עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, יש לי מסך LG W2284, ובקרוב אני הולך להוסיף מסך זהה כך שאוכל להשתמש במסך כפול. פרטים: * Response Time: 2 ms * Aspect Ratio: 16:10 * Monitor Type: Widescreen TFT * Size: 22 inch * Contrast Ratio: 30,000:1 * Native (Recommended) Resolution: 1680 x 1050 ספק הכוח הנוכחי שלי הוא 520 וואט של Corsair. לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L. כרטיס המסך ישמש בעיקר לגיימינג (שורף מעל 24 שעות בשבוע על גיימינג, אז מעדיף משהו חזק). אין הגבלת תקציב, אבל מעדיף לא להסחף עם רעיונות מטורפים מדי (; תודה רבה מראש, - ים מסיקה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Idanp,

איזה מהם יותר חזק? X850XTPE או שתי 6800NU

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by meitar9,

אהלן מה העניינים? זה המפרט הנוכחי של המחשב שלי: i5 3570K (לא עשיתי OC אך אפשר לעשות, יש לי arctic cooling freezer 7 pro rev 2) Gigabyte Z77MX-D3H (כן.., טעיתי וקניתי Micro ATX) Gigabyte gtx660 OC 2GB 8GB RAM Antec VP550P V2 המחשב כבר בן 3 שנים וחשבתי על שדרוג. אני מעוניין להוסיף לו SSD ולחזק את הכרטיס מסך, חשבתי להוסיף עוד GTX 660 במערך SLI, מה שיתן תוספת כוח וביצועים דומים ל GTX 960 ולפעמים אף ל GTX 970. מצאתי כרטיס ביד שניה ב 250 ש"ח כך שלדעתי ממש שווה לי ללכת על זה. הלוח אם תומך בSLI, כך שהמגבלה היחידה שלי היא הספק בעל הספק של 550W. בדקתי במחשבון הספק של coolermaster ויצא שכיום המחשב צורך 307W ומומלץ ספק של 357…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ackohen,

רציתי לשאול - כי אני תוהה בעצמי - באיזה סיטואציה יהיה כדאי ואף רצוי לרכוש את הכרטיס מסך הזה? (ונניח שמדובר עדיין במערכות מוגבלות תקציב - נגיד גג שש וחצי אלף כולל מסך). תודה..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום חבר שלי קנה מחשב עם לוח Asus P5V800 כרטיס מסך מובנה Integrated Video Chipest SIS GrPHICS rEAL256e התקנתי לו את המחשב, ושמתי לב שהזיכרון של הכרטיס מסך עומד על 64 מגה, השאלה היא כיצד אפשר לשנות שיותר זיכרון יתפנה לטובת הכרטיס מסך ? תודה.

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by The_Byter,

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by smoke_man,

רציתי לדעת על איזה חברה אתם ממליצים לי החנות שאני קונה זה foxpc תודה על העזרה

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Sweet_Tooth,

הכותרת אומרת את הכל!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by icebreak,

http://ati.com/ http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_81.98.html לא הסתכלתי עדיין ב CHANGELOG של NVIDIA, אבל מדובר בשיפורים ל DUAL CORE, SLI בעיקר עם כמה COMPATABILITY FIXES לתוכנות/משחקים. ATI ידוע כי הם מגיעים עכשיו עם מערכת הצגת VIDEO משופרת... (ואולי בגלל זה רשום משהו על ה PUREVIDEO ב CHANGELOG של NVIDIA)

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by or6310,

מה אתם אומרים על 280X? יש פה למישהו ? פשוט אמרו לי שהוא מאד רועש ואם אני רוצה לקנות זה רק את הMSI מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by oza87,

שלום חברים! במסגרת הגל הגדול של אנשים שמוכרים את ציוד הכרייה שלהם קניתי כמו כמה חברי הפורום את הכרטיס של Gigabyte R9 290X Windforce במחיר שהיה שווה מאוד יחסית לשימוש של 9 חודשים. עכשיו, בבדיקות שאני עושה לכרטיס, שכוללות בין היתר משחקים כמו BF4 , בנצ'מארקים וstress test ל GPU אני מגיע לטמפרטורות של 85 מעלות כאשר המאווררים של הwindforce מגיעים ל90 אחוז יכולות...זאת בעצם הנקודה שהטמפרטורה מפסיקה לעלות ונשארת יציבה, מיותר לציין שבניתי פרופיל אוורור ידני בתוכנת afterburner. ועכשיו לשאלה, אני יודע שהכרטיסים האלה בקירור הסטוק מגיעים ל95 מעלות, אבל עם קירור חיצוני חשבתי שהטמפרטורות יותר נורמליות ולא 85 מעלות...מה אתם אומרים זה תקין? כמו כן קיבלתי את התוצאות הנ"ל בFire strike ור…

12. היי, המחשב שלי לא חדש במיוחד אבל הוא עונה על כל הצרכים שלי, אז אין לי כוונה להחליף בקרוב. עם זאת, יש משחקים חדשים שהייתי רוצה לשחק אני לא יכולה (דוגמאות: ARK survival evolved, AC 4) או יכולה בגרפיקה נמוכה (Skyrim למשל). אשמח להמלצות לכרטיס מסך שיעבוד עם המפרט הנוכחי ויאפשר לי להריץ משחקים חדשים. התקציב שלי נע סביב 800 ש"ח לכרטיס, אבל קיימת בעיה של מקום במארז הנוכחי שלי- האורך המקסימלי לכרטיס הוא 23 ס"מ. ממה שראיתי זה אומר שאפשר להכניס רק כרטיסים עם מאוורר אחד (ברוב המקרים). תהיתי האם יש כרטיסים כאלו שיתנו ביצועים טובים ומומלצים (ללא בעיות התחממות), ואם עדיף במקום זה להחליף את המארז ולקנות עם כרטיס גדול. בגלל שקניית מארז מייקרת את הקנייה, בעצם מדובר על מגבלה של עד…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. אחד מהמותגים המוכרים והמתקדמים ביותר בשוק כרטיסי המסך מאמץ סוף כל סוף את דגם ה-GTX המתקדם ביותר של NVIDIA. האם יהיה לנו מלך ביצועים חדש? לכתבה: http://hwzone.co.il/כרטיס-ה-geforce-gtx-980-ti-lightning-של-msi-נחשף/

