודל כמובן 19 אינצ , עד 4500 ש"ח שיהיה יפה ולא כמו המסך הנוכחי שלי.... שיהיו למסך הנ"ל לפחות חיבור אנלוגי ודיגיטלי אחד גודל נקודה הכי טוב,רזולוציה מצוינת ושהכל יכנס במסגרת התקציב נ.ב נא לפרט ואם אפשר גם קישור יתקבל בברכה תודה מראש תומר

• 12 תגובות
    • 937 צפיות
  6. אז ככה.. אני מתלבט בין ה iiyama pro 454 לבין הסמסונג 959NF וראיתי בפורם הזה הרבה המלצות על המסך של סמסונג ולא ראיתי כמעט כלום על המסך של ה iiyama, וחבר שלי אמר שהמסך של iiyama הוא טוב. אז מישהו יכול לעזור? ואולי מישהו יודע איפה אי יכול ללכת לראות את המסכים האלה? (אני צריך מסך טוב מאוד למשחקים ושיחזיק מעמד) תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני צריך 8MS - אני צריך אותו שטוח,וכמה שיותר זול.... בבקשה עזרו לי...

8. שמחזיקה את זה במלאי , ואם אני מוצא זה עולה 1600 + :\ זה ממש יקר...זה אמור לעלות 1450 ככה..זה הסכום שאני מוכן לשלם כמובן ל AGP. תודה חברים-אם אתם מוצאים אתם גאונים.

• 8 תגובות
    • 615 צפיות
  9. שלום רב. יש לי כרטיס מסך ASUS 7100 ואני רואה את המסך של המחשב על הטלויזיה אבל עלי להוזיז את העכבר לכיון שאליו אני רוצה שמהסך יזוז ז"א שהתצוגה בטלויזיה היא יותר מדי גולה בשבילה, ואני משתמש בתוכנה של NVIEW שמגיע עם הדרייברים של הכרטיס , והשתמשתי עם TVTOOL אבל זה ממש לא עזר גם שם יש את אותה הבעיה אז מה עלי לעשות! תעזרו לי בבקשה אני ממש נואש!

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  10. אני רוצה או 8800 gts 640 mb או x2900xt 512 mb מה עדיף אל תיתיחסו למחירים שלהם אני רוצה לדעת מבחינם ביצועים ובכלל איזה כרטיס יותר טוב? תודה מראש!!

11. Started by חן מ,

מקווה שתיהיה לכם תשובה על השאלה אוקיי....נגיד והיום או עוד כמה זמן אני הולך לקנות מחשב סוס עם חלקים טובים והכל ואני שם 8800GT והיום בתקופה הזאת הוא מריץ משחקים בצורה תותחנית הכי טוב שיש והכל.האם נגיד בעוד כמה שנים שיצאו משחקים חדשניים יותר,המערכת מחשב הזו תחזיק את המשחקים על אותם נתונים שהיא מחזיקה משחקים של התקופה של עכשיו?זאת אומרת אני מתכוון על הגדרות גבוהות(HIGH) ולא פחות מיזה,או שההגדרות ירדו והאיכות של המשחק תיהיה פחות טובה עם הכרטיס מסך 8800GT?ושוב אני מדבר על משחקים שהולכים לצאת עוד כמה שנים נגיד ב2010 2011 וכו' או שאי אפשר לדעת מה יהיו הדרישות של המשחקים בעוד כמה שנים? תודה

• 5 תגובות
    • 542 צפיות
  12. אין לי מושג איזה כרטיסים טובים יש ואיזה יתאימו לי למחשב ולתקציב ,אפשר קצת עזרה עם זה? תקציב: 400 - 500 600 גג!!!!!! מפרט: מעבד :P4 2.4Ghz לוח אם : Asus P4B533-M כרטיס מסך נוכחי : NVIDIA GeForce4 MX 440 (128 MB) זיכרון: 2X 256 MB PC2700 DDR SDRAM

13. שלום , יש לי NVIDIA geoforce fx 5200 והוא ישן יחסית , קודם כל אם אפשר חוות דעת על הכרטיס שיש לי.. ואם אפשר המלצות לכרטיס חדש ואיכותי יותר , עדיף מבית NVIDIA בתקציב עד 500-600 ש"ח

• 10 תגובות
    • 853 צפיות
  14. Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 2 128MB במחיר של 695 Gigabyte RADEON 9500 64MB DDR Retail במחיר של 1,046 Gigabyte ATI RADEON 8500 Deluxe 128 mb DDR TwinVIEW TVOUT Retail במחיר של 1,187 מה הכי כדאי מהם ולמה? ואם כדי לי להשקיע סכום כזה כדי לשדרג את הכרטיס הזה: ATI XPERT2000 32MB http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_97&products_id=464

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  15. המעבד שלי הוא E6320 1.86GHZ כל ליבה.גודל המסך שלי הוא 19 אינץ' ולוח האם שלי הוא CONOREXFIRE-ESATA2 ואני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי ל ATI 4850HD(עכשיו יש לי 2400PRO) וביחד עם זה אני רוצה לשדרג את הספק כי אני יודע שהוא לא יכול להחזיק את ה 4850HD(כבר שאלתי פה בפורום ממזמן).אני רוצה גם לשדרג זכרונות ל 4GB[עכשיו יש לי 1GB של קינגסטון(סטיק אחד)] ולכל זה יש לי משהו בסביבות ה 1300 ש"ח בנתיים חשבתי על או: HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E מ KSP ב 630 או על http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1432(לפי מה שהבנתי זה עם OC לא Oם) בכל מקרה עם אני עושה את השדרוג הזה אני יוכל להריץ את FALLOUT 3 ו AC על הגדרות הכי גבוהות?

• 44 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. המפרט שלי הוא :מעבד E4300 גירסת אוברקלוק 1.8 גיגה הרץ כרגע הוא 2.7 מהירות לוח אם - P6N SLI V2 תומך SLI זיכרון ראם - 2 גיגה OCZ 800 MHZ REPEAR עם צלעות קירור הארדיסק -חצי טרה של SEAGATE נקנה לפני שלושה חודשים . כרטיס מסך -8800 GTS 320 גירסת אובר קלוק ספק - של HEC 650 וואט מקצועי וחזק ושקט . מסך W2252TQ 22 , תקציב 1300 שיחזיק לתקופה של שנה או יותר על MAX SETTINH

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  17. Started by michael4il,

המפרט שלי: Nvida GFORCE 9800GT 512MB INTEL Q 8200 2.33 Ghz ASRock P45TS-R 4Gb Ram אני רוצה לעדכן תמחשב למשחקים החדשים,במיוחד BF3. אני לשפר את המחשב בכללי(בעיקר כרטיס מסך),אני לא יודע כל כך מה כדאי לשנות בו תקציב 1400-1500

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  18. אני רוצה מסך CRT 17 או 19 אינטצ' של LG למשחקים המסך הכי טוב שיש מהו?

19. Started by ohad,

אני רוצה לקנות מסך חדש אבל יש לי כמה אפשרויות והם: samsung LG mag אני רוצה שתמליצו לי מה הכי טובה ומה המסך הטוב ביותר שלה כלפיי 17 אינץ ועים מחיר טוב במקום טוב לקנות באינטרנט וכו.

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  20. Started by kobin,

שלום לחברי הפורום הגיע הזמן לשדרג קצת את כרטיס הוידאו שלי (riva tnt 32... לא נעים...) כלומר הוא בסך הכל בסדר (אני לא מריץ פה משחקים כבדים), אבל כשאני רוצה קצת לראות סרטים אז הוא לא בדיוק עומד בקצב כמו כן אין לו יציאת TV OUT, ולאחר ששאלתי כרטיס GEFORCE MX 200 הכי פשוט מחבר, וחיברתי את המחשב לטלויזיה ולמגבר שבסלון, אז הבנתי שסרטים צריך לראות בטלויזיה - נקודה! עוד תחביב שלי, זה כל נושא הוידאו (ברשותי מצלמת וידאו דיגיטלית, עם חיבור FIREWIRE - הכל שם עובד מצויין) ולכן אני מעוניין גם באפשרות של VIDEO IN (אין לי צורך בכרטיס טלויזיה, כיוון שאני מחובר ל-YES. כמו כן יש לי מלאי של קלטות וידאו VHS שאני מעוניין להמיר ל-VCD) קראתי ביקורות על תכונות ה-וידאו אין ו-אאוט של כרטיסים מבוססי …

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  21. רק רציתי לדעת לפני שאני יבצע ניסוי האם אפשר להשתמש בשלושה מסכים שונים על ידי חיבור אחד בטלווזיה אחד בחיבור אחד ואחד בחיבור השני. יש לי geforce 6600

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  22. Started by danieln9,

היי רציתי לדעת אם אני מתכנן להתחיל לילמוד אנימציה בMAYA האם זה דורש כרטיס גרפי חזק?? בתודה מראש *יש לי READON 9600 PRO

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  23. Started by ScreameR,

אבא שלי עשה לי הפתעה וקנה לי מחשב חדש... את המפרט אני יפרסם בקרוב.. אבל הקטע המבאס זה הוא בא לי ונחש מה... יש לך... גיפורס 4!!!!! אני עושה יש! חשבתי יש לי TI בטוח... עכשיו את המפרט הוא הרכיב עם בן-דוד שלי שעובד בחנות שמבינים טוב מאוד מאוד במחשבים אז אני שואל אותו.. איזה TI? הוא עושה לי אחי! יש לך MX420 מה אתה צריך יותר?! אני קיבלתי ת'שוק של החיים שלי והיית על סף בחי. הבעייה היא שלא נעים לי לבקש מאבא שלי כרטיס יקר יותר אני מעדיף להשאר עם הG2 MX200 אבל לא נעים לי לבקש יקר... :\ מה אתם מציעים לי לעשות למה אני רושם תהודעה הזאת בבאסה ענקית! :-\ :'(

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  24. אנשים תענו לי בדחיפות כי אני כבר רוצה לקנות כרטיס מסך מעולה. שווה לקנות? [ftp=ftp://www.pan-das.co.il/product_info...roducts_id=4114]www.pan-das.co.il/product_info...roducts_id=4114[/ftp]

• 38 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים