עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by SUPER300,

שמתי לב (לפי מה שהצלחתי להבין) שלGTX 670 יש בסך הכל תדר יותר נמוך ופחות ליבות CUDA. אז בסך הכל יש הבדל די קטן ביניהם, לא? ולפי מה שהבנתי ליבות הCUDA משומשות לעתים רחוקות.. אשמח אם מישהו יבהיר לי אם יש עוד הבדלים, או שאני צודק וה500 שקל הנוספים בשביל ה680 לא שווים את זה :s05:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by gadhaw,

שלום, יש לאחותי P3 1000MHZ, עם 256 MB ראם וכרטיס מסך TNT2. היא רוצה לקנות סימס 2 והמחשב עומד בכל דרישות המשחק חוץ מכרטיס המסך. בכל אופן אין לי תקציב לקנות מחשב חדש, אבל יש לי כסף לקנות כרטיס מסך (שבתקווה) יוכל לגרום למשחק לרוץ בצורה סבירה (ואח"כ אולי יעבור למחשב חדש, אבל משרדי). בכל אופן התקציב כפי שניתן להבין הוא לא גבוה, חשבתי לקנות GEFORCE 5200, מישהו יודע איך המשחק הספציפי הזה (ברור לי שלא מדובר בכרטיס HIGHEND) ירוץ על מערכת כזו (אפילו בהגדרות הכי נמוכות, זה לא קריטי לה) תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני קונה כרטיס מסך בעל 512MB זיכרון, PCI-EX ואמרו לי שה-512MB פה זה רק לגימיק. איך אני יכול לברר אם הכרטיס באמת מנצל את כל ה-512MB במשחקים וכו'? תודה. ;D

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Andrew,

???

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למחשב שלי. מעבד E7500 INTEL לוח אם Gigabyte GA-G31M-S2L ספק כוח 350W FSP זכרון 4096MB 6400 800MHz XMS2 DUAL CHANNEL KIT CORSAIR עכשיו לפי מה שהבנתי אני לא יכול לקנות כרטיס מסך מטורף כל כך בגלל שספק הכוח לא חזק כל כך וגם בגלל שלוח האם יחסית חלש. אני עדיין רוצה כרטיס מסך סביר. מעוניין בצ'יפ של NVIDIA ולא של ATI והעדפה לכרטיסים של GIGABYTE. מה כרטיס המסך הכי טוב שאני יכול לקנות שלא יפגע במחשב שלי?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. הRadeon® X1900 XT http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5682 הRadeon X1800 XT http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5732 אני ירגיש את ההבדלים במשחקים ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ymss69,

אני מעונין לקנות מחשב חדש עכשיו אם אני קונה כרטיס מסך קרוס פייר ראשי.... הכרטיס השני חייב להיות מאותו דגם?? איזה דגמים של כרטיסי קרוספייר קיימים והאם אפשר לקנות אחד היום ואחד בעתיד?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אהלן.... טוב פירסמתי כמה תראדים בנושא וחבר שלי רוצה לקנות מחשב ב8.5K שקל...... זה המחשב שרצינו להזמין מנועה מחשבים- Athlon 64 3400+ (S-754) - 1860 EPOX 8KDA3J - 648 ALBARTON 6800U - 3200 512MB TwinMos DDR PC3200/400 x2 - 1080 Thermaltake PurePower 480 WATT 2-fan APFC - 475 WD 120/7200 SATA 8MB -580 RAIDMAX SCORPIO 868 SILVER הרכבה 170 סך הכל 8685 מזומן הנחה 3% סך הכל סופי 8424 עכשיו......... חבר שלי שלח להם אימייל עם ההזמנה והכל...... והם אמרו לו שיש מחסור עולמי בכרטיס 6800U של אלברטון.... אבל אמרו לו שאפשר לקנות X800PRO...... חח צחקתי איזה שתי דקות.... או שהוא יתן לו כרטיס מסך חלופי עד שיגיע הכרטיס....... חבר שלי אמר ששווה לנסות ושאל אותו אם הוא יתן…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. 6800GT AGPX8 אני יעשה לו אובר קלוק , כדי להגיע בערך לביצועים של ה Ultra איזה חברה הוציאה אותו עם הקירור הכי טוב? בלי אסוס אני לא יוסיף עוד 1000 שקל בשביל זה :\ אהבתי בעיקרון את ה Gainward , הוא נראה ממש רציני , גם ה Gigabyte נראה קירור רציני עם הצינורות. מה אתם אומרים?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by kobibo,

באיזה רמה הייתם שמים את ה GTO2 ? כמובן עם פתיחת צינורות ו O.C . הוא נחשב לכרטיס בינוני ?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by TDean,

אהלן. בקרוב אקבל מחשב ומסך חדשים. המסך וכרטיס המסך תומכים שניהם בחיבורי DVI ו-DisplayPort. המסך ברזולוציה של 1920x1080 ו-24". האם יש הבדל בין 2 החיבורים עד לרזולוציה הזאת? כי הבנתי שגם DVI תומך ברזולוציה הזו. בכל זאת יש יתרונות כל שהם ל-DP על פני ה-DVI? (DVI-D Singelink)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. קניתי לפני חודשיים את הכרטיס 7600GT PCI ב-100 שקלים, כי לא היה לי כסף לקנות כרטיס חדש. עדיין אין לי כסף לבזבז על אחד, אבל המאוורר של הכרטיס התקלקל כך שבמקום לקנות מאוורר חדש ב-100 שקלים, חשבתי להוסיף עוד 200 שקלים ולקנות כרטיס חדש שמקביל לו. השאלה היא אם יש ב-300 שקלים כרטיס מסך שיתן את אותם הביצועים כמו ה-7600GT? אני משחק אך ורק במשחק world of warcraft, שהדרישות אליו גם כך לא גבוהים במיוחד (הכרטיס הנוכחי עושה את העבודה כמו שצריך).

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Br33z3R,

שלום, היה לי כרטיס Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme שנשרף ואני רוצה לקנות כרטיס חדש. אני לא גיימר ורוב הצרכים שלי הם או משרדיים או הצגת סרטים, אבל מדי פעם בא לי לשחק באיזה משחק נחמד (כמו DEVIL'S MAY CRY 4 וכאלה...) אז הייתי רוצה כרטיס מסך עד 500 ש"ח (אם אפשר אפילו טיפה יותר זול, ב-400 ש"ח יהיה עדיף) שיתאים לצרכים ושיהיה שקט (הכרטיס הקודם היה ממש רועש ומעצבן). אודה לכם מאד.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by clyde1,

שלום. בשבוע באחרון קיבלתי את מחשבי החדש. בו יש כרטיס מסך: GF4 MX440. יש לי 57 יום להחזיר אותו ולקחת משהו אחר עם תוספת כסף כמובן. בזמן הקרוב יצאו הליבות החדשות אני מניח שגם ירדו המחירים של הכרטיסים האחרים. השאלה מה אני אקנה ומתי? יש לי 57 יום.אחרי זה אני תקוע עם הכרטיס המסריח הזה. קחו בחשבון שאני לא אשלם 5000 ש"ח על כרטיס. כלומר מחיר סביר בוא נגיד עד 1500 ככה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. AMD הגזימו,מתי זה אמור לצאת?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Darking99,

היי לכולם.. אני צריך הדרכה לגבי עדכון הביוס של הכרטיס הזה כי הוא רק מביא לי עצבים.. אם בבקשה מישהו יוכל לעזור לי כי זה נורא מתסכל עם הכרטיס הזה.. תודה מראש

17. אני רוצה לרכוש כרטיס מ. ובלי להתייעץ בפורום אני לא זז לשום מקום המפרט שלי הוא לוח: MSI NEO P35 מעבד: INTEL C2D E6600 זיכרונות : OCZ 1024MB 1066MHZ X 2 כרטיס מסך:GF8800GTS 320MB 256BIT ארדיסק 2 : IDE 160GB WD 8MB \ SATA 320GB 16MB WD ספק: 500w hec מסך: 22" samsung syncMaster t220p קראתי המלצה באתר לגביי ATI Radeon HD4870 1GB PCIeוClub 3d כדאי לי את זה או שיש המלצות נוספות? תקציב 1500 לא יותר אני כבר מחר רוצה לקנות השימוש בעיקר למשחקים וסרטים אני משחק הרבה ועוד שאלה אתם חושבים שצריך לשדרג גם את המעבד?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי. לחבר יש מחשב ALIENWARE M15X עם כרטיס מסך GTX260M עם מסך LG W2363D ומשקפי NVIDIA. בזמן המשחק על 3D יש בעיה שרואים צלליות שלא אמורות להיות על עצמים רחוקים כמו גופי תאורה או מאווררים. חשבנו שזה בעיה בדרייברים של כרטיס המסך אבל הם מעודכנים לגרסה האחרונה, בנוסף ניסינו להתקין אותם מחדש מס' פעמים וזה לא עזר. אני לא חושב שזה קשור בעדכון BIOS. וכמובן שלא חושב שזה קשור ספציפית במשחק הזה עקב זה שניסינו לשחק על משחקים נוספים תומכי 3D ועדיין מופיע גוסטינג כבד.(משחקים כגון MW2,BATTLEFIEL, BC2, AOE). קודם כל אני מקווה מאוד שזה החדר בפורום לשאול כי לא מצאתי תת-קטוגריה אחת ואני מצטער אם זה לא. מקווה שתוכלו לעזור לי כי זה די מתסכל לראות את הצלצליות הכבדות האלה.(אין גם איך להראו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ולרי88,

האם אתם חושבים שכדאי לי להחליף את ה-6600GT ל7800GS .. כמובן SLOT של AGP .. לפי מה שאני רואה באתרים אומרים ש7800GS הוא הכרטיס הכי עוצמתי לAGP שקיים.. מה אתם אומרים?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי מה דעתכם על ביצועיי הכרטיס הנ"ל למשחקים כבדים?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by PaceDawg,

קראתי ביקורות טובות על הלידטק שהוא מעולה ל- OC, אבל אני לא מתכוון לעשות OC בכלל ופה אני רוצה לשאול אתכם שאלה מאוד פשוטה: יש לכם אפשרות לקנות כרטיס מסך 7600GT של אחת משתי החברות הבאות: לידטק או XFX כאשר אין הבדל במחיר, מה הייתם בוחרים כאשר לא מתוכנן OC. תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by boss,

יש לי לוח אם ASUS P8P67 DELUXE אבל PCIE 2.0 GTX 680 PCIE 3.0 אם כרטיס מסך זה התאים לוח אם שלי?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by DarkW,

שלום רב, הנני מתכנן רכישה של GTX 580 (של חברה eVGA). ברצוני לדעת האם המערכת שלי מתאימה (מבחינת ספק כוח + מארז). המארז הנו fractal design core 3000. ספק הכוח הוא SeaSonic 620W 80Plus. מצורפות תמונות של שתיהם. תודה רבה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by galpeeri,

אהלן חברה חשבתי לקנות כרטיס מסך לצורכי משחקים כמו HEROES, GTA, CALL OF DUTY ועוד משחקי פעולה ואסטרטגיה שיוצאים.... החומרה שלי כרגע היא: ספק FSP400 - 60HCN FAN 12 CM 400W לוח אם H61MA -E35 B3 MSI מעבד COREI3 2120 3.3GHZ תקציב : 300-400 ש"ח, ואני לא מעוניין לשדרג דברים נוספים כדי להגיע לכרטיס מסך אחר, זאת אומרת שצריך להתמודד עם מה שיש כרגע... אשמח להמלצות, מחנויות KSP ו-TMS תודה, גל

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by toxigun,

הבטחתי כאן פרורום זה במספר דיונים שברגע שיתפרסמו הספציפיקציות להרחבות OpenGL של ה-NV30, אני אקרא אותן ואדווח על התרשמותי מהן. אז הנה זה בא: 1) בעניין ה-Pixel Shaders, שמתי לב שהם עברו למנגנון דומה לזה של ATI, וגם לשיטת מונחים דומה. אים כל כך הרבה שיפורים מבחינת פקודות חדשות יחסית לדורות הקודמים של שבבי NVIDIA, אבל התוכניות שאפשר לכתוב שם יכולות להיות הרבה יותר גדולות ויש לרשותן הרבה יותר משאבים. השיפור הבולט מבחינת הפקודות הוא האפשרות "לפסול" פיקסל, ולא לתת לו להצטייר - אפשרות שלא הייתה קיימת בשבבים מדור קודם. 2) חל שיפור עצום בהרחבה של ה-Vertex Shaders. המון פקודות חדשות שמקצרות תהליכים, יכולת ליצור לולאות ותנאים ודברים רבים אחרים. תוספות אלה אכן נותנות אפשרות ליצור אפק…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים