עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני רוצה משהו מינימלי מהכרטיסים החדשים אולי NVIDIA GeForce 7300/ATI Radeon X1300 שאני ידע פחות או יותר מה אני רוצה http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?navLevel=4&type=category&navHistory=cat00000%2Bcat01000%2Bcat01051&id=cat01151 עבדו עליי מבסט ביי שהכרטיס אוןבורד יפעיל משחקים חדשים

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. הי, אז כמו שכתוב בכותרת אני צריך כרטיס מסך עם יציאת טלוויזיה שיכול לקלוט את הממיר של הוט (ב F.A.Q ראיתי שכל כרטיס מסך עם יציאה כזו לא בהכרח מתאים) הכרטיס יתחבר למסך Samsung SyncMaster 2443BW ואם אפשר גם שיריץ את GTA 4 זה יהיה מעולה. המחשב שלי: Q8200 @ 2.33 DDRII 2G/800 MHZ של kingston לוח אם: לא יודע... גנרי, זה מה שכתוב במפרט: לוח אם אינטל G43TF CHIPSET כולל 6 יציאות USB ויציאת FW ללא יציאה טורית ומקבילית. חיפוש בגוגל לא מניב כלום. (זה מה שקורה כשאבא שלך מקשיב לטכנאי מהחברה שלו ולא לי שבניתם לי פה מפרט מצוין באותו מחיר) ספק כוח 450W של HEC ד"א הכרטיס מסך הנוכחי הוא 9500GT אני מקווה שתוכלו לעזור לי תודה רבה מראש. י

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  3. שלום, אני צריך כרטיס מסך + מארז + ספק במוצר במלאי אספקה מידיית!! מ FOXPC.CO.IL עד 1.600 שח' הכי הרבה וגם זה יותר מדי... זה מאוד דחוף לי... תודה רבה! עם זה לא קשור לכאן אז אני מצטער ומבקש בכול לשון של בקשה להעביר למקום המתאים...תודה שאר המיפרט שלי: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX Abit IP35 Chipset P35 Socket 775 G.skill DDR2 2048MB 1000MHZ PI CL5-5-5-15 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive כניראה אני משדרג ל 4 GB זיכרונות... מיפרט פסדר?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  4. Started by Alfies,

תמליצו לי על כרטיס טלויזיה טוב ב תקציב 250 שח ופחות. ותוכנות עריכה עם מקודדים מעודקנים. דחוף... תודה!

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  5. אך אני מתקשה למצוא מידע עליו ברשת... dleadtek 8800GTS 320mb 320bit

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  6. כפי שרשום למעלה, מה כרטיס מסך יותר טוב? פשוט מישהו רוצה להחליף איתי (לי יש את ה 3870X2 )

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  7. שזה בא באריזה בצבע כחול עם מאורר בצבע כסף מישהו יודע של איזה חברה זה ??? אמרו לי שזה של ATI מקורי אבל האריזה שונה !!!!!! פלייז מהר כי אני צריך לסוע לקחת

• 35 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. מה הכי כדאי ואיפה לקנות? עד עכשיו ראית בזאפ השוואת מחירים ונראה לי הכי טוב זה GeForce PCX 5750- 256MB-PCI EXPRESS ב751 שקל בחנות PCNOW (http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6681) או זה GV-NX66256D - Geforce FX6600 256 mb Retail ב742 בפלונטר (http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=GV-NX66256D&affiliate=zap) מה עדיף ואם יש לכם משו יותר טוב בבקשה תציעו!

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  9. מחפש מדריך קליל של צריבת ביוס לכרטיס מסך שלי galaxy geforce 4 mx 440 64mb בנתיים התוצא הכי גבוה שהגיעתי איתו ב 3די מארק 2003 זה 277 ואני מעוניין אולי באיזה ביוס שיהפוך לי אותו ל agp 8 עם אפשר... או שיתן יותר מתח... אני רוצה להגיעה איתו ל 330 נקודות בערך

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  10. ניסיתי בגוגל ולא מצאתי אז אם יש למישהו מדריכים לmad fx אז אני יודה לו :-* וגם אתרים עם מדריכים לדברים בסיסים ל3d max בשביל ללמוד את הבסיס של התוכנה תודה לכול העוזרים :-*

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  11. תסבירו לי למה במפרטים וכמעט לא נותנים בכלל x700 בגירסותיו ? אפשר איזה בנצמרק שמראה מה יותר טוב מהכרטיסי מסך האלו ולמה הם משתווים וכול זה ........

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  12. שלום אני צריך כמה שיותר מידע וכמה שיותר מהר על שני הדברים האלו: Dazzle DVC-80 או שאת: Dazzle DVC-90 אני רוצה שיקליט לי ברמה שקרובה ל-DVD כדי שאני אצרוב ל-DVD. אני לא יודע מה יותר שווה לקנות. אני צריך להביא תשובה לחבר שלי שטס לחו"ל שיביא משם. איזה יותר ממולץ להקליט ל-DVD?? אם אתם לא חושבים שהם ממש טובים אז תביאו לי משהו שיהיה טוב עם המחיר שלו אבל שלא ירקיע שחקים!

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  13. Started by oded15,

אני צריך עזרה אני בונה לי מחשב חדש מישהו יכול לתת לי קישור למסך טוב אבל לא יקר מתחת ל 700 שקל תודה רבה

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  14. אני קונה מחשב חדש מלא - כולל מסך. נשארו לי 1500 ש"ח עבור כרטיס מסך ומסך 17 אינץ. המחשב מיועד בעיקר לעבודה עם תוכנות מתמטיות כבדות אבל גם למשחקים (בקטנה). אני אשמח לקבל עצות .... תודה מראש.

15. Started by tom123,

התקציב עד 3000 עדיף של סמסונג או LG או מאג כי זה החברות שמי שאני קונה ממנו מתעסק תודה רבה מראש

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  16. Started by B-e-N,

למשחקים... מה אתם אומרים על המסך הזה? BENQ LCD 17" FP731S 1870 ש"ח ואיזה כרטיס מסך כדי לקנות?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  17. Started by X-It,

אני מחפש מסך עם PIVOT,בכמה שפחות כסף הגודל המינימלי הוא 17 אינצ',והמסך שיהיה יחס ניגודיות 1:600 מינימום תודה מראש

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  18. הנה תמונה : מה זה זיכרון יעודי זיכרון משותף וזיכרון מסך ? ... תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  19. Started by WHITE_ZOMBIE4,

Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard או Gainward Geforce 4 TI4600 Ultra / 750XP 128MB DDR Video Card ? אני מדבר על עדיפות מבחינת המחיר והזמן שהמאיץ יחזיק מעמד ואני יצטרך להחליף אותו כמה שיותר מאוחר תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by reviZor,

היי חבר'ה נשרף לי הכרטיס מסך שלי (gf 4 ti 4600) אז אני רוצה לקנות כרטיס חדש... אבל הבעייה היא שאני מזמן כבר לא ממש בקטע של הכרטיסי מסך ככה שאני לא יודעה איזה כרטיס לקנות אנא ממכם תעזרו לי לבחור בכרטיס טוב מאוד שייחזיק מעמד לפחוט שנה-שנתיים

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. זה הכרטיס http://www.geeks3d.com/20081029/zotac-geforce-9800-gtx-with-1gb-of-graphics-memory/ עכשיו אני רוצה להעביר אותו למחשב של אחי כי כבר אין לי זמן לשחק אז רציתי להעביר לו את שלי ולקחת את שלו. מפה היה משהוא לא ברור לי, ניתקתי את הכרטיס מהחריץ הכחור הוצאתי תברגים שלפתי אותו ופתאום שמתי לב שיש עוד כבל קטן כמו חוט אפור דק שמתחבר לשתי פינים על הלוח אם, ועכשיו הבעיה שבמחשב של אחי אין את הפינים האלו על הלוח, משהוא יודע אם הדבר הזה נחוץ?

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  22. שלום, התקלקל לנו הדיוידי בסלון ולכן מצאתי פתרון קל ונוח... חיבור המחשב בו יש כונן דיוידי לטלויזיה שבסלון, בשביל זה קניתי חיבור rca (צהוב,לבן,אדום) וחיברתי מהמחשב לטלויזיה בסלון. הכל הלך חלק אבל יש בעיה אחת... הבהירות של המסך!!! הטלויזיה מציגה את הסרט חשוך מאוד! ניסיתי להגביה את הבהירות בטלויזיה עד הסוף וגם את הניגודיות. ניסיתי גם במדיה פלייר. ניסיתי במאפיינים של הכרטיס מסך. שום דבר לא הלך! אם למישהו יש פתרון? אולי תוכנה או משהו זה מאוד יעזור לי תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 614 צפיות
  23. Started by ronen_ca,

שלום אני מנסה למצוא את המאמר על חיבור מאורר לעכבר ואני לא מוצההה עם תוכלו לעזור לי תוזה רבה

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  24. אני רוצה לקנות ATI GIGABYTE 8500LE 128MB ואני פשוט לא מצליח למצוא את זה בשום חנות שאני מכיר .... בבקשה עיזרו לי :-\ (ועל תמחקו את הת'רד הזה כמו בפעם הקודמת בבקשה) תודה לכם מראש מקווה שתעזרו לי

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום תקשיבו אני צריך עזרה בקשר לדרייברים דבר ראשון אני לא יודע אם אני משתמש באיזשהוא דרייבר כך שאני לא יודע אם אני צריך או יכול להסיר דבר שני איזה דרייברים אתם ממליצים לי להוריד?? ואיך עובד תהליך ההתקנה?? תודה מראש נ.ב ואם אפשר לינקים לדרייברים שוב תודה =)

• 2 תגובות
    • 489 צפיות

דיונים חדשים בפורומים