כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
שלום. היום אני פירקתי את המחשב על מנת לנקות אותו וכשה החזרתי אותו כל המשחקים שלי עובדים על20 FPS גם עם גראפיקה גבוהה וגם עם נמוכה (זה מוזר הFPS נשאר אותו הדבר למרות שאני משנה את הגראפיקה) אני מפחד שהרסתי לעצמי את הכרטיס מסך אבל אני לא בטוח כי זה בכל זאת עובד כרטיס מסך 9800GT 2G מעבד Q9400 6.2GHZ חשוב להזכיר שאתמול לא היתה שום בעיה בתקווה לעזרה אלישי
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב יש לי כרטיס readon 9800 pro 256-bit 128mb ב rivatuner מופיע לי ב adapter information CORE R350 אבל ב BIOS מופיע R360 Hynix מה זה אומר ? האם אני יכול לצרוב ביוס של 9800 XT ? צירפתי תמונות [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך HD5850 והוא פשוט הפסיק לעבוד. לפני יומיים הלכתי לישון, וכשקמתי בבוקר המסך של המחשב היה כבוי (עם חשמל אבל ללא צג). ניסיתי לפתוח ולנקות את הסלוטים, לשנות כבלים, להחליף מסך, אבל כלום, הוא עדיין לא מציג כלום. כרגע אני מחובר לכרטיס מסך המובנה שעל הלוח אם כך שזה לא קשור ללוח אם או למסך. הכרטיס מסך לא מראה שום סימן תקלה. המאוורר עובד, הוא משמיע צפצוף אחרי ההדלקה, אבל כלום. אין צג. מה זה יכול להיות? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מציעים לי GTX 1060 ב900 שקל שנקנה לפני 4 חודשים , אפילו לא צריך לחשוב על זה אם לקנות או לא נכון?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הייתי צריך דחוף כרטיס מסך PCIE ובחנות מכרו לי כרטיס מסך PCIE PALIT GT430 1GB 128BIT משומש עם אחריות 3 חודשים בסכום של 95 שקל , א. זה יקר ? ב. הכרטיס ברמה של 8400GS ? הוא חרא ? אני בטוח שעבדו עלי עם המחיר ועם הליבה של הכרטיס , אפילו משחקים פשוטים אי אפשר להריץ על זה. הייתי עד עכשיו עם כרטיס מובנה ATI XPRESS X1150
-
- 26 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן רכשתי מחשב חדש לפני פחות מחודש. המפרט בצד (I5 2500K + GTX570) ומשום מה יש לי הרבה בעיות במשחקים שניסתי עליו. ההירוס החדש מקרטע מאוד , ב-NBA2K12 ו-PRO12 רואים מטושטש ולא איכותי. וזה עוד מהמעט שניסתי! אני חושש שהדרייבר שהתקנתי אולי גורם לתקלות. מדובר בגרסאת הבטא (-אולי זו הבעיה) 285.27. יעצו לי לנסות להתקין את הגרסה הקודמת ולראות מה קורה, עכשיו השאלה היא איך הכי טוב לעשות את זה? להסיר את הנוכחית במצב בטוח ואז להתקין? אם כן - איזה מהם להסיר? את הכל (העלתי תמונה)? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם מאז שקניתי את המחשב האחרון (מפרט מלא בצד) אני חש שהוא לא עובד כמו שהוא צריך באמת. התופעות שאני שם לב אליהם למשל ב-BF3 (אולי זה בכלל באגים במשחק או דבר "נורמלי" , אני לא יודע) מדי פעם יש תקיעות קטנות כיאלו המשחק עובד על slow-motion. תקלה שחוזרת על עצמה כבר מספר פעמים היא שכיאלו חלק מהתמונה נתקעת , למשל חתיכה של בניין ועוד איזה מגדל , נתקעים על חלק מהמסך ואני רואה את הצורה שלהם בלבד , בצבע שחור. איך אני יכול לדעת אם ישנה איזשהי תקלה בכרטיס מבחינה חומרתית וכן מבחינת תוכניתית (אולי דרייבר לא תקין או משהו בסגנון)? אלו בדיקות אני יכול להריץ? מה שאני כן יודע זה שמבחינת טמפ' אין בעיה. היא נעה על 50-60 מעלות כשאני במשחק.
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את BIOSHOCK יש כל מיני משולשים ומרובעים בכל מיני צבעים שמופעיל לי על המסך בהבזקים. באמצע המשחק המחשב עושה לי את הBLUE SCRREN של ויסטה ולאורך המשחק אני רואה מלא באגים,אזורים עם קווים שחורים עליהם,בלי תמונה וכאלה. עשיתי חיפוש Artifacts וראיתי בחלון שנפתח מלא נקודות צהובות כאלה,אחרי זה המסך נהיה שחור ואני עשיתי ריסטארט למחשב כשהדלקתי אותו כל התהליך של ההדלקה(הביוס,טעינה של מערכת ההפעלה וכו') היה עם נקודות קטנות מהבהבות מכל מיני צבעים. ברגע שנכנסתי לויסטה הכל נהיה רגיל. נ.ב:יש רעש ממש חזק של מאורר בזמן האחרון כאשר אני מפעיל ישומים כבדים כמו משחקים ואת 3DMARK.
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
האם יש תוכנה כמו כמו ה PI רק לכרטיסי מסך? הכרטיס מתכבה לי ותוקע את המחשב אחרי כמה דקות משחק, בהודעת שגיאה של הווינדוס הוא מפנה אותי לביעה בכרטיס מסך.. הייתי רוצה להוכיח שקיימת בעיה בחומרה כדי להראות את זה לחנות שיש לי איתה אחריות. הכרטיס הוא 1900XT של CONNECT3ג גרסאת 256MB
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אז כך מה כדיי לי יותר משלושת אלו? http://www.chaintech.dk/Products/VGA/AG321.htm או רדיון 8500 DH של ATI מקורי או MSI GEFORCE 3 T200 VIVO 64DDR?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חייב למצוא את המסך הזה למה אני לא מוצא אותו?? אני רוצה להזמין אותו אבל איפה?! לא רוצה את הסדרה החדשה היא לא שווה כלום הFT יותר טובים בהרבה מי יכול לעזור לי למצוא חנות בירושלים או אתר אינטרנט ישראלי עם המסך הזה?
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי עכשיו אפשרות או ל CHAINTECH GEFIORCE 3 T200 128MB או מה שקניתי עכשיו ואותו אני רוצה להחליף MSI GEFORCE 3 T200 64 MB VIVO כדיי להחליף את גרסת ה 64 מגה ב 128 של CHAINTECH? http://www.chaintech.com.tw/Products/VGA/ag321.htm אני חייב מהר תשובה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי תקציב של בערך 650 שקל , מה הכי טוב במחיר כזה?
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
קניתי אתמול כרטיס מסך חדש- רדאון 9800 של ג'יגהקיוב למחשב שלי (פנטיום 4 1300, 384 מגה זיכרון). הכל טוב ויפה עד ש... התקנתי את הדמו של NFS UNDERGROUD, ציפיתי סוף סוף לשחק ברזולוציה גבוהה ואיכות תמונה טובה בלי שמשחקים יקרטעו לי, ואכן היה שיפור מהכרטיס הקודם (לא קשה... היה לי קודם ג'י- פורס 2, 32 מגה...), אבל... ופה האבל הגדול- הכרטיס לא מספק את הסחורה, כיאלו אני משחק למשל בניד פור ספיד על רזולוציה של 1024X768 ועל פירוט הכי גבוהה (אבל ביטלתי כל מיני אפשרויות) והמשחק ממש מקרטע, ואפילו כשהורדתי מלא מהאפשרויות המשחק עדיין לא רץ חלק (למשל לחבר שלי עם FX 5700 זה רץ חלק). אתם מבינים את האבסורד? קניתי כרטיס שסוף סוף אני אהנה במשחקים (ושילמתי עליו 1600 שקל), אבל למרות שאני רואה שי…
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתיאת הדיון הקודם על כך חלק אומרים ש3.8 גורם להתחממות וחלק אומרים שלא. מה אני יתקין 3.7 או 3.8?? תודה רבה רבה!!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם GF2 TI (מכל חברה) יתאים לחיבור AGP*2 ? ואם כן עד כמה תהיה ירידה במהירות ... ? שוב, המחשב שלי P3-450 128MB לוח SPACEWALKER BX של אינטל וRIVA TNT2 32MB
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס שאני יוכל לראות דרכו יס באיכות טובה...... וזה כל מה שחשוב לי שיהיה בכרטיס אני מאוד אשמח להמלצות על כרטיסים ספציפיים... תודה
-
- 4 תגובות
- 480 צפיות
-
-
הי, משיקולי תקציב כרגע אני מעדיף לא לקנות QUADRO אלא להסתפק בשני כרטיסים "רגילים" האם 550GTX יהיה מספיק טוב? תודה רבה על העזרה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש מצב מביאים את 8600GTS מהיבואן במחיר של 600-1000 אבל אני לא חושב שאני אוכל לדחות את זה.. אז שווא לי לחכות ל 2600 ? *אני לא יכול להביא פה לאנשים אחרים במחיר הזה עריכה : אני יכול לדחות את זה ! איזה כיף @
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יכול להוסיף כרטיס מסך חזק למחשב הנייד שלי של HP?,קניתי אותו לפני חודש עם מעבד Centrino 2 ו4 GB זכרון קיצור מחשב בין החדשים שיש
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אני מחובר ל-YES. יש לי כרטיס טלוויזיה במחשב LIVEFIEW FLYVIDEO (לא יודע איזה גירסה בדיוק). אני שמעתי שאפשר להפוך את המחשב לטלוויזיה. ואני לא מתכוון שפשוט לחבר את הטלוויזיה לכרטיס טלוויזיה ואז פשוט שאני אוכל לראות את כל מה שמשודר על הטלוויזיה שאליה חיברתי את המחשב, אני מתכוון שאני גם אוכל לצפות באיזה ערוצים שאני ארצה, מבלי שזה ישפיע על הטלוויזיה השנייה. זאת אומרת שהמחשב יעמוד כטלוויזיה רגילה נוספת. יש אפשרות לזה? אני תריך להזמין ממיר נוסף מ-YES? איזה חיבורים בדיוק לעשות?
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600, 1600 MHz לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרונות : 2 גיגה DIMM1: OCZ XTC Special Ops Edition OCZ2SOE8001G 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-5-5-13 @ 333 MHz) (3-4-4-10 @ 266 MHz) כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8800 GTS 320 MB הארד דיסק: WDC WD3200AAKS-00SBA0 298 GB, IDE מסך המחשב: Samsung SyncMaster 931BW עם מפרט כזה אני יכול להריץ fullhd 1080p? ועם מפרט כזה ומסך 22-24 אני יכול גם המטרה זה צפיית סרטים
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם אני יכול להעביר סרט ממצלמת וידיאו למחשב יש לי כרטיס מסך R9600XT ויש לי מאחורה רק חיבור S-VIDEO יש לי לוח אם ASUS P4P800 ויש לי חיבור צהוב בלוח אז אני יכול להעביר את הסרט?
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני יכול לעבוד עם שני מסכים אבל לא עם רזולוציה זהה? אם אני יחבר עוד מסך, אני יכול לשים אליו רזולוציה אחרת?
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-