עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by or6310,

מה אתם אומרים על 280X? יש פה למישהו ? פשוט אמרו לי שהוא מאד רועש ואם אני רוצה לקנות זה רק את הMSI מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Gohan,

אני לא יודע אם כאן אני צריך לפרסם את זה אבל NVIDIA שחררו דריברים חדשים אתמול.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני מחפש בימים אלה כרטיס ביד שנייה. הנה הצעה אחת, רציתי שתעזרו לי ותגידו לי אם הכל פה באמת אמין. מדובר על הכרטיס 6800GT PNY הנה השיחה בינינו: איזה ספק-כח יש לך במחשב? הכרטיס צריך ספק כח של לפחות 300 וואט נקי אההה... איך אני יכול לבדוק? אתה צריך לפתוח את המארז ולהסתכל מה רשום על הספק אין איזו תוכנה שיכולה לברר את זה...? לא שידוע לי המחירים של ספק כזה נעים בין 100 שקל ועד 500-1000 שקל יש לי ספק ספייר, 400 וואט אמיתי, במחשב החדש שמתי 475 וואט תבדוק אם הספק שלך מתאים, אם לא אני יכול למכור לך את שלי ב140 ש"ח זה ספק טוב עם 2 מאוורים , שעבד מצויין עם הכרטיס מסך **************************************************************************************************************** זה ב…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by eli.elfasi,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך לגיימינג, והמליצו לי על ה hd6850 וראיתי שיש אחד שרשום במפרט שלו מיני שזה מחברת SAPPHIRE והשני ללא מיני מחברת גיגהבייט, תעזרו לי להבין מה ההבדל בין שניהם והם בכלל כדאי לי לקנות את הכרטיס הזה במחיר הזה (1000 ש"ח)... תודה תודה!!!! זה השם המלא של הכרטיסים: HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E ‎

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום... יש קירורים לכרטיסי מסך בעלי 2 ליבות?? אני לא כזה מרוצה מהסטוק שלי... אם יש אפשר לקבל המלצה לאחד ממש טוב?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by darq,

שלום (: מפרט: ספק כוח : Corsair VX550W מעבד : Intel Core2 Quad Q6600 @ 2.40GHz לוח אם :Asus P5G41T-M LX זכרון : Corsair 4GB CMV4GX3M1A1333C9 2x רזולוציה : 1680x1050 כרטיס Sapphire Radeon HD 4870 גוסס ומציג כל מיני ארטיפקטים. אבל עדיין מריץ FarCry3 בצורה מעולה. כרגע אינני רוצה להתחדש במחשב חדש , מחשב זה משרת אותי בנאמנות חוץ משנשרף לי לוח אם מפגיעת ברק בבניין או באזור. בכל מקרה חשבתי על כרטיס : Sapphire 7870 XT 2GB GDDR5 with BOOST 1. האם אני אראה שיפורים משמעותיים? 2. האם המערכת תצור צוור בקבוק שעושה את השדרוג לא כדאי? 3. האם יש כרטיס טוב יותר שיכול להתאים למערכת טווח מחיר עד 1500 שקל. ושוב אינני רוצה לשדרג את המערכת כרגע. אבל אני אשמח אם אוכל לקנות כרגע כרטיס מסך ש…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ITAMAI,

אני רוצה לקנות את הREDEON9600pro lite מgigacub ואני רוצה לדעץ מה ההבדל בביצועים כי אני יודע שפרו לייט עובד 400MH במקום 600MH ואני רוצה לדעת האם כדי לי לקנות

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מה אומרים כל הכרטיסים חמודים קצת ? לפחות אפשר להסתדר איתם פה ושם ?!

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by innoVision,

מה ההבדל בין LCD ל TCO ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, יש לי מסך LG W2284, ובקרוב אני הולך להוסיף מסך זהה כך שאוכל להשתמש במסך כפול. פרטים: * Response Time: 2 ms * Aspect Ratio: 16:10 * Monitor Type: Widescreen TFT * Size: 22 inch * Contrast Ratio: 30,000:1 * Native (Recommended) Resolution: 1680 x 1050 ספק הכוח הנוכחי שלי הוא 520 וואט של Corsair. לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L. כרטיס המסך ישמש בעיקר לגיימינג (שורף מעל 24 שעות בשבוע על גיימינג, אז מעדיף משהו חזק). אין הגבלת תקציב, אבל מעדיף לא להסחף עם רעיונות מטורפים מדי (; תודה רבה מראש, - ים מסיקה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יכול לעבור בביצועיו את g-force 4 4200 ואת 4400 לאחר OC נחמד???

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Shortboarder,

יש לי אחד כזה..שאני מחבר מהרדאון שלי,לטלויזיה שהיא מטר מהמחשב... עכשיו אני קונה בקרוב טלויזיה 40 אינ'ץ או משהו קרוב לזה...והיא תשב במרחק של 2 מטר מהמחשב. יש כבר שהוא TVOUT באורך כזה,אם כן,איפה משיגים(רק בחנויות מחשבים???? ) וכמה בערך זה עולה? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by servil,

היי, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך לחיזוק הכרטיס מסך הנוכחי שלי (http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3429#ov bebv נקנה לפני שנתיים בערך) עכשיו, מישהו אמר לי שאם אני רוצה לחבר אותם ביחד הם צריכים להיות מאותה חברה, אותו סוג (ATI) ואות דגם בקיצור, משהו כמו RAID.... האם זה נכון או שאני יכול לחבר כרטיס מסך מדגם אחר של ATI? תודה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by godisme171,

ALBATRON MX440SE G4 MX440SE -64 MB DDR - Win DVD - Cable - S-to-RCA convertor TV-OUT מה זה WIN DVD , CABLE , S TO RCA CONVERTOR

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. למשל עכשיו יש לי GF2MX200 אם אני אחליף אותו לכ. מסך נורמאלי. אז מהירות העבודה של המחשב תשתפר? בלי קשר למשחקים.

16. שמעו חברה ... יש לי בעיה כזאת : אני משחק במשחק המוניטי הנקרא WOW בהתחלה המשחק קרטע לי (הגרפיקה שלו מאד נמוכה) ככה שהתעצנתי ולבסוף גיליתי שאני צריך להוסיף עוד זכרון(256-->512) כדי שהמחשב יריץ את המשחק כמו שצריך .. המשחק נטען רק פעם אחת וזהו לאורך כל המשחק אין יותר טעינות אבל משכן, שאני מגיע לאזור זה מתחיל לטעון כל מיני דברים בזכרון ככה שהמחשב מתחרפן אבל לאחר הוספת הזכרון זה הסתדר !! עכשיו לבעיה של דוד שלי : יש לו 512זכרון (RDRAM) והוא גם משחק משחק המוניטי אבל הוא משחק EQ2 והמשחק הזה נטען המון פעמים וזה פשוט משגע את בן דוד שלי ... כל ZONE נטען לו משהו כמו 5 דקות זה לא נורמאלי פעם היה מצב שהוא נטען 15 דקות .. ויש לו המון טעינות במשחק ככה שאצלו זה בלתי נסבל לעומת אצלי …

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש ברשותי כרטיס טלוויזייה אולם התצוגה לא איכותית במיוחד. הדבר נובע מחיבור כבל רגיל לכרטיס. ביס אמרו לי שיכולים להחליף לי את הממיר שיש בו יציאה - RCA . ואז אני אמור לראות תמונה איכותית יותר. ושאלתי האם יש מחבר שמצד אחד כניסה רגילה לכרטיס טלוויזייה, ומצד שני יציאת - RCA ...(כחול אדום ירוק).

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם אני חושב לשדרג את הכרטיס הקיים (5850) ל R9 270X (האם זה בכלל כדאי ? משחק על רזולוציית HD), כנראה לאחד הדגמים הללו (שקיבלו בציון גבוהה ב TECHPOWERUP) http://www.newegg.ca/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127761 http://www.newegg.ca/Product/Product.aspx?Item=N82E16814161443 http://www.newegg.ca/Product/Product.aspx?Item=N82E16814131532 בכל מקרה יש לי ספק 520W אז עצות לכרטיסים מקבילים / חזקים יותר יתקבלו בברכה. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by OvD,

טוב ראיתי כמה אתרים טובים הצליחו "להפוך" את הכרטיס ל66/66GT בקיצור היתפעלתי מהכרטיס ורציתי לנסות את מזלי =] אני מחפש אותו בגירסה טובה של חבר איכותית במחיר של 350-+ תודה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום כולם! היום קניתי Msi9800Pro בשביל אח שלי וחיברתי אותו למחשב, הכל עבד כשורה ועמדתי להקתין את הדרייברים של Catalyst. לפני שהתקנתי אותם נזכרתי שיש באתר פה תוכנה שנקראת Driver Cleaner אז החלטתי להוריד אותה ולהתקין אותה בכדי שתמחוק את הדריברים הישנים של Nvidia. ברוב טפשותי לא קראתי את ה- Readme והתחלתי מיד בתהליך. אמרתי לה למחוק את הדריברים של Nvidia, כאשר היא סיימה Windows שלח לי הודעה שכמה קבצי מערכת שבהם הוא השתמש השתנו וזה יכול לגרום לא אי יציבות. אמרתי לא סבבה לא משנה - הלאה. אז הורדתי את ה- Catalyst העדכני ביותר מהאתר של Ati והתחלתי בהתקנה. אחרי כמה שניות של ניסיון התקנה הוא כתב לי שהוא לא מצליח להתקין את הדריירברים ושאני אנסה להתקין את זה קודם כל כ- Vga רגיל ואז שא…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by SilverHawk,

כדי להתקין כרטיס מסך חדש במערכת בה נמצא כרטיס מסך כבר . אני צריך לעשות את הדברים הבאים: Boot into safe mode Uninstall the existing drivers Boot as requested, but power down after the post Swap out the old video card with the new one Power on the PC אחר כך מתקינים את התוכנה והדריברים של הכרטיס החדש. האם שכחתי משהו או האם אני צריך לשנות את משהו? ומערכת ההפעלה של היא Win2k אם זה משנה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Cyron,

אני מחפש המלצה לכרטיס מסך בסביבות ה-300 דולר שאני מתכוון להביא מארה"ב אין בעיה לחרוג קצת אם זה שווה את הכסף. לפני בדיקה ראשונית נראה שה-8800GTS עם 320MB הוא בתחום, אבל יש כל כך הרבה חברות, מה טוב ? בנוסף ראיתי כרטיסים עם OC מהמפעל, הם שווים את ההפרש ? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by lubian,

שלום לכם. יש לי במחשב כרטיס מסך Inno3D 8800GT AC Accelero X1 והמאורר של גוף קירור בקושי מיסתובב, אז טמפרטורה עולה. קצת שימנתי אותו, אבל אני מאמין שהוא יעצור בקרוב. האם יש אפשרות להחליף רק מאוורר שלו? האמת גם צלאות קצת סתומות מבפנים באבק. אם אי אפשר להחליף רק מאוורר, אז איזה גוף קירור עדיף לשים לו? מעדיף משהו עם מאוורר 120 ממ שיהיה קל להוריד ולנקות או להחליף מאוורר. ויש איפהשהו מדריך או וידאו איך לעשות זאת?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. בעקבות כך המעלות מגיעות עד לכדי 78 מעלות רק בבדיקה של ATI TOOLS והמחשב עושה ריסטרט כשהוא מגיע לנקודה הזאת... יש לי ספק כוח LIBERTY400 בלי OC למערכת ככה שאני בטוח שהספק עומד בהספק... מה אתם אומרים??

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. AXP M 2600 (225X11.5) 1Giga of ram NF7-SL יהיה נציל נכוו? או שחבל על הכסף?

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים