כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום - מתלבט לקנות את הכרטיס הנל יד 2. גירסת רפרנס כלומר עם מאוורר 1. הבנתי שהכרטיס מתחמם, האם כדאי לקנות את הגירסה הזו? כי ראיתי שעכשיו מייצרים את אותו כרטיס עם 3 מאווררים. והאם הוא יתאים למחשב שלי? וספק של 600 ואט האק או 620 סיסוניק יחזיקו אותו? וכמה שווה לשלם על משומש עם אחריות לשנתיים וחצי? תודה. האם כרטיס יתמוך בDX12?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא עשית אותו אבל יש מישהו שיכול?? או אולי לתת לינק למישהו שכבר עשה השוואה??? תודה מראש רום
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
התחלתי לחסוך כסף ל - Nvidia GTX 790.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לקנות מסך 17 חדש עד איזה 900 שקל ככה אהה ועדיף כסוף אבל לא חייב
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה-Aorus Gaming Box של החברה הטאיוואנית משתדרגת עם דגם GeForce GTX 1080 קומפקטי מובנה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. רציתי לשאול בבקשה איזה גרסת GTX 970 הכי טובה. MSI ג'בייט או EVGA http://ksp.co.il/?select=&list=1&sor...e=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=&list=1&sor...e=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=&list=1&sor...e=0&maxprice=0 עוד דבר . אני מחפש מבחני ביצועים של זוג כרטיסי 280X ב-CF נגד GTX 970. עוד דבר קטן מי שעשה CF עם זוג כרטיסי 280X אם אפשר לפנות אליי בפרטי.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בערכת מחשב הזאת: P 800 MHZ 384 SDRM MSI G-FORCE 2 MX 32MB ומעוניין להחליף את הכרטיס מסך! מה יותר טוב ועד כמה השיפור יהיה גדול???? RADEON 900 PRO 64-GIGABYTE או!!! G-FORCE 4 MX 440 64 MB שניהם DDR!!! חייב המלצה ומהר!!! תודה...!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המצב אנשים קניתי לפני חודשיים משו כזה ת 4870 512 מגה ולא שאני מתלונן או משו כל המשחקים עובדים על מקס+פילטרים בלי שום בעיה אבל עדיין יש לי תתחושה הזאת שהדריברים פשוט מעקבים תכרטיס שלי מלפרוץ את כל הכוח שיש לו כאילו לא יודע הרגשה מוזרה כזאת אז רציתי לשאול עד כמה באמת ההרגשה הזאת נכונה כאילו עד כמה הדריברים משחקים תפקיד והאם בעתיד הקרוב אני יוכל להנות מיותר כוח מהכרטיס שלי בגלל הדריברים?!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדקתי באתר של ATI וגם בGIGABYTE ולא ראיתי שיש תמיכה בOPEN GL ואם באמת אין זה חסר וןענק למי שיש את הRADEON 9700, במה אתם בוחרים במשחקים? OPEN GL DIRECT3D או משהו אחר?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי שתי מסכים כמו שזרו לי בנושא הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=113546.0 עכשיו יש לי בעיה קטנה: כשאני רוצה להפעיל משחק הוא לא נותן לי אפשרות בחירה ופותח את זה במסך הראשי. אני רוצה שזה יפתח לי את זה במסך השני אבל לא הצלחתי איך בגלל שאי אפשר לגרור חלון של משחק עוד שאלה, ניסיתי לעשות חיפוש ולא מצאתי דיון על זה אבל ראיתי שמישהו עשה עדכון ל BIOS של הכרטיס מסך. פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה... מאיפה אפשר למצא על זה פרטים ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לי כרגע יש כרטיס מסך - GEFORCE 4 TI 4200 128 מחברת INNO3D אינטל 1.7 מגה הרץ 256 SD זיכרון פנימי האם המחשב הזה [ מה שכתבתי לפחות] מספיק חזק בשביל לעבוד ברזולוציה גבוהה עם DOOM3 ו UNREAL T 2003 ןכול שאר משחקי הדור הבא ! אם לא מה אצטרך לשפר [מקווה שלא כרטיס מסך]!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה. יש לי תקציב של כ1300 שקל לכרטיס מסך חדש. מעבד Q6600 על 3.7GHZ בקרוב כשיהיה לי בלוק ללוח אם אני ישעה 4GHZ. אני רוצה כרטיס שיריץ משחקים על מקסימום עם FPS טוב. ספק כוח CORSAIR VX550W לוח אם GA EP45-UD3LR תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס טלוויזייה אולם התצוגה לא איכותית במיוחד. הדבר נובע מחיבור כבל רגיל לכרטיס. ביס אמרו לי שיכולים להחליף לי את הממיר שיש בו יציאה - RCA . ואז אני אמור לראות תמונה איכותית יותר. ושאלתי האם יש מחבר שמצד אחד כניסה רגילה לכרטיס טלוויזייה, ומצד שני יציאת - RCA ...(כחול אדום ירוק).
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב לקחת את הכרטיס הבא : http://tms.co.il/product/9245 האם כדאי ? מפרט בחתימה. עדיפות ל- AMD כי יש לי hybrid CFX עם ה- HD4200 המובנה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה יהיה עדיף? Radeon X1950XT 256MB או Radeon X1900XT 512MB זאת השאלה :s05: תודה :]
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שוקל לקנות יד 2 rtx 3090 כיום המחשב I9 9900k עם ספק כוח 650w האם יספיק? או דרוש ספק עם הספק גבוה יותר? שימוש מחשב לרנדור תלת מימד שמשתמש ב GPU . D5render.
-
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי כרטיס 4850 אחד ובאפשרותי להשיג עוד אחד בכ250 ש"ח. האם כדאי לקנות, או למכור את שלי ולקנות אחד חדש כדוגמת 5770? מפרט בצד. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שוקלים לרכוש כרטיסי מסך מדור ה-Navi הטרי? כעת יהיו לכם שתיים או שלוש סיבות טובות יותר לעשות את זה - בתלות בדגם אותו תבחרו לעצמכם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך voodoo 3 וברצוני לבדוק עם הוא טוב.... כרגע יש לי geforce 2 אבל כשאני מחבר את הvoodoo 3 אני לא רואה תמונה על המסך , ואמרו לי משהו על עדכון הכטיס שלי הוא די חדש לא השתמשתי בו הרבה אז אני משוכנע שהוא טוב אז נא לעזור לי .... תודה...
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה לכרטיס TV הכרטיס מותקן כראוי (דרייבר מותקן ולא מראה שגיאה במנהל התקנים.) יש לי איזה שהיא תוכנה אשר ירדה ביחד עם הקובץ של הדריבר, אבל היא לא תומכת בישראל, ולכן אני מחפש תוכנה מתאימה... הצלחתי ליראות רק "שלג" על המסך. חוץ מיזה אני לא ממש מבין בזה, אז אם אני צריך לספק פרטים נוספים, רק תגידו... תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב חדש שהורכב ממיטב הרכיבים, כאשר משחק או תוכנה מנסים להשתמש בDIRECT 3D או OPEN GL המחשב מפסיק לעבוד, הספק נופל וכדי להפעיל(להדליק) צריך להוציא כבל מתח ולהכניס מחדש. נשמע קליק מהספק כאשר אני עושה זאת. מפרט: Epox 8k3a+ Mother Board Last Via 4in1 Drivers Set and last Bios Flashed Athlon Xp 1700+ (1466Mhz 2- 7200 RPM Hard Disk's Ibm and Seagate Leadtek Winfast 170DDR Geforce4 MX 440 64 Mb Card Also last bios flashed and last drivers from NVIDIA CDROM DRIVES 2 1 modem PCI טמפ' המעבד תקינה, מותקן מאוורר TT VOL7 2 מאווררים 8 ס"מ במארז, ספק 300 וואט של TASK מתחים בBIOS נראים טוב לצורך פתרון ניסיתי DRIVERS של LEADTEK לא עזר , ניסיתי כרטיס מסך ישן של ATI 4MB ועו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים תעזרו לי אבל מי שבאמת מבין .. איזה כטיס מסך יותר טוב ? זה: ארכיטקטורה מדהימה ומרשימה מתאים למחשבים מן הדור החדש בממשק PCI Express / AGP8X כרטיס מסך ומאיץ גרפי מבית INNOVISION בבצועי תצוגה במהירות האור המדהים באיכויותיו . הכרטיס מגיע עם המאיץ הגראפי הטוב בעולם NVIDIA CHIPSET כולל יציאת טלויזיה. מפרט טכני: Powered by NIVDIA® GeForce 6600 GPU זיכרון 256MB DDR2 +עם 64BIT טכנולוגיית עיבוד 0.11 מיקרון יכולת צפיה Dual 400MHz RAMDACs supports dual QXGA displays up to 2048x1536@85Hz מנוע NVIDIA® CineFX 3.0 Engine NVIDIA® UltraShadow II Technology NVIDIA® Intellisample 3.0 Technology Full-Speed 32-Bit Color Precision Adaptable Programmable Video Processor engine א…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אומרים כל הכרטיסים חמודים קצת ? לפחות אפשר להסתדר איתם פה ושם ?!
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה מחשב של העבודה חזק מאוד מבחינת נתונים אבל כמובן שלא הכניסו כרטיס מסך אלא סתם איזה תוספת מעפנה.. אני מחפש כרטיס מסך מתאים רצוי שיהיה כמה שיותר זול ושיהיה מספיק טוב להריץ משחקים ממוצאים עם גרפיקה סבבה.. מה שיש במחשב זה intel graphics 530 ) אפשר בכלל לעשות איתו משהו? משחקים רצים אבל FPS ממש נמוך Processor Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU @ 3.40GHz Video Card Intel(R) HD Graphics 530 RAM 8.0 GB Operating System Microsoft Windows 10 (build 15063), 64-bit אין לי בעיה עם יד 2 או להזמין מחול וכו'
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-