כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
מצאתי איזה גירסה חימנית של דוס וכתוב לצרוב אותה לתוך סי די רום ואז לעשות בוט אז אני עושה בוט ואז אין לי אף כונן חוץ מהסי די רום אני חושב שאו שהדוס הזה לא תומך בSATA או שהוא לא תומך בNTFS או שזאת בעיה אחרת כי אף כונן לא מוצג לי חוץ מהסי די רום ואין לי כונן דיסקטים
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
כלומר יש לי לוח שתומך ב AGP X4 בלבד. וראיתי שכל הכרטיסים תומכים AGP X8. אני שואל לווא דווקא לכרטיס הזה... האם זה יעבוד אצלי? האם יש לו תמיכה אחורנית..? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
כל אחד שיתרום שקל... סתם אני צריך המלצה לחברה וחנות אין בעיה עם חנויות מחול העיקר שישלחו לארה"ב או לישראל
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהו הכרטיס מסך החזק ביותר שקיים לשימוש בייתי שלא זקוק למאוורר לצורך פעולה תקינה בעומס מירבי? אני מחפש כרטיס מסך חזק (VIVO) עבור HTPC עם קירור פאסיבי קטן מימדים (המארז נמוך עם חלל פנימי מוגבל) שלא חוסם חריצי הרחבה PCI. אני צריך דגם מדוייק של הכרטיס מסך (אשמח לקבל קישור מתאים) ומחיר. לגבי הקירור, אני צריך לדעת האם הקירור הפאסיבי שמגיע עם הכרטיס מספק, או שרצוי להחליף אותו לגוף קירור אחר (איזה?). בנוסף לכך, אני מעוניין לדעת האם הכרטיס מסך תומך במשחקים חדשים ובאיזה רמה. תודה מראש.
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
פרטי המערכת: ספק כח: codegen 600w הכרטיס המדובר תודה והמשך יום נעים.
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
וכבר החלתתי שאני יביא 7600GT!! והשאלה שלי היא אם הספק שלי יספיק לכרטיס הזה?? ולמי שיש כרטיס כזה איך הוא בכללי ספרו הכל עליו?? תודה אופק!
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-
-
יש לו 128MB והוא של LEADTEK מישהו יכול להגיד לי כמה הוא שווה
-
הכרטיס העכשווי שלי 8600GTS של גיגבייט, לוח האם תומך SLI האם משתלם לי יותר לקנות כרטיס נוסף ? (המחיר של הכרטיס ירד משמעותית) אני אוהב משחקים כגון קרייסיס, COD4 , אססין קריד ודומיהם משחקים עם גרפיקה יפה
-
- 9 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, הייתי בחנות מחשבים והם נתנו לי את מפרטי המחשב, והייתי מרוצה מפרטים חוץ מכרטיס מסך חלשים, הם אמרו שהם לא מכורים כרטיסים חזקים והמליצו לקנות את עצמי כרטיס המסך. לפני חודשיים שאלתי פורום הזה בנושא: בקשת להמלצת כרטיס מסך בסביבות 600 ש"ח, והמליצו את כרטיס PALIT GeForce 7600GS Sonic 256MB PCI-E. לפני שאני קונה את כרטיס המסך ורציתי להגיד משהו. אני אף פעם לא קניתי חלקי מחשב ואני די חושש שפתאום שכרטיס מסך לא יתאים ללוח. ולכן אם תוכלו לעזור לי לפני שאהיה בטוח לקנות את כ. מסך . ואני מציג את המפרט שאני הולך לקנות את לוח: לוח פנטיום 4 INTEL מקורי 945 CHIPSET P755 תומך בסידרת המעבדים החדשה "ליבה הכפולה" שכוללים עבור של 2 יישומים כבדים בו זמנית, הלוח כלל את הטכנולוגיית החדשות: HT,…
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
GTS - http://tms.co.il/product/4888 GT - http://tms.co.il/product/4643 GT OC - http://tms.co.il/product/5214 קודם כל השאלה שלי, אני יודע שיש גרסאות כמו שיש GTS ישן ויש GTS חדש עכשיו איך אני יודע מה חדש ומה ישן לדוגמא הבאתי פה לינק לGTS אבל השאלה אם הוא חדש? ואיך יודעים זאת? ולנושא, איזה מבין 2 הכרטיס הללו הם הטובים ביותר ? כרטיס מסך אני צריך לאורך זמן ארוך שיחזיק ויתפעל ללא בעיות כל משחק חדש שיוצא. מניסיון וממה שאומרים אני יודע בוודעות שהכרטיסים האלו מספיקים אולי לא תמיד למקסימום ביצועים(אממ CRYSIS אממ) אבל מספיק ומצוין שיפעילו כל משחק חופשי. תודה לעזורים. ארקדי.
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה כרטיס מסך ב700 שקל מקסימום אז חשבתי על 2 הכרטיסים הנ"ל Gforce 4 Ti 4200 של חברה שהיא לא ממש מוכרת http://www.prolink.com.tw/english/products/vga/g4/ti/GeForce4-TI4200-8x.htm או Radeon 9000 Pro 2 של GigaByte http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R9000%20PRO%20II.htm ואני שואל אתכם איזה כרטיס יותר טוב ואני לא ממש מעודכן בקשר ל R9100 או 9200 איזה מכל אלה עדיף ב700 ש"ח? אם יש כרטיס שאתם ממליצים לי ב700 ש"ח אז תגידו בבקשה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיס מסך- תקציב: בערך 600 שקל~ אפשרו תחריגה של 50 לפה 50 לשם... שימושים עיקריים: משחקים- אני רוצה שיראו את המחשקים טוב מאוד- שלא יהיו עיוותים, שיהיה חלק כזה. גם סרטים. מעבד לוח אם וכרטיס מסך נוכחי הכל פה: http://img257.imageshack.us/gal.php?g=80783558.gif זה מהתוכנה אברסט, לא ידעתי מה לצלם. צילמתי הכל :-P יש לי מסך של LG 19" בקשר לספק- אני צריך ספק טוב, שיחזיר מעמד, יעשה את העבודה שלו ולא יהיה יותר מידי יקר... איפשהו בסביבות ה400 שקל~ תודה =] איציק
-
- 14 תגובות
- 858 צפיות
-
-
טוב אני כבר שבועיים מחפש באינטרנט מסך LCD! אני לא יודע מה לקנות ! נתחיל בזה שיש לי תקציב של 3500 שקלים. האם לקנות מסך 17' תותח !!!! שהביצועים שלו חלומיים! האם לקנות 18' גדול יותר גם עם ביצועים מעולים. האם לקנות בכלל 19' יותר גדול שהביצועים שלו משתווים ל 18' הבעיה היא... מסך 17' הוא של חברות כמו IIYAMA SONY מסך 18' של חברת MAG או SAMSONG או PROVIEW מסך 19' של חברת AOC. ------------------------------------ יש עוד בעיה ... האחריות. האחריות של SONY IIYAMA ואחרים מצוינת יחליפו את המסך על כל בעיה קטנה כמו גם PROVIEW. אבל AOC מחליפים רק אחרי שנשרפים 5 פיקסלים ומעלה!! השאלה היא האם לקחת את הסיכון ולקנות 19' או את האחרים. או שאתם בכלל ממליצים על מסך אחר אני פתוח ומקווה להצעות ש…
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי יומולדת ב23/8 ( ;D) ואני רוצה לקנות מסך אני יכול להוציא עד 2500 שקל. הכשיו אני רוצה לדעת מה יותר כדי לי (אני משחק הרבה אם זה משנה) LCD או 19" שטוח. בבקשה לנמק. ואם אפשר המלצות למסך. תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין לשפר את הכרטיס מסך שלי יש לי 7100gs 128mb אני רוצה כרטיס מסך שיוכל להריץ לי משחקים טובים אתם יודעים משהו בסגנון של 8600 ו8800 אני לא יודע אם יש לי מספיק אבל בעיקרון יש לי 820 שקל אבל השאלה שלי היא אם המחשב שלי יכול להריץ כרטיס מסך אם יש כזה דבר בכלל זה המפרט המחשב סך הכל די חדש אני יודע 8 חודשים משהו כזה יש ליpci-e x16 ווינדוס וויסטה ודרך אגב אין לי בעיה גם כרטיסים של raidon כל ה hd3860 והאלה לא יודע אם כתבתי משהו שקיים בכלל העיקר שיעמוד בתקציב של 820 מקסימום חריגה עד 900 (אני ישכנע את אבא שלי 80 שקל) CPU Type DualCore Intel Pentium E2160, 1800 MHz (9 x 200) Motherboard Name Biostar 945GZ Micro 775 SE (3 PCI, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video,System Memor…
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
כמובן שהנושא הוא כרטיסי וידיאו.......................... : אני מעונין לקנות כרטיס כזה ואני רוצה לדעת איזה השווה ביותר ללכידת וידיאו ? ;D כמובן התקציב שלי הוא : 1.000 ש"ח חדשים :AR15: תודה מראש ! BIGMAN
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט למחשב הורדתי את הדרייבר מאתר של ati לכרטיס x1950pro התקנתי וזה לא עוזר יש לי ווינדוס xp sp2 אני מקווה שיש לכם תשובות בשבילי תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
תראו אני סגור על מסך אבל יש לי בעיה אני סגור על המסך הזה http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1124&scat=220&tcat=24 קודם איך הוא ?!?!? עכשיו הבעיה היא שהמסך הזה מופיע רק ב-חנות באג לא מצאתי אותו באף אחנות אחרת השאלה היא למה ?!?! המסך זול והכי טוב מחינת כל דברים שיש לו למה הוא לא נימצא באף חנות למה אף אחד לא מציע אותו הוא מעולה פשוט מעולה למחיר שבאג מציאים אותו השאלה היא למה ? עוכשיו עם אני קונה אותו אני יכול להנות ממסך ברמה גבוהה ? או שזה עדיין לא זה ~! ?
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב ופתאום כל פעם כשאני מעלה את הווינדוס אני מקבל את האזהרה הבאה : יש לי 6600gt agp gigabyte vivo 128 mb ולא נראה לי שיש לי sli ולוח אם של אסוס p4p800 e deluxe תודה בכל אופן.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם ביום ו הקרוב יגיע המסך אני די נעול עליו אבל רציתי לדעת אם למישהו יש הצעות \ הסתייגויות\המלצות
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי... שלום יש לי כרטיס 9800 פרו ועם אובר קלוק של 390\760 אני מקבל איתו 19800 ב 3D MARK 2001 שזה נראה לי סביר... חבר שלי קפץ אלי עם ה 6800 של אלבטרון שלו ולהפתעתי הרבה ב 2001 התוצאה נמוכה יותר! 19100 בלי אובר קלוק ו 19700 עם אובר קלוק 345\800 שזה די מוזר שהליבה כזאת חלשה! ב 2003 בכל אופן התוצאה היא 9100 האם הכרטיס שלו דפוק או פגום? כי נראה לי כזה כרטיס היה אמור לקרווווע את ה 9800 פרו שלי! מה הולך כאן?!!! תודה!
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב P4-1700MG כרטיס מסך GE FORCE 2 MX400 32MB הGTA3 קופץ באופן מבייש את המחשב והציפיות שלי
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
איזה כדי לקחת? מטרת משחקים משחקים אינטרנט ומשחקים וגרפיקה גם ..PHOTOSHOP...בעתיד אני משתגע יוווו מה רובכם ממליצים? XT PRO 128MB 256MB איזה סוג ומה המחיר שלו ומאיזה אתר לקחתם יווווווו :'(
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
את האמת כבר לגמרי השתגעתי בשבוע האחרון מאז שהחלטתי לקנות מחשב וסגרתי כבר את כל הפינות, כמעט, אני עכשיו מתלבט בין שני כרטיסי מסך: Albatron 5900XTV וה Club 3D 9800SE המחירים כמעט זהים, רק שעל ה club3d לא שמעתי כמעט כלום, אבל הציפ אמור להיות טוב יותר, מה אתם חושבים???
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-