עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. רציתי להזמין את הכרטיס AGP geforce 7600GT אבל נגמר להם אז אני צריך להזמין ממקור אחר. קיבלתי המצלצות מהאשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=206814.new#new אני יכול בבקשה לקבל אתר אחר שממנו אני יכול לקנות את הכרטיס? תודה.

• 9 תגובות
    • 715 צפיות
  2. בעיה ראשונה : מדי פעם כשאני מדליק את המחשב ממצב כיבוי ( לא RESTART ) כשעולה המחשב הוא עולה עם רזולוציה נמוכה כאילו שלא הותקן כרטיס מסך ,כל האייקונים ענקיים וכו' . כשעושים RESTART זה פותר את הבעיה ועולה תקין. בעיה שנייה : במשחק Crysis 3 אני מצליח להגיע רק ל 30 - 40 פריימים בלבד למרות מערכת חזקה כביכול. בעיה שלישית : בהתקנת הדרייברים של NVIDEA העדכניים לאחר ההתקנה יש כמה דברים שהוא לא מתקין כגון PISIX או CUDA או NVIDEA UPDATE . מפרט המערכת : לוח - Gigabyte X58 UD7 מעבד - I7 EXTREAME 990X זיכרון - 24 GB כ. מסך - Gigabyte 690GTX דיסקים - SSD 256GB X 4 RAID 0 מסך - DELL 30 2560X1600 תודה. כמו כן אשמח לדעת על טכנאי שמתמחה במערכות HI END שהוא גם GAMER שאוהב ונושם את התקלות המ…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by The_magament,

אני לא יודע אם זה שייך לכאן, פשוט לא מצאתי מקום אחר שזה שייך אליו... אני רוצה לקנות את ה-8800GTS 320MB של ALBATRON (פשוט כי היא הכי זולה שם). האם היא טובה? עושה בעיות? OC'ית טובה? תודה.

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  4. שלום ברצוני לרכוש את ה9600GT של LEADTEK http://www.skypc.co.il/pl_product~LV470~8~0.htm# תסתכלו על המפרט בצד ימין. מעבד ישן, ויש את ה1950PRO שעבד בסדר אבל אני רוצה שיפור ואין לי כסף למחשב חדש. יש לי 700 שקל. השאלה שלי היא האם זה יהווה שיפור הכרטיס הזה ובכמה? האם הצוואר בקבוק ממש ממש יגביל את הכרטיס? אני קונה עוד יומיים גם עוד גיגה זיכרון. ושוב אני שואל האם השיפור בביצועים(עזבו את קרייסיס) יהיה משמעותי ושווה ת650 שקל. תודה רבה ושבת שלום.

• 11 תגובות
    • 780 צפיות
  5. בכל פעם שאני מריץ סרט בתוכנת המדיה splash pro אחרי כמה דקות של צפייה חלקה התוכנה נתקעת בליווי מסך בצבעים יפים ואחידים המכסים את כל המסך. הבעיה כבר קיימת לאורך הרבה עדכונים הן של התוכנה והן של הדרייבר של הכרטיס מסך. לאחר שהצבע (שמאוד מגוון ולפעמים הוא אפור, לפעמים ירוק ולפעמים אפילו תכלת) נעלם כתוב graphics adapter hang ואני צריך לפתוח task manager כדי לסגור את התוכנה ולהפעיל מחדש רק כדי שהסרט יתקע חמש דקות לאחר מכן. הטמפרטורה של הכרטיס מסך סבירה ביותר (בסביבות 40 מעלות ומקסימום של 60 במאמץ גבוה מאוד) והתקלה נוצרת גם כשיש בוסטים שונים של splash pro וגם כשהם כבויים (מי שמכיר את splash pro אמור להבין למה אני מתכוון). נתקלתי בבעיה הזאת בינתיים רק בתוכנה הזאת, אבל אני לא יודע …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by nesber,

קניתי לאחרונה מחשב חדש עם sapphire 7770(גרסא רגילה). הכל פועל ללא תקלות נראות לעין, אבל ההתנהגות שלו מוזרה: בAIDA64 מופיע שמהירות השעון של המעבד שלו עומדת על 300 וה"אוריגינל"(?) על 1000. אני מבין את משמעות הסטייה בין הנתונים כאשר מדובר בזכרון(300*4 במקרה של הכרטיס הזה) , אבל לא ברורה לי המשמעות של זה לגבי GPU. האם זה נורמלי? דבר שני, כאשר אני משחק(company of heroes על דיטייל גבוה) הטמפרטורה ומהירות המאוורר לא משתנים בכלל. הטמ' תמיד בסביבות 25 מעלות, שזה כמובן קר מאד, ומהירות המאוורר עומדת על 30 אחוז מיכולתו(כך לפי התוכנה). לא יכול להביע הערכה אובייקטיבית לגבי הביצועים כי המחשב הקודם שלי היה ענתיקה יוצאת דופן שבקושי הריצה את המחשב הזה. מאד מוזר כל העסק הזה, מישהו יכול להסב…

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  7. Started by Baridy,

בנתיים יש לי את המסך Mag E786 . הוא מיתחבר לכרטיס??

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  8. שלום, אני משתמש במחשב בעל לוח אם עם כרטיס מסך מובנה (M2A-VM HDMI, ואני רוצה לצפות על מסך הטלוויזיה בסרטי HD הנמצאים בכונן הקשיח שלו, ולעשות זאת תוך שימוש בכבל HDMI. הטלוויזיה שלי היא מסוג LCD מתוצרת טושיבה פי42CV 501, יש בה שתי כניסות HDMI. לצערי, ניסיתי לחבר את הטלוויזיה למחשב ע"י חיבור ה- HDMI המובנה בלוח, אך ללא הצלחה. (ניסיתי לעדכן דרייברים, לשנות הגדרות בביוס, להתקין PowerStrip) יש לציין שדרך חיבור ה-VGA הסטנדרטי ניתן להעביר וידאו מהמחשב לטלוויזיה ללא בעיה. אשמח אם תמליצו לי על על כרטיס מסך (PCI-E) מתאים עם כניסת HDMI, שלא יהווה בעיה בין חיבור המחשב לטלוויזיה. תקציב 200 - 300 ש"ח תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  9. CONNECT3D Radeon® X1950 XTX 512MB שמתם לב שכמעט כל הזמן יורד המחיר ל CONNECT3D Radeon X1950 XTX 512MB כמעט כל יום יורד לו המחיר (ב 200 שקל) בהתחלה הוא עלה 3500 אחר כך 3300 אחר כך 3100 אחר כך 2900 אחר כך 2700 ועכשיו הוא עולה 2500 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5977 מישהו יודע מה קורה פה? לא שזה משנה לי... (חחח מצידי שזה ימשיך....) דרך אגב: מה הטמפ' של X1950 XTX י? (הבנתי שיש לו קרור מאוד טוב ומאוד שקט)

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  10. שני הכרטיסים מאותה חברה ומאותו הדגם GTX570 לאחר שחיברתי במקביל עשיתי חיבור/גישור עם מגשר SLI , הפעלתי את המחשב נכנסתי למשחק וציפיתי לראות שיפור ב FPS אבל לא היה הבדל כלל . דרייברים היו לפני כן מותקנים מהעדכון האחרון 320.14 יש משהו שצריך לעשות על מנת שיזהה את ה כרטיס השני ?

• 39 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. מה עדיף, radeon 9200 או GF 5500FX? שניהם עולים בסביבות ה500. אם יש לכם המלצה מדוייקת יותר לכרטיס מסך (זאת אומרת עם לינק) אז זה ממש יעזור לי (אין לי כל כך הרבה ידע בתחום הזה, בגלל זה אני מעדיף המלצות מכוונות).

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  12. Started by navk2,

האפשרות הראשונה שם טמפורל AA משהו אז שמתי אותה על 2 וזה לא משנה כלום... לא מבין למה כולם אומרים ש ATI TOOL עדיפה על CCC... אולי זה משנה שיש לי גרסה מסיומת ? יש לי את 0.26 ...

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  13. Started by GuyG,

מעבד E8400 לוח אם עוד לא יודע (פרסמתי שאלה בפורום לוחות אם..), בכל מקרה לוח אם סביבות 500-600 שקל. איזה כ. מסך אתם ממליצים? חשבתי על ה Gigabyte nVidia Geforce 9600GT אבל אז מישהו אמר לי שעדיף לי Palit nVIDIA GeForce 9800GT Super 512MB PCIe שעולה פחות והוא אמר שזה יותר טוב.. איזה מהם עדיף? Gigabyte לא יותר טובה מ Palit? ה Palit הוא DDR3? ועוד דבר אחרון, באיזה מקום אחד יש גם 9600 Silent, מה זה אומר, שהקירור יותר טוב? (זה תוספת 50 שקל - משתלם, זה רק ב KSP, באייבורי לא ראיתי את זה, יש את זה גם שם, כי אני הולך לקנות באייבורי למרות מה שאומרים עליה?) תודה

14. הלו! תקשיבו בעוד כמה ימים אני טס לארצות הברית וקונה מNEWEgg כרטיס מסך, עכשיו: אני רוצה לקנות 9800 פרו אבל אני לא יודע מה יותר כדי אולי שם זה אחרת מפה והמאפיינים של הכרטיס אחרים אז בכל זאת הבאתי פה את ההגדרות 9800 פרו 128MB 256BIT SAPPHIRH Chipset/Core Speed: ATI RADEON 9800PRO/380MHz Memory/Effective Speed: 128MB DDR/680MHz BUS: AGP 4X/8X Ports: VGA Out(15 Pin D-Sub)+TV-Out(S-Video Out)+DVI Connector Support 3D API: DirectX®9, OpenGL®2.0 Cable/Accessories: 3 Cables, VGA via DVI Adapter, Composite via S-Video Adpater, 4 CD Max Resolution@32bit Color: 2048X1536@85Hz 9800 פרו של MSI 256BIT 128MB Chipset/Core Speed: ATI Radeon 9800 Pro/378MHz Memory/Effective Speed: 128MB DDR…

• 11 תגובות
    • 929 צפיות
  15. Started by Erk0kyDa,

תיראו אני רוצה לקנות תכרטיס HD 4850 gainward DDR5 עכשיו אין אותו לסקי פי סי אין גם לספק שלהם לאייבורי אין אותו מאיפה אני קונה אני גר באור יהודה אני יכול לסוע ער ראשון תל אביב לא יותר רחוק למי שיש חנות שיביא תודה

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  16. Started by tootie,

שלום, יש לי כרטיס מסך 5770, הכל עובד בו יופי טופי. יש לי מסך 17" ישן, שיש לו רק חיבור VGA, אז כל הזמן אני עובד עם VGA. יש לי טלויזיה 32" של טושיביה ויש לה כמה חיבורים של HDMI, VGA וכד'.. אבל אין לי כבלים של HDMI אז אני מחבר את הכרטיס לטלויזיה רק עם VGA. הבעיה ברגע שאני מחבר את הכרטיס לטלויזיה דרך VGA, אני רואה מסך שחור ורק ריסט למחשב מסדר את זה ואז אני יכול לראות את המחשב דרך הטלויזיה. זה אמור להיות ככה? והבעיה השניה היא רזולוציה, שהמחשב כבר מחובר לטלויזיה אין איזון בין מאונך למאוזן, ואני לא מצליח לסדר את זה, כמו לשנות רזולוציה. יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  17. Started by lalush33,

ואם כן אז באיזה איכות...

18. Started by Shane McMahon,

שלום לכולם,על כרטיס Gaiwnward Nvidia 5500FX יש חיישן טמפרטורות? ובאיזה תוכנה חינמית ניתן למדוד את המעלות? תודה רבה .

19. Started by PT,

אני עוד שבוע קונה את הכרטיס ויש לי שאלה: הוא בא כXT מוחלש או שצריך לעשות לו פלאש כדי שיהיה XT? תודה

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  20. Started by nitayc1,

שלום. רציתי המלצה לכרטיסי מסך בסכום שבין ה500 עד 700 שקל. המסך שלי הוא 19' רחב - רזולוזיה 1440*900 הסתכלתי בנעוץ של הכרטיסי מסך המומלצים ולפי מה שראיתי הכי מתאים היה ה4850. תכלס אני מעוניין לקנות כרטיס של חברת ג'יגבייט, ראיתי כרטיסים של PALIT או Innovision עם צ'יפ יותר מתקדם ובאותו מחיר, האם כדאי לקנות את החברות האלה? אשמח לעזרה תודה 8)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by woodk1d,

טוב כרגע יש לי GTX460 ואני חושב שכבר בזמן הקרוב צריך כבר לשדרג התקציב לא גבוה במיוחד ואני מבין ששידרוג מהGTX460 ל GTX650 לא שווה את זה אבל אני רוצה עוד דעות כי שמעתי שהBOOST EDITION חזק בכ40 אחוז מהGTX460 ועכשיו עוד משהו, יש פה שני לינקים: http://ksp.co.il/?uin=17083 http://ksp.co.il/?uin=18829 מה ההבדל בין השתיים? הBoost טוב יותר או שהם די שווים ? אני יודע שבמחיר הזה אי אפשר למצוא משהו שהוא הרבה יותר טוב מהGTX460 (או שכן, לא מבין גדול) אבל זה מה יש. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  22. חשבתי על Gigabyte NVIDIA GeForce GT630 ב-300 ש"ח האם יש צורך ביותר או פחות? הצרכים שלי בעיקר זה צפייה מהמחשב לטלויזיה (HD), פחות משחק במחשב. יש הצעות אחרות?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by vampirus,

שלום לכולם, אני מתלבט בין 2 דגמים לרכישה של מסך LCD, הראשון, LG l1710b , בגודל 17'. השני Mag LT865, בגודל 18'. שניהם בסביבות 2700-3000 ש"ח. (אם למישהו יש רעיון יותר מוצלח....) בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  24. Started by יוסי משה,

מבחינת יכולות - לאיזה כרטיס מסך רגיל הוא מקביל? אני משחק מעט - דיאבלו 3 ו- GRIM DAWN היו האחרונים שממש שיחקתי - האם הכרטיס מספיק למשחקים כאלו בהגדרות בינוניות? תודה

25. Started by tiger18,

שלום יש לי כרטיס מסך ATI 4850 התקינו לי דרייברים עם המערכת של ויסטה וגם הורדתי גירסה אחרונה של CATALYST 8.8 אבל הDIRECT 3D לא מתעדכן לי ונשאר על גירסה 7.14.10.0603 הינה תמונה: http://www.siz.co.il/up.php?i=2mqmtmntnmxq.jpg

• 1 תגובה
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.