עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. משחק ה-ARPG המצופה הושק רשמית ואנחנו אספנו אותו לסשן מבחני ביצועים עם שלל כרטיסי מסך וקונפיגורציות מעבד על מנת לראות כמה טוב הוא פועל כאשר הוא במיטבו לכתבה

2. Started by hkwhnh,

למה אין חומר על כרטיסי מסך אינטל ? הובטח שיצאו ב- 2020 בסוף השנה ונכון שלא ברמת NVIDIA אבל מה הם מציאים ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. מבקש תוכנה לבדיקת יציבות כרטיס מסך של NVIDIA יש לי 260GTX 216P של GAINWARD אני רוצה פשוט לבדוק יציבות ,לראות אם הוא עושה בעיות.. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Toaster,

אני רוצה כרטיס מסך למערכת לא רעה, והחלטתי ללכת על 9500/9600 אני רוצה לדעת מה יותר טוב ומה יתאים טוב יותר למשחקים בעתיד. לינקים עם מחירים זולים יעזרו גם. אז 9500 או 9600 ? לפעמים המספר הגבוה הוא לא בהכרח הטוב יותר

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. טוב שמעו אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אם AGP 8X אבל הלוח שלי תומך ב4X אז השאלה אם אני יקנה את ה8X זה יפעל בלוח שלי? זה יתאים?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Eden 6600,

אני מתבלבט בין שני כרטיסי המסך האילו: nVidia Gforce 6600GT V.S ATU Radeon X800GT הכרטיס מיועד להריץ משחקים חזקים באיכות בינונית. אני לא מחפש תוצאות מדהימות, אבל אני כן מחפש תמיכה במשחקים לאורך זמן רב, ולא חייב באיכות הכי גבוהה(אפשר להתפשר 8)) תודה לעונים.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by asaf556,

שלום המחשב שברשותי כולל את המפרט הבא: 3.8@AMD 955 GIGABYTE GA MA-770T UD3 ספק ציפטאק 500 וואט וכרטיס מסך 460 GTX עכשיו המחשב משמש אותי למשחקים כבדים אני אוהב לנסות כל מה שיוצא ככה שקשה לי לנקוב בשמות או כיוון מסויים אבל בזמן האחרון אני נתקל במצב שבו משחקים חדשים לא חלקים אלה קצת לא סוחבים בחלק המזמן בעיקר בסצנות קשות השאלה היא אם יש טעם בשדרוג כרגע של כרטיס המסך בתציב של 900 שקל נניח ראיתי 560 ב880 ודי התלהבתי או להמתין לסדות חדשות וכו? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by shark1011,

יש לי כרטיס 4850 אחד ובאפשרותי להשיג עוד אחד בכ250 ש"ח. האם כדאי לקנות, או למכור את שלי ולקנות אחד חדש כדוגמת 5770? מפרט בצד. תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by inan182,

יש הרבה סוגים שנוים של SSD ואני לא יודע איזה ליקנות בדיוק אפשר המלצה דרישות 240G-260G ואני קונה רק מי ksp. תודה ובבקשה תמליצו.. אתר k.s.p http://ksp.co.il/?select=.152..377..379..580.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=ssd&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real=

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by a.li,

קראתי את הדיונים הקודמים על תאריך השחרור המשוער של הסדרה החדשה של NVIDIA. לפי מה שאני מבין, כנראה זה יהיה בחודשים הקרובים.. אשמח אם תענו לי על כמה שאלות על מנת שאוכל להחליט: (לא ברור לי כלכך למה כולם מחכים) 1) האם כשתצא הסדרה החדשה, המחירים של הסדרה הנוכחית ייפלו דרסטית? 2) האם מחירי השקה של סדרה חדשה הם כמו של כרטיסים שווי ערך עכשיו? 3) כמה זמן מרגע ההשקה יהיה ניתן לקנות את הכרטיסים? הדיל שבגללו אני מתלבט: * משלוח חינם מאמזון ארה"ב. EVGA GeForce GTX 1070 Ti SC gaming ACX 3.0 Black Edition, 8GB GDDR5 https://www.amazon.com/gp/product/B076S4RH6K/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1  …

11. הקדמה(ארוכה):אני לא יודע מה איתכם אבל כשקצב ה- fps או במילים אחרות -- frames per second יורד פחות מ-30 אני מתחיל להיות מודע לכך , כשהקצב יורד פחות מ-25 זה מפריע לי , וכשהקצב יורד פחות מ-20 זה כבר פשוט בילתי ניסבל מבחינתי.בנוסף אני שונא טעינות ארוכות היות והן פוגמות בתחושת הריאליסטיות של המישחק .אלו הן הסיבות שביגללן שפכתי ים כסף על hd 10,000 rpm w.d raptor 74 giga ועל 1giga זיכרון ואני מתכוון לשים כ-2000שח + על כרטיס מסך על מנת שלא יהיה fps נמוך מאזור ה-30 כאשר אני במצב שבו הרזולוציה 1600x1200 וכול הפילטרים מופעלים . החלטתי ללכת על x800pro vivo ,אולם החלטתי לבדוק ליפני הרכישה באתר הידוע והמהימן xbitlabs שיחודו בכך שהביקורות שלו הן יסודיות ארוכות ובודקות פרמטרים חשובים ש…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by musari,

כרטיס תותח מומלץ קמ"ש0-100 ב 5.4 שנ'... ..(כרטיס לערסים) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני שואל את זה לא כי אני נוב (למרות שאני קצת אחרי כל המושגים שאני קורא כאן ואין לי מושג מה הם אומרים ) כי אני יודע ש R9800 פרו הרבה יותר טוב מFX 5900 (לא XT ) . אבל כשמסתכלים על הנתונים שלהם רואים שהם בתכלס אותו דבר ואפילו ל 5900 יש יתרון אגב אני מדבר על גרסת ה 128 MB . Radeon 9800PRO\256 מהירות ליבה: 380MHZ מהירות זיכרון: 680MHz (בערוץ בודד 340MHZ) או 700MHz ( בערוץ בודד 345MHZ) לגרסאת ה256MB אפיק זיכרון: 256BIT (שני בקרי זיכרון של 128BIT) כמות זכרון: 128MB או 256MB צינורות עיבוד: 8 בנוי בארכיטקטורה של 1X8שזאת אומרת טקסטורה אחת לצינורית עיבוד בכל מחזור פעימת שעון ערוץ AGP X8 Geforce FX 5900: מהירות ליבה: 450MHz מהירות זיכרון: 850MHz (בערוץ בודד 425MHZ)…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אם אפשר אז איפה משיגים את זה?? וכמה זה עולה, ובבקשה זה חשוב לי! מישהו רוצה לקנות ממני את המחשב והוא אמר שהוא חייב TV-OUT!!! ואין לי !! יש לי G-FORCE 2 MX 32 MB

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by amobi,

אני מתכוון ל-GTX 460 1GB מול HD5830. אותו מחיר בערך, איזה כרטיס יותר חזק ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by oran87,

??? אני מתלבת בין SUMA GEFORCE 4 TI 4400 128MB DVI או ה Gigabyte ATI RADEON 8500 Deluxe 128 mb DDR TwinVIEW TVOUT Retail

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. (אפשרית חריגה של עד 700, בלי לעבור את 700 אפילו בשקל, וגם זה רק אם זה ממש כדאי ומשתלם) מפרט קיים- פנטיום 4 פרסקוט 3ghz 1.5gb זיכרון ddr fx5200 ( :-[) לוח מאפן של אסרוק- 775s61 מארז וספק ג'נריים. תודה לכולם, בז'נגלו.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by or150,

ראיתי פה כל מיני דיונים לגבי הכרטיס מסך שGainward לא מומלצים והזמנתי מחשב מpandas.co.il עם כרטיס של gainward בגרסאת ה1GB... זה נכון? אם כן לאיזה חברה כדאי לשנות? אלה הכרטיסים שאני יכול לבחור בניהם: http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?keywords=GTX+460&x=0&y=0

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by royban,

היי אני מעוניין לרכוש כ.מסך עם יציאת dvi הלוח שלי תומך AGP גרסה 2 כלומר *2 *4 האם אני יכול להתקין כ.מסך שתומך רק ב- agp*8 ? תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. בביקורת זו נבחן לעומק את ביצועי כרטיס המסך החדש ביותר של NVIDIA לעת זו, ה-GeForce RTX 3070 Ti, במטרה להבין איזה שיפור ביצועים הוא מעניק על פני גרסת הבסיס המוכרתלכתבה

21. נתקלתי בזה במקרה בפורום בחו"ל... מדובר על תוצר של מיקרוספוט שמשפר את איכות הפונטים בwindows עושה להם מעיין AA/AF ומחליק אותם , בתור בעל מסך LCD איכותי (VP171B) אני יכול להגיד שזה אכן נותן שיפור מורגש מאוד , אומנם בהתחלה קצת קשה להתרגל לזה אבל אחרי שהתרגלתם זה ממש קשה לחזור חזרה(כמו לחזור לגרפיקה של וודוו3) יש לכם כל מיני אפשרויות לכיוון על מנת לקבל אפקט שמותאם לטעמכם האישי http://www.microsoft.com/typography/cleartype/tuner/Step1.aspx ממליץ בחום , אין צורך בהתקנה

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by finish,

היום קיבלתי את ה7600GT החדש שלי לAGP אחרי שכל חנות כמעת אמרה לי שיהיה את הכרטיס רק עוד חודש ואפילו יותר הגעתי לחנות קטנה שתוך שבוע הביאה לי את הכרטיס וגם ספק כוח חדש... הוא פשוט כרטיס נדיר.... ולי עוד היה קודם 9550 ממש גרוע 64BIT וההבדל ענק אי אפשר לתאר איזה הבדל יש ביניהם... כל המשחקים שהיו לי במחשב רצו על הכי גבוה ממש חלק קבלו תמונות שלו.. וזה הכרטיס האחרון שאני קונה לAGP יחזיק עוד שנה בכיף [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by GlooK,

שלום לכולם אני צריך יעוץ או הכוונה לגבי כרטיס מסך. יש לי מחשב HTPC (מדיה סנטר) : מעבד : Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz כ.מסך O/B : nVidia GeForce 7100 / NVIDIA nForce 630i זכרון : 4GB (לא זוכר בדיוק איזה) עם כרטיס טלביזיה 150PVR וכו. ספק כח : 300W (לא אמיתי) משהו מעפן שעלה לי בסביבות ה 150 ש"ח יש לי את המחשב שנתיים/שלוש, ועד היום הוא שירת אותי נאמנה ללא כל צורך לשדרג (פרט להרדיסקים ששודרגו ל 2TB במערך רייד 0). לעצם ההתלבטות : א. כעת אני מעוניין לרכוש כרטיס לוויני (ממיר פנימי לצלחת לווין). בדרישות מערכת כתוב שצריך לפחות 256MB זכרון על כרטיס המסך (אני מתכוון לעבוד בסטרים כפול אז נגיד 512BM). ב. אני עובר לשידורי HD גם מצלחת לווין (פרטית) וגם מתוכן המורד יש…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by LTE,

שלום רציתי להפוך אתה מחשב הישן שלי למדיה סנטר ולכן אני צריך לרכוש כ.מסך מתקדם יותר ! השאלה שלי היא האם קיים כרטיס מסך שיכול לעבד HD והוא בעל חיבור DVI או HDMI ??? אשר חייב להיות בעל תושבת הישנה PCI-EXPRESS ! בתודה מראש !!!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by uri230,

שלום לכולכם, מקוה שתוכלו לעזור. רכשתי לאחרונה מחשב חדש במטרה לערוך איתו וידאו על תוכנת אוויד. ע"פ המלצות אוויד, הרכבתי על המחשב כרטיס מסך Nvidia Quadro FX 580. לכרטיס יש יציאת dvi אחת ושתי יציאות displayport. אני מנסה לחבר לכרטיס שני מסכים שלשניהם יש חיבור vga בלבד. מסך אחד חיברתי לחיבור dvi דרך מתאם vga to dvi. את המסך השני אני מנסה לחבר לdisplayport דרך מתאם displayport to vga. http://www.amazon.com/CablesToBuy-DisplayPort-Display-Converter-Adapter/dp/B0026REL8C/ref=sr_1_7?s=electronics&ie=UTF8&qid=1293320175&sr=1-7 המסך שמחובר דרך הdvi עובד מצוין והתצוגה נראית. לגבי המסך השני, נראה כאילו המחשב מזהה אותו וגם מציג כאילו 2 מסגים מחוברים בתצוגה דואלית אבל המסך…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים