עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by spiidx117,

שלום, עד היום עבדתי עם מסך 24" ו 19" רחב בצד. לאחרונה קניתי מסך 42 אינץ' לחדר ואני משתמש בו הרבה שהוא מחובר למחשב , לכן הייתי צריך לוותר על המסך 19. הבעיה היא שהוא דיי חסר לי. רציתי לשאול אם יש דרך לחבר אותו יחד עם שני המסכים האחרים ל GTX260 שלי, או שאולי יש מתאם USB שמאפשר לי לחבר את המסך. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by LTE,

שלום רציתי להפוך אתה מחשב הישן שלי למדיה סנטר ולכן אני צריך לרכוש כ.מסך מתקדם יותר ! השאלה שלי היא האם קיים כרטיס מסך שיכול לעבד HD והוא בעל חיבור DVI או HDMI ??? אשר חייב להיות בעל תושבת הישנה PCI-EXPRESS ! בתודה מראש !!!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם, לתקציב של 600 שקל (אני יודע שזה לא הרבה אבל, זה מה יש, ובבקשה אל תלכו לכיוון של "תוסיף עוד 100 ש"ח ותקנה XYZ") איזה כרטיס מסך הכי כדאי לקנות (לא משנה לי משומש או חדש). אגב: חשוב לי שהכרטיס לא ירעיש יותר מדי. לא כך כך חשוב לי הקטע של התמיכה ב-DirectX9. רזולוציה מספקת עבורי זה 1024X768. מה אתם מציעים? נ.ב. אם למנהלים כאן לא יפריע - אז למי שיש כרטיס למכירה שעונה על הדרישות מוזמן לשלוח לי מייל או להגיב כאן. תודה. oktan@walla.co.il

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי כולם רכיבי המחשב שלי : מעבד I7 זכרון 8GB קשיח 120SSD אני מחפש כרטיס מסך בעלות של 350 שח עבור עבודות גרפיות מה דעתם על כרטיס הזה : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9912 ושאלה שניה, מחשב עבור עבודות עם גרפיקה (פוטושופ) עדיף מעבד I7 עם כרטיס מסך פחות טוב או I5 עם כרטיס מסך חזק יותר? תודה מראש מני

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכם, אני עובד עם 8800GT על מסך LCD 32"טלויזיה של טושיבה, ברזולוציה של 1360X768. האם יש לי צורך להשתמש בanti-aliasing במשחקים למרות הרזולוציה הלא גבוה כלכך? ואם כן, באיזה רמה? אגב אני עם מעבד Q660 ו4 ג'יגה זכרון אם יש לזה אפקט... תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by יהושע מנחם,

אחי קנה מסך Dell S2817Q הבעיה שקצב הרענון ב4K מוגבל ל30HZ בלבד כרטיס המסך הוא 1080 יכול להיות שזה בגלל שהחיבור הואHDMI ולא DP?

7. Started by yossi00,

HD 5970 מבית sapphire או gigabyte? יש הבדל ביניהם?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. יש דבר כזה? כמו FRAPS למשל שמציגה FPS, אני רוצה לדעת את הטמפרטורה של הכרטיס בזמן אמת, אפשרי?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by r1plet,

עברתי פה בכמה ת'רדים ושמתי לב לכמה הודעות על צאוור בקבוק, האם ייתכן שהמעבד שלי (E5200 על 3GHZ) יוצר צאוור בקבוק לכ. המסך שלי? (GAINWARD GTX260 GOLDEN SAMPLE) :-\

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Gennady,

אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך למחשב של בני (בן 10) כיום יש משחקים רבים שלא עובדים במחשב למשל מפרט המחשב: לוח אם: ASUS P5KPL-CM LGA775 Intel G31 מעבד: Intel Core Dou CPU E7200 2.53GHZ זכרון: 2G ספק: P4 500W SATA - GOLF סלוט פנוי: PCIE16 תקציב: עד 500 ש"ח. (אני מעדיף כרטיס NVIDIA GFORCE אבל פתוח גם להצעות אחרות)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by americium,