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ngc224,

היי, אני רוצה לקנות כ.מסך הכי זול שיש רק שיתמוך ב Windows 7 וכל הגרפיקה שלו, כולל aero. פשוט יש לי מחשב ישן בן 5 בערך אם כ.מסך מובנה. הלוח הוא Asus, P5S800-VM-UAYGZ. אין כל כך הרבה מידע עליו אבל הבנתי שהוא כן תומך ב DX9... הבעיה ש Windows 7 וכל ה aero דורשים חוץ מ DX9 גם WDDM 1.0... אני לא יודע מה זה ה WDDM 1.0 הזה אבל נראה לי שהכ.מסך המובנה של הלוח לא תומך בו. אשמח אם תמליצו לי אל כ.מסך הכי זול אם תמיכה ב Windows 7 ו aero. ובכלל באופן כללי, מאיזה דגמים הכי ישנים של כרטיסי מסך (גם nvidia וגם ATI) יש את התמיכה ב aero ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by nivnuv123,

הי חברה אני מעוניין לרכוש מחשב חדש ואני מתלבט לגבי כרטיס המסך מהסוג שכאן http://www.tms.co.il/search/?q=GTX950 מה ההבדל בניהם חוץ מסוג החברה וכמה זה משנה? תודה לעוזרים זה המפרט שאני מעוניין לקנות אם זה חשוב http://www.tms.co.il/preview/spec/8xj17qpf

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. אני צריך לדעת מה המסך 17 הכי טוב עד 1200ש"ח (אני רוצה לדעת מי הכי הכי, ולא המלצות). תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by BoOoM2008,

שלום לכולם, שאלה לי אילכם.. במידה ויש כרטיס א' לדוגמה, שהוא חזק מכרטיס ב' - במבחן הספציפי הזה, ניתן לקבוע איזה כרטיס טוב יותר? האם - "Unigine Heaven" הוא לא סתם אפקט - DX11 כמו שמתואר והוא דבר שנחשב שתופס יותר מאשר אחוז ממוצע ב- TPU? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by GunBlade,

אני לא ממש בקי בשוק מאיצי תלת המימד לאחרונה, מה הכרטיס המומלץ ביותר לקנייה? יש לי צורך בשתי המלצות: אני צריך המלצה אחת שלא תלוייה במחיר (כלומר, הכרטיס הטוב ביותר) והמלצה לכרטיס שנחשב לטוב אבל בתחום המחירים הסבירים יותר. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by sambusak,

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Kevitor,

איזה כרטיס מסך חזק יותר לגיימינג? MSI Geforce GTX760 2G GDDR5 או Gigabyte R9 280X WindForce3 3GB GDDR5?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. מה אומרים כל הכרטיסים חמודים קצת ? לפחות אפשר להסתדר איתם פה ושם ?!

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by bad-sector,

חבר שלי מוכן להשקיע את הסכום הנ"ל לכרטיס המשתלם ביותר לסכום... (גם אם זה כרטיס זול יותר עם אמצעי קירור או כל וריאציה אחרת של הסכום הנקוב) ממתין להמלצות. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. עוד חודש חודשיים אני קונה כרטיס מסך ואני רציתיל דעת פחות או יותר איזה כרטיס מסך אתאים למערכת ,כמה המסך שלי מגביל בביצועים ואולי בעתיד אני יקנה מסך 21...זה קריטי כי אני חובב משחקי מחשב?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי יש לי GF3 Ti200 ולאחר שהתקנתי דרייברים חדשים (29.80 - אני יודע שיש חדשים אך זאת הכי יציבה אצלי) "נעלמה" הרזולוציה 1024*768 מכל מקום שבו היה ניתן לשנות רזולוציות כלומר ממאפיני תצוגה - מתוך משחקים - תוכנות שונות .... למה זה קרה - ואיך אני מחזיר את האופציה ? אגב, במשחקים שלא מבוססים על הרזולוציות של DX אם אני בוחר שם את הרזולוצה הזאת זה פשוט מקטין לי את התצוגה ועושה "מסגרת" שחורה גדולה מסביב במקום לעבור לרזולוציה הרצויה !

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by guysevi,

היי, יש לי התלבטות באיזה כ.מסך לשדרג את המחשב שלי המפרט הוא: I5-3450 GB Z77-DS3H 2X4GB 1600Mhz ספק 650W והכרטיס מסך שמיועד לשידרוג הוא ATI HD5870 מתלבט איזה כרטיס לקחת מבין שלושת הכרטיסים הבאים http://www.tms.co.il/product/13483 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GV-R797OC-3GDu http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SR9294GD5HDu הכרטיס מיועד למטרות גיימינג וצריך להחזיק לכמה שיותר זמן נכון לעכשיו אני משחק על 1920X1080 והגדרות בינונייות -גבוהות תלוי במשחק ללא פילטרים ומעדיף שעם הכרטיס יהיה ניתן להפעיל גם פילטרים על הגדרות בינוניות אם לא גבוהות האם יש כרטיס אחר ששווה לשקול תקציב עד 1500 ש"ח גג תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים