עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם אני משחק במשחק אחד בלבד fsx קניתי מחשב שלם בכדי שירוץ חלק לא משנה כמה אני אעמיס עליו מבחינת תוספים או גרפיקה להלן מפרט המחשב : מעבד : intel i5 3470 3.2 ghz 1155 6mb l3 לוח אם: gigabyte h77 ds3h s1155 ddr3 1600 זיכרון: g.skill ripjaws-x 2x8gb ddr3 1600mhz pc3 כרטיס מסך : asus gtx660 ti oc 2gb ddr5 dx 11 דיסק קשיח: western digital blue 1tb 7200rpm 32gb sata 3 כונן ssd 128 gb ספק: seasonic 620w מע' הפעלה : win 8 64 עכשיו לבעיה שלי התקנתי את fsx ללא תוספים וכל הסטינג על מקסימום בכל האפקטים.. עם כל זה כשאני טס ועולה קצת לגובה אני רואה טקסטורה נבנת ! כל הזמן .. כלומר המשחק לא עובד חלק.. לוקח לדברים שניה או שתיים ולפעמים יותר להטען בזמן המשחק..ובאופן כללי המשחק לא ע…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by pro,

למה ברגע האחרון ATI משנה את השם לPRO לי עד לפני שנה היה לי כרטיס RAGE "PRO" 8MB וגם לא ברגע האחרון שינו למה לריב על שם העיקר האיכות והביצועים אתם לא חושבים שאני צודק?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by motorishta2,

שלום רב, אני זקוק בבקשה להמלצה לכרטיס מסך לצפייה בסרטי 3D לא SBS אלה קבצי בלו ריי מלאים. מחיר הכי זול שניתן, ישמש אך ורק לצפייה בסרטים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by tzah1,

אני מעוניין לקנות התקן כזה אשר יציג על מסך הטלוזיה את מה שעל צג המחשב. אני אשמח לקבל המלצות וביקורות על התקנים מסוג זה. חוץ מבאתר של פלונטר לא מצאתי התקן כזה ויש שם רק תוצרת של חברה אחת, לכן אם מישהו מכיר עוד חברות ודגמים שקיימים בארץ אני אשמח לשמוע....

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום. אני חושב לקנות כ. מסך עם vivo בעיקר בשביל לראות טלויזיה על מסך המחשב וגם להקליט מהוידיאו למחשב. השאלה היא ,האם יספיק לי כרטיס פשוט כמו זה למשל - Leadtek Winfast Geforce 4 MX460 MyVIVO 64MB שעולה 330 ש"ח ? האם אני אראה על כל המסך או רק בחלון קטן ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Lumber_Jack Jim,

הכרטיס מפסיד או משווה במרבית המבחנים ל 9000 פרו של ATI. בספק אם בגלל דרייברים גרועים או בגלל שאנחנו רואים הבטחות בסגנון פרהליה,וגם התוצאה כמו הפרהליה.

7. תצלום מודלף של מה שאמור להיות המעגל המודפס בכרטיסי המסך מהדור הבא ב-AMD יוצר עניין גדול לכתבה

8. Started by Loki,

החלטתי לקנות 7600GT אבל ראיתי הבדלי מחירים גדולים מאוד (100-150 ש"ח) בין החברות השונות (Leadtek, GIgabyte וכו') איזו חברה הכי עדיפה מבחינת כמות לאיכות? שמתי לב שלevga יש מהירויות יותר גבוהות (ואני לא מדבר על הsuperclocked)... עד כמה זה משנה? תודה.

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ben060,

חיברתי אותו לסלוט שלו ואחרי שאני מדליק את המחשב אני לא רואה כלום במסך האם אני צריך לחבר קבל מטח לכרטיס? ואיפה עוד יכולה להיות הבעיה?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by R3DFOX,

בס"ד בוקר טוב. הכל התחיל ביום שבת כאשר הכרטיס מסך הראשון שהיה לי GF 520 התחיל לעשות רעשים מהמאוורר שלו אז פירקתי אותו ניקיתי והחזרתי והוא עבד טוב אבל פתאום באמצע משחק המחשב קרס ומאז הכרטיס מסך לא עבד בסלוט של הPCI-E , טוב הנחתי שהכרטיס מסך נפטר אז הלכתי וקניתי כרטיס מסך חדש GF 630 2 GB DDR3 והרכבתי אותו על המחשב - הפלא ופלא גם הוא לא עובד בסלוט שלו אז חיברתי את המסך לכרטיס מסך המובנה והמחשב עלה בצורה טובה , חשוב לציין שניסיתי את הכרטיס מסך החדש במחשב פנטיום 4 עם סלוט PCI-E והוא עובד , רק במחשב שלי אף כרטיס מסך לא מובנה לא עובד. האם יש מצב שהסלוט של הPCI-E נשרף ? והאם החלפת לוח אם תגרום לכרטיס מסך החדיש שלי לעבוד? האם הכרטיס מסך GF 630 חדיש מידי למחשב שלי ?? המפרט של המחשב…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום ברצוני לקנות כרטיס מסך לHTPC מפרט: מעבד E6300 C2D זיכרון 2 RAM לוח של intel לא זוכר דגם יש לו כרטיס מובנה 3100 או משהו כזה לדעתי ערכת שבבים G33 ספק ג'נרי 400W INWIN או משהו בגלל שאני רוצה לחברת את המחשב מHDMI או DVI עם מתאם (כרגע מחובר מVGA ) אני צריך כרטיס גרפי יחסית פשוט. ראיתי את ה HD 5450 ב אזור ה 140 שקלים בחנויות האם הוא מספיק טוב וכדאי או שיש כרטיסים אחרים עדיפים? אני רוצה להשקיע עד ה 150 שקלים . חובה שבכרטיס אוכל להתאים את הרזולוציה משום שלטלוויזיה יש טיפה מתחת ל1080X1920 (מוזר אבל אמיתי! משהו כמו 1014X1824). בעבר השתמשתי במחשב אחר עם כרטיס GTX 260 שידע לעשות את זה. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום יש לי כרגע לוח אם וכרטיס Gigabyte X58 Ud4 Gainward Radeon 4870 1024 האם הכרטיס שיש ברשותי יעבוד בcross fire עם Gigabyte Radeon 4870 512mb? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אז ככה יש לי GEFORCE4 MX 440 ןבהתחלה הכל היה רץ חלק במשחקים {באמת אני מרוצה מהכרטיס הלוח של LEADTEC} ןאז אחרי שהתקנתי כמה דריברים חדשים גם ללוח וגם של NVIDIA צצה לי בעיה במשחקים פתאום אני מאבד שליטה על הדמות הוא מתחיל להסתובב לכמה שניות ואז השליטה חוזרת. חברה מי שיודע על מה אני מדבר אז בבקשה אני מקשיב נ.ב אני בטוח שהתקנתי דריברים שמתאימים לכרטיס שלי!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. היי , יש לי כרטיס מסך SAPPHIRE HD6850 והמאוורר שלו מרעיש כבר תקופה ארוכה , יכול להיות אפילו שנה שנתיים מאז שהוא התחיל להרעיש לא טיפלתי בבעיה אבל בעיקרון הוא עומד על 1050 RPM בערך במצב IDLE אבל טמפרטורות נורמליות , הבעיה שהוא מרעיש רעש כמו של טרקטור סביר להניח שזה לא נורמלי , אבל האם שווה להתעסק עם זה ולנסות אולי להחליף את המאוורר ? או אפילו למסור לתיקון/החלפה של המאוורר או שעדיף כבר לקנות איזה כרטיס מסך תקציבי במחיר סביר ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Eden 6600,

אני מתבלבט בין שני כרטיסי המסך האילו: nVidia Gforce 6600GT V.S ATU Radeon X800GT הכרטיס מיועד להריץ משחקים חזקים באיכות בינונית. אני לא מחפש תוצאות מדהימות, אבל אני כן מחפש תמיכה במשחקים לאורך זמן רב, ולא חייב באיכות הכי גבוהה(אפשר להתפשר 8)) תודה לעונים.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by BONO,

אני רוצה מסך 19 אינץ בסביבות 2000-2500 שקל בשביל משחקים וסרטים על מה אתם ממליצים ואם אתם יכולים תגידו גם מאיפה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ExploiT,

שאלה בכותרת מה יתן יותר ביצועים ויחזיק יותר זמן ? כי ל 7800 יש יותר צינורות עיבוד אני רוצה לשחק את כול המשחקים החדשים שיצאו תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש דבר כזה? כמו FRAPS למשל שמציגה FPS, אני רוצה לדעת את הטמפרטורה של הכרטיס בזמן אמת, אפשרי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני מחפש בימים אלה כרטיס ביד שנייה. הנה הצעה אחת, רציתי שתעזרו לי ותגידו לי אם הכל פה באמת אמין. מדובר על הכרטיס 6800GT PNY הנה השיחה בינינו: איזה ספק-כח יש לך במחשב? הכרטיס צריך ספק כח של לפחות 300 וואט נקי אההה... איך אני יכול לבדוק? אתה צריך לפתוח את המארז ולהסתכל מה רשום על הספק אין איזו תוכנה שיכולה לברר את זה...? לא שידוע לי המחירים של ספק כזה נעים בין 100 שקל ועד 500-1000 שקל יש לי ספק ספייר, 400 וואט אמיתי, במחשב החדש שמתי 475 וואט תבדוק אם הספק שלך מתאים, אם לא אני יכול למכור לך את שלי ב140 ש"ח זה ספק טוב עם 2 מאוורים , שעבד מצויין עם הכרטיס מסך **************************************************************************************************************** זה ב…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם, אני מעוניין לבדוק אחת ולתמיד ולפסרם כאן תוצאות טמפ' של ה HD4850 כדי שמשתמשים יוכלו לראות את התמונה המלאה.. לאחר התאכזבות מתוכנת ה SMARTDOCTOR של ASUS שהתבררה כ NOT THAT SMART.. אני מחפש תוכנה שפשוט תרשום את הטמפ' של הכרטיס.. ב SMARTDOCTOR יש באג מפגר (אשמח לשמוע ממשתמשים אחרים אם גם הם התקלו בזה..) שלא חשוב מה אני מגדיר בהגדרות המאוורר היא אוטומטית מעלה את מהירות המאוורר של הכרטיס ל 100% כאשר הטמפ' מגיעה ל 70 מעלות. גם בבחירה במצב קבוע של המהירות וגם כאשר מגדירים לה שינוי האיוורור ביחס לחום - ברגע שמגיעה ל 70 היא מתעלמת מכל הגדרה שיש ומעלה את המהירות ל 100% - מעצבן ביותר לכן הסרתי אותה. אני מחפש משהו בסגנון GPU-Z רק שבמקום גרף אדום חסר ערכים מספריים - לראות את…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. הי אני שוכל לקנות כרטיס מסך של EVGA את ה6800GS לAGP ב1600 ¤ אני ראיתי שכרטיס הזה הוא יותר חלש מהגרסה של הPCI-E זכרון 1000 ו 350 המעבד לאומת 1050 הזכרון ו 450 של המעבד השאלה שלי היא העם שווה לי לקחת אותו או לחקות לגרסה יותר חזקה? תודה לכל העוזרים

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by DavidBD,

אהלן לאחרונה הכנסתי מעט כסף לחשבון, חשבתי לעשות איזה שדרוג למחשב שלי. המפרט הוא כזה: מעבד: E6300 כרטיס מסך: 8500GT זיכרון: 2GB ספק כח: EZCOOL 400W חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך לHD4850, השאלה היא, האם יווצר צוואר בקבוק בגלל המעבד? האם הספק יסחוב? תודה , דוד.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by KooK,

שקניתי את הכרטיס המסך החדש (RADEON 9600), היו לי בעיות של פינגים ופריימים במשחקים(כי שהחלפתי שוב לג'יפורס הכל היה חלק, בדקתי מספיק פעמים את זה). שאני בתוך משחק רשת אני לוחץ Ctrl+Alt+Del, מסמן את המשחק (נגיד ET.exe), ושאני לוחץ עם העכבר בכפתור הימני, Set Priority ומשנה ל Low, הכל מסתדר, בכל המשחקים. אבל מה זה לא נשמר קבוע, מישהו יודע איך אני יכול לעשות בהגדרות איפהשהו שזה קבוע יהיה ככה? או לפחות לקובץ מסוים שזה יעשה קבוע? בבקשה תעזרו לי כי זה ממש חשוב.. מקודם גם היה לי רדאון 9200 והיו לי את אותן בעיות, או שזה יכול להיות הגדרה דפוקה במחשב או משהו. וכן התקנתי דרייברים חדשים

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by YakiTraki,

שלולם, מוצע לי הכרטיס הזה במחיר של 800 ש"ח, כדאי לי לרכוש אותו? מאחר ואני דל בתקציב, זו האופציה הכי מושכת בעיני.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. חברת Palit משיקה את דגם ה-GTX 1650 הפאסיבי הראשון בשוק - שגם אינו זקוק לחיבור מספק הכוח ויוכל להיות מושלם עבור מערכות קטנות ושקטות במיוחד לכתבה

דיונים חדשים בפורומים