כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי כרגע לוח אם וכרטיס Gigabyte X58 Ud4 Gainward Radeon 4870 1024 האם הכרטיס שיש ברשותי יעבוד בcross fire עם Gigabyte Radeon 4870 512mb? תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ל Ti 500 יש ביצועים יותר גבוהים (בקצת) מה Ti 200 אבל ל 200 יש 128 MB מי יותר חזק או משתלם ? (אל תמליצו לי GeForce 4 כי אין לי כסף לזה .... )
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Hello ppl I got this card and i need help in installing it on my system whatever i do, the damn thing wont work, my system does not install the drivers for it my system spec are these 8RDA+ mobo and latest bios athelon 2600 512MB ddr333 radeon 9700 pro win xp pro + sp1a if any1 have this card or knows about it, please reply thank you
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם יש לי מחשב טוב אבל עם רכטיס מסך טיפה ישן (470GTX) שהייתי מאוד מרוצה ממנו, אך התיישן, למה כדאי לשדרג אותו, בתקציב של לא הרבה מעבר ל 750 ש"ח ? תודה תומר.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן הגיע היום המחשב החדש מעבד 4790 המחשב נותן תמונה מהלוח אם כך שזאת בעעה בכרטיס אני מניח, אני מחבר את הכרטיס למסך והוא פשוט נכנס לפאוור סייבינג מוד. אני אני יכול לעשות? הלוח של asrock לקחתי אותו כי רציתי wifi וbluetooth מובנה והמוכר אמר שיעבוד פיקס ואני נניח שגם בודקים לפני שהכול עובד אז בכלל כנראה הבעיה איתי. המחשב נרכש בפלונטר ד''א מה לעשות? כן הכרטיס נדלק אני עכשיו מביא מקלדת כדי להתקין תווינדוס וננסה לפתור את הבעיה אחריי שהוינדוס מותקן אבל יש לכם רעיון או פתרון לבעיה שלי? תודה רבה מראש זיו
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי לכולם אם המאוורר של המעבד במחשב שלנו מתמלא אבק, הפתרון הוא פשוט: הולכים לחנות, קונים מאוורר שמתאים לתושבת, ומחליפים את הישן בחדש. הפתרון הוא פשוט בגלל שהמאווררים סטנדרטיים, וניתנים לרכישה, וכמו כן הם קלים לפירוק והרכבה מהלוח אם. אבל מה קורה עם כרטיסי מסך? אם אקנה כרטיס מסך שכולל מאוורר, ואחרי שנה הוא יתמלא אבק, אין דרך להחליף אותו? (המאווררים של כרטיסי מסך נראים תמיד עם צורה מאד ייחודית לכרטיס, ולא משהו שניתן לקנות לפרק ולהרכיב..) מקווה שיש פתרון תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
קראתי את הדיונים הקודמים על תאריך השחרור המשוער של הסדרה החדשה של NVIDIA. לפי מה שאני מבין, כנראה זה יהיה בחודשים הקרובים.. אשמח אם תענו לי על כמה שאלות על מנת שאוכל להחליט: (לא ברור לי כלכך למה כולם מחכים) 1) האם כשתצא הסדרה החדשה, המחירים של הסדרה הנוכחית ייפלו דרסטית? 2) האם מחירי השקה של סדרה חדשה הם כמו של כרטיסים שווי ערך עכשיו? 3) כמה זמן מרגע ההשקה יהיה ניתן לקנות את הכרטיסים? הדיל שבגללו אני מתלבט: * משלוח חינם מאמזון ארה"ב. EVGA GeForce GTX 1070 Ti SC gaming ACX 3.0 Black Edition, 8GB GDDR5 https://www.amazon.com/gp/product/B076S4RH6K/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש בימים אלה כרטיס ביד שנייה. הנה הצעה אחת, רציתי שתעזרו לי ותגידו לי אם הכל פה באמת אמין. מדובר על הכרטיס 6800GT PNY הנה השיחה בינינו: איזה ספק-כח יש לך במחשב? הכרטיס צריך ספק כח של לפחות 300 וואט נקי אההה... איך אני יכול לבדוק? אתה צריך לפתוח את המארז ולהסתכל מה רשום על הספק אין איזו תוכנה שיכולה לברר את זה...? לא שידוע לי המחירים של ספק כזה נעים בין 100 שקל ועד 500-1000 שקל יש לי ספק ספייר, 400 וואט אמיתי, במחשב החדש שמתי 475 וואט תבדוק אם הספק שלך מתאים, אם לא אני יכול למכור לך את שלי ב140 ש"ח זה ספק טוב עם 2 מאוורים , שעבד מצויין עם הכרטיס מסך **************************************************************************************************************** זה ב…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה איזה כרטיס מסך יותר טוב זה שבלינק או redeon 9700 pro וכמה כל אחד מהם עולים http://www.chaintech.dk/Products/VGA/agt60.htm
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לקנות מסך 17 חדש עד איזה 900 שקל ככה אהה ועדיף כסוף אבל לא חייב
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי 9550 128 זיכרון 64 ביט של חברת פאליט. הכרטיס הינו גרוע מאוד. בזמן האחרון כל משחק נתקע או שמופיעים סימנים על המסך, הכרטיס לא עבר שום שינוי מיום רכישתו. הכרטיס בן שנה ו 5 חודשים אני לא מתכוון להשתמש באחריות. התקנתי את המחשב מחדש ושוב אותם הבעיות, על הכרטיס מותקן הגירסה הכי חדשה של ATI ו גירסת ה דירקס הכי חדשה. מה לעשות?, עדיף לשמור כסף ולקנות משהו חזק במקום? אם כבר AGP. תודה
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לבצע Soft Modding לכרטיס GTX460 גרסת 768MB של GAINWARD. אני משתמש במדריך : http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=539&pgno=1 הבעייה היא שאני לא מצליח לוודא כי הכרטיס הנ"ל יכול להשתמש בQuadro. ניסיתי להשוות לפי הטבלאות ולא מצאתי התאמה(היא צריכה להיות 100% ?) כמו כן הורדתי דריבר של FX5800 לכרטיסי Quadro ולא מצאתי בקובץ nvdisp.inf את רשימת המחרוזות המדוברת. אשמח אם תוכלו לעזור בבדיקת התאמת הכרטיס ל Soft Modding
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לכם מושג איפה עוד אפשר לרכוש את הכרטיס הנל במחיר של 450 שקל..?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בביקורת זו נבחן לעומק את ביצועי כרטיס המסך החדש ביותר של NVIDIA לעת זו, ה-GeForce RTX 3070 Ti, במטרה להבין איזה שיפור ביצועים הוא מעניק על פני גרסת הבסיס המוכרתלכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מהמפרט שלי מתחת לאווטר אתם יכולים לראות שיש לי כרגע כרטיס XFX 7800GTX 512MB. בכרטיס הזה זכיתי לפני מספר חודשים ואילו את שאר המפרט קניתי מחו''ל. (בספק גם זכיתי) אני מתכנן 'לשרוד' עם המעבד ועם הכרטיס מסך עד שיצא ה- Q6600 וה- R600. עכשיו, יש לי אפשרות להשיג כרטיס 7800GTX 512MB של Gigabyte במחיר של 600 שקל בערך, והשאלה שלי היא איזה הבדל בביצועים אני יקבל אם אני אוסיף עוד את הכרטיס כזה? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים. אני עובד עם סקצ'אפ וv ray ואני רוצה לשדרג כרטיס מסך מ 1060 6gb ל 2070s. אז קודם כל יש לי ספק כח 550w ובדקתי במחשבון psu והתוצאה הייתה שאני צריך 450w.(מעבד i7 ו 2 כרטיסי זכרון ו2 כונני ssd) אז האם הספק שלי באמת יספיק? ודבר שני איזה דגם הייתם ממליציםלי יותר מרשימה הנ"ל: https://ksp.co.il/mob/item/72734 https://www.newegg.com/global/il-en/evga-geforce-rtx-2070-super-08g-p4-3070-kr/p/N82E16814487455 https://www.newegg.com/global/il-en/evga-geforce-rtx-2070-super-08g-p4-2072-kr/p/N82E16814487499 (או שיש דגם אחר שהייתם ממליצים) ואו שאולי יש עדכונים לגבי ה 3000 גם בדגמים נמוכים ובמחירים סבירים? או שאולי ההשקה …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בארץ הוא נמכר בהרבה חנויות, לא מצאתי אותו בחו"ל וגם לא באתר שלהם, מישהו מצא? אולי מוכרים אותו קודם בארץ לנסיון?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שהmsi סירב לעבוד לפני שבועיים , כנראה אני מקבל היום\מחר את אותו כרטיס אבל של לידטק . סביר להניח שאני אקבל את הכרטיס ללא קופסה או תוכנות לvivo , האם אותה תוכנה של ה msi תעבוד גם עם הלידטק , או שצריך תוכנה אחרת ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי GEFORCE4 MX 440 ןבהתחלה הכל היה רץ חלק במשחקים {באמת אני מרוצה מהכרטיס הלוח של LEADTEC} ןאז אחרי שהתקנתי כמה דריברים חדשים גם ללוח וגם של NVIDIA צצה לי בעיה במשחקים פתאום אני מאבד שליטה על הדמות הוא מתחיל להסתובב לכמה שניות ואז השליטה חוזרת. חברה מי שיודע על מה אני מדבר אז בבקשה אני מקשיב נ.ב אני בטוח שהתקנתי דריברים שמתאימים לכרטיס שלי!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
1. למה משמש חיבור ה- HDMI ? 2. למה משמש החיבור הקטן (2 פינים) בצד ? מגיע עם חיבור SPDIF ועוד מאריך מוזר...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. רציתי לרכוש את המוצר הבא http://cgi.ebay.com/New-VGA-to-TV-CONVERTER-S-VIDEO-RCA-OUT-CABLE-ADAPTER_W0QQitemZ150086314449QQihZ005QQcategoryZ41999QQrdZ1QQcmdZViewItem לפי מה שהבנתי זה כבל שמחבר בין המחשב לטלוויזיה בכיוון אחד במידה ואין לי אפשרות לTV OUT בכרטיס המסך. אך בהסבר של המוכר כתוב שצריך לוודא שהכ. מסך תומך בTV OUT,מה פשר העניין? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתבלבט בין שני כרטיסי המסך האילו: nVidia Gforce 6600GT V.S ATU Radeon X800GT הכרטיס מיועד להריץ משחקים חזקים באיכות בינונית. אני לא מחפש תוצאות מדהימות, אבל אני כן מחפש תמיכה במשחקים לאורך זמן רב, ולא חייב באיכות הכי גבוהה(אפשר להתפשר 8)) תודה לעונים.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש כרטיס מ. ובלי להתייעץ בפורום אני לא זז לשום מקום המפרט שלי הוא לוח: MSI NEO P35 מעבד: INTEL C2D E6600 זיכרונות : OCZ 1024MB 1066MHZ X 2 כרטיס מסך:GF8800GTS 320MB 256BIT ארדיסק 2 : IDE 160GB WD 8MB \ SATA 320GB 16MB WD ספק: 500w hec מסך: 22" samsung syncMaster t220p קראתי המלצה באתר לגביי ATI Radeon HD4870 1GB PCIeוClub 3d כדאי לי את זה או שיש המלצות נוספות? תקציב 1500 לא יותר אני כבר מחר רוצה לקנות השימוש בעיקר למשחקים וסרטים אני משחק הרבה ועוד שאלה אתם חושבים שצריך לשדרג גם את המעבד?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הכרתיס מחברת PALIT ורציתי לדעת איך הביצועים שלו.. ואם הוא מספיק כדי שיחזיק מעמד עם משחקים חדשים..? תודה מראש: אוהד!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-