כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
טוב, כמעט סופי. מקסימום 400 שקל. אבל עדיף לדבוק לסכום בכותרת. בלי קומבינות - סתכלו במפרט שבפרופיל ותראו איזה כרטיס אני רוצה להחליף. רצוי אחד שיותר טוב ממנו. דידיאר 3 רצוי מאוד. מעדיף אייטיאיי.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני יותר משבוע (או משהו) פרסמו באתר על ירידת מחירים לכרטיסי המסך ורציתי לשאול מתי זה קורה? ומתי נרגיש את זה בחנויות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך יעוץ או הכוונה לגבי כרטיס מסך. יש לי מחשב HTPC (מדיה סנטר) : מעבד : Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz כ.מסך O/B : nVidia GeForce 7100 / NVIDIA nForce 630i זכרון : 4GB (לא זוכר בדיוק איזה) עם כרטיס טלביזיה 150PVR וכו. ספק כח : 300W (לא אמיתי) משהו מעפן שעלה לי בסביבות ה 150 ש"ח יש לי את המחשב שנתיים/שלוש, ועד היום הוא שירת אותי נאמנה ללא כל צורך לשדרג (פרט להרדיסקים ששודרגו ל 2TB במערך רייד 0). לעצם ההתלבטות : א. כעת אני מעוניין לרכוש כרטיס לוויני (ממיר פנימי לצלחת לווין). בדרישות מערכת כתוב שצריך לפחות 256MB זכרון על כרטיס המסך (אני מתכוון לעבוד בסטרים כפול אז נגיד 512BM). ב. אני עובר לשידורי HD גם מצלחת לווין (פרטית) וגם מתוכן המורד יש…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלך לי הכרטיס מסך במחשב ישן: כרטיס Gefore 6600 לוח k8nf-9 של gigabyte מעבד AMD 3000 אני פשוט צריך כרטיס חדש , שיהיה יותר טוב/אותו דבר. זה מחשב עבודה ללא משחקים , אבל אם כבר אני קונה משהו הייתי מעדיף שלפחות יצליח להריץ סרטים 720p בצורה טובה (ה 6600 קצת התקשה בזה). בינתיים ראיתי משהו כזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10313 מה אתם אומרים? סביר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים רכשתי את הכ.מ הבא: Msi GeForce 6600gt 128gb ddr3 pic-e VGA/dvi/s-video nx6600gt-td128e כן, אני יודע שהוא ישן, חרא, בדיחה ולא משנה מה.. אבל הייתי צריך משהו. עכשיו חפשתי הרבה באינטרנט דרייבר בשבילו ולא מצאתי. אף פעם לא התעסקתי עם זה ממש, אז חשבתי אולי יהיה פה מישהו שיכול לעזור לי למצוא דרייבר בשבילו. השמח לעזרה ממכם חבר'ה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתקציב של 1300 שקל מה הכי כדאי? בעיקרון אני מתלבט בין HD6950 ובין GTX560 TI
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 460GTX 1G של PAILT עשיתי בדיקה בRILTEMP בשעות מנוחה הוא מגיע ל 38 מעלות ובלחץ ל 75 מעלות השאלה שלי היא האם זה בריא או שמה יש לי בעיה בקירור. אין לו קירור מסיבי מה שאומר שזה לא אמור להיות קר אבל זה אמור להיות הטפרטורות שלו?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב לקחת את הכרטיס הבא : http://tms.co.il/product/9245 האם כדאי ? מפרט בחתימה. עדיפות ל- AMD כי יש לי hybrid CFX עם ה- HD4200 המובנה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות המהרה. רציתי לשאול מה יותר משפיע? אני יודע שאפשר לקחת את שניהם לקצה היכולת שלהם, ביחד. אבל זה מעניין אותי תאורטית. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קליפים בMPEG אז רציתי לדעת אם אפשר לצרוב אותם ולראות אותם בDVD?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אז ככה זה המפרט: 2.4C ABIT IC-7 MUSHKIN BLACK LEVEL 1 512 MB DDR 400MHZ X2 HERCULES 3D PROPHET RADEON 9700PRO קיבלתי 4964! האם תוצאה זו מספיק טובה או לא??
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שקניתי את הכרטיס המסך החדש (RADEON 9600), היו לי בעיות של פינגים ופריימים במשחקים(כי שהחלפתי שוב לג'יפורס הכל היה חלק, בדקתי מספיק פעמים את זה). שאני בתוך משחק רשת אני לוחץ Ctrl+Alt+Del, מסמן את המשחק (נגיד ET.exe), ושאני לוחץ עם העכבר בכפתור הימני, Set Priority ומשנה ל Low, הכל מסתדר, בכל המשחקים. אבל מה זה לא נשמר קבוע, מישהו יודע איך אני יכול לעשות בהגדרות איפהשהו שזה קבוע יהיה ככה? או לפחות לקובץ מסוים שזה יעשה קבוע? בבקשה תעזרו לי כי זה ממש חשוב.. מקודם גם היה לי רדאון 9200 והיו לי את אותן בעיות, או שזה יכול להיות הגדרה דפוקה במחשב או משהו. וכן התקנתי דרייברים חדשים
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו כולם הורדתי את הדרייברים החדשים של ATI מיוחדים לוינדוס 2000, כמובן שיש לי את הדייקט איקס הדרוש והכל טוב, הכרטיס הוא הראדון 8500 המלא של ג'יגה בייט. כשאני מתקין את הדרייברים באמצע אני מקהל הודעה האומרת כי ה-INF שגוי והדרייברים לא נמצאו... עזרה ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אייזה כרטיס מסך אני טוב מאוד במחיר של עד 660 ואייפה אפשר לקנות אותו במחיר נורמאלי ואני צריך תשבוה מהר מאוד כי אני מתכנן עוד מעט לקנות אותו (קדימה הצעות)!!!!!!!!!! ;D
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קירבתי למסך שלי בטעות מגנט ועכשיוו כל הצבעים התקלקלו. עשיתי לו DEGAUSS אבל זה כבר לא עוזר צבעים במקום אחד מסודרים ובשני מתקלקלים. מה אני יכול לעשות? תודה. יאיר.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השוק מוצף בכרטיסי מסך שמתהדרים בתמיכה ב DX 9, אבל למה ? לפי מה שאני יודע היום אפילו HL2 לא יעשה שימוש ב DX9 אז השאלה שלי היא האם זה דבר חשוב בקנייה של כרטיס ומתי השימוש ב DX9 יתחיל ויראה במשחקים ואיפה יהיה השינוי ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מהכרטיסים הבאים תומכים ב-DirectX8.1 תמיכה מלאה: 1. ATI RADEON 9000PRO 2. NVIDIA GEFORCE3 TI200 3. NVIDIA GEFORCE4 MX לכל סוגיו לפי מה שקראתי ה-9000PRO תומך תמיכה מלאה אבל אני לא יזמין סתם אז אני שואל אתכם. אני יקנה אולי את ה-TI200 מפני שאחרי זה יהיה לי קל יותר להפטר ממנו בגלל שקוראים לו Geforce וזה מה שכולם מכירים. וה-Geforce4 Mx לכל סוגיו, רשום בכל אתרי היצרניות שהם תומכים אבל כולם אומרים שהם לא, אז הם כן או לא? תודה מראש, מתן.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי הזמין את המחשב הבא: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1863054 ושידרג את המעבד ל3.0 ואת הלוח-אם ל ...Intel Grant County יש לו שם גם PCI-E X16 וגם AGP X8. הכרטיס מסך שיש לו כרגע משולב עם הלוח: ATI X300 זהו בעקרון, עדיף בטווח מחיר של 800+- בקטנה, אם יש כרטיס ממש משתלם ב1000 אז גם סבבה. תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב compaq armada e500, לפני כשנה גלשתי באינטרנט ופתאום המסך נהיה חשוך, כבר שנה המחשב ללא מסך..להביא 800-1000 שקל כואב על תיקון המסך.. השאלה האם קרה למישהו והאם ניתן לתקן את זה לבד? יש ידע, ויש שכן שהוא טכנאי אלקטרוניקה שמוכן לעזור, הבעיה שלא יודעים מאיפה להתחיל והאם המסך הלך או שמישהו הצליח לתקן פעם בעיה כזו?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הקדמה(ארוכה):אני לא יודע מה איתכם אבל כשקצב ה- fps או במילים אחרות -- frames per second יורד פחות מ-30 אני מתחיל להיות מודע לכך , כשהקצב יורד פחות מ-25 זה מפריע לי , וכשהקצב יורד פחות מ-20 זה כבר פשוט בילתי ניסבל מבחינתי.בנוסף אני שונא טעינות ארוכות היות והן פוגמות בתחושת הריאליסטיות של המישחק .אלו הן הסיבות שביגללן שפכתי ים כסף על hd 10,000 rpm w.d raptor 74 giga ועל 1giga זיכרון ואני מתכוון לשים כ-2000שח + על כרטיס מסך על מנת שלא יהיה fps נמוך מאזור ה-30 כאשר אני במצב שבו הרזולוציה 1600x1200 וכול הפילטרים מופעלים . החלטתי ללכת על x800pro vivo ,אולם החלטתי לבדוק ליפני הרכישה באתר הידוע והמהימן xbitlabs שיחודו בכך שהביקורות שלו הן יסודיות ארוכות ובודקות פרמטרים חשובים ש…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, השתדלתי לנסח את הכותרת באופן הכי נייטרלי שאפשר. מי שבקיא קצת בתחום וזוכר קצת היסטוריה, יודע שלא מדובר במקרה ראשון בו Nvidia פועלת בדרכים "שנויות במחלוקת". http://www.ngohq.com/news/17926-nvidia-blacklists-website-for-posting-honest-reviews.html תשתדלו בבקשה לא להפוך את זה למלחמה של פאנבויז.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החברה בPCPER עשו הרבה BENCHMARKING במשחקים כמו GTA 5/FALLOUT 4/HITMAN ועוד הרבה משחקים הכרטיס מבחנת הביצועים בין GTX 1070 ל GTX 1080 פחות או יותר מהירות הכרטיס בין 1500MHZ ל1600MHZ הערה חשובה מאוד אם AMD תצליח לעלות את המהירות הסופית של כרטיסי מסך בדגמים עבור גימיר רמת הביצועים יהיו יותר טובים אבל בכך צריכת החשמל תהיה בהרבה יותר סביב 350W ל400W. הסרטון באורך 4 שעות וחצי לתוצאות לקפוץ לסוף הסרטון זמן 4:32:00
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי! אני מעוניין להוסיף ל OPTIPLEX שלי כרטיס מסך... (לוח אם מדגם 04Y8V0) מסקירות שקראתי/ראיתי/שמעתי אני מבין שהכרטיס המומלץ יהיה gigabyte gt 1030, האם יש המלצות נוספות? רעיונות? מחשבות? מחכה לשמוע... תודה רבה מראש כמובן!!!
-
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
סרטון חדש בערוץ ה-YouTube הרשמי של יצרנית השבבים חושף את אחד מדגמי השוק הגבוה הנייחים של החברה בדור ה-Alchemist - עם יתרון קל על פני דגם הביניים הנפוץ של NVIDIAלכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-