כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
בהתחלה חשבתי על Hercules 3D PROPHET FDX 8500 LE אולם גיליתי (בעיקר בעזרת מידע מאנשים בפורום פה) שהוא לא טוב כל כך לOC. אני מחפש כרטיס שיחזיק לי לדי הרבה זמן מעמד (ההורים שלי לא נוטים לקנות מחשב חדש/רכיב חדש כל כמה זמן.... ) ומשהו שלא יעלה על 1000 ש"ח, יתאים לOC רציני ובקיצור, יהיה איכותי.
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
בשביל מחשב שיהיה קצת למשחקים ובמיוחד לאינטרנט חריץ AGP *הכי חשוב שלא יעבור את ה500 שקל
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מידול תלת מימדי בתוכנת Cimatron e (למי שמכיר)... מפרט המחשב: פנטיום D ב-2.66 גיגהרץ _אני חושב מסוג 775). זיכרון DDR2 504mb. לוח אם Intel Grant County 2 כולל כרטיס מסך מובנה מסוג אינטל 82945G אקספרס. * אין לי מושג איזה חריץ הרחבה גרפי יש לו, א זה מחשב שחבר שלי קנה (ברוב טיפשותו לדעתי) מהאינטרנט מוואלה שופ.. בינתיים תוכנת Cimatron (מידול 3D) עובדת בסדר גמור (אמנם איטית אבל..) והטענה היחידה היא הזמן שלוקח למחשב לבצע חישובים למשל הגדרת אורך למלבן מסויים מתבצעת כמעו מייד אך התצוגה על המסך של אורך המלבן לוקחת כמה שניות (זהו זאת הטענה היחידה), חבר שלי טוען שבמחשב שיש לו בעבודה הכל עובד מהר.. בכל מקרה יש לו כרטיס מסך מובנה שלפי דעתי ממש לא מתאים לו למה שהוא צריך . תקציב נורמלי בס…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בגודל 17', רצוי מאוד שטוח. או מסך LCD מתחת ל 1000 ש"ח באיכות מספיק טובה בתודה מראש אריאל
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
-
להלן הפרט של המחשב: מעבד AMD 3000 64BIT סוקט 939 לוח גיגה ביט 939 nf3 בעל ממשק AGP זיכרון 1024 ddr 400 dual חברת gil כרטיס מסך רדאון pro 9700 128 mb ספק כח טימרלטק 480 W שאלתי האם כדאי לי לשרדג את כרטיס המסך ל 6800GS ממשק AGP, או שכדאי למשוך עם המחשב עוד איזה שנה ואז להחליף את על מהחשב אם אני משדרג כמה זמן ניתן יהיה ל משוך עם המחשב
-
- 6 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך טוב שיריץ משחקים חדשים עם חיבור AGP מעדיף GFORCE יש לי מעבד:INTEL 2.4 לוח אם:IBM 830549U 1G RAM עד 900 ש"ח תודה מראש!!!! rohi234
-
- 3 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אז כמו שאמרתי בכותרת...! ויש לי עוד שאלה. חבר שלי רוצה לקנות את המסך הזה dx-997 של פריוויו. מה אתם אומרים עליו?
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
חובה שיהיה שטוח כמובן בבקשה תביאו את הדגם של המסך + האתר ממנו נלקח המחיר ותפרטו אם אתם יכולים.. בעקרון אני רוצה מסך 19 שטוח לא דק אבל אולי אתם תעוררו את מחשבתי למסכי LCD 17 למרות שאני לא חושב שאפשר למצוא משהו טוב במחיר הזה.. תודה
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני התלבטתי בין מסך lcd לבין crt נראה לי שאני ילך על crt מישהו יכול לתת לי המלצה למסך 17 אינצ' איכותי למשחקים לסרטים ושיהיה ממש טוב מסך במחיר עד 1200 או 1300 שקל תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השוואה בין MSI GeForce FX5900XT VDT 256DDR Sapphire Radeon 9600XT 256DDR אז היו כמה אתרים אבל אני לא מוצא, אותם, לא ממש משנה לי אם תמצאו של MSI או של Sapphire, אבל עדיף תודה רבה... עריכה: שאלה: ראיתי פעם שמישהו רשם שכדאי לקחת 9600XT 128 זיכרון ולא 256, למה? זה יותר טוב? או מה?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
אני מעונין לרכוש את הכרטיס הבא: http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3435454&CatId=3670 ויש לי את הלוח אם הבא: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2644 אני לא יודע אם אני יכול לחבר את זה, יש לי PCI-Express אבל לכרטיש יש PCI-Express 2 . וגם יש לו DDR3 ואני לא חושב שיש לי את זה. בכל אופן אם הכרטיס אני מתכנן לשחק בעיקר בקריסיס ובחבילת ההרחבה שעתידית לצאת לו. אם יש לכם כרטיס אחר אולי של ATI שמקביל לכרטיס הזה והוא יותר זול והוא גם מתאים ללוח אם שלי אני אשמח אם תציינו אותו.
-
- 13 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה עשיתי מספר בדיקות עם 3dmark2003 ורציתי לקבל את חוות הדעת שלכם ולראות עם הכל תקין ( אפשר לראות את המפרט שלי בחתימה ! ) כל הבדיקות נערכו בDEFAULT של ה3dmark2003 + כל המבחנים האפשרים חוץ מאחד של הסאונד ( האחרון ). 1) עשיתי בדיקה ללא OC התוצאה הייתה 10762 תוצאה 2) אחרי זה עשיתי בדיקה עם OC, ופעלתי באופן הבא: יש לי שני אפשריות לעשות OC בדרייבר אחת היא ב 2D והשנייה היא ב 3D אז נסיתי לעשות לשניהם OC של כ 400 \ 1.10 וקיבלתי את זה התוצאה הזאת 7883. 3) לאחר מכן הורדתי את הOC ב 3D והשארתי אותו רק ב 2D וקיבלתי את התוצאה הזאת 10887 והשאלות שלי הם: א) העם התוצאות האלה סיבירות והגיוניות למערכת כמו שלי .. ב) ועד כמה אתה חושבים שאני יצליח לעשות OC עם האלבטרון ( מעל מהיר…
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך בתקציב של 2800-2900 שקל, שיהיה טוב למשחקים ושיהיה לו צבעים חדים כמו של מסך CRT ומה אתם אומרים על המסך הזה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=40711&sog=C-Monitor ? אם יש לכם המלצות על מסכים אחרים רשמו לי בבקשה בתודה מנור
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
אני מחפש מסך בתקציב של 2800-2900 שקל, שיהיה טוב למשחקים ושיהיה לו צבעים חדים כמו של מסך CRT ומה אתם אומרים על המסך הזה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=40711&sog=C-Monitor ? אם יש לכם המלצות על מסכים אחרים רשמו לי בבקשה בתודה מנור
-
- 13 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מה אתם בכלל חושבים על הכרטיסים של GECUBE ובפרט הכרטיס הזה: http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat_pid=&prod_cat_id=214&prod_id=69097 או שאתם יכולים להמליץ לי על כרטיס אחר על בסיס 3870 ;D ;D
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס PVR איכותי (2GB לשעה) עם שני מקודדי MPEG-2 בחומרה שתופס חריץ PCI אחד. אני מעוניין לחבר לכרטיס PVR ממיר של כבלים (Thomson), ומכשיר וידאו במקביל. הייעוד של הכרטיס הוא הקלטה של ערוץ הטלוויזיה בו אני צופה, כולל Pause ו-Resume מהנקודה בה עצרתי, כאשר ההקלטה נמשכת ברקע (Playback על מסך הטלוויזיה). רצוי שלכרטיס PVR יהיה גם TV-Out ומפענח MPEG-2 בחומרה, אבל אפשר אולי להשתמש ב-TV-Out של ה-GeForce 6600GT. במקביל להקלטה של הערוץ בו אני צופה, אני רוצה גם להמיר קלטות וידאו לפורמט דיגיטלי (MPEG-2\DVD) באמצעות חיבור מכשיר וידאו לכרטיס PVR. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך שמחירו לא עולה על - 950 שקל עם חברה טובה קירור טוב וכרטיס טוב [מן הסתם] אני יודע שעכשיו כולכם תציעו לי להוסיף ולקנות 6600 GT אבל אני לא צריך אותו !!!!! אז ... אהה וגם לא כרטיס חזק במיוחד.. תודה לכל העוזר!
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך ב- 600 ש"ח למחשב של אחי מה אתם ממליצים"?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
יש לי לוח של אינטל (אני לא זוכר את הדגם המדויק) עם צ'יפסט 965 לקחתי מחבר NBA ומשום מה אין לי תמונה, וכנראה שהכרטיס מסך לא מספיק בשבילו. איזה כרטיס מסך (זול) יהיה טוב בשבילי שאוכל להריץ עליו NBA 09?
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מרכיב לי מחשב גיימינג חדש ואני צריך את עזרתכם ליבחור לי כרטיס מסך טוב וזול מישהוא יכול לעזור לי (משהו בסביבות 300 ש"ח)
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם.. אני צריך כרטיס מסך בישביל מישחקים חדשים עד 800 ש"ח.. תודה על העזרה :)
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
שלום לכולם , קניתי מפרט חדש למחשב והזמנתי כרטיס מסך אבל החלטתי לראות אם כדאי להחליף בהמלצתכם כמובן את הכרטיס מסך , אנא תתאימו לי כרטיס מסך שיתאים למפרט הבא : asus p5b lga775 intel 965 intel core2 duo 2.4ghz 4mb e6600 box cpu thermaltake 500W 120m pci-e pfc power supply corsair twin2x2048-6400c4 2048mb (2x1024) ddr2 זה בגדול מה שאתם צריכים אני מעריך כדי להתאים את הכרטיס מה שאני הזמנתי זה : Sapphire Radeon X1950Pro PCI-e DDR3 512MB Retail Video Card והמפרט שלו הינו : ATI RADEONT X1950 PRO core (580MHz) 512MB GDDR3 onboard memory (1400MHz) Windows VistaT 3D environment Support 36 pixel shader processors 256-bit Memory Bus PCI Express x16 / CrossFire support Pixel Shad…
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-