עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. (מתנצל אם זה לא הפורום המתאים - זה הכי קרוב שמצאתי) אני מחפש המלצה לכרטיס DVB-T פנימי. PCI או PCI-E. אני רוצה שיהיו לו שני טיונרים (כך שאוכל להקליט ערוץ אחד ולצפות בשני בו זמנית), והוא צריך לתמוך בWindows7 ו Windows Media Center. אם אפשר, בראייה לעתיד - אולי שיתמוך גם ב DVB-T2. בכל מקרה - DVB-S לא נחוץ כלל. אשמח לשמוע על המלצות, אם יש לכם. (אם זה לא הפורום המתאים, אפשר להעביר לשם...?) תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי את כרטיס המסך הזה 3 שנים, והוא לא מאכזב אותי גם למשחקים החדשים שיוצאים, כי אני מוריד את רובם ל-medium ואפילו פחות (אני לא חסיד גדול של גרפיקה, יותר חסיד של ביצועים משחקיות ותנועה/פיזיקה). שמתי לב שבמשחק QuakeLive בזמן האחרון יש לי נפילות ב-FPS, שפוגעים ממש ביכול שלי לכוון (אם זה היה FPS נמוך קבוע היה עדיף, אבל זה 100 ואז נופל ל-60 100 ואז 60 (זה לא 60 עגול, זה ממאה עד שישים)). צריך קצת עזרה בזה, ואם מישהו מבין בקונפיגורציה של Quake (איך לגרום למשחק להוריד את הגרפיקה למקסימום ביצועים וכו'), אז עוד יותר טוב. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by overload,

זה נראה לי מוזר שמקס פיין 2 ( ;D) פועל הרבה יותר טוב ממה שציפיתי (פועל מצויין) על הGF4 MX שלי גם על 1024X786 עם AA 4X2 ו AF ב2X, ואני רוצה לדעת בדיוק כמה טוב הוא פועל. אז אני מחפש תוכנה שמציגה את קצב הפרימים במשחקים, למישהו יש ניסיון עם תוכנה כזאת והוא ויכל להמליץ לי על אחת טובה? תודה 8)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. ועוד שאלה ואני מצטער שהיא לא קשורה לפורום הזה. מישהו יודע למה GAMESPY ARCADE נסגר ואי אפשר לשחק שם דמקה יותר?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי, לפני כמה ימים הייתה לי בעיה בכרטיס המסך במחשב אז הוצאתי אותו , חיברתי את המסך לכרטיס המסך המובנה בלוח האם והופיעו לי קווים לאורך כל המסך ולפעמים זה באלכסון. ניסיתי להחליף מסכים , הבעיה עדין נשארת. שמתי את המסך הנוכחי במחשב אחר והכל תקין. ניסיתי לפרמט ולהתקין מערכת הפעלה מחדש ולא עזר. ככה שמכאן אני מבין שהבעיה היא בכרטיס המסך המובנה בלוח האם. הטמפרטורה של לוח האם בזמן גלישה באינטרנט + מוזיקה היא 40 מעלות. בהדלקת המחשב יש קווים ממש קטנים , לאחר שימוש של 5 דקות הם גודלים לגודל של התמונה. תמונה: http://i.imgur.com/85N7wTq.jpg וידאו : http://www.youtube.com/watch?v=S7Tn121ljbk&feature=youtu.be המחשב : http://i.imgur.com/NEikCt4.jpg http://i.imgur.com/8x8jNfj.jpg htt…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. ???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by sayroni,

המפרט שלי: לוח אם: msi z170 krait gaming s1151 כרטיס מסך: gtx 980 ti מעבד: 6700k intel i7 4.0 זיכרון ddr4 2133mhz , 16gb ספק כוח corsair 750w m80 שלום, אז ככה, קודם כל אגיד שהמחשב משמש בעיקר לגיימינג כבד ( לא רק אבל בעיקר ) עכשיו אני כרגע קונה מסך מחשב חדש ברזולוציית 4k. השאלות שלי הן כאלה: 1. האם אני יכול להחליף כרטיס מסך ללוח הנוכחי שלי בסדרת הכרטיסי מבך החדשים 2080 rtx או כאלה שייצאו בעתיד הקרוב 2. האם כדאי לי או חד משמעית עדיף לחכות כבר ( אין לי בעיה לחכות ) בשביל 3080 והאם גם אהיה מתאים ללוח אם הנוכחי שלי ?. תודה לעונים !

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by silky,

אהלן היות וכרגע אני רץ עם 1 ג'יגה ב400MHZ.ו 6600GT. ברור לי שאני ארגיש שיפור מטורף במשחקים. אך האם: א: יהיה הבדל משמעותי במשחקים ביני לבין מישהו עם E6300,E6400? ב: אם אני אעשה OVERCLOCK ל2.6GHZ ולזכרון ל-500MHZ, האם יהיה שיפור משמעותי? תודה נ.ב- כנראה מצאתי מישהו שישלם 450 שקל על הכרטיס הנוכחי שלי.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הכוונה לביצועים במשחקים כבדים ברזולוציה גבוהה (1920x1200), והגדרות גבוהות עד מקסימליות. תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by iakovl,

OK אנשים אני עומד לקבל 9500P של ATI (על פי הידוע של החברה עצמה אורגינל) האם אני יכול לעשות לו את הSOFTMOD ל9700NP או לא ? זאת השאלה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. BFG OC2 VS XFX XXX EDITION מה יותר כדאי? בהנחה שהBFG עולה לי 1730, הXFX עולה 1785 באותה חנות.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by soft40,

השבוע רכשתי כרטיס מסך חדש, ה 480 עדיין סחב אבל.... בכול זאת עברו שלושה דורות ההתלבטות שלי היתה בין WINDFORCE 770 2GB ל RADEON R9 290 4GB ההבדל היה 400 ש"ח במחיר והאמת פחדתי מקרור הסטוק של ה 290 וקצת מהמחיר. השאלה שלי בעקבות המפרט שיש לי האם המעבד היה צוואר הבקבוק במידה והייתי לוקח את ה 290 כמה שיפור היה בינהם המפרט : INTEL I5 750 ללא OC לוח ASUS P7P55D-E PRO 8GB DDR 3 ספק CROSSAIR 650W מארז Vengeance C70 Mid-Tower Gaming Case אני משחק על 1080P

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ros,

יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס מסך הזה TV-OUT, 128BIT, DVI 128MB DDR nVidia $76 FX6200 PALIT ב76 דולר שזה בעיקרון מחיר דילרים... אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה ולעשות פתיחת צינורות.. אפשר לעשות לכרטיס מסך הזה בכלל? ואין לי כסף להשקיע במשהו יותר טוב מזה.. אבל בעיקרון זה שווה בכלל את המחיר?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ecentaur,

מה עדיף? Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X 668 ש"ח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=963 או ATI Radeon HD 5770 Sapphire 665 ש"ח http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=8926

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by idan oren,

אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש שייתן לי שיפור משמעותי בביצועים. התקציב עד 950 שח כרגע אני חושב על הכרטיס הזה https://www.tms.co.il/product/11557 או שלקנות עוד 7850 ביותר זול ולעשות CFX תודה לעוזרים, עידן

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. שלום. אני חושב לקנות כ. מסך עם vivo בעיקר בשביל לראות טלויזיה על מסך המחשב וגם להקליט מהוידיאו למחשב. השאלה היא ,האם יספיק לי כרטיס פשוט כמו זה למשל - Leadtek Winfast Geforce 4 MX460 MyVIVO 64MB שעולה 330 ש"ח ? האם אני אראה על כל המסך או רק בחלון קטן ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by netanel38121,

רציתי לשאול למה אני לא יכול להשים AF16X בדום 3? אם אני שם 16X כל ההגדרות במשחק מתאפסות מחדש. המקסימום שאני יכול זה 8X גם במשחקים אחרים כמו HL2 EP1 EP2 המקסימום שאני יכול זה 8X שהיה לי את הכרטיס 8800 אני זוכר שהייתי יכול אפילו להשים את ההגדרות על 16QX הרזולצייה שאני משחק היא 1050 1680 יש לי מסך LCD 22 כרטיס מסך 4870 מעבד 8500 זיכרון 4GB כמו כן המשחק מקרטע מפה ולשם וזה מאוד מעיק, הכל פועל חלק על 60FPS ואחרי 2 דקות יורד ה FPS לכמה שניות ואז שוב עולה ל 60 חזרה. וככה כל הזמן. קראתי ועשיתי את המדריך שבנעוץ אבל זה לא עזר. האם יש איזו הגדרה שצריך לעשות? יש לי את הדרייברים האחרונים CCC 8-10 והכל מעודכן כולל המשחק. אני משתמש ב WINDOWS VISTA U SP1 32BIT ועוד שאלה. יש לציין שכל המש…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Lumber_Jack Jim,

הכרטיס מפסיד או משווה במרבית המבחנים ל 9000 פרו של ATI. בספק אם בגלל דרייברים גרועים או בגלל שאנחנו רואים הבטחות בסגנון פרהליה,וגם התוצאה כמו הפרהליה.

19. Started by Sma1,

אהלן, אני מתלבט בקניית כרטיס מסך, הייתי מעוניין בהשוואה בין כרטיס מסך Radeon 9600pro לבין 9600non-pro לבין Radeon 9500 non-pro. מדובר פה על הוצאה של עד 1100 שקלים (כמובן שמבחינתי הכסף מהווה גורם חשוב מאוד ואעדיף להוציא את המינימום). בכל אופן, איזה מבין הכרטיסים הנ"ל יתנו לי תמורה מקסימלית לכספי? בתודה מראש...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. התשובה של NVIDIA למעבדי ה-Kaby Lake-G המשותפים לאינטל ול-AMD עשויה להיות כרטיסי ביניים חדשים במסגרת מיזם ה-Max-Q המסקרן שלה לכתבה

21. Started by benwin21,

HD4870 512MB GDDR5 HD4870 1024MB GDDR5 ATI RADEON HD5770 Nvidia GeFoce GTX260 מי מביניהן הכי מומלץ למשחקים call of duty 6 ו-crysis מסך בגודל 20-22 אינץ' לא יודע אם full hd ספק כוח 550w לוח אם לא ידוע(פתוח להמלצות עד 500 ש"ח) מעבד- amd ii x3 435

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום. יש לי 9550 128 זיכרון 64 ביט של חברת פאליט. הכרטיס הינו גרוע מאוד. בזמן האחרון כל משחק נתקע או שמופיעים סימנים על המסך, הכרטיס לא עבר שום שינוי מיום רכישתו. הכרטיס בן שנה ו 5 חודשים אני לא מתכוון להשתמש באחריות. התקנתי את המחשב מחדש ושוב אותם הבעיות, על הכרטיס מותקן הגירסה הכי חדשה של ATI ו גירסת ה דירקס הכי חדשה. מה לעשות?, עדיף לשמור כסף ולקנות משהו חזק במקום? אם כבר AGP. תודה

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by maimon_y,

מה ההבדל בין Sparkle GTX650TI 1GB GGDR5 Retail לGIGABYTE GEFORCE GTX650TI 1GB RETAIL שניהם GTX 650 TI יש בינהם הבדל בביצועים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by erap129,

רציתי לקנות את הכרטיס הזה - palit x800gto agp כי מוכירם אותו ב-2 חנויות בסביבות 800 שקל וזה מחיר די טוב לX800GTO AGP וחיפשתי עליו ביקורות באינטרנט ולא מצאתי כלום, אפילו לא אתר שמוכר אותו חוץ מחברת מחשבים אוסטרלית וזה נראאה קצת מוזר.. כדאי לקנות את הכרטיס הזה? :-\

• 28 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.