מדברים על הכרטיס הזה לא מעט זמן אבל הוא עוד לא הגיע. לפי שמועות מבוססות הוא יגיע לקראת סוף מאי. ה-9600GSO החדש של אנוידיה שיצא השבוע אמור להתחרות בו. מה אתה אומרים על ה-3830? יש לכם מידע חדש שנתקלתם בו? שמעתם מתי הוא מושק? פה זה המקום לדבר עליו.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ben060,

חיברתי אותו לסלוט שלו ואחרי שאני מדליק את המחשב אני לא רואה כלום במסך האם אני צריך לחבר קבל מטח לכרטיס? ואיפה עוד יכולה להיות הבעיה?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אהלן, רציתי לקבל איזו שהיא השוואה: GIGABYTE - Geforce FX6600GT 128mb VIVO DDRIII PCIE + SLI Bulk GIGABYTE - Geforce FX6600GT 128 mb SLI DDR III bulk GIGABYTE - Geforce FX6600 256Mb bulk GIGABYTE - Geforce FX6600 128 Mb CLOCK 1000 MHZ DDR3 LEADTEK - Geforce FX6600 256Mb RETAIL LEADTEK - Geforce FX6600 256Mb RETAIL + VIVO LEADTEK - Geforce FX6600GT 128Mb RETAIL LEADTEK - Geforce FX6600GT 128Mb RETAIL EXTREME ובכללי איזה חברה עדיפה: GIGABYTE VS LEADTEK ? כעקרון רציתי לדעת איזה כרטיס עדיף וכמובן תתחשבו בהבדלי המחירים והאם הם מצדיקים את היתרונות. אשמח לשמוע על אופציות שמבוססות על ATI באיכות מקבילה עם עם יתרון במחיר, אבל חובה שיהיה PIXEL SHADER 3 תודה רבה מראש

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. יצרנית שלישית מצטרפת למועדון הספקיות של כרטיס ה-Radeon Fury החדש של AMD לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/מצטרפת-לחגיגות-powercolor-משיקה-כרטיס-radeon-fury-משלה/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by udicol,

אם לא שמתם לב, אבל כבר כתבתי בעבר ורמזתי בנושא Bryce5.0. תוכנה מדהימה, גאונית ליצירת נופים תלת מידיים ואנימציות לסרטים. תגידו לי 3DstudioMax ואסכים אתכם אבל בשביל האחרונה צריך תואר באוניברסיטה כדי להכירה. התוכנה עברה מספר גילגולים בעבר וכעת היא נמצאת תחת המותג Corel .כל כך נוחה לשימוש ופונקציות אין ספור. כעת משהצטרכתי ללמוד את תכונות האנימציה גיליתי כי הממשק שם פשוט יוצא מגדר הרגיל. ניתן לבצע אנימציה של כל פריט בתוכנה אפילו אפשר לבצע אנימציה למצלמה. המעניין הוא שכדי לבצע render למסמך כלשהוא, אין צורך בכרטיס מסך כבד ויקר. המעבד עושה את העבודה וכשהוא עושה את העבודה המעבד מתחמם בצורה מהירה מאוד. לתוכנה יש מודול נוסף המאפשר להתקין תוכנות "סוכן" למחשבים שנמצאים ברשת ולבצע re…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלומלום לכולם. ברשותי מחשב פנטיום 3 450MHZ , על לוח אם Asus P3B-f עם 256MB SDRAM וכרטיס מסך Creative Riva TNT Ultra 32MB (ואו).הייתי רוצה לשדרג את ביצועי המחשב במשחקים, וחשבתי על קניית כרטיס גרפי חזק יותר. מה הייתם ממליצים לקחת, על מנת לשפר את הביצועים בצורה דרמטית, אך יחד עם זאת לשמור על תאימות מלאה, וכמובן להמנע מקניית כרטיס חזק מדי, שלא יעוכב על ידי המעבד ? המועמדים הם Geforce 2, Geforce2 MX.GeForce 3, Geforce 4MX , Geforce4 TI4200. אולי גם הרדאונים יעבדו. כמובן שהתקציב מוגבל, ואין לעבור את ה 1000 שקלים. אודה לתשובותיכם ממביני עניין בלבד. אני באמת מחפש תשובה לשאלה, ולא מעוניין לפתוח פה ת'רד של התנצחויות של איזה כרטיס הכי טוב בעולם. רק עצות שימושיות מנסיונכם האישי. תודה…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by kip,

צריך בכלל לעדכן? גם לוח אם גם כרטיס מסך? סליחה על השאלה הירוקה.... שמעתי שלפעמים זה עושה בעיות בכל מיני דברים... אין לי זמן ליותר מדי בעיות כאלה...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by i.k,

אני הפעלתי את המשחק sof2 וseruios sam 2 כמו שאני מבין הם אמורים ליתמוך בtruform אני רוצה לדעת אם אצלכם למי שיש רדאון 8500 ראיתם את ההבדל בגרפיקה ואם ראיתם במקומות אחרים אז ציינו גם את זה יכול להיות שאני לא מפעיל את הטכנולוגייה הזו אז תסבירו איך להפעיל אותה וזה נוגע גם לגבי טכנולוגיית ה-smartshader מצפה לתשובות.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by zag_zag,

בגלל תקלה אני צריך להחליף את ה-R9500Pro שלי. הבעיה שאני בספק אם היבואן מחזיק עדיין את הכרטיס הזה במלאי מה הכרטיס הקרוב ביותר ברמתו לכרטיס הזה? אני יודע שה9600 פחות טוב ממנו, וה9800 יותר טוב ממנו. יש radeon שנמכר בארץ עם נתוני ביניים (בין ה9600 ל9800) ? אולי גרסה משופרת של ה9600 ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by webfox,

היי. רציתי לשאול, אם אני קונה 2 כרטיסי nVidia זהים(כדוגמת 9600gt), אז יש לי SLI? אם לא, יש הבדל בין קנייה של 2 כרטיסים לבין קניית SLI? (מבחינת ביצועים, מחיר, וכו') נדב.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by HeAd^ShoT,

למקור: http://www.nvnews.net/vbulletin/showpost.php?p=657331&postcount=72

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מה לעשות על מנת לשמור על קצב רענון סביר ? לדוגמא : המסך שלי יכול לעשות 1200X1600 @ 75 HZ במשחקים הוא מוריד לי ל 60HZ מה עושים ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ros,

יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס מסך הזה TV-OUT, 128BIT, DVI 128MB DDR nVidia $76 FX6200 PALIT ב76 דולר שזה בעיקרון מחיר דילרים... אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה ולעשות פתיחת צינורות.. אפשר לעשות לכרטיס מסך הזה בכלל? ואין לי כסף להשקיע במשהו יותר טוב מזה.. אבל בעיקרון זה שווה בכלל את המחיר?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by holy_cows,

אהלן. המפרט שלי הוא 2 גיגה זיכרון,c2d e6600 2.4ghz וכרטיס מסך מובנה של אינטל אני מחפש כרטיס מסך שיאפשר לי לשחק משחקים ישנים יחסית,silent hunter 4,IL2 וכדומה...כמו כן גם סרטים full HD החריץ Pcie שלי הוא לא 2 אלא הראשון. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אם אפשר אז איפה משיגים את זה?? וכמה זה עולה, ובבקשה זה חשוב לי! מישהו רוצה לקנות ממני את המחשב והוא אמר שהוא חייב TV-OUT!!! ואין לי !! יש לי G-FORCE 2 MX 32 MB

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים