עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yossi00,

אהלן יצא לי לראות שני כרטיסי 5970, אחד GIGABYTE HD5970 2GB GDDR5 והשני SAPPHIRE HD5970 OC 2GB GDDR5. מה המשמעות של האוברקלוק במקרה הזה? האם זה אומר שהוסיפו עוד קירור? ובכלל, מה מהם עדיף?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by zabal12,

שלום קניתי מחשב חדש שהכניסו לי כרטיס מסך לא נכון בטעות יש איזה תוכנה שיכולה לזהות לי איזה כרטיס מסך יש לי ? כרגע המחשב מזהה את הכרטיס מסך הבא : ATI RADEON HD 5700 SERIES זה דרך ה-DEVICE MANAGGER אני הזמנתי 5750?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. החלפתי מחשב לא מזמן (לאחר התייעצות כאן). במחשב הקודם היה לי כרטיס GT6600 שכשלכדתי וידאו ממצלמה דיגיטלית באמצעות Firewire, איכות הלכידה היתה טובה. במחשב החדש מותקן כרטיס GT220 1gb וכשאני מבצע לכידה עם אותה תכנה (ניסיתי גם אחרות), באותה צורה בדיוק, האיכות אינה טובה - התמונה נראית כאילו עם עודף חדות וגרעון ובתנועות ידיים ישנם פסים לרוחב האיבר שבתנועה. התופעות האלו לא קרו עם כרטיס המסך הקודם. האם מדובר בבעיה בכרטיס המסך? האם כדאי להחליפו? אם כן, מה הדגם המומלץ שיבצע לכידה באיכות גבוהה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ToR,

דרך אגב איך ה LEADTEK A250 ULTRA TD MYVIVO (4600)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by overload,

זה נראה לי מוזר שמקס פיין 2 ( ;D) פועל הרבה יותר טוב ממה שציפיתי (פועל מצויין) על הGF4 MX שלי גם על 1024X786 עם AA 4X2 ו AF ב2X, ואני רוצה לדעת בדיוק כמה טוב הוא פועל. אז אני מחפש תוכנה שמציגה את קצב הפרימים במשחקים, למישהו יש ניסיון עם תוכנה כזאת והוא ויכל להמליץ לי על אחת טובה? תודה 8)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by X-BLADE,

אני רוצה לקנות מסך LCD ואני גיימר ורואה הרבה סרטים במחשב...(אני יודע שcrt יותר משתלם) ואני רוצה לדעת אם שווה להשקיע כסף במסך 4ms או ב8ms ואם יהיו הבדלים ניכרים בביצועים (יש לי GeForce 6600) ואל תגידו לי לחפש כי לא מצאתי שם כלום... תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. בעיקרון משחקים כמו STARSHIP TROOPERS, FEAR, RA2\GENERALS. תקציב 800שח. מוכן לעשות אוברקלוק. בבקשה לא לחרוג מהתקציב. חשבתי ללכת על זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379198 עריכה: סליחה.... התכוונתי ל 800.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by sagi_10,

שלום לחבר שלי יש יומהולדת וההורים שלו קונים לו כרטיס מסך חדש ב-1300 שח ל-agp תתנו הצעות בתודה שגיא ותודה גם מלירן

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. זאת הדילמה (לא שלי.. אני בעל x1900xt גאה) של הרבה אנשים , וסתם חשבתי לראות מה אתם חושבים. אם התקציב הוא גבוהה , לאנשים שקונים מחשב חדש , שווה לקנות איזה כרטיס בינוני שיפעיל משחקים בצורה טובה אך לא לאורך זמן (חצי שנה.. משו כזה) ולחסוך את הכסף ולחכות לכרטיסי הדור הבא DX10 ואז לקנות משהו טוב , או שפשוט כדאי להם לקנות כרטיס עכשיו כדוגמת ה x1900xt (וכדומה..) ? אשמח לשמוע דעתכם

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי איזה כרטיס מסך הכי טוב (ללא התחשבות במחיר): ATI x1600PRO NVidia 6600GT NVidia 6800xt תודה

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Dan1919,

שלום לכולם, יש לי כרגע fx-5200 והוא מריץ משחקים בצורה זוועתית אז הגעתי למסקנה שהגיע הזמן לכרטיס מסך חדש. המפרט הנוכחי שלי: פנטיום 4 3.0gh ht פרסקוט תושבת 775 זיכרון גיגה (לא בדואל) ddr1 ולוח אם של אביט as8-v שתומך בagp8x. האם אתם ממליצים לי על sapphire x800GTO מהאתר newegg.com במחיר של 171 דולר? מה אתם חושבים על הכרטיס? ועוד שאלה,האם לפי דעתכם שווה בכלל להשקיע בכרטיס מסך לagp? ואייך הוא יתמודד עם ווינדוס ויסטה? בתודה מראש,דן.

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. נמאס לי מה 5700LE הישן והמאעפן שלי... הוא בקושי מריץ PES על הגדרות בינוניות... אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ולהוסיף זיכרון וככה לשרוד עם המחשב עוד שנה ואז לקנות מחשב חדש. מה אתם אומרים? 7600GS נכנס בתקציב? או שכדאי 6800NU ולנסות לפתוח לו צינורות?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. בשיטוט בפורומים מחו"ל נתקלתי בנושא שנפתח ע"י אחד המשתמשים, המקשר אותי לפורום אחר. נכנסתי ללינק, ומצאתי את עצמי עם פה פעור, מדוע אלוהים נותן אגוזים לאנשים ללא שיניים? (או במילים אחרות, למה הוא נותן חומרה כזאת למפגרים?). אני מניח שאתם תוהים "על מה הוא מדבר?". הנה התשובה: /Discuss

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by idan oren,

אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש שייתן לי שיפור משמעותי בביצועים. התקציב עד 950 שח כרגע אני חושב על הכרטיס הזה https://www.tms.co.il/product/11557 או שלקנות עוד 7850 ביותר זול ולעשות CFX תודה לעוזרים, עידן

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. היי , יש לי כרטיס מסך SAPPHIRE HD6850 והמאוורר שלו מרעיש כבר תקופה ארוכה , יכול להיות אפילו שנה שנתיים מאז שהוא התחיל להרעיש לא טיפלתי בבעיה אבל בעיקרון הוא עומד על 1050 RPM בערך במצב IDLE אבל טמפרטורות נורמליות , הבעיה שהוא מרעיש רעש כמו של טרקטור סביר להניח שזה לא נורמלי , אבל האם שווה להתעסק עם זה ולנסות אולי להחליף את המאוורר ? או אפילו למסור לתיקון/החלפה של המאוורר או שעדיף כבר לקנות איזה כרטיס מסך תקציבי במחיר סביר ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. תסתכלו במפרט של המחשב שלי מחשב ישן... אבל אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8400GS האם הכרטיס יתאים לי למחשב? כל מה שנאי צריך זה כדי לשחק ב WOW גם ככה עובד אבל אני רוצה לשפר גראפיקה לגבוהה ואני יודע שזה ישפר =] השאלה האם הכרטיס יתאים? למחשב בכלל

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום... אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס מסך בסביבות ה 350 400 ש"ח אני צריך ת'כרטיס בעיקר למשחקים.... הינה המפרט שלי בצמצום CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3600+ Motherboard Name Foxconn K8M890M2MA Series (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) הזיכרון פנימי זה 2 GB אהה וד"א... עכשיו יש לי NVIDIA GeForce 7300 GS (512 MB תודה רבה רבה לעוזרים =]

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. הולך לצאת 4850X2 משהו כזה ? קראתי פה שמישהו רשם שATI הולכת להוציא את הכרטיס הנ"ל שהולך להיות יותר חזק מה 4870 זה נכון ?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Allanon,

שלום, ברצוני לשדרג את כרטיס המסך הנוכחי שלי 5850 לצורך משחקים ב-1080p. לצערי אני מרגיש לאחרונה שהכרטיס המצויין הזה כבר לא תמיד נותן מענה. התקציב שלי מאפשר להגיע עד GTX670 כולל, אבל לא הייתי רוצה לקחת יותר ממש שנדרש לביצועים טובים ב-1080p. על כן השאלה, מה יהיה הכרטיס האופטימלי בשבילי מבחינת ביצועים/מחיר (ירוק או אדום, לא משנה לי)? תודה רבה! המפרט שלי: i5 750 @ 3.4 GHZ 4GB RAM SSD PS : 640W 1920X1080

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by gtsaf0,

שלום. היום אני פירקתי את המחשב על מנת לנקות אותו וכשה החזרתי אותו כל המשחקים שלי עובדים על20 FPS גם עם גראפיקה גבוהה וגם עם נמוכה (זה מוזר הFPS נשאר אותו הדבר למרות שאני משנה את הגראפיקה) אני מפחד שהרסתי לעצמי את הכרטיס מסך אבל אני לא בטוח כי זה בכל זאת עובד כרטיס מסך 9800GT 2G מעבד Q9400 6.2GHZ חשוב להזכיר שאתמול לא היתה שום בעיה בתקווה לעזרה אלישי

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by n_aviv1,

לפני כשבועיים כשהתיישבתי ליד המחשב שהיה דלוק והזזתי את העכבר כדי "להעיר" אותו (כיוון שהמחשב לא היה בשימוש זמן מה והמסך היה מושחר). לפתע פתאום הופתעתי לגלות שלהפתעתי יש הפתעה מפתיעה בהחלט! המסך ברזולוציה נמוכה מאוד ובצבעים מחרידים! נכנסתי להגדרות התצוגה כדי לנסות להחזיר את הרזולוציה לרזולוציה הטבעית ואת הצבעים ל32bit. מסתבר שהצבעים היו ברמה של 4bit ואפילו לא ידעתי שקיימת אופציה של 4bit כי הכרתי רק את האפשרויות של 8/16/32. לאחר שהמחשב נתקע ניסיתי את את שיטת הריסטארט ואז ראיתי שהבעייה קיימת לא רק בווינדוס. כשהמחשב עלה, כל מה שכתוב באפור על גבי שחור היה נראה ג'יבריש כמו דף אינטרנט לא מקודד כראוי והתמונה של שמזכירה לי כל פעם מחדש את העובדה שלוח האם שלי הוא של GIGABYTE ואת כל ת…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. קניתי עכשיו מחשב חדש. עם SLI של GTX 560 TI היה לי לפני כן מחשב עם Radeon ובדרייבר שלו יכולתי לשלוט על המאוורר ויכולתי כאילו להוסיף קצת הרץ לשעון כאילו OC קטן. האם יש דבר כזה גם בדרייברים של NVIDIA?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אהלן חברים, אני מתכנן שדרוג למחשב ומתעניין בקניית GTX 570 (למען הסר ספק , אני לא מעוניין בAMD-ATI , מכיר את הכרטיסים, היה לי ואני מעדיף NV ). הכרטיס ישודך למסך U2311 (ככול הנראה) והמטרה העיקרית של הכרטיס היא לגיימינג. ההתלבטות היחידה שלי בנושא קשורה לחברה של הכרטיס (אסוס, ג'יגהבייט וכד') מבחינת קירור הכרטיס ואיכות הרכיבים בכרטיס (לא בקטע של באנדלים וכו') וכמובן בהתאם נשאר גם להחליט מאיזו חנות לרכוש אותו. (עדיפות לחנות במרכז, אזור ת"א או לפחות חנות שיש בה נק' שירות באזור). חשוב לי להדגיש שאני מעוניין בקירור איכותי לכרטיס (כדי שזה לא יגביל את הOC) וכזה שלא יתפוס לי הרבה סלוטים נוספים על לוח האם. התקציב הוא כמו שכתבתי בכותרת , באיזור ה1700 ש"ח אבל זה גמיש. תודה מראש לכל העוז…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by k22,

שלום יש לי שאלה שמטרידה אותי הרבה זמן ולא מצאתי תשובה חבר שלי קנה כרטיס מסך 430 והוא אמר לי שזה תלת מימד ועלה לו 850+- השאלה שלי מה זה הכרטיס מסך הזה והם זה שווה להשקיע על זה 850+- ולמה לא עדיף נגיד 460 ב650 שקל?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Rush,

המפרט שלי: i7 6700 16 GB DDR4 660 GTX ספק antec ne550m לוח אם h170-d3hp מסך 23" FHD תקציב: עד 1100 חשבתי על זה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11265-05-20G תודה (:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים