עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by gotex,

אוקי אני מתכנן ליקנות כרטיס טלויזיה בישביל לצפות ולהקליט הבנתי שיש כרטיסים שמשתמשים במעדבים של המחשב ויש כאלה שמשתמשים במעבד שלהם המליצו לי על WinTV-PVR-150 Hauppauge השאלה שלי אם מתי שאני מקליט באיזה פורמט הוא מקליט כי אמרו לי שיש כרטיסים שמקליטים חצי שעה ויוצא בסוף גודל קובף של 3GB אז אני רוצה כרטיס איכותי וטוב שיקליט לי בפורמטים טובים לא בגודל גדול מידי תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. ואגב מה הבעיה עם כל העדכונים שלא עובדים כמו שצריך וכל הקטע עם הביוס???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מבקש תוכנה לבדיקת יציבות כרטיס מסך של NVIDIA יש לי 260GTX 216P של GAINWARD אני רוצה פשוט לבדוק יציבות ,לראות אם הוא עושה בעיות.. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם אני משחק במשחק אחד בלבד fsx קניתי מחשב שלם בכדי שירוץ חלק לא משנה כמה אני אעמיס עליו מבחינת תוספים או גרפיקה להלן מפרט המחשב : מעבד : intel i5 3470 3.2 ghz 1155 6mb l3 לוח אם: gigabyte h77 ds3h s1155 ddr3 1600 זיכרון: g.skill ripjaws-x 2x8gb ddr3 1600mhz pc3 כרטיס מסך : asus gtx660 ti oc 2gb ddr5 dx 11 דיסק קשיח: western digital blue 1tb 7200rpm 32gb sata 3 כונן ssd 128 gb ספק: seasonic 620w מע' הפעלה : win 8 64 עכשיו לבעיה שלי התקנתי את fsx ללא תוספים וכל הסטינג על מקסימום בכל האפקטים.. עם כל זה כשאני טס ועולה קצת לגובה אני רואה טקסטורה נבנת ! כל הזמן .. כלומר המשחק לא עובד חלק.. לוקח לדברים שניה או שתיים ולפעמים יותר להטען בזמן המשחק..ובאופן כללי המשחק לא ע…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by shibby15,

אני רוצה להחליף מסך של פיגוטסו למסך אחר בגלל בעיית ריצודים בצידי המסך. איזה מסך כדאי לי לקנות בתקציב כמה שיותר נמוך?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש ברשותי כרטיס טלוויזייה אולם התצוגה לא איכותית במיוחד. הדבר נובע מחיבור כבל רגיל לכרטיס. ביס אמרו לי שיכולים להחליף לי את הממיר שיש בו יציאה - RCA . ואז אני אמור לראות תמונה איכותית יותר. ושאלתי האם יש מחבר שמצד אחד כניסה רגילה לכרטיס טלוויזייה, ומצד שני יציאת - RCA ...(כחול אדום ירוק).

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by swan,

אני רוצה להקליט סרטים שיש לי במחשב למצלמת וידאו לא דיגיטאלית... יש לי כ.מסך g2-400mx השאלה שלי האם זה אפשרי... תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by gal,

היי לכולם יש בידי כרגע 1300 ש"ח (אם אפשרות לקצת יותר אולי) יש לי כרטיס רדאון 8500 כרגע. אני מעוניין לשדרג לכרטיס מסך של ATI מה אתם ממליצים וכמובן בהתאם למערכת שלי. תודה גל

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. BFG OC2 VS XFX XXX EDITION מה יותר כדאי? בהנחה שהBFG עולה לי 1730, הXFX עולה 1785 באותה חנות.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, אני זקוק לעזרה בבחירת כרטיס מסך: יש לי שני אפשרויות ושניהם בתקציב: גיפה 4 440MX (ליטדק, או איך שרשמים את זה ) ראדון 9000 פרו (גיגה ביט) ועכשיו, צרכי הם: לשחק במשחקים כמו GTA3 וסולדיאר... סימס, פיפא ברזולוציה של 1024*768 ולא יותר ועכשיו השאלה שלי היא : מה עדיף לי? (כי הגיפה יותר זול כ100 שקל) יאיר

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by sambusak,

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Jiyuu,

טוב אז שלום לכם, זו הודעה ראשונה שלי פה אבל אני קורא פה מדי פעם כבר דיי הרבה זמן P: ובנוגע לנושא עצמו המצב הוא ככה, יש לי מחשב פחות או יותר סביר, E2160 (@2.6GHZ) 2GB 800MHZ OCZ CL4 500GB+300GB 7200RPM WD ספק 500 וואט(לא זוכר את השם כרגע אבל זה לא ההכי פשוט זה קצת יותר טוב, אבל אם יש ספק בנוגע להאם זה יספיק אני יכול לבדוק) *עריכה* הספק לא 500 וואט אלה 400 וואט, ZU400W ו(כרגע) יש לי GF8600GT של גיגהביט(שמן הסתם ממש לא מספיק ) הלוח אם הוא גם אגב גיגהביט למקרה שזה משנה.. 945GZM-S2 בנוסף לכל זה יש לי מסך 24" (1920X1200) של PROVIEW. עכשיו הדילמה שלי היא בנוגע לכרטיס מסך שאני רוצה להחליף, במקור אני זוכר שבפעם האחרונה שראיתי דיונים בנוגע לנושא אמרו שהאופציה הכי טובה …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by NI4NI,

מה ההבדל בין RADEON 9500/9700 ל RADEON 9500/9700 PRO ? מה בעצם אומר ה PRO הזה ולמה ההבדל במחיר בין גרסאות ה PRO לאלו שאינן PRO ? האם ניתן להפוך כרטיס רגיל לכרטיס PRO ע"י שינויים כמו עדכון ביוס, OC או הלחמות ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Globalization,

היי, שאלה, יש הגבלה בשילוב של GTX1080 + i7 4770K?

15. שלום לכולם רציתי לדעת איזה כרטיס מסך עדיף יותר: Evga GeForce 8800 GTS SuperClocked מחיר: 1607 ש"ח או: BFG NVIDIA GeForce 8800 GTS 640MB OC2 מחיר: 2380 ש"ח יש ברשותי מסך 20 אינט'צ. בכל מקרה, יש המון ויכוחים בין גרסאות הכרטיסים הללו, ורציתי לדעת משהו. משחקים בעתיד (משהו כמו 4 שנים) יצטרכו יותר זיכרון בכרטיס מסך, מפני שאני עומד לקנות עוד כרטיס מאותו סוג בשנה הבאה (SLI). למה הזיכרון תורם, כי אם לא הרבה אז אני לא יוציא עליו 700 ש"ח האם זיכרון רב יהיה הכרחי בשנים הבאות, ועדיף לי לקחת את גרסאת ה640 או לקחת את ה320? בתודה רבה, אור כהן

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by EgoManiac,

שמעו יש לי כבר את הכסף קיבלתי משכורת אז אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיספק אותי ל8 חודשים הקרובים לAGP ב750 שקל אני חשבתי על הכרטיסים האלה תגידו לי מה עדיף או שתמליצו על משהו אחר שאתם חושבים: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6522 או זה: http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={B636F15F-87B1-4807-A6FC-19436F99406F}&details_type=1&itemid={FFC721DE-0F2F-4FA5-9799-A5EEC903DD1C} עכשיו השאלה מה עדיף לOC ואיזה חברה עדיפה ואיזה כרטיס מבחינת הקירור שלו יותר טוב? תודנ לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by gania23,

אוקיי אז ככה .... אני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש - HD4850 של sapphire או palit עכשיו אני צריך לדעת עם זה יהיה משתלם למחשב שלי או לא כי המחשב יחסית ישן ואין לי תקציב לקנות חדש אז רציתי שתייעצו לי עם שווה לי לקנות את הכרטיס למחשב הזה מפרט : intel core 2dou e6300 לוח אם - GIGABYTE GA-945P - S3 זיכרון 2GB ספק כח - 400 ווט כרטיס מסך radeon x1900xt 256mb וגם רציתי לדעת עם אני יקנה את הכרטיס אז אני ירגיש הבדל משמעותי בין הכרטיס החדש לכרטיס הנוכחי .... תודה מראש [=[br]פורסם בתאריך: 6.09.2008 בשעה 12:29:11 הא ועוד משו קטן עם הכרטיס הזה קצת גדול על המחשב לי מבחינת ביצועים וכדומה אז איזה כרטיס אחר כדאי לי לקנות בלא יותר מ 1000 ש''ח שיתאין למחשב ולביצועים שלו ויריץ לי טוב משח…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by adamg,

