עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by arpa,

יש לי בבית 2 כרטיסי מסך, אחד מהם לא בשימוש. רציתי לדעת אם אני יכול להפיק תועלת כלשהי בכך שאני אחבר את הכרטיס השני למחשב.. אם יש דרך כלשהי לחבר בין השניים, או לנצל את הזכרון גם של השני, או משהו בסגנון. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by yossi00,

HD 5970 מבית sapphire או gigabyte? יש הבדל ביניהם?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Darking99,

היי לכולם.. אני צריך הדרכה לגבי עדכון הביוס של הכרטיס הזה כי הוא רק מביא לי עצבים.. אם בבקשה מישהו יוכל לעזור לי כי זה נורא מתסכל עם הכרטיס הזה.. תודה מראש

4. Started by MtaXp,

אחותי יוצאת בעוד שבועיים לתקופת השתלמות בקנדה ובמקרה אני גם מתכנן להרכיב מפרט חדש לחלוטין בקרוב.הבנתי ש CANDAPC היא אחלה של חנות בקנדה,אז אם יש מישהו שביצע צעד דומה אשמח אם הוא ייתן חוות דעת... למי שתהה,אני נוטה ללכת על הכרטיס הזה: http://www.canadacomputers.com/product_info.php?cPath=558&item_id=068373 כמובן TRI-X קירור מתקדם,חלילה קירור רפרנס שהאפקט שלו הוא בדיוק כמו לעשות פוווו על שריפה דולר קנדי כיום הוא כ 3.1 ש"ח (מדהים עד כמה הוא ירד,לפני 3 שנים בערך הוא נשק ל 4),יוצא כ 2320 בקירוב כלומר חיסכון של כ 600-700 לעומת הארץ.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by buky,

יש לי מחשב נייד עם מסך LCD וכרטיס גרפי GeForce2 Go אני משתמש בכרטיס וידאוTV חיצוני מסוג pinnacle bungee. תמונת הוידאו וה-TV מוקרנת עם שוליים משוננים, וברזולוציה גבוהה גם קווים ישרים מתפצלים לכמה קווים נפרדים.רציתי לדעת האם יש תוכנה שמשפרת את איכות תמונת הווידאו ומבטלת את הבעיות הנ'ל. בתודה buky .

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני רוצה לרכוש כרטיס מ. ובלי להתייעץ בפורום אני לא זז לשום מקום המפרט שלי הוא לוח: MSI NEO P35 מעבד: INTEL C2D E6600 זיכרונות : OCZ 1024MB 1066MHZ X 2 כרטיס מסך:GF8800GTS 320MB 256BIT ארדיסק 2 : IDE 160GB WD 8MB \ SATA 320GB 16MB WD ספק: 500w hec מסך: 22" samsung syncMaster t220p קראתי המלצה באתר לגביי ATI Radeon HD4870 1GB PCIeוClub 3d כדאי לי את זה או שיש המלצות נוספות? תקציב 1500 לא יותר אני כבר מחר רוצה לקנות השימוש בעיקר למשחקים וסרטים אני משחק הרבה ועוד שאלה אתם חושבים שצריך לשדרג גם את המעבד?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5682 1. מה אתם אומרים על הקרור ZALMAN VF900-Cu י? 2. אני יודע שהקרור הvf900 של זלמן הוא שקט, אבל אפשר לשמוע אותו? (או שהוא כל כך שקט שבכלל לא שומעים אותו...) 3. *מה ה CFM שלו? *ומה ה Sone / DB שלו? 4. מה זאת אומרת מאוורר במאמץ וכשהוא לא במאמץ? אפשר לשלוט בעוצמה ובמהירות? הוא אוטומטי=לפי הטמפ' של הכרטיס? (כשהכרטיס חם הוא מתאמצץ הרבה וכשהוא בטמפ' סבירה הוא פועל באוצמה פחותה) 5. דרך אגב HDR שמים (מחליטים אם ON או OFF) בOPTIONS של המשחק ? 6. א. X1900XT של החברה Sapphire שווה בביצועים לחברה CONNECT3D נכון? ב. ^^^בתאכלס איזה חברה נחשבת ליותר טובה?

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by icebreak,

http://ati.com/ http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_81.98.html לא הסתכלתי עדיין ב CHANGELOG של NVIDIA, אבל מדובר בשיפורים ל DUAL CORE, SLI בעיקר עם כמה COMPATABILITY FIXES לתוכנות/משחקים. ATI ידוע כי הם מגיעים עכשיו עם מערכת הצגת VIDEO משופרת... (ואולי בגלל זה רשום משהו על ה PUREVIDEO ב CHANGELOG של NVIDIA)

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by -LosNir-,

היי, אז אחרי שהחלטתי איזה מסך אני רוצה (Chimei 22" 222H) הגיע הזמן להחליף את ה 7600GT.. אני מחפש כרטיס שיוכל להריץ את רוב המשחקים בהגדרות גבוהות ברזולוציה של 1680 * 1050. אני מתכנן להריץ Crysis, אם יהיה אפשר להריץ אותו על Very High אז מעולה, אם לא, אז High גם כן יהיה טוב. אפשרות ליד-שניה. עדיפות לכרטיס מסך עם חיבור HDMI, אבל לא הכרחי אם הכרטיס ממש אטרקטיבי. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by sagi_10,

שלום לחבר שלי יש יומהולדת וההורים שלו קונים לו כרטיס מסך חדש ב-1300 שח ל-agp תתנו הצעות בתודה שגיא ותודה גם מלירן

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by iveco,

יש לי שכן עם כרטיס 750TI והוא רוצה עליו 250 שקל ? כמה הוא שווה ? ואם הוא רלוונטי ל 2023 גם באיכות גרפיקה LOW MED

12. Started by Dan1919,

שלום לכולם, יש לי כרגע fx-5200 והוא מריץ משחקים בצורה זוועתית אז הגעתי למסקנה שהגיע הזמן לכרטיס מסך חדש. המפרט הנוכחי שלי: פנטיום 4 3.0gh ht פרסקוט תושבת 775 זיכרון גיגה (לא בדואל) ddr1 ולוח אם של אביט as8-v שתומך בagp8x. האם אתם ממליצים לי על sapphire x800GTO מהאתר newegg.com במחיר של 171 דולר? מה אתם חושבים על הכרטיס? ועוד שאלה,האם לפי דעתכם שווה בכלל להשקיע בכרטיס מסך לagp? ואייך הוא יתמודד עם ווינדוס ויסטה? בתודה מראש,דן.

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by orengreen,

Hello, I have a computer for 2.5 years, and I want to upgrade my graphics card a little, just so I can hang on to this computer for 2 more years, and then I'll buy a much better system (dual core etc..) What I have now: Motherboard: Abit NF7-S (version 2) CPU: AMD Athlon 2600+ Memory: 1024 Graphic card: Sapphire Radeon 9600 I found a medium price card for $99 (canadian): Sapphire ATI Radeon X1300 256MB DDR DVI-I TV-Out AGP 8X What do you think? Should I get it, or another one, or maybe I should just wait until I buy a new system in about 2 years?? Is it much better than what I have? THANKS!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני צריך כרטיס מסך שיעבוד כמו שצריך עם photoshop cs2 שצורכת די הרבה זכרון ואולי עם עוד תוכנות גרפיות בעתיד, לא למשחקים. הדרישה היחידה שלי היא רק שיהיה מעל 128 מגה זכרון ושיהיה זול פניתי לשוק היד השניה והוצעו לי ההצעות הבאות פחות או יותר באותם מחירים: 1. ATI 9200 SE עם 128MB זיכרון 2. Geforce mx440 עם 128MB זכרון 3. Geforce fx5200 עם 128MB מגה זכרון אנא עזרו לי... תודה אביעד

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ezer,

יש איזה כרטיס טלויזיה שיכול לקלוט את השידורים של yes?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by 114508534,

ככה קראתי היום ש YES מתחילה לחבר לאט לאט מנויים ל PVR שלה ורציתי לדעת האם נגיד אני יכול להביא TIVO ולחבר אותו ושהוא יסתנכרן עם המערכת של YES או פשוט לחבר את ה HTPC שלי ושהוא יסתנכרן עם המערכת ..... ואפשר אולי מתומים טכניים על ה PVR

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ron_n,

שלום! האם כאשר אני מכבה את המחשב, אני צריך לכבות גם את המסך (CRT)? אם אני לא מכבה, זה יוצר נזק למסך כשהוא ב- stand by? אם אני כן מכבה, זה יוצר נזק מצטבר לכפתור? לא נראה לי שזה ממש רלוונטי, אבל בכל זאת: אני משתמש במסך Sumsung SyncMaster 750s. תודה מראש לכל העוזרים!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Idanp,

איזה מהם יותר חזק? X850XTPE או שתי 6800NU

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני מחפש כרטיס מסך שיחזיק לי שני מסכים (dell u2311h & samsung led 46'') בצורה חלקה בצפיית תכני 1080P, ולגביי הגיימינג: בעיקר משחקים כגון call of duty,starcraft, לא מדובר בגיימר כבד, אבל כן מעוניין שזה ירוץ ברזולוציה גבוהה בצורה חלקה... המפרט: Gigabyte GA-965p-s3 core 2 duo E6300 Thermaltake Bigtyphoon Kingstone 2*1 Gb ddr2-667 WD 2500ks ATI Radeon X1950pro Enermax liberty 400w תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Tall-Guy,

שלום :-) לא מזמן חבר שלי העביר לי את המחשב שלו מאחר והוא נוסע לחול לכמה שנים. אני לא הרכבתי את המחשב, אבל נראה כאילו מישהו השקיע בו מאמץ. המארז עצמו הוא Antec Three Hundred, עם שני מאוררים גדולים + מאוור מעבד + מאוור לכרטיס המסך. הטמפרטורה של המעבד שלי היא 45 במצב של חוסר עבודה (ואני לא בטוח אם זה רע או טוב). אז אחרי קצת רקע, הבעיה היא כזו: כרטיס המסך על המחשב הוא : Gainward ATI HD 4850 512Mb DD3 כרטיס המסך הישן שלי לא היה עובר את ה 40 מעלות בזמן של חוסר עבודה, אולם הכרטיס הנ"ל מגיע ל 80 מעלות בזמן מנוחה (ללא אוברקלוקינג). בדקתי קצת באינטרנט, ונראה כאילו לדגמי ה ATI 4800 Series של היסטוריה בהיותם כרטיסי מסך עם טמפרטורה גבוהה במיוחד. לצערי עוד אין לי משחק מותקן על מנת לבדו…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. הולך לצאת 4850X2 משהו כזה ? קראתי פה שמישהו רשם שATI הולכת להוציא את הכרטיס הנ"ל שהולך להיות יותר חזק מה 4870 זה נכון ?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Ymac,

שלום, עכשיו נכנסתי ל-GPU-Z כדי לבדוק כמה תדרים, ותוך כדי סקירה קלה של הנתונים, אני רואה את המידע על ממשק ההתחברות כתוב: PCI-E 16X 2.1 @1.1 ולא היה לי כל כך ברור עד שעברתי מעל עם העכבר ו...: האם זה הגיוני שהכרטיס שלי רץ על רוויזיה כ"כ ישנה של PCIE? יש לי לוח P67 מודרני למדי שתומך ב-2.1, אז הכרטיס אמור לפעול לפחות ב-2.0 (כי 2.1 לא אומץ באופן נרחב) עם כרטיס כזה יהיה צוואר בקבוק מורגש שכן זה כמו להריץ 8X על רוויזיה 2.0 או 4X (!) על 3.0 מבחינת רוחב פס. עזרה!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by nadav1379,

אני קניתי רדון 9600XT ואני רוצה לדעת אם אני צריך להחליף את הספק כי יש פעמים שהמסך לא נידלק ומתי שאני מחליף את הכרטיס מסך ל MX440 הישן שלי אז הוא כן נידלק יש לי ספק סטנדרט אם המחשב 300W?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by r1plet,

עברתי פה בכמה ת'רדים ושמתי לב לכמה הודעות על צאוור בקבוק, האם ייתכן שהמעבד שלי (E5200 על 3GHZ) יוצר צאוור בקבוק לכ. המסך שלי? (GAINWARD GTX260 GOLDEN SAMPLE) :-\

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by 47,

ניכנסתי לפנדה סתם לבדוק מחירים ולמה לעזאזל יש הבדל בין שתי דגמים זהים של רדאון 9500 פרו של הרקולס ? וזה באותה חנות.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים