עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם! המסך שלי מוגדר על 1920 על 1080,בכל המשחקים החדשים כמעט(COD4 DEMO,TD unlimited,PES8) אני משחק על הרזולוציה הזו.אבל בדמו של Crysis הרזולוציה המקסימלית שהדמו נותן לי לבחור 1280 על 720..למה?

2. Started by ofir,

היי, סוף סוף יש באפשרותי לשדרג את המסך הישן, חשבתי לעבור לליגה אחרת lcd ואם כבר אז הכי איכותי בקבוצת ה17", ראיתי את הsamsung 172t ושמעתי עליו ביקורות טובות, מה אתם אומרים? תודה מראש, אופיר.

3. Started by Gentle Giant,

אהלן חבריה, ברצוני לברר מהו ההבדל באיכות בין 2 הכרטיסים הנ"ל(שניהם בעלי זיכרון 128 מ"ב)? האם משתלם להוסיף 300 ש"ח ל6600 או שההפרש מספיק זניח? חג שמח, ואל תשכחו לא לאכול יותר מדי סופגניות(לפי דרישת ראש הממשלה).

4. Started by Shnig0,

איזה כרטיס מן הכרטיסים הנל יותר חזק ב-PCI-E 1?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  5. Started by patah,

שלום חברים. יש לי שאלה לגבי חיבור של שני מסכים למחשב אחד כאשר שבמסך אחד תהיה מופעלת מצגת בעלת מחזור מסויים, ובמסך השני עבודה שוטפת של המחשב ללא הפרעה אחד לשני. וכמובן שליטה בו זמנית בשני המסכים עם עכבר אחד בעת ובוענה אחת. זה קצת דחוף!, תודה מראש. :

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  6. Started by d1a1n0,

מהו ההבדל בין שני הכרטיסים? אפשר השוואה בין כמה כרטיסי מסך לבין כרטיס המסך X1950PRO 512 , כי לא מצאתי באנ'צאים עליו.

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  7. אני רוצה המצלה לכרטיס מסך 512 MB ושינצל אותו.עד 800 ש"ח יש לי לוח 965p s-3

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  8. אני משתמש בכרטיס315 SiS עם יציאה למסך מחשב ווידיאו אווט לטלויזיה. ניסיתי לחבר כרטיס נוסף PCI של TSENG דגם E6000 , עם יציאה למסך מחשב, אך כשהצלחתי לחבר אותו קינפגתי בSETUP אותו כפריימרי ואז הוא עבד וגם הAGP אבל לא הצלחתי לראות בטלויזיה, וכאשר הAGP על פריימרי, אז אני רואה בטלויזיה ולא רואה את הPCI.. זקוק לעזרה ממישהו. תודה ???

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  9. Started by iib,

שלום חברים וחברות. בעקבות המהומות האחרונות בנוגע DOOM3 למנוע שלו ולמפתח שלו. הגעתי לשמסכנה שיש בפורם הזה תפיסה מוטעית ש DOOM3 הוא מנוע כ"כ כבד וחדשני שכרטיסים גראפיים של ימינו לא יכלו להתמודד איתו כמו שצריך. אני כמובן מתנגד לתפיסה הזאת ואומר שכולכם חולים. ;D ובכן אני מכריז בזאת שלדעתי DOOM3 יפעל כמו שצריך ברזולוציה 768*1024 ב High Details על כרטיסים שמבוססים על המעבדים הגראפיים R200 (ראדון 8500) ו NV25 (גיפורס 4). כשאני אומר כמו שצריך אני מתכון ל 30+ פרימים בשניה בממוצע. מי שרוצה לחלוק עלי מוזמן to Flame the thread. תודה.

• 138 תגובות
    • 14.3k צפיות
  10. שלום, לפני מספר שבועות שמתי לב לבעיה משונה. לכל החלונות שלי יש מן "צל" אופקי. אנסה להסביר: אם חלון מסויים פתוח במרכז המסך אני רואה מעין צל אופקי בשני הצדדים. בפס הכותרת של החלון, לדוגמה, רואים פס דק "שקוף" הנמתח ימינה ושמאלה עד לקצה המסך (כך גם בשאר חלקי המסך). אפשר לעבוד כך אבל זה ממש מרגיז. השאלה שלי היא האם מישהו נתקל בתופעה כזו ? האם זו בעיה במסך או בכ. מסך ? הכרטיס הוא ATI 9500 pro והמוניטור הוא של מאג 770T. תודה

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  11. Started by Haflo,

איך הכרטיס Asus V7700 Geforce 2 GTS 64MB Deluxe לעומת MSI Geforce 3 Ti200 128MB? ואיך ה MSI בכלל?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by shubilmobile,

הציעו לי את הכרטיס הזה: PNY VERTO GF4 Ti 4400 128 mb ב-200$. המחיר סבבה לחלוטין בהנחה שהיצרן שווה משהו. מישהו שמע פעם על PNY? זה האתר תודה לעונים.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אהלן אני הולך לקנות מחשב ואיתו את הכרטיס מסך g-force ti 4400 מתוצרת אסוס מחיר לא אכפת לי וכמעט בטוח שאני קונה אסוס השאלה שלי היא אסוס חברה טובה? מיבחנת איכות המוצר? מבחינת פילטרים? ואני יודע שהרבה ישר יגידו בלי לחשוב שניה או לסיים לקרוא תהודעה "עזוב אסוס כך לידטק" אבל בחנות שאני קונה אין לידטק מה לעשות אז אם תוכלו בטוב ליבכם לענות על שאלות קלות אלו ותודה מראש גיא

• 51 תגובות
    • 5k צפיות
  14. Started by avi_lilah,

שלום חברים אני זקוק לעזרה שלכם מענין להרכיב htpc ואני מחפש כרטיס של TV out השמח לקבל המלצות התקציב הוא עד 250 שקל תודה

• 5 תגובות
    • 535 צפיות
  15. Started by yuvalfr,

אוקיי אז ככה. עד עכשיו היה קונצנזוס במפרטים השונים ששקלתי למחשב החדש שלי שהכרטיס מסך יהיה - Albatron Geforce FX6800 DDR 128Mb 256Bit שמחירו כמעט 1,800 ש"ח. אבל עכשיו נוצרה בעיה, משום שאני כנראה קונה מחנות אחרת שבה יש מעט מאוד כרטיסי Geforce בכלל ו-6800 בפרט. המבחר של Radeon מעט טוב יותר ומצאתי כמה כרטיסים שעשויים להיות מתאימים גם: Club3d RADEON 9800PRO 265MB DDR2 TV-OUT +DVI 2Y Sapphire RADEON 9800PRO 128MB TV-OUT +DVI +CRT כל הכרטיסים הם 256BIT. כאמור ה-Gefroce הוא 1,800 ש"ח ואילו השניים האחרים בערך 1,500 ש"ח. שתי שאלות - קודם כל האם ה-Geforce יותר טוב באמת? האם אני מפסיד הרבה אם אני לוקח את ה-Radeon9800PRO במקום? וגם, למה המחיר של ה-Club3d נמוך כ"כ אם הוא 265MB לעומת ה…

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  16. Started by yossia23,

שלום לכולם התחרבש לי הכרטיס מסךGF9600GT ומת לפני זה המחשב עבד מצוין במשחקי תלת מימד באיכות טובה זאת המערכת שלי: WINDOWS XP CPU E7200 2GB RAM ספק כוח 550W של CHIEFTEC לא מעונין להשקיע בשלב זה במערכת חדשה אני מתלבט אם לקנותGF450 או GF 460 הבעיה היא האם ה460 חזק מידי למערכת ועדיף להשקיע ב450? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  17. Started by moshe1x,

מישהו מוכן להסביר לי מה זה?

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  18. Started by NivShmuel12,

נתקלתי בדיל נחמד ביותר, הכרטיס הנ''ל ב750 שקל. עכשיו שאני חושב על זה ה6850 שלי כבר צריך מחליף... אמערכת שלי היא כזאת [h=3]AMD Phenom II X4 955 לוח אם של גיגה ביט, לא זכור לי דגם מדוייק אבל אנילא חושב שזה ישנה... אם צריך אני יבדוק. HD 6850 4 GB ראם seasonic s12 620W bronze עכשיו כמה שאלות: רכישה כדאית לאומת השיפור בביצועים? הספק שלי יחזיק אותו? הבנתי שהוא די אוכל חשמל בעוד חמישים שקל אני יכול להביא את גירסת הOC, שווה? רשמים,בעיות,המלצות, דברים אחרים שיש לכם להגיד בעד ונגד הכרטיס, בבקשה אני ישמח לשמוע[/h]

19. Started by liormor,

שלום וערב טוב! אתמול קבלתי את הכרטיס מסך החדש שלי ויש לי שתי בקשות לחברי הפורום שכל כך עזרו לי בבחירת הכרטיס 1-באייקון של ATI הקטן ליד השעון למטה רשום כרטיס מסידרה 4800 למה לא כתוב הדגם המדוייק? הרי הוא מזהה את זכרון הכרטיס ג'יגה 1,למה הוא לא מזהה שהוא 4850? 2-בבקשה לעזור לי לשים הגדרות בכרטיס quality or performance? וכל מיני הגדרות חוץ מרזולוציה תודה רבה על כל העזרה ליאור

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  20. Started by hachling,

אני רוצה לקנות מסך 17'' סביר אבל לא במחיר של 19''. אני מתלבט בין lg 795 , viewsonic g75f, viewsonic p70f. אני יודע שה-g75f רמה מתחת לשניים האחרים אבל גם רמה מתחת במחיר. האם ההפרש ברמה שווה את ההפרש במחיר? ואיזה מסך באופן כללי עדיף? האם יש מסך באותה סקלה שפיספסתי?? תודה מראש על העזרה! ???

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  21. Started by Dr. n00b,

שלום לכולם. יש לי טלויזיית LCD 32" בסלון, וכשאני מחבר אליה את המחשב הכל נראה נהדר ותענוג לעבוד עליה. מדובר בדגם לא יקר של מאראנץ, LC3250EX. אבל לרוב המחשב נמצא אצלי בחדר, מחובר למסך CRT מצויין - G90F+ של וויוסוניק. כמו כן יש לי טלויזיה בחדר, 21" ישנה של JVC על זרועות ברקן, ומערכת סטראו ישנה גם היא של שארפ שמשמשת לרמקולים. עכשיו תעשו את החשבון לבד - מסך 19" CRT, טלויזיה 21", מערכת מגודלת - כל זה תופס המון המון מקום ונמאס לי. עכשיו עקב הניסיון הטוב שלי עם הטלויזיה בסלון, חשבתי שיהיה נחמד לעשות משהו דומה בחדר - ושמתי עין על דגם 26" של סמסונג (LA26R51B) עם נתונים טובים והרבה חיבורים, שראיתי בחנות והתרשמתי ממנו לטובה. הקטע המצחיק זה שבזאפ המחיר הכי זול שלו הוא 7500 שקל, אבל במ…

• 14 תגובות
    • 997 צפיות
  22. Started by Bigotry,

אהלן חבר'ה! אני בטוח ששאלו פה כבר מיליון פעם ואתם בטח מתעייפים כבר אבל: אני זקוק לכרטיס חדש וחזק, עד 1500 ש"ח בערך. המפרט של המחשב שלי הוא: לוח אם: MSI 915G Neo2 מעבד: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz זיכרון ראם: 2GB חשבתי על ה Nvidia GeForce 7950GT בעיקר, ופחות על ה 8800 כי הם יקרים מאד... השאלות הן: 1. האם כדאי לקנות עכשיו את הכרטיס או שבקרוב הולכים לרדת המחירים משמעותית ושווה לחכות ולקנות את ה8800 בבמחיר דומה או את ה 7950 במחיר נמוך יותר? 2. איזה כרטיס יתאים לי יותר? תוצרת Leadtek או gigabyte, או משהו אחר? 3. האם כדאי ללכת בכלל על משהו מהכרטיסים של ATI באותו המחיר בערך? מחכה לתשובה, תודה רבה מראש (: [br]פורסם בתאריך: 9.02.2007 בשעה 12:02:44 שכחתי להזכיר שמדובר על PCI EXPRE…

• 11 תגובות
    • 802 צפיות
  23. Started by BobCaT,

עכשו הורדתי את הדריבר הנ''ל מהאתר של ניבדיה ושאני לוחץ על התקנה המחשב אומר בוצעה פעולה לא חוקית או משהו בסגנון אני משתמש בוינדוס 98 SE וכן הורדתי את הדריברים ל98 אז מה יכולה ליהיות הבעיה ואיך אני מתקן את זה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. מעבד -core 2 due E6750 לוח- Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון- 2GB 800MHZ ספק -אין לי ממש מושג אבל משהו חזק ולא ג'נרי זה לא ממש בטוח כי זה המפרט של מה שאני הולך לקנות ובגלל זה אני צריך המלצה לכרטיס מסך. אני רוצה לקנות כרטיס מסך 600-800 ש"ח הוא צריך להריץ משחקים כבדים פחות או יותר... תעזרו לי לבחור אחד טוב... ****אקבל גם את התשובה: "תחכה עוד חצי שנה לכרטיסי מסך טובים יותר"**** אני לא רוצה לeנות סתם אחד ותוך שנה שהוא יהיה סתם עלוב.... אני רוצה אחד שיחזיק 3 שנים ככה. Guardian Angel אחי אין לי מושג מה רצית ממני פה... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=308016.10 זה היה הנושא שאני פתחתי פשוט 1000 שקל יצא יקר...אז שאלתי על מחיר נמוך יותר... לא משנה

• 8 תגובות
    • 533 צפיות
  25. אם משהו יודע שיגיב בבקשה להודעה. אינני חושב שזהו פרסום חינם כי עצם זה שאני מזכיר את שם החברה LEADTEK זה אותו הדבר להציג את שם היבואן.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.