מכרו לי ג'יפורס 5200 שיש לו רק צלעות קירור וללא מאורר, ומאור לי שהוא טוב ככה שככה הוא מגיע. 1?) הא םזה נכון? 2) האם הוא לא ישרף לי בלי מאורר?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by wArezm0n,

מישהו יודע איפה מוכרים X850 XT PE כי היום התקשרו אלי מנועה ואמרו לי שאין להם והם קיבלו "בטעות" את הXT לא ה Platinum אחרי שחיכיתי יומים. לא משנה לי של איזה חברה אני מוכן לשלם גג 3550 ושיגיע תוך יומיים יום במישלוח לבית שלי בדקת במקומות הבאים ואמרו לי שאין להם את זה ויש סיכוי שזה לא יגיע יותר Datech-אין Gyrotech-אין נועה מחשבים-אין Pandas-אין Zigzag2000-אין אלה המקומות היחידים שאמור להיות להם את הכרטיס בבקשה שימשהו יעזור לי דחוף

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. יש דבר כזה? כמו FRAPS למשל שמציגה FPS, אני רוצה לדעת את הטמפרטורה של הכרטיס בזמן אמת, אפשרי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by musari,

כרטיס תותח מומלץ קמ"ש0-100 ב 5.4 שנ'... ..(כרטיס לערסים) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום , אני השארתי את המחשב דלוק בלילה , עכשיו שקמתי הדלקתי את המסך והוא הראה אור כתום כאילו המחשב לא מחובר אליו , אז כיביתי את המחשב והוא העלאה לי את המסך הבא לפני עליית הווינדוס (הווינדוס לא עולה דר"כ) : Scaning Bios Image in Hard Disk can't find BIOS Image in Hard disk ! מזה אומר ? המחשב היה מצוין אין לי מושג מה קרה לו , ניסיתי לאוורר את הרכיבים לנתק , וזה במקרה הטוב הוא מציג הודעה רוב אם לא כמעט כולם שהמסך לא מתחבר ומראה אור כתום , רק במקרה והצלחתי לעלות את ההודעה הזאת . אשמח לעזרה חברה , זה מחשב חשוב לי מאוד .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום חברים, מקווה שאני מפרסם במקום הנכון.. קניתי היום לוח חדש ga-h87-d3h ומעבד i5-4670.. הכרטיס הישן שלי נשאר איתי, לאחר התקנה נקייה של 8.1 כאשר אני מתקין את הדרייבר של כרטיס המסך( ניסיתי קודם את גרסת הבטא ועכשיו גם את הקודמת של הדרייבר מהאתר של NVIDIA) או כאשר המערכת מורידה ומתקינה את הדרייבר והרזולוצייה משתנה אוטומטית המסך הופך שחור גם אחרי הפעלה מחדש, ורק כאשר מזיזים את העכבר רואים אותו.. וחלק מסרגל הכלים.. משהו מוזר.. ניסיתי להסיר את הדרייבר של המערכת אבל זה לא עזר וכל פעם חזר לאותו המצב ברגע שהכרטיס זוהה.. עכשיו שלפתי את הכרטיס ואני עובד עם הכרטיס המןבנה בלוח ואכן עובד מצויין. יש למישהו מושג מה הבעיה יכולה להיות? האם הכרטיס שלי הלך לעולמו? יש לציין שעד כה עבדתי עם 8…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by rtr,

http://www.theinquirer.net/?article=19893 LOL ניסוי מעניין אבל לא ממש מישתלם

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by nec_000,

כל הנתונים בכללם מועדי ההשקה, המחיר, והביצועים המצופים - בפנים:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים