כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
יש לי במחשב מדיה סנטר לוח אם של ASUS מדגם M4A78-VM. הלוח תומך בcross fire ויש עליו גם כרטיס מסך מובנה. הכרטיס מסך הראשי שיש לי במדיה סנטר הוא HD4850 ורציתי לבצע cross fire בין ה4850 לכרטיס המובנה בלוח אם אבל הבעיה היא שהמחשב לא מזהה בכלל את הכרטיס מסך המובנה ואני לא יודע איך לגרום לו לזהות אותו. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למשל עכשיו יש לי GF2MX200 אם אני אחליף אותו לכ. מסך נורמאלי. אז מהירות העבודה של המחשב תשתפר? בלי קשר למשחקים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הולך לצאת 4850X2 משהו כזה ? קראתי פה שמישהו רשם שATI הולכת להוציא את הכרטיס הנ"ל שהולך להיות יותר חזק מה 4870 זה נכון ?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ישלי 260 gtx אני רוצה לקנות מחשב חדש .. יש הבדל גדול ? וגם יש לי q9550, עד כמה i5 4570 חזק יותר ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני משחק ב COD:MW2 המשחק רץ על 60fps ואם אני מפעיל 3D אז הוא יורד ל 20Fps - ונתקע , כאשר אני מוריד את הרזולוציה קצת הוא חוזר לעבוד ב 30Fps ורץ יפה ב 3D . במשחק Command & Conquer 4 Tiberian Twilight - הוא רץ על 30Fps ואם אני מפעיל 3D הוא יורד ל 9Fps (תשע!!) יכול להיות שמשחק אסטרטגיה דורש יותר מMW2 ??
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש..ועכשיו אני לא יודע איזה כרטיס מסך לבחור, יש לי מסך "17.. אני מתלבט בין שני הכרטיסים האלו.. אני רוצה לדעת למשל באיזה מהם יתאפשר לשחק בGTA החדש בגרפיקה הגבוה ביותר ושיעבוד חלק.. המעבד שאני כנראה אקנה הוא e8400 אם זה משנה במשהו... תודה רבה לעונים..
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס על 530 על 580 ! הורדתי אותו מ 540 על 585 !!! אני משחק 30 דקות (כל משחק) המחשב נתקע !!!!! מסך שחור המוניטור נכבה עובר למצב STAN BY וכל מה שנשאר לעשות זה ריסט גם בבדיקת ארטיפקט ב ATI TRAY TOOL או ATI TOOL !!! אותו דבר ...נתקע אחרי 2..3.....דקות של בדיקה הכל קופא ! מה הולך פה לעזזל ? ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניכנסתי לפנדה סתם לבדוק מחירים ולמה לעזאזל יש הבדל בין שתי דגמים זהים של רדאון 9500 פרו של הרקולס ? וזה באותה חנות.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כדי להתקין כרטיס מסך חדש במערכת בה נמצא כרטיס מסך כבר . אני צריך לעשות את הדברים הבאים: Boot into safe mode Uninstall the existing drivers Boot as requested, but power down after the post Swap out the old video card with the new one Power on the PC אחר כך מתקינים את התוכנה והדריברים של הכרטיס החדש. האם שכחתי משהו או האם אני צריך לשנות את משהו? ומערכת ההפעלה של היא Win2k אם זה משנה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ! חבר שלי רוצה למכור לי את המסך שלו, iiyama visionmaster pro 451, שיש לו בערך שנה... אני רוצה להיות בטוח שהוא לא דופק אותי במחיר, אז באתי לשאול כאן בכמה אתם חושבים ששווה לי לקנות ממנו את המסך הזה, כי שמעתי שהוא מסך מצויין.. תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ימים ספורים אחרי הדיווח המקורי בנושא, אנחנו מקבלים הצצה לדגם ה-Gaming OC בעל קירור האוויר הכפול לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לשדרג ל-RTX 3070 TI ולהצמיד לו מסך 165Hz QHD. האם הביצועים במשחקים יהיו טובים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי את הרדאון 9700 פרו שלי לטלויזיה ואני לא יכול לראות קבצי וידאו . אני מפעיל את הסרט אך רואים רק מסך שחור בטלויזיה במקם שאמור ליהיות סרט / קטע וידאו . העניין הוא שחיברתי גם radeon 7500 mobile לטלויזיה וגם שם לא רואים סרטי וידאו . זוהי טלויזיה שעם ה-MX400 שלי הכל היה בסדר כשחיברתי אותו לטלויזיה . ניסיתי על עוד טלויזיה וגם שם אותה בעיה . מה עושים ? תודה JOOK
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צרבתי ביוס של msi כל הכרטיס hd5850 של sapphire שלי,ואחרי הריסטרט הכרטיס לא מזוהה! שמרתי את הביוס הקודם אבל אין לי אפשרות לטעון אותו,systemID mismatch,השתמשתי בכמה פקודות cmd כדי לצרוב את הביוס של msi אבל עכשיו הכרטיס בכלל לא מזוהה! עזרה??
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב סוף סוף זה הגיעה והיום הולדת שלי עוד מעת כבר (יום שבת ;D) והגיעה השעה של מתנתי. אז אני הולך לקנות את הTriplex Silver Geforce 4 Ti4200 128MB DDR TV-Out Retail Video Card. עכשיו יש לי כמה שאלות ואתם יותר ממוזמנים להוסיף הערות וכל מה שתרצו. 1) למה הוא עולה רק 991 שקל? כתוב שזה עם 128MB זיכרון וכול כך זול, השערתי זה בגלל שאין לו VIVO. 2)כמה NS הכרטיס הזה? 3)יש בעיות או משהו שזה לא יפעל כמו שצריך על מחשבי? 4)אך הכרטיס בOC? כי כמובן שאני הולך להוציע את כול המית ממנו באובר. וכמו שאמרתי אתם מוזמנים להביא לי עוד הצאות לכרטיסי מסך (אבל זכרו שיש לי תקציב דל).
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי 20 דקות +- של משחק המסך נתקע והצבעים מתערבבים זה קורה לי במשחקים כמו COD 4+5 FALLOUT 3 OBLIVION הצילו
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי אנשים שלוקחים שני מסכים על אותו מחשב וזה מציג להם דברים שונים על כל מסך , לדוגמא מסך אחד לפורומים , מסן וכו' והשני למשחקים או משהו.. השאלה איך אני עושה את זה? הכרטיס הוא 4870 ד"א
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם חברים... עוד כשבועיים אני חוגג בר מצווה ואני מת כבר להחליף את הג'יפורס הדפוק שלי (כנראה מקולקל או משהו... GeForce MX440 64MB בעע...). דוד שלי מגיע מארה"ב ואני רוצה להגיד לו שיביא לי דרך קנייה מ -NewEgg את הכרטיס הבא...: MSI NX6600GT-VTD128SP Geforce 6600GT 128MB GDDR3 AGP 4X/8X Video Card - Retail יש לי לוח תומך AGP וזה נראה לי שווה את המחיר שלו (182$ = 829.92¤). האם יש לכם המלצות על הכרטיס דעות וכו'... והאם אתם יכולים גם להמליץ לי על איזה זיכרון.. של בין 512MB ל - 1GB (יכול להיות עד 300¤ לכל היותר..) הנה קישור לכרטיס ב -NewEgg : http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?Submit=Go&DEPA=0&type=&description=MSI+NX6600GT-VTD128SP+Geforce+6…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
יש לי את המסך mag996 PF כבר שנתיים, הוא שירת אותי מצויין ואף פעם לא עשה לי בעיות. אך בימים האחרונים אני חש שהוא לא כמו שהוא היה פעם. פתאום קצת קשה יותר לקרוא טקסט וצריך להתעמק יותר בקריאה וגם בעיקר שיש צבעים לבנים או שיש רזולוציוםת עם יחס לא כל כך "שווה" (1280X960) אני שם לב למעין גלים כאלה בקצוות המסך אשר נמשכים עד האמצע. הרחקתי כל מכשיר שמקרין אלקטרומגנטיות למסך עד כמה שאפשר והבעיה עדיין לא נפתרה. מה אני יכול לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך LG l1760tr בן שנה. וכרטיס מסך 8800GT בן חודשיים. כשאני מדליק את המחשב הכל עובד בסדר גמור. ולפתע כשאני נמצא בשולחן העבודה מופיעות סדרה של כמה פיקסלים שחורים. בהתחלה חשדתי שהם שרופים או תקועים, אבל כשאני מעביר עליהם את סמן העכבר הם נהפכיים ללבנים, כשאני מזיז את העכבר הם שבים להיות שחורים. כשאני פותח חלון (אינטרנט לדוגמא) הפיקסלים מראים כמו שצריך. כשאני סוגר את החלון וחוזר לתמונת השולחן העבודה הם שוב שחורים. במשחקים הפיקסלים עובדים בסדר גמור. מדובר בפיקסלים שנמצאים בפינה השמאלית עליונה. החלפתי תמונה- לא עזר. מה לעשות? איפה פה הבעיה? נ.ב הווינדוס שלי מלא ווירוסים. הוספתי תמונות. אם תגדילו את תמונה 1 תראו כמה פיקסלים שחורים על רקע שולחן העבודה. בתמונה 2 גררתי נגן סרט…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול - כי אני תוהה בעצמי - באיזה סיטואציה יהיה כדאי ואף רצוי לרכוש את הכרטיס מסך הזה? (ונניח שמדובר עדיין במערכות מוגבלות תקציב - נגיד גג שש וחצי אלף כולל מסך). תודה..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע את ה2600פרו הגרוע הזה.. לוח אם: intel dg965ry מעבד e4400 box. 2 ג'יגה ראם 680 מגהרץ בערך. וזה כל החשוב בערך.. קיצר אני מתלבט בין ה9600gt של Leadtek בין האלה של ati אבל אין לי מושג מה מהם יותר שווה במכירים הללו .
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-