עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מחפש כרטיס מסך שיחזיק לי שני מסכים (dell u2311h & samsung led 46'') בצורה חלקה בצפיית תכני 1080P, ולגביי הגיימינג: בעיקר משחקים כגון call of duty,starcraft, לא מדובר בגיימר כבד, אבל כן מעוניין שזה ירוץ ברזולוציה גבוהה בצורה חלקה... המפרט: Gigabyte GA-965p-s3 core 2 duo E6300 Thermaltake Bigtyphoon Kingstone 2*1 Gb ddr2-667 WD 2500ks ATI Radeon X1950pro Enermax liberty 400w תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Gadgets4all,

שלום, אשמח לקבל את עזרתכם לפני קנייה של R9 290 למערך Crossfire. את הכרטיסים של sapphire ו- gigabyte ראיתי שניתן להשיג, האם יש בארץ כרטיסים של חברות אחרות? ועל איזה מהם אתם ממליצים? מפרט של המחשב שלי: i5 2500k ספק antec 900w gamer 3 מסכי דל 23" eyefinity הבנתי שהכרטיסים דורשים חיבור של 8 פינים ואחד נוסף של 6 פינים, בספק שלי יש 4 חיבורים של 6 פינים בלבד, ראיתי שקיים מתאם מ- 6 ל- 8 פינים, האם המתאם עובד כמו שצריך? תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. הי, כיוון שאני מעוניין לעבוד עם מסך 24" (סרטים ולשחק קצת) המליצו לי ללכת על 4870. אבל... יש הרבה מהם. אני מעוניין שמחשב יהיה שקט. איזה כרטיס לבחור? האם אני צריך 1GB? (אני מסתכל בד"כ באתר של SKYPC) תודה מפרט מחשב (ללא כרטיס מסך, שזו הרי השאלה): מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪954 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪599 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪430 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪234 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL9S-2GBNT מארז ללא ספק A…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by VoDiC,

היי, לפני שאני מפרט על המערכת שיש לי אני חייב להדגיש שאין לי שום ידע בתחום. ראיתי שכתבו פה על צווארי בקבוק ואין לי מושג מה זה אומר אבל הבנתי שזה יכול לקרות עם כרטיסי מסך שלא תואמים למערכת. אני מאוד אשמח אם תמליצו לי על כרטיס מסך טוב שיתאים למשחקים באיכות גבוהה, אבל נורא חשוב לי להגיד שאני לא רוצה להוציא יותר מ-1000 שקל על הכרטיס. אשמח מאוד מאוד אם תעזרו לי. תודה להלן המערכת: Intel core2 Quad Q9400 2.66 Ghz Memory 4 GB Kingston Gigabyte EP45C-UD3R מבחינת ספק כוח אני דיי בטוח שזה 500 וואט. תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by motorishta2,

שלום רב, אני זקוק בבקשה להמלצה לכרטיס מסך לצפייה בסרטי 3D לא SBS אלה קבצי בלו ריי מלאים. מחיר הכי זול שניתן, ישמש אך ורק לצפייה בסרטים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by aofer,

היי, אני מתלבט בין שני הכרטיסים הנ"ל. המחירים פחות או יותר זהים (הפרש זניח של 100 ש"ח שאולי אוכל להתמקח עליו) ממה שאני מבין הג'יגבייט הוא לא כרטיס רפרנס והוא מגיע עם 3 מאווררים לעומת מאוורר אחד בgainward (שאם אינני טועה שואב אוויר פנימה ולא החוצה לא? ) וגם הג'יגבייט הוא עם OC והgainward kt. על מה הייתם ממליצים, מבחינת שיקולים של ביצועים ושקט. תודה מראש, עמית

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Eden 6600,

אני מתבלבט בין שני כרטיסי המסך האילו: nVidia Gforce 6600GT V.S ATU Radeon X800GT הכרטיס מיועד להריץ משחקים חזקים באיכות בינונית. אני לא מחפש תוצאות מדהימות, אבל אני כן מחפש תמיכה במשחקים לאורך זמן רב, ולא חייב באיכות הכי גבוהה(אפשר להתפשר 8)) תודה לעונים.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שוקלים לרכוש כרטיסי מסך מדור ה-Navi הטרי? כעת יהיו לכם שתיים או שלוש סיבות טובות יותר לעשות את זה - בתלות בדגם אותו תבחרו לעצמכם לכתבה

9. Started by Mordered,

שלום קניתי מחשב מאיבורי עם כרטיס מסך SAPHIRE Radeon HD 4870 עכשיו כמו שהבנתי הכרטיס עצמומהמותג SAPHIRE צריך ליהיות בצבע אדום....אצלי הוא בירוק.. יש סיכוי שזה זיוף מה שיש לי? תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by T3,

איזה כרטיס מסך עדיף לי לקנות ה 5870 יעלה לי 937 ש"ח ו 6870 בסכום של 1038 ש"ח . 2 כרטיסים בגירסאות הרגילות שלהם ל Vapor-X וכו' . ה 5870 בה אם DIRT 2 ה 6870 מגיע אם HDMI 1.4a high speed 1.8 meter cable וכמובן תמיכה ב HDMI 1.4a מה שאין ב 5870 ראיתי שבביצועים ה 5870 עדיף אז השאלה שלי כזאת מה ההבדל בין 2 הכרטיסים ולמה עדיף את האחד על האחר. ה 5870 במבצע בגלל זה המחיר שרשמתי המחיר שרשום באתר הוא 1147 תודה לעוזרים!!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by hareln,

היי, פתחתי נושא לפני חודש והמלצתם לי אז לקנות Sapphire - Used AMD Radeon HD7950 מפלונטר. ראיתי שהמחיר שלו ירד.. השאלה שלי אם שווה לחכות עוד קצת (כל עוד לא יצא קראק לFIFA 15 אני רגוע..) הבנתי שיש BLACK FRIDAY וירידת מחירים רצינית לקראת החגים בארה"ב. או שכדאי לקנות עכשיו ולנצל את ירידת המחירים העכשווית.. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מחפש אתר של מחירות כרטיסי מסך וכאלה בזול!! שמעתי שיש אתר פנדרס או משהו כזה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by DarkW,

שלום רב, הנני מתכנן רכישה של GTX 580 (של חברה eVGA). ברצוני לדעת האם המערכת שלי מתאימה (מבחינת ספק כוח + מארז). המארז הנו fractal design core 3000. ספק הכוח הוא SeaSonic 620W 80Plus. מצורפות תמונות של שתיהם. תודה רבה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. יש לי SSD 120GB EVO של SAMSUNG ועליו מותקן הווינדוס והדרייברים של nivdia באמצעות geforce experience... עכשיו כל פעם שאני מעדכן דרייבר יורד לי עוד הרבה מקום מ SSD ורציתי לדעת איזה קבצים בטוח למחוק מהתיקיה ??? (C:\NVIDIA\DisplayDriver | C:\Program Files\NVIDIA Corporation) ראיתי את המדריך הזה http://www.gameplayinside.com/optimize/cleaning-up-old-nvidia-driver-files-to-save-disk-space/ האם זה בטוח למחוק את הקבצים לפי המדריך הזה ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by X - DreaM,

כרגע נראה לי שאני הולך על ה- פלוס -LG 795FT שכולל יציאות USB http://www.lgeus.com/795ft.asp האופציות האחרות הן CTX PR705F http://www.ctxintl.com/products/pr705f.htm או MAG 786FD שיש אותו כרגע במבצע בחנות מסויימת ולכן הוא הזול ביותר http://www.maginnovision.com/Products/crt.asp?pn=786FD לפי הבנתי ה-LG הכי מרשים רציתי לדעת מה דעתכם ואם יש מסך יותר טוב בטווח הזה של 1200-1300

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by dr.combina,

לאחרונה הוספתי כרטיס מסך ATI 5670HD. בזמן ההתקנה מהדיסק של הדרייבירים אחת ההתקנות הייתה של : UAA BUS DRIVER FOR HIGH DEF AUDIO הוא לא מוצא את הקובץ: HDAUDBUS.SYS הקובץ אמור להיות ( לפי מה שהוא דורש) ב : C\WINDOWS\DRIVER CACHE בקיצור הקובץ לא נמצא הכרטיס מסך עובד בסדר אך הבעיה היחידה שבינתיים עליתי עליה היא שהוא לא מזהה לי את המיקרופון משום מה.. ההודעה קופצת כל פעם שפותחים את המחשב כאילו הוא מחפש להתקין את החומר החדשה הזו וזה מעצבן לאללה.. מה זה הקובץ הזה ומאיפה אני מביא אותו יש לי מערכת הפעלה XP.. יש לי כרטיס קול מובנה של Realtec, ניסיתי להסיר אותו ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר.. מה עושים? תודה, נ.ב יכול להיות שזה יותר מתאים לפורום סאונד אבל הבעיה נוצרה עקב התקנת כרטיס מסך.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אתמול הרכבתי את הכרטיס מסך וכשאני מפעיל את המשחק dirt 2 זה מראה לי מסך שחור וכשאני מפעיל את gta iv החוף ים שקוף. המפרט שלי הוא כזה מעבד core 2 quad q9500 לוח אם asus p5kpl-am ראם 4 gb kingston ddr2 800mhz (שני סטיקים של שני ג'גיה) ספק כוח corsair TX850w כרטיס מסך sapphire hd 6950 כבר מחקתי את הדרייברים של הכרטיס הקודם והדרייברים של הכרטיס הנוכחי מעודכנים ואני לא יודע מה לעשות. בבקשה תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום. שדרגתי את כרטיס המסך שלי ל - GeForce 6600GT. שאר החומרה שלי היא סטנדרטית: פנטיום 4, 512 זכרון פנימי, Hd SATA, צורב DVD ו כונן CD ROM, 2 מאווררים וכו'. הספק כוח שלי הוא סטנדרטי כיום. האם נדרש לשדרגו?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by online,

למען האמת, בכלל תכננתי לקנות מסך CRT. אין לי כסף לבזבוזים . בסופו של דבר, השיקול הבריאותי הכריע את הכף לטובת LCD, ועל כך תודה ל-Mentally שהאיר את עיניי. המסך שאקנה ישמש את כל המשפחה לקריאה (המון קריאה!), לצ'טים אל תוך הלילה, למשחקים מכל הסוגים ולסרטים. ייתכן שגם לעבודות גרפיקה חובבניות. התקציב לצורך העניין גמיש ועומד על 2000 ש"ח. חקרתי ובדקתי והתברר לי שהדגם Samsung 710T עשוי להיות בחירה מוצלחת. הנה, כך נשמע Tom בתום סקירה של כמה דגמי 17", וכל מילה נוספת מיותרת: "In the multi-use category, the clear winner is the Samsung 710T. Its new 13 ms panel is responsive enough to make for good gaming, and it's even faster than the Hydis panel. The Samsung is as much at ease …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by pro,

למה ברגע האחרון ATI משנה את השם לPRO לי עד לפני שנה היה לי כרטיס RAGE "PRO" 8MB וגם לא ברגע האחרון שינו למה לריב על שם העיקר האיכות והביצועים אתם לא חושבים שאני צודק?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. טוב שמעו אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אם AGP 8X אבל הלוח שלי תומך ב4X אז השאלה אם אני יקנה את ה8X זה יפעל בלוח שלי? זה יתאים?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by BONO,

אני רוצה מסך 19 אינץ בסביבות 2000-2500 שקל בשביל משחקים וסרטים על מה אתם ממליצים ואם אתם יכולים תגידו גם מאיפה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ELiA,

שלום לכולם. אני חדש בפורומים ואני מקווה להנות... אז ככה יש לי לוח אם p4s8x-x של asus עם כרטיס מסך geForce 4 mx 440 שאני רוצה להחליף אותו... חשבתי על הכרטיסים הבאים: Asus N6600 EXTREME 256MB ASUS EXTREME N5750 PCX5750 256MB Asus N6600 TD 256MB Asus V9570 TD 256MB Asus V9570 GE/TD 256MB אני אשמח אם תגידו לי מה מתאים ומה לא ועל איזה מהכרטיסים אתם הייתם הולכים ולמה... בתודה אליה.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, אני מעוניין כבר ביום ראשון הזה להזמין כרטיס , אני צריך כמה שמבינים עם ניסיון,בשבוע האחרון חרשתי על האינטרנט חיפשתי השוותי ובקיצור השתגעתי, לא מצאתי משהו טוב מה שתציעו לי פה אני אהיה סגור על זה מאה אחוז וזהו אני ילך על זה כבר נ.ב החיבור- agp מה יש לכם להציע בשבילי?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , מתלבט בין שני הכרטיסים הנ"ל. 1. http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3216&catcode=478 2. http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3042&catcode=447 כמה שאלות שאני צריך שתעזרו לי : 1. איזה כרטיס מבין השניים יש לו פוטנציאל אוברקלוק טוב יותר ? 2. במהירות שעון דיפולט - איזה מהשניים יתן ביצועים טובים יותר עם פילטרים ורוזולוציה 1280X1024 ? אם יש הצעות אחרות מהדגמים של ATI בלבד אז אשמח לשמוע. אני מעדיף ATI כי אני מקבל מחירים מיוחדים לכרטיסים שלהם. אני יודע שאולי במחיר הזה 6800GT היה עדיף לי אבל אני לא מעוניין בו. שמתי גם לב כאשר חיברתי את המסך שלי לכרטיס RADEON של חבר ראו הרבה יותר טוב מאשר ה-6600GT שלי. אין לי מושג למה אבל חרשתי על ההגדרות שבוע שלם…

דיונים חדשים בפורומים