עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני פשוט רוצה לקנות כרטיס מסך שיריץ אותו על הגדרות גרפיות גבוהות אז משהו ניסה להפעיל את הדמו על 7600gt אגב מי שיודע גם על nfs Carbon' איך הוא עובד עם הכרטיס מסך הזה? אני מבקש בלי השערות רק מי שניסה להפעיל את המשחקים האלה עם הכרטיס הזה שיענה לי אני מדבר על רזולציה של המסך שלי 1284 1024

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. יש לי במחשב מדיה סנטר לוח אם של ASUS מדגם M4A78-VM. הלוח תומך בcross fire ויש עליו גם כרטיס מסך מובנה. הכרטיס מסך הראשי שיש לי במדיה סנטר הוא HD4850 ורציתי לבצע cross fire בין ה4850 לכרטיס המובנה בלוח אם אבל הבעיה היא שהמחשב לא מזהה בכלל את הכרטיס מסך המובנה ואני לא יודע איך לגרום לו לזהות אותו. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by HellAd,

Gigabyte NVIDIA GeForce 6600GT VIVO PCI-E SLI GV-NX66T128VP 128MB DDR III Bulk או Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB ולמה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי כולם רכיבי המחשב שלי : מעבד I7 זכרון 8GB קשיח 120SSD אני מחפש כרטיס מסך בעלות של 350 שח עבור עבודות גרפיות מה דעתם על כרטיס הזה : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9912 ושאלה שניה, מחשב עבור עבודות עם גרפיקה (פוטושופ) עדיף מעבד I7 עם כרטיס מסך פחות טוב או I5 עם כרטיס מסך חזק יותר? תודה מראש מני

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by liranfa,

יש לי X300SE ואני לא מרוצה מהביצועים שלו בכלל :-[ יש דרכים לבדוק למה? אולי זה בעיית דרייבר? ומה ההבדל בין קטליסט לדרייבר של ATI?

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Niv golan,

שלום יש לי כרטיס מסך voodoo 3 וברצוני לבדוק עם הוא טוב.... כרגע יש לי geforce 2 אבל כשאני מחבר את הvoodoo 3 אני לא רואה תמונה על המסך , ואמרו לי משהו על עדכון הכטיס שלי הוא די חדש לא השתמשתי בו הרבה אז אני משוכנע שהוא טוב אז נא לעזור לי .... תודה...

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by yyy123,

אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך radeon rx 480 8gb ויש לי כונן מחשב בינוני האם הכרטיס מסך ייכנס לי לכונן מחשב? אני מתכוון לקנות את הגרסא של ספיר מ-ksp ב-1400 שקל. האם ייכנס?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by amit.w1986,

לאחר פורמט של המחשב (היה VISTA) כרגע ווינדוס 7 64 ביט יש לי כרטיס מסך 9800GT של ZOOTAC התקנתי את הדריברים המתאימים + DIRECTX אני מעלה את המשחק והגרפיקה על הפנים ואני מקבל הודעה שאין מספקים משאבים בשביל להעלות את הגרפיקה ב OPTIONS המשחק הוא GTA IV אבל זה לא עקרוני.. האם למישהו יש מושג מה אפשר לעשות ? אני ממש אודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by americium,

מדברים על הכרטיס הזה לא מעט זמן אבל הוא עוד לא הגיע. לפי שמועות מבוססות הוא יגיע לקראת סוף מאי. ה-9600GSO החדש של אנוידיה שיצא השבוע אמור להתחרות בו. מה אתה אומרים על ה-3830? יש לכם מידע חדש שנתקלתם בו? שמעתם מתי הוא מושק? פה זה המקום לדבר עליו.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by goodspeed,

שלום, למחשב הין בבית נדפק הכרטיס מסך והוא עושה רעשים טרקטור. מכיוון שלא כדי להשקיע במחשב ישן וגם בגלל שהמחשב החדש ממש מעולה ברצוני לקנות כרטיס מסך פשוט במקומו. http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N52128DE.htm שמתי את עיני על הררטיס הנ"ל. רציתי לברר האם זה בסדר שהכרטיס בא ללא מאוורר ובמידה ולא האם יש צורך להוסיף מאורר או שאפשר להסתדר בלי??? יום טוב

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by FriXus,

אז ככה, המחשב הישן שלי הוא P3-533 עם Voodoo3 3000 וזיכרון פנימי של 128MB מאז שהתקנתי על המחשב את הWINXP החלו בעיות עם הדריבר/הוודו (יכול להיות קצת לפני זה), כמעט בכל משחק ששיחקתי וכל משחק שאני עדיין משחק כמו למשל WAR3 אחרי איזה רבע שעה של משחק המחשב נתקע עם מסך כחול ואומר לי שיש בעיה עם ה-3DFXVS.DLL- "נתקע בלולאה אינסופית. :-\" דבר זה קורה בדרך כלל ברזולוציות 1024X768 ומטה ברזולוציות גבוהות יותר הכרטיס כמעט ולא נתקע. ניסיתי אינספור דריברים רובם מאתר VOODOOFILES כי אין דריברים מקוריים> אין כבר את החברה.... ניסיתי אפילו להתקין עוד OS במקביל- WIN98 וגם שם זה קורה...... 1) האם זה בעיה של הכרטיס או הדריבר? 2) האם יש דריבר טוב שמתגבר על בעיה זו? אם אתם מבינים בעיניין אנא עזר…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. השאלה בכותרת. תודה!

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני רוצה לשחק על הגדרות גבוהות... יהיה זיכרון 2 ג'יגה ספק ליברטי 400 וואט עם הכ.מ הוא 320 מגה אז המעבד יהיה 5600 של AMD ועם הכ.מ יהיה 640 מגה אז המעבד יהיה 4800... מה יותר עדיף? [ובפשוט] AMD ATHLON 64BIT DUAL CORE 5600 BFG 8800 GTS 320 MB או AMD ATHLON 64BIT DUAL CORE 4800 BFG 8800 GTS 640MB אני רוצה לשחק על הגדרות גבוהות וגם במשחקים חדשים שיצאו... [עם זה משנה המחשב יהיה אצלי שנתיים +] תביעו אפילו רק דיעה אני פשוט חייב תשובה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. חבר מחפש כרטיס מסך שיוכל להריץ סרטי HD בלי בעיות וגם למשחקים שכרגע מה שמעניין אותו זה GTA4. המחשב הוא מדיה סנטר שמחובר ל- LCD 47 אינצ' FHD. יש לו מעבד E7200 ו- 4GB זיכרון. התקציב שלו הוא 1000 ש"ח ואני אשמח להמלצות ו/או הערות שונות אם משהו לא מתאים.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by xMoniT,

איזה כרטיס הוא הכי טוב שמריץ BF4 וכל המשחקים החדשים והכבדים שיש חשוב לציין שהתקציב הוא בסביבות 350 שקל

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. חברת Palit משיקה את דגם ה-GTX 1650 הפאסיבי הראשון בשוק - שגם אינו זקוק לחיבור מספק הכוח ויוכל להיות מושלם עבור מערכות קטנות ושקטות במיוחד לכתבה

17. Started by Globalization,

היי, שאלה, יש הגבלה בשילוב של GTX1080 + i7 4770K?

18. אין לו בעיית תקציב ,אין לו גם זמן לחפש. חיפשתי לו באינטרנט ולא מצאתי. זה הכרטיס: http://www.mvktech.net/content/view/3552/39/1/0/

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. למערכת ישנה איזה מהכרטסים הבאים חזק יותר אם אפשר לפי הסדר בנייהם ראיתי את ה 800GTO גם כ R800GTO וגם כ X800GTO יש הבדל בנייהם או סתם רישום של החנות? תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by shibby15,

אני רוצה להחליף מסך של פיגוטסו למסך אחר בגלל בעיית ריצודים בצידי המסך. איזה מסך כדאי לי לקנות בתקציב כמה שיותר נמוך?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. ???

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by shubilmobile,

שלום, אני מעונין לחבר את כונן ה-DVD שלי לטלויזיה בשביל לראות סרטים. הבנתי שאני זקוק לכבל S-VIDEO. (יש לי יציאת tv-out ב-nvidia המתיישן שלי) מישהו יודע היכן ניתן להשיג כזה כבל? איך הוא נראה? והאם הוא מתאים לכל הטלויזיות? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by tigery,

http://img521.imageshack.us/img521/288/artns6.jpg מערכת הפעלה vista sp1 דריוורים התקנתי אחרונים כאשר מחקתי קודמים ורק אז חיברתי כרטיס מסף. קלוקים core 450 memory 1320 כרטיס 7900gs של gainward. אין לי משוג מה הבעיה בכלל אולי מסך דפוק לא יודע.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, לאחרונה החלפתי את הלוח והמעבד , את הלוח ללוח ABIT והמעבד למעבד AMD 2500 מה שנותר זה כרטיס נורמלי.. שאוכל לשחק עם המשחקים הנ"ל , יש לציין שכרגע יש לי כרטיס מאוד ישן , 64 מיגא TNT 2 תודה לכל העונים עריכה : איך זה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1270&products_id=10206 וזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1270&products_id=10207 וזה? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_351&products_id=2523 מה עם זה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1012&products_id=7453 הם במחיר מדהים , האם יצליחו להריץ את המשחקים הנ"ל ? ודום 3 ? תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום כולם! היום קניתי Msi9800Pro בשביל אח שלי וחיברתי אותו למחשב, הכל עבד כשורה ועמדתי להקתין את הדרייברים של Catalyst. לפני שהתקנתי אותם נזכרתי שיש באתר פה תוכנה שנקראת Driver Cleaner אז החלטתי להוריד אותה ולהתקין אותה בכדי שתמחוק את הדריברים הישנים של Nvidia. ברוב טפשותי לא קראתי את ה- Readme והתחלתי מיד בתהליך. אמרתי לה למחוק את הדריברים של Nvidia, כאשר היא סיימה Windows שלח לי הודעה שכמה קבצי מערכת שבהם הוא השתמש השתנו וזה יכול לגרום לא אי יציבות. אמרתי לא סבבה לא משנה - הלאה. אז הורדתי את ה- Catalyst העדכני ביותר מהאתר של Ati והתחלתי בהתקנה. אחרי כמה שניות של ניסיון התקנה הוא כתב לי שהוא לא מצליח להתקין את הדריירברים ושאני אנסה להתקין את זה קודם כל כ- Vga רגיל ואז שא…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים